Mijn favoriete one day flies

27 september 2014

Je kent ze wel, van die artiesten die opeens helemaal hot zijn en waar je dan later niet zoveel meer van hoort. Dat betekent dan niet gelijk dat de muzikanten verder niet goed of succesvol zijn, maar als ze echt niet meer terugkomen in de hitlijsten noem je ze ‘one day flies’, oftewel eendagsvliegen. Mijn zus Saske gaf me dit leuke idee voor een artikel: mijn favoriete one day fly liedjes!

Fluitsma & Van Tijn – 15 miljoen mensen

Deze kennen jullie ongetwijfeld! Inmiddels klopt de 15 miljoen niet meer, maar dit liedje blijft heel leuk. Ik zag nu pas voor het eerst de clip erbij en die is ook vermakelijk! Dit nummer stamt uit 1996, dus dat is alweer een hele tijd geleden.

Hero – Toen ik je zag

Van dit nummer krijg ik altijd een beetje kippenvel. Dat is mede, doordat Antonie Kamerling inmiddels niet meer leeft, maar ook omdat ik nummer zo prachtig vind. Ik ken elk woord en zing het altijd hard mee als hij voorbij komt. De tekst is super lief en het laat me terugdenken aan de leuke serie All Stars. Ik was nog maar 2 jaar toen dit nummer uitkwam (1997), maar doordat we thuis de serie volgden ken ik deze uit de eerste film heel goed.

Las Ketchup – The Ketchup Song

Ik weet nog zó goed dat deze meisjes optraden bij Top Of The Pops (dat keken we altijd thuis) en dat ik binnen no time het hele dansje uit mijn hoofd kende. Ik heb de tekst nooit opgezocht, dus ik brabbel maar wat mee, maar hij blijft leuk.

Eamon – Fuck it

De herinnering die ik hierbij heb is ook weer zo grappig: het tijdschrift Break Out had van dit nummer een keer de tekst vertaald en dat was echt heel gek om zo te lezen, omdat Eamon vrij veel scheldt in dit liedje. Het is dan ook niet de netste tekst die er bestaat, maar het is wel grappig dat ik er dan zo’n herinnering aan verbind.

Men2B – Bigger Than That

Dit was ik dus compleet vergeten, maar ik ben super blij dat ik het weer tegen ben gekomen. Men2B, wie kent hen nog? Ze zaten in Popstars The Rivals in 2004 en hebben na dit nummer nooit meer een hit gehad. Volgens mij had ik zelfs een poster van ze, terwijl ik verder helemaal geen muziek van ze kende. Ik kan deze wel nog steeds meezingen!

Mario – Let Me Love You

Ik zie nu pas hoe grappig deze videoclip is. Buiten dat, ken ik op wonderbaarlijke wijze ook dit nummer nog heel goed. Ik kom er steeds vaker achter dat ik dit soort muziek echt wel regelmatig luisterde toen ik jonger was. Ik moet erg lachen om hoe Mario hier in z’n eentje staat te dansen.

Madcon – Beggin’

Ik snap echt niet dat Madcon na dit nummer niet nog een goede hit gescoord heeft. Ze hebben wel gewoon nog andere albums uitgebracht, maar in Nederland zijn ze niet echt meer hoog geëindigd. Gek, want dit liedje is zo lekker!

Fool’s Garden – Lemon Tree

Dit nummer maakt me super blij, maar ik zou geen enkel ander nummer van de band kunnen noemen. Toch fijn dat hij bestaat, want het heeft zo’n lekker ouderwetse sound en ik krijg altijd gelijk zin in limonade.

Billy Crawford – Trackin’

Ha, op dit nummer hebben mijn zussen en ik weleens gedanst, toen onze neef en nicht gingen trouwen! Ik vind het trouwens heel leuk om te zien hoe simpel de videoclips vroeger waren.

Jive Jones – Me, myself and I

Deze dude vond ik altijd een beetje gek, maar het refrein van dit nummer was wel heerlijk om mee te zingen. Op de een of andere manier vond ik zijn haar altijd erg interessant en wilde ik er graag aan zitten. Hebben meer van jullie dat?

Kurt Nilsen – She’s so high

Ik weet nog hoe knap ik het vond dat een man zo hoog kon zingen.

