My Life In Pictures – juli 2014 #3

20 juli 2014

Het was een lekkere rustige week en ik heb genoten van alles om me heen. Het werd eindelijk heel warm (en zodra het zo warm was wilde iedereen er eigenlijk zo snel mogelijk weer vanaf) en ik heb sinds een paar jaar weer eens een sleepover met Sanne en Vera gehad.

Zondag

Zondag was een dag waarop ik veel buiten zat, mede doordat ik een tutorial opnam tussen de bloemen. Die werd trouwens goed ontvangen. Dankjulliewel!

Mijn zus Saske maakte een foto van onze kippen en Paris zag er echt heel erg grappig uit daar. Ik heb enorm moeten lachen hierom.

Maandag

Ontbijten met mymuesli2go (ook al moest ik niet weg, het is super handig en snel). Ik schrijf hier binnenkort nog wat over!

Daarna nog toast met heerlijke hummus, want mijn maagje zat nog niet vol.

Mijn moeder wees me op deze prachtige bloem in onze tuin. Hij is zo apart!

Ik heb overdag gewerkt, maar ik heb ook geprobeerd veel buiten te zitten. Stip valt altijd zo heerlijk in slaap op mijn schoot.

Dinsdag

Dinsdagochtend op de fiets naar het station! Ik pak vaak de bus (dan moet ik alsnog fietsen, maar 20 minuten korter), maar het was erg lekker weer.

En hoppa, onder de lamp voor het bleken van mijn tanden. Hier konden jullie gisteren op mijn site al meer over lezen.

Toen ik weer in Gouda was ging ik nog even langs Kruidvat. Moet je kijken! Deze potjes lijken toch sprekend op die van China Glaze? Het is een ander merk, maar dit is overduidelijk nagedaan.

Het voedsel van iemand die geen kleurstoffen binnen mag krijgen, haha! Na het bleken van je tanden mag je 24 uur niets met veel kleurstof erin eten.

Woensdag

Woensdag heb ik thuis gewerkt, ben ik naar kantoor geweest en heb ik rijles gevolgd. Nu is mijn rijschool een paar weken dicht, dus ik ga pas daarna weer lessen.

In de avond moest de rommel in mijn kamer er echt aan geloven.

En kijk hoe onwijs schattig! Dit zijn de eerste boontjes van mijn bonenplant van Hema, waar ik een paar maanden terug over schreef. Mijn moeder had het leuk opgemaakt met bieslook, korenbloemetjes en knoflook. Zo cute! ’s Avonds ben ik trouwens naar Amsterdam gegaan.

Donderdag

Wakker worden in Amsterdam is nooit verkeerd, zeker niet als het met een lekker ontbijtje en een goed boek is. Ik las ‘Het Gerecht’ van Inge Ipenburg. Ik heb hem inmiddels alweer uit!

Aan het eind van de middag op weg naar Vera’s huis, want we zouden daarna gezellig gaan eten met z’n drieën.

Hoe kan het ook anders: sushi. Het is alsof wij niets anders lusten. We gingen naar Sumo en ik had nog nooit gegeten bij Sumo in Amsterdam. Mijn oordeel: lekker snel en smakelijk eten!

Ik heb weer heerlijk gelachen met deze twee gekkies, zoals altijd.

Vrijdag

Na wakker te zijn geworden tussen Sanne en Vera in aten we een gezellig ontbijtje.

In de middag namen we maar liefst drie video’s op! Voor ieders’ kanaal eentje!

Gezellie!

Het tweede ijsje van de dag. Knetterijs! Ik eet echt heel veel ijsjes de laatste dagen.

Eenmaal weer thuis heb ik heerlijk in het raamkozijn gezeten met blote benen en mijn boek. Ik las hem die avond uit en daarmee heb ik er dus 2,5 dag over gedaan. Review volgt!

Ik kon niet wachten met editen, dus ik heb gelijk de video van ons drieën in elkaar geknutseld. Ik vind hem zelf erg leuk geworden!

Zaterdag

Gisteren was het bij iedereen natuurlijk ongelofelijk warm. Het is natuurlijk niet écht gezond, maar wel lekker: een waterijsje als ontbijt. Ik smachtte ernaar.

Amsterdam is wel heel mooi met lekker weer hoor!

