My Life In Pictures – maart 2014 #1

9 maart 2014

De eerste week van maart was een fijne week. Ik had een gezellig etentje met mijn vriendinnen, bezocht een heel tof en inspirerend event van L’oréal en het was gisteren zulk lekker weer! Ik heb genoten!

Zondag

Van zondag heb ik geen foto’s. Ik heb er gewoon geen een gemaakt! ’s Ochtends ben ik naar Mert vertrokken en aangezien we elkaar (voor ons doen) vrij lang niet hadden gezien en ook niet veel dagen hadden om samen te zijn hebben we ook lekker weinig gedaan. Vandaar dat ik niets heb om te laten zien!

Maandag

Rustig wakker worden met uitzicht op de Carnavalsoptocht die voorbij kwam. Ik heb vrij weinig met carnaval en vier het dan ook niet. De hoeveelheid alcohol die altijd aanwezig is zorgt ervoor dat ik er een beetje op afgeknapt ben, maar de wagens vind ik nog wel altijd heel tof en gaaf om te zien. Ze zijn altijd zo knap gemaakt!

In bad met de Brightside bubble bar uit de Paascollectie van Lush. Hij was heerlijk en zorgde voor een heleboel bubbels! Het badwater was volledig oranje en het rook lekker naar mandarijntjes.

Ik kookte die avond en zoals heel vaak maakte ik bulgur. Het blijft een van mijn favoriete (en de meest simpele) gerechten! Ernaast hadden we ook nog loempia’s en ik maakte ook guacamole voor bij tortilla chips.

Dinsdag

Dinsdagochtend ging ik met de trein weer naar huis. Het is toch altijd wel een lange zit, want met fietsen erbij ben ik zeker 2,5 uur kwijt van hem naar mij toe. De reis was in het begin een beetje oncomfortabel, omdat de trein echt stampvol was door alle carnavalsvierders. Ik had gelukkig een zitplekje, maar alsnog zaten er allemaal mensen tegen me aan gepropt.

Omdat ik maandag nog een soort van ‘vrij’ had genomen moest ik nu even hard doorwerken. Gelukkig heb ik in de Intercity’s wi-fi en kan ik lekker aan de slag voor mijn site.

Eenmaal aangekomen nog even snel langs mijn kantoor om pakketjes op te halen, waaronder deze grote kist Optimel yoghurt en kwark. Yum! Dit soort pakketjes zijn natuurlijk ietsje specialer dan de gebruikelijke dingen die ik krijg. Helaas wel boordevol onnodige zoetstoffen, dat dan weer wel.

Thuis heb ik razendsnel nog wat dingen afgehandeld, een video opgenomen en me omgekleed. Die avond had ik namelijk een etentje met Sanne en Vera! Een haastige dag, maar wel voor een leuk doel.

Hoppa, voor de tweede keer die dag in de trein! De zon scheen heerlijk in mijn gezicht.

Hallo Rotterdam! Ik vind je elke keer mooier worden! Stiekem doet de stad me een héél klein beetje denken aan New York, door alle hoge gebouwen. Natuurlijk is Rotterdam nog lang niet zo vol als New York, maar ik moet zeggen dat ik die grote gebouwen wel iets tofs vind hebben.

Tijd voor sushi! Zal het ooit voorkomen dat wij naar een ander soort restaurant gaan? Ik denk het niet. Het is altijd vaste prik als ik met de meiden uit eten ga. Sushi gaat er elk moment van de dag wel in. We aten trouwens bij Moshi Moshi en daar is alles heel lekker!

Het was zo’n avond waarop de meest charmante foto’s gemaakt werden. Ik kan zo lachen met deze twee!

Op de weg terug naar het station keken Vera en ik onze ogen uit door de mooie lichtjes op de gebouwen.

Nog een beetje gek doen bij Starbucks en dan weer afscheid nemen. Het was weer mega gezellig, zoals altijd.

Thuis aangekomen even huilen (niet echt natuurlijk), want die avond hadden Acda & de Munnik aangekondigd dat ze uit elkaar zouden gaan. Het komt niet door een ruzie of iets dergelijks, maar vooral voor Paul was het gewoon een beetje klaar. Natuurlijk respecteer ik de keuze en vind ik het heel tof dat ze nog een afscheidstour gaan doen, maar het doet me ook wel een klein beetje pijn. Dit betekent dat er dus nooit meer nieuwe muziek van het duo komt. Mijn favoriete artiesten ooit!

Toen ik nog even muziek wilde luisteren voor het slapengaan was de keuze dus ook snel gemaakt.

Woensdag

’s Ochtends had ik rijles! Ik heb inmiddels mijn 24e les alweer gehad en hoewel het steeds beter gaat ben ik nog niet toe aan examen doen hoor!

