Doucheproducten om te proberen

6 november 2014

Ik test aardig wat af als het gaat om doucheproducten. Ik douche elke dag, dus ik kan elke dag wat anders proberen. Doucheproducten vind ik echter niet altijd even geschikt voor een volledig artikel: over douchegel en shampoo valt nou eenmaal minder te zeggen dan over make-up. Daarom voeg ik vandaag wat doucheproducten bij elkaar in een blogpost, waar je wat mij betreft zeker eventjes naar moet kijken!

The Body Shop Glazed Apple Kerstcollectie

Deze collectie heb je waarschijnlijk niet kunnen missen. Of wel, dan zie je hem nu! De meest uitgebreide Kerstcollectie van The Body Shop dit jaar heeft de geur van appeltjes en dat maakt me heel erg blij. Hij is wat zoeter dan de meeste appelgeuren en ook ietsje warmer, waardoor het me doet denken aan een frisse appeltaart op Kerstavond. Je ziet hier vooral mini’s, maar je hebt natuurlijk van alles fullsize varianten. Je ziet hier van alles liggen: douchegel, scrub, bodylotion, bodybutter, badzout, zeep en lipgloss. Ook zit er in de collectie nog een lippenbalsem en natuurlijk een spons. Van alles om uit te kiezen dus! Je kan ze ook met alle mini’s bij elkaar in een giftset kopen, ideaal als cadeautje!

The Body Shop is te koop bij The Body Shop filialen.

Rainpharma After Oil – €17,95

Oh man, wat is dit een heerlijk product. Ik maakte vorige maand kennis met het merk Rainpharma en ik was gelijk enthousiast over de vormgeving en hoe de producten werkten. Dit is tot nu toe echt mijn favoriet: een olie die je onder de douche aanbrengt en licht afspoelt. Wanneer je dan even later de douche uitstapt ben je verzekerd van mega zachte, gehydrateerde benen. De olie vormt een laagje op je huid dat heel lekker aanvoelt. Ik ben groot fan, want ik ben altijd te lui om me nog ná het douche in te smeren en vaak wordt het dan ook een kliederboel. Dit is daarom ideaal. Wat ik zo leuk vind aan Rainpharma is dat ze niet van de hocus-pocus ingrediënten zijn en dat alles handgemaakt is.

Rainpharma is te koop via hun website, maar ook in diverse Belgische winkels.

Davines Minu shampoo & conditioner – €18,50 en €20,90

Hoe leuk ziet dit merk eruit? Davines is een merk waar ik ook nog nooit van had gehoord. Ik was gelijk gecharmeerd door te toffe verpakkingen, waar ze voor hebben gekozen om hiermee zo min mogelijk plastic te gebruiken. Het zijn namelijk de meest simpele bakjes en flesjes die je je maar kan voorstellen. Doordat de producten zelf een leuk kleurtje hebben, ziet het er toch cool uit. De Minu lijn is geschikt voor gekleurd haar en aangezien ik dat heb, is deze combinatie nu heel fijn. De producten houden mijn haar gehydrateerd, zorgen niet voor jeuk (wat ik bij veel andere shampoo’s wel heb) en de conditioner houdt het ook soepel.

Davines is onder andere hier te koop.

Toni & Guy Shampoo en conditioner for damaged hair – beide €9,99

En dan tot slot hebben we een merk dat voor velen van jullie wel weer bekend zal zijn: Toni&Guy. Ze hebben hun Hair Meets Wardrobe producten voor een tijdje in Marchesa (bekend fashionmerk) stijl gemaakt, als limited edition (ik weet niet zeker of dat nog steeds zo is). Vandaar de bloemetjes! Ik vind dat er super leuk uit zien, maar de werking is natuurlijk het belangrijkste. Ik ben over het algemeen al groot fan van Toni&Guy, want hun producten houden me nog steeds tevreden, met name de stylingproducten. Deze shampoo is voor beschadigd haar en wederom heb ik dat, doordat ik het geverfd heb. Hierdoor is mijn haar bij de punten vaak lastig door te kammen. Deze combi van shampoo en conditioner maakt het zacht en behandelbaar. Bovendien ruikt het enorm lekker! Ik vind het wel jammer dat er SLS in zit, maar daar heb ik tot nu toe gelukkig nog niets van gemerkt.

