My Life In Pictures – juni 2014 #3

22 juni 2014

Deze week zat echt bomvol leuke dingen! Ik had een paar events, wat leuke afspraken en ik heb Mert geholpen bij opnames. De vlog van vandaag is ook echt heel lang, omdat er zoveel leuks te filmen was. Ga er lekker voor zitten!

Zondag was een vrij luie dag, maar ik heb nog wel veel voor mijn blog gedaan. Ik had ’s avonds zin om lekker te koken, dus ik maakte een salade van bieten, linzen en witte kaas met een soepje van broccoli, courgette en aardappel. Allebei erg lekker!

Ik probeerde voor het slapengaan iets, gewoon om te kijken of het zou werken. Ik had de laatste tijd echt heel veel last van roos en als ik zeg ‘heel veel’, dan bedoel ik dus ook veel. Als ik mijn haren kamde dwarrelde er van alles uit en ik had vaak genoeg dat je schilfers zag zitten. Heel vervelend en daar werd ik best onzeker door. Daarom smeerde ik mijn hele hoofdhuid in met olijfolie, om te kijken of dat zou helpen. Op zich was het wel wat beter daarna, maar alsnog was het niet optimaal.

Maandag

De ochtend begon vroeg met een presentatie van Weleda. Ze reïntroduceren hun populaire huidcrème, maar nu met een nieuwe naam: Skin Food. Hier demonstreerde de visagiste dat je de crème ook kan gebruiken in combinatie met make-up.

Die middag ging ik door naar de Day & Night salon, want daar ging Angelo van Moroccanoil mijn haar onder handen nemen. Wat is hij lief, zeg! Het was erg gezellig en zowel deze treatment als de Weleda presentatie hebben jullie terug kunnen zien in deze vlog.

’s Avonds vroeg Kelvin ons spontaan mee naar de bioscoop en daar hadden we wel zin in. Ik maakte deze foto van mijn pas, omdat Kelvin ging reserveren. We zijn naar de film ‘Joe’ geweest en ik vond hem erg tof.

Dinsdag

Dinsdag ging ik op weg naar Rijswijk, om daar op te nemen met Frances voor Foodgloss. Heel leuk, want we gingen sushi maken in restaurant Akihito. Yum!

Frances in actie!

Eenmaal weer thuis heb ik lekker zitten bloggen en betrapte ik mezelf erop wel heel veel van deze Napoleon snoepjes te eten. Oeps.

Woensdag

Woensdag besloot ik mijn bril op te houden. Eerder die week maakte ik een afspraak voor een vooronderzoek voor het laseren van mijn ogen. Ik mag twee weken voor dat onderzoek mijn lenzen niet meer dragen, dus ik dacht: zo wen ik er alvast even aan. Ik vind mezelf met bril wel wat minder leuk, maar ik kreeg veel complimentjes van jullie. Heel lief! Er waren overigens ook mensen op Instagram die dachten dat dit een neppe bril was: nee hoor, het zijn glazen op sterkte en ik heb hem al sinds 2010.

Ik ben die middag gaan lunchen met Carla van Coty. Coty is het bureau waaronder merken als Miss Sporty, Rimmel London en een heleboel parfums vallen. Ze vertelde me over een boel nieuwe lanceringen en we aten gezellig bij Hotel V. Ik had deze pannenkoeken met blauwe bessen compote. Wauw, wat was dat lekker!

Donderdag

Ik werd gevraagd voor een event rondom suppen, oftewel stand up paddling. Dat is natuurlijk veel anders dan een normaal beauty of fashion event, maar daarom vond ik het des te leuker. Het ging om de supboards van Jobe, die zijn opblaasbaar en makkelijk mee te nemen.

Champagne om tien uur ’s ochtends, waarom niet?

We kregen allemaal een wetsuit en daar hebben we ons ingewurmd. Ze zaten lekker strak! Even poseren voor de boards.

Met z’n allen!

Deze foto vind ik leuk, omdat je ziet dat ik er echt plezier in had. Ik begon gewoon op beide benen op het board, maar toen de instructeur me los liet merkte ik al snel dat ik mijn balans niet zou houden. Ik val ontzettend snel om. Van de trap, in rijdende treinen, bussen of trams of gewoon als ik te snel op sta. Ik heb een balans van niks, dus ik besloot op mijn knietjes te gaan en dat ging hartstikke goed. Een goede work-out voor mijn bovenbenen!

