My June Goals

1 juni 2014

Mei is voorbij gevlogen. Elke maand gaat snel, maar ik heb het gevoel dat ik echt weinig meegemaakt heb van de maand mei. En dat terwijl er ontzettend veel dingen zijn gebeurd! Sinds een paar maanden stel ik elke maand een paar mini goals voor mezelf op, doelen die ik wil bereiken in die 30/31 dagen. Deze maand is best goed gegaan en de doelen voor volgende maand zijn ook weer leuk om naar uit te kijken!

Ik begin vanzelfsprekend met het kijken naar de doelen van vorige maand. Wat heb ik behaald en wat niet? Waar kan ik beter mijn best op doen en wat kan ik het beste gewoon weg laten vallen?

– 2 keer per week sporten
Net zoals vorige maand was dit dramatisch. Ik heb een keer Blogilates gedaan, heb wel aardig wat rondgefietst, maar verder is er echt 0,0 van terecht gekomen. Ik ga het komende maand nog een keer proberen en als het daarna nog niet lukt ga ik het gewoon van de lijst afhalen. Ik voel me zelfs een beetje stom naar jullie toe, omdat ik dit doel elke keer verpruts. Ik en sporten gaat gewoon heel moeizaam samen.

– Picknicken en bellenblazen
Ik heb al leuke bekertjes, servetjes, bakjes en een kleed in huis, maar een afspraak maken om te picknicken was nog lastig. Mijn agenda zat best vol en de meiden waarmee ik graag wil gaan picknicken hebben ook school en werk. Ik heb dus afgesproken dat we dit een paar maandjes verplaatsen, totdat het hoog zomer is en iedereen veel vrije tijd heeft. Dan kan ik eindelijk dat doel afstrepen! Bellenblazen heb ik wel gedaan, gisteren op de verjaardag van Kelvin. Ik werd er blij van en we waren allemaal dan ook veel met de potjes bellenblaas in de weer die avond.

– Meer vooruit werken wat betreft mijn blog
Ik denk dat ik deze half kan afstrepen. Qua schrijven vind ik het nog lastig om vooruit te werken, maar als het gaat om een planning maken voor de onderwerpen die ik wil behandelen en het foto’s maken daarvoor ga ik heel goed. Ik heb vrijwel altijd materiaal klaarstaan waar ik mee kan werken en als ik dat nou samenbreng met het vooruit schrijven dan zit ik helemaal toppie. Ik heb in ieder geval vooruitgang geboekt!

– Leuke uitjes met vrienden en familie
Ik wilde meer de deur uit deze maand, meer onder de mensen zijn en dat is absoluut gelukt. Er waren ook gewoon een heleboel leuke dingen te doen! Ik heb geluncht met Sabine, had de toffe première van Mert, vierde mijn moeders’ verjaardag, had de geweldig drukke YouTube gathering en ging gisteren naar Kelvin’s verjaardag, waar het ook mega gezellig was. Ik heb in ieder geval veel minder achter mijn laptopje gezeten dan normaal. Misschien zelfs iets te weinig!

– Iemand zoeken voor zangles
Op de valreep heb ik vrijdagavond een afspraak gemaakt voor zangles. Over ongeveer twee weken gaan we eens bekijken wat ik fijn vind om te zingen en of het wat voor mij is. Bedankt voor al jullie tips de vorige keer, maar ik ben uiteindelijk terecht gekomen bij iemand die ik ken, omdat ze in de serie van Mert speelde. Ze heet Jeske van de Staak en ik ben super benieuwd wat ik ervan ga vinden. Wel heel spannend, hoor!

Ik ben eigenlijk heel tevreden met mijn acties van deze maand en hoe ik de doelen heb volbracht. Picknicken wordt vooruit geschoven en aan vooruit werken moet nog een beetje gesleuteld worden. Alleen het sporten, tja. Ik weet niet of dat ooit nog goed gaat komen.

Op naar de doelen van de komende maand! Ik probeer het allemaal luchtig te houden, maar er zijn wel wat dingen waar ik echt nodig aan aan de slag moet. Voor de rest heb ik gewoon vooral hele leuke doelen proberen te bedenken.

– 1 keer per week Blogilates
Goed, ik ga het dus nog een keer proberen op mijn lijstje te zetten. Een keer per week is absoluut niet veel en Blogilates is ook makkelijk om thuis te doen. Ik weet dat ik mega ongemotiveerd overkom, maar het voelt gewoon erg krom in mijn hoofd. Aan de ene kant wil ik aan beweging doen, omdat het gezond is, maar aan de andere kant haat ik sport. Ik heb er gewoon helemaal niets mee. Deze maand doe ik nog een keer een poging.

– Nieuwe video stijlen proberen
Ik vind YouTube ongelofelijk leuk, maar ik heb een beetje het gevoel dat ik stil sta wat betreft mijn video’s. Ik wil iets meer achter mijn bureautje weg en andere dingen proberen. Zo heb ik dit weekend met Mert buiten wat beelden geschoten voor een video en dat vond ik al erg leuk om te doen. Ik hou ervan als anderen vernieuwen en daar ben ik nu dus ook wel aan toe. Nieuwe stijlen proberen en gewoon experimenteren om erachter te komen wat mij het beste ligt.

