My Life In Pictures – februari 2014 #2

16 februari 2014

Het was weer een fijne, productieve week met een heel tof en inspirerend bezoek aan Amsterdam. Veel smoothies, veel leuke Disneymuziek, veel lekker eten en héél veel macarons. Dit is de My Life In Pictures van de week!

Zondag begon met een heerlijke smoothie. Die had ik even nodig! Ik had bananen op mijn kantoor neergelegd, maar was ze daarna een beetje vergeten. Als ze zo rijp zijn, zijn ze niet meer zo lekker om gewoon op te eten, maar wel perfect om te verwerken in smoothies of andere dingen.

Overdag was Mert er nog, maar die ging in de loop van de middag weg. Het was een vrij luie dag. ’s Avonds kookte ik gezellig samen met mijn moeder. Een prutje van sperziebonen en andere groenten en een pan bulgur. Yum!

Maandag was de eerste dag dat ik mijn favoriete ontbijtsmoothie klaarmaakte. Normaal zoek ik dat soort dingen op internet op, maar dit keer kwam ik echt opeens zelf op het idee om havermout door mijn smoothie te doen. Ik probeerde wat ingrediënten samen en het was nog lekker ook.

Die dag maakte ik ook nog wat foto’s voor een artikel. Het leek me grappig om een foto van een foto van mijn lunch te maken, dus dat deed ik.

Ik heb deze week heel veel geluisterd naar een live concert van Demi Lovato. Met haar leuke blauwe haar! Ik vind haar geweldig goed en een onwijs leuk persoon.

Dinsdag opende ik de dag opnieuw met de ontbijtsmoothie. Deze ga ik er nog lang inhouden, denk ik zo.

Daarna ging ik een stukje hardlopen. Vorige week was het niet echt gelukt, maar deze week ben ik er weer aan begonnen! Ik ben weer begonnen aan de beginners challenge van Nike. Daar was ik al mee gestart, maar omdat ik veel dagen had overgeslagen ben ik gewoon weer opnieuw begonnen.

Die dag werkte ik op kantoor! Ik kreeg een paar leuke pakketjes, waaronder een cadeautje van New Look, vanwege de video die Jiami en ik in die winkel maakten. Allemaal mooie chique oorbellen! Ook kreeg ik het grappige Milka pakketje met ‘I hartje Mert’ erop, voor Valentijnsdag! Dit had Groupon me gestuurd en heb ik vanzelfsprekend gegeven op de dag zelf.

Babybel is echt mijn guilty pleasure. Het is duur, maar ik blijf het gewoon kopen, omdat ik het zó lekker vind.

Ik ben in de middag vooral lang bezig geweest met het inpakken van alle spullen die ik zou gaan doneren. Ik had dit veel eerder moeten doen! Uiteindelijk had ik veertien dozen vol, met allemaal een andere categorie. Het is vooral heel veel make-up, maar ook crème, haarverzorging, douchegel en nog veel meer. Ik was versteld van de hoeveelheid dozen die ik ermee vol kreeg!

Kijk hoe leuk! Ik heb nu mijn logo bij mijn kantoordeur hangen! Niet voor heel lang trouwens, want ik ben al een tijdje bezig met een ontwerper aan een nieuw logo. Woohoo!

In de avond kwam ik even hallo zeggen bij een tinychat die een aantal twitter fanaccounts samen hadden georganiseerd. Allemaal zulke leuke, lieve meiden! Ik word echt super blij van zulke enthousiastelingen.

Ook heb ik nog eventjes Unreal Tournament 2004 gespeeld. Ik speelde de laatste tijd weer meer Sims, maar schieten vind ik toch leuker (haha).

Ik proefde voor het eerst amandelmelk en is zó lekker! Ik heb nu wel de versie van Alpro waar suiker aan toegevoegd is, dus de volgende keer neem ik die van Rice Dream, want daar zitten geen toegevoegde suikers in. Ik denk dat ik dit nog bijna lekkerder dan normale melk vind.

Ik zag dit ziekmakende grafiekje bij iemand op Twitter. Nederland staat in Europa op 1 als het gaat om hoeveel dieren er per hectare worden gehouden voor de slacht. Wist je dat wij na de VS de grootste exporteur zijn als het gaat om vee? Ik word hier echt heel verdrietig van, zeker omdat er ZOVEEL weilanden gewoon leeg staan in dit land.