Toni&Guy koop je bij drogisterijen als Etos en DA.

Wat zijn jouw favoriete doucheproducten van het moment?

56 reacties

 • Antwoorden Femke 8 november 2014 om 20:19

  Ze lijken me heel fijn

 • Antwoorden Miss Mags 7 november 2014 om 22:04

  Body Shop Glazed Apple lijkt me echt een super pakketje !

 • Antwoorden Fabienne 7 november 2014 om 21:31

  Deze Toni & Guy producten zijn me nog niet opgevallen, maar denk dat het zeker fijn zal zijn voor mijn geverfde haar!

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 6 november 2014 om 23:02

  Die bodyshop producten lijken me zo fijn!

 • Antwoorden Elina 6 november 2014 om 19:58

  Leuke producten! Die van de Bodyshop lijken me erg lekker!

  x
  elinavanderwal.blogspot.nl

 • Antwoorden De Spiegelreflex 6 november 2014 om 18:33

  Leuk artikel! Ik heb hiernet de argan oil crèmespoeling van Kruidvat gekocht, ben ik heel benieuwd naar.

 • Antwoorden Nicole 6 november 2014 om 17:42

  Wat een leuke producten! Die van de Body Shop wil ik echt heel erg graag proberen.

 • Antwoorden Iris 6 november 2014 om 17:28

  In plaats van After Oil kun je ook olijfolie gebruiken. Misschien werkt het iets anders, maar het komt in de buurt.

 • Antwoorden Add me on snapchat: mybeautysnaps 6 november 2014 om 17:02

  TBS Glazed apple is zo lekker! Tip: via ING rentepunten kun je een bon van €35 voor TBS kopen voor €17,50 en 1750 rentepunten. Dat had ik gedaan, en daar heb ik oa de appel van gekocht :)

 • Antwoorden Dianne Overbeeke 6 november 2014 om 15:07

  Op dit moment gebruik ik rituals en een aantal producten van The Body Shop! Ik vind ze heerlijk en ben ook erg benieuwd naar de appel collectie!

 • Antwoorden Cherissa Blans 6 november 2014 om 14:49

  Leuk! Een aantal merken kon ik nog helemaal niet, momenteel heb ik een doucheschuim van kneipp die overigens ook erg lekker is!

 • Antwoorden Didem 6 november 2014 om 14:48

  Ik vind eerlijk gezegd alles er wel leuk uitzien, allemaal op hun eigen manier :)

  Love,
  Didem.

 • Antwoorden Manon 6 november 2014 om 14:40

  Wat een mooie producten allemaal, ik ben zelf echt super benieuwd naar de glazed apple collectie van TBS :D

 • Antwoorden Emmy 6 november 2014 om 14:25

  Davines spreekt mij wel aan, er gaat zoveel plastic in al die doucheproducten zitten. En appeltjesgeur aan producten… eh, die The Body Shop producten skip ik maar even!

 • Antwoorden Noa 6 november 2014 om 14:19

  Super leuk geschreven!

 • Antwoorden Bianca 6 november 2014 om 13:37

  Lijken me goede producten! Die van Tony&Guy heb ik zelf ook en ik ben er zeer tevreden over!

 • Antwoorden Marion 6 november 2014 om 12:10

  Zitten erg veel leuke producten tussen, handig artikel ook!

 • Antwoorden Nicole 6 november 2014 om 12:05

  ooooh, ik wil alles!!

 • Antwoorden femketje 6 november 2014 om 11:55

  die lijn van TBS lijkt me lekker :D

 • Antwoorden Bo 6 november 2014 om 11:55

  Oeh, lijkt me lekker allemaal!

