My July Goals

1 juli 2014

Oh man, wat ging juni snel. En wat heb ik ongelofelijk veel leuke dingen gedaan! Het is bijna bizar dat we alweer in juli zitten en dat het gewoon officieel zomer is. Hopelijk wordt het deze week ook daadwerkelijk zomerweer, want de zon is heel wispelturig de laatste tijd. Zoals elke maand bespreek ik op de eerste dag mijn doelen van vorige maand en de goals die ik deze maand wil gaan halen. Mijn mini goals voor juli!

De doelen van vorige maand heb ik grotendeels behaald, al zit er hier en daar een puntje tussen dat beter had gekund. Eigenlijk is er slechts een punt dat ik sowieso niet heb behaald en als je mijn blog al wat langer volgt kan je wellicht raden welke.

–  Een keer per week Blogilates
Jup, het is me gewoon opnieuw niet gelukt. Ik denk dat ik dit maar niet meer op mijn lijstje moet zetten, dingen gerelateerd aan sport. Het lukt me tot nu toe elke keer niet en het werkt alleen maar heel demotiverend op deze manier. Als ik ooit een sporter wordt, dan moet ik het gewoon doen en niet omdat ik het op zo’n lijstje heb staan. Ik heb gewoon helemaal niets met sport en beleef er ook geen plezier aan. Ik heb deze maand twee keer Blogilates gedaan en that’s it.

– Nieuwe video stijlen proberen
Ik denk dat deze wel is gelukt, toch? Ik maakte een outfit of the day video die heel anders was dan mijn normale video’s, probeerde weer eens een filmpje met een boel verschillende shots uit en ik ben begonnen aan Beauty Break, een serie die ik wil laten lopen op mijn kanaal. Hiervan komt de tweede aflevering trouwens zo snel mogelijk, maar hij is best lastig om op te nemen door de onderwerpen over inner beauty.

– Een ijsje halen bij een goede ijssalon
Ik heb drie ijsjes gegeten deze maand en ze waren allemaal erg lekker! De eerste kwam van een ijssalon in Nijmegen (waarvan ik de naam ben vergeten) en de smaken die ik had smaakten ook daadwerkelijk naar het fruit dat ik koos. Ook zat er een Kinder Bueno smaak bij en die vond ik erg lekker. Het tweede ijsje was bij Yoghurt Barn, heerlijke romige, biologische frozen yoghurt. Hoewel Yoghurt Barn geen officiële ijssalon in, vind ik dat het die naam best verdiend. Het derde ijsje at ik op het Coty geuren event. Ik heb geen idee van welke winkel het ijs kwam, maar het was met aardbeiensmaak en ik heb ervan genoten.

– Minstens twee keer iets bakken
Oké, ik heb niet twee keer iets van koekjes of ander zoet spul gemaakt, maar ik heb wel twee keer de oven gebruikt voor iets nieuws. Ik heb namelijk havermoutkoekjes gemaakt (die wel snel zacht werden, meh) en ik maakte eieren uit de oven voor een filmpje. Mag dat ook in de categorie bakken? Ik hoop het, want dan is ook deze goal gehaald.

– Een plan opstellen voor de komende maanden
Ik wilde me compleet oriënteren op wat ik nou precies wil, wat mijn doelen voor de komende tijd zijn en hoe ik die wil behalen. Ik heb wel een aantal dingen op papier gezet, maar een echt plan is er nog niet gekomen. Ik denk dat ik daar de zomermaanden voor ga gebruiken, als het toch rustig is en ik niet twee keer per dag blog. Het heeft echt tijd nodig en vooral ook rust in mijn hoofd. Met de drukke weken was dat niet echt makkelijk deze maand.

De doelen voor komende maand hebben te maken met mijn gezondheid, rust in mijn hoofd en het genieten van de prachtige zomermaand die eraan komt.

 – Een detox plan opstellen
Ja, je leest het goed. Ik, Teske het suikermonster, wil gaan detoxen. Je hebt heel veel verschillende vormen van detox en ik wil niet gelijk de meest heftige vorm kiezen, maar ik wil wel kijken of ik een tijdje kan stoppen met het eten van suiker. Ook zou ik best even veganistisch willen eten, of proberen zoveel mogelijk E-stoffen te skippen. Zoals je ziet ben ik er nog niet helemaal over uit, vandaar dat ik hier een plan voor wil opstellen. Ik denk niet dat het gaat werken als ik van de ene op de andere dag opeens stop met alles, dus ik wil een schema maken en kijken wanneer ik dit alles ga doen. Overigens is mijn detox bedoeld voor een korte periode, dus niet langer dan 2/3 weken á eventueel een maand als het me bevalt. Daarvoor vind ik suiker en zoete dingen gewoon veel te lekker. Het is vooral een uitdaging om te kijken of ik het kan volhouden en natuurlijk goed voor mijn lichaam. Ik ben ervan overtuigd dat wij verslaafd zijn aan suiker en dat de voedselindustrie daar zwaar aan meewerkt.

– Quit de soda’s!
Waar ik alvast mee wil gaan beginnen is het stoppen met het drinken van frisdrank. Ik heb gemerkt hoe lekker het fruitwater wat ik maak kan zijn, dus waarom zou ik dan nog een cassis bestellen in een café? Frisdrank skippen is een van de eerste stappen naar het minderen met suiker en die is ook nog eens vrij makkelijk. Ik ben benieuwd of ik het vol kan houden!