Een tijdje terug had ik een video waarin ik de Braun Silk-Épil set met gezichtsborstel probeerde. Daar zat toen ook een winactie bij, maar doordat de hashtag BreakFree ook al heel veel werd gebruikt voor Ariana Grande’s nieuwe video waren jullie foto’s onvindbaar tussen de duizenden posts. Nu dus een nieuwe kans! Ik geef een aantal prijzen weg:

1x Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition 7929 t.w.v. € 179,99 (een set met epilator, gezichtsborstel én exfoliatieborstel voor het lichaam)
1x Silk-épil 7 Bonus Edition 7569 t.w.v. € 159,99
2x Silk-épil 5 Young Beauty Bonus Edition 5329 t.w.v. € 89,99 (voor meiden die voor het eerst gaan epileren)
1x een  Satin Hair 7 Styler

Kijk even welke je het leukst lijkt, mail naar [email protected] met in het onderwerp welke set je wilt winnen en dat is het enige wat je hoeft te doen. Succes! :)

We waren op zoek naar een blender en tegelijkertijd gaf het wat verkoeling om in winkels met airco rond te lopen. Ik was gefascineerd door deze film met draken en vikings.

Een duidelijke boodschap. Iedereen had het warm.

Ik begon met het kijken van A Long Way Down, omdat Aaron Paul erin speelt (en hij is ook Jesse in Breaking Bad, dus zien). Ik heb nu een half uur gezien, maar ik heb hem weer afgezet en ben iets anders gaan doen. Ik kijk hem ongetwijfeld nog wel af, maar ik vond hem met de eerste paar minuten al niet goed. En bovendien vind ik de blonde actrice erg vervelend. Zo jammer, ik had gehoopt op iets goeds! Zaterdagavond zijn we nog naar de bioscoop geweest, naar de film Bad Neighbours. Hij was niet écht goed, maar hij was wel erg leuk. We hebben veel gelachen!

Wie gisteren mijn artikel al had gezien weet dat ik de vlog door de midden heb geknipt. Ik merkte toch dat mensen de vlog niet afkeken als hij tegen de 20 minuten was (ik kan dat zien in mijn statistieken, tot wanneer mensen blijven kijken) en dat vind ik natuurlijk jammer. Het zal dus vaker voorkomen dat ik ze doormidden knip, maar dan zet ik ze gewoon allebei hier neer.

Wat staat er volgende week op de planning? Ik heb een leuke afspraak op maandag, ga die middag filmen voor een campagne, dinsdag heb ik een shopdagje met mijn moeder in Amsterdam en voor de rest van de week heb ik nog niets specifieks gepland staan. We zullen het zien! Fijne zondag!

87 reacties

 • Antwoorden Remii 4 augustus 2014 om 10:09

  Die film met draken en vikings heet ´how to train your dragon´. Het is echt een geweldige film, echt een aanrader om te kijken!!! Het tweede deel is ook echt super tof ;)

 • Antwoorden mooms 31 juli 2014 om 16:01

  Die kip hi-la-risch!!!!

 • Antwoorden Bina 29 juli 2014 om 23:57

  Hoi Teske,

  Ik had al onder een andere post om je e-mail adres gevraagd (als je die hebt voor blogbezoekers), maar toen dacht ik, ik plaats mijn berichtje hier, aangezien het over veganistisch worden gaat.

  Misschien vindt je het wel 3x niks, maar misschien heb je er ook wel iets aan.

  Ik ben Hindoe en een aantal keer per jaar moeten wij vegetarisch/veganistisch zijn. Er is een naam voor, maar dat weet ik niet meer. Wat wij dan doen is geen vis, vlees en eieren eten, maar we drinken wel melk en eten ook gewoon kaas.
  Heel vaak krijg ik de vraag: ja, maar melk komt toch ook van een dier?? Dat klopt. Maar de reden dat wij wel melk mogen drinken is, omdat wij alleen geen dierlijke dingen mogen eten/drinken wanneer het dier gedood wordt, of het leven ontnomen(?) wordt (bijv. eieren, als dat gebroed wordt, wordt het een kuiken).

  Ik heb het nu even uitgelegd zoals en waarom ik het doe, namelijk voor het geloof, maar je hoeft geen bepaald geloof of überhaupt een geloof te hebben om dit te doen. Als jij je er prettig bij voelt kan je het ook gewoon doen.