Kopspijkers – One Day Fly

Dit mag natuurlijk niet ontbreken, als laatste in deze rij. We keken altijd Kopspijkers thuis en op een dag hadden ze een liedje gemaakt over eendagsvliegen. Dat liedje werd ook echt weer een eendagsvlieg, want Kopspijkers is verder nooit meer in de hitlijsten gekomen. De tekst is grappig en er zitten een paar leuke cabaretiers tussen. Love it!

Wat zijn jouw favoriete eendagsvliegen?

88 reacties

 • Antwoorden Floor Daasvand 15 oktober 2014 om 22:49

  Las Ketchup en Men2b omg jeugdsentiment! Ik vond dat toen zo geweldig!

 • Antwoorden Lisanne 9 oktober 2014 om 00:45

  Hahaha teske jij bent zo leuk!! Ik heb dit een tijdje geleden ook gedaan, gezocht naar leuke, oude nummers, en ik had (bijna) precies hetzelfde lijstje! Niet te vergeten Gareth Gates, Will Young en Westlife! :D

 • Antwoorden Vink 7 oktober 2014 om 20:15

  ooh, dat liedje van Eamon, er was zo’n Nederlandse variant over de supermarkt, die had ik helemaal uit mijn hoofd geleerd! Haha :)

 • Antwoorden Winnie 3 oktober 2014 om 20:19

  Van Madcon moet je glow eens luisteren, en die clip vind ik ook zo leuk :)
  En Billy Crawford, dat dansje uit die clip dansten wij met street dance, haha

 • Antwoorden Jessica 2 oktober 2014 om 15:37

  OMG! Men2B en Billy Crawford, daar was ik ook helemaal gek van! :p

 • Antwoorden Stephanie 1 oktober 2014 om 01:32

  Toffe liedjes ja, ken ze allemaal haha :D En omg Eamon ja, die was ik vergeten hahaha

  En Let me love you is 8 jaar mijn wekker geweest in mijn wekker radio.. ik kreeg hem er namelijk niet meer uit :P

 • Antwoorden Marleen 30 september 2014 om 16:38

  Geweldig artikel! Ik ken ook al deze nummers nog, maar was ze weer een beetje vergeten. Leuk om ze weer eens te luisteren.

 • Antwoorden Teejah 29 september 2014 om 20:42

  Super leuk artikel, the good old days!
  Mijn hart maakte meteen een sprongetje toen ik de foto van Mario bovenaan je artikel zag staan!
  Hij was echt my teenage crush.
  Ik was 18 toen dat nummer uitkwam, toen ik erachter kwam dat hij maar 2 maanden jonger was werd ik helemaal gelukkig. Ik draafde zelfs een beetje door met fantaseren en tot 3 uur in de nacht filmpjes achterelkaar kijken (helemaal analyseren ook) kwam iets te vaak voor. Hij zou optreden bij laatste (normale) TMF awards (2005) en ik won kaartjes! Ik was in de waan dat ik 100en foto’s had gemaakt van zijn optreden, maar naderhand bleken het er maar 3 te zijn die ook nog bewogen en dus heel wazig waren. Zo hyper was ik tijdens zijn optreden.
  Nu ben ik inmiddels alweer 9 jaar samen met mijn vriend en hebben we 2 kinderen, maar af en toe voel ik weer die kriebels bij het horen van zijn (nieuwere en oude) muziek (vooral als het op de Nederlandse radio/TV of in een Nederlands artikel als deze is).

  Alle andere liedjes ken ik ook en bij vele van ze kan ik ook een (grappig/leuk/lief) verhaal vertellen (niet zo fangirl als het bovenstaande hoor, ik heb maar 1 crazy obsessieve periode gehad), maar deze post is nu al zo lang.

  Van mij mag er nog wel een 2e deel komen

 • Antwoorden GLaDOS 29 september 2014 om 00:31

  Ik leg in het artikel uit dat een one day fly betekent dat het het enige nummer van de artiest is die in de hitlijst heeft gestaan. Ik zeg juist nog dat het niet betekent dat de band of artiest niet succesvol is, maar dat het puur zo heet omdat er niet meer nummers in bijv. de top 40 zijn gekomen.

 • Antwoorden Saskia 28 september 2014 om 17:34

  Een van die van Men2B doet me een beetje aan Mert denken hahaha!

