My Life In Pictures – mei 2014 #3

18 mei 2014

Het was een iets rustigere week dan normaal, maar dat was ook wel lekker, omdat ik nog steeds een beetje verkouden ben en in het rond hoest. Ik verhuisde naar een ander kantoor, filmde een boel video’s (voor mij en voor mijn nicht) en ging naar een reünie van mijn oude basisschool.

Zaterdag

De vorige My Life In Pictures eindigde ik op vrijdag, vandaar dat ik nu op zaterdag begin. We hadden dat weekend familieweekend en daarbij zitten we altijd middenin een mooi bos. Ik hou echt van het bos! Wel jammer dat er heeeeel weinig internetverbinding was. Maar aan de andere kant was dat ook wel weer rustig.

Tijdens een spel in de avond was ik een van de ‘vossen’ die de kinderen moesten zoeken in het bos. Ik was geschminkt als The Joker uit Batman en had mezelf verstopt onder een stapel takken. Ik kwam er uiteindelijk achter dat het een iets te goede verstopplek was, want niemand kon me vinden. Toen heb ik me maar ietsje verplaatst, anders had ik daar de hele avond gelegen.

Dit was de eerste dag van het weekend en het was erg gezellig. Ik zie mijn familie niet heel vaak en we zijn altijd met een groot aantal. Dit jaar waren er iets minder mee dan normaal, maar alsnog veel: ongeveer 85 man. Dan ben je wel even zoet wat bijkletsen betreft.

Zondag

Zondagochtend en het begin van de middag stond nog in het teken van familieweekend en daarna is iedereen naar huis gegaan. Ik was kapot, want ik had erg weinig geslapen. Wel was het erg gezellig! Ik vond deze bloemen thuis zo mooi dat ik ze wilde fotograferen. Ik merk echt dat ik blij word van bloemetjes.

We aten het makkelijkste ooit: patat. Ik vind dat bij patat gewoon standaard een milkshake hoort, dus die hadden we er ook bijgehaald. Ik twijfel altijd wat mijn favoriete smaak is. Aardbei of banaan? In dit geval koos ik aardbei.

Ik lag (voor mijn doen) erg vroeg in bed, klaar om te gaan slapen. Normaal ga ik pas rond 12 uur/half 1 slapen!

Maandag

Maandag verhuisde ik naar een ander kantoor. Wel nog in hetzelfde pand, maar een ruimte die een stuk kleiner is. Het kantoor wat ik had was gewoon hartstikke groot en veel te groot voor mijn werkzaamheden daar. Ik had grootse plannen met een zithoek en een klein studiootje, maar dat soort dingen komen er toch niet van. Dus nu zit ik in een wat kleinere ruimte en het is gelijk een stuk gezelliger! De plaat met de Buddha erop hing er al, maar die vond ik wel mooi.

Dit zag ik via het raam! Ik vond het er zo schattig en ouderwets uitzien: een herder met zijn schapen. Ze liepen allemaal keurig achter hem aan, ook de lammetjes.

Een mooie quote van zakenman Richard Branson. Ik vind de mini Flow kalender zo inspirerend! Elke dag weer iets nieuws en interessants.

Dinsdag

Mijn plantjes groeien al zo goed! Jullie hebben het natuurlijk in de update van gisteren kunnen lezen, maar op deze foto zie je echt heel goed dat ze naar het licht toe groeien. Ziet er erg grappig uit.

Na een ochtend en middag bloggen en mijn nicht helpen voor een video voor haar werk stapte ik in de trein naar Amsterdam met het boek ‘De kracht van kwetsbaarheid’. Mijn moeder heeft ook ‘De moed van imperfectie’ van Brené Brown thuis liggen en in beide was ik erg geïnteresseerd. Deze wordt als eerste gelezen! Het is héél anders dan mijn gebruikelijke fictie, maar wel erg interessant.

