Once Upon A Time I Was

5 april 2014

Vroeger schreef ik in mijn dagboek. Niet elke dag, maar af en toe. Soms wilde ik wel schrijven, maar dan wist ik niet echt wat ik kwijt wilde. Af en toe had ik wel gewild dat iemand me een onderwerp gaf om over te schrijven. ‘Once upon a time I was…’ is een boek dat je door middel van vragen en opdrachten je eigen autobiografie laat schrijven. Iets uitgebreider dan een dagboek, maar je hoeft niet zelf alles te verzinnen. Je hoeft alleen maar terug te denken aan momenten in je leven.

Ik blijf erbij dat dit soort boekjes de ideale cadeautjes zijn en dat je er volgens mij heel veel mensen blij kan maken. Ik zou er in ieder geval gelukkig van worden! Dat is dan ook de reden dat ik deze boekjes blijf delen. Toen ik Once Upon A Time I Was tegenkwam wilde ik hem zo snel mogelijk in mijn armen sluiten. Waarschijnlijk duurt het nog jaren en jaren, voordat ik al mijn invulboekjes daadwerkelijk heb ingevuld, maar daar heb ik het wel voor over. Het boek is geschreven door Lavinia Bakker en is pas vorige maand uitgebracht.

In Once Upon A Time I Was schrijf je eigenlijk alles op over je leven. Misschien niet precies alle gebeurtenissen, maar wel heel veel details. Van je kindertijd tot je pubertijd en uiteindelijk je volwassen leven. Dit boekje is, denk ik, dan ook het meest geschikt voor mensen vanaf 20 jaar, omdat je dan al wat dingen hebt meegemaakt in je leven. Eigenlijk val ik dus nog net buiten de leeftijdscategorie! Natuurlijk kan je hem ook invullen als je jonger bent en dan kan je vragen die je nu nog niet weet invullen als je wat ouder bent. Zo ga ik het ook doen. Ik ben namelijk nog niet getrouwd en heb nog geen kinderen en daar gaan sommige van de vragen ook over.

Het leukste van deze boeken is, denk ik, dat je het jaren later terug kan lezen en erachter kan komen hoe je toen was. Dingen die je misschien in je latere jaren vergeet, maar dan toch nog terug kan lezen door middel van dit soort dingen. Natuurlijk is dit ook prachtig voor als je misschien ooit kinderen krijgt en zij als ze ouder zijn dit kunnen bekijken. Daarnaast is het ook gewoon super vermakelijk en tof om bepaalde vragen over jezelf te beantwoorden. Ik ga hierdoor nadenken over onderwerpen waar ik nooit eerder over nagedacht had! Sommige vragen zijn nog best lastig en vergen wat gekraak van je hersenen.

Het boek neemt je mee door verschillende fases in je leven en begint, vanzelfsprekend, bij je kindertijd. Het vraagt je dingen over je gelukkigste momenten, maar ook over de tijden dat je erg down en verdrietig was. Ook zijn er pagina’s met woorden en plaatjes waarvan jij dan hetgeen moet kiezen dat je het meest aanspreekt. Echt heel tof!

Vragen over vroeger

Vragen over nu

Het boek is ongelofelijk veelzijdig. Soms moet je er dingen inplakken, zoals foto’s of kaartjes, maar de meeste vragen zijn gewoon met tekst te beantwoorden. Ik heb nu heel saai met pen gewerkt, maar je kan het natuurlijk ook vrolijk en fleurig maken met kleurtjes en stickers. De tip die de schrijfster gaf vond ik ook tof: ze raadde aan om een datum bij antwoorden te schrijven die na een bepaalde tijd misschien zouden kunnen veranderen. Zo kan je meerdere keren een antwoord geven en kijken hoe je kijk op dingen verandert over de jaren.

Ik deel nog wat willekeurige pagina’s uit het boek die ik al ingevuld heb of die me gewoon opvielen, omdat ik ze leuk vond. Ik geef altijd al ietsje teveel weg in artikelen over boekjes, maar ik vind het gewoon ontzettend leuk om jullie een goed beeld te geven van wat je kan verwachten.

