Het is weer kletstijd

24 maart 2014

Het was december toen ik voor het laatst een fijne kletspost schreef. Zo noem ik mijn artikelen waarin ik al mijn gedachten even op het digitale papier zet en vertel over wat er in me omgaat. Zo begon mijn blog ooit en ik vind het af en toe wel leuk om daar weer even naar terug te gaan. Lekker in het wilde weg typen en jullie vertellen over van alles en nog wat.

Kijk hoe leuk! Deze maakte Alwin voor mij.

Weet je wat zo stom is? Ik zat even een beetje in een hardloop-dipje. Ik werd een paar weken terug ziek en toen heb ik niet hardgelopen en vanaf toen ben ik er ook eigenlijk een beetje mee gestopt. Nu had ik mijn schoenen mee naar Mert vorige week, omdat ik er weer zin in heb. Toen ik weer naar huis ging heb ik ze per ongeluk laten liggen en nu kan ik dus niet hardlopen. Of nouja, het kan wel, maar het is niet echt goed voor mijn toch al niet zulke sterke gewrichten als ik op schoenen ga hardlopen die er niet voor geschikt zijn. Het voelt zo dom dat ik een paar weken niet heb hardgelopen en nu ik er eindelijk weer zin in heb kan het niet! Aangezien Mert’s huis in Limburg staat ga ik er ook niet even snel langs met de fiets, dus ik zal geduld moeten hebben en moeten wachten tot ik ze op kan halen of hij ze mee kan nemen. Tot die tijd heb ik maar besloten dat ik weer aan de Blogilates moet.Ik heb de laatste dagen namelijk een beetje de gezondheidskriebels. Zo noem ik ze maar even voor het gemak, maar waar het eigenlijk om gaat is dat ik zin heb om gezond te doen. Ik wil weer meer sporten en minder snoepen, want mijn vreetbuien zijn weer een beetje teruggekomen. Ik heb heel lang bijna niet gesnoept, maar inmiddels koop ik weer bij elke treinreis zo’n goddelijk chocoladekoekje van de Broodzaak (die van Albert Heijn To Go zijn ook geweldig trouwens) en betrap ik mezelf erop dat ik elke keer in de supermarkt naar de borrelnootjes zit te loeren. Damn! Het ging juist zo goed! Wat is er gebeurd waardoor ik weer zo’n drang om te snoepen kreeg?

Begrijp me niet verkeerd, ik zal waarschijnlijk nooit stoppen met het eten van lekker voedsel. Als er iemand jarig is ga ik gerust aan de taart, de vettige Mexicaanse keuken blijft een groot favoriet en ik heb voor een filmpje deze week nog een heerlijke calorie-rijk toetje gemaakt. Ik zou alleen willen dat ik kon afblijven van al die dingen tussendoor. Het is helemaal niet nodig om bij een film een hele zak chips weg te werken. Waarom doe ik het dan toch? De eeuwige vragen die maar blijven bestaan. Ik moet binnenkort misschien maar eens een artikel maken over gezonde tussendoortjes, zodat ik zelf ook wat meer gestimuleerd wordt om die te eten, in plaats van de chocola en de koekjes. Ik wil weer terug naar hoe ik het in het begin van dit jaar volhield.

Even iets heel anders: ik ben zeer tevreden met het weer. Het was dit weekend even flut, maar komende week ziet er weer erg mooi uit! Hoewel ik verwacht dat we echt een vreselijke zomer krijgen moet ik zeggen dat ik wel erg blij ben dat mijn voorspelling uitgekomen is. De lente kwam vroeg en dat maakt me gelukkig. Ik wil rondhuppelen met bloemenkransen en de high tea kriebels waar ik laatst over schreef blijven ook maar in mijn buik zitten. Op een of andere manier zing ik ook weer meer dan ooit tevoren. Nouja, dan ooit tevoren is misschien een beetje overdreven, maar ik merk wel dat ik meer aan het zingen ben dan een paar maanden terug. Dat zal ook wel te maken hebben met dat het weer beter is, want daardoor krijg ik ook meteen meer zin om dingen te doen. Mijn laatste obsessie is Miss Saigon. Ik heb de musical in 2011 gezien en ik was toen al heel erg onder de indruk. Daarna zijn de liedjes eigenlijk een beetje uit mijn geheugen verdwenen, maar op wonderbaarlijke wijze kwamen ze mijn hoofd opeens weer binnen. Vooral ‘Ik Zweer Dat Ik Mijn Leven Geef’, ‘Bui-Doi’, ‘Heet Als De Zon Is Saigon’ en ‘Die Film Draait Door M’n Hoofd’ zing ik uit volle borst mee. Die laatste met name, al baal ik als een stekker dat hij zo hoog is naar het einde toe. Dat heb ik nou altijd met musicalnummers, dat ze te hoog voor me zijn. Als ik ze dan een octaaf lager zing zijn ze juist weer te hoog! Tips over musicalnummers die goed zijn voor een altstem zijn welkom!

