My Life In Pictures – september 2014 #1

7 september 2014

De week was eigenlijk mega positief, tot gisteravond. Thee over de laptop heen, met spoed naar mijn broer de ICT-dokter en uiteindelijk problemen met het internet op mijn andere laptop, waardoor de My Life In Pictures niet online kon. Maar, het is gelukt, zoals je ziet! Voor de rest was dit een onwijs fijne week, met leuke opnames, veel chaotische mailwisselingen en wederom een avontuur in de opnamestudio.

Zondag

Mama had bij het ontbijt dit schattige bloemetje neergezet. Hij kwam uit het boeket dat ik van Mert kreeg, maar was aan het verwelken. Zo los in het bakje water heeft hij het nog een paar dagen goed gedaan.

Zondag heb ik bijna de hele dag besteed aan het maken van mijn planboard video. Wat was dat leuk! Daarna lekker editen.

Zelfgemaakte appelmoes van mams als avondsnack.

Maandag

Maandag heb ik van alles gedaan, maar weinig foto’s gemaakt. Dit is de enige die ik kan laten zien en ik vond hem wel heel sterk. De Flow kalender zit altijd vol met mooie quotes en dit heb ik zo nu en dan even nodig. Maandag heb ik de hele dag lekker thuis gewerkt en dingen voor mijn site en de videoclip gedaan.

Dinsdag

Dinsdag besteedden Alwin, Saske en ik de hele dag aan het opnemen van een nieuwe video. Zij zijn een super goed team om mee te filmen, dus het is onwijs fijn als ze mij erbij helpen.

Even een broodje tijdens het pauze houden!

Ik vergeet vaak wat voor mooie plekjes Gouda heeft, zoals dit leuke koepeltje in het Houtmansplantsoen. Op sommige plekken in de binnenstad lijkt Gouda ook best wel op Amsterdam.

Na een opnamedag van zeven uur beloonde ik mezelf met lekker lang Sims spelen.

Woensdag

Ontbijten met een glas water en een lekkere, volle smoothie.

Sabine had nog steeds de pasfoto’s thuis die we samen laatst hadden gemaakt. Ze stuurde ze naar me op en ik vind ze zo onwijs leuk en lief! Bij die ene rechtsboven wisten we niet of er nog een nieuwe foto kwam of niet, haha!

Er moesten nog wat beelden opgenomen worden voor de video, dus we gingen weer aan de slag. Zien jullie Alwin achterin de auto zitten? Haha!

Deze foto maakte mijn moeder nog, terwijl wij bezig waren.

’s Avonds vertrok ik naar Amsterdam, voor een diner met Boohoo. De tafel was zo mooi gedekt!

Ik heb alleen het voorgerecht gefotografeerd en die was echt heerlijk. Het was courgettesoep, waar ik groot fan van ben. Yum! Sowieso was alles wat we te eten kregen erg smakelijk. Het was ook onwijs gezellig met de meiden die er allemaal waren.

Donderdag 

Op donderdag heb ik van 10 uur ’s ochtends tot half 6 ’s middags in Bagels & Beans gezeten, om lekker te werken. Dat werkt voor mij zo goed, in een cafeetje! Het helpt natuurlijk ook mee dat ze heerlijke bagels en lekkere biologische frisdrank hebben.

Ik zat dan wel de hele dag binnen, maar ik heb alsnog genoten van hoe lekker weer het was. De zon scheen lekker naar binnen door het raam en de lucht was mega blauw.

Mert was erg laat thuis en we besloten pizza te bestellen. Ik stelde de mijne zelf samen: kaas, tomatensaus, basilicumsaus, olijven, oregano en zongedroogde tomaat. Super lekker!

Vrijdag

Vrijdagochtend bij de kapper! Ik had nog een cadeaubon van Day & Night Hairdressers en maakte een afspraak bij Natalia. We hebben er niet iets heel anders mee gedaan hoor, het is gewoon weer lekker donker geverfd en bijgeknipt!