  • Antwoorden Lucinde 8 oktober 2014 om 17:56

   Ja idd dat zag ik ook

 • Antwoorden Silke 28 september 2014 om 16:36

  Waaw wat een nostalgie! Super leuk! Nu voel ik me wel plots heel oud haha. Dat nummer van Eamon luisterde ik vroeger heel vaak. En dat nummer van Mario blijft zo goed!

  • Antwoorden Teejah 29 september 2014 om 20:53

   Ik vind het altijd zo leuk als ik nog iemand uit Nederland over Mario hoor praten, denk altijd dat ik de lenige ben…
   Zodra zo’n zeldzame situatie zich voordoet denk ik altijd meteen: Mario represent! Haha, weird I know. Maar als je m’n andere reactie hier ergens boven leest dan begrijp je m’n crazyness vast beter, haha.
   Om nog even fangirl af te sluiten: check op YouTube “Mario Barrett” daar vind je nieuwere nummers van de albums “Go”, “DNA” ea onuitgebrachte nummers ;)

   • Antwoorden Teejah 29 september 2014 om 20:54

    *lenige=enige

 • Antwoorden Sharona 28 september 2014 om 06:43

  Dit is zo leuk! Pure nostalgie. Dingen die mij nog te binnen schieten: de macarena (HEEEE Macarena AHAI), Lou Bega met mambo nr. 5, Tarkan met kisskiss (niet een eendagsvlieg maar in NL verder weinig succes), dat Barbie girl liedje (tja van wie ook alweer?) en XYP.

  • Antwoorden Teejah 29 september 2014 om 21:18

   Barbie girl was van Aqua (uit Noorwegen of zo?). Ze hadden aardig wat hits hier hoor. Weet alleen niet meer uit m’n hoofd welke, haha. Jarenlang stonden ze in de Break Out en Hitkrant, die vrouw had solo ook nog wat uitgebracht, werd zwanger en toen ging het bergafwaarts.

 • Antwoorden lisanne 28 september 2014 om 01:41

  hahaha de ketchup song is toch wel echt een gouwe ouwe hoor haha, blijft leuk als je hem ( ja als) hoort nog eens ergens, dat dansje gaat ook niet meer uit je kop

 • Antwoorden Mirjam 28 september 2014 om 00:11

  Kurt Nilsen moet je zeker meer van luisteren! Mijn vriend en ik zijn echt fan van hem. Hij heeft in een groepje gezongen en heeeeeele mooie covers gedaan (waaronder Hallelujah en With or Without you).. Vind je zo op YouTube!!

 • Antwoorden Estrella 27 september 2014 om 23:56

  Heel leuk om die nummers weer eens terug te horen!

 • Antwoorden Olga 27 september 2014 om 23:48

  Leuk idee en leuk lijstje!
  Beggin’ is oorspronkelijk van Franky Valley and the four seasons en gecoverd door Madcon. Misschien dat ze het daarom lastig vonden om een nieuwe hit te scoren? Omdat de eerste niet door hen zelf geschreven is?

 • Antwoorden Lenneke 27 september 2014 om 21:30

  Jaaaaaaa, HEERLIJK dit! Hier ga ik morgen ook weer mijn dag mee beginnen!

 • Antwoorden Cigdem Esin Depeli 27 september 2014 om 21:25

  Hey Teske,

  Leuke topic, zie veel toffe nummers staan. Wel een paar opmerkingen.
  Ik vind het een beetje respectloos en ongepast om Antonie als ‘HERO’ een one day fly te noemen. Naast dat hij is overleden (waarom ik het niet echt gepast vind om hem hier te noemen als one day fly) heeft hij samen Isa Hoes een ‘HERO’ theather tour gedaan toen hij nog leefde dus vind ik het sowieso niet kloppen. Hij was ook als ‘HERO’ zeer succesvol en zeker geen one day fly. Wellicht bedoel je dat hij maar 1 succesvol nummer heeft uitgebracht maar ook dit klopt niet. Misschien is dit ook het leeftijdsverschil, je geeft aan dat je 2 was toen zijn nummer ‘toen ik je zag’ uitkwam, en wellicht heb je dit totaal gemist.

  Daarnaast is het lied ‘she is so high’ niet van kurt nilson. Dit was een Idols kandidaat uit het allereerste seizoen in Noorwegen. Hij heeft ook het lied ‘halleluja’ gecoverd, super mooi!! En ook het lied beautiful day van u2 heeft hij gecovered. Ook supermooooi! Er was een internationale idols contest waar jamai ons vertegenwoordigde en ook die had kurt gewonnen! Het origineel van ‘she is so high’ is van Tal Bachman. Moet je allemaal maar een keer checken.

