Favorieten van juni 2014

8 juli 2014

Zoals beloofd, de video die volgens schema eigenlijk gisteren online zou moeten komen. Ik heb hem in plaats daarvan nu voor jullie! Ik laat in de video mijn favorieten van juni zien, wat er niet enorm veel zijn, maar wat toch een diverse verzameling is aan leuke producten.

66 reacties

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 18 juli 2014 om 15:57

  Die blush is echt heel erg mooi!

 • Antwoorden Roxanne 16 juli 2014 om 16:21

  head&shoulders anti roos shampoo helpt mij echt tegen roos en het ruikt heerlijk

 • Antwoorden Anne 16 juli 2014 om 10:07

  Mijn favoriet is mijn nieuwe eastpak rugzak. Hij is MEGA vrolijk
  En… I love him

 • Antwoorden Marielle 13 juli 2014 om 19:44

  Wat is de ingrediëntenlijst van die dure hoofdhuidolie? Waarschijnlijk zijn er ook goedkopere varianten van andere merken die ook goed werken je moet alleen goed kijken naar de ingrediëntenlijst.

 • Antwoorden Marielle 13 juli 2014 om 19:41

  Een droge hoofdhuid en roos kan komen door shampoo met sterk irriterende ingrediënten (zoals hoog in de ingrediëntenlijst propylene glycol of (chemisch) parfum), ook kan dit komen omdat je shampoo veel te agressief is voor je hoofdhuid en SL(E)S bevat zoals Sodium Lauryl Sulfate (iets minder agresief dan Ammonium Lauryl sulfate maar harder dan Sodium Laureth Sulfate) Ammonium Lauryl Sulfate( deze is de meest agressieve), Sodium Laureth Sulfate (deze is iets milder dan de bovenstaande wasactieve bestanddelen). De minst harde shampoo die te krijgen is bij de drogisterij Kruidvat is Gliss Kur.

  De meest slechte shampoo’s van ingrediënten zijn: Head & Shoulders, Pantene, Herbal Essences, Dove,…

  Ik raad je vooral merken aan als Urtekram, Dr Organic, Lavera,…

 • Antwoorden Kaylee Joosten 12 juli 2014 om 15:40

  Ik heb ook roos, bij mij helpt ”head and shoulders”. Maar weer een zeer leuke video met zeer leuke producten!

 • Antwoorden Sharon 10 juli 2014 om 21:03

  Ik ben erg benieuwd naar het Moroccanoil treatment! Sowieso eigenlijk naar de producten van Moroccanoil

 • Antwoorden shir 10 juli 2014 om 17:31

  Mijn vriend heeft ook altijd erg last van roos, toen ging hij over op Dermolin shampoo (gewoon de normale versie, niet de anti-roos) en na een week of 1 – 2 had hij helemaal geen last meer.

  Toen ging hij eens Neutral shampoo proberen en bleek een ramp te zijn, dus weer terug op Dermolin en er is nu niks meer aan de hand!

  Weet niet of het je zal helpen maar het zou een mooie goedkopere oplossing zijn! :)

 • Antwoorden Lieke 10 juli 2014 om 17:11

  ik heb ook heel veel last van roos ik heb ook psoriasus (geen idee hoe je het schrijft) gellukig is dat minder. maar ik heb nog steeds last van roos en ik heb er ook zalfjes en shampoo voor en eigenlijk helpt niks dus ik denk dat ik dat ook ga proberen
  xxlieke

 • Antwoorden Kikki 9 juli 2014 om 23:30

  Mooie favorieten! Je vlogcamera maakt echt hele mooie beelden!

 • Antwoorden Jacobine 9 juli 2014 om 21:18

  Lieve Tes,

  Het enige wat bij mij geholpen heeft bij roos is Berkenwater van Garnier. (te koop bij de drogist) Als ik dit een paar keer gebruik (na het wassen inmasseren op de hoofdhuid) is het na een week bijna weg. Enige nadeel; je moet het wel blijven gebruiken… Maja dat hebben we er wel voor over toch?! Die onzekerheid is heel begrijpelijk.. Ik heb jaren roos gehad , niks hielp, ik heb een mega bos krullen dus het is moeilijk om bij de hoofdhuid te komen.. I
  edereen heeft weer een andere tip/wondermiddeltje maar.. ik zou zeggen: probeer het eens! Het is niet goedkoop (ongeveer 10 euro per fles) maar wel goedkoper dan het product dat je nu gebruikt en je doet er ook nog eens een stuk langer mee.