  Ik hoop dat je er iets aan hebt en misschien kan je hieraan vasthouden en kan je gewoon lekker kaas eten en melk drinken zonder je schuldig te voelen of het zielig te vinden.

  Groetjes,
  Bina

 • Antwoorden Janine 28 juli 2014 om 14:46

  Wanneer krijgen de winnaars bericht? :D

 • Antwoorden Ymke 27 juli 2014 om 09:40

  Die film met draken en vikingen is ‘hoe tem je een draak’ ;)

 • Antwoorden Estrella 26 juli 2014 om 23:24

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Line 25 juli 2014 om 15:46

  Tot wanneer is de winactie?

 • Antwoorden Elien 23 juli 2014 om 21:55

  Ooh dat raketwaterijsje! Hier in België (ja ik ben Belg) hebben ze er een variant op gemaakt voor de hele WK-gekte: met de Belgische driekleur! Zwart (cola) – geel (citroen) en -met aan de top, en dus het grootste deel van het ijsje – rood (aardbei) HMMMMM

 • Antwoorden Anniek 23 juli 2014 om 15:08

  Leuke week weer!!!! En ja hier ook bloedheet, gelukkig haddenwij al 2 weken terug eenventilator gekocht.

 • Antwoorden Simone 22 juli 2014 om 21:13

  Leuke foto’s en video’s!

 • Antwoorden thatstylebook 22 juli 2014 om 20:44

  Knetterijsjes zijn echt goddelijk :D en weer super leuke foto’s

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 22 juli 2014 om 13:48

  De sleepover ziet er zo gezellig uit!

 • Antwoorden Lara 21 juli 2014 om 22:34

  Leuke week!
  het is trouwens niet vikings, maar vikingen.

  • Antwoorden Frederieke Lemmen 22 juli 2014 om 17:18

   Kan allebei toch?

 • Antwoorden Fibromama 21 juli 2014 om 21:43

  Gouda! !! Ik heb daar tot mijn 9e gewoond toch alweer bijna 10 jaar geleden. Wat vliegt de tijd toch.

 • Antwoorden Jana 21 juli 2014 om 19:43

  Leuke foto’s en inderdaad die nagellakjes lijken op China Glaze :D x

 • Antwoorden Vera 21 juli 2014 om 18:47

  Teske,
  toen jij vertelde ik heb nu afspraken om wat naast mijn blog te doen enzo, en toen zag je gewoon dat je zo blij was en daar word ik ook gewoon happy van!
  dikke kus Vera

 • Antwoorden Dounia 21 juli 2014 om 17:08

  Je haar vind ik zo, zoveel leuker!

 • Antwoorden Talita 21 juli 2014 om 14:02

  Wat een volle week! Ik wil ook een knetter ijsje en ik heb ook erg gelachen om die kip!
  Liefs

 • Antwoorden Olga (teamconfetti) 21 juli 2014 om 13:48

  Wat heeft je moeder je boontjes prachtig gemaakt! Echt super leuk :)
  En pindakaas met muisjes? Interesting…

 • Antwoorden Evy 21 juli 2014 om 12:42

  Een vriendinnetje van me is sinds kort ook veganistisch, ze blogt hierover. Super lekkere recepten (zoveel eten hoef je niet te missen) en heel informatief! Misschien heb je er iets aan :) http://www.healthbeautymind.com

 • Antwoorden Miranda 21 juli 2014 om 12:16

  Wat een leuke vlogs. Gezellig zo’n sleepover.

 • Antwoorden saarenzo 21 juli 2014 om 11:27

  Leuke foto’s weer! Vooral die foto van de kip is leuk haha.

 • Antwoorden Anoeska 20 juli 2014 om 23:34

  Leuke foto’s, de vlog is ook erg leuk geworden!

 • Antwoorden X 20 juli 2014 om 23:34

  Van waar is die koptelefoon?

  • Antwoorden Francis 21 juli 2014 om 10:14

   Die had ze van Benneton gekregen geloof ik :)

   • Antwoorden X 21 juli 2014 om 13:57

    Oh dankjewel :)

 • Antwoorden Lut 20 juli 2014 om 23:15

  Wat een leuke week :D
  Ik vind het handiger nu de vlog gesplitst is :)

  Liefs

 • Antwoorden Yentl 20 juli 2014 om 23:07

  De nagellakjes verkocht men al in Belgie deze lakke ontzettend goed en dekke ook super

 • Antwoorden Teddy 20 juli 2014 om 22:24

  Wat een leuke foto’s! Je vlog is ook heel leuk, samen met vera en sanne!

