My Life In Pictures – maart 2014 #4

30 maart 2014

Deze week was zo fijn! Ik was een deel ervan in Amsterdam, ik had een leuk event en ik heb heel veel gelezen. Het was ook nog eens mega lekker weer! Vandaag laat ik jullie weer zien hoe ik de afgelopen week heb ervaren.

Zondag

Zondag begint bijna altijd met zo’n lekker uitgebreid ontbijtje bij ons thuis. Leuk!

De hele dag Miss Saigon draaien. Heerlijk!

Ik ben nog steeds bezig met de Nivea 28 days challenge! Het bevalt tot nu erg goed. Jij kan ook nog steeds meedoen! Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van het proefpakket.

In de middag schreef ik wat blogposts voor mijn site en filmde ik de DIY van dit toetje. Hij was mega lekker! Ik zie dat veel van jullie hem al hebben nagemaakt en dat vind ik erg leuk.

Maandag

Maandag heb ik bijna de hele dag foto’s gemaakt. Ik had heel veel producten liggen om te fotograferen en wilde lekker vooruit werken, dus ik trok een volledig dagje uit om productfoto’s te maken. Zo fijn!

Het inladen. Bijna 700 foto’s! Ik heb bijna alles die middag/avond nog bewerkt. Dat vind ik super fijn, want dan zijn ze gelijk klaar om in een blogpost te zetten, wanneer ik dat wil doen.

Ik kreeg deze maxi jurk binnen van Boohoo. Ik had hem bij Cynthia gezien en zat al een beetje met mijn hoofd in de vakantie, waardoor ik hem bestelde. Ik verwachtte dat ik er erg vormloos uit zou zien, maar ik vond hem me juist heel leuk staan! Ik ben echt super blij met de aankoop.

Dinsdag

Dinsdagochtend had ik eerst rijles en dat ging super goed! Ik denk dat het door mijn Breaking Bad muts komt. In de middag heb ik lekker op kantoor zitten werken.

Hmmmm… Misschien moet ik hier een beetje opruimen. Ik stel het altijd uit, dus de dozen stapelen zich een beetje op. Ook al heb ik naast de ingang van mijn kantoor een papiercontainer!

Juist op de dag dat ik veel Google nodig had deed hij super langzaam. Dat heb ik nog nooit meegemaakt bij Google! Hij laadde alles echt méga sloom.

Ik maakte deze foto van Stip, omdat ik haar zo schattig vond zitten naast het boompje. Net een standbeeldje.

Kijk al die afgevinkte hokjes! Dat voelt echt mega fijn. Ik kon deze week echt heerlijk vooruitwerken, wat me normaal nooit zo goed lukt.

Die avond las ik eindelijk The Fault In Our Stars uit. Ik heb héél hard gehuild aan het einde, zoals velen van jullie al voorspelden. En dan niet één traantje, maar echt een heleboel. Een aanrader! Misschien schrijf ik hier nog een review over.

Woensdag

Ik ben een beetje aan het experimenteren met m’n wenkbrauwen: ik maak ze steeds ietsje dikker. Het bevalt me wel! Hoe vinden jullie het?

Woensdagochtend vertrok ik naar mijn broer om de laatste dingen van mijn lay-out af te ronden. Een lekker bakkie koffie erbij en aan de slag. Ik heb vooral even wat dingetjes voor mijn site gedaan, want ik snap alle HTML shit niet.

Dit waren de populairste blogposts van de afgelopen 31 dagen. Zien jullie hoe populair My Life In Pictures is? Dat vind ik zo onwijs tof om te zien! Wel heel gek, want het gaat gewoon over mijn leven, maar ook leuk.

En daar stond mijn nieuwe logo online! Yay! Gelukkig kreeg ik veel positieve reacties en ik ben er zelf alweer helemaal aan gewend.

Die avond aten we pitabroodjes met vegetarische shoarma en bulgursalade. Die vegetarische shoarma smaakte echt goed! Ik heb nog nooit vleesshoarma op, maar dit was in ieder geval erg lekker.

In de avond vertrok ik naar Amsterdam. Mert heeft daar nu een appartementje en daar ging ik heen. Ik moest nog even wachten, dus ik ging lekker bij Starbucks zitten met chai tea en mijn boek. Het is ‘Opstand’, het vervolg op ‘Afwijkend’.