– Vijf films kijken (het liefst verschillende genre’s)
Ik ben de laatste tijd weer verzot op het kijken van films (er komen een heleboel reviews aan) en ik neem me voor om deze maand minstens vijf films te kijken, in het liefst vijf verschillende genre’s. Of dit in de bioscoop is of op Netflix maakt me niet zoveel uit, als ik ze maar kijk en er een onderbouwde mening over kan geven. Ik wil mijn filmkennis vergroten en bovendien is het kijken van een film super ontspannend.

– Meer hotspots in Amsterdam vinden
Ik ben nu zo onwijs veel in Amsterdam en ik vind dat ik nog steeds te weinig bezig ben met het verkennen van de stad. Er zijn nog zoveel leuke plaatsen waar ik over heb gehoord en waar ik nog heen wil! Zo heb je bijvoorbeeld Dr. Blend, wat ik heel fijn vind klinken. Dat is nog maar een voorbeeld, maar ik heb gewoon een onwijze ontdekkingsdrang. Ik wil rondstruinen door straatjes en de leukste winkeltjes fotograferen en dan vervolgens met jullie delen. Ik vind dat zo leuk!

– Mijn kledingkast opruimen en uitzoeken
Ik moet het om de zoveel tijd doen: mijn kleding flink uitmesten. Ik koop veel, ik krijg veel én ik bewaar veel (blijkbaar vind ik het nodig om meer dan 10 slaapshirts te hebben) en daardoor raakt mijn kledingkast binnen de kortste keren weer propvol.  Ik moet streng zijn van mezelf: dingen die ik het afgelopen jaar niet heb gedragen gaan gewoon écht weg, net zoals kledingstukken die niet meer mooi zijn of die ik niet meer pas. Een van de eerste stappen naar rust in mijn hoofd, want door mijn teveel aan kleding is mijn kamer altijd een rotzooi. Zo lastig, want ik ben verliefd op shoppen.

Zo, dat waren mijn doelen voor deze komende maand! Moet best lukken, toch? Ik probeer ze nog vrij luchtig te houden, maar mezelf wel voor een kleine uitdaging te zetten. Zo blijft het leuk, maar moet ik wel ergens voor werken. Wat zijn jullie doelen voor juli?

115 reacties

 • Antwoorden ElmoCall911 2 oktober 2014 om 00:43

  Happiness is…….my pinky promises to you. Ik detox met je mee.

 • Antwoorden Sacha 4 juli 2014 om 20:43

  Waarschijnlijk heette die ijssalon in Nijmegen Vincenzo :)

 • Antwoorden Vera 3 juli 2014 om 18:55

  Hotspot in Amsterdam en echt iets voor jou: ”Nieuws” op de prinsengracht. You will love it

 • Antwoorden Nadia 3 juli 2014 om 16:01

  Mijn kledingkast en kamer heb ik heel grondig opgeruimd en alles is ook al weg. Dat geeft me een rustig gevoel. Ik ben toevallig ook bezig om uit te zoeken welke detox ik wil doen. Ik heb mij eergisteren aangemeld voor de detox week nieuwsbrief van Miss Natural, dan krijg je een week lang elke dag een mail met dingen over detox van je lichaam. Je krijgt ook recepten, dit vind ik wel fijn om mee te beginnen.

 • Antwoorden Jiska 3 juli 2014 om 15:31

  Bij mij staat er op de planning voor deze maand om mijn kamer leeg te halen, het behang er af te halen en weer nieuw behang te nemen. Ik ben tijd aan vernieuwing en heb al vrij, dus ik heb deze maand alle tijd.

  Moet goed komen!

  Jij succes met je nieuwe doelen, ik weet dat je het kunt Teske!

 • Antwoorden Mariska 3 juli 2014 om 10:25

  Mijn doelen:
  – Bezig blijven met de Kaya Itsines Bikini Guide;
  – Clean eten;
  – Mijn keuken opknappen en verven

 • Antwoorden 10 leuke blogposts! - Miss Mirthe 3 juli 2014 om 08:11

  […] doen! In ieder geval, Teske had erg leuke goals en haar foto’s waren ook weer prachtig! Klik hier voor de […]

 • Antwoorden Littlebibsy 2 juli 2014 om 23:02

  Heel leuk! Veel fun maken, vloggen, bloggen en fotograferen.

 • Antwoorden lana 2 juli 2014 om 22:02

  een detox plan… tja dat staat erbij mij ook op

 • Antwoorden Lonneke 2 juli 2014 om 20:43

  Teskeee! Heette de ijssalon in Nijmegen toevallig Vincezo? Het ijs is daar namelijk goddelijk!
  Misschien is het leuk om je kleding aan je lezeressen te verkopen? Ik weet zeker dat een hoop meiden je kleding wel leuk vinden en verder verdien jij er ook nog wat mee. :) XOXO

 • Antwoorden Maya 2 juli 2014 om 16:32

  We zijn “verslaafd” aan suiker omdat ons lichaam het als grootste energie bron gebruikt! Uit vet en eiwit kunnen we veel minder en minder makkelijk energie halen. Het enige is dat het wel handig is om die koolhydraten uit fruit, pasta, rijst, aardappels etc. te halen omdat je dan ook nog andere gezonde stoffen krijgt in tegenstelling tot geraffineerde suiker.