On a happier note heb ik heel erg veel Disney liedjes geluisterd deze week. Dit is mijn favoriete CD, met allemaal leuke liedjes van Disney prinsessen. Ik word er zo vrolijk van!

Ik testte die dag de hair chalks van The Body Shop en deze foto stuurde ik naar Mert met het bericht dat ik naar de kapper was geweest. Helaas trapte hij er niet in. Ik vind het hier best echt lijken!

Nieuwe lekkere ontdekking: deze braam-appel yoghurt van Arla. Yum yum!

Donderdag vertrok ik met mijn broer naar Amsterdam! Omar had geregeld dat we met een van de meest geniale mensen op het gebied van 3D printen konden meeten en omdat mijn broer interesse had nam ik hem ook mee. Gezellig!

Deze hamburgers komen uit een 3D printer. Is het niet geweldig? Deze man is echt een kunstenaar op dit gebied en heeft echt geweldig leuke en ook grappige dingen gemaakt. Je kunt in feite alles maken wat je wil met zo’n apparaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bizar!

Kijk hoe grappig: hier was de printer aan het printen. Bezig met laag 540 van de 1990(!!) lagen.

Na de meeting hebben we nog koffie gedronken met een paar mensen. Ik hou er echt van om een willekeurig cafeetje binnen te lopen en dan daar gewoon een bakkie te doen. Gezellig!

Uiteindelijk heb ik met Joppe (mijn broer) en Mert gegeten bij Rose’s Cantina. Een heel tof Mexicaans restaurant met een hele leuke vormgeving. De menukaart lijkt net een krant en ze hebben grappige extra artikelen tussen de gerechten door.

Ik at twee voorgerechten als avondeten: nacho’s (natuurlijk!) en de classic quesedilla’s. Ik vond die laatste wel echt héél pittig, maar zeker lekker. Ik vond het personeel ook erg leuk en vriendelijk. Zeker iets om vaker naar toe te gaan.

Thuis aangekomen voelde ik me toch wel heel erg verwend met de pakketjes die ik kreeg. Ten eerste stuurde Dove een aantal bloggers een hele grote doos met macarons. Ze hebben een deodorant ontwikkeld die niet alleen op zwart en wit is getest, maar op maar liefst 100 kleuren. Daarom: een doos met 100 gekleurde macarons! OMG! Ik kwam er pas een uur later achter dat er nog een tweede laag zat. Echt te leuk voor woorden.

Ook ontving ik dit leuke pakketje van een merk genaamd ‘Hands Off My Chocolate’.  Ze hebben mij al hun smaken opgestuurd en ik vind de vormgeving er heel tof uit zien. Het zijn trouwens rondjes in plaats van blokjes chocola, grappig detail!

Tot slot opende ik dit geweldige pakketje. Kunnen jullie je nog herinneren dat ik het over de Slankie smeerkaas met tuinkruiden had en dat ik die zo ongelofelijk vies vond? In dit pakketje zat een brief van de brand manager van Slankie. Hij had gezien dat ik die variant zo vies vond en wil nu graag weten welke smeerkaas is dan wel lekker vind. Ik heb gewoon alle zes de andere soorten Slankie gekregen! Dit vind ik echt de leukste manier van marketing ooit. Heel positief benaderd en nog met humor ook. Ik ga ze allemaal proberen hoor (behalve die met ham, die laat ik door iemand anders proeven)!

Vrijdag ben ik even in Gouda geweest, omdat ik lenzencontrole had. Ook heb ik gewoon nog even rondgelopen en hier en daar wat spulletjes aangeschaft. Ik had een onwijs leuk idee voor een DIY en nu heb ik alle benodigdheden in huis!

Nog even mijn favoriete broodje eten bij de Bakker Bart. Ook dronk ik er zo’n shake bij en die viel erg in de smaak!

Ik had bij de blokker een grote pot gekocht en daar heb ik nu een deel van de gekregen macarons in gedaan. Dit is nog geen eens de helft, moet je nagaan. Het staat wel ontzettend schattig!

De rest van de middag heb ik gewerkt en ’s avonds heb ik de trein naar Mert genomen. Dit is mijn meest favoriete plekje in de trein. De plek waar maar 1 stoel zit, zodat ik makkelijk mijn koffer ernaast kan zetten. Ik zit ook lekker dichtbij de deur en kan alles goed overzien. Hier zit ik bijna altijd, als er plek is.