Daarna door naar Amsterdam-Noord, want het was opnieuw tijd om de studio in te gaan. We hebben fijn geoefend en nog wat dingen opgenomen.

Ik vind het elke keer in het begin nog heel spannend, maar ik moet zeggen dat dit steeds comfortabeler begint te worden. En dat gevoel voelt echt onwijs goed.

Zaterdag

Zaterdag ging ik weer op weg naar huis! De treinreis was fijn en ik heb The Scorch Trials bijna helemaal uitgelezen.

Toen ik thuis was zag ik dat er weer kalfjes bij ons in de wei stonden, dus ik ben er op af gegaan en heb onwijs leuke beelden geschoten.

Helaas eindigde de avond bij mijn broer thuis. Dat is op zich niet zo erg, maar nu wel, omdat er een kop thee over mijn net nieuwe laptop heen was gevallen. Oh man, zo stom! Gelukkig repareert hij computers voor zijn werk en wist hij gelijk wat we moesten doen. Op het moment dat ik dit schrijf weet ik nog niet hoe het ermee staat, want hij is nog bij hem thuis. Ik hoop echt heel erg dat hij het nog gewoon doet, want het zou wel onwijs zonde zijn, omdat deze net nieuw is. We zullen het zien! Toen ik gisteren op mijn oude laptop dit artikel wilde gaan maken en de vlog ging bewerken deed het internet het opeens niet meer! Vandaar dat het artikel wat later is dan normaal.

En hierbij de vlog van vandaag! Ik vind vooral de beelden met de koetjes onwijs lief.

Hopelijk hebben jullie een fijne week gehad! Komende week wordt voor mij heel erg spannend, want donderdag vertrek ik met een crew van tien mensen om mijn videoclip op te nemen in het buitenland. Ik wil nog niet al teveel verklappen, maar ik probeer lekker te Instagrammen en te tweeten. Natuurlijk ga ik ook alles vloggen, maar ik kom pas op zondag weer terug in Nederland, dus de My Life In Pictures van volgende week zal even op zich laten wachten. Ik heb er onwijs veel zin in! Er moet van alles geregeld worden, maar volgens mij moet het helemaal goed komen. Ik hou jullie op de hoogte! Fijne zondag!

71 reacties

 • Antwoorden Esra :) 9 september 2014 om 21:43

  Ik moest echt heel erg lachen met dat stukje van die koeien vooral om die ene met een ander kleur haar:’) , ik zou ook graag koeien achter mijn huis willen dan zou ik echt de hele dag knuffelen

  • Antwoorden Esra :) 9 september 2014 om 21:44

   Met de koeien

 • Antwoorden Stephanie 8 september 2014 om 17:56

  Erg leuke foto’s weer! Geniet altijd van deze artikelen :)
  Ben benieuwd naar je song & video!

 • Antwoorden Charlotte Hoek 8 september 2014 om 15:27

  Ik zou graag de witte kabel voor de iPhone 5 willen hebben!

 • Antwoorden Veronika 8 september 2014 om 11:12

  Teske, je bent geweldig :)

 • Antwoorden Britt 8 september 2014 om 11:06

  Je lijkt me een heel lief sensitief persoon. :)

 • Antwoorden Lisa 8 september 2014 om 10:36

  Wat onwijs cool dat je deze week een videoclip op gaat nemen! En dan ook nog eens lekker in het buitenland! Ben erg benieuwd naar het resultaat. Veel plezier in ieder geval :)

 • Antwoorden Sofie 8 september 2014 om 08:56

  Veel succes komende week!

 • Antwoorden Estrella 8 september 2014 om 01:02

  Je hebt weer genoeg gedaan en meegemaakt zo te zien!

 • Antwoorden Littlebibsy 7 september 2014 om 23:36

  Gelukkig dat je laptop nog gered is.

 • Antwoorden Nathalie 7 september 2014 om 23:24

  Wat leuk gedaan die vlog! Ik heb het boek the help pas gelezen, wil de film ook heel graag snel zien! Goed dat je me eraan herinnert!

 • Antwoorden Bianca 7 september 2014 om 22:20

  Ik vind het altijd leuk als je allemaal kleine stukjes van de week vlogt!