Mijn vriendje in de Sp!ts! Heel trots.

Donderdag

Wakker worden in Amsterdam, in een appartementje wat ook een beetje van mij is. Het voelt nog heel gek en onwennig, maar wel ontzettend leuk.

Even wat fotootjes maken, omdat ik aan het spelen was met mijn outfit voor de dag. Dit staat best leuk, toch?

Ik ging naar Bagels & Beans voor een sapje met van alles erin. Het werd een soort tie dye/ombre effect. Zag er echt heel leuk uit, haha!

Die middag kocht ik een fiets voor in Amsterdam, zodat ik daar lekker kan rondrijden. Dan ben ik niet afhankelijk van het openbaar vervoer en dat is heel handig, aangezien ik er nu toch vaak ben. Hier fietste ik naar het Kruidvat event! Fietsen in Amsterdam is best spannend, maar het went wel.

Op het Kruidvat event! Hier hebben jullie al een uitgebreid artikel over kunnen lezen. Deze bloemenvaasjes met quotes vond ik wel erg leuk, vandaar dat ik ze zo vaak op de foto heb gezet.

Make-up Academy komt naar Nederland! Yay! Ik ben zo ontzettend blij dat we eindelijk mogen gaan genieten van dit leuke merk.

Vrijdag

Het was geweldig weer. Ik had een hele vrolijke dag! Ik werkte mijn mailbox wat bij, ik deed wat dingen voor mijn blog en ging even langs bij Vera om wat op te halen. Ook heb ik nog wat gehaald bij Social1nfluencers, mijn mediabureau, voor een campagne. Ik genoot echt mega van de zon en de blauwe lucht. Kijk nou hoe mooi!

Zo zat mijn haar die dag: een hoge staart met een speels vlechtje.

Ook las ik Opstand uit. Ik heb er in totaal drie dagen over gedaan. Ik deed over Afwijkend ook maar twee dagen! Er is iets met deze boeken, waardoor ik niet kan stoppen met lezen en alleen maar door en door en door wil.

Mert had deze Pringles gekocht in Duitsland en ze leken ons echt super gek. Dat waren ze ook, want ze smaakten naar zoute chips en zoete kaneel tegelijk. Op de een of andere manier wilden we er wel van blijven eten, maar een volgende bus zullen we er niet van kopen. Die avond reden we terug naar Limburg.

Zaterdag

Zaterdag ben ik even het centrum in geweest met Mert, omdat we wat spulletjes moesten halen. Het was opnieuw zulk lekker weer!

Zijn moeder had een soort plaatkoek gemaakt, die echt mega lekker was. We smeerden er nutella op, om hem nog lekkerder te krijgen. Veel te veel gesnoept weer, maar wel allemaal heerlijke dingen.

Ik kocht ook maar gelijk het derde deel van de Divergent serie: Samensmelting. Spannend, want dit is het laatste deel!

De avond eindigde met broccolisoep. Onwijs lekker. Ik hou echt heel erg van gepureerde soepen.

En verder rijst, wokgroenten en pizzaballetjes (vegetarisch). Smullen!

Omdat Mert zou helpen bij opnames voor zondag (vandaag) gingen we ’s avonds weer naar mijn huis. We zijn echt de hele tijd rond aan het reizen, maar zo kwam het nu even uit.

Ik vond dit drankje bij de Albert Heijn To Go en het smaakte heel goed! Ik houd niet zo van normale Spa rood, maar deze met toegevoegde munt was super fris.

En dan was dit weer mijn week! Vanwege het feit dat ik vandaag iets heel leuks ging doen, waar ik helaas nog niets over mag vertellen, was de My Life In Pictures wat later dan normaal. Hetgeen wat ik vandaag heb gedaan zien jullie over een tijdje: het is iets tofs voor een komende campagne. Vanavond ga ik weer naar Amsterdam (weer reizen, haha!), want daar hebben Mert en ik wat afspraken. De rest van de week staat er nog weinig gepland, dus ik hoop dat ik vooral lekker buiten in het zonnetje kan werken. Het wordt namelijk geweldig weer! Ik hoop dat jullie mijn fotodagboek weer leuk vonden.