Zo ziet het eruit als je een no-water soy chai tea latte besteld bij Starbucks. Ik vond het zo grappig dat ze bij een no water ‘H2O’ met een streepje erdoor op zo’n cup schrijven.

Zaterdag was een heerlijke luie dag met een erg uitgebreid ontbijt (wat we eigenlijk pas om 2 uur ’s middags aten).

In de avond aten we pizza en keken we de film ‘The Beach’, met Leonardo DiCaprio. Hier was hij nog super jong! Het was geen mega goede film, maar wel spannend en vermakelijk.

En dat was mijn week! Aankomende week wordt weer een stuk drukker, met een boel leuke afspraken. Ik heb er zin in! Wat gaan jullie doen?

Fijne zondag!

120 reacties

 • Antwoorden anoniem 18 april 2014 om 17:49

  Weet iemand hier hoe die full show op youtube heet, die van Demi Lovato?

 • Antwoorden ElmoCall911 21 februari 2014 om 23:41

  Wat ben je goed bezig. Ik heb ervan genoten.

 • Antwoorden anne dekker 19 februari 2014 om 12:47

  WAAAAH DAT LOGO OP JE KANTOOR, SUPERLEUK!

 • Antwoorden Puck 18 februari 2014 om 23:29

  Super leuke post!
  Weet iemand hoe die app heet, voor dat hardlopen?
  Dankje :) xx

 • Antwoorden wendy 18 februari 2014 om 19:27

  Leuk Teske!
  Dat Mexicaanse restaurant ziet er goed uit! X

 • Antwoorden francisca 18 februari 2014 om 18:45

  Hey,

  Aan wie/wat ga je al die dozen doneren???
  Ik zag deze vraag er nog niet bijstaan en ik ben heel benieuwd naar het antwoord!!

  Ik bekijk bijna al je video’s en artikelen! Je bent super.

  Ik heb ook een afstands relatie al 4 jaar. ik zie mijn vriend maar 1x per 2 weken.
  Ik weet hoe vervelend het is.

  Liefs francisca

 • Antwoorden Rosann 18 februari 2014 om 12:39

  Aaah die macarons! Heeerlijk!
  En wat ziet dat er leuk uit in die pot :D

  Die stoel in de trein is ook mijn favoriete plek, lekker rustig en veel ruimte :)

 • Antwoorden Kaylee Joosten 18 februari 2014 om 11:22

  Wauw, wat een leuke My Life In Pictures! Ik ben zeer benieuwd naar de volgende My Life In Pictures. Veel plezier deze week.

 • Antwoorden fleur 17 februari 2014 om 23:13

  teske zie jij mert niet heel erg weinig? hoevaak zien jullie elkaar gemiddeld in de week? het lijkt zo weinig ! xxx

  • Antwoorden Teske 17 februari 2014 om 23:24

   We zien elkaar gemiddeld 3 dagen in de week, maar dat komt vooral doordat we erg ver uit elkaar wonen! We gaan nooit maar 1 dagje naar elkaar toe, maar altijd voor meerdere dagen achter elkaar.

 • Antwoorden Lieke 17 februari 2014 om 14:35

  Ooooh ik ben jaloers op die macarons! Stuur je er een paar naar mij haha? ;p

 • Antwoorden Judith 17 februari 2014 om 10:52

  Leuke foto’s & die macarons & de chocolade zien er echt heel lekker uit! Ik mis alleen een foto van Breaking Bad, haha. :)

 • Antwoorden Anoeska 17 februari 2014 om 04:24

  Die macarons, jeetje wat veel zeg haha! En wat grappig dat je alle andere varianten van Slankie hebt gekregen, ben benieuwd welke je het lekkerst vind!

 • Antwoorden Renate 16 februari 2014 om 22:42

  Leuke foto’s weer! Ik vind disney liedjes ook zo leuk, vooral “when will my life begin” van rapunzel <3 en die macarons! yum yum!

 • Antwoorden Simone 16 februari 2014 om 20:53

  Oeh die macarons, watg een geluk!

 • Antwoorden Estrella 16 februari 2014 om 20:51

  Leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Samantha 16 februari 2014 om 20:43

  Lieve Teske en bezoekers, ik hoop dat jullie oke vinden als ik hier een link deel naar de enquête, gemaakt door m’n vriend, voor zijn scriptie. Het is voor hem heel belangrijk om zoveel mogelijk respondenten te vinden voor zijn enquete om zo een betrouwbaar onderzoek neer te kunnen zetten. Ik wil jullie vragen om niet eens twee minuutjes van je tijd te doneren, om deze leuke en korte enquête in te vullen:
  http://www.thesistools.com/web/?id=374726

  Groetjes, Samantha

  Trouwens; de ontbijt smoothie met havermout is echt lekker, dankjewel!!