  Je bent een mooie meid en ik vind je artikelen heel inspirerend..

  Liefs

 • Antwoorden Sandra 9 juli 2014 om 15:06

  Leuke favorieten! Die zonnecrème ga ik zeker ook halen, ziet er zo een leuke verpakking uit!

 • Antwoorden BeautySascha 8 juli 2014 om 23:53

  Die mascara lijkt me super fijn!

 • Antwoorden Hester 8 juli 2014 om 23:46

  Ik merkte het niet eens gelijk op hoor, dat je geen oogmake-up droeg! Dat komt dan wel door je bril, best handig dus eigenlijk haha. Leuke favorieten, ik heb nog nooit van olijvonaise gehoord eigenlijk! Het klinkt ook een beetje raar haha. Ik herken je in je roosverhaal, is zó vervelend! Gelukkig gaat het bij mij nu na veel proberen echt wel heel goed.

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 8 juli 2014 om 23:06

  Ik wil echt heel graag eens iets van MorroconOil proberen!

 • Antwoorden Marjoleine 8 juli 2014 om 21:51

  Wat een leuke producten! En je ziet er heel leuk uit zonder oogmake-up, heel lief :) Je klinkt hartstikke enthousiast, totaal niet moe !

 • Antwoorden Tenicia 8 juli 2014 om 21:21

  Coole favorieten! Ook een leuke video! Liefs, unpredictablle.blogspot.nl

 • Antwoorden Ghalia 8 juli 2014 om 20:27

  heey teske toffe video!

  Je vindt toch Reeses en Moutain Dew uit Amerkia zooo lekker?

  Ze verkopen het bij ons in de jumbo voor een goeie prijs

 • Antwoorden Anne 8 juli 2014 om 20:25

  Leuke video! Ik wil de Maybelline Collosale Go Extreme! mascara zó graag uitproberen. En wauw, die blush van MAC is echt mooi.

 • Antwoorden Danique 8 juli 2014 om 20:04

  Ik had vroeger ook veel last van roos, voor mij werkte de shampoo van Dermalin goed. Het hielp niet tegen de roos, maar het irriteerde mijn hoofdhuid in ieder geval niet nog meer en uiteindelijk is het vanzelf weggegaan!

 • Antwoorden Teddy 8 juli 2014 om 17:58

  Hele leuke favorieten. Fijn dat je nu een stuk minder last hebt van je roos

 • Antwoorden J. / De Spiegelreflex 8 juli 2014 om 17:33

  Leuke favorieten heb je! Ik had jaren geleden ook erg veel last van roos, de anti roos shampoo van Vichy (apotheek) heeft me toen gered, aanrader!
  Ik heb ook een Canon Powershot maar een goedkopere en kleinere versie, de mijne neemt geluid erg slecht op haha.

 • Antwoorden Yara c: 8 juli 2014 om 16:25

  Super leuk!!
  Mijn absoluute favoriet is mijn copic markers! Dat zijn hele speciale mooie maar wel dure stiften wel heel gaaf! :)
  Xxx

 • Antwoorden Manon 8 juli 2014 om 15:59

  Wat een mooie favorieten!

 • Antwoorden MySimplySpecial 8 juli 2014 om 15:36

  Mooie blush! Ik ben zelf een paar blushes van Mac en ik ben er erg blij mee.

 • Antwoorden Minke 8 juli 2014 om 15:27

  Hele leuke favorieten!!