105 reacties

 • Antwoorden Digna 8 april 2014 om 16:52

  HMMMmmmmm Mascha had het over een campange…. Jij hebt het over een campagne… Jullie gingen samen eten (kan ook gewoon als vriendinnen).. maar speur ik hier een samenwerking op met andere bloggers…

 • Antwoorden yentl 8 april 2014 om 14:53

  wauw! Je wenkbrauwen zijn super mooi!
  En eigenlijk vind ik het helemaal niet raar dat my life in pictures zo populair is. Ik kijk altijd uit naar dit artikel. ;)

 • Antwoorden Estrella 2 april 2014 om 19:41

  Leuke foto’s weer, dat toetje ziet er lekker uit en je haar zit erg leuk met dat vlechtje.

 • Antwoorden Afke 2 april 2014 om 16:02

  Ik vind het mooier hoe je normaal je wenkbrauwen doet, en niet zo zwaar, dat lijkt in mijn mening een beetje bozig.
  Liefs.

 • Antwoorden Laurie 1 april 2014 om 20:17

  Bij mij staan alle foto’s op een anderen plek bijvoorbeeld mua bij de soep en spits het sapje is dit bij meer van jullie

 • Antwoorden Kaylee Joosten 1 april 2014 om 19:42

  Wauw, wat een leuke my life in pictures! De brede wenkbrauwen staan je wel goed naar mijn mening. Ben nu al benieuwd naar je volgende my life in pictures.

 • Antwoorden Jody 1 april 2014 om 15:33

  Mijn vriend woont ook in een ruim appartement in Amsterdam en ik kom zelf uit Assen.. Best wel even omschakelen dus, maar het is echt heel vreemd om naast je ouderlijk huis ook een ander huisje te hebben dat deels van jou is.. maar ik vind het geweldig! Veel plezier dus in het appartementje! :-)

 • Antwoorden Maaike 31 maart 2014 om 20:54

  Grappig dat je ‘my life in pictures’ zo populair is, nu moet ik zeggen dat ik deze ook het liefst lees:)

 • Antwoorden Daphne 31 maart 2014 om 20:51

  Leuke foto’s! Mijn vriend heeft een ruime kamer in Eindhoven, ikzelf studeer in Utrecht. Aangezien ik in het weekend altijd naar mijn ouders in Zuid-Limburg ga, is het superhandig om soms naar Eindhoven te reizen, daar even een nachtje te slapen en dan ’s ochtends weer door. Best handig, die vriendjes haha! Ziet er verder ook weer leuk uit allemaal!

 • Antwoorden Axelle 31 maart 2014 om 19:54

  heel leuke foto’s, zoals altijd!

 • Antwoorden Sandrine 31 maart 2014 om 19:25

  Nu maak je me wel nieuwschierig! :*D

 • Antwoorden Britt 31 maart 2014 om 16:07

  Whaa! Ik moet samensmelting echt lezen, haha :D

 • Antwoorden Janice 31 maart 2014 om 14:59

  Wat een leuke week weer!
  Hele mooie foto’s ook (:

 • Antwoorden Me 31 maart 2014 om 14:27

  Haha toevallig ik heb net het boek afwijkend uit ik heb er in totaal 9 uur over gestaan ofzo haha ik begin nu met boek 2 opstand ik vind ze echt geweldig

 • Antwoorden Rieke 31 maart 2014 om 14:17

  Hihi, ik vond de eerste keer fietsen in Amsterdam ook heel spannend! Maar eigenlijk is het heel goed te doen. Ik gebruik wel nog steeds google maps op m’n telefoon voor bijna elk ritje ;)

 • Antwoorden saarenzo 31 maart 2014 om 12:58

  Ah, the Fault in Our Stars.. wat heb ik hard gehuild toen ik dat boek las, haha. Die vollere wenkbrauwen staan je goed! En handig hè, zo’n vriend met een woning in Amsterdam? Mijn vriend woont ook in Amsterdam en ondanks dat ik er zelf nog geen 3 kwartier treinen vandaan woon, vind ik het wel erg handig. Ik heb er zo vaak afspraken met vrienden en zo dat het erg fijn is om daarna gewoon daar te slapen in plaats van ’s avonds naar huis te moeten reizen. En het is natuurlijk mega gezellig :)

 • Antwoorden Sylvana 31 maart 2014 om 11:24

  Heel leuk

 • Antwoorden D 31 maart 2014 om 09:51

  Schrijf aub een review van die twee boeken!

