Spring has sprung TAG

1 april 2014

Ik heb besloten om ongeveer een keer per maand een TAG te doen en aangezien er vandaag een nieuwe maand in ging leek het me wel leuk om er dan ook meteen mee te beginnen. Ik ben nog lang niet uitgepraat over de lente (na deze blogpost hopelijk wel) en daarom beantwoord ik vandaag allerlei vragen over deze periode van het jaar. Het is een TAG die vooral internationaal rondgaat op YouTube, maar ik vond de vragen ook wel heel tof om te beantwoorden in een artikel.

Foto door Mayo

Naar welke lente-trends kijk je het meeste uit?

Nou, de krijtkleurtjes komen weer een beetje in de mode en hangen dus ook weer massaal in de winkels binnen nu en een paar weken. Pastel is altijd wel hot in de lente. Mijn probleem is echter dat ik het prachtig vind, maar niet bij mezelf. Pastel is toch vaak ietsje te koel en te flets voor bij mijn huid en haarkleur. Grijs komt ook terug en dat kan ik dan weer ietsje beter hebben. Ach, eigenlijk volg ik de trends niet zo. Ik ben blij als ik een leuk zwierig shirtje aan kan trekken, mijn broekspijpen op kan rollen en in mijn lage all-stars kan stappen. Aangezien ik lekker veel wil doen als het zulk goed weer is, wil ik ook zo comfortabel mogelijk zijn. Voor mij geen strakke jurkjes of hoge hakken!

Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?

Lastig zeg! Als het gaat om fashion heb ik me sowieso voorgenomen om meer van deze hand-chains te dragen, omdat ik ze zo stoer en tof vind. Qua kleding is op dit moment waarschijnlijk mijn lente-jasje (te zien in deze shoplog) mijn favoriet. Ik heb hem de afgelopen week elke dag gedragen en hij staat erg leuk en stoer bij bijna elke outfit. Hij zit ook onwijs lekker en dat is natuurlijk ook een pluspunt. Het enige wat ik lastig vind is dat ik hem niet zo mooi vind op een lichte spijkerbroek, omdat ‘ie zelf ook van lichte spijkerstof is gemaakt.

Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?

Eigenlijk heb ik niet echt vakanties, tenzij ik die zelf in plan. Ik heb dan ook helemáál geen idee van wanneer de school en/of werkvakanties zijn, maar wat ik wel weet is dat ik leuke dingen ga doen. Ik heb in mei familieweekend en in april heb ik wat leuke uitjes: ik doe onder andere mee aan een tafelvoetbal-toernooi (gewoon voor de grap hoor). Ik ga me gewoon voornemen om zoveel mogelijk op terrasjes te zitten, lekker door Amsterdam te fietsen, mijn zonnebril bijna elke dag te dragen en zo nu en dan even een break nemen van het werken en rustig van de buitenlucht genieten. Verder staan er eigenlijk nog geen vaste dingen gepland! Er kunnen alleen nog maar leuke dingen gaan gebeuren. Wie weet ga ik wel picknicken, want daar heb ik namelijk enorm zin in.

Wat is je favoriete lente lipkleur?

Roze! Of het nou zacht of felroze is: ik ben dol op roze. Waar ik in de winter snel naar de donkere kleuren neig wil ik in de lente iets vrolijks op mijn lippen en roze komt daar voor mijn gevoel het dichtste in de buurt. Ik heb nog geen uiterste favoriet, maar ik heb de laatste tijd wel een paar kleuren geprobeerd die weleens standaard in mijn tas zouden kunnen komen te liggen. Yes, roze is het echt voor mij! Hierboven zie je trouwens L’oréal Paris l’Extraordinaire in Fuchsia Drama.

En je favoriete lente nagellakkleur?