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 20 juli 2014 om 21:34

  Leuk leuk leuk! Fijn de vlog in twee stukken!

 • Antwoorden Silvia 20 juli 2014 om 20:11

  Erg leuk die foto’s! En jullie sleepover doet me denken dat ik er ook nog een wil organiseren:)

 • Antwoorden Nesrin | Daily cup of BlaBlaBla 20 juli 2014 om 19:40

  Super leuk! Oh die kip, moet er nog om lachen. Zelfs 3100 km van Nederland af lees ik je blog! Ben heel benieuwd naar de review over de boeken.

 • Antwoorden Nesrine 20 juli 2014 om 19:40

  Weer super leuk , zoals altijd :)

 • Antwoorden Jenny 20 juli 2014 om 19:13

  Leuke week! Heb je ook rijles bij die Marokaan? ;) hihi

 • Antwoorden Danique 20 juli 2014 om 18:21

  Ah knetter ijs! Ik wist niet eens meer dat dat nog verkocht wordt, was er vroeger echt gek op!

 • Antwoorden eli 20 juli 2014 om 15:48

  Hoi Teske,

  Ik volg je nu al een tijdje en ik kijk elke keer uit naar je ‘my life in pictures’.
  Leuke blog, mijn complimenten!!

 • Antwoorden Marion 20 juli 2014 om 15:45

  Wat een leuke en gezellige foto’s!

 • Antwoorden Sanne 20 juli 2014 om 15:39

  Hoi! Teske ik vind je haar echt supermooi bij je staan! Zo volwassen!

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 20 juli 2014 om 14:46

  Ahh wat een super leuke week heb je gehad! Het ziet er allrmaal heel gezellig uit! Waterijsje als ontbijt is nog niet eens zo’n gek idee! En die bloem in jullie tuin is prachtig! Wow!

 • Antwoorden Chinouk 20 juli 2014 om 14:35

  Hmm knetterijsjes. Ik wil ook graag mijn tanden laten bleken maar omdat ze erg gevoelig zijn durf ik het niet :(

 • Antwoorden Britt 20 juli 2014 om 14:24

  Die film met de draken en Vikings is How to Train Your Dragon. (Hoe Tem je een Draak). Het is een super leuke film en in het begin van deze maand kwam de sequel uit, die ik zelf ook weer geweldig vond. Ik raad je beide films aan :)

 • Antwoorden Axelle 20 juli 2014 om 14:23

  net als iedere week, weer heel leuk!

 • Antwoorden Lisanne 20 juli 2014 om 14:05

  Zo te zien heb je weer een aantal toffe dingen gedaan afgelopen week! Ik vind het zo leuk om te zien dat Vera, Sanne en jij het zo goed met elkaar kunnen vinden! Ik ben benieuwd naar de video´s.

 • Antwoorden Eline 20 juli 2014 om 13:44

  Super leuk dat je je boontjes al kunt eten!

 • Antwoorden Kim 20 juli 2014 om 13:43

  Ik probeer iets te minderen met ijs, hehe. Leuke foto’s!

 • Antwoorden Eva Realitijd 20 juli 2014 om 13:15

  Oooh Aaron Paul, my crusshhh :) En ik ben heel benieuwd naar de video’s!

 • Antwoorden Natasja 20 juli 2014 om 13:08

  Ik vind jouw foto’s altijd zo leuk!
  Lekker ijsjes met dit weer!
  en ik kijk erg uit naar de video van en met jou, Vera en Sanne.

 • Antwoorden J. / De Spiegelreflex 20 juli 2014 om 13:05

  Leuk dat jullie samen video’s hebben gemaakt, ik ben benieuwd! Oh en ik ben ook speciaal gisteren al boodschappen gaan doen om van de airco in de winkels te kunnen genieten, haha.

 • Antwoorden femketje 20 juli 2014 om 13:01

  ik vind sinful colors eigenlijk voor geen meter op china glaze lijken :’)

 • Antwoorden MySimplySpecial 20 juli 2014 om 13:01

  Leuk om te zien weer! En wat zien die boontjes er leuk uit zo.