 • Antwoorden Kirsty 31 maart 2014 om 08:34

  Wat een fijne week heb je gehad zeg! Lijkt me wel fijn zo’n vriendje met een appartement in Amsterdam, dat is wel een hele handige plek om te kunnen blijven slapen, zeker als je de volgende dag vroeg in Amsterdam moet zijn :)

 • Antwoorden Hester 31 maart 2014 om 08:13

  Gezellig dat je zoveel met Mert was! Handig dat hij een eigen appartementje heeft in A’dam, kan jij er af en toe ook gewoon blijven slapen als je afspraken of events hebt inderdaad. Ziet eruit als een fijne week, slim dat je soms op één dag gewoon zoveel productfoto’s maakt!

 • Antwoorden Sofie 31 maart 2014 om 08:05

  Oh Stip is inderdaad erg schattig hoe hij/zij daar zo zit :D
  En dat sapje bij Beagles en Beans? it looks yummie!

 • Antwoorden Maaike 31 maart 2014 om 07:27

  WAt een toffe week heb je gehad! De Divergent boeken zijn inderdaad zo verslavend, ik was er ook zo doorheen. Kan niet wachten op de film zaterdag!

  X

 • Antwoorden Roos 31 maart 2014 om 07:14

  Dit zijn mijn favoriete blogposts !! Leuke foto’s :)

  http://theyellowcoat.blogspot.com

 • Antwoorden Anoeska 31 maart 2014 om 06:40

  Leuke foto’s, die Breaking Bad muts is gaaf!

 • Antwoorden Gabi 31 maart 2014 om 04:40

  Even though I don’t understand your language, I really love your collection of everyday photos. The variety is great!

 • Antwoorden Soraya 31 maart 2014 om 00:50

  Heb ik soms iets gemist. Wakker worden in amsterdam in een huis wat ook een beetje van mij is??? Ben je verhuist of woo. Je samen???

  • Antwoorden Teske 31 maart 2014 om 09:53

   Nee, het is Mert’s appartement, maar het voelt gewoon een beetje van ons samen voor ons, omdat we er zo vaak samen zijn.

 • Antwoorden I 31 maart 2014 om 00:28

  Super leuk! Ik zou graag een review van the fault in our stars zien. Ik hoor er ZOVEEL over. Gewoon niet normaal meer.

 • Antwoorden Fleur 31 maart 2014 om 00:08

  Oehh dat heen en weer gereis herken ik maar al te goed. Leuke zonnige en zomerse foto’s kwamen er voorbij! Ik ben ook onwijs blij met het lekkere weer.

 • Antwoorden Imane 31 maart 2014 om 00:04

  Hahahahah, ik heb ook alle divergent boeken uit gelezen maar in het Nederlands vind ik ze cht stom!
  Dauntless is onverschrokkenheid en het ziet er echt raar uit, em bij de TFIOS moest ik echt heel hard gehuild ik huil NOGSTEEDS
  Okay? Okay.

 • Antwoorden Meghan Twisker 30 maart 2014 om 23:40

  Heyy ik weet niet of ik de enige ben, maar ik vind jouw nieuwe logo echt een beetje op het logo van coca cola lijken. Ik vind je nieuwe lay-out trouwens echt super leuk!

 • Antwoorden Fabienne 30 maart 2014 om 23:39

  Leuke foto’s! Ik geniet ook onwijs van het lekkere weer, ook al heb ik volgende week tentamenweek.. Toevallig heb ik vandaag een paar witte lage All Stars gekocht! zie dat jij ze ook hebt.

 • Antwoorden Carien 30 maart 2014 om 23:27

  Die tas is mooi!!

 • Antwoorden Petra 30 maart 2014 om 23:18

  Wat lekker dat Mert een plekje in Amsterdam heeft en handig ook nog!

 • Antwoorden Lisanne 30 maart 2014 om 23:17

  De maxi jurk die je bij Cynthia had gezien, heb ik ook bij haar gezien. Hij stond haar echt goed en jou staat ´ie ook prachtig! Persoonlijk ben ik niet zo´n fan van dikke wenkbrauwen, maar dat is mijn mening natuurlijk. Ik vind het daarom ook moeilijk om te oordelen hoe ik het bij jou vind staan.

 • Antwoorden Michelle 30 maart 2014 om 21:25

  Hoi Teske! Hele leuke foto’s weer!
  Welke maat heb jij besteld van die zwarte maxi jurk van Boohoo?
  Liefs!