De komende weken zijn zo rustig dat het bijna eng is. Ik heb natuurlijk genoeg te doen voor mijn blog, maar na alle events van de afgelopen weken is het wel weer even afkicken. Ik zag Vera zo ongeveer elke week en dat is nu weer een beetje afgelopen. Toch heb ik aanstaande donderdag nog wel een event: van Kruidvat! Die events zijn altijd erg leuk en interessant, omdat Kruidvat natuurlijk ook heerlijk budgetproof is. Verder heb ik natuurlijk wat rijlessen staan, ga ik met mijn broer nog even aan de slag voor mijn lay-out en heb ik volgende week een interview, maar daarnaast staat er nog bijna niets gepland. Het is bijna wonderlijk! Ik ben wel van plan om wat leuke uitstapjes te maken, omdat ik na mijn tochtje door Amsterdam vorige week heb besloten dat ik meer van steden moet ontdekken. Je bent altijd geneigd om alleen maar op de bekende plekken te komen, maar er zijn in grote steden nog veel meer interessante straatjes en geweldig leuke winkels. Soms vergeet je dat een beetje!

Het voelt trouwens wel een beetje leeg, zo zonder Breaking Bad. Ik ben heel veel interviews, behind the scenes en bloopers aan het kijken, want ik heb het gevoel dat ik het gat een beetje op moet vullen. Dat klinkt natuurlijk allemaal heel dramatisch, maar ik heb nog nooit zoiets geweldigs gezien als Breaking Bad. Ik ben zelfs The Mentalist er een beetje door vergeten en daar was wel heel wat voor nodig. Ik voel me bijna schuldig dat ik bij The Mentalist inmiddels alweer héél veel afleveringen achterloop. Oeps! Af en toe wil ik nog een stukje van Breaking Bad terugkijken en kijk ik vluchtig een aflevering door. Mijn mening over wie mijn favoriete personages zijn is ook weer een beetje veranderd. Mijn uiteindelijke keuze valt op Mike, Jesse, Gus en Todd. Vooral die laatste heeft me in het vijfde seizoen doen verbazen. Maar laat ik verder niet al teveel over Breaking Bad praten, want dat heb ik de afgelopen weken al genoeg gedaan, volgens mij. Om de leegte op te vullen heb ik besloten dat ik maar weer heel veel moet gaan lezen. Ik ben nog steeds bezig in The Fault In Our Stars en daarna staan de volgende delen van de Divergent serie in de rij. Ook wil ik nog verder in de andere delen van The Mortal Instruments en ik wil ik het laatste deel van The Hunger Games nog een keer lezen, voordat die nieuwe film uit komt. Oh man, waar haal ik alle tijd vandaan om alles te lezen?

Tot slot wil ik nog even melden dat ik als een malle verlang naar Turkije. Ik ben daar vorig jaar met Mert op vakantie geweest en de laatste dagen denk ik er echt constant aan. Het lijkt alsof de blauwe zee me roept. Ik wil terug naar het leuke strandtentje waar we bijna elke avond zaten en wil weer ontbijten in de bergen, bovenin de boomhut. Ik heb zelfs al een maxi-jurk aangeschaft, omdat dat me handig leek als we er weer naartoe geven. Heel onlogisch natuurlijk, want we gaan waarschijnlijk pas weer in september. Echt zo’n impulsieve koop, puur omdat ik zo’n zin had in vakantie. Ach goed, nu heb ik in ieder geval een mooie maxi jurk voor de komende zomer. Hoop ik dan, want hij is nog niet binnen! Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik weer naar het geweldige, warme land mag.

