My Life In Pictures – januari 2014 #4

26 januari 2014

Wat was dit een leuke en drukke week! Het is lang geleden dat ik zo’n drukke week had en ik merk ook echt dat ik er nog moe van ben. Wel lekker hoor! Ik heb veel mensen gezien en gesproken, het was gezellig en ik heb véél foto’s gemaakt! Ik heb gemerkt (bij mij en op andere sites) dat WordPress op de telefoon of tablets de foto’s door elkaar gaat gooien wanneer er veel in het artikel staan. Het is dus misschien handig als je deze blogpost op de computer bekijkt, om verwarring te voorkomen!

Zondag

Op zondag was ik om kwart over zeven al uit bed! Ik wilde vroeg opstaan en het lukte ook nog eens. De ochtend begon met een uitgebreide knuffelsessie met Stip.

Daarna een Blogilates work-out! Ik ben gek op haar cardio opwarm workouts.

Ik nam mijn antwoorden van de Q&A op en bewerkte de video gelijk.

The life of a blogger!

Ik was zo blij met deze foto! Ik krijg de lijntjes van mijn lipstick nooit heel strak, maar dit keer lukte het wel. Dit is de paarse H&M Matte Lipstick, trouwens.

Ik werkte ook mijn mailbox volledig weg! Er staan er hier nog vier, maar dat zijn gewoon belangrijke mailtjes die ik bovenaan wil hebben. Dingen die ik nog moet doen, om niet te vergeten, enzovoort.

Die avond maakte ik de Bake My Wish taart. Wat een lange dag hè! Dat heb je als je zo vroeg opstaat op een zondag. Ik vond dat echt heel fijn, merkte ik.

De dag werd afgesloten met Breaking Bad. Yes!

Maandag

De dag begon met mezelf opmaken en luisteren naar muziek van Aïda. Zo heerlijk, deze nummers!

Mijn look van de dag, gemaakt met het Sleek Garden Of Eden palette.

De rest van de dag spendeerde ik in Rotterdam, met Jiami! We hebben een hele leuke video opgenomen die waarschijnlijk vanmiddag online komt!

Dinsdag

Dinsdag was een dag op kantoor. Al deze pakketjes lagen op me te wachten! Echt heel veel! Er zaten wat dingen in die ik zelf had besteld, maar ook een paar toffe dingen die ik ga reviewen voor mijn site.

Waaronder deze nagellakjes, waar ik me al heel lang op verheugde. Ze zijn van The New Black, maar gemaakt in samenwerking met mijn heldin Demi Lovato. Wiehoe!

Hoe vinden jullie mijn schattige muis? Gekocht op eBay!

Het was wel weer eens tijd voor een nieuw hoesje! Deze kreeg ik van lezeres Vera, voor mijn verjaardag.

Woensdag

Dit was mijn outfit voor de dag! Woensdag vond Tube Day plaats, een grote livestream vol YouTubers. Ik deed er ook aan mee en presenteerde een leuke beauty challenge. Ik wilde er wel leuk uitzien natuurlijk, dus ik trok mijn favoriete bloemenblouse en nieuwe high waisted jeans aan.

Nog even een hipster foto van mijn krullen en outfit details.

Met dit soort camera’s werkten we. Ik vond ze er zo gek uitzien! Net van die beveiligingscamera’s, zo rond.

En toen was het tijd om te beginnen! Ik zat niet heel lang in de show, maar het was leuk om te doen. Het was de eerste keer dat zoiets plaatsvond met zoveel mensen, dus dat was best spannend.

Donderdag

Wakker worden met een wel heel leuk pakketje, vanwege het 5-jarig bestaan van Teskuh.nl. De taart kwam van de mensen van mijn mediabureaus, Blogmij en Social1fluencers. Zo lief!

Donderdag vertrokken Mert en ik opnieuw naar Amsterdam! De stad was mistig die dag, dus het zag er allemaal een beetje somber uit.