 • Antwoorden Cheyenne 30 maart 2014 om 21:24

  Succes met Samensmelting! Tranen aan het einde gegarandeerd. Trouwens misschien vind je de Uglies serie van Scott Westerfield ook wel leuk, hoort ook thuis in het dystopian genre.
  Leuk dat je zo veel leest de laatste tijd :)

 • Antwoorden kimberly 30 maart 2014 om 21:24

  Samensmelting het einde.van samensmelting is zo erg :'( maar ze mag het niet veranderen zoals sommige willen ;)

 • Antwoorden Beau 30 maart 2014 om 21:22

  Super leuke foto’s! Ik vind je wenkbrauwen best mooi als ze iets dikker zijn :-)

 • Antwoorden Kim 30 maart 2014 om 21:18

  Ik zou het wel leuk vinden, al dat reizen haha! Je outfit met dat rokje is erg leuk. Leuke foto’s! :D

 • Antwoorden Charile 30 maart 2014 om 20:58

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Manon 30 maart 2014 om 20:56

  Wauw die jurk van Boohoo staat je mooi, ik had hem ook bij Cynthia gezien en nu ook al bij jou, denk dat ik hem ook maar aan moet schaffen voor de zomervakantie !

 • Antwoorden Lauriëtte 30 maart 2014 om 20:54

  Leuk Tes! Die Pringles Sweet Cinnamon lijkt me wel echt super vies haha.

 • Antwoorden Jet 30 maart 2014 om 20:46

  Wij hebben ook een appartementen in Amsterdam maar we wonen er niet standaard :):):):)

  • Antwoorden Jet 30 maart 2014 om 20:46

   Appartementje*

 • Antwoorden De beautykoffer 30 maart 2014 om 20:35

  Haay teske,

  De brede wenkbrauwen staan je wel. Echter lijkt het alsof ze ( in de regel) niet ver genoeg door lopen. Wellicht is dat een tip voor je om ze iets meer door te trekken.

 • Antwoorden Luuke 30 maart 2014 om 20:31

  Leuke foto’s! Die smoothie ziet er heerlijk uit! Ik ben ook super benieuwd naar de producten van MUA

 • Antwoorden Ismay 30 maart 2014 om 20:28

  Ik weet niet waarom, maar ik vind het altijd erg leuk om diaries en dagboeken op blogs te lezen! Leuk dat je vriendje een appartementje heeft in Amsterdam! Hoe gaat het inmiddels met hardlopen? Een tijdje terug vertelde je dat je het graag weer wilt oppakken?! Zelf ben ik ook bezig om mijn conditie op te bouwen met hardlopen! Liefs!

 • Antwoorden Joli 30 maart 2014 om 20:16

  Grappig dat je fietsen in Ams spannend vind, dat vind ik ook je moet gewoon wat brutaal zijn, en idd.. het went wel.

 • Antwoorden Aylin 30 maart 2014 om 20:13

  Aaaaah we lezen Dezelfde boeken hahah

 • Antwoorden Kimberly 30 maart 2014 om 20:09

  The fault in our stars moet ik echt nog eens lezen, ik ben daar zo benieuwd naar! :D In Amsterdam fietsen lijkt me trouwens best wel eng haha, het is daar altijd zo druk maar went na een tijdje denk ik wel. Weet je wat trouwens ook ontzettend lekker vegetarisch ‘vlees’ is? De kipstukjes van de Vegetarische Slager, echt zo lekker is dat! Ik weet niet of je het al eens had geprobeerd of het lust, maar anders is het echt een aanrader

 • Antwoorden Jamie 30 maart 2014 om 20:02

  Leuk!! Wil je asje asjeblieft een review schrijven over ‘the fault in our stars’ ! X

 • Antwoorden Dionne 30 maart 2014 om 19:51

  Wat een heleboel mooie foto’s!

 • Antwoorden Le Petit Blog 30 maart 2014 om 19:47

  Ik vind het altijd zo leuk om My Life in Pictures te zien bij jou! Wil je misschien weer een dag vloggen over wat je doet?
  xx

 • Antwoorden Jana 30 maart 2014 om 19:45

  Leuke foto’s, ben benieuwd wat je gaat doen :D x

 • Antwoorden pamela 30 maart 2014 om 19:42

  leuke foto’s!