Ik vind Once Upon A Time I Was een ontzettend tof invulboekje. Het is een vrij volwassen boek, maar dat betekent niet dat er geen leuke opdrachten of uitdagende vragen tussen zitten. Het is een ideale manier om een goed beeld te krijgen van je leven en daar later nog eens op terug te kijken. Ik denk in ieder geval dat ik het geweldig zou vinden om dit terug te zien als ik een rimpelig omaatje ben. Wat mij betreft een aanrader dus! Hoewel het boek stevig is en er goed uit ziet vind ik de prijs nog wel een klein beetje hoog, maar ik zou het er wel voor over hebben (ik heb dit exemplaar gekregen). Je koopt hem hier en hier voor 17 euro of bij bol.com voor €19,49.

125 reacties

 • Antwoorden Ilona 28 juli 2014 om 20:16

  Super leuk! Bedankt voor het delen! Ik heb het boekje meteen op mijn verlanglijstje geplaatst op bol.com!

  P.s. Complimenten voor je nette handschrift!

 • Antwoorden marleen 24 mei 2014 om 23:35

  Haii, vandaag liep ik in een museum rond en in het winkeltje zag ik dit boekje ineens liggen. Ik had jouw review en al van gelezen en wilde ook al heel graag zo’n soort boekje, dus ik nam hem mee! Geweldig leuk vind ik hem. Wat je ook al zei is indd dat je hem eigenlijk moet kopen als je een jaar of 20 bent maar ik vond het ook leuk om er gewoon vroeg mee te beginnen (ik ben 15 hihi) naja dit wilde ik gewoon eventjes zeggen haha weet ook niet waarom. Jij hebt er voor gezorgd dat ik hem zou kopen ! X

 • Antwoorden Kikki 18 april 2014 om 19:47

  Wat een super tof boekje!

 • Antwoorden Ellen 16 april 2014 om 20:50

  Ik wilde hem vandaag bestellen bij bol.com en dan zie ik dat ie opeens 25,99 kost!! pff

 • Antwoorden Jet 14 april 2014 om 16:12

  Mijn moeder zat op dezelfde school!

 • Antwoorden Willemijn 14 april 2014 om 12:20

  Wat een ontzettend gaaf boekje!
  Jammer dat ik er nu pas over lees, was echt iets geweest om voor mijn verjaardag te vragen…

 • Antwoorden Hanne 13 april 2014 om 17:58

  Wat een leuk boekje! Meestal denk ik bij je posts over boekjes “klinkt leuk, maar ik denk toch niet dat ik er zelf veel mee zou doen”, maar dit lijkt me echt iets voor mij :)

 • Antwoorden LittleBibsy 12 april 2014 om 11:05

  Dit zijn echt zo’n leuke boekjes. Ook lijkt het me zalig om dit te kunnen invullen.

 • Antwoorden Stephanie 9 april 2014 om 02:20

  Ik ken het boekje ja, hij staat op mijn wishlist :).

 • Antwoorden demi 8 april 2014 om 16:27

  ik heb niet zo veel geld op het moment (10 euro)
  maar ik ben 19 april jarig dus dan kan ik hem wel kopen <3

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 8 april 2014 om 12:29

  Dit ziet er zo leuk ui!

  • Antwoorden Emma De Boeck 8 april 2014 om 17:56

   Wist niet dat je ook op teske haar site zat nice !!! :)

 • Antwoorden Lytje 8 april 2014 om 12:26

  Wat een leuk boekje! Welk vakkenpakket had je eigenlijk gekozen op de middelbare school? Vroeg het me opeens af toen ik de pagina’s over school las :)

 • Antwoorden Louisa 8 april 2014 om 12:16

  Klinkt als een goed cadeautje voor een vriendin van mij! Thanks voor de tip (: x

 • Antwoorden Janice 8 april 2014 om 11:37

  Wat leuk! Ik ben echt gek op zulke boekjes :)

 • Antwoorden laura 7 april 2014 om 19:24

  Wat gaaf!! x

 • Antwoorden Esmée 7 april 2014 om 18:44

  Oh dit boekje is erg leuk! Fijne review. x

 • Antwoorden Lara 7 april 2014 om 15:24

  Hoeveel bladzijdes heeft het boekje? Ik overweeg het om te kopen, maar het is aan de prijzige kant dus ik hoop dat -ie een beetje veel pagina’s heeft! Gaat het vooral over je volwassen leven? Of is elke “tijd” in je leven even veel verdeeld over het boekje? Ik ben echt heel erg benieuwd!