’s Avonds besloot ik door Amsterdam te gaan fietsen en toevallig kwam ik deze straat tegen. Ik kreeg er gelijk een Acda & de Munnik vibe van, want die hebben namelijk een nummer genaamd ‘Eerste Helmerstraat’.

Potverdikkeme, wat is Amsterdam toch mooi. Zeker in de avond! Deze foto zit natuurlijk wel volgepropt met filters, maar ook zonder was de foto erg tof. Het fietstochtje door de stad deed me goed!

Woensdag

Woensdag was ik bezig met het filmen van een campagne video. Hier alvast een sneak peek. Ik zag er belachelijk uit en ik hield ervan.

Mert en ik hebben laat geluncht bij Coffee Plaza. Zo’n fijne plek! Ik had een tosti met kaas en omelet. Die combinatie was nieuw voor mij, maar hij was goddelijk lekker.

’s Avonds vond ik het wel tijd worden voor een waterijsje. Volgens mij is dit mijn eerste dit jaar! Als het zulk weer blijft als gisteren gaan ze er snel doorheen de komende dagen. Ik ben gek op waterijsjes bij warm weer.

Donderdag

En we gaan weer terug naar huis! Wachten op de tram en dan weer de trein in. Deze week was ik niet zo lang in Amsterdam, omdat ik nog wat dingen thuis had te doen.

Ik lok heel vaak expres een grote groep duiven naar me toe. Vind ik leuk! En de mensen die naar ze schoppen vind ik super stom.

Aangezien ik een beetje een American Cookie expert begin te worden leek het me leuk om weer een nieuw merk uit te proberen: deze is van Hema. Helaas viel hij tegen, hij was zacht en alles behalve krokant aan de buitenkant. Deze mag je dus overslaan! Voor de beste American Cookies op het station ga je nog altijd naar de Kiosk of de Broodzaak.

Hiervoor moest ik dus naar huis! Rijles! Ik merk echt dat ik vaker en vaker zin heb om te rijden en dat is een goed teken, want een tijdje terug zag ik er juist best wel tegenop.

Thuis ben ik op bed gaan liggen, want ik had enorme koppijn. Mijn verkoudheid, het hoesten en de hoofdpijn komen steeds weer terug en ik ben al twee weken een beetje half ziek. Nu ben ik het wel zat.

’s Avonds de Nederlandse film ‘Loft’ gekeken (wat een remake van een Belgische film is). Ik vond hem niet slecht! Hij was ook zeker niet heel goed, maar ik heb me vermaakt en er zaten wat goede acteurs tussen. De twist in het verhaal zag ik een beetje aankomen, maar toch zat hij goed in elkaar.

Vrijdag

Is this real life? Het vooruitzicht ziet er zo ongelofelijk mooi uit dat ik er helemaal vrolijk van word. Kijk die temperaturen dan!

Helaas hield mijn hoofdpijn aan en moest ik mijn lunchafspraak met Jiami afzeggen. Mijn lichaam vertelde me nu echt om rustig aan te doen en dat heb ik dus ook maar gedaan. Veel thee (met mijn schattige eenden-theefilter)!

Wederom een hele mooie quote uit de Flow kalender. Dit herken ik heel erg.

Zaterdag

Mijn ontbijt: de banaan-havermout smoothie en een goede kop thee. Op de een of andere manier houd ik van vloeibaar voedsel in de ochtend.

Wat was het bizar lekker weer. Ik heb niet enorm veel buiten gezeten, want ik heb veel opgeruimd en wat wasjes gedraaid, maar toch heb ik er even van genoten. En het wordt alleen nog maar warmer en beter!

Mijn moeder nam vanuit haar werk Surinaamse bara’s mee, met onder andere linzen en spinazie. Héél lekker! We deden er een beetje ketchup op en het was de perfecte snack.