 • Antwoorden Khadija 2 juli 2014 om 12:39

  Mooie doelstellingen voor komende maand, good luck with that! Voor mij is het vooral me aan mijn eetschema houden, elke week netjes mijn cardio doen en genieten van een maandje Marokko, met mijn familie! Wat sporten betreft, eigenlijk wat alle dingen in het leven betreft, als je het niet leuk vindt, dan hou je het niet vol. Misschien is het een idee om elke week 1 proefles van een of andere sport uit te proberen, om zo te kijken wat je wel leuk vindt. Bijvoorbeeld, crossfit, een looptraining bij een atletiek vereniging, personal training sessie of groepsles in de sportschool, bootcamp enzovoorts. Varierender en het helpt je uit comfortzones, denk ik dan. :)

 • Antwoorden Aafje 2 juli 2014 om 10:26

  Hee Teske!
  Als je leuke winkeltjes en plekken wil ontdekken in Amsterdam, kan je beginnen bij de negen straatjes (allemaal tweedehands winkeltjes) en de haarlemmerdijk! (Zo heet hij volgens mij)
  Groetjes van Aafje

 • Antwoorden Maudi 2 juli 2014 om 08:45

  Mijn doelen zijn:

  – Minder achter de computer zitten
  – Mijn kamer opruimen
  – Meer creatief bezig zijn
  – Iemand vinden om mee te gaan hardlopen

  • Antwoorden anouk 2 juli 2014 om 17:29

   Heeee haha voor mij ook :). Alleen dan het hardlopen vervangen door blogilates beginners kalender afmaken.

 • Antwoorden Anoeska 2 juli 2014 om 07:20

  Leuke doelen heb je weer opgesteld voor jezelf, ben benieuwd of je ze gaat halen!

 • Antwoorden Elza 2 juli 2014 om 00:21

  Denk goed na of je echt een detox wilt! Persoonlijk denk ik dat detoxen een voorbeeld is van de pseudowetenschappelijke voedseltrend van het moment. Het is deze trend die onzekerheid bij jonge meiden kan veroorzaken en veranderingen in in het voedselpatroon teweeg kan brengen; stoppen met het eten van brood, zuivel door plantaardige zuivel vervangen, groene smoothies, superfoods en ga zo maar door. Het veranderen van voedselpatroon, waarover op blogs regelmatig wordt geschreven, kan leiden tot obsessief eetgedrag en zelfs tot eetstoornissen.
  Goed, terug naar het zogenaamde “ontgiften” van het lichaam. De enige gifstoffen die je lichaam niet kan afbreken zijn pesticiden en pcb’s, maar het is nog niet eens bewezen wat voor een effect deze stoffen op het lichaam hebben.
  Mij lijkt het juist allesbehalve gezond om (bijna) geen eiwitten en vetten binnen te krijgen op een dag. Je krijgt vaak extreem weinig calorieën binnen en als je een speciaal detoxpakket koopt is het ook nog eens heel duur (tenzij je het gesponsord krijgt natuurlijk).
  Geloof niet alles wat je leest, zeker als een wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt! En klik op mijn naam voor een bron over detoxen.

 • Antwoorden Kiki 1 juli 2014 om 23:56

  Detoxen vind ik altijd zo interessant! Maar ik denk niet dat ik het zelf zou kunnen, haha, puur en alleen omdat ik nog geen lekkere heb gevonden of eentje die klinkt alsof ik hem vol zou kunnen houden.. Al zou m’n lichaam het wel goed kunnen gebruiken, mm. Succes met je lijstje!

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 1 juli 2014 om 23:38

  Dat met die kledingkast herken ik..veel succes alvast!!

 • Antwoorden Melissa Charlotte 1 juli 2014 om 21:35

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Karlijn 1 juli 2014 om 21:22

  Wat leuk om jouw doelen te lezen. Ik kan me ook voorstellen dat doordat je ze online zet, je een soort stok achter de deur hebt, of niet? Hotspots in Amsterdam vinden staat ook op mijn lijstje, ik heb van zoveel leuke plekken gehoord. De laatste tijd heb ik er al wel weer een paar ontdekt, maar volgens mij komt er elke dag wel weer eentje bij :) En oh, je kledingkast uitmesten. Pff, ik stel dat altijd uit, maar soms heb ik dan ineens een soort opruimwoede en gooi ik alles op de grond om te gaan sorteren. Daarna voelt alles zo lekker opgeruimd :)
  Mijn doel voor jullie is om nog beter Noors te leren, ik ga zaterdag voor drie weken naar Oslo om een zomercursus te volgen. Ik heb al een halfjaar les maar ga nu eindelijk naar Oslo om het nog beter te leren :)
  Fijne avond nog!

 • Antwoorden Teddy 1 juli 2014 om 20:25

  Nu ik jou lijstje zo lees heb ik ook zin om er eentje te maken! Erg leuke goals heb je!

 • Antwoorden iiiThinkPink 1 juli 2014 om 20:00

  Leuk artikel!

 • Antwoorden Claudia 1 juli 2014 om 19:57

  Ahh stop niet met proberen meer te sporten hoor (het is zo goed voor je), of wandel stevig een stuk na het eten, dat kan nu wel met dit weer. Je moet sommige sporten wel vaker doen (±6+x) om het te kunnen waarderen in mijn ervaring. Ik was vroeger ook nooit een sporter, maar vooral door het vol te houden in het begin, kan ik nu niet meer zonder (ik had bijv. ook nooit gedacht dat ik hardlopen leuk en fijn zou vinden!).

 • Antwoorden Susanne 1 juli 2014 om 19:25

  Maar hooguit drie weken detoxen?! Ik zie dat meer als lang haha. Vervelende daarvan is dat je dan merkt dat aan eten ook een groot sociaal aspect zit, en dus niet echt mee kan doen. Maar ik zou het gewoon in kleine stapjes doen, werkt vaak veel beter! Die frisdrank skippen is al een hele goede eerste stap!