  OMG- dit bericht wordt weer veelste lang. Anyway, enjoy your weekend en check ff die andere nummers, i’m sure you will like it ! X

  • Antwoorden Teske 27 september 2014 om 23:32

   Ik leg in het artikel uit dat een one day fly betekent dat het het enige nummer van de artiest is die in de hitlijst heeft gestaan. Ik zeg juist nog dat het niet betekent dat de band of artiest niet succesvol is, maar dat het puur zo heet omdat er niet meer nummers in bijv. de top 40 zijn gekomen.

  • Antwoorden Fleur 30 september 2014 om 20:27

   Ik reageer niet vaak op artikelen, maar als ik de onderstaande reacties lees wil ik mijn ‘stem’ toch even laten horen.

   In de reacties zie ik veel reacties zoals de reactie van Cigdem (vandaar dat ik de reactie hieronder zet). Deze mensen hebben een punt en zij mogen deze mening hebben en deze mening delen. Daarom vind ik het ook erg jammer dat Teske hierop in de verdediging schiet met ‘ik leg in het artikel uit dat…’ en vervolgens onder elke reactie in deze context dezelfde tekst zet (copy paste). Leer van deze reacties en hoe uitleg in artikelen kan worden opgevat. Niet iedereen hoeft het overal mee eens te zijn (vooral niet met een artikel met dit onderwerp) en accepteer dit ook van elkaar.

   • Antwoorden Teske 30 september 2014 om 21:35

    Maar het gaat hier niet om een mening, een one day fly heeft gewoon een betekenis en die leg ik uit?

 • Antwoorden Melisa 27 september 2014 om 20:49

  Ohh hier ken ik er ook zoveel van! Er zitten echt een paar leuke tussen :)

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 27 september 2014 om 20:06

  Aaah, wat een tof lijstje!

 • Antwoorden Joyce 27 september 2014 om 19:51

  Gee ik kan er zelf zo geen een opnoemen, maar uit jouw lijstje vind ik Lemon Tree helemaal lekker, zo vrolijk en Trackin!

 • Antwoorden Annelies 27 september 2014 om 18:36

  Ik vind Kevin Lyttle (turn me on) echt super! Ik luister die altijd voor het stappen!

 • Antwoorden Ruby 27 september 2014 om 15:38

  XYP was ook zo’n groep die een paar hitjes had en na een jaar alweer uit elkaar ging. Ik vond ze wel heel tof. Bedankt trouwens voor dit artikel, nu heb heel veel oude liedjes weer ontdekt haha

  • Antwoorden Sharona 28 september 2014 om 06:31

   Ja! Die vond ik toen ook erg goed!

 • Antwoorden Ellen 27 september 2014 om 15:22

  Ook Fool’s Garden is geen eendagsvlieg, zie dat over wel meer genoemde bands in de reacties. Misschien moet je dat eerst even opzoeken voor je zo’n artikel schrijft.

  • Antwoorden Teske 27 september 2014 om 23:33

   Ik leg in het artikel uit dat een one day fly betekent dat het het enige nummer van de artiest is die in de hitlijst heeft gestaan. Ik zeg juist nog dat het niet betekent dat de band of artiest niet succesvol is, maar dat het puur zo heet omdat er niet meer nummers in bijv. de top 40 zijn gekomen.

 • Antwoorden Lisa 27 september 2014 om 14:30

  Mario is geen eendagsvlieg! Hij heeft nog veel meer mooie nummers.

  • Antwoorden Teske 27 september 2014 om 23:33

   Ik leg in het artikel uit dat een one day fly betekent dat het het enige nummer van de artiest is die in de hitlijst heeft gestaan. Ik zeg juist nog dat het niet betekent dat de band of artiest niet succesvol is, maar dat het puur zo heet omdat er niet meer nummers in bijv. de top 40 zijn gekomen.

  • Antwoorden Teejah 1 oktober 2014 om 09:55

   Mario is zeker geen eendagsvlieg, in Amerika en ook nog wat andere landen worden zijn nieuwe cd’s nog gewoon uitgebracht. Helaas is hij (ook in Amerika) ondergewaardeerd. Weet niet waaraan het ligt, maar zijn managment en promotie team need to step up their game ;)
   Een jaar geleden kwam hij wel naar Nederland om in een of andere discotheek op te treden, helaas zag ik dat pas 1 dag ervoor en kon geen lastminute uitje regelen.
   Hier in Nederland is Mario helaas wel een eendagsvlieg, van het album “Turning Point” zijn alleen “Let Me Love You” en “Here I Go Again” uitgebracht.