Ik probeerde wat nieuws met mijn wenkbrauwen. Ik gebruik nu al iets langer dan een jaar een soort gekleurde gel om mijn wenkbrauwen mee in te kleuren, maar die is nu bijna op en het leek me interessant om over te stappen op iets anders. Hier heb ik ze ingekleurd met een matte oogschaduw, dus met poeder. Het resultaat is wat natuurlijker en zelf vind ik het wel mooi!

Die avond ging ik naar de reünie van mijn basisschool. De school bestond 100 jaar en er was een reünie voor alle leerlingen die daar ooit op school hebben gezeten. Dat betekende dat er mensen van mijn leeftijd rondliepen, maar ook mensen van in de 80. Prachtig, vond ik het. Van mijn klas waren we met z’n zessen, want niet iedereen kon. Dat is al vrijwel de helft, want wij waren een klas van dertien mensen. Het was erg gezellig en ik heb me vermaakt.

Bij deze de vlog van deze week! Hij is weer lekker lang, want ik ben een enorme kletskous.

Komende week heb ik bewust niet zo vol gepland. Maandag heb ik rijles, donderdag is de première van Mert’s serie en zaterdag is de Dutch YouTube Gathering. Spannend! Verder ga ik dus zo rustig aan mogelijk proberen te doen, zodat ik me weer helemaal op en top fit kan voelen. Dat mag nu wel, na een paar weken.

Fijne zondag! Geniet ervan!

99 reacties

 • Antwoorden Frederieke Lemmen 19 mei 2014 om 23:12

  Echt leuk dat je (ook) ‘fan’ bent van Acda en de Munnik! Ik heb zaterdag kaartjes gekocht voor hun afscheidstour in Nijmegen! Zin in, al moet ik wel nog even wachten.. De voorstelling is namelijk pas 8 maart 2015 ):

 • Antwoorden Stephanie 19 mei 2014 om 23:06

  Leuke foto’s weer :) filmpje ga ik zo kijken!

 • Antwoorden Britt 19 mei 2014 om 22:19

  Je moet de chocolade versie van de hema proberen die is 10x zo lekker!

 • Antwoorden Daniëlle 19 mei 2014 om 17:18

  Surinaamse bara’s zijn inderdaad erg lekker, mmm!

 • Antwoorden Andrea 19 mei 2014 om 09:48

  Wat grappig, ik woon in de Eerste Helmersstraat! Erg fijn straatje :)

 • Antwoorden Sofie 19 mei 2014 om 08:58

  Je wenkbrauwen zien er wat donkerder uit vind ik … Misschie neen lichtere kleur gebruiken? Hoewel je het wel kan hebben hoor, maar ik ben het niet helemaal gewoon bij jou :)

 • Antwoorden Lisanne 18 mei 2014 om 22:55

  Klinkt als een leuk weekje. Wat heb je trouwens een grote familie, zeg! Ik heb juist echt een hele kleine familie. Haha! Hopelijk voel je je snel wat beter!

 • Antwoorden Loren 18 mei 2014 om 21:21

  CATCH ME IF YOU CAN AAAAAAAH

 • Antwoorden Eva 18 mei 2014 om 20:28

  Een prachtige, leuke, vlog en my life in pictures weer! Ik vind trouwens dat je je niet zo hoeft te verontschuldigen als je een keer een artikel per dag doet ofzo. Je lezers zullen je heus niks aan doen hoor :) !
  Groetjes van Eva

 • Antwoorden pamela 18 mei 2014 om 20:20

  super leuk om te zien!

 • Antwoorden Jana 18 mei 2014 om 19:41

  Hopelijk ben je snel beter :) leuke foto’s :) x

 • Antwoorden Digna 18 mei 2014 om 18:58

  Aaah dubbel fris campagne, leuk !!
  Jouw wenkbrouwen zijn met poeder natuurlijker :)

  btw
  Goed van je dat je ook nog dingen privé laat!