 • Antwoorden Mariëlle 1 juli 2014 om 19:05

  Echt motiverend voor je 3e punt op je lijstje is het niet maar er is nu een Netflix serie genaamd “Orange is the new black.” Ik ben hem nu zelf ook aan het kijken en het is echt een superleuke serie. Vast niet zo verslavend als Breaking Bad maar zeker de moeite waard om een keer te kijken. xx Mariëlle
  Ps: Ik zag op de Demi Lovato World Tour facebook pagina (een account dat Demi samen met vrienden en gitarist heeft) dat Demi nog naar Europa komt maar nu echt met haar eigen show. Geen idee of dit waar is. In ieder geval weet ik wel zeker dat binnenkort alle datums voor haar World tour bekend worden gemaakt. Duimen dat ze naar Nederland komt. Ik hoop het zooo!!!!

  • Antwoorden julianaalbana 3 juli 2014 om 05:39

   Ja, Demi lovato komt 15 November naar Nederland! Ik zelf ga er heen

 • Antwoorden Flaviena 1 juli 2014 om 18:14

  Stoppen met frisdrank en toegevoegde suiker is echt een goeie move voor je lichaam. Ik drink al jaren geen frisdrank en mis het helemaal niet. Lekker (fruit)water, ijsthee en thee.. en thee daar kun je ook oneindig mee variëren.

 • Antwoorden Anne 1 juli 2014 om 16:55

  Janssen in boskoop, heeerlijk ijs..
  en lekker dichtbij!

 • Antwoorden Eef 1 juli 2014 om 15:37

  Drink je ook geen light-frisdranken meer?
  Ikzelf drink geen dranken met suiker, alleen water, thee, koffie en light-frisdranken. Wat ik zelf bijvoorbeeld vaak doe is sparood met een citroentje en munt erin, heel lekker, en het scheelt velen suikers.

 • Antwoorden nenacecilia 1 juli 2014 om 15:36

  Leuk artikel! Eens wat anders :)

 • Antwoorden Bente 1 juli 2014 om 15:08

  Je hebt inderdaad best wel wat doelen ook gehaald deze week! Niet meer denken aan dat sporten dat niet altijd even goed gaat :)

  Ik ben benieuwd hoe je nieuwe plannen je af zullen gaan!

 • Antwoorden Jasmijn 1 juli 2014 om 14:56

  Leuke doelen! Leuk ook om te doen :) Ik ga ook eens doelen lijstje opstellen :)

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 1 juli 2014 om 14:42

  Tof allemaal, ik wens je alvast veel succes!

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 1 juli 2014 om 14:07

  Oehh wat een mooie doelen! Ik wil ook heel graag iets doen op het ‘detox-gebier’ deze maand!

 • Antwoorden Emmely 1 juli 2014 om 13:47

  Leuke goals :) ! kledingkast opruimen en uitzoeken, ga je daar ook een post over maken?
  Succes!

 • Antwoorden Kimberley JoAnna 1 juli 2014 om 13:46

  Heey Teske!

  Ik wilde graag reageren op je Detox goal. Ik heb vorig jaar ook een Detox gedaan, ik heb 5 dagen afgebouwd van vast naar vloeibaar, toen 10 dagen alleen maar verse smooties, fruit gegeten en water gedronken en daarna weer opgebouwd naar vast voedsel. Ik had verwacht dat ik constant honger zou hebben omdat je niets eet, maar dit viel alles mee! Tijdens het op- en afbouwen heb ik het eigenlijk het zwaarst gehad. In de 10 dagen dat ik alleen water en smooties dronk voelde ik me echt al gelijk een stuk beter. Ik kon me beter concentreren, werd helderder in mijn hoofd en had veel meer energie. Ik deed mijn detox in de periode dat ik ook de ziekte van Pfeiffer had, veel mensen (familie/vrienden) waren er daarom ook tegen, maar ik voelde me echt een stuk lekkerder na de detox.
  Ik probeerde elke dag te variëren met smooties, aardbei/banaan was de lekkerste en die met limoen/basilicum/komkommer veruit de meest smerige (tot kokhalzen!!!). Wel raad ik aan om een plan op te stellen met een diëtiste en je te laten testen op je vitaminen, zodat je deze kan slikken gedurende je detox.

  Ik raad het echt aan en ik hoop dat je er wat aan hebt!

  Liefs Kim

 • Antwoorden Femke 1 juli 2014 om 13:23

  Vorige maand was ik ook begonnen aan blogilates, mijn volleybaltrainingen waren bijna afgelopen en ik wilde wel zo’n bikini ready body waarin ik vol zelfvertrouwen over het strand kon lopen. Op haar site kwam ik bij de beginners calender, want ik wist niet waar ik moest beginnen. Tot de derde week ben ik gekomen, maar toen had ik proefwerkweek en wilde ik mij daar op focussen. Nu wil ik de draad weer oppakken en lukt het mij niet, terwijl het zo goed ging! Nu zie ik jou reactie op sporten ( en misschien ligt het jou gewoon niet), maar misschien werkt 1x in de week niet, als je het druk hebt snap ik het. Ik krijg energie van pilates en wordt er gemotiveerd door, alleen nu niet meer omdat ik het niet vaak genoeg doe en dan is de werking ervan op. Misschien is het een tip om het om de dag te doen en dan ook de beginners calender erbij te pakken. Ook hoeft het niet in 1 maand te lukken, dat werkt misschien ook niet. Als ik voor school een boek binnen 2 weken moest lezen, lukte dit niet terwijl dit in mijn vrije tijd en op eigen wil wel gewoon zou moeten lukken.
  Als je het opnieuw wilt proberen, doe het dan niet omdat het moet, maar omdat je het zelf wilt. ( Teamsporten werken ook goed, je doet het dan deels voor het team)

  Succes met je doelen voor deze maand!

 • Antwoorden Berna 1 juli 2014 om 13:22

  Misschien moet je iemand inhuren die je kast om de zoveel tijd voor een goed prijsje kan opruimen en uitzoeken?