– Een ijsje halen bij een goede ijssalon
Kan iemand me vertellen wat de beste ijssalon van Amsterdam is? Daar wil ik namelijk graag een ijsje halen! Ik smacht al een paar dagen naar een ijsje van een goede ijssalon, maar ik ben er nog niet aan toe gekomen om er eentje te zoeken. Ik hoop dat het deze maand lekker weer wordt, zodat ik ook extra van het ijsje kan gaan genieten. Zou leuk zijn!

– Minstens twee keer iets bakken
Nu ik zo vaak bij Mert in Amsterdam ben sta ik best regelmatig in de keuken. Ik hou het simpel, maar ik kook toch aardig regelmatig. Daardoor heb ik eigenlijk al een hele tijd niets meer gebakken en dat mis ik enorm! Ik wil dus minstens twee keer iets bakken deze maand. Een taart, een bak cupcakes of een cake: het maakt me niet uit. Als het maar iets is wat lekker is en waar ik iedereen blij mee kan maken. Vrijwel iedereen houdt van lekkere baksels, toch?

– Een plan opstellen voor de komende maanden
Ik moet echt even een duidelijk plan voor mezelf gaan maken, omdat ik dus naast mijn blog wat dingen wil gaan doen. Ik heb al heel lang het idee voor een uitgebreide serie video’s, maar ook voor wat projectjes buiten YouTube. Aangezien niet alles tegelijk kan en ik wel iemand ben die een goede planning moet hebben moet ik daar nu echt goed over na gaan denken. Wat wil ik allemaal gaan doen? Hoe ga ik dat doen? Wanneer ga ik dat doen? Dat soort vragen!

Ik denk dat de doelen voor de komende maand best haalbaar zijn. Ik heb nog niet mega veel gepland staan, dus ik hoop vooral dat het erg lekker weer wordt. Als de zon schijnt krijg ik altijd zoveel meer inspiratie dan wanneer het grijs en grauw is! Ik ben erg benieuwd wat deze maand me gaat brengen. Hebben jullie nog goals voor juni?

124 reacties

 • Antwoorden Marleen 20 juni 2014 om 22:18

  Ik zou van der Linde op de nieuwendijk zeker aanraden! Heerlijk!

 • Antwoorden La fête de la vie 5 juni 2014 om 22:56

  Toen ik klein was woonde ik in Amsterdam. Ik ging met mijn moeder in het weekend vaak een ijsje halen bij ijssalon Venetië. Volgens mij bestaat die nog steeds. Ik weet niet of het echt de beste van Amsterdam is, maar in mijn (jeugd)herinneringen waren de ijsjes heel lekker ;)
  x Anna

 • Antwoorden Filine 5 juni 2014 om 22:10

  Pisa is een hele goede! Er zit er een bij de Albert Kuijp en bij de RAI. Zou je misschien ook als, als je dan toch gaat bakken, een bakken met Teske willen opnemen? ;)

 • Antwoorden Filine 5 juni 2014 om 22:08

  Pisa is een hele goede ijs salon! Er zit er eentje bij de albert kuijp! Het zou ook heel leuk zijn als je weer eens een bakken met Teske deed! :)

 • Antwoorden Eline 5 juni 2014 om 19:30

  Wil je een keer bij de action wat make-up scoren en dan reviewen?

 • Antwoorden Remy | BakingBeautyNL 5 juni 2014 om 19:04

  Haha! Ik vind jou zo geinig:
  Een ijsje halen bij een goede ijssalon.
  Mooie doel, hoop dat het lukt ;-)

 • Antwoorden Anna 4 juni 2014 om 13:24

  Banketbakkerij van der Linde!!! Op de Nieuwendijk (aan de Dam)! Met mooi weer staan er rijen voor de deur! Aanrader!!!! :-)

 • Antwoorden Sonja 4 juni 2014 om 12:28

  De ijssalon Van der Linde op de Nieuwendijk is een echte aanrader!

 • Antwoorden giulia 4 juni 2014 om 07:40

  De ijssalon waar mn zus werkt!!! Hij heet Pasticceria en zit op de van wou straat naast de appie. Mijn zus kent dus de baas en het is een nog opkomend bedrijf. hij maakt het ijs met de hand en heeft sommige hele gekke smaken (die er niet altijd zijn). Ik raad het wortelijs, het pijnboompittenijs en het perzik of meloenijs heeeeeeeeeeel erg aan!

 • Antwoorden Naomi 3 juni 2014 om 23:03

  Venezia op de Scheldestraat, of Pisa bij de RAI!!
  Ligt eraan waar je het dichtst bij bent hihi! Leuk artikel!

 • Antwoorden xx 3 juni 2014 om 21:46

  Probeer eens Move That Body met Carlos Lens! Het duurt niet al te lang en het is ook niet heel vervelend om te doen. Zelf ben ik ook niet zo´n sporter maar dit is zeker de moeite waard om eens proberen! (je kunt gewoon ‘move that body’ googlen en dan kom je er vanzelf wel op)

 • Antwoorden Jona 2 juni 2014 om 21:41

  Beste ijssalon van Amsterdam zou best eens Pisa bij de Rai kunnen zijn.