 • Antwoorden Petra 7 april 2014 om 13:47

  Leuk! Die gaat op mn wish list!

 • Antwoorden Femke 7 april 2014 om 12:06

  Wat een superleuk boek! De prijs vind ik zelf inderdaad ook wel een beetje aan de hoge kant, maar ik zal ‘m onthouden. Wie weet leuk om te vragen voor een verjaardag ;-)

 • Antwoorden Jenny 6 april 2014 om 19:50

  Erg leuk ja!

 • Antwoorden Marjolein 6 april 2014 om 19:15

  Wat leeeuk! Jij hebt altijd echt van die leuke boekjes enzo :)

 • Antwoorden pamela 6 april 2014 om 17:12

  wat een ontzettend leuk boekje!

 • Antwoorden sofie 6 april 2014 om 16:25

  ik vind het echt leuk als je reviews schrijft over invulboekjes :-)

 • Antwoorden Miss Happinez 6 april 2014 om 16:16

  Super leuk boekje! Ik ben echt gek op dit soort invulboekjes.

 • Antwoorden Mandy 6 april 2014 om 14:47

  Wat een leuk boekje! Het lijkt een soort vriendenboekje, maar dan voor jezelf hihi. Lijkt me erg leuk om in te vullen!

 • Antwoorden Judith 6 april 2014 om 14:37

  Wat een ontzettend leuk boekje! Ik hou ook echt van dat soort boekjes!

 • Antwoorden Laura | Love the food of life 6 april 2014 om 14:23

  Echt super leuk! Deze wil ik ook! Hij gaat direct op mijn wishlist!

 • Antwoorden Liddie 6 april 2014 om 14:09

  Ik hou echt van opschrijfboekjes en blijf vooral door gaan met het delen daarvan. :) Deze is ook super leuk!

 • Antwoorden Lisa 6 april 2014 om 13:49

  Door jou heb ik nu al 3 superleuke notitieboekjes aangeschaft, haha!
  Maar over de superpower die je had opgeschreven, bedoelde je daar niet mee teleporteren in plaats van transporteren? ik kan ook helemaal fout zitten hoor..

 • Antwoorden Hiske 6 april 2014 om 13:42

  Wreck this journal is ook een leuk boekje

 • Antwoorden Tamara 6 april 2014 om 13:17

  Echt een super leuk boekje! Lijkt me echt eens een keer grappig om in te vullen en na zoveel jaar weer te lezen.

 • Antwoorden Luana 6 april 2014 om 13:14

  Echt een super leuk boekje! Als ik al die notitie boekjes van jou zie wil ik ze gelijk allemaal gaan kopen haha.

 • Antwoorden Lisanneleeft 6 april 2014 om 13:04

  Alweer zo’n schattig boekje! Deze vind ik erg leuk :)

  Wat je hebt opgeschreven over het terug kijken vind ik heel leuk om te lezen! Ik vond naar school gaan op dat moment ook al juist heel leuk (waarschijnlijk omdat het voor mij niet vanzelfsprekend was), maar volgens mij hadden heeeel veel medeleerlingen een enorme hekel aan school :P Ben wel benieuwd hoe zij daar nu achteraf over denken :)

 • Antwoorden Frederique 6 april 2014 om 12:59

  Wauw, wat een leuke boekjes heb jij toch altijd!
  xx

 • Antwoorden Nora 6 april 2014 om 12:32

  Wat een leuk boekje!! Laat de artikelen over dit soort boekjes maar komen! Ik ben altijd mega enthousiast als ik zie dat je weer een nieuw boekje hebt!

 • Antwoorden Anna 6 april 2014 om 10:57

  Woooooww dat lijkt me echt supertof!

 • Antwoorden Celien 6 april 2014 om 10:42

  Wat leuk! :D ik denk dat ik het ook ga bestellen, ’t is veel leuker dan een gewoon dagboek. En vaak begin ik te schrijven in een dagboek, maar stop ik na een weekje al… En toch heb ik het soms nodig om van me af te schrijven! Echt heel leuk dit! :)

 • Antwoorden Tessa | Stylish Strangers 6 april 2014 om 10:35

  Wat een leuk boekje! Ik wil hem ook!!