De rest van de dag heb ik lekker thuis zitten werken. Ik zit de laatste weken weer minder op kantoor en ik weet niet precies waarom. Misschien omdat het lekkerder weer is en ik het dan ‘gezelliger’ vind om thuis te zitten? Geen idee! Ik vind wel dat ik mezelf weer moet aanleren om minstens 1 dag per week op kantoor te zitten.

Oh my, dit spul is echt ongelofelijk lekker. Sowieso vind ik bijna alles van het merk Tartex geweldig, maar deze pesto smaak was echt super yummy. Tartex is een merk dat vegetarisch broodbeleg maakt, trouwens.

Op mijn Instagram postte ik deze foto, want ik mag in samenwerking met Zazzy deze drie armbandjes weggeven. De teksten zijn door mij bedacht en wanneer je een mailtje stuurt naar [email protected] en in het onderwerp zet welk bandje je wilt, doe je automatisch al mee.

Mama maakte die avond citroenrisotto en hoewel ik even moest wennen was het wel verrassend lekker! Ik vond het bijna een beetje op een toetje lijken, zo romig en fruitig was het!

Donderdag

Donderdag heb ik opnieuw thuis zitten werken en heb ik wat laatste dingen van aankomende campagnes afgehandeld. Er komen leuke dingen aan! Gedurende de dag kijk ik altijd wel even op wat online shops en ik zag dat ze bij New Look sale hadden. Hmmmm, verleidelijk! Uiteindelijk heb ik wel wat besteld, maar ik heb me ingehouden. De buit was een peplum top, een t-shirt en een hele leuke mok voor thee.

Ik probeerde ook nog een paar keer mijn cover op te nemen, die ik al een tijdje op de planning heb staan. Ik kwam er echter achter dat mijn keel nog steeds niet helemaal de oude was en ik er echt geen mooie tonen uit ging krijgen. Hoewel ik me weer helemaal beter voel heb ik nog steeds veel slijm in mijn keel, wat ervoor zorgt dat ik af en toe nog hoest en schor ben. Ik wil dat het weg gaat!

’s Avonds kwam Mert en hebben we wat zitten spelen met de photobooth op zijn iPad. Ik vind dit altijd zó grappig!

Een van mijn favorieten.

Vrijdag

Vrijdagochtend heb ik nog wat dingen gedaan voor mijn site en toen ben ik naar Amsterdam vertrokken voor een event van L’oréal Paris. In mijn haar droeg ik een hoofdbandje met veertjes van New Look en hoewel ik er onzeker over was heb ik er veel complimentjes over gekregen! Heel leuk!

Het event vond plaats in het College hotel en wauw, wat is dat een prachtige locatie!

Instagram-verslaafde Vera moest natuurlijk even foto’s maken van de koffiekopjes.

L’oréal had een high tea georganiseerd en bij onze bordjes vonden we een lipstick met onze naam erop. Wat een leuk detail!

En kijk al het eten! Er was bizar veel lekkers en ik heb vanzelfsprekend vooral veel van de koekjes gesnoept. Hoe kan het ook anders!

Het event draaide een beetje om de internationale vrouwendag die de dag erna zou plaatsvinden. L’oréal heeft een groot aandeel gehad als het gaat om de plaats van vrouwen in de reclamewereld. Dit werd mooi verteld en ze lieten het ook zien door middel van oude reclames.

Aansluitend kregen we een lezing van Annemarie van Gaal, een succesvolle zakenvrouw die onder andere de Cosmopolitan in Rusland heeft opgezet. Ze vertelde over haar belevingen daar, wat ze heeft geleerd en wat voor inzichten ze heeft gekregen. Het was echt ongelofelijk interessant en inspirerend en Annemarie vertelde alles heel leuk en menselijk. Ik ging helemaal blij naar huis. Wat een topvrouw!

Nog even een fotootje van de prachtige kroonluchter die er hing. Alles aan dit hotel was mooi!

In de trein terug met lieve Vera! Ik kreeg trouwens heel veel comments over mijn haar onder deze foto, omdat het aan een kant lijkt alsof ik het kort heb geknipt. Veel van jullie raadden me aan om het op schouderlengte te knippen en hoewel het me wel leuk lijkt ga ik dat toch voorlopig maar even niet doen. Ik ben bang dat ik dan toch teveel een ‘dametje’ word, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Het kan wel erg classy staan, maar ik vind het niet zo bij mij passen.

In de trein naar huis kwam ik trouwens Dolf tegen! Wie mijn site al langer volgt kent hem misschien nog wel, want hij was een van mijn beste maatjes in de laatste jaren van de middelbare school. Hij studeert nu in Amsterdam en we zijn elkaar dit jaar al een paar keer heel toevallig tegengekomen. Zo leuk! Ik kon dus fijn kletsen op de weg naar huis.