  Haha , veel succes er mee!

 • Antwoorden Esther 1 juli 2014 om 13:08

  Leuke doelen! Ik vind het erg leuk dat je hier iedere maand een update over plaatst.

  Mijn doelen voor Juli zijn:
  ♥ Meer geld opsparen
  ♥ Vaker gaan sporten
  ♥ Minder bewerkte producten eten (meer groente en fruit ipv koekjes)
  ♥ Nieuwe kledingcombinaties uitproberen

 • Antwoorden BeautySascha 1 juli 2014 om 13:02

  Knap van je dat je wilt gaan detoxen! Ik heb er wel respect voor.

 • Antwoorden Sofie 1 juli 2014 om 12:36

  Veel succes met je doelen deze maand :) You can do it! Pow!

 • Antwoorden Goldie 1 juli 2014 om 12:30

  Zou je alsjeblieft een filmpje willen maken van hoe je je kledingkast uitmest? Dat werkt super motiverend! Mascha deed dat ook en het inspireerde me echt, (:
  Succes met je doelen! X

 • Antwoorden melanie 1 juli 2014 om 11:53

  Hii teskuh
  Mooie doelen heb je voor deze maand…
  Mijn doelen voor juli zijn:
  Slagen voor me rijbewijs..
  Nog minder frisdrank drinken en mindere in snoepen..
  Meer sporten

 • Antwoorden lalala 1 juli 2014 om 11:37

  Heejj Teske, wil je alsjeblieeeft opnemen hoe je je kledingkast opruimt. Dat werkt echt heel motiverend. Mascha heeft dat ook gedaan met haar beautykast en man, dat is zoooo aanstekelijk!

 • Antwoorden Merel 1 juli 2014 om 11:25

  Stoppen met frisdrank is echt heel goed! Je krijgt echt grammen minder suiker binnen dan. Ik drink ook bijna nooit frisdrank (alleen af en toe op feestjes/verjaardagen) en mis het totaal niet. Ik hoop dat het je lukt!

 • Antwoorden Neeltje 1 juli 2014 om 11:24

  Wat een leuk idee om te doen! Ik heb een blogpost met de dingen die ik deze zomer wil doen, een soort summer resolutions :)

  http://www.thoughtsinstyle.wordpress.com

 • Antwoorden Annebelle 1 juli 2014 om 11:23

  Ik wil ook graag stoppen met frisdrank, maar soms heb ik echt behoefte aan koolzuur. Herkent iemand dit?

 • Antwoorden Annax 1 juli 2014 om 11:20

  Hoi Teske! Leuk artikel en hele leuke doelen ook! Ik weet nog wel een paar films die ik heel erg mooi vind, The impossible en dear John (ik moest bij beide films huilen). Ik vind het twee hele mooie films, ben benieuwd wat jij ervan vind! X

  • Antwoorden Rosanne 1 juli 2014 om 14:46

   Ik heb laatst een supermooie, romantische, ietwat science fiction film gezien, hij heette ‘about time’. Zeker een van mijn nieuwe favorieten!

 • Antwoorden Annax 1 juli 2014 om 11:12

  Hoi Teske!
  Wat een leuke doelen heb je voor juli allemaal! Ik heb ook nog wel een paar leuke films die ik heel mooi vind; The impossible (hier moest ik van huilen) en dear john (hier moet ik ook van huilen). Ik weet niet of je ze al gezien hebt. Verder heel erg leuk artikel. X

 • Antwoorden Frederique 1 juli 2014 om 11:10

  Ik ben erg benieuwd wat je ervaringen zijn na het detoxen! En mijn kleding kast opruimen staat ook hoog op mijn lijstje.. blijf het maar uitstellen haha! Succes met je goals! XX

 • Antwoorden Romy | Big Cozy Sweater 1 juli 2014 om 11:10

  Mooie doelen heb je opgesteld, heel veel succes!

 • Antwoorden Nienke 1 juli 2014 om 11:02

  Veel succes! Ik zou graag meet oefenen voor mijn rijbewijs. Zou je een filmpje willen maken van kast uitruimen? Vind ik zeer inspirerend altijd ;)

 • Antwoorden Eva | Realitijd 1 juli 2014 om 10:55

  Je hebt voor jezelf mooie doelen gesteld! Als je nog toffe films zoekt: Intouchables (frans), en twelve years a slave waren mijn favorieten afgelopen tijd. Ik drink echt nooit frisdrank, hebbe we ook niet in huis. Maar wat ik wel graag heb is om de twee dagen een vitamine bruistablet innemen, en dat smaakt zowat naar frisdrank! :)

 • Antwoorden Kim 1 juli 2014 om 10:54

  Je hebt toch aardig wat doelen gehaald! :). Ik zou ook ooit willen detoxen, maar nu nog niet. Ik drink al heel lang geen frisdrank meer.. Eigenlijk alleen nog maar water :)

 • Antwoorden Axelle 1 juli 2014 om 10:51

  succes!

 • Antwoorden Melisa 1 juli 2014 om 10:47

  Dat van je kledingkast heb ik ook, haha. Alleen vind ik het zo lastig om het weg te doen, omdat ik bang ben dat ik het ga missen o.i.d. Achja, komt goed! :)

 • Antwoorden Denise 1 juli 2014 om 10:43

  Wat een gave doelen, dit gaat je zeker lukken! Heel herkenbaar dat je de dingen gerelateerd aan sport gewoon niet lukken, ik zit met hetzelfde probleem. Voor sommige mensen is al dat sporten gewoon niet weggelegd denk ik, haha! Fijne dag vandaag Teske! <3

 • Antwoorden Mirthe 1 juli 2014 om 10:40

  Ik ben een paar maanden geleden ook gestopt met al het soda drinken en het ging vrij makkelijk! Als ik zin had in cola of iets, nam ik water of iets anders. Na ongeveer een week het niet te hebben gedronken heb je er ook geen behoefte meer aan!