 • Antwoorden Kim 6 april 2014 om 10:32

  Super leuk! Die komt zeker op mijn verlanglijstje, ik hou van zulke boekjes en van dingen vastleggen!

 • Antwoorden Svenja 6 april 2014 om 10:16

  Wat een super schattig & handig boekje zeg. Ook heel erg leuk voor later, zo vergeet je nooit waar je allemaal bent geweest!

 • Antwoorden Rosanne 6 april 2014 om 08:25

  Echt, wat een leuk boekje!

 • Antwoorden Anoeska 6 april 2014 om 03:17

  Wat een leuk en schattig boekje! Zoals je zegt is dit erg leuk om als cadeautje te geven.

 • Antwoorden mayonaise maken 6 april 2014 om 00:55

  Wat een super grappig boekje! Bedankt voor de tip, ik ga ‘m ook aanschaffen!

 • Antwoorden Edith 5 april 2014 om 23:56

  Wat een super leuk boekje!

 • Antwoorden Charlotte 5 april 2014 om 23:49

  Wat een superleuk invul boekje!

 • Antwoorden Roxanne 5 april 2014 om 23:40

  Ohh wat leuk zo;n herinneringsboekje! Ik zie dit wel voor mij als een dit lees ik als ik bejaard ben boekje :)

 • Antwoorden mateusz 5 april 2014 om 22:56

  Ik heb ook op St.Antoniuscollege gezeten in Gouda maar dan de Meander locatie :P

 • Antwoorden Clim 5 april 2014 om 22:52

  leuk artikel teske ! maar is er ook een kinder versie van ? of een nederlandse versie? hoeft niet precies dezelfde te zijn, maar zo’n soort ! ik heb zelf nog nooit zo’n boekjes gehad, maar moet dr maar snel eentje gaan kopen :)

 • Antwoorden Joli 5 april 2014 om 22:40

  Erg leuk boekje. Vooral voor wat later als je het ooit weer eens tegenkomt.

 • Antwoorden Wendy (B) 5 april 2014 om 22:24

  Het ziet er mij inderdaad een heel leuk boek uit.
  Ik ga het mij ook kopen.
  Toen ik die ene vraag zag (My best grade was), moest ik lachen: ik had dat ook (maar ik was wat ouder) :D

 • Antwoorden Hester 5 april 2014 om 22:14

  Deze wil ik! Nu alleen nog niet, op je veertiende valt er nog niet zo heel veel terug te kijken. Ik ga hem wel onthouden!

 • Antwoorden Lisanne 5 april 2014 om 22:01

  Wat een tof boekje weer! Aangezien mijn leeftijd kan ik ook vast niet alles invullen, maar het ziet er wel onwijs leuk uit.

 • Antwoorden saarenzo 5 april 2014 om 21:59

  Wat een leuk boek! Het doet me een beetje denken aan de mam/pap/e.d. vertel eens boeken.

 • Antwoorden Lies 5 april 2014 om 21:55

  Wat een ontzettend leuk boekje! Ik ben sowieso gek op dit soort boekjes die je in kan vullen, want het is zo leuk om het na een tijdje weer allemaal terug te lezen.

 • Antwoorden Jaimie 5 april 2014 om 20:48

  Ah zo leuk zijn dit soort boekjes. Ik ga dit voortaan voor mijn verjaardag vragen! :)

 • Antwoorden Estrella 5 april 2014 om 20:36

  Dat lijkt me een leuk boekje!

 • Antwoorden Moor 5 april 2014 om 20:35

  Hoi Teske!

  Il zit op je site vanaf me mobiel en iedere keer word ik gelijk doorgestuurd naar app-store! Heel vervelend! Kan ik dit uitzetten?

  Leuk artikel verder!

  • Antwoorden Teske 5 april 2014 om 20:52

   Dat zou niet moeten gebeuren. Heb je toevallig iets per ongeluk gedownload? Het kan malware op je telefoon zijn. Ik heb ook niemand anders gehoord met die klachten :(

  • Antwoorden Hanan 5 april 2014 om 21:55

   Ik heb tijdje hetzelfde,erg vervelend! Al klik ik er op hij gaat ni direct weg.