In de avond had ik mijn eerste zangles. Ik was erg zenuwachtig, maar ben ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Jeske (van wie ik zangles krijg) is leuk en lief en hoewel het allemaal volledig uit mijn comfortzone was, stelde ze me wel gerust. Dit word nog pittig hoor! Ze complimenteerde me wel op mijn stem, dus ik ben in ieder geval niet hopeloos. Ik heb trouwens geen foto gemaakt daar, maar ik had wel dit screenshot, omdat ze me die had gestuurd (hier zaten we in een studio).

Toen Mert en ik die avond op de fiets zaten kwamen we langs Hutspot, waar we Omar en nog een paar mensen van het PR bureau zagen. We hebben even een drankje gedaan en gezellig gekletst.

Vrijdag

Vrijdag volgde ik een masterclass bij B Academy en toen ik daar naartoe liep zag ik op het industrieterrein allemaal containers van Sensation staan. Hoe leuk! Omar is mede organisator, dus Mert en ik gaan er ook heen.

Bij B Academy liet Floor ons een boel toffe haarstijlen met vlechten erin zien.

Ze deed mijn haar ook en dat zag er zo uit. Ik kreeg veel ‘ben je net uit bed?’ opmerkingen op Instagram, maar ik vond het zelf hartstikke tof. Ik krijg heel moeilijk volume in mijn haar en ik ben dol op dit rommelige, stoere effect.

Deze film wil ik zien! Snel naar de bios dus!

Een tosti (met iets teveel kaas) als middageten, terwijl ik mijn mailbox leegwerk.

En toen op weg naar Eindhoven, voor opnames van Mert! De zonnebril die ik draag heb ik gekregen van Funkie Collective.

Die opnames vonden plaats in een skatepark. Ik heb ook wat foto’s gemaakt van de gasten die daar aan het steppen/BMX’en waren en ik vond deze wel mooi gelukt.

We reden pas om 10 uur weer terug en toen hadden we nog geen avondeten gegeten, dus we gingen langs de McDonalds. Per toeval kwamen we deze onwijs toffe, oldschool McDonalds tegen in Best. Hij was echt heel gaaf aangekleed, zowel van binnen als van buiten. We werden er helemaal enthousiast van!

Mooie luchten moet ik altijd even op de foto zetten. Aangezien we de auto ook nog moesten parkeren en met de tram terug moesten, waren we pas om half twee thuis. Pfew!

Zaterdag

Zaterdag ging ik na anderhalve week weer terug naar huis. Ik vind het hartstikke fijn om bij Mert te zijn en het is ook heel praktisch voor alle afspraken en events in Amsterdam, maar naar huis gaan is ook wel weer lekker. In de trein las ik het magazine van B Academy en kwam deze prachtige inspiratie tegen.

Thuis nam ik een video op, heb ik mijn vlog in elkaar gezet en ben ik vooral even bijgekomen. Het was best een drukke week! Check trouwens even de uploadtijd die hier staat: mijn video doet er dus letterlijk meer dan 7 uur over om te uploaden. Het is dan ook wel een vlog van 20 minuten en dus een erg groot bestand, maar oh my god. Ik kan beter naar mijn kantoor fietsen om een video te uploaden.

De rest van de avond bestond uit films kijken. Van sommigen heb ik een stukje gekeken, maar nu ik dit schrijf ga ik er nog eentje uitkiezen om te kijken voor het slapengaan.

Bij deze de vlog van deze week! Zoals ik al zei: twintig minuten. Ik vraag in de vlog ook of het jullie niet fijner lijkt om twee keer per week te uploaden, in plaats van steeds zo’n mega lange vlog te hebben. Pak voor nu nog maar even een kopje thee erbij, want het is een mini movie.

Komende week heb ik wederom weer een aantal hele leuke dingen, maar het is wel iets minder druk. Ik ben tot en met dinsdag thuis en dan ga ik woensdag naar Amsterdam. Die dag heb ik opnames voor een campagne, donderdag heb ik een event en een afscheidsfeest van iemand van YouTube Nederland en vrijdag volg ik de hele dag les bij een filmschool. Ze gaan ons van alles leren over eigen producties en hoe je dat het beste kunt aanpakken: heel interessant!

Ik wens jullie een mega fijne zondag. Geniet ervan!