 • Antwoorden Jolien 18 mei 2014 om 18:29

  Ik vind het ook altijd fijn om te ontdekken wat andere mensen en het liefst van al: andere blogers zoal doen tijdens een gewone werkweek. Ik houd ook een Photo Diary bij op mijn blog, maar ik merk dat dat een stuk moeilijker verloopt, aangezien ik niet veel vrije tijd heb door schoolwerk en de proefwerken er bovendien ook aankomen binnen een paar weken. Toch probeer ik zo veel mogelijk leuke dingen te doen en dit soort blogposts geeft mij dan ook een hele boel inspiratie.

 • Antwoorden Dita 18 mei 2014 om 17:37

  Altijd leuk om te lezen/zien. :)

 • Antwoorden Hester 18 mei 2014 om 17:25

  Dat lijkt me zo leuk, een familieweekend met zoveel mensen! Leuke week, alleen jammer dat je je telkens goed-niet goed voelde, dat heerst echt een beetje.

 • Antwoorden Marit Elise 18 mei 2014 om 15:46

  Leuk dat je zo’n lange video hebt gemaakt.
  Heb de laatste tijd ook steeds nachtmerries.
  Bij mij komt het meer omdat ik me zorgen maak over vele dingen zoals deze nacht heb ik gedroomd over dat ik mijn pony moest laten in slapen omdat zijn oog ongeneesbaar was(lichtelijk overdreven dus, want hij kan makkelijk met 1 oog verder leven) .
  Even het verhaal erbij: Hij heeft een tijdje gelogeerd in de kliniek omdat zijn ooglid voor driekwart gescheurd was dus dat moest gehecht worden onder narcose. Vandaar dus die droom. Inmiddels gaat het alweer stukken beter met hem en zijn oog ziet er goed uit. Vreemd hoe dat in een nachtmerrie veranderd.

 • Antwoorden Fleur 18 mei 2014 om 14:54

  leuk artikel! Het is trouwens niet je eerste waterijsje dit jaar, dat was het perenijsje die je op het station haalde. <3

 • Antwoorden Daily cup of BlaBlaBla | Take a sip 18 mei 2014 om 14:22

  Leuheuk!! Heb gelachen om de ‘duiven lok actie’.

 • Antwoorden Laura 18 mei 2014 om 14:21

  leuk artikel weer! Ik ben heel de dag examen geschiedenis aan het leren :(

 • Antwoorden BeautySascha 18 mei 2014 om 14:00

  Wauw dat van je wenkbrauwen is echt heel mooi! Zeker vaker doen. :)

 • Antwoorden Romy | Big Cozy Sweater 18 mei 2014 om 13:56

  Wat een leuke foto´s, feel better soon!

 • Antwoorden Lisanne 18 mei 2014 om 13:51

  Gigantisch jaloers op de kruidnoten!!!

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 18 mei 2014 om 13:44

  Haha dat pak voor die campagne, ben benieuwd! En oh, die theefilter <3 De vlogs vind ik trouwens ook erg leuk!

 • Antwoorden Anieke 18 mei 2014 om 13:14

  Wat een megafamilie heb jij… Als ik zowel de familie van mijn vader als van mijn moeder bij elkaar op tel, heb ik 11 familieleden…

 • Antwoorden Manon 18 mei 2014 om 13:14

  Wat een leuke foto’s !

 • Antwoorden saarenzo 18 mei 2014 om 13:14

  Die thee-eend is zo schattig! Ik heb hem zelf ook en word elke keer als ik hem gebruik helemaal blij :)

 • Antwoorden Janneke | Beautyroad 18 mei 2014 om 13:10

  Super leuke week! Jammer dat je nog ziekjes bent, beterschap!

 • Antwoorden Louisa 18 mei 2014 om 12:44

  Leuk! Haha ik ben benieuwd naar de campagne video.
  Misschien heb je het al ooit gezegd (of weet iemand anders het misschien?),
  maar waar heb je je eenden theefilter gekocht? Hij is echt mega schattig!