 • Antwoorden Hanna 5 april 2014 om 20:17

  Wat een leuk boekje!

 • Antwoorden Luuke 5 april 2014 om 20:16

  Wat een super leuk boekje! deze staat op mijn wishlist :)

 • Antwoorden Stefanie 5 april 2014 om 20:12

  Wat een leuk boek! ik houdt echt van die leuke doe boekjes.

  Verder echt een leuke nieuwe header!

 • Antwoorden Sheela 5 april 2014 om 19:51

  wat een leuk boekje, als ik het kan vinden koop ik het voor een vriendin

 • Antwoorden Apollonia 5 april 2014 om 19:40

  Wow, heel erg leuk boek!

 • Antwoorden Suzanne 5 april 2014 om 19:14

  Oh dit vind ik echt zulke leuke boekjes!

 • Antwoorden Sjoukje 5 april 2014 om 18:52

  Wat een leuk boekje!

 • Antwoorden Nikki 5 april 2014 om 18:49

  Wel een leuk boekje, maar ik zou het nog best lastig vinden om in te vullen.

 • Antwoorden Lauriëtte 5 april 2014 om 18:46

  Dit lijkt me een heel leuk boek! Het ziet er ook super mooi uit allemaal qua design!

 • Antwoorden Amber Naomi 5 april 2014 om 18:27

  Ik wil zelf ook al heel lang zo’n invulboekje kopen, maar op een of andere manier doe ik het nooit!
  de “wreck this journal” lijkt me meer iets voor mij

 • Antwoorden BakingBeautyNL 5 april 2014 om 18:14

  Wat leuk dit soort invulboekjes. Ik ben nooit goed geweest in dagboeken.. Dit soort boekjes zijn dan juist perfect!

 • Antwoorden Annebelle 5 april 2014 om 18:11

  Dit vind ik het leukste invulboekje tot nu toe :D

 • Antwoorden Beau 5 april 2014 om 18:11

  Wat een geweldig, leuk invulboekje! :D

 • Antwoorden Janneke 5 april 2014 om 18:08

  Super leuk boekje! Ik ga er denk ik ook een aanschaffen. :)

 • Antwoorden Desmain 5 april 2014 om 18:05

  Ziet er echt heel leuk uit!

 • Antwoorden Mandy 5 april 2014 om 17:50

  Super leuk boekje, ik vind invul boekjes ook helemaal te gek.

 • Antwoorden Eline 5 april 2014 om 17:25

  Super leuk boekje!!

 • Antwoorden Michelle 5 april 2014 om 17:13

  Ik denk niet altijd bij ieder boekje yay (maar vind het wel heel leuk als je erover schrijft) maar deze krijgt een dikke YAY. Door het interactieve en het ‘nergens aan vastzitten’ is dit een boekje die ik denk ik goed zou kunnen bijhouden. Thanks voor de tip!

 • Antwoorden Christa 5 april 2014 om 17:13

  Je zou me echt zo gelukkig kunnen maken met dit soort boekjes, wauw.

 • Antwoorden Mariska 5 april 2014 om 17:09

  Wat leuk zeg om zo bij te houden en later terug te lezen :)

 • Antwoorden Fran 5 april 2014 om 17:02

  Wat een super cool boekje! Bol.com heeft echt vaker van die leuke goodies. Ik moet maar eens een kijkje gaan nemen.

 • Antwoorden Alette 5 april 2014 om 16:47

  Erg leuk boekje! Al weet ik niet of het echt iets voor mij is. Aan de ene kant is het fijn dat je een onderwerp krijgt om over te schrijven, maar aan de andere kant ben ik bang dat ik me er beperkt door zou voelen, snapje?
  Grappig trouwens, als ik niet na de basisschool verhuisd was zou ik waarschijnlijk ook naar het St Antoniuscollege in Gouda zijn gegaan…

 • Antwoorden Naomi 5 april 2014 om 16:40

  Weer zo’n leuk boekje, hoe vind jij ze toch altijd?

  • Antwoorden Femke 5 april 2014 om 16:59

   Volgens mij krijgt ze de meeste thuis gestuurd !