110 reacties

 • Antwoorden Kaylee Joosten 29 juni 2014 om 20:34

  Wat een zeer leuke my life in pictures weer! Op naar de volgende.

 • Antwoorden Chiara 28 juni 2014 om 14:50

  transendence is echt heeel goed.Ik zat zo in de film dat ikmijn popcorn vergeten was op te eten

 • Antwoorden Emelie 27 juni 2014 om 21:26

  Hoi Teske,
  De Mac’Donalds in Best heet de Rock ’n Roll Mac’Donalds, daarom de Rock ’n Roll figuren ;). Het is vlak bij mijn huis haha. Trouwens erg leuke foto’s deze keer.
  Groetjes.

 • Antwoorden Anoeska 26 juni 2014 om 06:13

  Wat een leuke maar drukke week heb je gehad!

 • Antwoorden Paula 25 juni 2014 om 12:43

  Ik vind die wat langere vlogs juist wel leuk! (wel max 20 min)
  Een halve week vind ik minder overzichtelijk dan gewoon 1 week, bam, klaar.

  En je hoeft niet zo onzeker te zijn over je bril hoor, hij is super leuk!

 • Antwoorden Nina 24 juni 2014 om 16:46

  He Teske, ik reageer nooit maar wilde je deze tip niet onthouden. Als laseren niet kan, is nachtlenzen misschien nog wel een oplossing! Ik heb ze zelf ook; het houdt in dat je ’s nachts lenzen draagt en overdag niks! Liefs xxx

 • Antwoorden Do 23 juni 2014 om 23:21

  Heee Teskuh,

  Ik zou idd ff langs de huisarts gaan, ik heb last van een bacterie gehad en kreeg ketoconasol (ofzoiets) shampoo. Ik had ook veel jeuk. Fluo-roze maar werkt als een trein! Dan ben je er snel vanaf!

 • Antwoorden Anne 23 juni 2014 om 21:10

  Ik moet zeggen dat twee keer een kortere vlog mij wel prettiger lijkt. Is iets beter te verdelen qua kijktijd :P

 • Antwoorden BeautySascha 23 juni 2014 om 20:51

  Ik wordt er zo vrolijk van als ik jou blog lees! Ik wil al jaren lang fulltime beauty-blogger worden. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar, het is dan ook alleen een droom en niet meer dan dat (nu nog lang niet in ieder geval).
  Ik weet niet of het me ooit zal lukken, maar ik doe het sowieso meer voor mijn lol dan voor de subscribers en likes en zo..

  Ik ben iets langer dan een maandje bezig, en ik vroeg me af:

  Heeft iemand misschien wat tips voor mij? (voor bv. wat professionelere video’s en zo..)

 • Antwoorden Hester 23 juni 2014 om 17:41

  Superleuke foto’s! Die MacDonalds, ooomg! Ik vind die bril je trouwens echt geweldig staan, gewoon dragen joh. Wat betreft je vlogs: ik vind zo’n lange op zich ook wel prettig, omdat ik bij twee losse video’s sneller eentje vergeet of oversla. Deze zet ik ’s morgens gewoon aan tijdens het klaarmaken en dan vind ik ‘m zo leuk dat ik ‘m niet zomaar uitzet. Maar als het twee losse zijn snap ik dat ook en ga ik er mijn best voor doen ze alletwee te kijken, haha.

 • Antwoorden xx_Patries_xx 23 juni 2014 om 15:05

  ziet er inderdaad vol maar wel erg leuk uit!! zo moet de tijd toch vliegen..

 • Antwoorden nenacecilia 23 juni 2014 om 09:18

  Dat suppen wil ik ook wel eens doen!

 • Antwoorden saarenzo 22 juni 2014 om 23:14

  Leuke foto’s! En messy hair staat je goed!

 • Antwoorden Julie Hapjesprincess 22 juni 2014 om 22:57

  Heel mooi met je bril !!

