Mijn stressmomenten

12 mei 2014

Volgens mij heeft iedereen weleens stress. Ik schreef vorig jaar een artikel over wat manieren hoe je van stress af kunt komen, maar ik had nog niet gepraat over situaties waar ik zelf stress van krijg. Nu vroeg 8×4 mij om er een video over te maken en vertel ik vandaag over een van mijn meest recente stressmomenten.

Deze video is gesponsord door 8×4

Waar schiet jij nou echt van in de stress?

49 reacties

 • Antwoorden Julie 14 mei 2014 om 20:54

  Ik heb ook heel veel last van trillende handen zeker als ik zenuwachtig ben is het het niet te houden mijn moment dat ik echt super zenuwachtig ben is al ik een concert heb ik speel dwarsfluit en het stomme is IEDEREEN ziet dan heel duidelijk mijn handen en dat is helemaal niet fijn maar na een paar concerten gaat het nu al wel beter maar dat blijft toch nog altijd heel erg bij.

 • Antwoorden Michelle 14 mei 2014 om 19:55

  Ik kan soms ook zo lekker stressen! Het is al wel veel minder dan voorheen, maar vanochtend ging het hier ook lekker! Ik was moe en kon mijn bed niet goed uitkomen, voordat ik gegeten, gedoucht en make up op had gedaan had ik nog maar een klein uurtje om muffins te bakken, mijn haar te doen, te lunchen en op mijn werk te verschijnen. Kon ik die stomme muffinvorm ook nog eens niet vinden! Haha, dus het ging weer lekker. Gelukkig kan ik het nu wel meer relativeren en heeft mijn vriend me geholpen met de muffins bakken :P

 • Antwoorden Femke 13 mei 2014 om 21:03

  Ik raak in de stress als ik iets in mijn hoofd heb, maar het gaat niet zoals ik wil

 • Antwoorden Femke 13 mei 2014 om 21:02

  Ik raak in de stress als ik iets in mijn hoofd heb, maar het gaat niet zoals ik wil. Dan wordt ik echt helemaal gek

 • Antwoorden Marit Elise 13 mei 2014 om 10:10

  Ik heb de afgelopen twee weken behoorlijk wat stress momenten gehad
  en zat er ook helemaal door heen. Nu is het gelukkig weer een beetje rustiger geworden.

 • Antwoorden Lynn 13 mei 2014 om 09:28

  Ik heb best wel vaak stress momenten bij bv mensen aanspreken die ik niet zo goed ben en ik krijg dan precies het zelfde probleem met trillende handen het kan zelfs zo erg oplopen dat mijn heel lichaam mee beeft en ik er gewoon gek van word haha!
  Misschien heb je aangezien je dat zei (bevende handen) tremorsymplex? dat is namelijk een soort van ”trilstoornis”waarbij je beeft zonder enige oorzaak (ik heb dat namelijk ook en je kan er medicijnen voor krijgen zodat het vermindert) ;)

 • Antwoorden Livia 12 mei 2014 om 22:58

  I feel u

 • Antwoorden Jaimy 12 mei 2014 om 22:35

  Leuk!
  Kijk op: http://www.beautyxdiy.blogspot.com

 • Antwoorden Jaimy 12 mei 2014 om 22:34

  Haha leuke video teske!!!
  Kijk op: http://www.beeautyxdiy.blogspot.com

 • Antwoorden Melisa 12 mei 2014 om 20:01

  Handig! Ik denk dat ik zo’n deoroller ga halen, kijken of dat een beetje werkt. Ik zweet zelf ook heel erg snel, echt vervelend.

 • Antwoorden romy 12 mei 2014 om 19:41

  Ik vind je haar zo prachtig!

 • Antwoorden xx_Patries_xx 12 mei 2014 om 19:28

  ik ben echt we leen stresskip :P ik kan overal van in de stress schieten

 • Antwoorden Amelie 12 mei 2014 om 19:19

  Hele leuke video! Ik ben nu vrij gestresst, ik heb examens!!

 • Antwoorden Denise 12 mei 2014 om 18:40

  Leuk filmpje heb je gemaakt! Als ik net verliefd ben dan voel ik me inderdaad echt precies zoals je omschrijft, gelukkig heb ik ‘m nu ook als mijn vriendje bemachtigd!

 • Antwoorden Femke 12 mei 2014 om 18:31

  Op het eind was de zon zo van: hallo hier ben ik. Doei ik ga weer. Haha ;)

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 12 mei 2014 om 18:17

  Oh, wat een schattig verhaal van Mert! En dit filmpje is zooo herkenbaar, ik ben echt een stresskip, soms gaat het er echt over haha.
  We een leuke manier voor een advertorial.

 • Antwoorden Beau 12 mei 2014 om 17:53

  Leuk filmpje!

 • Antwoorden Anouk 12 mei 2014 om 17:50

  Leuke video! :) Ik zit nu te stressen voor mn examens..

  • Antwoorden Tirscha 12 mei 2014 om 19:09

   Zelfde hier..:/

 • Antwoorden Julie 12 mei 2014 om 17:41

  Heel leuke video!