 • Antwoorden Yvette 30 maart 2014 om 19:21

  leuk artikel maar het is inderdaaf inwijding ipv afwijkend (;

 • Antwoorden Amy 30 maart 2014 om 19:16

  Die maxi jurk maakt je echt heel lang en staat super leuk! Ook vind ik je nieuwe logo echt super tof!

 • Antwoorden Marlijn 30 maart 2014 om 19:13

  Hele leuke foto’s!

 • Antwoorden Dita 30 maart 2014 om 19:02

  Erg leuke foto’s weer meid

 • Antwoorden Bianca 30 maart 2014 om 19:02

  Leuke foto diary!

 • Antwoorden Desmain 30 maart 2014 om 19:00

  Leuk om te zien! Ben benieuwd naar de campagne!

 • Antwoorden Tamarah 30 maart 2014 om 18:57

  Wat een leuk artikel! Ik vind de maxi jurk je erg mooi staan! En je luistert Miss Saigon zag ik.. ben je gelovig?

 • Antwoorden Beautyjuf 30 maart 2014 om 18:51

  Wat een toffe week heb je achter de rug! Fijn dat je zo goed vooruit hebt kunnen werken :-)

 • Antwoorden Martine 30 maart 2014 om 18:47

  Leuke foto’s!
  Ik heb vandaag net gehoord dat mua niet in mijn woonplaats verkocht gaat worden = (

 • Antwoorden Nuria 30 maart 2014 om 18:40

  Die chips sla ik maar even over. Je outfits zijn altijd zo leuk <3

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 30 maart 2014 om 18:29

  Superleuk!! Haha die chips lijken me echt goor!

 • Antwoorden Daphne 30 maart 2014 om 18:27

  Ik hou echt van je tas!

 • Antwoorden Danai Vorgia 30 maart 2014 om 18:24

  Hele leuke post!

 • Antwoorden Lisa 30 maart 2014 om 18:19

  Van dit soort blogposts kan ik nou echt genieten! Heerlijk met een kopje thee tijdens m’n pauze van het leren en onderuitgezakt jouw week lezen!

 • Antwoorden Floor 30 maart 2014 om 18:15

  Hoezo is een huisje in amsterdam een beetje van jou? Woont Mert in Amsterdam???

  • Antwoorden Kris 31 maart 2014 om 10:21

   Dat staat in het artikel. “Mert heeft daar nu een appartementje en daar ga ik heen”

 • Antwoorden MySimplySpecial 30 maart 2014 om 18:13

  Leuk die maxi jurk! Ik wil ik er ook nog steeds een!

 • Antwoorden Amber Naomi 30 maart 2014 om 18:07

  Dikkere wenkbrauwen staan je echt heel goed! Awhhh stip ziet er trouwens zo lief uit.

 • Antwoorden mirthe 30 maart 2014 om 17:56

  leuk teske

 • Antwoorden Todayslife 30 maart 2014 om 17:50

  Ik ben echt dol op maxi jurken :)

 • Antwoorden Michelle 30 maart 2014 om 17:44

  Dat Mert een huisje in Amsterdam heeft had ik niet helemaal meegekregen. Maar wat leuk! Dat lijkt me erg prettig als je er zo vaak moet zijn :). Oooh en al dat lekkere eten weer… gelukkig is het bijna etenstijd nomnomnom.

 • Antwoorden Fleur 30 maart 2014 om 17:44

  leuk je nieuwe logo !!!

 • Antwoorden Suzanne 30 maart 2014 om 17:41

  Wat een heerlijke foto’s weer! Vooral die foodies.

 • Antwoorden Isabella 30 maart 2014 om 17:41

  Ik krijg altijd zo’n honger van jou foodfoto’s:)
  Ik snap wel dat je ‘My life in Pictures’ zoveel wordt bekeken! Je schrijft op een heel fijne en leuke manier en het is heel leuk om een kijkje te kunnen nemen in het leven van een fulltime blogger zoals jij.
  Ik ben trouwens ook super blij dat MUA binnenkort in Nederland verkrijgbaar is! X

 • Antwoorden Yasmine 30 maart 2014 om 17:41

  Aparte combinatie die pringles, haha! Zou die zelf niet zo snel kopen eigenlijk. En leuk dat MUA naar nl komt! :D

 • Antwoorden Sophie 30 maart 2014 om 17:34

  Wauw jij doet altijd zo veel leuke dingen!
  En door alles over Mert mis ik mn eigen vriendje nu :(

 • Antwoorden Eva 30 maart 2014 om 17:30

  Heel leuk weer Teske!