 • Antwoorden EdgyElisa 1 juli 2014 om 10:35

  Heel veel succes met detoxen! Ik zou ooit ook wel eens willen detoxen maar ik heb ondergewicht dus dat is niet een heel goed plan atm haha.. Mijn doel deze maand is om mijn rijbewijs te halen! Nog 3 weekjes en dan moet ik afrijden…. aaaah!

 • Antwoorden Anna 1 juli 2014 om 10:31

  Wat een mooie plannen en doelen allemaal, ik wens je heel veel succes!

 • Antwoorden Daphne 1 juli 2014 om 10:25

  Even een aanrader qua film: The Normal Heart. Heel heftig, maar oh, zó de moeite waard. Het is een nieuwe tv-film van HBO, en met HBO weet je eigenlijk altijd wel dat je goed zit :)

 • Antwoorden Milou 1 juli 2014 om 10:24

  Leuk, je nieuwe doelen! Geen frisdrank meer drinken is echt niet zo heel moeilijk, ik doe het al maanden niet meer (daarvoor dronk ik enkel een cola light). Nu neem ik af en toe nog eens Spa Rood maarja dat is niet écht een frisdrank vind ik. Succes!

 • Antwoorden Cherissa Blans 1 juli 2014 om 10:22

  Mooie goals, succes met het werken eraan!

 • Antwoorden mirthe 1 juli 2014 om 10:19

  ik vind dit altijd heel leuk om te lezen. Ik ben een beetje een na apertje maar ik heb gister ook een lijstje gemaakt en vandaag online gezet op mijn blog :)
  Je bent een super goeie blogger en ik haal veel inspiratie bij jou blogs vandaan!

 • Antwoorden lola 1 juli 2014 om 10:05

  Bah, al die bloggers zijn opeens met eten bezig. Elke blogger drinkt alleen nog maar smoothies en eet allerlei zaden. Ik krijg er persoonlijk het gevoel van dat ik niet meer lekker mag eten.

  • Antwoorden valerie 1 juli 2014 om 12:45

   Ja, vind ik ook. Allemaal hetzelfde, smoothies, geen suiker, geen gluten. Gaap, gaap. Ook dezelfde kledingstijl, tentjes en pinterest uitspraken. Ik vind het saai. Geef mij maar weer een magazine, die zoeken allemaal tenminste nog een eigen invalshoek.

  • Antwoorden Teske 1 juli 2014 om 16:45

   Mis je dat ‘een ijsje halen bij een goede ijssalon’ tussen mijn doelen van vorige maand staat? Ik ben alles behalve een ‘clean’ eter, maar een beetje bewuster van al het suiker dat we binnen krijgen mag best. Ik zou overigens nooit goddelijke cheesecake of oreo koekjes opeten en als er iemand is die de hapjestafel leegrooft op een feestje ben ik het wel.

   • Antwoorden Jo 1 juli 2014 om 17:08

    Maar als je dat wel wilt laten.. is het ook goed :) Wat anderen denken is niet zo belangrijk als je eigen gezondheid.

 • Antwoorden Lora 1 juli 2014 om 09:59

  omg, ik had even in plaats van kledingkast, wedingkast gelezen!

 • Antwoorden Rianne 1 juli 2014 om 09:55

  Oeh blogsale?! :D

 • Antwoorden Miranda 1 juli 2014 om 09:47

  Mooie doelen, het gaat je zeker weten lukken!

  Die van de frisdrank is heel herkenbaar. Ik ben er een tijdje geleden mee gestopt en dat bevalt me prima!:)

 • Antwoorden Dionne 1 juli 2014 om 09:47

  Wat een mooie doelen!

 • Antwoorden Noa 1 juli 2014 om 09:37

  Prachtige doelen! Ik vind het heel leuk om te lezen dat je deze doelen maakt. Ik ga vandaag ook een lijstje met mijn doelen van deze maand. Lijkt me erg leuk om te doen!

  Liefs,
  Noa.

 • Antwoorden lonneke 1 juli 2014 om 09:35

  Wat leuk allemaal teske! Weet zeker dat het je gaat lukken. Suiker meteen skippen zou ik niet doen maar mindere of stoppen met bijvoorbeeld frisdrank enzo is natuurlijk hartstikke goed!
  Liefs lonneke

 • Antwoorden Olga (teamconfetti) 1 juli 2014 om 09:28

  Ik drink ook bijna geen frisdrank meer, niet per se omdat ik geen suiker meer wilde drinken, maar omdat het enorm scheelt met boodschappen doen, frisdrank is erg duur. We drinken voornamelijk thee (koude chai thee is ook erg lekker kwam ik laatst achter) en fruitwater (limoen + munt = virgin mojito!).

 • Antwoorden Manon 1 juli 2014 om 09:27

  Leuk artikel, ik heb afgelopen weekend ook blogilates gedaan, ouch was heftiger dan ik dacht haha, maar dat detoxen gaat je wel lukken misschien moet je het niet zo zien en gewoon proberen je levensstijl voor altijd te verbeteren, ik was ook echt een suiker en toetjes gek maar zodra het niet in huis is heb ik er geen moeite mee, ik eet nu ook veel vaker fruit want jeetje wat is dat lekker haha, en lekker veel thee drinken, succes ben benieuwd naar je verhalen hierover!