Daar heb ik er natuurlijk gisteren een heleboel van behandeld! Als ik er dan eentje moet kiezen is het de bovenstaande kleur. Deze heet ‘Don’t Bossa Nova Me Around’ en komt uit de OPI Brazil collectie. Het is geen hele typische kleur en daarom vind ik hem juist zo prachtig. Je zou verwachten dat ik een pastelkleur of een andere lichte tint kies, maar hoewel die ook erg mooi zijn was ik nu eigenlijk op zoek naar iets wat meer afweek. Dit is een hele chique kleur en hij laat mijn handen ook nog eens wat bruiner lijken.

How about je favoriete lentekleur in het algemeen?

Dan moet ik toch wel gaan voor mintgroen. Hoewel ik heel weinig groen draag, komt groen toch altijd weer terug als je me vraagt naar mijn favoriete kleuren. Het is de vrolijkheid die het hem doet, denk ik. Mintgroen kan zowel héél fris als een beetje vintage staan, zoals hierboven, en dat spreekt me erg aan. Het is zo’n kleur die altijd wel goed is en die altijd leuk staat (behalve als ik hem aan heb).

Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de lente?

Dat moet dan toch de iced no-water chai tea latte zijn of de caramel cream met slagroom. Ik vind die allebei heel lekker! Zodra het wat warmer wordt stap ik vliegensvlug af van de warme drankjes, want die vind ik dan een stuk minder lekker. Ik loop over naar de ijsblokjes die lekker smelten op mijn tong. Ik ga gevaarlijk vaak naar Starbucks.

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu de lente er is?

Absoluut! In mijn kleding is het nog niet zo heel erg naar voren gekomen, maar ik voeg wel steeds vaker een subtiel blauw of groen lijntje toe aan mijn make-up. Ik vind dat echt mega leuk! De Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousses zijn daar enorm goed voor, omdat ze muurvast zitten als je ze eenmaal aangebracht hebt. Als je dus een beetje gaat zweten gaan ze nog steeds niet verplaatsen of vervagen. Je kan er natuurlijk ook gewoon oogschaduw voor gebruiken! Kleur aan je make-uplook toevoegen is zo onwijs leuk, ik vind dat iedereen het een keer zou moeten proberen! Ook als het inderdaad gaat om de lippen wil ik weer veel vaker iets fellers op.

Waar heb je het meeste zin in als het gaat om de lente van dit jaar?

Het vrije gevoel. Ik voel het al, want ik heb heerlijke dagen achter de rug, maar het kan alleen nog maar meer worden. Waar ik me in de winter het liefste de hele dag opsluit in mijn kamer wil ik nu lekker bij een cafeetje zitten werken en buiten de deur lunchen. Niet erg goed voor de portemonnee, wel erg leuk en gezellig. Het bevrijdende gevoel wanneer ik geen winterjas om mijn lichaam mee hoef te dragen is al genoeg. Ik heb zelfs al zónder jas rondgelopen en dat is nog een stukje beter.

Praten over de lente maakt me blij. Zijn jullie al helemaal in de lente-stemming? 

61 reacties

 • Antwoorden domain 8 oktober 2014 om 21:10

  I was curious if you ever thought of changing the page layout of your site?

  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with
  it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images.

  Maybe you could space it out better?

 • Antwoorden Charlotte 6 april 2014 om 00:31

  Leuke tag teske! Lijkt me heerlijk om zelf je vrije dagen te kunnen plannen! Ik vind pastel kleurtjes ook geweldig <3

 • Antwoorden Wendy 5 april 2014 om 16:46

  Super gave tag! Ik heb em overgenomen op mijn blog. Ik word ZO super blij van de lente. Het zonnetje dat (als we geluk hebben) vaker schijnt, blauwe lucht, langer licht. Zonder jas naar buiten, blote voeten :) Dank je wel Teske voor deze leuke tag.