 • Antwoorden Manon 8 juli 2014 om 15:20

  Halloo,
  Ik heb ook last van een droge hoofdhuid enz. het is zo droog dat het begon te schilferen, ik weet dat dit geen roos is want roos is vet. Ik ben daarom natuurlijke shampoos en conditioners gaan gebruiken maar merkte dat het niet veel veranderen. Nu ben ik een keer in de week/ twee weken olijfolie in mijn haren aan het doen als masker. Dit doe ik ’s avonds in mijn haren en ik slaap hier een nachtje mee en ’s morgens was ik mijn haren (nog steeds met natuurlijke shampoo). Ik merk echt zoveel verschil. Mijn haren zijn een stuk zachter en voelen minder droog aan en het beste mijn hoofdhuid ziet er veeel beter uit. Het schilferen is minder geworden enz. Ik kan dit dus aan iedereen aanraden. Olijfolie is erg goed voor je haren ook al heb je geen droog haar. Het is ook heel goedkoop en gewoon te koop bij de supermarkt. Er zitten geen siliconen in dus de verschillen die je merkt zijn voor een langere termijn. Sorry voor de lange reactie maar ik hoop hiermee mensen mee te helpen en jou ook. Het werkt echt heel erg fijn!
  X

 • Antwoorden saarenzo 8 juli 2014 om 15:19

  Leuke favorieten! Die MAC blush is prachtig! De Maybelline mascara heb ik zelf ook nog liggen, maar nog niet gebruikt. Toch maar eens gaan doen :)

 • Antwoorden Britt 8 juli 2014 om 15:07

  Teske,

  Het spijt me heel erg en het doet me ook een beetje pijn om dit te zeggen, maar ik wil het toch even met je delen. Zie het als feedback. Je site was vroeger echt heel goed en elke dag was ik weer benieuwd wat er vandaag op jouw site zou staan. In de loop der jaren is je kwalitieit verbeterd, maar je site is heel regelmatig. Altijd standaard een video op die en die dagen. Een schema is natuurlijk erg handig en goed alleen zouden er wel eens wat verasserende artikelen komen. Doe eens gek! Verder vind ik je site geweldig, alleen jammer dat ik soms een artikel moet overslaan…

  Xx,
  Britt

  • Antwoorden Teske 8 juli 2014 om 15:10

   Van de meeste mensen merk ik dat ze regelmaat in video’s juist fijn vinden. Zo weten ze wanneer ze terug moeten komen, net zoals mijn My Life In Pictures elke zondag. Voor de rest is er niet overdreven veel regelmaat toch? Ik schrijf volgens mij juist over hele uiteenlopende onderwerpen.

 • Antwoorden ilikefashiondaily 8 juli 2014 om 13:58

  Leuk teskuh!

 • Antwoorden Marije - BakingBeautyNL 8 juli 2014 om 13:55

  Ohhhhh die blush! Die staat ook op mijn verlanglijstje. Ik ken MAC pas sinds kort (shame on me) en ben er helemaal fan van!

 • Antwoorden Melissa 8 juli 2014 om 12:46

  Mac expensive pink en smashbox photo finish eyeshadow primer ben er zo verlieft op deze maand heel veel gebruikt
  En ook het essence al about nude palet en mac msf in lightscapade

  Je maakt echt zulke leuke filmpjes en blogposts :) jij bent echt mijn aller grootste voorbeeld :)

 • Antwoorden Rosalie 8 juli 2014 om 12:46

  Aaah, ik wil die Olivaynaise of iets echt proberen. Lijkt me heerlijk!! Ik vind het echt heel leuk dat je ook biologische dingen deelt aangezien veel daar nu toch wel mee bezig zijn. Geniet lekker van je rustigere periode die je nu tegemoet gaat! Liefs xx

 • Antwoorden Eva | Realitijd 8 juli 2014 om 12:45

  Mijn vriend heeft met periodes ook erg last van roos, vooral als zijn haar wat langer is. Gelukkig werkt bij hem een anti-roos shampoo van Syoss heel goed. Oja, een mayo op basis van olijfolie neem ik ook altijd :) ik denk dat er wel meer merken zijn die zo’n variant verkopen, alleszins toch in België! (Of gewoon zelf mayo maken met olijfolie natuurlijk)

 • Antwoorden Cherissa Blans 8 juli 2014 om 12:22

  Leuke favorieten! Ik heb ook last van roos dus weet hoe vervelend het is.. Misschien ga ik een keertje het product van morrocan oil proberen, alleen jammer dat die zo snel leeg gaat! Verder vind ik de witte blazer erg leuk bij je staan, vooral toen je hem aan had met de jumpsuit. Ook ik heb de canon aangeschaft en ben er super blij mee, je vlogs zijn erg mooi!