 • Antwoorden Cecily 27 september 2014 om 14:07

  Ik vind niet dat 15 miljoen mensen in deze lijst mag. Dat is een klassieker en dus zeker geen eendagsvlieg.

  • Antwoorden Teske 27 september 2014 om 23:33

   Ik leg in het artikel uit dat een one day fly betekent dat het het enige nummer van de artiest is die in de hitlijst heeft gestaan. Ik zeg juist nog dat het niet betekent dat de band of artiest niet succesvol is, maar dat het puur zo heet omdat er niet meer nummers in bijv. de top 40 zijn gekomen.

 • Antwoorden sofie 27 september 2014 om 14:03

  niet rot bedoeld maar one day flies is niet correct, het zijn one hit wonders :)

 • Antwoorden Chantal 27 september 2014 om 13:54

  Wat een herinneringen haha! Jive Jones en Billy Crawford heb ik veel geluisterd.

 • Antwoorden Evy 27 september 2014 om 13:47

  Wat een leuke nummers! Maar beggin’ van Medcon, Lemon Tree van Fool’s Garden en Toen ik je zag zijn voor mij geen one day flies, hoor! :) The Ketchup Song vond ik vroeger trouwens geweldig. Ik weet nog wel dat ik er zo vaak op danste.. xxx

 • Antwoorden Elke 27 september 2014 om 13:22

  Oooh leuk! Ken er super veel van maar heb inderdaad nooit geweten dat de zangers zo heette. Grappig☺️

 • Antwoorden Renate 27 september 2014 om 13:21

  Leuk artikel! Ik ken eigenlijk vooral The Ketchup Song & Let Me Love You van Mario. Voor de rest kan ik zo even niemand bedenken haha, vaak komen de herinneringen weer als ik er uren over na denk (ik denk dat ik er nu automatisch uren over na ga denken tot ik opeens weer heel veel one day flies weet!)

 • Antwoorden Myrthe 27 september 2014 om 12:52

  Aaah, Billy Crawford, hoe leuk! Ik heb zijn cd toen gekocht, stonden best mooie nummers op.. Alleen nooit meer iets van weer gehoord. Zelf moest ik meteen denken aan ‘stupid mistake’ van Gareth Gates (ook uit de Idols vijver, Engelse versie) en ‘onderweg’ van Abel, wat was dat een mooi nummer.

  • Antwoorden Myrthe 27 september 2014 om 12:57

   Het nummer van kopspijkers is trouwens gemaakt als reactie op het programma Starmaker waaruit K-otic is ontstaan, de cabaretiers vonden dat echt helemaal niks ;)

 • Antwoorden My Scrambled Style 27 september 2014 om 12:52

  Wat een leuke post. De Ketchup song vond ik zo’n geinig nummer.

 • Antwoorden Frederique 27 september 2014 om 12:23

  Super leuk! Doet me echt denken aan vroeger! X

 • Antwoorden Sarah 27 september 2014 om 12:21

  Ik ken alleen Beggin, haha. Maar die heb ik echt plat gedraaid toen, grappig om die weer eens te horen!

 • Antwoorden Denise 27 september 2014 om 12:18

  Haha grappig dat ik eigenlijk de clips bij de liedjes helemaal niet ken!

 • Antwoorden Saar 27 september 2014 om 12:13

  Van die van Eamon is ook een heel grappige nederlandse versie: http://www.youtube.com/watch?v=w363IFss4is

 • Antwoorden Krissi 27 september 2014 om 11:50

  Zo leuk dit, lekker nostalgisch. De ketchup song, toen ik je zag, beggin’. Wat vond ik dat toch heerlijke liedjes.

 • Antwoorden MySimplySpecial 27 september 2014 om 11:34

  Wat grappig om die nummers weer eens te luisteren! De meeste ken ik wel, maar de clips nog niet.

 • Antwoorden Daphne 27 september 2014 om 11:33

  Oh ja, Lemon Tree! Wat grappig!