 • Antwoorden Petra 2 juni 2014 om 20:35

  Zo herkenbaar…haha welkom in de wereld van het leed ,wat 2 x in de week sporten heet….ik vind het nog steeds zo moeilijk om die zelfdiscipline op te blijven brengen…
  succes,
  Groetjes Petra

 • Antwoorden flower 2 juni 2014 om 19:43

  Als het gaat om een ijsje halen weet ik wel een ijssalon: la Venezia. Dat is een erg lekkere ijssalon! Het zit in de Scheldestraat en je hebt er zulk lekker ijs! Het is wel wat prijzig, maar dan heb je ook wat. Een tip: bueno ijs is zo ontzetten lekker! Succes xxx

 • Antwoorden Fleur 2 juni 2014 om 18:54

  Wat leuk dat je alles zo echt opschrijft op papier, maakt het toch nog wat persoonlijker!

 • Antwoorden AsMae 2 juni 2014 om 18:03

  Leuke quotes!!

 • Antwoorden Esmée 2 juni 2014 om 17:15

  Mooie doelen voor juni, Teske!

  Garrone in Haarlem (vlakbij bij Amsterdam) is mijn favoriete ijssalon! Het is in de Grote Houtstraat, zeker het proberen waard :)

 • Antwoorden An 2 juni 2014 om 16:53

  Pisa! Bij de RAI zit ie. Heeeerlijk Italiaans zelfgemaakt ijs!

 • Antwoorden Birgit 2 juni 2014 om 16:41

  Hoi teske
  IJscuypje en Van der Linde zijn heel lekker (in a’dam)

 • Antwoorden lisette 2 juni 2014 om 15:55

  Heel mooi handschrift !!

 • Antwoorden Mandy 2 juni 2014 om 15:19

  Van der linde op de nieuwedijk is echt heeel erg lekker, en totaal niet duur! Eigenlijk reageer ik nooit op jou blog, maar deze ijssalon moet je toch een keer hebben bezocht. Je schrijft trouwens heel fijn, en ik lees altijd met veel plezier je artikelen. Ga zo door :)!

 • Antwoorden ikrockjijniet 2 juni 2014 om 15:12

  Ik wil wel samen opzoek gaan naar een goede ijssalon, ben ik ook wel benieuwd naar!

 • Antwoorden BeautySascha 2 juni 2014 om 14:53

  Leuk artikel! Fijn om te lezen ook. :)

 • Antwoorden Aafje 2 juni 2014 om 14:34

  Hee Teske! IJscuypje is heel erg lekker (zit op heel veel plaatsen), en Pisa is heerlijk! Hoop dat ik je een keer tegenkom in Amsterdam! xx

 • Antwoorden Daantje loves to read 2 juni 2014 om 13:14

  Leuke goal hoor. En wat betreft dat sporten herken ik mezelf direct. Ik weet dat het goed voor je is maar ik vind er ook echt geen fluit aan. Ik denk dan serieus ‘nu had ik dus ook iets leuks kunnen doen, een boek lezen bijvoorbeeld’ Nou dan ben je wel echt een sporthater :-))

  • Antwoorden Daphne 2 juni 2014 om 17:29

   Haha Teske, ik heb hetzelfde sportprobleem, ik heb 1x Blogilates een hele maand volgehouden, super veel verschil en voelde me super goed, daarna was ik 1 dag ziek en kon ik het niet meer aan om overnieuw te beginnen, dus alles viel weg en nu probeer ik het steeds weer, maar het lukt niet meer.
   Ik geef je 1 tip Teske: Begin met de beginners calendar en zorg ervoor dat je echt iedere avond of ochtend die workouts doet, denk dan even niet aan andere dingen en je ziet een beetje verschil na 2 weken en je voelt je na 4x al beter. En als je denkt dat je er geen zin in hebt, begin dan gewoon en je merkt dat het weer leuk is.
   Na die kalender krijg je zwaardere kalenders, maar als je het te zwaar vind moet je gewoon zelf een kalender maken, veel beter.

   Liefs,
   Daphne.

   • Antwoorden Daphne 2 juni 2014 om 17:30

    oh wauw ik reageer op iemands reactie, hoe haal ik dat weg? XD

 • Antwoorden Jamilla 2 juni 2014 om 13:05

  1x in de week blogilates is wel heel weinig, ik vraag me af of dat uberhaupt wel verschilt maakt dan haha. Maar ik vind het zelf ook lastig om gemotiveerd te blijven. Ben benieuwd naar de nieuwe video stijlen, vind ik leuk!

 • Antwoorden Eliene 2 juni 2014 om 12:50

  Ik weet ff niet meer waar je woont, maar als wij in de buurt van leiden zijn gaan we vaak naar roberto’s bij de beestenmarkt. De eigenaarmis braziliaans volgens mij, dus geen iteliaans ijs… €1 per bolletje, heerlijk! En ze hebben daar hele aparte smaken, die niet veel voorkomen.
  Ik ben ook eens naar de grootste ijcokraam ter wereld (of was het van europa, haha idk)
  En roberto’s is nóg lekkerder, alle andere ijcokramen in leiden gaan daarom ook niet zo goed… Echt n aanrader!