Thuis lag er een leuk pakketje op me te wachten: dit geweldige nieuwe hoesje voor mijn telefoon. Ik voel me een heel klein beetje nerdy, maar Harry Potter heeft gewoon een blijvend plekje in mijn hart. Dit hoesje maakt me erg blij.

Zaterdag

Ik word altijd wakker met mijn Timehop app, om te kijken wat ik de afgelopen paar jaar op dezelfde dag heb gedaan. Het is zo leuk om deze tweet van mezelf terug te zien. Drie jaar geleden had ik net 5000 abonnees en kon mijn dag niet meer stuk. Vandaag de dag zit ik over de 120.000 abonnees en dat is echt onwerkelijk. Het maakt me zo blij!

Het was heerlijk weer, dus ik heb een luchtig jurkje aangetrokken, mijn haar in een hoge staart gegooid en ben lekker buiten in de tuin gaan werken. We hebben een plekje waar het zo goed als windstil is en toen de zon op mijn gezicht scheen was het nog hartstikke warm ook!

De Cosmopolitan waar ik in sta kwam binnen. Ik vind het jammer dat ik niet echt op mezelf lijk op de foto, maar dat komt vooral doordat de styling door iemand anders is gedaan. Ik was wel liever iets dichter bij mezelf gebleven, maar buiten dat is het natuurlijk heel tof dat ik in zo’n groot blad sta. Daar leer ik trouwens ook weer van: goed opletten wat wel en niet bij mij past. Het blad ligt trouwens vanaf 11 maart in de winkels, mocht je het willen hebben.

Zo heb ik de hele dag buiten gezeten. Stip vond het ook erg gezellig en zat afgewisseld op mijn schoot en op de tafel.

Mijn ouders zijn al een tijdje bezig met het verbouwen van onze tuin en tijdens het wegslopen van wat hout kwam mijn vader dit kleine padje tegen. Die moest ik natuurlijk even vasthouden, want zulke kleine diertjes vind ik geweldig leuk. Daarna snel weer in het gras gezet!

Oh man, the good life! En dat in begin maart!

De avond bracht ik weer door achter mijn laptop, om te editen en te uploaden. Ik ben bezig om goed vooruit te werken voor de komende week, omdat ik drie events heb en de verjaardag van Mert er ook aan komt! Ik wil dan het liefste wat minder bezig zijn met mijn blog of nog last minute dingen af moeten maken. Vandaar dat ik nu even volop aan het werk ben.

Pfoe, dat was een lange My Life In Pictures! Ik had dan ook wel erg veel leuks om te laten zien. Ik heb het naar mijn zin gehad en ik hoop jullie ook. Hoewel ik ook drastisch nodig mijn kamer moet opruimen denk ik dat ik vandaag toch maar weer lekker in de zon ga zitten, want het wordt weer geweldig weer. Jullie ook? Fijne zondag!

120 reacties

 • Antwoorden Nina 3 april 2014 om 12:04

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Lina 12 maart 2014 om 14:32

  ocharme die foto :o

 • Antwoorden susan 11 maart 2014 om 22:25

  Nee nee nee geen kort haar haha. Je moet natuurlijk zelf weten maar ik vind het voor jou leeftijd zo veel vrolijker :) xx

 • Antwoorden Michelle 10 maart 2014 om 17:54

  Ik vind het eten dat je moeder maakt er altijd zo lekker uitzien! Kun je niet een keer een “koken met Teskuh en mama” maken?

 • Antwoorden Anoeska 10 maart 2014 om 12:36

  Wat een leuke foto’s weer. Wat hebben jullie een heerlijke omgeving zeg thuis zeg. Lijkt me heerlijk om zo dicht bij de natuur te wonen.

 • Antwoorden Rosalie 10 maart 2014 om 12:08

  Ik zie eerst dat badwater en dan opeens het water van iets wat je aan het koken bent :p.

 • Antwoorden Lieke 10 maart 2014 om 11:59

  Dat Harry Potter hoesje! <3 En als ik een pad tegenkom in de tuin, moet ik hem ook altijd even vasthouden, haha :D

  • Antwoorden Milou 12 maart 2014 om 11:46

   Ja dat hoesje is zo leuk en ik ging vroeger ook altijd kikkers vangen enzo

 • Antwoorden Charlotte 10 maart 2014 om 08:29

  Leuke foto’s! Fijn dat je Vera en Sanne zo vaak ziet, lijkt me echt leuk :)
  Lekker eten allemaal Teske :)

 • Antwoorden Queenies 10 maart 2014 om 03:18

  Ik heb een vraagje. Ik volg je nog niet zo heel lang, maar ik heb inmiddels begrepen dat je vegetarisch bent (respect daarvoor trouwens)! Eet je dan ook vegetarische sushi of eet je wel gewoon vis? Ik ken namelijk ook wat mensen die geen vlees eten, maar wel vis. Zij zeggen zelf dat ze vegetarisch zijn, maar ik dacht dat je dan helemaal geen dieren eet? Dit is geen vervelend bedoelde comment ofzo, ik ben gewoon nieuwsgierig.