 • Antwoorden Sanne 7 september 2014 om 21:54

  Ik ben ondertussen heel benieuwd of je al wat meer weet over je laptop?

 • Antwoorden Kirsty 7 september 2014 om 21:29

  Wat een fijne week heb je gehad! Alleen zo naar dat het eindigt met je laptop waar thee over heen gaat! Hopelijk viel hij nog te redden! Ik heb een tijdje terug ook per ongeluk wat over mijn laptop laten vallen ( jus d’orange) en dat is gelukkig goed afgelopen, hopelijk is dat bij jou ook het geval!

 • Antwoorden saarenzo 7 september 2014 om 20:54

  Wat balen van je laptop! En ik ben echt benieuwd naar je liedje en de videoclip ervan.

 • Antwoorden Priscilla 7 september 2014 om 20:30

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Ellis 7 september 2014 om 20:04

  Het ziet er allemaal weer onwijs gezellig uit:)

 • Antwoorden Noelle 7 september 2014 om 20:03

  O jee, succes met je laptop! Leuk truitje trouwens met die madeliefjes

 • Antwoorden Christine 7 september 2014 om 19:53

  Wat een leuke foto’s!
  xx

 • Antwoorden Jana 7 september 2014 om 19:36

  Hele leuke foto’s, maar wel jammer van je laptop natuurlijk :( x

 • Antwoorden Suzanne 7 september 2014 om 19:05

  Leuk om te zien. De vrolijkheid straalt er echt van af!

 • Antwoorden Irma 7 september 2014 om 18:41

  Wat ziet dit eruit als een fijne week zeg! Maar jeetje, balen van je laptop, hoop dat de schade een kleein beetje meevalt!

 • Antwoorden Iris 7 september 2014 om 18:14

  Wat zit er in die smoothie? Het ziet er uit als bosbessen, wat nog meer? Overigens ook sterkte met je laptop.

  • Antwoorden Iris 7 september 2014 om 18:26

   Laat maar, ik zie nu pas het filmpje :).

 • Antwoorden Lucinda 7 september 2014 om 18:11

  Erg leuke foto’s en wat zou ik ook graag een dagje gewoon in een café willen zitten en lekker een dagje bloggen. Twee problemen, ik heb geen laptop en geen tijd om in een café te werken (lang leve een fulltime baan). Hoop dat je laptop weer oke is. xxx Lucinda

 • Antwoorden dagmar 7 september 2014 om 18:07

  wanneer ga je weer 2 x per dag een artikel plaatsen? :)

  • Antwoorden Teske 7 september 2014 om 19:15

   Dat doe ik al, alleen vandaag is het niet gelukt, vanwege de problemen met mijn laptop :(

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 7 september 2014 om 17:54

  Wauw, die opnames zien er supertof uit! Ben enorm benieuwd!

 • Antwoorden Rachelle 7 september 2014 om 17:52

  Waar heb je die lila koptelefoon gekocht?
  Ik vind hem echt zoo leuk

 • Antwoorden Cherissa Blans 7 september 2014 om 17:52

  Fijne week, alleen wat verschrikkelijk balen van je laptop zeg! Ik hoop dat het snel goed komt!

 • Antwoorden Charile 7 september 2014 om 17:46

  Leuke foto’s weer :D

 • Antwoorden Jorinde 7 september 2014 om 17:42

  Leuke vlog weer! Ik ben erg benieuwd naar je videoclip en buitenland avontuur! Wat zonde van je laptop, hopelijk kan ie nog gereanimeerd worden!

 • Antwoorden José 7 september 2014 om 17:24

  Ik vind dit soort weekoverzichtjes echt fijn om te lezen, Teske! Super balen van je laptop… Liefs!