Mert heeft sinds kort met wat andere mensen een kantoor in Amsterdam en daar kwamen we samen met een toffe groep creatievelingen om te luisteren naar iemand die kwam vertellen over TV formats. Hij had zelf in het wereldje gezeten en wat populaire formats bedacht en gaf nu ons een kijkje in hoe alles te werk ging. Ik ben op het moment niet bezig met TV, maar ik wil mezelf op zoveel mogelijk vlakken ontwikkelen en dus vind ik het ook heel tof om dit soort dingen mee te maken. Uiteindelijk hebben we zelf ook nog een aantal formats bedacht, wat heel leuk was om te doen. Dit soort bijeenkomsten gaan we vaker houden, omdat het super leerzaam en inspirerend is.

Na de masterclass gingen we nog naar een borrel van het PR bureau, een bureau waar ik al vaker mee heb samengewerkt voor campagnes. Gezellig!

We hadden nog niks gegeten, dus haalden even een Subway broodje. Dit is een van de eerste keren dat ik een 30 centimeter variant weg heb kunnen werken. Ik had zo’n honger!

We zaten nog gezellig na te praten in het kantoor en Mert speelde wat met de dia-projector.

Thuis aangekomen kon ik eindelijk mijn macarons in ontvangst nemen! Ik had ze al willen hebben voordat we naar Amsterdam vertrokken, maar dat was niet gelukt. Ik had deze besteld vanwege het jubileum van mijn site en natuurlijk proefde ik er gelijk een paar.

Vrijdag

Vrijdag was weer een wat rustigere dag, waarop ik thuis werkte. Bij de post zat deze prachtige tekening, gemaakt door Zoë. Ik vind het echt zo bijzonder als mensen mij natekenen!

Ook ging ik voor het eerst hardlopen op mijn nieuwe schoenen! Ze liepen echt heel lekker en het lopen ging verbazingwekkend goed. Nu nog volhouden!

Het was een dag vol blogs schrijven en emails beantwoorden en ik heb verder niet echt foto’s gemaakt. In de avond deed ik nog een gezellig spel met Saske, Alwin en mijn moeder en de rest van de avond heb ik Breaking Bad gekeken.

Zaterdag

Mijn moeder kocht deze biologische spelt cruesli, die verrijkt is met rijststroop. Veel minder suikers dan in de cruesli die ik eerst at en deze is ook echt heel lekker. Steeds een klein stapje verder in de gezondere richting!

Mijn ontbijt at ik op tijdens het genot van een Breaking Bad aflevering. En ja, ik ben verslaafd. Sorry dat ik de serie zo vaak noem, maar ik laat hier nou eenmaal zien wat ik doe in een week.

Het Fashionista Blogazine kwam binnen, waar ik maar liefst drie pagina’s in heb! Onwijs leuk om het zo terug te zien! Hij ligt vanaf de 28e in de winkel.

Overdag had ik met het gezin een soort kleine fotoshoot. Mijn zus Femke heeft de afgelopen weken foto’s gemaakt bij een dansschool en aangezien de studio nog was opgebouwd leek het ons leuk om ook wat foto’s met elkaar te maken. Dat was leuk!

Ik kwam deze foto tegen, van 2 jaar geleden. Hoe bizar is het dat mijn huid er toen zo uitzag? Op het moment is mijn huid zo goed als egaal, afgezien van mijn grove poriën. Mijn acné is met de jaren echt minder geworden. Ik weet niet hoe het komt, waarschijnlijk door een combinatie van het slikken van de anticonceptiepil en gewoon het ouder worden. Het blijft een beetje gek om dit zo terug te zien.

’s Avonds aten we chinees, dat is weer eens wat anders dan brood op de zaterdag. Vooral het ei-gerecht was echt onwijs lekker.

Ik sloot de dag af met het kijken naar mijn vriendinnetjes Vera en Sanne, met wie ik ook snel een video moet maken.