 • Antwoorden Femke 16 februari 2014 om 19:17

  Echt super grappig van die smeerkaas ;)

 • Antwoorden Lisanne 16 februari 2014 om 19:14

  Wauw, die macarons. Echt zó veel! In die pot ziet het er heel leuk uit. Ik heb gisteren ook The Beach gezien. Leuke film!

 • Antwoorden Charile 16 februari 2014 om 18:59

  Leuke foto’s weer!

 • Antwoorden kk 16 februari 2014 om 18:14

  Waarom neem je je chai tea latte zonder water?

  • Antwoorden Teske 16 februari 2014 om 18:15

   Omdat de kruidige smaak dan een stuk sterker is :)

 • Antwoorden Esther b 16 februari 2014 om 17:03

  Hoi Teske, over dat grafiekje van die dieren zei je dat je het zo erg vond omdat er zoveel weilanden leeg staan, ik ben het helemaal met je eens, het is zo dat veel dieren die voor de slacht zijn helemaal niet buiten komen omdat boeren het simpelweg teveel werk vinden om de dieren elke dag naar buiten te doen en weer binnen te halen, ze staan gewoon altijd in de stallen en daarom is het in NL waarschijnlijk zo hoog.
  xx

  • Antwoorden lousaa 16 februari 2014 om 21:39

   Ik denk dat de reden van hoge slachtcijfers wat gecompliceerder is dan ruimtegebrek en geen zin. En dat dit getal ook niet louter uit te leggen is als slecht. Zijn wij in Nederland zieliger dan Fransen omdat we minder ruimte hebben? Denk verder, voorbij dat ene getal.

   • Antwoorden Michelle 16 februari 2014 om 22:23

    ‘Geen zin’ is wel heel ongenuanceerd, landbouwer zijn heeft wel wat meer om het lijf als koeien in de wei zetten en er weer uit halen. Net hetzelfde als dat bloggen meer is als wat artikeltjes typen… Niet te snel oordelen :)

   • Antwoorden Teske 16 februari 2014 om 22:26

    Ik hoop toch heel erg dat je een grapje maakt wat betreft de ‘zijn Nederlanders zieliger dan Fransen’ opmerking, gezien het feit dat slachtvee hier écht niet op een leuke of goede manier wordt gehouden in Nederland. Natuurlijk zijn wij mensen niet zielig met een aantal honderd vierkante meter minder, maar koeien met slechts een meter bewegingsruimte vind ik wel erg zielig, ja.

 • Antwoorden Resy 16 februari 2014 om 16:50

  Erg leuk weer om te zien en je gekleurde haar ziet er inderdaad erg echt uit haha

 • Antwoorden Merel 16 februari 2014 om 16:09

  Pssst! Het is H2O en niet H20. Met een o (letter) dus in plaats van een 0 (nul). Dit is de scheikundige formule voor water.

  • Antwoorden Teske 16 februari 2014 om 18:03

   Woops, ik dacht juist dat het andersom was :)

 • Antwoorden Tedje 16 februari 2014 om 15:51

  Wat een heerlijke diary weer. Die macarons, OMG!!

 • Antwoorden Irina 16 februari 2014 om 15:24

  Echt zo leuk om te lezen! Ik vind je persoonlijke artikelen altijd het leukst om te lezen, je lijkt me zo een leuke meid!

 • Antwoorden Mila 16 februari 2014 om 15:10

  Leuk, en die macarons zien er zo lekker uit!

 • Antwoorden RobinAnique 16 februari 2014 om 14:52

  Ik ben ook zo’n grote fan van Demi! Vind het zo jammere at haar Neon Tour niet naar ons landje komt.. Hoop dat ze in de komende jaren hierheen komt want wil haar zo graag live zien! Ze is fantastisch <3

 • Antwoorden Luuke 16 februari 2014 om 14:33

  Leuke foto’s! Die wil smoothie wil ik ook een keertje maken.
  Ook echt super leuk dat je van milka zo’n doosje chocola kreeg met i love mert :)

 • Antwoorden saarenzo 16 februari 2014 om 14:04

  Ohhh, al die macarons! Yummy! En leuke actie van Slankie :D

 • Antwoorden Kikki 16 februari 2014 om 13:50

  Ooooh die macarons zien er lekker uit!