 • Antwoorden BakingBeautyNL 18 mei 2014 om 12:41

  Hahaha ik keek in eerste instantie heel raar tegen dat badeentje aan en kon de substantie (wat dus thee bleek te zijn) niet plaatsen. Ik dacht aan ehh.. Iets viezere dingen ;-).

 • Antwoorden Sharon A 18 mei 2014 om 12:33

  Teske.
  Kan het zijn dat je nachtmerries hebt omdat het volle maan is?
  Volle maan heeft op mij het volgende effect:
  a. ik word ongesteld (niet aan de pil)
  b. ik krijg migraine
  c. ik krijg nachtmerries of bizarre dromen (vliegende tosti ijzers ufo’s)
  Nachtmerries waren voorheen altijd dat mijn beste kameraadje (hond: rox flokkert) werd meegesleurd door de zee en verdronk. Zij is twee weken geleden na 10 jaar trouw aan mijn zijde te zijn overleden aan een vocht in haar hartzakje door een harttumor. Indirect aan een harttumor eigenlijk, want ik heb haar laten euthanaseren.
  Ze was 5 toen ik haar adopteerde. Dus een mooie leeftijd bereikt. Neemt niet weg dat mijn hele dag er anders uitziet nu. En ook mijn nachten compleet anders zijn. Want we sliepen samen. Lepelend.
  Afgelopen volle maan was dan ook een verrassing wat mijn dromen mij zouden brengen. In plaats van mijn maatje weggesleurd zien worden door de zee en wakker worden met haar in mijn armen. Was het dit keer, dat de dierenartsen na het euthanaseren zeiden dat ze een fout hadden gemaakt in hun diagnose. Wakker worden en de boosheid nog voelen.
  Het klinkt misschien gek, toen de boosheid wegebde was ik blij. Blij omdat ik haar ’s nachts nog in mijn dromen zie. Ook al voel ik haar dan niet fysiek. Ik zie haar tenminste nog.
  Anyways. Alle nachtmerries heb ik dus altijd standaard met volle maan.

  • Antwoorden Teske 18 mei 2014 om 13:17

   Geen idee of het volle maan was! Ik ga er op letten, misschien wel interessant :)

  • Antwoorden Rosalie 18 mei 2014 om 17:38

   Ik hoor ook wel een mensen dat de volle maan impact heeft op hun lijf, naar je wordt echt niet ongesteld van een volle maan. Dat wordt allemaal bepaald door hormonen in je lijf. Als je eicel niet bevrucht wordt sterft het en zal je ongesteld worden. Een cyclus duurt gemiddeld 28 dagen. Het kan wel dat jouw cyclus toevallig gelijk loopt met de volle maan. Maar dat is toeval en er zit echt geen causaal verband tussen.

   • Antwoorden Sharon A 18 mei 2014 om 22:45

    Ja, ik dacht eerst ook dat het niets met elkaar te maken had. Totdat iemand me erop attendeerde dat ik altijd met volle maan de sjaak was. Ik ben eigenlijk nooit bezig met ‘zweverige’ dingen, maar na een rondje googlen op maan + menstruatie; bleek het vrij logisch te zijn.
    Een normale menstruatiecyclus ligt tussen de 25 en 35 dagen, ik vond dat altijd zo lastig inschatten met vakanties inplannen. Ik wou dat ik het eerder had ontdekt (22 jaar eerder ofzo :)).

 • Antwoorden Eva 18 mei 2014 om 12:19

  Woooow een klas van 13 mensen? Ik heb een klas van 33 mensen!

 • Antwoorden saskia 18 mei 2014 om 12:14

  Mooie en leuke foto’s! ben benieuwd naar de komende campagne haha… balen van je hoofd, soms beter om jezelf in acht te nemen! en de plaat in je nieuwe kantoor is echt heel mooi!

 • Antwoorden Pien 18 mei 2014 om 12:13

  Ik vind die vlogs echt zo leuk! je moet ze er echt inhouden :) beterschap teske, t wordt in ieder geval mooi weer komende week !