 • Antwoorden Amy 27 september 2014 om 11:24

  Hahaha er staan er veel tussen waarvan ik denk: oohhh jaaaa! ;) Wist je overigens dat ‘Toen ik je zag’ geschreven en uitgebracht is door Guus Meeuwis en later pas gebruikt voor All Stars? Luister het origineel maar eens… Mooi! <3

 • Antwoorden BeautyReviewsNL 27 september 2014 om 11:23

  Leuk artikel!

 • Antwoorden TodaysLovely 27 september 2014 om 11:16

  the ketcup song! wat was dat een grote hit!

 • Antwoorden dresses and daisies 27 september 2014 om 11:13

  I wonder why. Yesterday you told me by the blue blue sky and all that i could see. I just another lemon tree. *badum badum badum badum* Good times!

 • Antwoorden Iris 27 september 2014 om 11:13

  De laatste ken ik niet, maar de rest allemaal. Al was ik er echt heel veel weer vergeten. Heel leuk om terug te horen. Ik moest denken aan: Bijna van Eddy Zoey (ik weet niet of dat echt een one day fly is, maar volgens mij is dat wel zijn enige echte hit). En Kiss kiss van Tarkan Şımarık.

 • Antwoorden Lucinda 27 september 2014 om 11:11

  Ik zat er echt op te wachten, het nummer van Kopspijkers. Wat hadden ze dat leuk gedaan, echt om te bewijzen dat iedere gek een nummer 1 hit kon scoren hahaha. Echt leuk. xxx Lucinda

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 27 september 2014 om 11:08

  Haha ik vind het zo hilarisch om weer te luisteren naar van die oude muziek. Vooral de Ketchup song…
  http://www.thoughtsinstyle.com/

 • Antwoorden Beau 27 september 2014 om 11:08

  Aaah Men2B hahaha, ik was vroeger zo’n grote fan van hun! Heb thuis nog ergens een single van hun liggen en ook nog van Raffish.

 • Antwoorden Esmée 27 september 2014 om 10:59

  Hahaha Teske wat een leuk artikel. Pas keek ik op mtv my super sweet sixteen en toen had een meisje (die dus 16 werd) een feest gegeven maar haar date was…. Mario, hahaha. Zij was helemaal fan van hem en had hem gevraagd haar date te zijn en dat wilde hij. Ik moest zo hard lachen!

 • Antwoorden Manon 27 september 2014 om 10:58

  Hero en Lemon tree <3 leuuk!

 • Antwoorden laura 27 september 2014 om 10:54

  Geweldig veel ken ik maar was ik helemaal vergeten, ik vond zelf het liedje van Abel heel erg leuk (weet niet hoe die heet) hij ging zo, ik doe de deur dicht straten lijken te huilen wolken lijken te vluchten ik stap de bus in! Whahaha die tekst geweldig! Vond je dat liedje van maddoc (begging) leuk is het zeker de moeite waard om de cover van bertolf te bekijken, die vind ik nog veel beter!

  • Antwoorden laura 27 september 2014 om 10:56

   Whahaha zie hoeveel indruk madcon heeft gemaakt weet hun hele naam niet!

 • Antwoorden Dido 27 september 2014 om 10:50

  Aaaah ik vond Jive Jones helemaal geweldig, hahaha. xD

 • Antwoorden Dionne 27 september 2014 om 10:50

  Haha! Er zitten inderdaad wel een paar grappige tussen!

 • Antwoorden Amy 27 september 2014 om 10:43

  Ohhhh dat is lang geleden! Ik kon het nummer van Mario nog helemaal meezingen haha – maar veel liedjes kende ik niet eens! Leuk geschreven (:

 • Antwoorden De Spiegelreflex 27 september 2014 om 10:41

  Beggin van Madcon is gewoon een schaamteloze cover, zoek het origineel maar eens op ;-) (van Frankie Valli geloof ik) Wanneer iemand een cover maakt zonder een eigen originele inbreng of creativiteit vind ik het meer dan logisch dat ze nooit nog andere hits scoorden met hun zelfgeschreven liedjes. Zo, dat is eruit :p Grappig artikel! Mag van mij gerust een deel 2 van komen. ;-) Vergeet het theme song van Friends niet, hihi.

 • Antwoorden Mieke 27 september 2014 om 10:34

  Ultieme nostalgie voor een 90’s kid!