 • Antwoorden Marije 16 februari 2014 om 13:46

  Heey, leuk artikel! In de amandelmelk van rice dream zit maissiroop, een slechte suikervervanger, je kunt beter gaan voor rice dream organic, een gezonde melkvervanger, zonder overbodige toegevoegde stoffen!

 • Antwoorden Sharrel 16 februari 2014 om 13:42

  Wat een leuke week! Geniaal met het 3d printen! die hamburgers zien er echt uit! En nomnomnom macarons<3

  x

 • Antwoorden Hester 16 februari 2014 om 13:36

  Wat heb je weer leuke dingen gedaan! 3D printers vind ik zó boeiend. Ook leuk dat een tinychat voor je georganiseerd werd en ohhh zoveel lekker eten! Die marketingtruc van Slankie is trouwens zo origineel, super om te zien dat het niet alleen maar routinewerk is daar in de reclame business.

 • Antwoorden arianna kloosterman 16 februari 2014 om 13:28

  ik vind het altijd heel leuk om te lezen waar jij je mee bezig houd!! en helel leuke foto’s trouwens!! x

 • Antwoorden Marie 16 februari 2014 om 13:25

  heel erg leuke en mooie foto’s xxx

 • Antwoorden amani rietmeijer 16 februari 2014 om 13:23

  je moet van alpro ook eens de soyamelk proberen gemaak van syabonen dit hebben wij in plaats van normale melk in huis want we vinden whet ook zo lekekr voor smoothies is het trouwens ook heel lekekr en voor pannenkoeken zo zijn de pannenkoeken en smoothies al lekker zoetig van zich zelf. probber ook een pak ik denk dat het wel gaat bevallen!

 • Antwoorden Annick 16 februari 2014 om 13:17

  Welke app gebruik je voor het hardlopen? :)

 • Antwoorden Sofie 16 februari 2014 om 12:52

  Ik vind dat 3D printen echt enorm fascinerend. Concreet kan ik me er nog maar weinig bij voorstellen – welke materialen worden er gebruikt? Heeft zoiets een geur? Hoe maak je zoiets? Kan iedereen het of moet je er een genie voor zijn?- maar wauw!

  • Antwoorden Fleur 17 februari 2014 om 21:00

   Mijn vriend heeft een bedrijf waar ze ook werken met 3D-printers. Er wordt een thermoplastic gebruikt om het voorwerp te maken, dit kan ABS of PLA zijn. Als de 3D-printer aan het printen is ruik je het wel maar als het eenmaal klaar is niet meer. Ruikt naar gesmolten plastic. Je kan de 3D-printjes maken met een speciaal programma. Niet iedereen kan het maar je hoeft er ook geen genie voor te zijn.. Het 3D printen is nog erg nieuw dus er wordt op dat gebied nog veel ontwikkeld. Je kunt nu namelijk met sommige 3D-printers al in hout, zilver, keramiek printen. Er is dus erg veel mogelijk met een 3D-printer!

 • Antwoorden Mara 16 februari 2014 om 12:43

  leuk! ik heb dit weekend 2x de film stuck in love gekeken, was er benieuwd naar omdat lily collins er in speelde. Zeker een aanrader!

 • Antwoorden Axelle 16 februari 2014 om 12:32

  ooh die oorbellen zijn echt mooi!

 • Antwoorden Robin 16 februari 2014 om 12:27

  Veel eten dit keer, of lijkt dat maar zo? ;) Die pot macarons ziet er schattig uit.
  Wat lief die Milka chocolade hihi.
  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Annebelle 16 februari 2014 om 12:25

  Ik heb gelijk Rose’s Cantina opgezocht. Lijkt me leuk om een keer daar te gaan eten, bedankt voor de tip!

 • Antwoorden Marissa 16 februari 2014 om 12:21

  Leuke foto’s! Ik wil binnenkort ook nacho’s maken! Heb het een keer op en dat is twee jaar geleden, dus dat mag ook wel eens! Ging dat blauw en roze er makkelijk uit bij jou? Ik heb ook roze haarkrijt gebruikt (van ebay) en je zag het drie weken later nog. Ik vond het wel mooi (had de punten van mijn haar), maar om je hele haar blauw te houden is toch niet wat anders.