Ik denk dat ik nu wel weer even genoeg heb gekletst en dit stuk tekst lang genoeg is geworden. Ik vind het nog altijd geweldig leuk om te zien dat jullie dit gewoon helemaal lezen en als je bij deze zin bent aangekomen wil ik je dan ook bedanken dat je de moeite neemt om mijn geklets op het digitale scherm te lezen. Ik waardeer het enorm! Heel veel kusjes.

86 reacties

 • Antwoorden saarenzo 27 maart 2014 om 18:42

  Leuk zo’n artikel! Succes met het volhouden van het gezonde eten en sporten :)

 • Antwoorden Petra 27 maart 2014 om 15:32

  Oh er is een liedje uit een musical speciaal geschreven voor een alt! Heel leuk lied zelfs, grappig, over hoe alle liedjes altijd voor de hogere stemmen zijn. Maar die kan ik natuurlijk niet vinden nu hé? Maar ik vond wel deze link. Misschien kan je daar wat mee! https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080721165154AAtrJZT

 • Antwoorden De Bakparade 27 maart 2014 om 06:07

  Hoi Teske,
  Ik zag dat je op zoek bent daar gezondere tussendoortjes, ik zou graag helpen met het schrijven van zo’n artikel. Ik heb Voeding gestudeerd en weet er dus heel veel van af!
  groetjes Inge

 • Antwoorden Debora 26 maart 2014 om 20:42

  Ik vind dit soort artikels van jou altijd zo fijn! Zo makkelijk ff door te lezen.
  Veel succes met je gezondheid missies.
  x

 • Antwoorden Charlotte 25 maart 2014 om 23:30

  Graaggedaan, jij bedankt voor het artikel. heerlijk de peerlijk na een lange dag leren, voor het slapen gaan, zo een lekker lang en vooral gezellig artikel te lezen. Xxx

 • Antwoorden Daphne 25 maart 2014 om 19:21

  Miss saigon <3
  Echt mijn absolute lievelingsmusical, 4 keer geweest en baal nogsteeds dat ie alweer zosnel weg was :(

 • Antwoorden Anneloes 25 maart 2014 om 17:14

  Hey Teske,

  Ik heb wel een lijstje met liedjes die goed voor altstemmen werken. (:

  -All that Jazz – Chicago
  -When you’re good to Mama -Chicago
  -Funny Honey-Chicago
  -I can’t do it alone-Chicago
  – Nowadays -Chicago
  -Roxie-Chicago
  -Life is a Cabaret-Cabaret
  -Mein Herr-Cabaret
  -Maybe this Time-Cabaret
  -Don’t tell mama-Cabaret
  -As long as he needs me – Oliver
  -Don’t cry for me Argentina – Evita
  -As if we never said goodbye – Sunset Boulevard
  -I know where I’ve been – Hairspray
  -Don’t rain on my Parade – Funny Girl
  -People – Funny Girl
  -What I did for love – A Chorus Line

  (: Ik hoop dat je even vooruit kunt hiermee

 • Antwoorden Mariëlle 25 maart 2014 om 15:53

  haha ik vind je kletsartikelen altijd zoo leuk om te lezen. Zelf ben ik verslaafd aan Flikken Maastricht :) en als het seizoen is afgelopen ben ik weken daarna nog extra’s aan het zoeken. Waarom kunnen dit soort series niet het hele jaar door op tv zijn?? xxx-Mariëlle

 • Antwoorden Maudi 25 maart 2014 om 14:30

  ik denk dat je geen praatartikels meer moet maken, ze zijn veel te leuk om te lezen! ;)

 • Antwoorden Charlotte 25 maart 2014 om 13:51

  Leuke personal update! Ik mis breaking bad ook, dat is zo’n toffe serie.