 • Antwoorden Spring Has Sprung Tag | Wen's World | By Wen 5 april 2014 om 15:19

  […] rond op Youtube. ‘Dutchie’ blogger Teske de Schepper heeft een artikel gemaakt van de Spring Has Sprung Tag en ik besloot de vragen over te […]

 • Antwoorden Michelle 3 april 2014 om 18:54

  Dat je je eigen tijd in kan plannen is in de lente perfect, zo kun je ervoor zorgen dat je er een beetje van kan genieten! Helaas kan ik dat niet altijd, maar áls het kan… het werkt motiverend! Grappig trouwens: ik herken een paar van je maanddoelen in dit artikeltje, leuk :)

 • Antwoorden Petra 2 april 2014 om 22:38

  Dat vestje vind ik heel erg mooi, iets wat klassiek, maar erg girlygirly…daar houd ik wel van!

 • Antwoorden Estrella 2 april 2014 om 19:42

  Wat een leuke tag!

 • Antwoorden Julia 2 april 2014 om 11:34

  Hai Teske ,

  Als eerste is je blog echt super gaaf ! Maar ben je nog een keer van plan om met Mert samen te gaan wonen? En wil je deze tag ook in video vorm maken ? Dan kan je wat langer erbij praten ! En nog een vraagje (wel mijn laatste haha) waar heb je die hand chain gekocht ? xoxoxo Julia Kok , Loveyouu !

 • Antwoorden Joelle 1 april 2014 om 23:03

  Ik was al in de lentestemming, maar na deze tag is dat gevoel alleen maar sterker! Ik heb zin in de dag van morgen, met het zonnetje op mn gezicht, heerlijk!

 • Antwoorden Julia 1 april 2014 om 22:24

  Hee, wat zie ik nou ?!
  In Amsterdam rondfietsen?
  Is dit omdat Mert daar een appartement heeft of ga je
  misschien stiekem ook verhuisen?

  • Antwoorden Teske 2 april 2014 om 08:51

   Jullie speculeren teveel haha! Ik moet toch sowieso altijd veel in Amsterdam zijn? En nu kom ik er natuurlijk nog wat vaker. Ik woon nog gewoon lekker thuis hoor.

 • Antwoorden marleen 1 april 2014 om 22:18

  ik hou heel erg van TAGS! en van de lente! hihi. leuk dat je er nu elke maand eentje gaat doen, ik vind het namelijk gewoon super leuk. en het is ook leuk om zelf de antwoorden te bedenken ^^
  x

 • Antwoorden Jana 1 april 2014 om 20:12

  Erg leuke tag :) x

 • Antwoorden Sharrel 1 april 2014 om 16:13

  Wat een leuke tag om te lezen! De foto’s zijn echt prachtig. vooral die eerste look.

  x

 • Antwoorden Eline 1 april 2014 om 16:06

  Echt een super leuke tag ^^

 • Antwoorden Rosanne 1 april 2014 om 15:28

  Leuke tagg!! Ik word altijd blij als ik na de winter weer blaadjes aan de bomen zie groeien en alle bloemen uit zie komen.

 • Antwoorden Frederique 1 april 2014 om 15:23

  Leuk artikel en vragen maar weer! Vooral die nagellak vind ik zooo mooi!
  xx

 • Antwoorden Anoeska 1 april 2014 om 14:05

  Hele leuke tag! Mooie foto’s heb je er ook bij gemaakt.

 • Antwoorden Anneleen 1 april 2014 om 13:54

  Hele leuke tag! Heb zelf ook al lentekriebels! :)

 • Antwoorden Joëlle 1 april 2014 om 13:45

  Wat een leuke TAG! Leuk dat je zegt dat je blij bent als je een leuk zwierig shirtje aan kan trekken, je broekspijpen op kan rollen en in je lage allstars kan stappen. Dit las ik terwijl ik zelf een peplum top, een broek met opgerolde broekspijpen en lage mintgroene allstars aanheb! Toevallig :)

 • Antwoorden saarenzo 1 april 2014 om 13:16

  Leuke tag! Ik ben ook helemaal in een lente stemming :)

 • Antwoorden Melisa 1 april 2014 om 12:35

  Ik zit helemaal in de lente stemming, en stiekem kijk ik ook al heel erg uit naar de zomer! Ik hoop dat de tijd extra langzaam gaat zodat we er langer van kunnen genieten! :)

 • Antwoorden Chinouk 1 april 2014 om 11:45

  Oh wat een leuke tag! Ik ben gek op alle seizoenen en als er een nieuwe begint als dat altijd leuk. Ik moet wel nog een aantal lente outfits aanschaffen!