 • Antwoorden Anna 16 februari 2014 om 12:14

  Demi Lovato!! <3
  En lekker hoor, die macarons :D

 • Antwoorden Marit Elise 16 februari 2014 om 12:13

  Er is inderdaad veel export van vlees hier. De weides zijn misschien leeg maar de stallen staan vol. Het is jammer dat het vee vaak niet meer buiten komt. Ik ben blij dat bij ons thuis de koeien nog wel gewoon naar buiten mogen. Bij ons(Mijn man & zwager op de boerderij) gaan de stieren die geboren worden alleen weg voor de slacht. Anders leveren ze niks op. Ik ben daar ook geen fan van maar zo is het nu eenmaal. De vrouwtjes blijven gewoon voor de melk.

 • Antwoorden Julia 16 februari 2014 om 12:09

  Oeh wat een leuke pakketjes heb je gehad en vooral die enorme doos macarons! En waarom krijg je trouwens een nieuw logo? Deze heb je toch nog helemaal niet zo lang?

  • Antwoorden Teske 16 februari 2014 om 14:49

   Nee klopt, maar ik ben niet tevreden over deze en vind niet dat hij uitstraalt wat ik wil dat mijn site uitstraalt. Ik ben nu bezig met een ontwerper voor eentje die nog een aantal jaar mee kan :)

   • Antwoorden Julia 16 februari 2014 om 17:45

    Ah oke, ik ben benieuwd naar het resultaat! :)

 • Antwoorden Bianca 16 februari 2014 om 11:58

  Leuk overzicht en wat leuk dat je logo bij je kantoortje hangt! Ben benieuwd naar je logo waar je nu mee bezig bent!

 • Antwoorden Jana 16 februari 2014 om 11:45

  Jummie die macarons zien er lekker uit :D x

 • Antwoorden Whitley 16 februari 2014 om 11:39

  Je haar! Ik schrok echt toen ik de foto voorbij zag komen, haha! Mij had je wel beet ;)

  xx

 • Antwoorden Lucinda 16 februari 2014 om 11:39

  Super stoer dat je nu zo’n naambordje bij je kantoor hebt (ookal wordt die alweer snel vervangen). Ook leuk al die pakketjes en die van Dove natuurlijk helemaal. Weer een leuke week gehad zo te zien.

 • Antwoorden Hannah 16 februari 2014 om 11:35

  Oeh lekker die macarons! Staat inderdaad leuk zo in een grote pot!

 • Antwoorden Summer 16 februari 2014 om 11:31

  Leuke foto’s! Die macarons zien er echt heerlijk uit!

 • Antwoorden Jasmijn 16 februari 2014 om 11:26

  Echt super leuk weer Teske <3 En nogmaals bedankt dat je op de tinychat kwam, het was echt geweldig ! ♥

 • Antwoorden Anniek 16 februari 2014 om 11:23

  Wat ben je goed bezig met gezond (en lekker!) eten en sporten! Het ziet er ook uit alsof je een erg leuke week gehad hebt, wat een leuke pakketjes ook allemaal! Die sojamelk zou ik ook wel eens uit willen proberen, ik heb laatst wel soja yoghurt gehad, en dat was echt heerlijk!

 • Antwoorden Edith 16 februari 2014 om 11:21

  Wat een leuke foto’s en super lekker al die macarons!

 • Antwoorden Miranda 16 februari 2014 om 11:07

  Wat een leuke foto’s. Oehh de macarons zien er lekker uit. Zo’n 3d printer lijkt mij zo gaaf. En een leuk verhaal achter het pakketje van Slankie.

 • Antwoorden Marloes 16 februari 2014 om 11:02

  Haha! Go Slankie! :)

 • Antwoorden Demi 16 februari 2014 om 11:00

  Ik ben helemaal overwhelmed door je bananen smoothie. Die van mij zien er namelijk nooit zo uit haha! Vreemd kleurtje, maar goed als het maar lekker was. Die macarons daarentegen, daar zou ik er wel een paar van lusten. Ik ben trouwens benieuwd naar je nieuwe logo!
  Liefs, Demi

 • Antwoorden Ines 16 februari 2014 om 10:59

  Leuke foto’s, ziet er uit als een fijne week. Mmm die macarons!

 • Antwoorden Elise 16 februari 2014 om 10:51

  ah wat een leuke week, de macarons zien er onwijs leuk uit in die pot. Ben enorm jaloers want ik vind ze echt heeerlijk!