Zo, dat waren me daar een partij foto’s! Dat was dan mijn drukke week! Aankomende week is wat minder vol. Morgen komt iemand van NRC een foto maken voor bij het interview dat ik gisteren gaf en heb ik ook een persevent. Dinsdag heb ik rijles en verder heb ik nog niets staan. Ook lekker!

Fijne zondag, maak er iets moois van!

121 reacties

 • Antwoorden Anoeska 30 januari 2014 om 07:33

  Leuke foto’s! Die tekening is echt heel mooi geworden, lijkt me ook wel heel bijzonder als mensen je natekenen, heel raar hihi. :)

 • Antwoorden Noukii 29 januari 2014 om 17:02

  Omg dii nagelak is zoo awesome !
  Waar heb je die gekocht :D

 • Antwoorden DaniëlleSabine 28 januari 2014 om 18:39

  Leuke foto’s weer! Je laptopmuis is echt supercute :) De tekening van jou is ook heel goed gelukt, leuk om te zien.

 • Antwoorden iris 28 januari 2014 om 16:51

  Hoi Teske,
  waar heb jij die nagellak gekocht van Demi Lovato?
  Xx Iris.

 • Antwoorden Mirthe 27 januari 2014 om 12:40

  Dangerousely Delicious! Hehehe

 • Antwoorden Sanneke 26 januari 2014 om 23:56

  <3 mis je

 • Antwoorden Lisa 26 januari 2014 om 23:02

  Ooooh, die muis! Wat leuk! En de tekening die je hebt ontvangen is echt schitterend, heel knap gedaan!

 • Antwoorden Quinty x 26 januari 2014 om 22:41

  Dit was echt een leuke foto week! Dit soort artikelen zijn echt mn favoriet. Nog
  Gefeliciteerd met je site Teske, ik volg je nu al denk een jaartje en je zit nog steeds tussen mn favorite sites. En ik hoop dat je snel een filmpje gaat maken met Vera :) Ik heb trouwens geen last gehad van dat foto’s gewisseld zijn. Xxx

 • Antwoorden Kaylee Joosten 26 januari 2014 om 22:18

  Wauw, zeer leuke foto’s! Erg leuke week zo te lezen. =D

 • Antwoorden Resy 26 januari 2014 om 20:38

  Weer leuke foto’s om te zien!
  Zelf heb ik het ook als ik nu foto’s zie van mijn acné van een paar jaar terug vergeleken met mijn nu egale huidje, zo raar maar zeker erg fijn dat het nu zo goed er uit ziet (ondanks de littekentjes en de grove poriën)

 • Antwoorden Lisanne 26 januari 2014 om 20:14

  Ooh, die muis is echt onwijs schattig! Ik vind de filmpjes van Blogilates ook top!

 • Antwoorden Tess Evea 26 januari 2014 om 20:13

  Lekker druk weekje, toffe foto’s!

 • Antwoorden Maaike 26 januari 2014 om 19:59

  Ugh mijn huid was eerst ook heel egaal tot ik overging op een spiraal.. nu ziet mijn huid eruit zoals op die foto van jou. Maargoed leuke foto’s weer, vooral Breaking Bad!

 • Antwoorden Mariette 26 januari 2014 om 19:59

  Ziet er weer uit als een top week. Ben wel benieuwd naar die pagina’s in het Blogmagazine :).

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Lonneke 26 januari 2014 om 19:40

  ”Nog even een hipster foto.” HAHAHA Ik ging plat. Precies waar ik aan dacht, heerlijk dat je ook zo denkt en dit er gewoon onder durft te zetten.

 • Antwoorden Margot 26 januari 2014 om 19:09

  Ik wil de New Black nagellak in samenwerking met Demi Lovato! :(.

 • Antwoorden Melisa 26 januari 2014 om 19:07

  Die krullen staan je prachtig! Echt vaker doen :)

 • Antwoorden kelly 26 januari 2014 om 18:34

  Leuke foto’s heb je gemaakt!