 • Antwoorden LotusFlowery 25 maart 2014 om 13:50

  Als je een nieuwe serie wilt hebben, dan raad ik Supernatural aan. Opzich ligt het eraan wat voor soort series je leuk vindt. Ikzelf vind Bones, CSI, NCIS en dat soort series leuk. Als je crime, spanning en soms een tikje horror leuk vindt dan is het echt dé serie voor jou! Als het niet op Netflix verkrijgbaar is kun je kijken op PrimeWire.ag . Als je daar gewoon een (gratis) acc aanmaakt dan kun je echt álle films en series bekijken die je wilt zien. Groetjes Lotus

 • Antwoorden Sanne 25 maart 2014 om 11:05

  Helemaal gelezen! Het mag voor mij best langer hoor! Vind dit altijd geweldige stukjes.
  Ik ben ook in een Breaking Bad dip gevallen en blijf maar op youtube zoeken naar filmpjes en interviews. En op Ebay naar producten….ook voor vriendlief haha.
  Wij beginnen nu aan Lost, maar heb ook het gevoel dat niks kan tippen aan BB.

 • Antwoorden Teuntje 24 maart 2014 om 21:31

  Jaaa! Wil je een artikel schrijven over gezonde dingen enzo? Dit is een heel leuk artikel tbh

 • Antwoorden Melorie 24 maart 2014 om 21:22

  Ik ben nu bezig met het derde boek van Divergent! :)

 • Antwoorden Madelief 24 maart 2014 om 20:56

  Teske, WAAROM doe je geen musicalopleiding of iets dergelijks? Jij lijkt me zó’n type daarvoor! Toen je een aantal jaar terug een filmpje van je voorstelling op youtube plaatste vond ik dat ook echt al ontzettend goed en vond ik je heel getalenteerd! Als jij staat te schitteren op het podium zit ik in de zaal kan ik je vertellen!!!

 • Antwoorden ElmoCall911 24 maart 2014 om 20:50

  Breaking Bad……..je maakt me nieuwsgierig.

 • Antwoorden ElmoCall911 24 maart 2014 om 20:46

  Yep, Move That Body.

 • Antwoorden Hilde 24 maart 2014 om 20:27

  Leuk artikel! Van mij mag je wel vaker zoiets posten! ;)

 • Antwoorden Mila 24 maart 2014 om 20:23

  Ik denk dat jij Prison Break heel leuk zou vinden! Zoek maar is op op netflix ouzo!

  Mila

 • Antwoorden Digna 24 maart 2014 om 19:47

  Leuk geschreven! Ik ben benieuwd wat jouw broer en jij hebben gemaakt voor je site. Jammer van dat hardlopen. Ik ben een tijd geleden ook begonnen met hardlopen. Ik doe start to run met Evy. Het is gratis en super fijn. Je kunt het echt uitlopen. Ik dacht eerst dat kan ik nooit, hardlopen…. Maar het gaat super goed. Alvast succes voor als je weer begint en geniet even van de ”rustige” periode die je te gemoed komt!
  xoxo

 • Antwoorden pauline 24 maart 2014 om 19:45

  wat een heerlijke mengelmoes :)

 • Antwoorden Luuke 24 maart 2014 om 19:11

  Leuk artikel! Ik ben nu bezig met het laatste deel van the hungergames en daarna staat divergent op mijn lijstje! :)

 • Antwoorden Judith 24 maart 2014 om 18:45

  Wat een leuk artikel! Ik snap je eerste punt heel goed met de gezondheidskriebels (heb er de laatste tijd ook last van). Misschien is het een leuk idee om naast het artikel met gezonde tussendoortjes wat je van plan was ook iets maken van leuke work-out tips/challenges die makkelijk thuis te doen zijn. Dat mocht je toevallig weer een keer je hardloopschoenen vergeten zijn je leuke work-outs kan kiezen (uit je eigen artikel) en natuurlijk is het ook handige voor veel lezers. :D

 • Antwoorden Elsbet | La Vie Pure 24 maart 2014 om 18:23

  Superleuk artikel!