  • Antwoorden Sanne Schootstra 13 maart 2014 om 15:59

   Ze eet vegetarische sushi. Ze eet geen vis, dat zegt ze heel vaak. Maar geeft niet xx

 • Antwoorden Evelien 10 maart 2014 om 00:20

  Dat haarbandje van veren is echt héél mooi! En ik vind je haren zo gewoon heel mooi hoor!

 • Antwoorden Mandy 9 maart 2014 om 23:38

  Leuke life in pictures weer ! Die foto van jou in de trein is mooi! En dat van Acda & de Munnik vind ik ook zo ontzettend jammer :( Ik ga zeker weten naar die afscheidstour!

 • Antwoorden Kaylee Joosten 9 maart 2014 om 22:13

  Wat een leuke my life in pictures! Je hebt weer zeer leuke dingen gedaan naar mijn mening. Wat ik ook zeker leuk vond is je haarbandje en dat je in het magazine staat! Wel een beetje jammer inderdaad dat je daar zoveel anders lijkt..

 • Antwoorden Marissa ♥ 9 maart 2014 om 21:24

  Wat een leuke foto’s weer. Ik heb vandaag in de tuin gewerkt en nieuwe zaden gestrooid. Nu nog twee maandjes wachten tot de mooie bloementjes gaan bloeien. En ook mijn kat kwam regelmatig kijken wat ik aan het doen was. Ik voel me gelijk beter met een lekker zonnetje!

 • Antwoorden Marike 9 maart 2014 om 21:22

  Waar heb je dat hoesje vandaan? Hij is echt awesome!

 • Antwoorden Melisa 9 maart 2014 om 21:19

  Ziet eruit als een leuke week! Jij en Mert zijn zo lief samen!

 • Antwoorden Lucinda 9 maart 2014 om 19:55

  Weer enorm leuke foto’s! Ook ik wordt elke ochtend wakker met Timehop, zo’n leuke app vind ik dat, wel jammer dat je alleen die dag kan terugkijken. Want soms mis ik een dagje.

 • Antwoorden Sarah 9 maart 2014 om 19:22

  Leuke My life in pictures weer! Ik vind die foto in de Cosmopolitan erg gaaf, maar het is inderdaad niet helemaal ”Teske”. Dat veren dingetje in je haar op die andere foto is wel heel tof, staat je leuk! Zoiets wil ik ook graag nog voor de zomer. Het is echt zulk mooi weer vandaag (al is de zon nu al onder), ik heb een groot stuk geskeelerd.

 • Antwoorden Natasja Van Audenaeren 9 maart 2014 om 19:01

  Ik ben verliefd op jouw HP hoesje! En die bruine pad doet me denken aan de chocolate frogs uit Harry Potter! Ja ik ben ook een nerd soms :p

 • Antwoorden Anouk 9 maart 2014 om 18:17

  Leuk artikel :)
  En wat een heerlijk uitzicht heb je vanuit de tuin!
  Je haar op schouderlengte lijkt me echt super mooi bij je staan,
  maar ik snap het dametje gedeelte wel haha

  Good luck this week!

 • Antwoorden Lisanne 9 maart 2014 om 18:01

  Ziet er weer uit als een leuke week! Het etentje met Vera en Sanne ziet er heel gezellig uit. Ik zit nu zelfs ook nog buiten met mijn laptop op schoot. :D Heerlijk!

 • Antwoorden Vanessa 9 maart 2014 om 16:52

  Leuk om te zien! Ik vind je heel mooi met zo’n hoge staart :)

 • Antwoorden Noa 9 maart 2014 om 16:29

  Heel erg leuk artikel weer! fijn dat je het zo naar je zin hebt .

 • Antwoorden Lara 9 maart 2014 om 15:19

  Ik vind dit echt heel erg leuk om te lezen! Weet iemand waar dat hoofdbandje met veertjes vandaan komt? xx

  • Antwoorden lotte 9 maart 2014 om 15:43

   van New look

 • Antwoorden Eline 9 maart 2014 om 15:15

  Leuke week en mooie foto’s ^^

 • Antwoorden Marloes GLAMOURMOES 9 maart 2014 om 14:41

  Leuke en gezellige foto’s!

 • Antwoorden Robin 9 maart 2014 om 14:17

  Super leuke foto’s weer :)
  Op die ‘selfie’ voor het event zie je er echt mooi uit <3 En wat gezellig met Sanne & Vera.
  Lekker in het zonnetje werken!