 • Antwoorden Petra 26 januari 2014 om 18:11

  Die muis is inderdaad een leukerdje…

 • Antwoorden Hanna 26 januari 2014 om 18:06

  wat goed dat je bent begonnen met hardlopen! ik zie alleen wel op de foto dat je je schoenen niet echt gestrikt hebt, dat zou je eigenlijk wel moeten dan, en dan lekker strak! al helemaal omdat jij al steunzolen hebt is dat heel belangrijk voor je afwikkeling van je voeten en de kans dan echt veel kleiner is dat je door je enkels gaat. je houdt het zelfs langer vol als je ze goed strak doet!

 • Antwoorden Over van alles en nog wat 26 januari 2014 om 17:17

  Hoelaat komt de video met Jiami online? Ik zit al de hele middag YouTube te vernieuwen, haha! Ik ben benieuwd :)

  • Antwoorden Teske 26 januari 2014 om 20:46

   Ik zei ‘waarschijnlijk’ en helaas is het niet gelukt! Hij komt morgen om 15:00 uur online!

 • Antwoorden Vanessa 26 januari 2014 om 17:09

  Leuk om te zien! :)

 • Antwoorden Sarah 26 januari 2014 om 16:19

  Wat een leuk artikel! De foto’s zijn super maar de tekstjes die je eronder schrijft minstens even leuk. Je zag er trouwens heel mooi uit bij de Tubeday Livestream. Die krullen!!

 • Antwoorden Simone 26 januari 2014 om 16:15

  Gefeliciteerd met je blog-verjaardag! Ik ben heel benieuwd naar de spelt cruesli, die moet ik maar eens gaan proberen!

 • Antwoorden Sascha 26 januari 2014 om 15:47

  Leuke foto’s! Ik heb dit artikel op mijn iPad gelezen, maar ik had geen last van verwisselde foto’s!

  En die foto waar jij met Jiami in Rotterdam was, is die in de New Look genomen? Ik herken het namelijk!

  x

 • Antwoorden Sheila 26 januari 2014 om 15:45

  Waar heb je de New Black lakjes van Demi vandaan? Ik wil ze zooo graag maar ik kan het nergens vinden..
  xxxx

 • Antwoorden Debbie 26 januari 2014 om 15:28

  Leuke foto’s :)

 • Antwoorden Marie 26 januari 2014 om 14:38

  leuke foto’s xxx

 • Antwoorden Syl 26 januari 2014 om 14:29

  Leuke foto’s

 • Antwoorden Evelien 26 januari 2014 om 14:00

  hoezo slik je de pil?

  • Antwoorden Teske 26 januari 2014 om 14:01

   Daar zijn meerdere redenen voor, maar ik kan zo onder andere mijn ongesteldheid regelen.

  • Antwoorden ghislaine 26 januari 2014 om 17:21

   hahaha waarom denk je

 • Antwoorden Natasja 26 januari 2014 om 13:59

  Weer een hele leuke week heb je gehad!
  En nog gefeliciteerd met het 5-jarig jubileum van Teskuh.nl

 • Antwoorden Kim 26 januari 2014 om 13:52

  Je hebt altijd zulke leuke posts hierover! Ik vind je muis heel erg schattig en je krullen op die foto zijn echt ontzettend mooi. Ik hou je kanaal in de gaten, ik ben erg benieuwd naar je video met Jiami.

 • Antwoorden Allissa 26 januari 2014 om 13:50

  Weer heel erg leuk om te zien (:

 • Antwoorden Isabella 26 januari 2014 om 13:49

  Leuke computermuis! Ik ben zo benieuwd naar dat artikel met Jiami:)
  X

 • Antwoorden Anna 26 januari 2014 om 13:42

  Leuke foto’s! Groene oogschaduw staat je heel erg mooi, wauw!

 • Antwoorden Hester 26 januari 2014 om 13:41

  Ziet er weer superleuk uit Teske! Bij mij klopten alle foto’s op mijn iPhone gewoon gelukkig. Inderdaad bizar hoe je huid is veranderd!