 • Antwoorden Fabienne 24 maart 2014 om 17:10

  Lieve Teske,
  Ik heb precies hetzelfde probleem met hardlopen en snacks eten! Net zoals jij probeerde ik meer hard te lopen en minder te snacken. Het hardlopen vergeet ik vaak, en heb ik nu echt al lang niet meer gedaan. Het snacken gaat redelijk hoewel ik soms nog steeds vreetbuien heb. Ik weet zeker dat je het kunt Tesk!
  Ik heb ongeveer hetzelfde rijtje boeken die ik nog wil lezen: Divergent 1, 2, 3, The Mortal Instruments deel 6 (die overigens nog niet uit is), The Fault in Out Stars en een boek dat je misschien niet kent: Enders (Het tweede boek, het eerste heet Starters.) Ik wil ze supergraag lezen maar heb helaas ook veel school(boeken). Je bent super Tesk!
  xxx

 • Antwoorden Lana | Sweet As Lime 24 maart 2014 om 17:02

  Leuk artikel!

 • Antwoorden zizi 24 maart 2014 om 16:20

  Leuk om even te lezen! Ben een paar jaar terug ook naar Turkije geweest, prachtig land is dat!

 • Antwoorden Tessa 24 maart 2014 om 16:15

  Ik vind dit soort artikels altijd zo leuk om te lezen. Ben trouwens super benieuwd naar je nieuwe logo!

 • Antwoorden Daniëlle 24 maart 2014 om 16:08

  Lekkere post zo, volgende keer mag hij nog langer hoor ;)
  Artikel over gezonde tussendoortjes zie ik wel zitten ja!

 • Antwoorden Heleen 24 maart 2014 om 16:00

  Leuk artikel! Meestal als ik bij een artikel op een andere blog kijk en zie dat het heel veel tekst is kijk ik alleen naar de afbeeldingen. Bij jou is dat niet zo! Hopelijk ga je nog lang door want ik kan maar niet genoeg van je lezen :D
  Liefs!

 • Antwoorden Roos 24 maart 2014 om 15:44

  Wat een leuk kletsverhaal zeg, leest zo lekker weg :) X

 • Antwoorden Mariette 24 maart 2014 om 15:39

  Teske zo leuk je bent mn lievelings youtuber en blogger I love you

 • Antwoorden Puck 24 maart 2014 om 15:32

  Misschien kun je de leegte na Breaking Bad opvullen met een nieuwe serie. Ik ben net klaar met The Bridge, een Deens-Zweedse detective serie. Supergaaf en ontroerend!

 • Antwoorden gabrielle 24 maart 2014 om 14:44

  super leuk zo’n persoonlijkblogberichtje!!

 • Antwoorden Suzanne 24 maart 2014 om 14:05

  Weer geweldig even een klets blogje. Af en toe vind ik het fijn om een persoonlijke update te krijgen. Wat gaat er nu in iemand om…

 • Antwoorden esmee 24 maart 2014 om 14:04

  Ik vind het zo onwijs leuk om dit soort artikelen te lezen! Gewoon lekker een update van hoe alles gaat en even lekker bijkletsen. Echt leuk Teske!

 • Antwoorden Melisa 24 maart 2014 om 13:51

  Ik ben, door jou, begonnen met het volgen van breaking bad! Ik heb nog een beetje moeite met er echt ‘in’ komen, maar ik zie nu al dat het een hele goede serie is. :)

 • Antwoorden Robin 24 maart 2014 om 13:20

  Heel leuk om te lezen! :)

 • Antwoorden Daily cup of blablabla 24 maart 2014 om 13:08

  Leuk!! Lekker kletsen idd. Heel leuk gedaan. Betreft Breaking Bad I feel you! Ohhh wat een leegte in mijn leven na de serie, nou ja, een man en 2 kinderen helpt ;-)
  Enne heb zelf mede dankzij jou een Plog geplaatst!

  Keep up the good work!

 • Antwoorden Le Mélange 24 maart 2014 om 11:53

  Gezellig artikel, heel leuk:)

  Fijne dag!
  Liefs

 • Antwoorden Fabienne 24 maart 2014 om 11:07

  Leuk artikel! Lekker wakker worden met jouw kletsartikel.