 • Antwoorden Miranda 12 mei 2014 om 17:33

  Leuke video!

  Ik ben een echte stresskip en maak overal stressmomenten van.

  Blóedirritant af en toe haha. Maar ik hou van plannen en wanneer er iets niet volgens de planning gaat heb ik direct stress:)

 • Antwoorden pamela 12 mei 2014 om 17:33

  wat een leuke video! ik heb dat een keer gehad met de trein. ik heb er toen in totaal 4 uur over gedaan om van den haag centraal naar utrecht centraal te komen daar doe ik normaal nog geen drie kwartier over. ook heb ik toen zo een beetje half nederland gezien xD

 • Antwoorden Leanne 12 mei 2014 om 17:31

  Leuk filmpje! Ik raak altijd erg gestrest als ik heel veel huiswerk heb en heel weinig tijd:( . Je haarkleur staat je super! liefs,

 • Antwoorden Robin 12 mei 2014 om 17:29

  Hey teske! http://beauty-fashioner.blogspot.nl is mijn blog. Leuke video! Haha! Xx ro

 • Antwoorden Turnerdagboek 12 mei 2014 om 17:25

  Ik krijg vooral stress, van dingen doen op het laatste moment in het algemeen en ook van deadlines halen op school , examens doen en presentaties doen op school krijg ik echt stress !

 • Antwoorden BeautyinsideandoutNL 12 mei 2014 om 17:21

  Leuke video, ik schiet vooral in de stress met deadlines op school.

 • Antwoorden Vanessa 12 mei 2014 om 17:15

  Leuk filmpje. Ik heb ontzettend veel stress voor een sollicitatiegesprek, de eerste werkdag… Vreselijk vind ik het!

 • Antwoorden Dianne Overbeeke 12 mei 2014 om 17:11

  Wat een leuke video! Ik heb altijd stress voor mijn tentamens!

 • Antwoorden Mirte 12 mei 2014 om 16:55

  Ik stond in Eindhoven bij het station om de bus naar mijn werk te pakken. Ik moest om 17:00 beginnen, en als ik de bus van 16:14 zou pakken zou ik ruim op tijd komen. Ik kom bij de bushalte aan om 16:05, en zeg tegen mijn vriendin: ‘Ik moet lijn 121 hebben.’ Zegt ze: ‘Die gaat nu weg…’ Ik dacht eerst dat ze een grapje maakte, maar nee hoor, daar ging hij echt! Er kwam er ook geen meer om 16:14. Ik wist niet eens dat dat kon, maar ja, ik stresste hem behoorlijk. Gelukkig kon ik een andere lijn pakken, die ook langs mijn halte kwam, maar aangezien ik een beetje een bus-groentje ben raakte ik in paniek.

 • Antwoorden Kirsty 12 mei 2014 om 16:48

  Leuke en herkenbare video! Ik stress ook best wel veel en snel, soms om andermans problemen. Zo is mijn vriend best wel verstrooid af en toe en dan maakt hij mij ’s ochtendsvroeg 5 minuten voordat hij naar zijn werk moet wakker dat hij zijn sleutels of ov of iets ander belangrijks kwijt is.

 • Antwoorden Tessa | Raspberry & Ripped Jeans 12 mei 2014 om 16:28

  Wat een leuk filmpje! Wat lief dat je zo nerveus werd van Mert in het begin haha. En wel heel toevallig dat alle bussen en trams niet reden ofzoiets op die dag.. Stom!

 • Antwoorden Cherissa 12 mei 2014 om 16:24

  Leuk filmpje! Zelf ben ik echt het meest chille persoon van de chilste personen die er maar bestaan (denk ik). Ik maak me nooit ergens zorgen over, geen toetsen, geen school examens, niks. Tot dat ik begon met rijlessen.. Dit is een ding waar ik (ondanks dat ik weet dat ik het gewoon kan) altijd zenuwachtig voor ben/blijf! Ik word er gek van, ik ben nu ook best lang bezig & ik ben er gewoon klaar mee! Het ligt als een blok beton op m’n schouders en ik hoop dat dit stress moment snel over mag zijn! Dan ga ik voor het eerst huilen van geluk denk ik :p
  X

 • Antwoorden Luuke 12 mei 2014 om 16:13

  Leuk filmpje! Ik kan best snel in de stress schieten. Een keer had ik een natuurkunde proefwerk, natuurkunde is mijn slechtste vak. Het leren wilde maar niet lukken en toen schoot ik helemaal in de stress, zo van: dadelijk haal ik een onvoldoende die zo erg is dat ik het helemaal niet meer kan ophalen en dan ga ik niet over door een vak dat ik niet ga kiezen.. Maar uiteindelijk haalde ik een voldoende :p

 • Antwoorden josje 12 mei 2014 om 15:57

  ik vind je wenkbrauwen echt geweldig teske ^^ dat donkere staat je echt goed!