 • Antwoorden Lina 2 juni 2014 om 11:25

  Mijn favoriete ijssalon is Tofani op de Nieuwmarkt. Hier kom ik al jaren en het blijft in mijn ogen het beste ijs van Amsterdam. De ijssalon is van een Italiaanse familie die al jaren hun eigen ijs maken. In de winter vertrekken ze naar het zuiden en als ze weer terug komen zodra de temperaturen stijgen staat de winkel weer vol. Ze hebben een divers assortiment en serveren ook heerlijke koffie en broodjes. Ik kan pistache en yoghurt aanraden. Maar hun vanille en chocolade is ook echt goddelijk.

 • Antwoorden :) 2 juni 2014 om 10:18

  Het IJscuypje is echt heerlijk! :) Bij toeval kwamen wij die vorige keer tegen toen we in Amsterdam waren. Echt een aanrader!

 • Antwoorden Nienke 2 juni 2014 om 10:10

  Voor écht goed ijs moet je toch naar Twente komen; Van der Poel-ijs heeft al meerdere prijzen gewonnen en het is écht geweldig lekker. Ze hebben ook allemaal gave smaakjes, zoals oreo, tiramisu en mojito! <3

 • Antwoorden Anoeska 2 juni 2014 om 09:47

  Leuke en goede doelen heb je weer voor jezelf gesteld!

 • Antwoorden saarenzo 2 juni 2014 om 09:42

  Leuk! Knap dat je er al een aantal hebt gehaald. Ik ben zelf ook echt een ramp als het om sporten gaat. Wil beginnen met hardlopen voor een betere conditie, maar eerst wilde ik mijn scriptie afmaken, daarna was het te slecht weer, daarna werd ik ziek en nu heb ik gewoon absoluut geen zin meer, haha.

 • Antwoorden Joyce 2 juni 2014 om 09:11

  Wat goed dat je in elk geval je doelen opschrijft en ze ook wilt behalen!! Het feit dat je dan weer onder ogen komt dat je toch niet zoveel bent gaan sporten en dat stom/jammer vind, is wel een goede erkenning en daar is ook wat over te zeggen!! Mijn doelen zijn om qua eten en sporten gewoon zo te blijven doorgaan met nog een goede spurt voordat ik op vakantie ga, maar het is vooral belangrijk voor mij om uit te vinden wat ik wil qua werk, mijn passie te zoeken en voor mezelf op een rijtje te zetten waar ik nu goed in ben werktechnisch, zodat ik daar ook wat zekerder over kan zijn. Een hele uitdaging dus haha

 • Antwoorden Amy 1 juni 2014 om 23:19

  Wat een leuk idee! Ik heb ook meteen een lijstje gemaakt, haha (:

 • Antwoorden Jasmijn 1 juni 2014 om 23:14

  de beste ijssalon is wat mij betreft Pisa! Ik kom er al heel lang en ze hebben er echt superlekker Italiaans ijs van hoge kwaliteit, achter de toonbank staan zelfs echt Italianen ;) Er zit een kleinere bij de Rai en een grotere bij de Albert Cuyp. Het assortiment is misschien niet enorm groot en verassend maar de kwaliteit is erg hoog, zeker een bezoekje waard!

 • Antwoorden Naomi 1 juni 2014 om 22:37

  Een goede ijssalon in Amsterdam is piza.. Het zit bij de rai.

  • Antwoorden Naomi 1 juni 2014 om 22:38

   Ik bedoel pisa*

 • Antwoorden Suzette - The Life In Colour 1 juni 2014 om 22:31

  Ik vind dit echt leuke artikelen van je! :) Ietsje meer sporten is misssssschien ook iets voor mij…misschien.

 • Antwoorden Laura | Lauresque 1 juni 2014 om 21:59

  Ik vind ditsoort artikelen toch eigenlijk wel het leukste teske (:
  Voor ijs zou ik naar Monte Pelmo gaan, hun ijs is zó lekker!

  Liefs!

 • Antwoorden Amber 1 juni 2014 om 21:59

  Wat leuk! Als je dit al leuk vindt, raad ik je aan om zeker eens een bucketlist te maken. Ik ben er mee begonnen toen ik ernstig ziek werd en ik hoop dat ik veel van de dingen op m’n lijstje kan voltooien!

 • Antwoorden Judith 1 juni 2014 om 21:57

  Wat leuk om te lezen! En op sommige punten ook heel herkenbaar, zoals dat 2 x in de week sporten :-).

 • Antwoorden Gwen 1 juni 2014 om 21:55

  Ijssalon Janssen in Boskoop! Maar die zit niet in Amsterdam haha

 • Antwoorden Mara 1 juni 2014 om 21:31

  ijscupje in adam is erg lekker!! <333

 • Antwoorden Kim 1 juni 2014 om 21:26

  Leuk artikel! Ik wil ook weer aan de Blogilates.. haha!

 • Antwoorden pamela 1 juni 2014 om 21:10

  ik vind het zo leuk om over je doelen te lezen!!

 • Antwoorden Marloes/GLAMOURMOES 1 juni 2014 om 20:21

  Mooie doelen! Ik ben benieuwd of je een goede ijssalon gaat vinden in Amsterdam ;) vast wel!