 • Antwoorden sjar 18 mei 2014 om 12:12

  super leuke foto’s beterschap xoxo ps: super schattige eenden theefilter!!!

 • Antwoorden Minke 18 mei 2014 om 12:06

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Esther 18 mei 2014 om 12:05

  Ik lees ook stad van verloren zielen!!

 • Antwoorden Sara 18 mei 2014 om 11:56

  Teske je vlogs vind ik erg leuk

 • Antwoorden femketje 18 mei 2014 om 11:56

  ahh duiven :D

 • Antwoorden silke 18 mei 2014 om 11:49

  Hee Teske, waar heb je dat theefiltertje gekocht? Ik hoop dat je je al wat beter voelt. Liefs, Silke

  • Antwoorden Teske 18 mei 2014 om 12:58

   Ik kreeg hem van de Tea Bar :) Zij verkopen hem ook.

 • Antwoorden Amelie 18 mei 2014 om 11:43

  Leuke week, die foto van Amsterdam is echt heel mooi! Beterschapjes!!

 • Antwoorden Miranda 18 mei 2014 om 11:38

  Ah hopelijk voel je je snel weer wat beter!

  Ach die schaapjes, wat lief:)
  En je badeend theefilter is té schattig!

 • Antwoorden Dionne 18 mei 2014 om 11:36

  Wat een leuke foto’s!

 • Antwoorden Martina 18 mei 2014 om 11:33

  De kracht van kwetsbaarheid ligt op mijn te lezen stapel :)

 • Antwoorden Lauriëtte 18 mei 2014 om 11:31

  Leuke diary! Ik word ook elke dag zo vrolijk van de Flow kalender!

 • Antwoorden Kim 18 mei 2014 om 11:06

  Leuke foto’s, beterschap! Ik vind de vlogwr erg leuk :)

 • Antwoorden Kirsty 18 mei 2014 om 11:00

  Wat een leuke foto’s en vlog weer! Ik vind je thee-eendje zo schattig <3 Wel minder dat je zo'n last had van hoofdpijn, ik heb er ook veel last van gehad deze week, misschien hangt het wel in de lucht.

  • Antwoorden Esther 18 mei 2014 om 12:07

   Ja het hangt volgens mjj wel in de lucht, ik had er begin deze week ook al last van

 • Antwoorden Melisa 18 mei 2014 om 11:00

  Je wenkbrauwen zien er super uit zo!

 • Antwoorden Axelle 18 mei 2014 om 10:49

  heel leuke foto’s! & veel beterschap!

 • Antwoorden Isabella 18 mei 2014 om 10:45

  Leuke foto’s! Wat vervelend dat je je telkens weer niet zo lekker voelt. Veel gezonde dingen eten dan maar;)
  x

 • Antwoorden Lulu 18 mei 2014 om 10:38

  Surinaamse oliebol xD …
  Ik hoor weleens een Surinaamse donut, maar oliebol heb ik nog nooit gehoord!
  Het is een bara.

 • Antwoorden :) 18 mei 2014 om 10:36

  Ik vind deze vlogs altijd het leukst. :)

 • Antwoorden Isabel 18 mei 2014 om 10:33

  Leuk! Ik hoop echt dat het zulk lekker weer blijft.

 • Antwoorden MySimplySpecial 18 mei 2014 om 10:32

  Wat leuke die reunie! Ik wordt ook altijd heel blij van bloemen.

 • Antwoorden Samantha 18 mei 2014 om 10:32

  Hahahaha Teske, dat is geen oliebol hahaha! Dat is een Surinaamse Barra, dat is een ‘broodje’ gemaakt van meel en veel soorten kruiden. Je kan het het beste eten met sambal of een andere hete saus uit de Surinaamse/Javaanse keuken! Niet met ketchup :P In Amsterdam heb je veel tentjes waar je hele lekkere kan vinden vooral op de Albert kuijp :)

  xoxox

  • Antwoorden Teske 18 mei 2014 om 11:27

   Oh haha, die familie waarvan ze ze had gekregen zei dat het een soort oliebollen waren, vandaar :) Ik was de naam kwijt!