 • Antwoorden Amy 9 maart 2014 om 13:43

  Ziet er weer heeel gezellig uit met Vera en Sanne! En die lipstick met je naam erop, zooooo leuk!

 • Antwoorden Anoek 9 maart 2014 om 13:30

  Superleuk artikel weer! Die foto met dat jurkje is echt supermooi :)

 • Antwoorden Derpina 9 maart 2014 om 13:27

  Haha, op die foto in dat tijdschrift lijk je wel een model voor Coolcat.

 • Antwoorden Tessa 9 maart 2014 om 13:22

  Super leuk om je week weer te zien. Trouwens die app vind ik echt een leuk idee! Ik denk dat ik die ook ga downloaden :)

 • Antwoorden Barbara 9 maart 2014 om 13:15

  Hee Teske,
  Jij en Mert moeten echt eens de Photobooth Challenge doen :)
  Ik heb laatst de challenge van Diana en Rutger gekeken, en ik heb me echt kapot gelachen.. :D
  Leuke week weer Teske
  x

 • Antwoorden Heleen 9 maart 2014 om 13:14

  Leuk artikel! Ik heb heel hard gelachen om de Photobooth foto’s, haha! En het veren haarbandje staat echt super leuk :)

 • Antwoorden Jana 9 maart 2014 om 13:10

  Leuke foto’s :D je hebt toffe dingen gedaan ^^ x

 • Antwoorden Lisanneleeft 9 maart 2014 om 13:00

  Ah, wat heerlijk zo met je laptop buiten! Ik denk dat ik komende week een tafeltje ga zoeken voor ons balkon zodat ik daar ook lekker kan gaan zitten!

 • Antwoorden ElmoCall911 9 maart 2014 om 12:56

  Thanks for inspiring me every day. Ik word hier altijd gelukkig van.

 • Antwoorden Amber Naomi 9 maart 2014 om 12:54

  Sushi gaat er bij mij ook wel elke dag in! haha :)
  Je bent trouwens zo mooi!

 • Antwoorden ElmoCall911 9 maart 2014 om 12:49

  Lekker buiten kunnen werken…..what a dream.

 • Antwoorden Hanna 9 maart 2014 om 12:49

  ik vind inderdaad dat die foto van de cosmopolitan niet echt op jou lijkt, het lijkt wel alsof je ze je (expres?) heel kinderlijk en jong hebben aangekleed en opgemaakt, terwijl jij er met je eigen kleding en make-up juist heel volwassen maar toch jezelf bent!

 • Antwoorden ElmoCall911 9 maart 2014 om 12:44

  “goed oppassen wat wel en niet bij me past”……knap van je van je dat je dicht bij jezelf wilt blijven. Zo belangrijk….daar heb ik echt respect voor.

 • Antwoorden saarenzo 9 maart 2014 om 12:31

  Leuke foto’s! Dat event van L’Oréal ziet er heel leuk uit. The College Hotel is zo’n mooi hotel.

 • Antwoorden Turk 9 maart 2014 om 12:22

  Jij bent toch ook een instagram verslaafde!! Of media verslaafd..

  Dus laat Vera gewoon foto’s maken wat jij elke sec ook doet

  • Antwoorden tof 9 maart 2014 om 12:33

   calm your tits bro

  • Antwoorden Teske 9 maart 2014 om 13:24

   Ik maak een grapje joh, Vera en ik zijn hartstikke goede vriendinnen.

 • Antwoorden Tedje 9 maart 2014 om 12:20

  Wat een leuke diary! En tof joh met je eigen naam erop!

 • Antwoorden Anniek 9 maart 2014 om 12:13

  Superleuke diary! Ik zit nu buiten lekker te genieten in de zon, en dit is aangenaam leesvoer! :) Leuk dat je bulgur hebt gegeten, ik wil het zelf altijd nog een keer proberen!

 • Antwoorden Krissi 9 maart 2014 om 12:05

  Wat een toffe week heb je achter de rug! Je haar in een hoge staart staat je trouwens echt heel mooi. Ik ga straks denk ik ook lekker buiten zitten, heerlijk dit weer!

 • Antwoorden Celia 9 maart 2014 om 12:04

  Leuke foto’s! Ik geniet ook zo van het lekkere weer!

 • Antwoorden Beau 9 maart 2014 om 11:57

  Ontzettend leuke foto’s Teske! :-) Echt gaaf dat je in de Cosmopolitan staat!

 • Antwoorden Miranda 9 maart 2014 om 11:47

  Super leuke foto’s. Ik heb direct even mee gegaan met je winactie, ik ben dol op zulke armbanden (a)

 • Antwoorden lapurevie 9 maart 2014 om 11:46

  Haha, grappig, op die ene foto waar je aan de slag bent voor je blog staat mijn avatar, omdat ik gereageerd had Voor de rest echt superfijne foto’s, altijd leuk om te zien!