  Sporten is iets waar je echt de knop voor om moet zitten. Ik ga sinds januari vorig jaar samen met mijn nicht sporten in de sportschool. We hebben bijna alle groepslessen en apparaten uitgeprobeerd en nu zijn we al sinds februari dit jaar bezig met Boxercise! Erg leuk en na drie kwartier ben je echt helemaal kapot. Voelt heel goed. Daarnaast wil ik nu thuis ook gaan sporten en heb net het Bodieboost – Bikiniboost boek binnen, daar staan super veel makkelijke oefeningen in voor thuis.

 • Antwoorden Roxy 1 juni 2014 om 20:20

  Wow…teske je hebt echt een megamegamegamega leuke blog echt waar ik lees het nu al een paar maanden en het blijft echt boeien doe zo voort meid! Xxxx van mij
  Roxy

 • Antwoorden Simone 1 juni 2014 om 20:19

  Ik heb eigenlijk één ding wat ik echt moet proberen te doen en dat is vooruitschrijven. Maar dat vind ik best wel moeilijk. Meestal komen de ideeen in mijn op, op onmogelijke momenten. Maar ik ga mijn best doen!

 • Antwoorden Eline 1 juni 2014 om 20:15

  de laatste maanden gaan voor mijn gevoel ook echt ontzettend snel, het is alweer juni :0

  liefs OrdinaryLifestyle

 • Antwoorden Daily cup of BlaBlaBla | Take a sip 1 juni 2014 om 19:57

  Wow confronterend ik weet de ‘mei goals’ nog als gisteren gepost. Tijd vliegt voorbij.

  Leuk om het zo te lezen, misschien zou je het eea in een kwartaalplanning moeten zetten? Dan blijft het ook leuk voor jou.

 • Antwoorden Livia 1 juni 2014 om 19:49

  Heel leuk gedaan! Hoop dat je ze allemaal waar kan maken :)

 • Antwoorden Rosalie 1 juni 2014 om 19:45

  Het is niet in Amsterdam, maar Nelis Ijssalon in Weesp is zeker de moeite waard! Heeft al veel prijzen gewonnen en er zijn zelfs mensen uit Groningen die naar hier rijzen voor een ijsje in de zomer, zeker een keer proberen! ;)

 • Antwoorden Noa 1 juni 2014 om 19:43

  Goede ijssalon in Amsterdam: IJscuypje, Pisa. Die zijn het allerlekkerst!

 • Antwoorden T 1 juni 2014 om 19:09

  leuk artikel! maar ik had een vraagje. Ik keek laatst weer terug naar een van je video’s van mylovebuglife, waar je vertelde over een serie filmpjes die je daarop ging plaatsen, maar dit is al ongeveer drie maanden geleden, dus ik vroeg me af of dat nog doorging of dat het niet is gelukt?
  kus

 • Antwoorden Ayse 1 juni 2014 om 19:06

  Die quote van Walt Disney heb ik gebruikt voor het vak tekenen. Als je wilt kan ik een foto naar je toe sturen? :p

  • Antwoorden Pia 1 juni 2014 om 19:18

   Ik wil hem zien! Ik hou super veel van tekenen en ben heel benieuwd. Heb je instagram? Zet hem op insta met de #teskequote dan kan ik hem zien, doe ’t please.

   Xxx

   • Antwoorden iris 1 juni 2014 om 20:55

    ja ik zou hem ook wel willen zien

 • Antwoorden FibroMama 1 juni 2014 om 18:38

  Ik ben momenteel ook bezig met blogilates ze is zo heerlijk enthousiast! Ik wil dit ook vaker gaan doen de komende maanden om weer in shape te komen na mijn bevalling. Ook wil ik meer tijd in mijn beginnende bedrijfje en blog steken om van allebei een succes te maken.

  Een goede ijssalon in Amsterdam weet ik niet maar in Blaricum heb je ijssalon de Hoop op de huizerweg. En is een begrip in Blaricum en omstreken op mooie dagen staan mensen zo maar een uur in de rij voor een ijsje!

 • Antwoorden Fay 1 juni 2014 om 18:37

  Superleuk Teske, het ging ook echt goed deze maand bij jou!
  Ik reageer normaal niet zo vaak, maar als amsterdammer vond ik toch dat ik even mijn bijdrage moest geven :)
  De beste ijszaken zijn naar mijn mening:
  – Monte Pelmo, die zit in de Tweede Anjeliersdwarsstraat, een zijstraat van de westermarkt.
  – Tofani, die zit op de nieuwmarkt.
  – Pisa, die zit op het Scheldeplein, hier ben ik al heel lang niet meer geweest, maar ik vond het wel altijd heel lekker, en ik zag het ook vaak voorbij komen in de reacties hier, ik moet ook maar snel weer eens gaan!

  Nou dat waren mijn aanraders!
  Liefs <3

 • Antwoorden Cherissa 1 juni 2014 om 18:20

  Leuke goals! De mijne heb ik ook opgesteld en die komen morgen online :) Ik hoop ook deze maand te gaan picknicken maar ook ik wil daar meer zon voor! :(

  • Antwoorden Pia 1 juni 2014 om 19:19

   Heb jij ook een blog/youtube channel? Ik wil het wel zien(:
   Sorry dat ik niet weet van je blog/channel…

 • Antwoorden Natasja 1 juni 2014 om 18:15

  Wat leuk dat je doelen stelt! Ik werk ook steeds meer met doelen. Ik vind dat het helpt met inzicht krijgen in wat je wilt. Heel fijn!