 • Antwoorden Michelle 1 juli 2014 om 09:23

  Naast dat het leuk is om te zien waar jij mee bezig bent, is het ook inspirerend om hier zelf over na te denken. Een tijdje geleden las ik iets, waardoor ik besefte dat ik vaak helemaal niet bewust ben van wat ik nou eigenlijk aan het doen ben. Dat is iets wat ik probeer te veranderen en dit soort doelen zijn daar een mooie stap voor. Bedankt voor die inspiratie! Een van mijn doelen voor de komende maand, is me meer verdiepen in mijn blog en er wat dingetjes aan veranderen waar dat kan. Eens even snuffelen áchter de schermen van m’n blog zeg maar! Je doel om 5 films te kijken vind ik ook een goede, misschien moet ik die maar overnemen! :)

 • Antwoorden Nathalie 1 juli 2014 om 09:23

  Wat knap dat je wilt gaan detoxen! Succes :)

 • Antwoorden Meike 1 juli 2014 om 09:16

  Knap dat je van vorige maand al veel hebt afgestreept, zo ver ben ik zelf nog lang niet. Ik ben benieuwd hoe jouw detoxprogramma er uit komt te zien, veel meiden pakken het helaas een beetje verkeerd aan, waardoor het meer schade dan goed doet. Stoppen met frisdrank is in ieder geval een goed begin, veel succes!

 • Antwoorden Tamara 1 juli 2014 om 09:16

  Succes!

  Die ijssalon in Nijmegen heet vincenzo ;)
  Dat kinderbueno ijs is echt goddelijk :))

 • Antwoorden Charile 1 juli 2014 om 09:10

  Leuk om te zien:)

 • Antwoorden Svenja 1 juli 2014 om 09:07

  Wat goed dat je zoveel doelen hebt behaald afgelopen maand. Succes met je volgende doelen! Mijn kledingkast moet ook hoognodig uitgezocht worden. Daarnaast wil ik nog meer gaan sporten, want dat schoot er de afgelopen tijd door studie drukte wat bij in.

 • Antwoorden Eline 1 juli 2014 om 09:05

  Mooie goals! Veel succes. Dat buenoijs klinkt echt heel lekker ^^

 • Antwoorden Sophie 1 juli 2014 om 09:04

  Haha,ik heb precies hetzelfde probleem met mijn kledingkast.Ik heb nu veel kleding er ligt nog wat oude in en eigenlijk moet ik een lijstje maken wat ik nodig heb als ik alles heb opgeruimd.

 • Antwoorden Ayla 1 juli 2014 om 09:04

  Mooie goals! Ik zou ook eens mijn kledingkast moeten uitzoeken (net als mijn kamer..). Maar de vakantie staat voor de deur dus genoeg tijd!

 • Antwoorden Styling Note 1 juli 2014 om 09:03

  Veel succes met het zoeken (en vinden ;)) van een beetje rust! Lekker van het zonnetje genieten, moet hopelijk vast wel lukken de komende maanden. Yellowlemontree is net bezig geweest met een maand detox en daar staan best een hoop informatie dingetjes bij!

 • Antwoorden floor 1 juli 2014 om 08:57

  Als nog meer hotspots zoeken in amsterdam is misschien bierfabriek leuk en tomaz.
  Zijn echte aanraders.

  Ik vind niet erg dat meer lifestyle en minder beauty doet.
  Je moet doen waar goed bij voelt.
  En misschien bij sportschool gaan om je sport doel te halen.

  Kan je keer filmpje maken waar en hoe je shopt. En eigen ervaringen delen.
  Minder make up kan de huid goed doen.

 • Antwoorden Maaike 1 juli 2014 om 08:57

  Ik vind allebei de quotes die je hebt opgeschreven echt heel mooi! Dat is inderdaad waar, dat je over een jaar waarschijnlijk blij bent dat je nu iets hebt gedaan. Ik ben overigens ook heel benieuwd naar je detoxplan! Ik zou ook graag een maand suikervrij of veganistisch willen eten, maar wel pas als ik op kamer ga, zodat mijn ouders er geen rekening mee hoeven te houden. Veel succes met je doelen deze maand! :)

 • Antwoorden Iris 1 juli 2014 om 08:55

  Mooie doelen! Goed dat je wat gezonder bezig wilt zijn. Mijn kledingkast is ook aan een enorme opruimbeurt toe. Misschien dat ik er vandaag al aan begin.

 • Antwoorden Hester 1 juli 2014 om 08:53

  Maar je hebt wel twee keer Blogilates gedaan! Dat is toch wat. Leuk om je doelen te lezen, geen suiker vind ik echt ’n heel stoere maar ik ben wel benieuwd wat het zou doen met je lichaam (aangezien ik ongeveer wel net zoveel suiker eet als jij denk ik, dan is het vergelijkbaarder dan bij een blogger die al supergezond leefde). Kledingkast of überhaupt kast opruimen komt bij mij vaak ook op ’t lijstje te staan als de vakantie is aangebroken.

  • Antwoorden Hester 1 juli 2014 om 08:53

   Nog twee persoonsvormfoutjes trouwens:
   ‘Als ik ooit een sporter wordt …’ –> word
   ‘Hoewel Yoghurt Barn geen officiële ijssalon in, vind ik dat het die naam best verdiend’ –> verdient

 • Antwoorden Linda 1 juli 2014 om 08:52

  Leuke dingen! Ik heb laatst mijn 10 doelen voor de hele zomer gedeeld! :-)

 • Antwoorden Jasmine 1 juli 2014 om 08:13

  Kinder Bueno ijs klinkt echt zo lekker en zoet! Meeste mensen zijn inderdaad verzot op zoet en zout, onderzocht feit. Zou deze maand juist Blogilates volgen. Veel plezier met je doelen!