 • Antwoorden Anita 26 januari 2014 om 13:32

  Leuke foto’s. En wat een mooie tekening!

 • Antwoorden ghislaine 26 januari 2014 om 13:25

  hahaha ik ben ook vreselijk verslaafd aan breaking bad.. Bij welke aflevering ben je?

 • Antwoorden Kirsty 26 januari 2014 om 13:22

  Leuke week heb je gehad! Ook lekker feestelijk met je blogjubileum natuurlijk!

 • Antwoorden Christa 26 januari 2014 om 13:15

  je hebt zo´n leuk leven!!! :)

 • Antwoorden Joyce 26 januari 2014 om 13:01

  Leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Daphne 26 januari 2014 om 12:58

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Roos 26 januari 2014 om 12:56

  Leuke outfit had je aan op die woensdag! :)

 • Antwoorden Laura 26 januari 2014 om 12:56

  Hele mooie foto”s!

 • Antwoorden Robin 26 januari 2014 om 12:54

  Wat een leuke foto’s weer. Die tekening is echt mooi gemaakt!

 • Antwoorden Ayse 26 januari 2014 om 12:49

  Is dat bardo op een van die foto’s? :D

 • Antwoorden Manon 26 januari 2014 om 12:45

  super mooie foto’s!!

 • Antwoorden Jana 26 januari 2014 om 12:42

  Wat een hoop leuk foto’s :D x

 • Antwoorden Frances 26 januari 2014 om 12:36

  Die muis is heel erg leuk! :)

 • Antwoorden anna 26 januari 2014 om 12:24

  Noemde je dat op die foto al acne? Kom eens naar mijn gezicht kijken en durf dan nog eens te zeggen dat dat op de foto acne was.
  No offense.

  • Antwoorden Teske 26 januari 2014 om 12:38

   Acné is een algemene benaming voor jeugdpuistjes. Het is er inderdaad in milde en hele heftige vormen, maar acné is een verzamelnaam voor meerdere huidaandoeningen. Ik snap dat het misschien anders overkomt, maar zo heb ik het niet bedoeld.

 • Antwoorden behealthybehappy 26 januari 2014 om 12:23

  Leuke foto’s teskuh!

 • Antwoorden Lenneke 26 januari 2014 om 12:21

  Nog gefeliciteerd met het 5 jaar bestaan van je blog! Lekker bezig!

 • Antwoorden Tedje 26 januari 2014 om 12:17

  Wat een leuke foto’s weer allemaal! :)

 • Antwoorden Luuke 26 januari 2014 om 12:17

  Leuke foto’s! De look is erg mooi.
  De taart ziet er ook lekker uit! :P

 • Antwoorden Floor 26 januari 2014 om 12:17

  Ik ben benieuwd naar de video met Jiami! Jammer dat je geen unboxing van de pakketjes hebt gedaan:( Maar toch blijft dit artikeltje een van mijn favorietem! Altijd zoo leuk om te lezen!

 • Antwoorden Nora 26 januari 2014 om 12:08

  Wat een leuke fotos allemaal!

 • Antwoorden Emilia 26 januari 2014 om 12:02

  Ik vind dit artikel altijd zo leuk! Heel leuk om te zien. Je zag er ontzettend mooi uit bij Tube Day, dat blousje is gaaf! En je interview in Blogazine vond ik heel tof om te lezen, heel inspirerend. Ik sta er zelf ook in, maar heel klein hihi. :)
  Ik ben benieuwd naar je filmpje met Jiami!