 • Antwoorden Lauriëtte 16 februari 2014 om 10:49

  Leuke week! Ik zou ook graag willen beginnen aan de beginners challenge van Nike maar ik vind de dagelijkse training wel een beetje te veel :( Zou het fijner vinden als het bv 3 a 4 keer per week is. Misschien dat ik er toch ook nog wel een keer aan begin haha. Succes met jouw challenge in ieder geval! :)

 • Antwoorden Kirsty 16 februari 2014 om 10:48

  Leuke week heb je gehad! Die macarons zien er echt heerlijk uit!

 • Antwoorden Eline 16 februari 2014 om 10:47

  Super leuke week en lekkere macarons :)

 • Antwoorden Isabella 16 februari 2014 om 10:42

  Leuke foto’s! Ahh die macarons, ik ben jaloers!!

 • Antwoorden Manon 16 februari 2014 om 10:36

  Leeeuke foto’s weer! Die macarons op de eerste foto, yum!

 • Antwoorden LittleBibsy 16 februari 2014 om 10:34

  Ik ga volgende week vooral naar school.

 • Antwoorden Daphne 16 februari 2014 om 10:28

  Die chocolaatjes, wat leuk!

 • Antwoorden Carlijn 16 februari 2014 om 10:27

  Leuke foto’s. En macarons zijn echt de lekkerste koekjes op de wereld!

 • Antwoorden Kim 16 februari 2014 om 10:26

  Leuke foto’s! Het lijkt me zo vreemd en leuk om telkens weer zo’n geweldige pakketjes te krijgen :) zoveel macarons! En wat leuk dat je nu al die slankies kan proberen.

 • Antwoorden Suzanne 16 februari 2014 om 10:16

  Leuke foto’s. Haha die macarons.

 • Antwoorden Lenneke 16 februari 2014 om 10:15

  Goede marketing van Slankie! Leuk om te zien.

 • Antwoorden Nora 16 februari 2014 om 10:13

  Wat een leuke fotos allemaal !

 • Antwoorden Lexi 16 februari 2014 om 10:11

  Wat zijn het weer een leuke foto’s!

 • Antwoorden pamela 16 februari 2014 om 10:11

  leuke foto’s! ik wil nog zo graag een keer macarons proberen maar ik vind ze nooit ergens en ik wil ze eigenlijk nog niet online bestellen dus nog even geduld hebben.

 • Antwoorden Lotte 16 februari 2014 om 10:05

  Wow, wat veel leuke pakketjes! Grappig van die Slankie’s, haha. Ik ben nu ook wel benieuwd welke je dan lekker vindt. En dat Mexicaanse restaurant klinkt leuk, ga ik onthouden!

 • Antwoorden Esmee 16 februari 2014 om 10:02

  Heel leuk om dit artikel te lezen, zou je een keer een artikel willen schrijven met welke smoothie’s je vaak maakt? Ik ben namelijk wel benieuwd wat er in de smoothie zit waar je havermout erbij hebt gedaan.

  • Antwoorden Teske 16 februari 2014 om 11:50

   Ik heb daar vrijdag een artikel over geschreven! :) Hij heet ‘mijn favoriete ontbijtsmoothie’.

 • Antwoorden Joyce 16 februari 2014 om 10:01

  Leuke foto’s! Die macarons zien er echt heerlijk uit haha!

 • Antwoorden IsabellaEliane 16 februari 2014 om 10:01

  Superleuk weer om te zien ! En wat apart zeg, die 3D printer ! Ben echt benieuwd hoe dat werkt, haha.

  X

 • Antwoorden femketje 16 februari 2014 om 09:49

  Super leuke foto’s :3

 • Antwoorden Lotte 16 februari 2014 om 09:42

  Hoe heet die Nike app?

 • Antwoorden Kim 16 februari 2014 om 09:37

  Wat geinig van Slankie :D

 • Antwoorden Romy 16 februari 2014 om 09:29

  super leuk dat je zo’n hele doos macarons hebt gehad! waar kan je macarons kopen?

