My november goals

1 november 2014

Zo, oktober is voorbij. Het was geen hele standaard maand, omdat ik de hele maand veganistisch at. Buiten dat heb ik ook wat andere coole dingen gedaan, zoals een tweede nummer opnemen en een reisje naar Engeland maken. Ook heb ik natuurlijk gedacht aan mijn goals van vorige maand!

De goals van oktober waren de volgende goals, die ik bijna allemaal heb volbracht.

– De Vegan Challenge volhouden

Jippie, het is gelukt! Ik dacht van tevoren dat ik het misschien niet zo volhouden, maar ik heb het toch gedaan. Een hele maand veganistisch eten is toch best een opgave, maar daar vertel ik meer over in de blogpost van morgen waar ik mijn conclusie over de challenge deel.

– Een Halloween look maken

Ik heb er maar liefst vier gemaakt! Ik heb zoveel plezier gehad bij het maken van de Halloween tutorials en jullie reacties waren elke keer onwijs lief. Dit is echt iets wat ik onwijs cool vind, dus wie weet blijf ik wel dit soort ‘gekke’ make-up tutorials maken zo nu en dan.

– Zonder doel door Amsterdam fietsen

Niet gelukt. Ik heb er niet de rust en tijd voor genomen, dus dat is jammer. Wat ik wel heb gedaan is vaker lopen in plaats van de tram nemen naar mijn bestemming. Dat telt ook een klein beetje, toch?

– Zoveel mogelijk genieten

Genieten heb ik zeker gedaan. Alles komt nu heel dichtbij en dat is mega spannend. Deze maand maakten we persfoto’s, nam ik een nieuw nummer op, reisden we naar Engeland voor een video en ik heb alles heel goed ervaren en overal bij stilgestaan. Dat was mijn doel, dus mission accomplished.

En dan nu de goals van deze maand! Omdat ik weet dat het een drukke maand gaat worden, heb ik er niet al teveel op gezet. Toch goals waar ik even mijn best voor zal moeten doen.

– Zonder doel door Amsterdam fietsen

Ik zet hem er toch nog even een keertje bij, omdat ik dit nog steeds graag wil doen. Het lijkt me ook heerlijk om naar en door het Amsterdamse bos te fietsen en dat is een aardig stuk! Dat is toch wel iets waar ik nog tijd vrij voor maken.

– Focussen op de single release

Deze maand gaat het toch echt officieel gebeuren: het muziek-avontuur gaat van start. Ik vind het allemaal erg spannend, maar zal erg goed moeten focussen op alles eromheen, omdat het echt belangrijk gaat worden als ik wil dat ik hiermee verder kan. Veel oefenen, denken over toffe ideeën en goed voor mezelf zorgen dus.

– Meer proberen te schrijven

Na het tripje naar Engeland voelde ik me super geïnspireerd. Ik wilde weer muziek maken, of in ieder geval songteksten schrijven: zoals ik het vroeger ook deed. Ik heb ontzettend veel teksten geschreven vroeger, maar ben er om een of andere stomme reden mee gestopt. Deze maand wil ik echt weer gaan oefenen en kijken of ik iets moois kan schrijven.

(ja, dit is een Frozen pen, gekocht in Engeland)

Volgens mij zijn deze doelen best wel haalbaar! Ik moet gewoon heel erg mijn best blijven doen voor alles en niet proberen de focus te verliezen door andere dingen. Het wordt spannend, maar volgens mij gaat het hartstikke goed komen. Wat zijn jouw doelen voor november?

56 reacties

 • Antwoorden Isabel 3 november 2014 om 19:47

  Leuke doelen weer! Ik hoop dat je zonder doel fietsen door Amsterdam eindelijk een keer van je lijstje af kan strepen, haha. Ik wil ook vooral genieten, lekker bloggen en een beetje genieten van de herfst ook al heb ik een hekel aan de regen :P

 • Antwoorden Fleur 2 november 2014 om 17:22

  Fijn artikel om te lezen!

 • Antwoorden Marion 2 november 2014 om 12:25

  Erg leuke doelen, goed idee om jezelf enkele doelen te geven.