 • Antwoorden Josie 26 januari 2014 om 11:56

  Hele leuke foto’s weer! Die muis van Ebay is echt mega cute ^^

 • Antwoorden Anniek 26 januari 2014 om 11:54

  Ah, ik vind die foeyong hai (schrijf je dat zo?) van de Chinees ook altijd zó lekker, en ik ben ook benieuwd naar die spelt cruesli, lijkt me heel lekker en ook nog eens gezond! Ik heb dit weekend zelf cruesli gemaakt met havermout, noten, gedroogd fruit en honing. Wat ook écht een aanrader is, is om als je nog pepernoten over hebt die in kleine stukjes door je ontbijtje heen te doen, zooo lekker! Niet echt gezond, maar als je jezelf eens een keer wilt verwennen…

 • Antwoorden Heleen 26 januari 2014 om 11:39

  Dat blousje dat je woensdag aan had, die heb ik ook :D ( die met die bloemetjes)

 • Antwoorden Lieke 26 januari 2014 om 11:38

  Leuk om te zien! En ik ben zo jaloers op die stapel pakketjes! Zou ik ook wel op mijn bureau willen hebben liggen ;)

 • Antwoorden Axelle 26 januari 2014 om 11:33

  heel leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Fran 26 januari 2014 om 11:18

  Leuke foto’s zeg!

 • Antwoorden Pauline 26 januari 2014 om 11:13

  Oh God, die pakjes van Demi Lovato woaw, ik verheug me er al zó lang op, ik denk dat ze binnenkort ook in België te koop zijn ofja dat hoop ik toch :) ik heb al online gekeken maar daar kan ik ze nérgens krijgen :( komt er een review van de nagelak ?

 • Antwoorden Charile 26 januari 2014 om 11:12

  Leuke foto’s :D

 • Antwoorden Floortje 26 januari 2014 om 11:11

  Leuke week heb je gehad!!
  Altijd als ik jou zie op de Ipod dan word ik zoooooo erg jaloers op je!
  Ik zou bij jou willen wonen!

 • Antwoorden Fleur 26 januari 2014 om 11:09

  Wederom weer super leuk om te lezen. En ik ga de blogazine kopen, ben benieuwd!

 • Antwoorden IsabellaEliane 26 januari 2014 om 11:08

  Heel leuk weer om te zien ! Ik ben echt benieuwd naar die nagellak hihi :)

  X

 • Antwoorden Judith 26 januari 2014 om 11:00

  Wat een toffe foto’s! Ik ben héél erg benieuwd naar de nagellakjes van Demi Lovato. :D

 • Antwoorden Minke 26 januari 2014 om 10:59

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Fabienne 26 januari 2014 om 10:56

  Leuke foto’s! Fijne zondag X

 • Antwoorden Summer 26 januari 2014 om 10:55

  Leuke foto’s weer! Als je nog eens zo veel pakketjes hebt liggen, wil je dan een unboxing doen? Ik vind het altijd superleuk om te kijken. :)

  • Antwoorden Teske 26 januari 2014 om 11:28

   Ja, dat wilde ik deze keer doen, maar ik had er helaas de tijd niet voor! Volgende keer zal ik het doen :)

 • Antwoorden Fien 26 januari 2014 om 10:50

  Wauw, die tekening is echt knap gemaakt! Leuke foto’s!
  Liefs

 • Antwoorden Bianca 26 januari 2014 om 10:49

  Leuk overzicht!

 • Antwoorden Ines 26 januari 2014 om 10:28

  Wat een leuke taart en mmm subway! Ik krijg eerlijk gezegd altijd een 30cm broodje op want God, it’s so jummy!

 • Antwoorden Anneke 26 januari 2014 om 10:13

  Ahhh ik ben stiekem wel een beetje ‘jaloers’ hoor… Al die leuke dingen die je hebt gedaan! Ik zit midden in mijn tentamenweken, dus ik doe weinig anders dan leren en dossiers typen.

 • Antwoorden Kim 26 januari 2014 om 10:10

  Leuke foto’s weer! Die lipkleur is echt geweldig <3. En je haar is mooi met krullen :)

 • Antwoorden Marissa 26 januari 2014 om 10:07

  Leuke week heb je weer gehad! Ik vind dit soort artikelen altijd leuk om te zien!