 • Antwoorden Annebelle 9 maart 2014 om 11:38

  Ik word zo blij van het vrolijke weer en om me heen merk ik het ook, mensen lachen veel meer :)

 • Antwoorden Kim 9 maart 2014 om 11:36

  Leuke foto’s! Ben benieuwd naar het artikel in de cosmopolitan :D

 • Antwoorden Lifestyle-Fabriek 9 maart 2014 om 11:36

  Ik vind dit toch altijd het leukste artikel! Drukke week!

 • Antwoorden Sarah 9 maart 2014 om 11:21

  die hoge staart staat heel leuk! grappig dat je zo vaak met Vera bent :P

 • Antwoorden Linn 9 maart 2014 om 11:19

  Hey teske!
  ik had een vraagje over je new look bestelling, hoe gaat het daarbij met retourneren? kost dat geld? en zoja hoeveel?

  • Antwoorden Teske 9 maart 2014 om 13:28

   Dat heb ik nog nooit geprobeerd en helaas kan ik het zo 123 ook niet goed vinden op de site. Misschien even een mailtje sturen?

 • Antwoorden Josie 9 maart 2014 om 11:19

  Ik moest ook eventjes 2 keer kijken of jij het was op die foto in de cosmo! Maar wel echt een tof, weer iets wat niet veel meiden kunnen zeggen haha. En die sushii <3

 • Antwoorden Romy 9 maart 2014 om 11:17

  Leuke foto’s, ik heb precies hetzelfde haarbandje maar dan van de Action!

 • Antwoorden Dani-Jelle 9 maart 2014 om 11:12

  Jij en Mert zouden de Photobooth challenge moeten doen!

  • Antwoorden Liesje 9 maart 2014 om 14:17

   Vind ik ook! Xx

 • Antwoorden pamela 9 maart 2014 om 11:06

  heel erg leuke foto’s weer. ik vind de foto van cosmopoliton wel mooi maar lijkt inderdaad niet zoveel op jezelf :P

 • Antwoorden Isabella 9 maart 2014 om 11:02

  Leuke foto’s! Dat middagje/avondje met Vera en Sanne ziet er gezellig uit. En wat een leuke plek voor dat event van L’Oreal! Al dat eten:P
  En super dat je in de Cosmopolitan staat. Ik vind het wel grappig om je een keer gestyled te zien:)

  x Isabella

 • Antwoorden MySimplySpecial 9 maart 2014 om 11:00

  Wat een leuke foto’s weer! Gaaf die lipstick met je naam erop!

 • Antwoorden suzanne 9 maart 2014 om 10:57

  Leuk om te lezen, er zitten weer leuke foto’s bij.

 • Antwoorden charile 9 maart 2014 om 10:56

  Leuke foto’s :D

 • Antwoorden Maaike 9 maart 2014 om 10:49

  Leuk om te lezen, toffe foto’s! Ik krijg ook trek in sushi! Dat event zag er echt heel leuk uit!

 • Antwoorden beautybysandra 9 maart 2014 om 10:45

  Wat een leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Charlotte 9 maart 2014 om 10:43

  Superleuke foto’s! Dat event ziet er zo tof uit! Lekker al dat eten. Goed bezig met rijlessen! Ik wil het ook allemaal weer op pakken. Vind de foto in de cosmopolitan wel gaaf hoor! Mag je trots op zijn!

 • Antwoorden Frederieke 9 maart 2014 om 10:41

  Leuk artikel!
  Wanneer is Mert jarig?!
  Ik in ieder geval 12 maart!

 • Antwoorden Michelle 9 maart 2014 om 10:38

  Oja oja, wilde je ook nog even een random complimentje geven: ik vind het heel tof dat jij je foto diary op zondag hebt!! Zorgt ervoor dat het mooi verdeeld is tussen verschillende bloggers en op zondag een diary lezen: heerlijk! Motiveert om zelf weer aan een leuke nieuwe week te beginnen!

 • Antwoorden OnlineBeautyMagazine 9 maart 2014 om 10:38

  Leuk om te zien!

 • Antwoorden Michelle 9 maart 2014 om 10:36

  Wat een leuke week zeg! Je haar op die ene foto en de foto in Cosmopolitan: beide staan je ge-wel-dig. Maar idd, het is belangrijker om dicht bij jezelf te blijven, doe wat jij wil! Ooh en die zonfoto’s, hmm. Ik heb sinds gisteren de voorjaarsschoonmaakkriebels, de voorbereidingen zijn getroffen en ik kan beginnen. MAAR, de zon staat nu op m’n balkonnetje dus, eh, screw de schoonmaak nog even. Op naar het balkon!!