 • Antwoorden Zenna 2 november 2014 om 11:11

  Super dat je de veganistische maand hebt volgehouden, ik zou het echt niet kunnen! Ik hoop dat je je doelen deze maand ook weer haalt, mijn doel is op te genieten van mijn verjaardag deze maand, succes! (:

 • Antwoorden Yessica 2 november 2014 om 10:38

  Heel leuk!

 • Antwoorden Lillie 2 november 2014 om 10:29

  Hele mooie doelen, leuk dat je er zoveel tot een goed eind hebt gebracht! Ik ben echt heel erg benieuwd naar je single! En stiekem ben ik heeel jaloers op je Frozen pen!

 • Antwoorden Anna 2 november 2014 om 10:21

  Wat een mooie doelen! Ik ben echt heel erg benieuwd naar je single! En gaaf dat je weer meer wilt gaan schrijven, dat is echt heel tof als je dat kan.

 • Antwoorden eveline 2 november 2014 om 10:21

  Super leuke goals!

  xoxo, Eveline ( http://www.mylifebyeveline.blogspot.nl )

 • Antwoorden Mirne 2 november 2014 om 10:10

  Ben benieuwd, hopelijk vind je vooral wat tijd om wat rustiger aan te doen soms. :)

  Ik hoop vooral enorm dat ik de baan krijg waarvoor ik laatst gesolliciteerd heb, verder heb ik niet echt doelen.

 • Antwoorden Natasja 2 november 2014 om 09:39

  Ik ben zo benieuwd naar je single! Zo tof Teske dat je dit allemaal mee mag maken! Ik vind het mooiste doel eigenlijk nog wel dat je moet genieten! Dat maakt namelijk al het andere ook mooi als doel. :-)

 • Antwoorden Cherissa Blans 2 november 2014 om 09:35

  Leuke doelen! Doelloos door Amsterdam fietsen lijkt mij ook heerlijk! Ik ben super benieuwd naar je single, can’t wait! :)

 • Antwoorden marie 2 november 2014 om 01:17

  lieve teske, het lijkt me allemaal inderdaad onwijs spannend wat er allemaal op je afkomt! blijf dicht bij je gevoel, jij weet precies wat goed voor je is en handel daarnaar! dan komt het helemaal goed, ben ik van overtuigd. x

 • Antwoorden Denise 2 november 2014 om 00:41

  Voor mijn opleiding moet ik doelen altijd SMART maken. Op deze manier je doel iets duidelijk. Bijv. Ik wil in de maand november 3 songteksten schrijven. Afbakening van de tijd (wat je zelf ook al doet) en een afbakening van ‘meer’ geven. Want wat is meer. Net zoals je tweede doel, wat houd dat voor jou is. Nu is het nog een onduidelijk doel.

  xx

  • Antwoorden Rosan 2 november 2014 om 09:17

   Ja, zulke dingen weet je niet als je stopt na de havo :p. Gelukkig heeft ze veel volgers die haar er dan op wijzen ;)

   • Antwoorden Teske 2 november 2014 om 10:27

    Het mag wel wat minder onaardig, Rosan.

  • Antwoorden Teske 2 november 2014 om 10:28

   Ik heb voor mezelf wel duidelijk wat het inhoudt. Ik hou niet zo van cijfertjes, want ik wil gewoon vooral aan het einde van de maand het gevoel hebben dat ik mijn best heb gedaan, snap je? Het gaat me niet zo zeer om de harde resultaten.

 • Antwoorden ElmoCall911 2 november 2014 om 00:12

  Goed voor jezelf zorgen is zo belangrijk in het leven. Dan maak je het verschil.

 • Antwoorden Emily 1 november 2014 om 23:32

  Wat heb je fijne doelen opgesteld voor jezelf. Iedereen is wel ontzettend benieuwd naar je single, we hebben er al lang op moeten wachten haha. Gelukkig hebben we enkele stukjes kunnen mee volgen achter de schermen. Wat geweldig zou het zijn als je dan ook songteksten gaat schrijven! Ik heb veel respect voor je Teske, je verdient dit ook allemaal ten harte.