 • Antwoorden Anita te Gussinklo 22 juni 2014 om 22:07

  Wat leuk dat stand up paddling.
  De dames Klemann (Lois Lane) waren er ook he?
  Hier een leuk filmpje van AT5
  http://www.at5.nl/tv/in-de-stad/aflevering/15636

 • Antwoorden Marie 22 juni 2014 om 21:58

  leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Wendy 22 juni 2014 om 21:37

  Super leuke vlog & hij was lang maar ik heb hem helemaal afgekeken. Leuk zo’n vlog. & ik heb naar je geluisterd ik heb er een kop thee bij gepakt met perzik smaak haha x

 • Antwoorden Zwaan 22 juni 2014 om 21:17

  Hoi teske! Ik raad je aan om langs de huisarts te gaan voor je hoofdhuid. Ik dacht heel lang dat ik ‘iets van’ roos had en probeerde het zelf op te lossen met speciale shampoo’s enz. Het hielp niet en toen ik uiteindelijk naar de huisarts ging, bleek ik ook van iets heel anders last te hebben! Of dat bij jou het geval is of niet, zou ik hoe dan ook gewoon langs de huisarts of dokter gaan. Ik ben na het bezoekje gelukkig van mijn klachten af. Echt thank god, want ik had er veel last van. xxx

 • Antwoorden Amelie 22 juni 2014 om 20:59

  Leuke foto’s!!

 • Antwoorden Anika 22 juni 2014 om 20:32

  Leuke foto met je bril ! Staat je goed !

 • Antwoorden Nicole 22 juni 2014 om 20:23

  haha Jeske en Teske, wel heel toevallig :P

 • Antwoorden Wieteke 22 juni 2014 om 20:11

  Een bril staat je onwijs leuk, Teske!

 • Antwoorden askelytje 22 juni 2014 om 19:57

  hyee teske

  ik vind lange vlogs echt supper maar als je da 2 keer in de week zou doen zou ik het fijn vinden moest de vlog dan ongeveer 10 min duurt jij bent echt supper !!

  grtjs ashleytje xxxx

 • Antwoorden Axelle 22 juni 2014 om 19:31

  heel leuke foto’s, en leuk filmpje!

 • Antwoorden Sheela 22 juni 2014 om 18:40

  Ik ben benieuwd naar dat filmpje met frances, maar het zal vast een aantal weken duren voor dat online staat :(
  leuke foto’s x

 • Antwoorden Marjolein 22 juni 2014 om 18:32

  Heel erg leuk van die wekelijkse vlogs! Ik vind dat persoonlijk leuker dan foto’s (:
  Ik wil ook heel graag m’n ogen laseren. Zelf heb ik ook lenzen en een bril. M’n lenzen zitten niet altijd even fijn en zoals jij ook zei voel ik me met een bril toch een stukje minder mooi ofzo. Het is gewoon onwennig om met een bril de deur uit te gaan. Van de zomer word ik 17 dus nog een jaartje wachten en dan hopen dat ik ze kan laten laseren. Je moet wel een artikel schrijven over het onderzoek! :D

 • Antwoorden Wendy 22 juni 2014 om 18:21

  Hahaha op de foto met je bril op lijken we heel erg op elkaar. Ik dacht 1 seconde dat ik op je site stond haha xx :)

 • Antwoorden Jules 22 juni 2014 om 18:17

  Het is wel zo dat je voor zo’n lange vlog echt moet gaan zitten. Wat dat betreft zijn korte vlogs fijner.

 • Antwoorden Jules 22 juni 2014 om 18:12

  De lange vlogs zijn leuk! Ik doe altijd lekker een maskertje op of ga mn nagels doen terwijl ik naar zo’n lange vlog kijk :)

 • Antwoorden Lenneke 22 juni 2014 om 17:20

  Ik vind je bril je juist heel mooi staan! En je warrige haar ook.

 • Antwoorden Digna 22 juni 2014 om 17:09

  Die bril staat je wunderschön!!!
  Ik woon in Best, die mac is sinds een jaar ofso veranderd. Echt super tof is die nu. Maar toch kom ik er eigenlijk nooit! Ik moet zo weer weg, dus kijk de vlog later wel. soms is het wel fijn zon lange vlog, heb je volle 20 min iets om naar te kijken haha.
  Hmmm lekkere pannekoekjes!
  Ben benieuwd naar de video met Frances

 • Antwoorden Michelle Kaiser 22 juni 2014 om 17:06

  Dat beachy, wavey haar vind ik zo ontzettend leuk.

 • Antwoorden lotte 22 juni 2014 om 16:49

  Ik vind zo’n lange vlog helemaal niet erg, zondag is toch een beetje je rust dag dus tijd genoeg om je vlog te kijken :)

 • Antwoorden Eline 22 juni 2014 om 16:29

  Leuke foto’s! Je messy haar is heel erg tof!