  • Antwoorden Teske 16 februari 2014 om 11:51

   Heel soms in de supermarkt, maar de lekkerste haal je bij gespecialiseerde bakkerijen :)

   • Antwoorden Romy 16 februari 2014 om 17:31

    Okee dankjewel ! Succes met het ontwerpen van je nieuwe logo, ik ben benieuwd (:

 • Antwoorden Floor 16 februari 2014 om 09:21

  Macaronsssss <33

 • Antwoorden Susanne 16 februari 2014 om 09:15

  Lekker veel foto’s! Echt super leuk van die slankie trouwens haha. Ik ben benieuwd hoe ze dat dan doen. Zitten ze heel het internet dan af te speuren naar ontevreden mensen?!

  • Antwoorden Romy 16 februari 2014 om 09:29

   haha indd ! dat vraag ik me ook af ;p

 • Antwoorden Sophie 16 februari 2014 om 09:11

  Erg leuk om te zien! En de macarons in die pot ziet er heel schattig uit!

 • Antwoorden Syl 16 februari 2014 om 09:08

  Leuke foto’s

 • Antwoorden MySimplySpecial 16 februari 2014 om 09:02

  Die macarons zien er wel erg leuk uit in die pot!

 • Antwoorden Anouk 16 februari 2014 om 08:56

  Wat leuk weer! En wat ziet dat eten er toch allemaal weer heerlijk uit haha. :)

 • Antwoorden Ashleey 16 februari 2014 om 08:46

  Wat een leuk overzicht weer! :D

 • Antwoorden Laura 16 februari 2014 om 08:38

  Mmmm die macarons zou ik ook wel willen

 • Antwoorden Bente 16 februari 2014 om 08:33

  Altijd leuk!

 • Antwoorden sarah 16 februari 2014 om 08:26

  Leuke week!! Wanneer komt er weer een video ik mis jee:(((( xx

  • Antwoorden Teske 16 februari 2014 om 11:51

   Vanmiddag! Vanaf nu elke woensdag en zondag een video :D

 • Antwoorden Floortje 16 februari 2014 om 08:24

  Ik ga naar een concert van Jett Rebel. ( moet je echt eens op zoeken die muziek) En voor de rest ga ik m’n broere helpen met zijn huis werk.

 • Antwoorden Dita 16 februari 2014 om 08:22

  Erg leuke foto’s, en ja ergens een bakje thee of koffie doen vindik ook altijd zoleuk!

 • Antwoorden Caro 16 februari 2014 om 07:57

  Wat leuk dat bordje met je logo bij je kantoor! :-) The Beach heb ik ook gezien, ik wil elke film zien als leonardo di caprio erin speelt, ook al is het ecn slechte film hihi! :-)

 • Antwoorden Eline 16 februari 2014 om 07:56

  Die macarons zien er echt goddelijk uit! Njam!! Leuk zo in die pot ook! En wat een goede marketing van Slankie!

 • Antwoorden Kimberly 16 februari 2014 om 07:54

  3D hamburgers? Haha! Ik ben zo benieuwd naar macarons.. Geen idee waar het naar smaakt!

 • Antwoorden Beautyjuf 16 februari 2014 om 07:50

  Macarons, yummie..!! Ik moest eventjes lachen om de kleur van je smoothie. Die ziet er apart uit. Maar, lijkt me erg lekker :-) Wat ben je heerlijk verwend met pakketjes! Je hebt weer een leuke en afwisselende week achter de rug.

 • Antwoorden Lotte 16 februari 2014 om 07:45

  ik vind het altijd erg leuk om je week zo te zien met foto’s!

 • Antwoorden Dionne 16 februari 2014 om 07:13

  Wat een boel leuke foto’s!

 • Antwoorden Eva 16 februari 2014 om 06:59

  Ah, heerlijk die macarons zeg! En super leuk die eerste foto. :-) X

 • Antwoorden Isabel 16 februari 2014 om 06:58

  Leuke foto´s! Lekker veel eten, die macaroons lijken me echt heerlijk.

 • Antwoorden My Life In Pictures – februari 2014 #2 | Toegangskaarten 16 februari 2014 om 06:44

  […] Naar de bron van dit concert nieuws […]

 • Antwoorden Martina 16 februari 2014 om 06:11

  Ooooh wauw! Die pot macarons ziet er goddelijk uit! Al die mooie kleurtjes

 • Antwoorden Healthy Mommy 16 februari 2014 om 06:09

  Jaaa, leuk om weer even een weekoverzicht te zien! Leuk idee van de Macarons in een grote pot. Ik ga er maar niet aan beginnen want die haalt het einde van de week niet.. Niet zo gezond! Haha!

 • Reageer