 • Antwoorden LittleBibsy 24 maart 2014 om 10:32

  Leuk artikeltje. Lifestyle past echt bij jou!

 • Antwoorden Emilia 24 maart 2014 om 10:25

  Ik moet echt aan Breaking Bad gaan beginnen volgens mij, haha! Ik heb er alleen nog maar goede dingen over gehoord, ben heel benieuwd. En jaaa, het weer! Ik word er ook zo vrolijk van! Ik probeer elke vrije minuut buiten te zijn, heerlijk. :)

 • Antwoorden Eva 24 maart 2014 om 10:11

  Altijd leuk zo’n ‘kletspost’! Ik ga over een maandje naar Turkijke, heb er echt zin in(:
  xx

 • Antwoorden Lifestyle-Fabriek 24 maart 2014 om 09:53

  Lekker om gewoon even te kletsen, ook gezellig! Bij mij kriebelen de gezondheid kriebels ook weer, komt denk ik door het mooie weer..

 • Antwoorden Kelly Zegers 24 maart 2014 om 09:52

  Ben nu wel benieuwd of Breaking Bad echt zo leuk is! Heel leuk zo’n kletsartikel

 • Antwoorden Rosanne 24 maart 2014 om 09:47

  Heeeerlijk random, dit zijn echt de leukste dingen om te lezen!

 • Antwoorden Milou 24 maart 2014 om 09:37

  Leuk artikel! Hier houd ik van. Zelf schrijf ik ook graag over random klets dingen, haha. :-)

 • Antwoorden Edith 24 maart 2014 om 09:23

  Heel leuk geschreven en ik verlang ook heel erg naar vakantie en lekker weer!

 • Antwoorden Vanessa 24 maart 2014 om 09:13

  Leuk om te lezen. Ik verlang ook naar de zon en vakantie! Als ik kon, dan zou ik nu vertrekken richting een warm land :)

 • Antwoorden Susanne 24 maart 2014 om 09:11

  Leuk weer zo’n kletspraatje! Ik herken mezelf wel een beetje in je gezondheidskriebels. Toevallig heb ik besloten vandaag ermee te beginnen! De verjaardagen zijn over dus nu gaat het wat makkelijker. En ik moet het een maand volhouden (ik heb zegmaar mijn eigen ‘regels’) en als ik het heb volgehouden mag ik van mezelf een klein cadeautje kopen. Heel stom maar het beloningssysteem werkt voor mij nog steeds het beste haha

 • Antwoorden Manon 24 maart 2014 om 09:04

  Wat leuk zo’n kletsstukje :D Alsof je echt tegen ons aan het kletsen bent haha.

 • Antwoorden Amy 24 maart 2014 om 08:54

  Je enthousiasme voor Breaking bad maakt me inmiddels behoorlijk nieuwsgierig.. En dat niet alleen, ik hoor er meer mensen over!
  Ik snap je impulsieve koop ook, ik zit ook echt af te tellen naar de vakanties! Vanochtend moest ik ijs van de ruit af krabben… dat was wel een beetje een diepte punt in mijn goede hoop voor de lente!
  Fijne maandag (:

 • Antwoorden Marloes 24 maart 2014 om 08:53

  Same here met die vreetbuien. Geen idee wat dat is. Als iemand dat zou kunnen uitleggen!

 • Antwoorden Josefien 24 maart 2014 om 08:47

  Een tip voor als je weer series wilt gaan kijken: pretty little liars. Serieus eerst denk je van hm, mwah is dit het? Maar het wordt echt geweldig en 10 juni begint seizoen 5 pas, dus je hebt alle tijd om terug te kijken :)
  Voor degene die het willen kijken, je kan op google zoeken ‘pretty little liars season x episode x’. En dan kan ik aanraden om het op megashare (laptop) of videoweed (tablet, iphone etc) te kijken
  Xx

 • Antwoorden Caro 24 maart 2014 om 08:44

  Leuk zo’n kletsartikel! Door jou ben ik toch wel heel erg benieuwd naar Breaking Bad! Ik had hetzelfde gevoel toen prison break was afgelopen, toen ging ik ook interviews en behind the scenes kijken hihi! :-)