 • Antwoorden :) 7 september 2014 om 17:10

  Echt leuk weer allemaal! Ik ben nog steeds erg benieuwd naar je videoclip. Heel veel plezier en geniet ervan! :)

 • Antwoorden Isabella 7 september 2014 om 17:07

  Leuke foto’s en vlog! Ahh ik ben zo benieuwd naar de videoclip:)

 • Antwoorden Joyce 7 september 2014 om 17:02

  Oh Teske ik hou toch zo van je vlogs! Lekker puur en lief! En vooral je quote: heee hij heeft ander haar! *koe loopt boos weg* sorry! geniaal :) Fijne zondag nog!

 • Antwoorden Idhuna 7 september 2014 om 16:47

  Leuke foto’s weer! Balen van je laptop! Hopelijk komt dat goed, fijn dat je dan zo’n broer hebt die je helpt, super! Haha ik moet er nog steeds aan wennen dat Alwin ‘kaal’ is :)

 • Antwoorden Simone 7 september 2014 om 16:37

  Leuk weekoverzicht weer!

 • Antwoorden Inge 7 september 2014 om 16:25

  Aaah volgens mij hoorde ik dat de cover ‘I’m gonna be (500 miles)’ was. Ik ben benieuwd!

 • Antwoorden Lisanne 7 september 2014 om 16:04

  Ah wat gaaf dat je met een crew van tien mensen naar het buitenland vertrekt om je videoclip op te nemen! Ben ontzettend benieuwd. Balen van je laptop trouwens. Ik las ondertussen al op Twitter dat ‘ie het nog wel deed? Gelukkig maar!

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 7 september 2014 om 15:01

  Hopen dat de schade meevalt bij je laptop! Leuke foto’s weer en wat een tof vooruitzicht!

 • Antwoorden Kyra - 7 september 2014 om 14:58

  Handig zo’n broer! haha

 • Antwoorden Amy 7 september 2014 om 14:50

  Yay, een nieuwe My Life in Pictures! Zou je een keer een artikel willen toewijden aan hoe je zo’n probleem met je laptop ‘fixt’? Mijn laptop houdt er namelijk wel van om een glaasje mee te drinken.

 • Antwoorden MySimplySpecial 7 september 2014 om 14:41

  Hopelijk doet je laptop het nog! En heel veel succes en plezier met de opnames!

 • Antwoorden Krissi 7 september 2014 om 14:34

  Jammer van je laptop :( Hopelijk komt het nog goed! Wauw videoclip opnames in het buitenland, spannend! Ik ben super benieuwd.

 • Antwoorden Vera 7 september 2014 om 14:26

  Leuke foto’s! Ik ben erg nieuwsgierig naar je videoclip :) Veel plezier!

 • Antwoorden Quinta 7 september 2014 om 14:18

  Wat een pech met je laptop! Nja je broer maakt hem gratis als het zijn baan is. Als je niet zo’n broer had had je ervoor moeten betalen :p

  Leuke foto’s en alvast veel plezier met volgende week!

 • Antwoorden Elke 7 september 2014 om 14:13

  Super leuke foto’s! Je ziet er leuk uit en ik ben zoo benieuwd naar je vlog :) succes met je laptop ….

 • Antwoorden Nesrin | Daily cup of BlaBlaBla 7 september 2014 om 14:10

  Gave stoelen bij Boohoo.
  Leuke week heb je gehad en het contrast van Amsterdam terug naar de kalfjes is erg leuk.

 • Antwoorden ann-sofie 7 september 2014 om 14:09

  Wat zit er in die purpere smoothie ? hij ziet er namelijk erg lekker uit ;)

 • Antwoorden Eline 7 september 2014 om 14:08

  leuke foto’s hoor! Ik ben megaaaaa benieuwd naar je videoclip, en naar het lied zelf natuurlijk ook, haha. Mijn week was helemaal niet zo leuk, ik zit nog maar een week op school en ik heb al 4 grote toetsen, 2 taken (waar veel tijd voor nodig is) én een presentatie voor Frans, hoe halen ze het in hun hoofd!!! Gelukkig bestaat youtube nog, haha.

 • Antwoorden Laura - Lulufashion.nl♡ 7 september 2014 om 13:50

  Super leuke foto’s weer! <3 Ben erg benieuwd naar het resultaat van het studio werk!