 • Antwoorden Miranda 30 maart 2014 om 17:29

  Leuke foto’s. Dit blijft echt een favoriet artikel van mij.

 • Antwoorden Jorien 30 maart 2014 om 17:29

  Je hebt weer veel dingen beleefd in maart! Leuke foto’s :)

 • Antwoorden Elsemieke 30 maart 2014 om 17:23

  Leuk! Ik zat er al op te wachten, haha. Ik word ook elke keer weer super blij van je weekdagboek!

 • Antwoorden Tedje 30 maart 2014 om 17:22

  Wat ontzettend leuk dat je nu vaker in Amsterdam bent! En nu heb ik zin om Miss Saigon te luisteren en die maxi dress van Boohoo te bestellen ;)

 • Antwoorden Romy ♥ 30 maart 2014 om 17:18

  Ga jij samen meg mert in Amsterdam wonen???

 • Antwoorden Manon 30 maart 2014 om 17:18

  Oeh, ik ben ook bezig in deel 2 van Divergent! Snel uitlezen, zo spannend :D Wil graag naar de film binnenkort.

 • Antwoorden Stephanie 30 maart 2014 om 17:16

  Super leuk om te zien! Die maxi jurk staat je echt goed.

 • Antwoorden Annemarie 30 maart 2014 om 17:12

  Leuke diary! Ga je samen wonen met Mert of slaap je er soms gewoon een paar dagen voor afspraken? ^.^

  • Antwoorden Teske 30 maart 2014 om 17:32

   Nee, het is Mert’s appartement :)

 • Antwoorden Sarah 30 maart 2014 om 17:05

  leeuk!! ik verheug me hier elk weekend weer op:)

 • Antwoorden Quinty 30 maart 2014 om 17:01

  Ik vind je fotodagboek altijd erg leuk! x

 • Antwoorden Sandra 30 maart 2014 om 17:01

  *Waarheen

 • Antwoorden Sandra 30 maart 2014 om 17:01

  ‘Die avond reden we terug naar Limburg’
  Waar dan? Als ik vragen mag…
  Ben zelf Limburgse, dus vandaar :)
  Ik volg je nog niet zo heel lang, dus weet ook nog niet heel veel van je :P

  • Antwoorden Aicha 30 maart 2014 om 17:09

   Teske woont zelf in Gouda, Mert in Venray! ;)

   • Antwoorden Sandra 30 maart 2014 om 22:03

    Ahhh, oke! Thanks! @Aicha
    Venray dus… :) daar woon ik in de buurt. Grappig!
    Zie net per toeval ook op mijn Facebook dat een neefje van me, Mert dan weer kent. Nou ja.. goed :P kleine wereld af en toe.
    Wel leuk!

  • Antwoorden myrthe 30 maart 2014 om 20:50

   Hier nog een Limburger, dus ik vroeg me hetzelfde af haha

 • Antwoorden Tessa 30 maart 2014 om 17:01

  Ik vind dit elke keer zo leuk om te lezen! Ik denk dat het persoonlijke in deze artikels zo leuk is te lezen. Ik volg je blog nu bijna 3 jaar en dit zijn echt mijn favoriete artikels. Veel plezier nog vandaag en de rest van je week!

 • Antwoorden Julie 30 maart 2014 om 16:56

  Wat ben je vrolijk :D

 • Antwoorden femketje 30 maart 2014 om 16:54

  super leuke foto’s ;D

 • Antwoorden Over van alles en nog wat 30 maart 2014 om 16:54

  Leuke diary! Maar het eerste deel heet Inwijding en niet Afwijkend. Trouwens, waarom lees je de serie in het Nederlands als je gewoon goed Engels kan? Persoonlijk vind ik de serie (boeken lezen in het algemeen) in het Engels veel mooier! :)

  • Antwoorden Melorie 30 maart 2014 om 17:20

   Vind ik ook! x :)

 • Antwoorden Noortje 30 maart 2014 om 16:52

  leuk! <3
  love, noortje

 • Reageer