 • Antwoorden Dita 22 juni 2014 om 16:17

  Leuke foto’s! Dat suppen lijkt me zo leuk

 • Antwoorden Janneke | Beautyroad 22 juni 2014 om 15:46

  Allemaal leuke dingen! Die bril staat je erg mooi hoor! :)

 • Antwoorden Joëlle 22 juni 2014 om 15:40

  Ik heb ook die extreme roos! Ze denken bij mij aan psoriasis. Ik merk dat ik op producten met veel parfum sterk reageer. Ik gebruik op mijn hoofdhuid dan ook alleen shampoo (Hema Natural lijn) en heel soms, als het niet anders kan, droogshampoo, maar ook dat zo min mogelijk. Alle andere producten als conditioner, mousse en maskers doe ik alleen ik m’n lokken en ik zorg dat het niet op mijn hoofdhuid komt. Dit werkt het beste voor mij! Olijfolie ook, maar daar wordt je haar zo lang vet van. Heb zelfs hormoonshampoo gehad, maar ook dat werkt voor even en is heel slecht voor je huid.
  Hoop dat je hier misschien iets aan hebt! Vind het zelf ook heel vies, er zo min mogelijk aan zitten werkt het beste! Zelf kam ik alle korstjes los voor ik mijn haar ga wassen, zodat het meeste uitgewassen wordt!

  • Antwoorden lousaa 22 juni 2014 om 22:26

   Ik heb ook psoriasis terwijl ik dacht dat het roos was. Vooral bij stress en door hormoonveranderingen. Wat mij helpt is weinig troep in mijn haar gebruiken, en niet te vaak wassen en nat maken.

 • Antwoorden Lotte 22 juni 2014 om 15:33

  Heey!
  Hele gafe foto’s!
  Ik zelf vind 2 vlogs per week leuker (:
  Je haar vind ik heel leuk zo met dat warrige effect, ik hou er zelf ook van!
  – xx –

 • Antwoorden Jana 22 juni 2014 om 15:19

  Wat heb je leuke dingen gedaan :D x

 • Antwoorden Michelle 22 juni 2014 om 14:48

  Prachtig, ik zag je tranen en wist dat dat op zaterdag was en ik dacht direct: zou ze Avia’s video kijken?! YEP! Ik begon gisteren te kijken terwijl ik in de kantine zat van de bibliotheek en moest gewoon echt stoppen met kijken omdat ik op het punt stond om in janken uit te barsten haha.
  Ik ben wel voor twee vlogs per week trouwens, soms zijn ze iets te lang om direct ‘even’ te kijken en dan vergeet ik het wel eens. Toch zonde!

 • Antwoorden Lisa 22 juni 2014 om 14:47

  Ik kijk de vlogs altijd helemaal!! :)

 • Antwoorden Kim 22 juni 2014 om 14:32

  Heerlijke, drukke week!

 • Antwoorden Luuke 22 juni 2014 om 14:20

  Leuke foto’s! Die Mcdonalds is echt gaaf :) Ik vind dat haar juist super leuk! En heb je misschien al een anti roos shampoo geprobeerd? Of is het al over?

 • Antwoorden Mandy 22 juni 2014 om 14:01

  Wat een gave dingen heb je gedaan afgelopen week!! Suppen lijk me echt super leuk!

 • Antwoorden Liza 22 juni 2014 om 13:56

  Ik heb hem ook helemaal gekeken, 1 lange vlog vind ik zelf leuker! :)

 • Antwoorden J 22 juni 2014 om 13:55

  Lange vlogs vind ik persoonlijk leuker

 • Antwoorden Beau 22 juni 2014 om 13:30

  Wat een super leuke foto’s! Ik vind de oldschool Mac Donalds er enorm gaaf uit zien :-)

 • Antwoorden femketje 22 juni 2014 om 13:22

  Ziet er uit als een awesome week!

 • Antwoorden Manouk 22 juni 2014 om 13:22

  Ik vind een lange vlog echt heel leuk om te zien!