 • Antwoorden Kirsty 1 juli 2014 om 08:09

  Wat een mooie doelen! Ik merk trouwens zelf dat ik Blogilates ook niet goed vol kon houden, maar Tone It Up houd ik wel vol, dat zijn ook gewoon Youtube work outs, alleen ligt het tempo daar een stuk lager, waardoor ik het meteen leuker vind omdat ik het dan echt volhoud! Goed ook dat je een detox plan op wilt stellen en de frisdrank alvast wilt skippen!

 • Antwoorden Carien 1 juli 2014 om 08:07

  Mooie doelen! Ik mag sinds kort (tijdelijk) geen suiker en lactose. Ik ben helemaal geen zoetekauw, maar suiker blijkt in zoooveel te zitten (ik mag ook geen zoetstoffen of honing ofzo). Lees: geen kauwgom.. nooo!! Maar het zoete zelf mis ik eigenlijk niet zo, ik mis vooral kaas haha! Super knap dat je het wilt proberen. Succes!

  • Antwoorden Lisanneleeft 1 juli 2014 om 15:13

   Er bestaat ook lactosevrije kaas! Ik weet alleen niet of daar suiker aan toegevoegd is, zou je even moeten controleren :)

 • Antwoorden saskia 1 juli 2014 om 08:02

  leuk geschreven en erg leuk om jezelf doelen te stellen!

 • Antwoorden Nora 1 juli 2014 om 08:00

  Ik wil wat sportiever en gezonder gaan doen :)

 • Antwoorden Lucinda 1 juli 2014 om 07:44

  Wat mijn doelen zijn? Daar zal ik ook even goed over moeten nadenken, maar sporten is toch wel een grote. Ik sportte minstens drie keer in de week en plots liet ik dat ook weer vallen terwijl het zo goed ging, dus dat is echt wel de grootste. Je hebt mij in ieder geval inspiratie gegeven. xxx

 • Antwoorden MySimplySpecial 1 juli 2014 om 07:42

  Wat een leuke doelen! Ik al benieuwd hoe dat detoxen je zal vergaan!

 • Antwoorden Bibi 1 juli 2014 om 07:37

  Hee! Ik heb helemaal niet zoveel moeite gehad met het stoppen van frisdrank, ik doe nu aan weightwatchers, ik ben nu 2 maanden bezig en 6 kilo afgevallen. Ik drink nu geen frisdrank meer (dat mag wel gewoon hoor, maar ik wil het niet)
  Alleen water, thee en koffie, goed te doen!
  Mijn goal voor deze maand is weer goed volhouden met het weightwatchers programma, dan ben ik zo summerproof!

 • Antwoorden De beautykoffer 1 juli 2014 om 07:32

  Haay teske,

  Super goed dat je je lichaam even wil resetten en gaat detoxen. Ik heb zelf twee weken geleden een detox samengesteld. Ik had hetzelfde idee als jij en vond alle detoxen te heftig en te “vreemd” voor mij dus heb ik mijn eigen first three day detox gemaakt en dat is super goed bevallen! Zo heb je even gedetoxed maar ben je geen drie weken bezig en kan je de smaak even te pakken krijgen. Ik ga de volgende keer nog een stapje verder en het heeft mij heel erg gemotiveerd om gezonder te eten!
  Ik hoop dat het je lukt!

  Groetjes
  Daphne

 • Antwoorden Ceetje 1 juli 2014 om 07:30

  Wat een goed idee om dit zo doen. Krijg gelijk inspiratie om ook een lijstje te maken :)

 • Antwoorden Janneke | Beautyroad 1 juli 2014 om 07:17

  Mooie doelen, heel veel succes! Ik heb zelf niet echt doelen.

 • Antwoorden Carina 1 juli 2014 om 07:08

  Kijk eens op bebio.nl die hebben leuke hotspots in A’dam en zijn gezond, vaak vega en sowieso biologisch.

 • Antwoorden Tessa 1 juli 2014 om 07:02

  Ik moet ook echt mijn kledingkast opruimen en uitzoeken! Leuke doelen heb je! Net als wat bakken!
  Liefs, Tessa

 • Antwoorden Laura 1 juli 2014 om 06:58

  Mooie doelen! Ik ben heel benieuwd hoe het detoxen je afgaat! :)

 • Antwoorden Eline 1 juli 2014 om 06:51

  Leuk om jezelf van die doelen te stellen! Ik denk dat ik dat ook maar eens moet gaan doen ;)

 • Antwoorden Lotte 1 juli 2014 om 06:44

  Goede doelen heb je voor juli opgesteld! Ik ben wel benieuwd hoe je gaat detoxen en hoe je dat zal gaan ervaren, lijkt me nog best lastig om helemáál geen suiker bijvoorbeeld binnen te krijgen. Interessant! En het opruimen van je kledingkast moet je echt doen hoor, voelt zo lekker als je ermee klaar bent!

 • Antwoorden Dita 1 juli 2014 om 06:39

  Wat leuk om te lezen. Frisdrank drink ik ook bijna niet.

 • Antwoorden Natasja 1 juli 2014 om 06:27

  Goed bezig Teske! Sporten werkt inderdaad niet als je er niet achter staat. Nou heb jij dat voor je figuur ook niet nodig.
  Wat goed dat je gaat detoxen! Ik ben er ook voor aan t kijken. Maar weet ook nog niet welke ik wil doen…

 • Antwoorden Ashleey 1 juli 2014 om 06:16

  Mooie goals! Succes :)

 • Antwoorden Martina 1 juli 2014 om 06:07

  Ik ben weer begonnen met blogilates, dat wil ik deze maand echt volhouden !

 • Reageer