 • Antwoorden Ceetje 9 maart 2014 om 10:34

  Goed van je dat je bij jezelf blijft nu je er achter komt dat die foto’s in Cosmo toch niet echt als eigen voelen. Je denkt natuurlijk: Leuk ik word gestyled enzo….goed leermomentje:)

 • Antwoorden Renate 9 maart 2014 om 10:34

  Leuke My Life in Pictures en wauw de haarband staat je echt prachtig! en het lijkt mij ook mooi als je je haren zou afknippen, maar ik begrijp het wel. Ik lijk sowieso al oud voor mijn leeftijd, maar ik heb ooit op mijn 16e mijn haren ook korter geknipt en iedereen was er enthousiast over en ik vond het zelf ook mooi, maar ik leek opeens zooooveel ouder en volwassener – dat hoeft inderdaad nog even niet haha! (: en ik vind het zonnetje ook echt heerlijk! Jij ook een fijne zonnige zondag! <3

 • Antwoorden Axelle 9 maart 2014 om 10:26

  superleuke foto’s! & ik snap je helemaal met dat telefoonhoesje! :)

 • Antwoorden Viënne 9 maart 2014 om 10:19

  Leuke week zeg !! Maa moet je je inschrijven voor zn event of word je dan uitgenodigt ?? Xx

  • Antwoorden Viënne 9 maart 2014 om 10:19

   Leuke week zeg !! Maar moet je je inschrijven voor zn event of word je dan uitgenodigt ?? Xx

   • Antwoorden Teske 9 maart 2014 om 10:36

    Zo’n event is alleen voor grote bloggers en journalisten en daar wordt je voor uitgenodigd :)

 • Antwoorden Daphne 9 maart 2014 om 10:09

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Lana | Sweet As Lime 9 maart 2014 om 10:07

  Ik heb altijd zo veel moeite met die sushi cones elegant op te eten. Kunnen ze daar geen handleiding bijgeven? ;-)

 • Antwoorden Marloes 9 maart 2014 om 10:04

  Leuke foto’s! Ik word zo vrolijk van dat weer! Lekker in de tuin werken! :)

 • Antwoorden Lysette 9 maart 2014 om 10:00

  Toffe fotos

 • Antwoorden Nicole 9 maart 2014 om 09:57

  Ik krijg altijd zoveel honger van je sushi foto’s..

 • Antwoorden Lauriëtte 9 maart 2014 om 09:51

  Leuk week overzicht! Vind inderdaad de foto waar je haar schouderlengte lijkt erg leuk! Staat je mooi!

 • Antwoorden Luuke 9 maart 2014 om 09:50

  leuke foto’s!

 • Antwoorden Dionne 9 maart 2014 om 09:40

  Wat een boel leuke foto’s weer. Die lippenstift met je eigen naam is gaaf!

 • Antwoorden Linde 9 maart 2014 om 09:37

  Hey

  Ben ik de enige die fotos op verkeerde pleke vind en fotos ziet die zijn herhaald?

  • Antwoorden Teske 9 maart 2014 om 10:37

   Komt doordat je op mobiel kijkt! Doordat er veel foto’s in het artikel staan gaat de mobiele versie dan wat gek doen. Je kan beter op pc kijken :)

 • Antwoorden Caro 9 maart 2014 om 09:29

  Leuke die foto’s van jou sanne & vera! :-) Hoewel ik 9 van de 10 keer langer haar mooier vind staan, vind ik het bij jou heel mooi staan op schouderlengte! :-)

 • Antwoorden Sofie 9 maart 2014 om 09:26

  Citroenrisotto heb ik ook nog nooit gegeten! Al kan het best lekker zijn denk ik.
  Ik moet toegeven dat je inderdaad niet zo op de foto in cosmopolitain lijkt… Ik bedoel: je ziet wel dat het om hetzelfde lichaam gaat maar het is niet echt ‘Teske’…
  niet te min: proficiat!

 • Antwoorden Rianca 9 maart 2014 om 09:17

  Ik schrok me echt dood van de paddenfoto. Ik ben daar zo bang voor. :’) Gelukkig is het maar een foto. Fijn om te zien dat je een leuke week hebt gehad.

 • Antwoorden Sophie 9 maart 2014 om 09:16

  Dat hoofdbandje van New Look heb ik ook! En ik had echt precies hetzelfde; ik twijfelde maar kreeg zóveel complimentjes!

 • Antwoorden LittleBibsy 9 maart 2014 om 09:11

  Toffe week. Ik hou ook echt van het warme weer buiten.

 • Antwoorden Manon 9 maart 2014 om 09:09

  Leuke foto’s! Ik vind die rode jas je zo mooi staan, echt een goede aankoop geweest :)

 • Antwoorden femmie 9 maart 2014 om 09:06

  Ik wil iets grappigs zeggen over het telefoonhoesje er staat numquam en dat betekent nooit in het Latijn dat krijg ik namelijk op school

 • Antwoorden Beautydagboek 9 maart 2014 om 08:51

  Wat heb je prachtige, lange wimpers. Wauw! En ik wist niet dat Annemarie van Gaal de Cosmpolitan in Rusland heeft opgezet, hoe gaaf :) Jammer dat je op de foto in de Cosmo niet op jezelf lijkt, het is inderdaad een heel ander meisje. Maar wel tof dat je erin staat!