 • Antwoorden Fabienne 1 april 2014 om 11:42

  Roze lipstick en pastelkleuren zijn ook mijn favoriet deze lente!

 • Antwoorden Ashleey 1 april 2014 om 11:11

  Super leuke tag!

 • Antwoorden Maaike 1 april 2014 om 11:11

  Leuke tag! Ik geniet zó van dat heerlijke weer, ik ben al helemaal in de lentestemming! Laat die zon maar komen!

 • Antwoorden Mariska 1 april 2014 om 11:07

  Ja helemaal in de lente stemming, het is zo fijn dit weer! Ik word er ook vrolijker door :)

 • Antwoorden D 1 april 2014 om 11:06

  Leuke tag! Zodra de zon begint te schijnen kom ik in het zomer gevoel! Verse bloemen, jonge beestjes, lichte kleurtjes, de lente is absoluut mijn favoriete seizoen!

 • Antwoorden Lauriëtte 1 april 2014 om 10:56

  Leuk om te lezen! Vind vooral de eerste outfit erg leuk ook!

 • Antwoorden Miranda 1 april 2014 om 10:43

  Wat een super leuke tag. Ja, ik ben ook zeker in de lente stemming. Het is zo leuk om alle bloemen weer te zien bloeien, en daarnaast alle jonge dieren <3

 • Antwoorden Amelie 1 april 2014 om 10:42

  Leuke tag, ik wordt er helemaal vrolijk van!

 • Antwoorden beautybysandra 1 april 2014 om 10:40

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Cherel 1 april 2014 om 10:34

  Ja, het zonnetje maakt me enorm vrolijk! Lente, kom maar op!

 • Antwoorden eline 1 april 2014 om 09:52

  ik vind het altijd zo leuk als jij een TAG doet! Denk dat jij een van mijn favorite blogger bent die dat zo leuk doet! ;)
  Mijn favo lente kleur is ook mintgroen maar pastel paars ( beetje lila ) vind ik ook erg leuk.
  Woon je nu samen met Mert in Amsterdam? Ik zag het ook in je my life in pictures. Maar er stond niet bij of je er nou woonde.
  liefs eline

 • Antwoorden Kirsty 1 april 2014 om 09:12

  Leuke tag! Ik ben ook al wel in de lentestemming, hoewel mijn garderobe nog wel een vrolijke update kan gebruiken; ik neig nogal snel naar donkere kleuren dus ik heb echt wat vrolijke items nodig :)

 • Antwoorden Naomi 1 april 2014 om 09:04

  Hele leuke tag! mintgroen vind ik echt geweldig :)

 • Antwoorden Rosanne 1 april 2014 om 09:00

  Wat een leuke tag zeg, en je hebt de vragen ook leuk beantwoord :D
  Roze is ook mijn favo lipstick kleur met dit weer.
  liefs x

 • Antwoorden Manon 1 april 2014 om 08:54

  Hele leuke tag dit en je het ‘m ook lekker uitgebreid ingevuld, hou ik van haha.

 • Antwoorden Saskia 1 april 2014 om 08:45

  Leuk om te lezen, krijg er nog meer lentekriebels van :-)

 • Antwoorden Marloes 1 april 2014 om 08:42

  Heerlijk de lente! Helemaal waar wat je zegt. Ik trek er nu ook veel meer op uit. Ik ga strakjes zelfs in mijn lunchbreak lekker fietsen. :)

 • Antwoorden Dionne 1 april 2014 om 08:39

  Heel leuk om te lezen!