 • Antwoorden Yara 24 maart 2014 om 08:33

  Ik snap echt hoe je je voelt zonder breaking bad.. ik heb dat nu met PLL, en dalijk stoppen andere series ook voor een seizoensbreak. MEHH :(

 • Antwoorden Carien 24 maart 2014 om 08:33

  Gezellig artikel:)

 • Antwoorden Isabella 24 maart 2014 om 08:31

  Ik ben echt zoooo benieuwd naar de nieuwe layout! Die bewerkte foto door Alwin is gaaf:) x

 • Antwoorden Femke 24 maart 2014 om 08:27

  Even een correctietip: je hebt bij dat stuk over te hoog of te laag een foutje gemaakt: als ik het een octaaf lager zing is het juist weer te hoog! Dat moet neem ik aan laag zijn ?
  Liefs, Femke

 • Antwoorden Frederique 24 maart 2014 om 08:19

  Leuk artikel, die tips voor gezonde tussendoortjes lijken me erg handig!
  xx

 • Antwoorden Marcella 24 maart 2014 om 08:08

  Ja, de after-serie-dip, heeeeel herkenbaar. Ik kijk op het moment niet echt series, maar binnenkort beginnen er weer twee van mijn favorieten: Orphan Black & Game of Thrones en dan zit je er zo lekker in! En als het dan weer afgelopen is weet ik ineens niet meer wat ik met mezelf aan moet op de maandagavond.

  Bij BB was het helemaal erg, omdat dat echt de allerlaatste aflevering was. Nu elke keer als ik Jessie ergens zie wordt ik helemaal weemoedig. (Bijvoorbeeld bij je cadeautjes voor Mert laatsts, briljant trouwens.)

 • Antwoorden Sarah 24 maart 2014 om 07:57

  Ik vind dit soort posts zo leuk om te lezen. Ik snap je helemaal hoor, als je verlangt naar een plek. Ik was zelf in Kroatië vorig jaar, wat echt een prachtige plek was en ik mis de zee enorm. Ik ben benieuwd naar die maxi jurk trouwens, ik vind die bij anderen altijd zo mooi maar bij mezelf zo….niet. Haha. Ik merk trouwens ook dat ik minder gezond eet, ik heb precies hetzelfde, begin februari ging het zo goed en nu snoep ik weer super veel. Dus dat artikel met gezonde tussendoortjes is zeker welkom! :D Heel veel kusjes terug.

 • Antwoorden Evi 24 maart 2014 om 07:56

  Ik heb ook al een nieuwe maxi-jurk <3

 • Antwoorden Luna baggen 24 maart 2014 om 07:53

  Wat leuk! Ik vind je artikelen altijd leuk en deze artikelen zijn ook super!!! Xxx

 • Antwoorden MySimplySpecial 24 maart 2014 om 07:38

  Ik wil ook nog steeds een maxi jurk voor de zomer. Ookal heb ik die voorlopig inderdaad nog niet nodig.

 • Antwoorden Nienke 24 maart 2014 om 07:36

  Ugh ik ken de gezondheidstruggles.. heb 2 weken lang echt goed gelet op wat ik at en gesport en ben ook netjes afgevalle maar nu eet ik weer net zoals eerst en als ik in bed lig voel ik me schuldig maar de volgende dag doe ik het vrolijk weer haha! Denk dat ik maar zo blijf, ben gelukkiger met vetjes en af en toe wat tussendoor, dan continu moeten opletten. Zolang ik maar niet dichtgroei..

 • Antwoorden Laura 24 maart 2014 om 07:35

  Helemaal gelezen :) Leuk artikel !

 • Antwoorden Kirsty 24 maart 2014 om 07:33

  Leuk zo’n kletsstukje! :) Wat lekker eigenlijk dat je zo weinig afspraken hebt staan de komende weken! Ik wil ook graag gezonder gaan doen, maar ik merk dat ik nu het toetsweek is toch sneller koffie drink , terwijl ik er niet heel goed tegen kan. Ben deze week ook nog eens jarig dus dat word denk ik ook niet echt heel gezond haha.