 • Antwoorden Jascha 20 juli 2014 om 12:55

  Ik vind het juist heeeerlijk om naar jouw lange vlogs te kijken hihi. Echt een kijkje in jouw leven waar ik even voor kan zitten :) liefs x

 • Antwoorden Kiss & Make-up 20 juli 2014 om 12:55

  Haha, die kop van die kip, hilarisch inderdaad :-) Heel tof ook dat je je tanden hebt laten bleken, dat zou ik ook wel willen.

 • Antwoorden melek 20 juli 2014 om 12:33

  doet mert aan de ramadan mee?

 • Antwoorden Eline 20 juli 2014 om 12:30

  Je eerste foto van woensdag is echt.., wauw. En ik moest zo lachen om de kop van die kip

 • Antwoorden Joyce - Beamingbeautynl 20 juli 2014 om 12:00

  Leuke foto’s! Ben benieuwd naar de filmpjes!

 • Antwoorden Daphne 20 juli 2014 om 11:56

  Ahhh een film met draken en vikings – moet How To Train Your Dragon wel zijn! En ik vond A Long Way Down best wel oké. Had meer kunnen zijn dan het was. Vond vooral één scène met Aaron Paul wel indrukwekkend – daar waar hij de zee in loopt. Verder was het maar zo-zo :) Maar ziet er uit als een toffe week!

 • Antwoorden Charile 20 juli 2014 om 11:42

  Leuke foto’s en leuke video’s! :D

 • Antwoorden Anna 20 juli 2014 om 11:39

  Wat een leuke foto’s! Toevallig heb ik gisteren ook nog een heerlijk ijsje gehad. En wat een grappige foto van jullie kip. Tof dat je je tanden liet bleken dat wil ik ook graag doen.

 • Antwoorden Neeltje | Thoughts in Style 20 juli 2014 om 11:23

  Ik zou een keer een kijkje nemen op modernehippies.nl hier staan namelijk vaak posts over eten etc. en misschien kun je hier wat vinden over het veganist worden :) Verder hele leuke foto’s en video’s. Het kijkt wat fijner nu ze zo verdeeld zijn hihi. x
  http://www.thoughtsinstyle.com

 • Antwoorden Celia 20 juli 2014 om 11:03

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Pej 20 juli 2014 om 10:42

  Wat een lekkere week zeg. Die foto van Paris is hilarisch! Wel jammer dat A long way down niet zo lekker begint, hij leek mij heel gaaf om ook eens te kijken.
  En sorry om de buzzkill te zijn hier maar die detox pads kun je beter overslaan, ze doen meer slecht dan goed (voor je neus in ieder geval) ik heb er eens een artikel over geschreven, sorry voor de blogspam maar hier is het kort maar krachtig: http://ikbenpej.com/2014/01/11/detox-food-pads/

  • Antwoorden Teske 20 juli 2014 om 17:33

   Interessant hoor :) Maar hoe verklaar je dan dat de pads na langer gebruik niet meer bruin worden? Want er wordt gezegd dat de kuur is afgelopen wanneer je pads niet meer gekleurd van je voeten afkomen.

   • Antwoorden Pej 20 juli 2014 om 20:42

    Ik denk dat de keur dan nooit afloopt! :p

    Sorry, ik ben echt niet graag een buzzkill maar ik las zoveel verhalen over mensen die hun knappe beddengoed er mee verpesten, dat het stinkt en het ‘goede gevoel’ 100% een placebo effect is. Ik zou het jammer vinden als je er je tijd en moeite in zou gaan stoppen :c maar dat moet je helemaal zelf weten of course!

    • Antwoorden Teske 20 juli 2014 om 22:49

     Ik heb ook bij mensen gezien dat de kuur er wel bij afloopt! Wat je zegt is niet heel gek hoor, maar ik ben toch wel erg benieuwd :) Ik sta toch wel erg open voor dit soort ‘zweverige’ dingen.

 • Antwoorden Esmée 20 juli 2014 om 10:39

  Mooie foto’s staan ertussen!

 • Antwoorden Kirsty 20 juli 2014 om 10:39

  Leuke foto’s en leuke vlog! Ik vind het ook wel fijn nu je hem in twee delen hebt gedaan :) Gezellig ook die sleepover bij Vera!