   • Antwoorden Eefje 5 april 2014 om 21:21

    Nee, deze koopt ze gewoon zelf omsat ze gewoon heel erg van invulboekjes oud (volgens mij dan) iniedergeval een hele leuke review!

   • Antwoorden Teske 5 april 2014 om 21:25

    Nee, dit is juist de eerste die ik ooit heb gekregen haha! Ik krijg voornamelijk make-up, dit soort boekjes koop ik vrijwel altijd zelf. Ik zie ze op andere blogs of ga op onderzoek uit op bol.com

 • Antwoorden Lotte 5 april 2014 om 16:36

  Ook weer zo’n leuk boekje! Ik denk dat dit boekje me nog het meest aanspreekt van de boeken met lijstjes die je tot nu toe voorbij hebt laten komen op je blog. Als je veel tijd hebt kun je uitgebreide vragen beantwoorden en anders de keuze- of korte vragen. Maar Teske, je moet ze wel met verschillende kleuren invullen hè!

 • Antwoorden Amy 5 april 2014 om 16:34

  Meteen op mijn wishlist! Erg leuk!

 • Antwoorden Tessa 5 april 2014 om 16:33

  Superschattig!

 • Antwoorden Minou 5 april 2014 om 16:30

  Oh wat een superleuk boekje! Dit lijkt me echt heel tof om – inderdaad – later met je kinderen te bekijken en zo. Oh wat leuk..

 • Antwoorden Lotte 5 april 2014 om 16:29

  Echt super leuk! Ik zit in nu op een basisschool die st. Antonis heet.

 • Antwoorden Wieneke 5 april 2014 om 16:28

  ik hou echt van dit soort boekjes, heel erg leuk! Ik ben nu bezig in zo’n dagboekje waarbij je vijf jaar lang iedere dag een vraag beantwoordt. Ik ben al bijna een jaar bezig.

 • Antwoorden MySimplySpecial 5 april 2014 om 16:25

  Wat een onzettend leuk idee!

 • Antwoorden Suzanne 5 april 2014 om 16:23

  Wat grappig dat maatschappijleer en CKV jouw lievelingsvakken waren, want dat zijn nou echt de vakken waar ik op dit moment echt de pest aan heb haha! Verder erg leuk artikel (zoals altijd)

 • Antwoorden Jorien 5 april 2014 om 16:22

  Wat een leuke manier om je herinneringen te bewaren!

 • Antwoorden Sandra 5 april 2014 om 16:09

  Dat is inderdaad wel een leuk boekje. Heb er nog nooit eerder van gehoord, maar het lijkt me (ook) wel leuk om te hebben en in te vullen :)
  Ik heb ‘m op één van m’n bol.com verlanglijstjes gezet, wie weet bestel ik het wel een keer.

 • Antwoorden Suzanne 5 april 2014 om 16:05

  Ik ben helemaal fan van dit soort boekjes. Erg leuk.

 • Antwoorden Melisa 5 april 2014 om 16:04

  Leuk dit soort boekjes! Vooral als je ze later terug kan lezen.

 • Antwoorden Joyce 5 april 2014 om 16:04

  Zoals je al zei, super leuk om cadeau te geven. Of gewoon om jezelf cadeau te doen hihi. Dit lijkt me echt een super leuk boekje om ooit eens in de toekomst nog te bestellen.

 • Antwoorden Marjolein 5 april 2014 om 16:01

  Echt een super leuk boek!

 • Antwoorden Amelie 5 april 2014 om 16:00

  Je bent je Londen Beautycon reis vergeten bij landen die je hebt gezien!

  • Antwoorden Teske 5 april 2014 om 16:15

   Oh ja, Engeland! Ik ben er al meerdere keren geweest, maar was vergeten hem op te schrijven. Had ‘m wel aangekruist :)

 • Antwoorden Emm 5 april 2014 om 15:58

  Normaal gezien ben ik niet zo van de invulboekjes, maar deze spreekt me om een of andere reden erg aan. Inderdaad leuk om jaren later op terug te kijken. :)

 • Antwoorden Caitlin 5 april 2014 om 15:56

  Wat leuk! Ik heb laatst het: “Mijn vragenboekje” gekregen, ook een invulboekje. Een beetje het zelfde idee maar dan meer voor jeugd. Te koop bij Bruna, boekhandels of op bol.com

 • Antwoorden Ashleey 5 april 2014 om 15:53

  Wat een super leuk boekje :D

 • Antwoorden Femke 5 april 2014 om 15:44

  ja, weer wat nieuws voor op mijn verlanglijstje (:

 • Antwoorden kelly 5 april 2014 om 15:42

  Wat een ontzettend leuk boekje!