 • Antwoorden Chloé 1 juni 2014 om 18:13

  Absoluut ijscuypje! Ze hebben daar echt de lekkerste en meest originele smaken.

  x Chloé

 • Antwoorden Maria 1 juni 2014 om 18:02

  Van der linde ijs! Dat is echt hemels! Van der linde ijs zit op de nieuwe dijk, tegenover de c&a! Super klein winkeltje, maar zo lekker!

  • Antwoorden M 1 juni 2014 om 19:30

   Deze wilde ik ook noemen! Zooo lekker! Maar ze hebben 1 smaak ijs (vanille(?)), geen smaakjes schepijs dus!

   • Antwoorden Suzanne 2 juni 2014 om 00:40

    Meerdere smaken zijn ook absoluut niet nodig met zúlk lekker ijs. :) I looooove vd Linde!

  • Antwoorden Marieke 2 juni 2014 om 11:29

   Jaaaa, van der Linde <3 !! Het beste slagroomijs van Amsterdam! ^^

 • Antwoorden Dita 1 juni 2014 om 17:57

  Zo leuk dit te lezen :)

 • Antwoorden Micky 1 juni 2014 om 17:51

  Oke… Normaal reageer ik nooit, maar als echte Amsterdammer moet ik je natuurlijk wel even helpen. Ijssalons:

  -Pisa en Venetië in de Scheldestraat (Vooral Venetië is erg goed)
  -Het Ijscuypje in de zijstraat van de Albert Cuyp en de zijstraat van de Kalverstraat
  -Klein Italiaans tentje in de Spiegelstraat, geen idee hoe het heet, maar het ijs is heerlijk.

 • Antwoorden Tenicia 1 juni 2014 om 17:49

  Wauw je hebt echt een mooi handschrift!

 • Antwoorden Marjoleine 1 juni 2014 om 17:44

  Bellenblazen is zo leuk! Ik kreeg echt een megaaa fles bellenblaas voor mijn verjaardag, geweldig!

 • Antwoorden iiiThinkPink 1 juni 2014 om 17:35

  Leuk artikel!

 • Antwoorden kelly 1 juni 2014 om 17:32

  Wat een mooie doelen!

 • Antwoorden Laura 1 juni 2014 om 17:29

  Interessant om te lezen. Goed om te zien dat je bezig bent met groei. Heb ik nog doelen? Hmm. Een baantje vinden/hebben is denk ik het belangrijkste. En verder wil ik graag goede tijden neerzetten bij de sportevenementen die ik heb!

 • Antwoorden Vera 1 juni 2014 om 17:26

  Door jou stel ik nu ook elke maand 5 doelen voor mezelf op! Alleen vergeet ik het daarna, en doe ik er eigenlijk niks meer mee. Best jammer. Maar goed, mijn doelen voor juni zijn:
  – gezonder en regelmatiger eten (naar mn lichaam leren te luisteren)
  – minstens 2 tekeningen maken
  – een keer met mooi ‘opgemaakt’ haar naar school gaan (normaal doe ik er helemaal niks mee)
  – ontbijten bij de V&D
  – me aanmelden voor een proefles voor dansles. Ik wil dat al zo lang, maar ik durf niet zo goed.
  Ik heb trouwens nog wel een idee om te bakken! Worteltaart is zoooo lekker, ik kan er echt niet genoeg van krijgen! Vooral met een ricotta-poedersuiker topping, hmmm

 • Antwoorden Quinty 1 juni 2014 om 17:24

  In Amsterdam aan een zijstraatje van de Heiligeweg hmmm

 • Antwoorden Manouk 1 juni 2014 om 17:24

  Leuk artikel Teske! Ik ga ook proberen om meer te bakken. Vanmiddag een focaccia gemaakt die we vanavond met het avondeten gaan proeven oh yes!

 • Antwoorden Isabel 1 juni 2014 om 17:23

  Leuke goals weer! Jammer dat het de vorige keer niet zo goed ging :) Ik heb een tijdje een break genomen met m’n blog en ben nu weer verder gegaan, maar dan in het Engels. Ik hoop dat ik dat vol ga houden en dat het beter gaat! Dat, plus mijn toetsweek, is waar ik me op dit moment op ga concentreren.

 • Antwoorden Janneke | Beautyroad 1 juni 2014 om 17:18

  Heel erg leuke goals! Misschien moet ik ook wel eens goals voor mezelf opstellen.

 • Antwoorden Kristel 1 juni 2014 om 17:12

  Ik ben in de maand mei 7 kilo afgevallen! :)

  • Antwoorden Joyce 1 juni 2014 om 17:17

   Oh wat goed Kristel! Echt iets waar je trots op mag zijn♡

  • Antwoorden Gigi 1 juni 2014 om 17:19

   Wow, proficiat! :)
   Hoe heb je dat gedaan? Heb je een speciaal dieet of een speciale sportagenda gevolgd?
   Ik wil volgende week (morgen dus) beginnen met afvallen (oh, wat is het hard nodig!), alle tips zijn dus nog welkom ;)

   Groetjes!