 • Antwoorden Marit Elise 24 maart 2014 om 07:26

  Dat is ook wel eens fijn als je het rustig hebt en lekker wat voor jezelf kan doen.
  Ik wil ook binnenkort nog eens zelf naar de stal maar ik heb het lef gewoon niet om in mijn eentje in een grote stad rond te lopen. Gouda en krimpen aan den IJssel is tot daar aan toe. Dat is niet zo groot.

 • Antwoorden Beau 24 maart 2014 om 07:23

  Echt leuk om zoiets te lezen! :)

 • Antwoorden saskia 24 maart 2014 om 07:22

  haha heel herkenbaar zo’n gat na een serie! zeker als je een aantal seizoenen achter elkaar hebt gekeken!! ik ben pas net begonnen aan Breaking bad dus ik kan nog effe!

 • Antwoorden Desmain 24 maart 2014 om 07:20

  Echt heel leuk om dit te lezen! Turkije is heerlijk! Ik ben er ook geweest ♥

 • Antwoorden Dionne 24 maart 2014 om 07:20

  Wat leuk zo’n kletspraatje!

 • Antwoorden Anniek 24 maart 2014 om 07:13

  Lekker zeg dat je zo’n rustige periode hebt, al is het natuurlijk wel even wennen. Ik heb het zelf nu juist heel druk met mijn blog, en dan komt de komende toetsweek daar nog bij, even hard doorwerken dus! Ik geniet ook echt van dit weer, gisteren ben ik toen ik wakker werd meteen mn bed uit gegaan en heb een rondje gelopen in de heerlijke zon. Ik ben slechts 2 mensen tegen gekomen (met een hondje) en het was zo lekker stil!

 • Antwoorden Annalies 24 maart 2014 om 07:03

  Leuk artikel!

 • Antwoorden Anne 24 maart 2014 om 07:02

  Ahh die foto van Stip is echt zo leuk!!

 • Antwoorden Lisanne 24 maart 2014 om 06:56

  Dat probleem me met musicalnummers heb ik nou ook altijd! Echt heel erg vervelend, want ik wil ze ook graag zingen. I’m not that girl van wicked is niet zo hoog, maar voor mij is het einde weer te laag haha

 • Antwoorden Anky 24 maart 2014 om 06:52

  Precies hetzelfde met musicalnummers, ik zing ook altijd maar vaak is het veelste hoog. Miss saigon is wel een geweldige musical

 • Antwoorden Anoeska 24 maart 2014 om 06:51

  Leuk om alles te lezen! Tsja dat wat minder snoepen en meer sporten .. blijft lastig. Ik probeer er ook echt op te letten maar toch geef ik vaak weer toe aan slechte dingen.

 • Antwoorden Kim 24 maart 2014 om 06:51

  Oeeh ik ga dit jaar voor het eerst naar Turkije, ben zo benieuwd! Ik hoop voor je dat het gezond doen je weer gaat lukken. Ik zit ook aan de crackers en Blogilates, haha! You go girl! Leuk artikel :)

 • Antwoorden Dita 24 maart 2014 om 06:40

  Erg leuk geschreven meid, ik kan ook niet wachten tot de zomer!

 • Antwoorden Lotte 24 maart 2014 om 06:39

  Ik vind zulke kletsstukjes leuk! Goed dat je weer gezondheidskriebels hebt. Bij mij gaat dat ook echt in vlagen. De ene week ben ik volop gezond bezig en beweeg ik veel, de andere week eet ik een bak popcorn en een zak chips en zit ik alleen op mijn krent.

 • Antwoorden Kimberley 24 maart 2014 om 06:15

  Ik zou ook willen dat ik dat gezond-doen langer volhield! Als je de ultieme motivatie tips hebt gevonden hoor ik het graag, haha :)

 • Antwoorden Joelle 24 maart 2014 om 06:13

  Hee Teske,

  Succes met je rustige week en de afkickverschijnselen van breaking bad! ;-)

  Liefs

 • Antwoorden Laura 24 maart 2014 om 06:13

  Leuk om weet even bij te kletsen! Sporten is en blijft lastig om vol te houden, maar het gaat vast weer lukken! Het weer is inderdaad heerlijk!

 • Reageer