 • Antwoorden Jascha 1 november 2014 om 22:14

  En je rijbewijs halen :)

  • Antwoorden Rawan 5 november 2014 om 15:50

   Jaaa Teske laat het ons zeker weten als je geslaagd bent :)

 • Antwoorden Nicole 1 november 2014 om 22:10

  Wat een leuke en vooral inspirerende goals. Ik vind dit echt heel erg leuk om te lezen.

 • Antwoorden De Spiegelreflex 1 november 2014 om 20:53

  Mooie doelen! Een goed idee dit, om elke maand je doelen te visualiseren door ze op te schrijven, zou ik ook eens moeten doen.

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 1 november 2014 om 20:34

  Heel erg leuk, veel succes met je doelen, ik kijk uit naar je single!

 • Antwoorden Annelies 1 november 2014 om 19:55

  Succes met je doelen deze maand :-) Leuke quote ook! liefs

 • Antwoorden Marjolein 1 november 2014 om 19:51

  Wat goed dat je bijna alle doelen van vorige maand hebt gehaald! En dat fietsen door Amsterdam komt ook heus wel een keer. Ik vind het allemaal heel tof voor je, van je single!
  Mijn doelen zijn dat ik twee keer per week wil hardlopen deze maand (dat moet echt…), naar oma in Leeuwarden, twee outfits op het blog en de sleur doorbreken door leuke dingen te doen en te genieten van alles.

 • Antwoorden Lisanneleeft 1 november 2014 om 19:46

  Ik houd echt van zulke blogposts! Leuk om altijd terug te lezen.

  Ben zelf ook begonnen met dit op een rij zetten op mijn blog, maar het is voor jezelf ook echt heel erg leuk om te doen heb ik gemerkt! Ik heb vaak dat ik weinig bewust bezig ben met mijn doelen, maar dat ik toch wel die maand de juiste richting in ga en ik het veel beter heb gedaan dan ik aan het eind van de maand (wanneer ik mijn doelen alweer ben vergeten :p) denk. Geeft een goed gevoel!
  En zo houd je heel goed in de gaten voor jezelf of je bezig bent met de dingen waarmee je bezig wilt zijn (of niet – dan moet je natuurlijk iets veranderen!)

  Ik ben heeeel erg benieuwd naar je single! :-)

 • Antwoorden Milou 1 november 2014 om 19:32

  Mooie doelen. Ik ben erg benieuwd naar de single. Ik schreef ook altijd songteksten maar ben er al een tijdje mee gestopt, begint toch weer te kriebelen. Hoop dat je je doelen haalt!

 • Antwoorden Didem 1 november 2014 om 19:18

  ben echt heel erg benieuwd naar je single! succes en werk ze :)

  liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

 • Antwoorden Simone 1 november 2014 om 19:09

  Mooie goals heb je jezelf gesteld, succes komende maand!

 • Antwoorden femketje 1 november 2014 om 18:37

  Mooie doelen!

 • Antwoorden Iris 1 november 2014 om 18:29

  Ja, ga vooral door met gekke looks! Ik vind dat het best kan.

 • Antwoorden Diana 1 november 2014 om 18:24

  Succes de komende maand met al het spannends wat gaat gebeuren!

 • Antwoorden Margot 1 november 2014 om 17:55

  Ik vond je Halloweenlooks erg leuk!

 • Antwoorden Manon 1 november 2014 om 17:50

  Mooie goals en succes ermee! Ja je looks (halloween) waren geweldig!

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 1 november 2014 om 17:48

  Wat tof dat bijna al je doelen van oktober waren gelukt! En goed dat je doelloos door Amsterdam fietsen er gewoon weer bij hebt gezet, want dat is heerlijk! Liefs

 • Antwoorden Miss Mags 1 november 2014 om 17:40

  Mijn eerste doel is om de babykamer klaar te hebben ;-)

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 1 november 2014 om 17:36

  Succes! Ik vind dat je altijd zo’n leuke doelen hebt!

 • Antwoorden Citlali 1 november 2014 om 17:00

  Heel veel succes met je doelen!

 • Antwoorden Daphne- De Beautykoffer 1 november 2014 om 16:39

  Dat lijken mij haalbare doelen. Het lijkt ook wel alsof je steeds meer haalbare doelen voor jezelf zet, super goed!