 • Antwoorden Martina 6 november 2014 om 11:28

  Ik moet dringen naar the body shop :) ik hou van douchen! lekker warm water en lekkere producten :) I like!

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 6 november 2014 om 11:16

  Wat een interessante producten allemaal! Die geur van TBS producten wil ik echt ruiken!

 • Antwoorden Manon 6 november 2014 om 10:30

  Die oil lijkt me echt heerlijk :)

 • Antwoorden Maaike 6 november 2014 om 10:28

  Die producten van TBS wil ik snel een keer proberen!

 • Antwoorden Marieke 6 november 2014 om 10:07

  leuk om zo alles bij elkaar te zien. De body shop heb ik in de winkel al eventjes geroken, was fijn! Ben ook al een tijd best wel benieuwd naar de toni&Guy shampoo! Vind alleen best nog wat geld om zomaar uit te geven, bewaar ik meestal liever haha :) Maar ooit, koop ik ze :D

 • Antwoorden Elke 6 november 2014 om 09:50

  Leuke dingetjes! Ik gebruik zelf ook Tony & Guy en hij is super fijn :)

 • Antwoorden Donna Luisa 6 november 2014 om 09:48

  Wat een leuk artikel! Fijne producten ook! :)

 • Antwoorden Mirne 6 november 2014 om 09:23

  Ik blijf toch wel echt fan van de Rituals douchefoam. Al vind ik de bodyshop douchegel ook enorm fijn, maar dan wel vanilla.

 • Antwoorden Anneleen 6 november 2014 om 09:12

  Die producten van de body shop lijken me erg fijn!

 • Antwoorden Dionne 6 november 2014 om 09:04

  Vooral de producten van de body shop lijken mij heerlijk!

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 6 november 2014 om 09:03

  Ah die producten van de Bodyshop lijken me echt heel erg leuk! Ik ga zeker weer een paar producten van de kerstcollectie vragen voor kerst en mijn verjaardag :)
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Vanessa 6 november 2014 om 09:01

  Leuk artikel! Ik ben het meest benieuwd naar de producten van The Body Shop. Momenteel gebruik ik hun honeymania douchegels en die vind ik alvast heerlijk!

 • Antwoorden Denise 6 november 2014 om 08:34

  Wat een mooie uitgebreide review! Ik ben zo benieuwd naar de appeltjesgeur van TBS kerstcollectie! <3

 • Antwoorden Amy 6 november 2014 om 08:28

  Zo’n overzichtje is fijn Teske! Ik gebruik de producten van Toni & Guy zelf ook graag. En ze ruiken zo lekker!

 • Antwoorden Eline 6 november 2014 om 08:21

  Wat ziet Minu er qua vormgeving fantastisch uit!

 • Antwoorden beautyinsideandoutNL 6 november 2014 om 08:11

  Lijken me allemaal fijne producten! Die verpakking van T&G is zo mooi!

 • Antwoorden anouk 6 november 2014 om 08:05

  Ik heb de Glazed Apple lijn nu al zo vaak langs zien komen dat ik echt niet meer kan wachten tot kerst :).
  xxx

 • Antwoorden Eline 6 november 2014 om 08:05

  Het lijken me allemaal hele fijne producten!

 • Antwoorden Svenja 6 november 2014 om 07:53

  Wat een hoop prachtige producten. Ze lijken mij allemaal erg fijn. Maar het meest ben ik benieuwd naar de nieuwe lijn van The Body Shop!

 • Antwoorden Dagmar 6 november 2014 om 07:52

  Aah die appeltjes collectie, i’m in love! Ik kan echt niet wachten om die in de winkel te zien, gauw even langs :D

 • Antwoorden Farah 6 november 2014 om 07:52

  Ik gebruik davines nu al een jaar werkt super goed voor mijn haar!