 • Antwoorden lousaa 1 april 2014 om 08:21

  Hahaha. Mooi altijd hoe mensen altijd ineens weer zin in vanalles hebben als het lente is. Ik vind het weer van de afgelopen dagen heerlijk en geniet van het rommelen in de tuin en bij een vuurtje naar de sterren kijken. Maar ik vind het najaar en de winter net zo lekker. En ik hou toch meer van winterkleren, lekker laagjes, dikke sjaals, confortabele schoenen, monder gedoe met blarenpleisters en al die zomer beautydingen zoals ontharen en teennagels lakken enzo.

 • Antwoorden Minou 1 april 2014 om 08:17

  Ik ben echt gek op de lente!

 • Antwoorden Ceetje 1 april 2014 om 08:07

  Mintgroen is ook mijn favo lente kleur :) Leuke foto’s heb je bij het artikel uitgezocht!

 • Antwoorden Merel 1 april 2014 om 07:59

  Leuke Tag ! Ik heb heel veel zin in de lente en nog veel meer in zomer! Maar het komt er allemaal aan, yes! Ik kom in de lente stemming doordat ik ’s ochtends wakker word terwijl het al ligt is en dat het ’s avonds nog lang licht is en de achterdeur nog heel lang open kan blijven, héérlijk! <3

 • Antwoorden pamela 1 april 2014 om 07:57

  wat een ontzettend leuke tag!

 • Antwoorden Desmain 1 april 2014 om 07:45

  Heel erg leuk beantwoord!

 • Antwoorden MySimplySpecial 1 april 2014 om 07:44

  Leuke tag, ik ben gek op de lente!

 • Antwoorden Isabella 1 april 2014 om 07:26

  Leuke tag! Als ik denk aan skaterskirts, kom ik in de lentestemming. Die draag ik namelijk in de lente en zomer, niet zo snel in de winter. Ik word er heel blij van als ik ze weer aan kan trekken! X

 • Antwoorden weheartfit 1 april 2014 om 07:25

  Fijne tag! En Starbucks tja… Herkenbaar haha!

 • Antwoorden Laura 1 april 2014 om 07:24

  Ja de lente is altijd echt mega leuk! :) En ik ben in de lente jarig

 • Antwoorden Beau 1 april 2014 om 07:22

  Leuke tag! Ik ben zelf al helemaal in de Lente sfeer, vind het heerlijk om die dikke colsjaal weer af te doen.

 • Antwoorden Svenja 1 april 2014 om 07:19

  Leuke tag, ik ben helemaal dol op de lente!

 • Antwoorden Anniek 1 april 2014 om 07:11

  Ah, wat een superleuke tag! Ik geniet nu ook zó van het lekkere weer! Ik heb echt het gevoel dat het al zo ongeveer vakantie is, maar dat is misschien niet zo handig met volgende week als toetsweek :)

 • Antwoorden Suzanne 1 april 2014 om 07:06

  Ik zit al helemaal in de lente. Heerlijk!

 • Antwoorden Kim 1 april 2014 om 07:03

  Ik zit er al helemaal in! Zo’n gekleurd lijntje onder de oog is wel heel leuk!

 • Antwoorden Dita 1 april 2014 om 06:53

  Wat een leuke tag

 • Antwoorden Laura 1 april 2014 om 06:50

  Leuke tag en ook leuk ingevuld! Echt heerlijk en alles ziet er altijd veel vrolijker uit! De vogeltjes hoor ik elke ochtend weer druk fluiten! ;)

 • Antwoorden liske 1 april 2014 om 06:45

  Ja, het is geweldig weer en dat brengt me helemaal in de lente stemming!

 • Antwoorden Lotte 1 april 2014 om 06:32

  Jup, ik ben ook echt al in lente stemming. Kan ook haast niet anders met dat lekkere weer!

 • Antwoorden Todayslife 1 april 2014 om 06:06

  Alle lichte kleuren brengen mij in de lente stemming. Helemaal als de dikke lagen niet meer aan hoeven :)

 • Reageer