   • Antwoorden Samantha 31 mei 2014 om 10:53

    Ooh hahah :P

 • Antwoorden Cherissa Blans 18 mei 2014 om 10:19

  Ik heb nog even je vlog gekeken, je kantoortje is super leuk! Ik ben jaloers!

 • Antwoorden Suzanne 18 mei 2014 om 10:18

  Leuke diary. Ik vind de vlog aan het einde erg leuk.

 • Antwoorden Dagmar 18 mei 2014 om 10:12

  Wauw wat een fijne diary en ik hoop dat je je al een stukje beter voelt! Mooie quotes tussendoor en klinkt als een gezellige tijd met familie! Geniet van vandaag!

 • Antwoorden Tewa 18 mei 2014 om 10:04

  Ah wat leuk, je hebt een bara gegeten, zo heten die oliebollen. Ik ken deze variant nog niet, dus zeker een leuk idee om eens te proberen. Je kunt ze ook bij Rams Roti kopen (is in West), zijn volgens mij zelfs veganistisch. Groetjes Tewa

 • Antwoorden Susanne 18 mei 2014 om 10:02

  Wat bijzonder die Surinaamse oliebollen, echt nog nooit van gehoord! En wat een bi-zar grote familie. Ik kan me dat echt niet voorstellen haha, lijkt me wel onwijs gezellig!

  • Antwoorden Samantha 18 mei 2014 om 10:32

   Omdat het geen oliebollen zijn hahahha :) :)

 • Antwoorden Celien 18 mei 2014 om 10:01

  Leuke foto’s! En wat leuk dat jullie dat doen, met de familie! Vroeger deden wij dat ook, maar de laatste jaren komt dat er jammer genoeg niet meer van.
  En idd, mensen die duiven wegjagen…. Ik vind het ook maar dom van ze, die beestjes doen helemaal niets mis!

 • Antwoorden Natasja 18 mei 2014 om 09:58

  Wat leuk dat je foto’s en een vlog hebt! Ben wel even zoet met alles lezen en bekijken, maar ik was gelukkig vroeg wakker vandaag, haha!
  Op de foto had ik nog helemaal niet in de gaten wat dat badeendje nou in dat vieze water deed… Oeps… Thee. hahaha! Wel geinig!
  Ik vind je nieuwe kantoor ook een stuk gezelliger. Leuk ingericht!

 • Antwoorden Cynthia 18 mei 2014 om 09:56

  Ik reageer normaal nooit, maar ik wilde even zeggen dat ik de vlogs een hele leuke toevoeging vind!

 • Antwoorden Beautyjuf 18 mei 2014 om 09:56

  Rustige week? Jeetje, ik vind dat je nog behoorlijk veel hebt gedaan! Toffe week heb je achter de rug. Rustig aan hè, goed uitzieken meid!

 • Antwoorden dazzlingdots 18 mei 2014 om 09:54

  super leuk weer! ik moet nogsteeds die smoothie uitproberen :P

 • Antwoorden Charlotte 18 mei 2014 om 09:47

  Leuke foto’s! Balen van dat griepje… Ik merk ook aan mijn lichaam dat het elke keer net goed gaat…. Hmm american cookies zijn lekker! Die bij de ah to go is ook goddelijk!

 • Antwoorden Beau 18 mei 2014 om 09:44

  Leuke foto’s! Hopelijk knap je snel weer op :)

 • Antwoorden iiiThinkPink 18 mei 2014 om 09:37

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Eline 18 mei 2014 om 09:32

  Leuke foto´s en ik vind dat eendje echt super schattig!!