  • Antwoorden marieke 1 juni 2014 om 19:38

   wow wat goed van je!
   mag ik vragen hoe je dat hebt gedaan? ik wil namelijk ook wat afvallen ;p

 • Antwoorden Miranda 1 juni 2014 om 17:11

  haha bellen blazen, leuk! misschien moet ik daar ook maar een doel van maken:)

  mijn doel voor deze maand op bloggebied is: vooruit werken. Net als jij. wel prettig om wat meer vooruit gewerkt te hebben dan elke avond een blogje tikken. Al vind ik het bloggen leuk genoeg om elke avond een blogje te tikken;) Het geeft iets meer rust denk ik.

 • Antwoorden Femke 1 juni 2014 om 17:06

  Je hebt weer leuke doelen voor deze maand.

 • Antwoorden Iris 1 juni 2014 om 17:02

  Monte Pelmo (in de Jordaan) is sowieso de beste ijssalon in Amsterdam! Verder hoor ik van veel mensen dat Pisa (in Amsterdam Zuid) ook heel lekker is, maar ik ben daar nog nooit geweest. Veel succes met je doelen!

 • Antwoorden Christie 1 juni 2014 om 16:56

  Leuk artikel!! Ik ben laatst nog in Amsterdam geweest en heb toen bij het zaakje kwekkeboom een ijsje gegeten, ik vond het zelf erg lekker ijs! Als je de Kalverstraat uit loopt en richting de bioscoop loopt zie je het vanzelf

 • Antwoorden Suzanne 1 juni 2014 om 16:48

  Leuke doelen. Jammer dat ze niet allemaal gelukt zijn maarja volgende maand beter.

 • Antwoorden Eline 1 juni 2014 om 16:38

  Leuk artikel! Wat sporten betreft, probeer een vaste dag te plannen en doe niet te land 15/20 minuten is al genoeg. Zo hoef je er niet tegen op te zien want voor je t weet is t al voorbij. Xhit daily vind ik ook hele leuke work-outs hebben die niet zo lang duren. Als je t eenmaal gedaan heb ben je trots op jezelf :)

 • Antwoorden marianne 1 juni 2014 om 16:37

  TIP voor een goede ijssalon > Van der linden ! (aan de nieuwendijk )

 • Antwoorden Charlotte 1 juni 2014 om 16:36

  Mooie doelen! :)

 • Antwoorden Lisanneleeft 1 juni 2014 om 16:33

  Naar aanleiding van jouw mei doelen had ik ook een lijstje gemaakt. Ik ga eens kijken wat er daarvan gekomen is (niet zo heel veel, de gezondheid gooide roet in het eten!)
  Ik ga zo mijn lijstje eens terugzoeken!

  Ik hoop, dat als het zingen bevalt, dat we je vaker gaan horen zingen? :D

 • Antwoorden BeautyLife 1 juni 2014 om 16:28

  Mooie goals voor deze maand en weer een leuk artikel :) !!

 • Antwoorden D 1 juni 2014 om 16:26

  Herkenbaar! Ik stel mijzelf ook altijd doelen, het maakt je vaak wat bewuster van dingen en ik kan er zelf beter door plannen. Leuk artikel!

 • Antwoorden Lisanne 1 juni 2014 om 16:17

  Goed om te lezen dat je tevreden bent over je doelen van vorige maand. Mooi lijstje heb je voor deze maand ook weer samengesteld! Succes met het sporten, je kunt het! Ik doe ook minstens één keer per week Blogilates. Ik heb een eigen ‘routine’ gemaakt met haar filmpjes, die 30 tot 40 minuten duurt.

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 1 juni 2014 om 16:10

  Superfijn om te lezen :)

 • Antwoorden Desmain 1 juni 2014 om 16:07

  Leuk artikel, Teske! Ik wil deze maand goed vooruit werken voor mijn blog en YouTube video’s ivm vakantie!

 • Antwoorden liv 1 juni 2014 om 16:01

  hee, van der linde ijs is heel erg lekker! verder zijn Monte Pelmo en Ijscuypje goed!
  veel plezier in Amsterdam nog!

 • Antwoorden Danaé 1 juni 2014 om 15:53

  Mijn goals zijn:
  * Iedere ochtend oefeningen doen
  * Minstens 1x per week rennen
  * Picknicken
  * Meer leuke dingen doen
  *Meer wandelen
  * Meer lezen

 • Antwoorden Luna baggen 1 juni 2014 om 15:52

  Leuk artikel! Bij mij in de buurt is echt een hele goeie ijssalon alleen dat is een beetje ver van Amsterdam maar ze hebben daar heel veel smaken zoals cookie dough en oreo

 • Antwoorden Eline 1 juni 2014 om 15:51

  Heel veel succes met je doelen en hopelijk smaken ze lekker ^^

 • Antwoorden Judith 1 juni 2014 om 15:51

  Anders kom je gewoon naar Groningen en koop je een ijsje bij Toscana! Haha! Geloof dat die ijssalon ook wel in meerdere plekken in Nederland zit, misschien ook wel in Amsterdam!