 • Antwoorden Femke 8 juli 2014 om 12:20

  Dit gaat niet over de favorieten maar ik vind dat die bril je heel goed staat. Ook zonder oog make-up staat het heel mooi vind ik, lekker naturel. Je kan het heel goed hebben!

 • Antwoorden Carlijn 8 juli 2014 om 12:13

  Wat een leuke favorieten Teske! Die masara was ik ook van plan om te kopen, bedankt voor de tip

  • Antwoorden Carlijn 8 juli 2014 om 12:17

   Zou je een keer een tutorial willen maken van bijvoorbeeld een bepaalde look? In veel video’s heb je een hele mooie look op en dan vraag ik me af hoe je die hebt gemaakt.. Jammer dat je het dan vaak niet laat zien, misschien zou je het in de beschrijving kunnen zetten..

 • Antwoorden Judith 8 juli 2014 om 11:41

  Wat een leuke favorieten! :) Ik ben zelf ook een groot fan van die mascara van Maybelline. Zelf heb ik ook vaak last van roos en gebruik al sinds een tijdje de Andrelon Shampoo tegen roos en op dit moment heb ik er weinig last van.

 • Antwoorden saskia 8 juli 2014 om 11:38

  Ik had vroeger ook zo’n last van roos! Zo erg dat ik er gewoon pijnlijke en kapotte plekken van overhield… (bah!)
  Mijn kapper raadde mij Sanex Anti Roos shampoo aan! Écht een aanrader! Mijn roos is helemaal weg! :) Probeer het Teske! :)

  • Antwoorden saskia 8 juli 2014 om 11:39

   En niet te vergeten, droogshampoo droogt je hoofdhuid uit! Niet teveel gebruiken dus als je veel last van roos hebt.

 • Antwoorden Evaaa 8 juli 2014 om 11:32

  Jarenlang liep ik ook rond met roos en heb echt ALLES ertegen gedaan. Totdat ik ontdekte: het is eigenlijk geen roos, maar overgevoeligheid voor gewone shampoo waardoor m’n huid superschilferig werd (bah bah).
  Shampoo zonder SLES is écht de oplossing en ik voel me weer helemaal vrij en fijn tegenwoordig. Ik gebruik en shampoo zonder sulfaten/SLES van De Tuinen, maar wel gewoon crèmespoeling van het Kruidvat en gewone maskertjes want die komen toch niet in aanraking met je hoofdhuid.
  Probeer dit maar eens een maandje.

 • Antwoorden Nesrin | Daily cup of BlaBlaBla 8 juli 2014 om 11:31

  Gave blazer!
  Wat vervelend dat zo een last hebt van roos. Ik heb dat in vlagen. Hopelijk gaat het snel over.

  Leuke vlog!!

 • Antwoorden Merel 8 juli 2014 om 11:19

  Mijn favoriet van deze maand is mijn popcornmachine. Ik eet de laatste tijd niks anders meer dan popcorn omdat het zo makkelijk te maken is nu (en met nauwelijks olie en zout doe je er zelf bij) en ook geen hele ongezonde snack is. Het ziet er natuurlijk ook super tof uit als je al die mais ziet poffen tot popcorn!

 • Antwoorden Kim 8 juli 2014 om 10:52

  Hele mooie favorieten! Die MAC Blush <3.

 • Antwoorden Karlien - Polished Cats 8 juli 2014 om 10:43

  Heel leuk filmpje
  Die mascara ziet er mij wel goed uit

  Liefs
  Karlien

 • Antwoorden Janneke | Beautyroad 8 juli 2014 om 10:34

  Leuke favorieten! Die blush is echt heel erg mooi!

 • Antwoorden Dionne 8 juli 2014 om 10:24

  Wat een mooie producten!

 • Antwoorden anke 8 juli 2014 om 10:21

  Hee, ik heb zelf ook last gehad van roos en gebruikte eerst anti-roos shampoo maar na een tijdje hielpen die dan toch niet meer. Nu heb ik er bijna geen last meer van. Mijn oplossing: kokosvet. Ik masseerde het op mijn hoofdhuid in en liet dit minimaal een half uur zitten (soms sliep ik er gewoon mee en waste ik het er de volgende dag uit) en tadaaaa mijn roos is bijna weg. Dit heb ik ook afgebouwd van ongeveer 2x in de week naar nu nog ongeveer 1x in de 2 of 3 weken. Ideaal!!