 • Antwoorden Joyce 18 mei 2014 om 09:31

  Wat een heerlijk overzichtje! En dat eendje geweldig!

 • Antwoorden Maaike 18 mei 2014 om 09:31

  Leuk overzicht, mooie foto’s! Die Surinaamse oliebollen lijken me heerlijk! Hopelijk voel je je snel weer beter! Ik en zelf deze week ook ziek geweest en ben pas nu weer een beetje aan het opknappen. Ziek zijn is vreselijk! Veel beterschap! :)

 • Antwoorden Desmain 18 mei 2014 om 09:31

  Leuke foto’s! Word je ook zo blij van dit lekkere weer?

 • Antwoorden Charile 18 mei 2014 om 09:28

  Leuke foto’s weer :D

 • Antwoorden Sanne 18 mei 2014 om 09:24

  Hopelijk voel je je snel weer beter. Maar wat een leuk thee-eendje! Die foto in amsterdam vind ik heel mooi met die zonsondergang.

 • Antwoorden Miranda 18 mei 2014 om 09:22

  Wat een leuke foto’s. Hopelijk voel je snel beter.

 • Antwoorden Ceetje 18 mei 2014 om 09:10

  Grappig dat je je te goed had verstopt. Ben wel benieuwd naar wat je in dat groene pak deed. … leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Ashleey 18 mei 2014 om 09:08

  Weer een super leuk overzicht! Hopelijk voel je je snel weer beter!

 • Antwoorden Svenja 18 mei 2014 om 08:55

  Erg leuk foto overzicht weer. Je thee-eend is zo schattig <3 Beterschap, hopelijk knap je snel weer op en kan je lekker van het mooie weer genieten!

 • Antwoorden Anoeska 18 mei 2014 om 08:52

  Leuke foto’s, wat irritant dat je je ziekjes voelt. Inderdaad veel thee drinken helpt goed, hopelijk voel je je snel weer wat beter!

 • Antwoorden Cherissa 18 mei 2014 om 08:35

  Ik ben ook al zo ziekjes deze week pff, hoop dat je je snel beter voelt! Ik ben benieuwd wanneer jij mag afrijden, ik mag bijna! Nog 1,5 maand wachten .. Wil van tevoren een rust therapie ofzo tegen zenuwen haha. Heeft er iemand tips? :p

 • Antwoorden Tineke 18 mei 2014 om 08:35

  Wat een leuke zomerse diary, ik word er helemaal vrolijk van!
  Liefs

 • Antwoorden Eline 18 mei 2014 om 08:14

  Dat thee-eendje is echt te schattig! Leuk overzichtje!

 • Antwoorden Suzanne 18 mei 2014 om 08:07

  Wat een fijn overzichtje. En wat een leuk thee-eendje.

 • Antwoorden Luna baggen 18 mei 2014 om 07:58

  Leuke diary en hopelijk wordt je snel weer beter!

 • Antwoorden Aurelie 18 mei 2014 om 07:45

  Leuke diary! Ik ben ook bezig met rijlessen en vind het ook leuker en leuker. In het begin was het echt de hel.

 • Antwoorden Anniek 18 mei 2014 om 07:40

  Haha, die eenden theefilter is zo leuk, echt grappig! Wel vervelend dat je je niet zo lekker voelt zeg, neem maar lekker veel fruit en vitaminepillen, dan komt het vast wel goed :) En ik ben nu heel erg benieuwd naar die campagnevideo, dat pak ziet er echt bizar uit! :D

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 18 mei 2014 om 07:33

  Klinkt echt als eeb drukke maar super leuke week! Wat heb jij een grote familie zeg! Ik twijfel ook altijd tussen aardbei en banaan milkshake! hahaha Hopelijk voel je je snel weer helema beter!

 • Antwoorden Roos 18 mei 2014 om 07:18

  Lekker weekje weer! Hopelijk kom je snel over het ziekig zijn heen Teske.

 • Reageer