 • Antwoorden Tessa 7 september 2014 om 13:45

  Wat leuk dat je moeder zelf appelmoes maakt! En heel lekker natuurlijk!
  Liefs, Tessa

 • Antwoorden dresses and daisies 7 september 2014 om 13:35

  The sims. Misschien moet ik het ook maar eens proberen na al de jaren. Heb ooit the sims 1 gespeeld op playstation, haha. Good times…

 • Antwoorden Akosua 7 september 2014 om 13:20

  Altijd als ik jouw MLIP zie, denk ik: ik moet weer naar de Bagels & Beans. Daar ben ik al zo lang niet meer geweest. Ik hoop dat alles goed komt met je laptop en succes met de clipopnames!

 • Antwoorden ElmoCall911 7 september 2014 om 13:16

  …zo leuk dat je zoveel deelt. Ik leef met je mee. Veel geluk gewenst volgende week.

 • Antwoorden Kim 7 september 2014 om 13:11

  Leuke foto’s. Je hebt veel leuke dingen gedaan.

  Liefs

 • Antwoorden Mieke 7 september 2014 om 13:11

  Jammer van je laptop! Maar leuke foto’s weer! Ik kan niet wachten op de vlog (:

 • Antwoorden Anneleen 7 september 2014 om 12:59

  Wat balen van je laptop! Ik hoop dat je broer hem kan maken. Fijne week!

 • Antwoorden Lotte 7 september 2014 om 12:54

  Zo lieeef, die kalfjes in de wei! En balen zeg, van je laptop. Ik ben echt superbenieuwd naar je clip, zo gaaaf allemaal! Leuk ook dat jullie in het buitenland gaan filmen.

 • Antwoorden Denise 7 september 2014 om 12:51

  Wat ontzettend balen van je laptop. Fijn verslag!

 • Antwoorden saskia 7 september 2014 om 12:50

  Heel gaaf zo, mooie foto’s en wat een spannende dingen die er gaan komen! geniet ervan!

 • Antwoorden femketje 7 september 2014 om 12:48

  ik vind deze posts altijd zo leuk om te lezen :D echt een persoonlijk kijkje in iemand anders’ leven :3

 • Antwoorden Dionne 7 september 2014 om 12:46

  Vervelend dat de week zo eindigde!

 • Antwoorden Renate 7 september 2014 om 12:40

  wat erg van je laptop, ik heb het zelf laatst met sap mee gemaakt. Op een plaktoetsenbord na ben ik er gelukkig goed vanaf gekomen! Ik hoop voor je dat de schade mee valt!

 • Antwoorden J. / De Spiegelreflex 7 september 2014 om 12:38

  Leuke week had je :-) Persoonlijk mis ik geen vlog in dit artikel, ik vind het prima zo met enkele de foto’s. Misschien is het leuker om bv. 1 bepaalde dag te vloggen en dit dan als een apart artikel te plaatsen?

 • Antwoorden Bobbi 7 september 2014 om 12:37

  Super leuk! hoop dat de laptop weer kan worden gemaakt..

 • Antwoorden Janne 7 september 2014 om 12:13

  Leuke foto’s heb je gemaakt!

 • Antwoorden Sarah 7 september 2014 om 12:06

  Leuke foto’s, ik kom vanmiddag weer even terug voor de vlog hihi. Wat gaaf dat je naar het buitenland gaat voor je clip, ik ben benieuwd! En jee wat zonde van je laptop, hoop dat je broer hem weer aan de praat krijgt. Ik zit trouwens te twijfelen of ik ook aan de The maze runner boeken zal beginnen, want ik vind in het Engels lezen niet zo fijn maar ben wel super benieuwd…Even tussendoor, ik las laatst het boek Onsterfelijk van Jessica Khoury en ik vond hem wel gaaf, misschien een tip?

 • Antwoorden Paula 7 september 2014 om 12:04

  Leuke blogpost weer! Die quotes van Flow vind ik ook heel erg mooi.

  http://www.wecallitbeauty.wordpress.com

 • Reageer