 • Antwoorden Danielle 5 april 2014 om 15:36

  Leuk boekje om te zien. Alleen vind ik hem best nog wel duur denk ik.

 • Antwoorden Puk 5 april 2014 om 15:34

  Dat van dat ledikantje zei je ook in je draw my life volgens mij!

 • Antwoorden Daphne 5 april 2014 om 15:32

  Wat een grappig boekje! Ik vind het alleen altijd zonde om geld aan zo’n ding te besteden, want dit soort vragen kan ik mezelf ook stellen. Niet echt noodzakelijk om te hebben voor een student on a budget haha.

 • Antwoorden Femke M. 5 april 2014 om 15:31

  Oké, ik wil dit boekje nu héél erg graag, haha! En Teske, ik vind je handschrift echt leuk, beetje ouderwets maar toch leesbaar, echt super!

 • Antwoorden marije 5 april 2014 om 15:25

  het hoofdstuk van seksualiteit is hoofdstuk 5 in klas 2 (meestal)

 • Antwoorden Yinn 5 april 2014 om 15:24

  Ik ben zelf ook gek op dit soort boekjes en ben helemaal verslaafd aan de boekjes van Keri Smith. Voor heel nette mensen die een beetje minder net willen zijn is Wreck this Journal wel ontzettend leuk. Ik ben zo’n persoon en wil het liefst alles heel houden door 1 opdracht heb ik hem dus bij gym onder de douche gehouden en ja misschien een aanrader.

 • Antwoorden Julia 5 april 2014 om 15:22

  Superleuk! Lijkt me ook leuk als je die later nog eens terugleest :)

 • Antwoorden Robin 5 april 2014 om 15:18

  Leuk!! Ik ben meteen van je site naar bol.com gegaan om het te bestellen! Ik hou zoo van dit soort boekjes, het lijkt me geweldig om later terug te lezen. Bedankt voor het delen van weer een super invulboek.

 • Antwoorden dresses and daisies 5 april 2014 om 15:17

  Ik kijk momenteel een serie met die naam. Nou, toevallig…

 • Antwoorden Krissi 5 april 2014 om 15:14

  Super tof, dit boekje. Dit ga ik dus voor mijn verjaardag vragen, hihi. Ik vind het echt leuk om zo’n persoonlijke vragen in te vullen en dan later terug te lezen. Ik baal soms wel een beetje dat ik mijn oude dagboek heb weggegooid, omdat ik hem zo persoonlijk vond.

 • Antwoorden Nienke 5 april 2014 om 15:13

  Wat een leuk boekje!

 • Antwoorden Kim 5 april 2014 om 15:06

  Wat een schattig boekje! Echt weer iets voor jou haha :)

 • Antwoorden Isabella 5 april 2014 om 15:06

  Ahh wat een leuk boekje! Dit had ik nog niet eerder gezien. Best wel ook iets voor mij, ga ik vragen voor mijn verjaardag:)

 • Antwoorden Anniek 5 april 2014 om 15:04

  Ah, dit lijkt me zo’n leuk boekje! Ik ben ook echt gek op dit soort boekjes, ik houd ook altijd het boekje ‘Q&A a day’ bij, en ook heb ik een ‘positieve punten van de dag-lijstje’. Dit lijkt me echt een heel gaaf boekje, omdat je later dan nog zo goed terug kan zien hoe je nu was, ook leuk voor je kinderen later! Deze gaat op mijn verlanglijstje :)

 • Antwoorden Noa 5 april 2014 om 15:04

  Super leuk ! Ik hou ook heel erg van dit soort boekjes, en aangezien ik het leuk vindt om dagboeken te schrijven , maar ik er niet zo goed in ben , is dit het ideale boek voor mij !

 • Antwoorden Charile 5 april 2014 om 15:02

  Wat een super leuk boekje!

 • Reageer