 • Antwoorden Kiss & Make-up 22 juni 2014 om 13:20

  Waauw, wat een heerlijk drukke week, wat heb je leuke dingen gedaan. Vind je ook zo een mooie meid eh :-)

 • Antwoorden Lindy 22 juni 2014 om 13:09

  Ik vind het persoonlijk leuker om de vlog in een x te kijken dan 2x per week maar alsnog vind ik dat je zelf moet kiezen :D

 • Antwoorden Anna 22 juni 2014 om 13:09

  Leuke foto’s! En wat goed dat je nu zangles hebt :)

 • Antwoorden Loire 22 juni 2014 om 13:04

  Nee, ik zou je vlogs gewoon zo laten, want anders ga je een overschot hebben aan kleine vlogs en dat lijkt me juist irritant. Wel heb je een hele leuke week gehad wauw

 • Antwoorden Vera 22 juni 2014 om 13:01

  Wat een lekker druk weekje had je! Leuke en spannende dingen gedaan!

 • Antwoorden Yente 22 juni 2014 om 12:55

  jaa, liever 2 vlogs:)

 • Antwoorden Kirsty 22 juni 2014 om 12:52

  Leuke week heb je gehad! Ik vind op zich één lange video ook wel leuk, maar kortere video’s zijn wel iets praktischer omdat je minder tijd hoeft te hebben om ze te kunnen kijken. Hoe dan ook kijk ik toch wel, dus ik zou gewoon lekker doen wat jezelf het fijnst vindt :)

 • Antwoorden Marjoleine 22 juni 2014 om 12:44

  Wat een hoop leuke foto’s heb je weer gemaakt! Ik ga zo gelijk je vlog kijken :)

 • Antwoorden Jolien 22 juni 2014 om 12:41

  Je bent echt heel mooi met je bril!

 • Antwoorden Greet 22 juni 2014 om 12:19

  1 tip voor roos: Soak & float van Lush. Mijn vriend had vroeger ook heel erg last van roos, en deze shampoo bar heeft het, na veel andere dingen te proberen, opgelost. Hij ruikt wel heel “apart” :) maar werkt echt!

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 22 juni 2014 om 12:11

  Ziet er uit als een hele leuke week! Ik vind het messy effect wel heel erg leuk!

 • Antwoorden Jacky 22 juni 2014 om 12:07

  Wil je alsjeblieft alles laten weten over hoe en wat met laseren! Ik wil het eind van het jaar doen, maar ik ben ook best bang. Ik draag ook nooit mijn bril, maar daar zal ik dan ook aan moeten wennen.. :(

 • Antwoorden Bo 22 juni 2014 om 12:02

  Wat een leuke vlog weer
  Ik vind het juist fijn van die lange filmpjes, dan kan ik er lekker voor gaan zitten.
  Echt relaxt
  Xx

 • Antwoorden Martina 22 juni 2014 om 11:41

  Wat leuk dat suppen! Persoonlijk ben ik trouwens dol op lange vlogs!

 • Antwoorden Naomi 22 juni 2014 om 11:35

  Die bril staat je goed, echt leuk! Je moet hem vaker dragen

 • Antwoorden leonie 22 juni 2014 om 11:34

  het schijnt wanneer je je ogen laat laseren, dat je later niet of moeilijk geopereerd kan worden als je staar krijgt

 • Antwoorden Lieke 22 juni 2014 om 11:22

  Super leuke week! Ik vind de lange vlogs juist leuk! Op zondag is het heerlijk om zo’n lang filmpje te kijken met een kopje thee erbij :)

 • Antwoorden Ceetje 22 juni 2014 om 11:20

  Wat tof dat je eindelijk bent begonnen met zangles!!

 • Antwoorden Marloes 22 juni 2014 om 11:17

  Ik vind je haar bij B zo tof! Love dat rommelige!

 • Antwoorden iiiThinkPink 22 juni 2014 om 11:14

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden beautybysandra 22 juni 2014 om 11:10

  Wat leuk om te zien. 2 kortere filmpjes kijkt wel wat makkelijker denk ik ja :)

 • Antwoorden sophie 22 juni 2014 om 11:07

  Super leuk artikel! Ik vind de lange vlog gewoon leuk. Perfect voor op de zondag, dan kan het juist gewoon omdat veel mensen iets meer tijd hebben op deze dag. Ik heb ondertussen gewoon een beetje mijn make-up gedaan haha. Liefs!

 • Antwoorden Jente-Nudelipsticks 22 juni 2014 om 11:04

  Een leuke vlog, maar twee korte vlogs zou ik leuker vinden dan kijk ik ie makkelijker ‘snel even’

 • Antwoorden Beautydagboek 22 juni 2014 om 11:04

  Je haar zit geweldig mooi op die foto toen je haar werd gedaan bij B acadamy! Lekker veel volume!