 • Antwoorden Lies 27 september 2014 om 10:32

  de las ketchup! Leuke dans herinneringen :)

 • Antwoorden Kim 27 september 2014 om 10:32

  Leuk artikel! Op let me love you van Mario heb ik nog wel eens gedanst haha :)

 • Antwoorden Linda 27 september 2014 om 10:25

  Wat een origineel artikel is dit!
  Lemon Tree vind ik nog steeds fantastisch! :D

 • Antwoorden Natasja 27 september 2014 om 10:23

  Hahaha OMG! Ik word helemaal blij van dit artikel! En wat voel ik me spontaan oud. Bij zo goed als alles wat je liet zien dacht ik “oh ja”.
  Je zet me meteen aan t denken over meer one day flies! Spotify, here I come!

 • Antwoorden Lotte 27 september 2014 om 09:29

  Hahaha jaaaa, al deze liedjes vind/vond ik ook echt geweldig! Me, Myself & I luisterde ik laatst nog keihard in de auto, haha (stond op zo’n foute cd). En Lemon Tree is een van m’n favoriete liedjes!

 • Antwoorden Tineke 27 september 2014 om 09:22

  Ik vind de Ketchup song nog steeds geweldig!
  Liefs

 • Antwoorden Isa 27 september 2014 om 09:16

  Ohh wat leuk om te lezen! Veel van deze liedjes was ik ook alweer vergeten maar ik ben blij dat ik ze nu weer ken :)

 • Antwoorden Milou 27 september 2014 om 09:15

  Haha ik had hetzelfde bij dat liedje van Jive Jones, dat haar was zo apart.. Leuk lijstje, veel liedjes luisterde ik vroeger ook met veel plezier!

 • Antwoorden Chantal 27 september 2014 om 09:14

  Wat herken ik veel liedjes zeg! Ben zelfs nog bij de opnames geweest van de tweede single van Men2b hun videoclip maar dat werd daarna helemaal niks meer. Leuk artikel!

  Liefs Chantal

 • Antwoorden Idhuna 27 september 2014 om 08:51

  Haha, wat leuk om te zien!

 • Antwoorden Milou 27 september 2014 om 08:49

  Toen ik je zag is prachtig! Het wordt nog wel regelmatig door andere artiesten gezongen tijdens concerten enzo, dan krijg ik ook altijd een beetje kippenvel. En ohhh ja, Let Me love You! Ik heb dit lied pasgeleden toevallig nog gedraaid, vond ‘m altijd zo leuk!

 • Antwoorden lonneke 27 september 2014 om 08:37

  Haha wat een leuk artikel Teske!
  Toen ik je zag vind ik zo prachtig ..
  Liefs lonneke

 • Antwoorden Carina 27 september 2014 om 07:57

  Haha Men2B was nog op mijn middelbare geweest omdat een van die jongens bij mij op school zat. Wat een macho was dat, hilarisch! Veel van die liedjes herken ik wel.

 • Antwoorden Akosua 27 september 2014 om 07:45

  Leuk dat je weer wat oude liedjes opfrist. Het grappige is dat het liedje van Kurt Nilsen is weer een cover is van een andere one day fly van Tal Bachman. Kurt had de allereerste editie van World Idols gewonnen, waar ‘wij’ toentertijd Jamai heen hebben gestuurd. Als er één programma is waar veel one day flies uit gekomen zijn is het wel Idols.

 • Antwoorden Diana 27 september 2014 om 07:30

  Wat heb ik genoten van dit artikel! Weer even terug in de tijd. Bij velen dacht ik “oja die ken ik nog wel!”.

 • Antwoorden Svenja 27 september 2014 om 06:42

  Super leuk artikel dit. Heel veel artiesten was ik inderdaad helemaal vergeten! Van Men2Be had ik vroeger nog een pooster op mijn kamer hangen omdat die jongens zo knap vond, haha. En aaah Top Of The Pops keken wij ook altijd stipt elke zondag avond, vond het zo jammer dat het toen ineens niet meer kwam. De las Ketchup song was echt geweldig, en ik stond altijd voor de tv om mee te dansen!

 • Antwoorden Ceetje 27 september 2014 om 06:35

  Ik vind het leuk dat je vaak aandacht aan muziek geeft op je blog. Geeft me weer inspiratie om wat (oude eendagsvlieg ) hits te luisteren :)

 • Antwoorden Octurius 27 september 2014 om 06:27

  Ik ben verliefd en wacht op mijn bestelling…

 • Reageer