 • Antwoorden Janniek 6 november 2014 om 07:49

  Wat een leuk artikel! Ben super benieuwd naar TBS producten :)

 • Antwoorden Emily 6 november 2014 om 07:45

  Zien er fijne producten uit! Ik ben ook gewoon benieuwd naar die appel geur van The Body Shop, ik zie hem overal beschreven staan als een ‘zoete appel geur’ maar ik wil het wel een keertje ruiken. Meestal als ik hem dan ruik denk ik ‘Ah ja, dat is een typische zoete appelgeur’ haha

 • Antwoorden Desmain 6 november 2014 om 07:44

  Leuk artikel! Zelf vind ik de producten van Rituals heel erg fijn voor onder de douche!

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 6 november 2014 om 07:38

  Wat een mooie producten allemaal! Ik ben heel enthousiast geworden over de tweede! De verkapping is prachtig en het klinkt als een hele fijne zeep! Ik kende het merk nog niet, dus dat ga ik zeker uitproberen! Liefs

 • Antwoorden MySimplySpecial 6 november 2014 om 07:32

  Die lijn van TBS vind ik wel erg leuk!

 • Antwoorden Kirsty 6 november 2014 om 07:32

  Leuk zo’n artikel met verschillende producten! Ik ben zelf vooral benieuwd naar die van the Body Shop, hoewel ik ook wel heel benieuwd ben naar de producten van Rainpharma!

 • Antwoorden Beautyjuf 6 november 2014 om 07:30

  De Glazed Apple collectie van The Body Shop is heerlijk! Ik heb gisteren de ‘zilveren appel’ met inhoud ontvangen en zou het liefste de gehele tijd mijn neus erboven willen hangen ;-) Maar, ik moet ‘m inpakken en mag ‘m pas op vijf december weer openmaken. Toni&Guy heb ik gemengde gevoelens over. Soms maakt dit merk mijn hoofdhuid té schoon waardoor ik jeuk krijg. Helaas…Ik vind de verpakkingen er wel leuk uitzien!

 • Antwoorden Lauriëtte 6 november 2014 om 07:16

  De producten van Davines zien er echt prachtig uit, zo minimalistisch! Wel een beetje aan de prijs, maar dat is het vast waard!

 • Antwoorden Anniek 6 november 2014 om 07:04

  Leuk, zo’n combi artikeltje! Zo heb je snel een overzicht van fijne doucheproducten, handig. Die Glazed Apple collectie van TBS lijkt me echt geweldig, de geur klinkt ech ‘aaah’ :D

 • Antwoorden Selby Jewels 6 november 2014 om 06:49

  Leuk om eens andere merken te bekijken! The bodyshop producten vind ik altijd lekker, maar mijn favoriet is toch altijd de schuim van rituals!

 • Antwoorden Lotte 6 november 2014 om 06:45

  De producten van Rainpharma moet ik echt eens proberen, heb ze hier nog liggen. En shampoos waar je geen jeuk van krijgt zijn altijd goed, daar heb ik namelijk ook snel last van!

 • Antwoorden Lucinda 6 november 2014 om 06:37

  Lang leve de Body Shop, volgens mij kan ik daar rond de kerst ook niet meer wegblijven en moet ik gewoon leuke goodies uitzoeken. Op dit moment ben ik niet weg te slaan bij mijn douchegel van Philosophy, ik bedoel hallooo… Cinnamon Buns is werkelijk fantastisch. xxx Lucinda

 • Antwoorden Diana Carlton 6 november 2014 om 06:31

  Leuk om zo nieuwe merken te leren kennen. Ik koop altijd een budgetvariant van douchegel bij de kruidvat en voor mijn haar wissel ik af qua merk. Nu staat er bijvoorbeeld syoss in de douche.

 • Antwoorden Akosua 6 november 2014 om 06:12

  Ik ben eigenlijk al tijden een The Body Shop fanaat. Eerlijke, goed werkende producten met een heel groot aanbod. Dus ik ga zeker aan de appeltjeslijn ruiken!

 • Antwoorden Tineke 6 november 2014 om 06:05

  Die van the Bodyshop lijkt mij vooral heel erg lekker!
  Liefs

 • Reageer