 • Antwoorden lonneke 22 juni 2014 om 11:02

  Heerlijke fotos allemaal weer teske!
  Wat is die zonnebril gaaf en die pannenkoeken, oh my ♥
  Liefs lonneke

 • Antwoorden Eva 22 juni 2014 om 11:01

  Yeahhh je bent in Best geweest daar woon ik!

  • Antwoorden Me 22 juni 2014 om 12:53

   Jaaa ik woon in Eindhoven maar ik kom ook best vaak daar in die macdonalds

 • Antwoorden Anouk 22 juni 2014 om 10:57

  Waar heb je die paarse koptelefoon weg? :)

  • Antwoorden Teske 22 juni 2014 om 15:00

   Gekregen van United Colors Of Benetton :)

 • Antwoorden Joyce 22 juni 2014 om 10:53

  Wat een leuk overzichtje! Ik wil ook graag een keertje suppen!

 • Antwoorden Maaike 22 juni 2014 om 10:49

  Wat een drukke week had je!
  Trouwens die schilfertjes kunnen ook komen doordat je allergisch bent voor je kleuring of je shampoo. Dat had ik namelijk wel.
  Ik kijk weer uit naar volgende week :)

 • Antwoorden Dagmar 22 juni 2014 om 10:37

  Wauw wat een toffe week en hoe gaaf van het suppen! Ik ga vanavond om het weekend goed af te sluiten je vlog kijken, superleuk ben nu al benieuwd! Veel succes deze week, liefs Dagmar

 • Antwoorden Suzanne 22 juni 2014 om 10:35

  Leuke foto’s teske!

 • Antwoorden Miranda 22 juni 2014 om 10:31

  Leuke foto’s! Wat vervelend dat je zo’n last heb van roos. Hopelijk helpt de nieuwe producten een beetje. Anders zou je evt ook nog de shampoos van vichy kunnen proberen. Dan moet je 2 soorten kopen en die om en om gebruiken. Een groene die de roos effectief vermindert en een lichtblauwe die de jeuk verminderd waardoor je er minder aanzit en het sneller kan oplossen. Ik was er zeer tevreden over in elk geval!

  Wat betreft de vlogs ik vind een lange vlog heel leuk. Maar 2 korte ook:) maakt me niks uit dus haha!

 • Antwoorden Daily cup of BlaBlaBla | Take a sip 22 juni 2014 om 10:30

  Gezellige plog!! Ik heb periodes dat ik last heb van schilfers. Heel vervelend. Ik heb daarom laatst een masker van olijfolie, ei en citroen geprobeerd ( wil geen directe reclame maken maar het staat ook op mijn blog) en vanaf toen werd het minder. Ik hoop dat je er snel van af bent. Het is echt niet fijn om er mee rond te lopen :-(

 • Antwoorden MySimplySpecial 22 juni 2014 om 10:20

  Dat suppen lijkt me leuk om een keer te doen. Slim dat je gewoon lekke op je knieën bent gaan zitten.

 • Antwoorden Amy 22 juni 2014 om 10:15

  Leuke foto’s Teske! Ben je zelf nog Eindhoven centrum in geweest die dag, of toch niet? Suppen lijkend trouwens erg lastig, maar wel gaaf om te doen :)

 • Antwoorden Eline 22 juni 2014 om 10:09

  Leuke vlog :) en vind t helemaal niet erg dat ze lekker lang zijn hoor!

 • Antwoorden Talita 22 juni 2014 om 10:02

  Het inderdaad wel heel erg lang!
  Wel leuke activiteiten gehad zo te zien!
  Liefs,

 • Antwoorden Maartje 22 juni 2014 om 09:55

  Juist super om net zoals nu, op zondagochtend een lekker lange vlog te kijken! :)

 • Antwoorden Eva 22 juni 2014 om 09:53

  Nee ik vind dit juist leuk !! Zeker blijven doen dit

 • Antwoorden Fabianne 22 juni 2014 om 09:47

  Tof om te zien en wat leuk dat je bent gaan suppen! Dat moet ik ook nog steeds een keer doen, haha. Ik ben heel benieuwd.