 • Antwoorden Suzanne 12 mei 2014 om 15:53

  Leuke video! Ik kan ook echt behoorlijk stressen…

 • Antwoorden Christie 12 mei 2014 om 15:49

  Ik stress best vaak. Dat komt vooral omdat ik altijd werk volgens een denkbeeldige schema in mijn hoofd. Als ik door iets bijvoorbeeld niet op tijd kan leren voor een belangrijke toets dan schiet ik compleet in de stress. Ik stress ook wel vaak omdat ik niet de leukste klas heb. Er zijn altijd conflicten en ik moet toch nog wel een beetje beter leren om voor mezelf op te komen. Als iemand daar nog tips voor heeft?? Graag! ( dit moest er gewoon even uit) XXX leuk artikel!!

  • Antwoorden Luuke 12 mei 2014 om 16:14

   Ik heb precies hetzelfde! Ik leer ook via een denkbeeldig schema en als dat niet gaat lukken, ga ik stressen.

 • Antwoorden Eline 12 mei 2014 om 15:40

  Leuke video! Ik had stress toen ik vanmorgen aan mijn eerste examen begon.

 • Antwoorden Loïs 12 mei 2014 om 15:34

  ik ben altijd heel erg gestrest als ik iets kwijt ben en ik moet bijna weg, zoals vanmorgen toen ik mijn fietssleutel kwijt was en ik moest met mijn fiets naar de bushalte fietsen om naar school te gaan of mijn portemonnee als ik ga winkelen… ik ben heel erg snel gestrest haha:)

 • Antwoorden Anniek 12 mei 2014 om 15:30

  Ik ben niet zo’n enorme stresskip, maar net als jij kan ik wel heel nerveus worden als ik moet presteren of als ik mensen ga ontmoeten die ik nog niet zo goed ken enzo. Vroeger had ik dat nog veel meer, maar gelukkig is het nu wel minder geworden :) Leuke video!

 • Antwoorden Amber 12 mei 2014 om 15:28

  Ik heb angstaanvallen (doordat ik ziek ben en niet echt meer vertrouwen meer heb ik mijn lichaam buitenshuis) en ben eigenlijk daardoor heel vaak zenuwachtig (ook misselijk, en niet zo’n beetje ook), al had ik nooit echt door dat mijn zweten daar vandaan kwam. Alle soorten deodorant geprobeerd, soms leek het een beetje te helpen, soms hielp het voor een korte periode maar ik moest hoe dan ook altijd iets anders aandoen als ik een feestje had o.i.d. voor de reis erheen dan wat ik daadwerkelijk aan wilde want binnen een uur stonk het al. Een paar maanden terug heb ik eens Nivea stress protect geprobeerd en zo bizar, ik ruik gewoon niks meer, ik kan makkelijk iets 3 dagen achter elkaar aan nu bij wijze van spreken, en als ik het een keer vergeet te gebruiken merk ik het gelijk. Nooit gedacht dat ik ooit nog een deodorant zou vinden die hier tegen zou helpen. Ik ben ook wel benieuwd naar andere merken die met dit soort deodorants komen, al ben ik al lang blij dat ik na bijna 15 jaar zoeken eindelijk iets heb gevonden wat nu lijkt te werken voor langere tijd.

 • Antwoorden Desmain 12 mei 2014 om 15:24

  Ik krijg vaak stress door problemen, dus dat ik niet weet hoe iets afloopt. Dat ik het niet zelf in de hand heb!

 • Antwoorden Isabella 12 mei 2014 om 15:22

  Van die momenten dat de bus niet komt opdagen.. Ahh verschrikkelijk! X

 • Antwoorden Daily cup of blablabla 12 mei 2014 om 15:20

  Ik stress, nee correctie, krijg een hartverzakking als ik één van mijn kindjes eventjes niet zie als ik buiten ben. Als ik denk dat ik ze kwijt ben dan zak ik zowat in elkaar. Daar kan geen deo haar werk goed doen ;-)

 • Antwoorden Kiki 12 mei 2014 om 15:18

  Ik zit hem de afgelopen week en de komende twee weken waarschijnlijk nog wel te stressen voor mijn examens :(.

 • Antwoorden Kim 12 mei 2014 om 15:14

  Leuk dat je dit vertelt, haha! Wat stom dat zoveel bussen en trams achter elkaar niet rijden.. Ik word trouwens ook altijd misselijk als ik net verliefd ben.. echt niet oké, haha.

 • Antwoorden Svenja 12 mei 2014 om 15:09

  Ahh wat schattig dat je in het begin zo zenuwachtig werd van je vriendje! Zelf kan ik soms van de kleinste dingen in de stress schieten, terwijl ik daar een ander moment juist weer totaal relax tegen over sta. Het hangt een beetje van mijn humeur af haha. Ik word meestal erg rood, heb gelukkig niet zo erg last van zweet. De deo van 8×4 heb ik nog nooit geprobeerd, ik ga het zeker eens proberen.

 • Antwoorden Janneke | Beautyroad 12 mei 2014 om 15:04

  Leuke video! Ik zou ook helemaal stressen als de bus en tram niet kwamen.

 • Reageer