 • Antwoorden Sophie 20 juli 2014 om 10:36

  Heeee zou je een review kunnen schrijven over die IPL lamp van Philips? Ik wil die ook graag kopen, maar zou eerst iets meer willen weten over de lamp en of het fijn is. En of ie überhaupt werkt :)
  xx

 • Antwoorden Sophie 20 juli 2014 om 10:18

  Leuk,gezellig ook zo’n sleepover

 • Antwoorden Melissa 20 juli 2014 om 10:10

  Dat boek in je tweede vlog ‘Voor jou, van Jojo Moyes’, is echt prachtig. Heeft m’n perspectief op het leven veranderd :) Zeker de moeite waard.

 • Antwoorden kim 20 juli 2014 om 10:01

  echt een leuke week. Ik ben nu op vakantie dus ik weet niet echt welk weer het in nederland is. Maar hier is het ook al 30 graden.

 • Antwoorden Sjoukje 20 juli 2014 om 09:52

  Leuke post! My Life In Pictures zijn altijd mijn favoriet x

 • Antwoorden Dionne 20 juli 2014 om 09:45

  Er staat leuke foto’s tussen!

 • Antwoorden Vanessa 20 juli 2014 om 09:44

  Leuk om te zien. Ik ben benieuwd naar de video met jullie drie!

 • Antwoorden Iris 20 juli 2014 om 09:42

  Ik vind je vlogs zo leuk! Dat boek ‘Voor jou’ van Jojo Moyes is echt super mooi! Ik lees hem nu voor de tweede keer. Eerst had ik hem in het Nederlands, nu in het Engels.

 • Antwoorden Idhuna 20 juli 2014 om 09:35

  Wat een leuke foto’s weer! Ik moest echt lachen om die foto van je kip!
  En knetter ijsjes zijn echt lekker :) Leuk dat je samen met Vera en Sanne een video op hebt genomen, en gelijk drie haha.

 • Antwoorden Lotte 20 juli 2014 om 09:33

  Ah ik ben zo benieuwd naar jullie video’s! Jullie dachten ook: ze zeuren er al jaren om dus we doen er meteen drie, hahaha.

 • Antwoorden Melissa 20 juli 2014 om 09:25

  Wat een leuke foto’s weer!!

 • Antwoorden Joyce 20 juli 2014 om 09:18

  Heerlijk overzichtje Teske!

 • Antwoorden Svenja 20 juli 2014 om 08:48

  Wat heb je weer een heerlijke week gehad <3 Ik verheug me ook vaak op een film waar bijvoorbeeld een favoriete acteur uit een bepaalde serie uit speelt, maar vaak is het dan zo een deceptie , die ene rol kan vaan niet meer geëvenaard worden.

 • Antwoorden Suzanne 20 juli 2014 om 08:18

  Leuk om te zien teske. Heerlijk al die ijsjes met dat warme weer.

 • Antwoorden Miranda 20 juli 2014 om 08:09

  Wat een leuke foto’s van een gezellige week:) haha die kip! Zo grappig!

  Fijne zondag!

 • Antwoorden Anniek 20 juli 2014 om 07:43

  Wat een leuke foto’s allemaal! Zo te zien heb je een hele leuke en gezellige week gehad, leuk ook dat je weer eens een sleepover had met Sanne en Vera, dat is altijd zó gezellig! Ik heb de laatste dagen ook echt enorm veel ijsjes gegeten, anders is het echt niet uit te houden.. :) Wat ik zelf heel lekker vind, is banaanijs. Lekker gezond, en heel makkelijk te maken van een bevroren banaan en wat bevroren yoghurt, en dan in de blender laten draaien tot een glad ijs. Ook lekker met kaneel en cacaonibs!

 • Antwoorden Sheling 20 juli 2014 om 07:14

  Ah wat leuk! Ik wist niet dat je kippen had! Lijkt een beetje op zo’n photobomb haha!

 • Antwoorden Martina 20 juli 2014 om 06:08

  Ik heb ook echt zoveel ijs gegeten de afgelopen dagen, heerlijk!

 • Antwoorden x 20 juli 2014 om 06:04

  Lol ff een comment achter laten omdat ik niet kan slapen

 • Reageer