  En mag ik even gniffelen om de naam van je zangdocent? Jeske en Teske, moet wel een goede combinatie zijn dacht ik zo! =D

 • Antwoorden Michelle 1 juni 2014 om 15:42

  Ik heb ook een hekel aan sporten en heb ook Blogilates geprobeerd. En hoe leuk Cassey ook is: nee, het was niets voor mij. Ik heb toen Fitness Blender ontdekt. Volgens mij heb ik je deze tip al eens eerder gegeven, maar ik geef hem met alle liefde nog een keer. Dit lag mij namelijk wèl goed! Je kunt een complete workout doen van 40 min inclusief warming up en cooling down. Je hoeft dus verder nergens meer over na te denken. Ze hebben nog veel veel veel meer dan dat, maar die workouts zijn echt awesome om mee te beginnen. Succes in ieder geval!

 • Antwoorden Esra 1 juni 2014 om 15:40

  Beste Teske,

  Pisa ijs in Amsterdam Zuid is echte de beste ijskraam van heel Nederland. Het is tegen over Knijn bownling. Ik weet zeker dat je er van gaat genieten! De eigenaar komt uit Italië en komt speciaal naar Nederland om een paar maanden ijs te verkopen hier.

  Ik ben benieuwd of je er heen gaat en of je het lekker zult vinden!

 • Antwoorden Denise 1 juni 2014 om 15:32

  Super leuk! Ik heb mijn goals voor juni ook in een artikeltje verwerkt op m’n blog. Super dat het vooruitwerken met je blog wel wat beter gelukt is, bij mij ook! Dat bakken moet vast goedkomen, als je iets leuk vind dan gaat het je lukken. Net zoals het sporten steeds een domper is.. Ik herken het helemaal. Ik heb er gewoon niets mee, maar toch wil ik er iets mee doen omdat het gezond is. Mhh, lastig. Liefs <3

 • Antwoorden Lisa 1 juni 2014 om 15:28

  Het ijsboefje op beukenplein heeft erg lekkere ijsjes! Het is ook een lekker kneuterig tentje waar je ook koffie kan drinken etc, dus gok dat het wel wat voor jou is. En verder: girl, als je zo dichtbij Boskoop woont moet je weten dat Janssen de beste ijsjes in het Groene Hart heeft!

 • Antwoorden Robin 1 juni 2014 om 15:26

  Leuk artikel weer, Teske!
  Deze maand ging inderdaad best goed voor je. En de doelen van deze maand zijn goed haalbaar. Fijne maand! <3

 • Antwoorden Mieke 1 juni 2014 om 15:24

  ROOMIJS VAN VAN DER LINDE IS THE BEST EVERRRRR

  • Antwoorden Leah 1 juni 2014 om 16:04

   Ah deze wilde ik ook als tip geven mocht je een lekker ijsje willen eten! Het winkeltje zit op de Nieuwendijk in Amsterdam en je zou er zo voorbij lopen, maar daar móet je gewoon een keertje geweest zijn! :D

  • Antwoorden Veronne 4 juni 2014 om 09:32

   Die wou ik ook als tip geven! Van der Linde is echt super lekker en bijzonder!

 • Antwoorden Ashleey 1 juni 2014 om 15:21

  Leuk artikel! :D Succes met het behalen van je doelen

 • Antwoorden Svenja 1 juni 2014 om 15:20

  Mooie doelen heb je weer opgesteld. Uit je lijstje haal ik zelf ook weer inspiratie en motivatie. Zelf wil ik ook echt wat meer gaan sporten, laatste tijd schiet het er vaak bij in door drukte. De filmpjes van Blogilates zijn echt super handig en effectief, die ga ik ook weer eens doen!

 • Antwoorden Iris 1 juni 2014 om 15:17

  Leuke doelen! Dat sporten is lastig als het niet je ding is inderdaad. Eigenlijk zou je een aantal vaste dagen uit moeten kiezen waarop je gaat sporten, anders blijf je het uitstellen.
  Mijn goal is afstuderen :)

 • Antwoorden femketje 1 juni 2014 om 15:16

  Bellenblazen blijft leuk, maakt niet uit hoe oud je bent!

 • Antwoorden Diana 1 juni 2014 om 15:15

  Leuk artikel Teske !! Wat ik graag wil doen in Juni is minder vaak mijn haar stijlen / krullen !! If you can dream it, You can do it ♥ ♥

 • Antwoorden Eva 1 juni 2014 om 15:14

  Hoi Teske, wat een leuk idee! Ik ben zelf ook gelijk begonnen met een Goal lijstje!
  Ik ben erg benieuwd. Ik spreek namelijk van alles met mezelf af en dan doe ik het als nog niet… Jij in iedergeval super veel succes!

 • Antwoorden ilona 1 juni 2014 om 15:14

  Hopen dat ik examens heb gehaald. Naar de kapper en er 5 cm af laten knippen. En leuk jurkje scoren voor diploma uitrijking.

 • Antwoorden denise 1 juni 2014 om 15:10

  gaaf zangles bij Jeske van de Staak is een super goede muscial actrice! veel plezier!!

 • Antwoorden Joyce 1 juni 2014 om 15:09

  Mooi lijstje!

 • Antwoorden J 1 juni 2014 om 15:06

  Leuk! Mijn doel: ik ga aftellen tot de zomervakantie, en hard werken voor mijn laatste maandje in de onderbouw (klas 3). En genieten als het mooi weer wordt :)

 • Antwoorden Fleur 1 juni 2014 om 15:02

  Leuk artikel Teske! Ik vind ze leuk om te lezen en ga zelf ook maar eens beginnen!

 • Reageer