 • Antwoorden Desmain 9 maart 2014 om 08:48

  Gisteren was inderdaad heer-lijk weer! Ik moest wel ’s middags korfballen. Zometeen ga ik hardlopen en het is nu ook super weer! YES!

 • Antwoorden Mariska 9 maart 2014 om 08:45

  Wat een leuke week weer. Jammer van de foto in de cosmo.. Maar ben wel benieuwd naar deze artikel.

 • Antwoorden Dita 9 maart 2014 om 08:40

  Fijne foto’s

 • Antwoorden Kimberly 9 maart 2014 om 08:37

  Ik vind je haar zo op schouderlengte ook heel mooi staan zeg, staat echt goed bij je gezicht :D Ik ben trouwens benieuwd hoe citroenrisotte smaakt, het klinkt als iets perfects voor de zomer :D

 • Antwoorden Hester 9 maart 2014 om 08:32

  Ik heb gisteren ook lekker buiten gezeten, jammer dat je dan je laptopscherm opeens veel minder goed kan zien maar verder hoor je mij écht niet klagen! Ziet eruit als een gezellige week Teske :)

 • Antwoorden Todayslife 9 maart 2014 om 08:28

  Ik ben heel erg benieuwd naar je new look bestelling. Peplum tops zijn mijn favoriet!

 • Antwoorden Beautyjuf 9 maart 2014 om 08:26

  Wat een prachtige foto van jou en de zon die op je gezicht scheen toen je in de trein zat! Ahh, ik hoorde het bericht van Acda en De Munnik ook toen ik DWDD aan kijken was. Balen..! Hun muziek was echt top! Fijne zondag.

 • Antwoorden Coise 9 maart 2014 om 08:10

  Leuk!

  Maar dat haarbandje van New Look bij de Action verkopen ze bijna precies hetzelfde
  haarbandje voor nog niet eens 1 euro!

 • Antwoorden Sarah 9 maart 2014 om 08:06

  Oh wat mis ik Rotterdam soms! Ik woon niet meer in NL en was er altijd meerdere keren per week te vinden. Wat een leuke week had je Teske en wat zie je er altijd mooi uit :).

 • Antwoorden Saskia 9 maart 2014 om 08:05

  Leuk om te zien weer!ziet er allemaal zo gezellig uit !

 • Antwoorden Blondie Beauty Fashion 9 maart 2014 om 08:00

  Oh ik vind het ook zoooo jammer van A & M!!!

 • Antwoorden Bijouxandnails 9 maart 2014 om 07:50

  leuk artikel Teske!
  Waar is dat hoesje van? Die wil ik echt heeeel graag!

  • Antwoorden Teske 9 maart 2014 om 10:38

   Ik heb hem op eBay gekocht! Als je zoekt op ‘hogwarts iPhone case’ vindt je hem wel :)

 • Antwoorden Noa 9 maart 2014 om 07:47

  Heel erg leuk om te zien! :)

 • Antwoorden Fleur 9 maart 2014 om 07:47

  Ik ga vandaag heel veel doen voor een zondag, ik ga op visite, mijn tante komt voor mijn verjaardag (ik ben 11 maart jarig :D) en ik ga uit eten wat niet echt gaat lukken aangezien ik net mijn plaatjes beugel heb en het ONTZETTEND pijn doet. Maar in ieder geval: jij ook een fijne zondag en wat een leuke MLIP!! Xxx

 • Antwoorden Ashleey 9 maart 2014 om 07:27

  Wat een leuke en volle week! Alvast gefeliciteerd met Mert!

 • Antwoorden sofie 9 maart 2014 om 07:07

  Super leuk! Zo’n bandje in je haar staat bij jou echt leuk! Kleine padjes moet je natuurijk even vasthouden, haha!

 • Antwoorden IsabellaEliane 9 maart 2014 om 06:53

  Ik vind deze artikelen altijd zo leuk om te zien ! En omg, dat Harry Potter hoesje is zoo leuk hihi.

  X

 • Antwoorden Lotte 9 maart 2014 om 06:44

  Ik vind my life in pictures altijd zo leuk!

 • Antwoorden Healthy Mommy 9 maart 2014 om 06:20

  Hahaha geniaal. Ik hou ook enorm van kikkertjes e.d. Loop als een klein kind achter ze aan tot ik ze te pakken heb. Eveneens met duiven. Gekke gewoonte. Leuke en volle week zo te zien

 • Reageer