 • Antwoorden M. 22 juni 2014 om 09:25

  Juist heerlijk om zo’n lange vlog te zien ! Stiekem vind ik het tevens altijd zo leuk dat je er nog een persoonlijke draai aan geeft door de tuin en de kipjes etc te laten zien . Ben zelf een tuinmens , die echt helemaal vrolijk en positief opgeladen kan worden door tuin / natuur en dieren . Iniedergeval een erg leuke week en mooie vlog !

 • Antwoorden MySuperSweetLife 22 juni 2014 om 09:24

  Hele leuke foto`s, die bril staat je hartstikke leuk meid!
  Liefs

 • Antwoorden Eline 22 juni 2014 om 09:17

  Super leuke foto’s en het suppen lijkt me echt heel gaaf!

 • Antwoorden Rafika 22 juni 2014 om 09:16

  Hey Teske,

  Persoonlijk vind ik juist leuk om de vlog 1x in de week te kijken op zondag.. Zondag is toch zo chill dag waar je lekker bij kunt komen van de week en dan lekker naar jouw vlog te kijken. Door de weeks is het altijd hectisch en dan is het toch anders.. Daarom kies dus voor 1x in de week op zondag, en ik vind het helemaal niet erg als het 20 minuten duurt.

  • Antwoorden Laura 22 juni 2014 om 23:33

   Ben het helemaal met Rafika eens. Gewoon. Lekker lang kijken :)

 • Antwoorden Iris 22 juni 2014 om 09:14

  Ik vind je vlogs heel erg leuk! Ik stem voor 2x per week een vlog.

 • Antwoorden Svenja 22 juni 2014 om 08:57

  Super leuk foto verslag weer. Ik ben erg benieuwd naar het filmpje van Foodgloss :)

 • Antwoorden Charile 22 juni 2014 om 08:55

  Leuke foto’s! Ik vind het super dat je vlog zo lang is, ik zou hem gewoon 1x per week laten :)

 • Antwoorden Thari 22 juni 2014 om 08:53

  Ik ben sowieso voor een lange vlog op zondag. Heerlijke start van mijn dag terwijl ik aan mijn ontbijt zit. In twee keer is wat mij betreft zonde!

 • Antwoorden Anouk 22 juni 2014 om 08:39

  Heerlijk om in mn bed dit artikel te lezen en de vlog te bekijken! Ik vind het heerlijk zulke lange vlogs, dus ga ze alsjeblieft niet inkorten of twee keer in de week plaatsen. Dit is veel leuker haha!

 • Antwoorden Suus 22 juni 2014 om 08:36

  Ik vind het juist heerlijk zo’n lange vlog!

 • Antwoorden Desmain 22 juni 2014 om 08:23

  Dat suppen ziet er leuk uit! En over je wekelijkse vlogs, gelukkig zet je ze op zondag online, want ik vind het juist fijn om lekker een lange vlog in mijn bed te kijken!

 • Antwoorden liselot 22 juni 2014 om 08:07

  Jij hebt nog geluk! 20 minuten filmpje in 7 uur, bij mij duurt een video van 10 minuten al meer dan 12 uur om te uploaden :(

 • Antwoorden Ruth 22 juni 2014 om 07:59

  princesstard is echt zo schatig ik was al zo lang op dat filmpje aan het wachten!

 • Antwoorden Tessa 22 juni 2014 om 07:45

  Wat leuk dat je een video ging opnemen met foodgloss en dat suppen ziet er heel tof uit, heerlijk die wetsuits hahah
  Liefs, Tessa

 • Antwoorden Anniek 22 juni 2014 om 07:36

  Ik heb zelf ook heel erg last van roos gehad, nu valt het op zich wel weer mee. Het beste is om gewoon even naar de dokter te gaan, dan kan die kijken of het gewone roos is, of dat er iets meer aan de hand is. En hij kan ook meteen een recept uitschrijven voor een écht goede shampoo van de apotheek, die voor jou goed werkt. Misschien fijn :) Leuke foto’s heb je ook gemaakt, en leuke vlog!

 • Antwoorden Amber 22 juni 2014 om 07:31

  Leuk week weer! Wat ook heel lekker is, is rode biet met zachte geitenkaas! Daar kan ik echt van genieten

 • Antwoorden Laura 22 juni 2014 om 06:48

  Hele leuke week weer om te zien! Ik ga zo gelijk je vlog kijken! :)

 • Reageer