 • Antwoorden Miranda 8 juli 2014 om 10:13

  Wat een leuke producten! Die mascara klinkt heel goed. Ik moet weer een nieuwe dus hier ga ik naar op zoek, bedankt voor de tip!:)

 • Antwoorden Axelle 8 juli 2014 om 10:03

  heel leuke favorieten!

 • Antwoorden Svenja 8 juli 2014 om 09:03

  Mooie producten laat je weer zien! Vooral de zonnebrand creme klinkt erg fijn, ik vind de kokosgeur juist heerlijk, die geur doet mij altijd aan vakantie denken. De witte blazer staat je erg mooi, zeker vaker doen!

 • Antwoorden Lisa 8 juli 2014 om 09:01

  Olijvonaise! Dat at ik vroeger altijd, ik was alleen vergeten hoe het heette.. Het is zó lekker!

 • Antwoorden Suzanne 8 juli 2014 om 08:54

  Leuke video teske. Je hebt leuke favorieten deze maand.

 • Antwoorden Marcella 8 juli 2014 om 08:40

  Ik heb laatst na aanleiding van je review die maybelinne mascara gekocht en ik ben er zoooo blij mee!

  En ik vind je blazer ook heel erg mooi. Toen je die aanhad met je jumpsuit zag het er echt heel mooi uit.

 • Antwoorden Charile 8 juli 2014 om 08:33

  Mooie favorieten!

 • Antwoorden Kirsty 8 juli 2014 om 08:13

  Leuke favorieten! Vind de blush van MAC er wel echt mooi uitzien! En wat een leuke nieuwe vlogcamera heb je! Lijkt me een stuk handiger om daar mee te filmen als je ergens heen gaat dan met zo’n grote zware spiegelreflex!

 • Antwoorden saskia 8 juli 2014 om 08:08

  Hele fijne favorieten, de blush van MAC lijkt mij heel mooi, zo op camera lijkt hij een beetje op peach twist inderdaad. Ik heb van sleek een blush die een beetje wat bruiniger is en die heb ik ook echt helemaal ontdekt op het moment!

 • Antwoorden Lucinda 8 juli 2014 om 07:49

  Weer hele leuke favorieten. Ben ook erg benieuwd naar de Maroccanoil producten, maar die zijn echt enorm duur. Ook leuke vlogcamera, mooi dingetje. xxx

 • Antwoorden Marloes 8 juli 2014 om 07:47

  Olijvonaise…serieus een nieuw concept voor mij! Ik ga op zoek! :)

 • Antwoorden Anniek 8 juli 2014 om 07:23

  Ik heb zelf ook best wel last van roos, maar de laatste tijd is het gelukkig wel een stuk minder. Ik was naar de dokter gegaan om een recept tegen roos op te halen, maar uiteindelijk heb ik de shampoo niet opgehaald, het is vanzelf weer een beetje overgegaan. Maar fijn dat die Marroconoil dus ook goed werkt! Die mascara van Maybelline lijkt me ook fijn, sowieso werken de mascara’s van Maybelline altijd erg goed bij mij. De One By One Volume mascara is ook goed!

 • Antwoorden Lotte 8 juli 2014 om 07:21

  Hey Teske, heb je al eens nizoral geprobeerd? Dat gebruikte ik vroeger toen ik roos had en werkte echt perfect:-)

 • Antwoorden Ceetje 8 juli 2014 om 07:06

  Zelfs zonder oogmake up vind ik je bril echt fantastisch staan. Als ik mijn bril op heb zonder oog make up ziet het er echt heel bloot uit. Die mascara lijkt me echt super! Ik vind je filmpjes altijd zo leuk!

 • Antwoorden Anne 8 juli 2014 om 07:05

  Echt superleuke vlog! En als je roos hebt kan je ook de antiroos shampoo van garnier gebruiken werkt ook echt supergoed!

 • Antwoorden Lotte 8 juli 2014 om 06:45

  Die blush van MAC is mooi! Ik gebruik zulke tinten ook graag, vooral op dagen dat ik geen opvallende make-up wil dragen. En je nieuwe camera doet ’t goed, ik vind de kwaliteit van je vlogs echt vooruit gegaan!

 • Reageer