 • Antwoorden Nicole 1 november 2014 om 16:22

  Super leuk! Ik neem de moeite er niet voor om zo’n lijstje voor mezelf op te stellen, waardoor ik elke keer weer denk oh, binnenkort maar eens doen! En het er eigenlijk nooit van komt.

 • Antwoorden BeautyReviewsNL 1 november 2014 om 16:22

  Leuk artikel!

 • Antwoorden Dita 1 november 2014 om 16:15

  Leuke goals :) Succes er mee!

 • Antwoorden Anneleen 1 november 2014 om 16:14

  Mooie doelen! Ik ga deze maand mijn examens proberen door te komen en mijn essay en portfolio’s tot een goed einde proberen brengen. Dat is het grootste doel voor mij…

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 1 november 2014 om 16:08

  Ik vind het zo leuk dat je deze doelen elke maand opstelt en hoe gaaf dat je de vegan challenge gewoon hebt volgehouden!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Lucinda 1 november 2014 om 16:07

  Nou dan heb je ze toch bijna allemaal gehaald, je doelen van de afgelopen maand. Sowieso de moeilijkste, de Vegan Challange. Deze maand moet dus ook weer helemaal goed komen. xxx Lucinda

 • Antwoorden hanne 1 november 2014 om 15:48

  ik vind je artikelen laatste tijd van lagere kwaliteit als eerst, en ik vind het zwaar irritant dat je doet alsof je beroemd zangeres gaat worden ofzo, je krijgt deze kans waarschijnlijk omdat je bekend blogger bent, besteed daar meer tijd aan in plaats van een artikeltje van ‘kijk hoe leuk mijn schoenen zijn’ een jaar geleden was je zo goed..

  • Antwoorden Claire 1 november 2014 om 15:55

   Ja dit is precies wat ik ook dacht!!

  • Antwoorden Teske 1 november 2014 om 17:54

   Ik vind het jammer dat je mijn kwaliteit achteruit vindt gaan, want ik doe namelijk nog steeds mijn best om de kwaliteit van mijn blog te verbeteren. Ik doe nergens alsof ik een beroemde zangeres wordt, maar ik ga wel een nummer uitbrengen en dat is voor mij persoonlijk een erg spannend ding. Aangezien mijn blog heel persoonlijk is, komt dat nu vrij veel voor in de blogposts.

  • Antwoorden meisje 1 november 2014 om 19:38

   hallo ,
   dit is haar droom !
   laat haar haar tijd pakken voor de dingen die zij belangrijk en leuk vind! :)
   x

 • Antwoorden Melike 1 november 2014 om 15:45

  Aaaah die pen haha super leuk! Zijn echt goede doelen, succes ermee XO

 • Antwoorden Dionne 1 november 2014 om 15:38

  Wat leuk om te zien! Het doelloos door Amsterdam wil ik ook graag een keertje doen!

 • Antwoorden Svenja 1 november 2014 om 15:18

  Super dat je de meeste doelen van de maand hebt behaald <3 Vooral de vegan challenge vond ik heel erg inspirerend, erg leuk dat je er zoveel over hebt gedeeld met ons! Succes met je nieuwe doelen! Ik ben heel erg benieuwd naar je single. Mijn doel voor deze maand is om mij iets meer op mijn studie te richten, zit in het laatste jaar dus moet even goed mijn best doen voor de laatste lootjes!

 • Antwoorden Wendy 1 november 2014 om 15:18

  Supertof wat er deze maand allemaal gaat gebeuren rondom je single! Ik ben super nieuwsgierig dus ik kijk ernaar uit. Heel veel succes ermee ;D

 • Antwoorden Gayana Laura Rubeni 1 november 2014 om 15:18

  oehh leuk! zo is het voor je zelf ook overzichtelijk wat je prioriteiten zijn :)

 • Antwoorden Vanessa 1 november 2014 om 15:12

  Je Halloween looks waren meer dan geslaagd, heel cool! Ik vind het leuk om te lezen dat je zo graag met muziek bezig bent en meer teksten wil schrijven. Het wordt vast een spannende maand. Ben heel benieuwd naar je single :)

 • Antwoorden anouk 1 november 2014 om 15:07

  Leuke doelen! Ik ben super exited over je single! Ik kan niet wachten tot hij uit komt :D.
  xxx

 • Reageer