 • Antwoorden Eline 26 januari 2014 om 10:03

  waar heb je die high waisted broek gekocht? ik zoek er al heel lang een kan nergens leuke vinden!

  • Antwoorden Teske 26 januari 2014 om 10:38

   Bij Boohoo.com :)

   • Antwoorden Elske 26 januari 2014 om 14:40

    Dankjewel! :D
    Ik was ook al opzoek!

 • Antwoorden Anke 26 januari 2014 om 09:58

  Toen ik bij die foto van je huid kwam dacht ik al “whoa, wat is daar ineens gebeurd?!” fijn dat het juist zoveel egaler is nu haha

 • Antwoorden Manon 26 januari 2014 om 09:51

  Dat was inderdaad een drukke week, maar volgens mij wel een leuke!

 • Antwoorden Suzanne 26 januari 2014 om 09:43

  Inderdaad een drukke week. Wauw, prachtig de tekening van Zoë.

 • Antwoorden Sofie 26 januari 2014 om 09:40

  Oh ik ben best wel benieuwd naar je review van The New Black lakjes :D

 • Antwoorden MySimplySpecial 26 januari 2014 om 09:37

  Leuke foto’s en gaaf dat je in het Blogazine staat!

 • Antwoorden Kimberly 26 januari 2014 om 09:35

  Die muis wil ik ook hebben haha, die is echt ontzettend cute en leuk :D en lief die taart van jouw mediabureau :D

 • Antwoorden I scream beauty 26 januari 2014 om 09:35

  Wat veel leuke foto’s! Je hebt leuke dingen gedaan!

 • Antwoorden Eefje 26 januari 2014 om 09:32

  Leuk artikel! Heb zin in de shoplog met Jiami.

 • Antwoorden Dionne 26 januari 2014 om 09:30

  Wat een leuke foto;s allemaal!

 • Antwoorden Rosebird 26 januari 2014 om 09:25

  Ziet er uit als een hele drukke, maar leuke week! Wat ben je ook goed bezig met sporten! Volhouden, inderdaad! Succes daarmee! Die tekening van Zoë is echt heel knap gemaakt, duidelijk jij!

 • Antwoorden Isabel 26 januari 2014 om 09:19

  Ik ben zo benieuwd naar je video met Jiami!

 • Antwoorden Devis Peinture - Entreprise Peinture Déco 26 januari 2014 om 09:18

  Bienvenue chez Entreprise Peinture Déco, Plus de 20 ans d’expérience
  http://www.entreprisepeinturedeco.fr/devis-habitation/

 • Antwoorden Charlotte 26 januari 2014 om 09:15

  Leuke foto’s! Hij klopt inderdaad niet helemaal op je mobiel maar wel onwijs leuk om te zien! Die computer muis is schattig! Wow Amsterdam bij mist is best scary. Wat een mooie tekening van jou nagemaakt!

 • Antwoorden sophie 26 januari 2014 om 09:11

  Wat een leuke foto’s weer! Een filmpje met jullie drieën lijkt me echt leuk:)

 • Antwoorden Jasmijn 26 januari 2014 om 09:08

  Super leuk weer Teske <3
  I'm so proud of you <3

 • Antwoorden TheAnoukFactory 26 januari 2014 om 08:51

  Ik kon ze gewoon in de goede volgorde zien op mijn iphone!
  X
  Anouk

 • Antwoorden Marloes 26 januari 2014 om 08:47

  Superleuk!

  Nog gefeliciteerd :)

  xMarloes

 • Antwoorden Dita 26 januari 2014 om 08:39

  Fijne foto’s

 • Antwoorden Maya 26 januari 2014 om 08:32

  wauw, dit is echt een geweldige blog!
  ik lees hem nog niet zo lang maar ik ben al verslaafd!!
  jij Tes bent echt geniaal!!
  trouwens, zo noemt mijn vriendin ook :)

 • Antwoorden Mai 26 januari 2014 om 08:25

  Oh ik ben ook verslaaaaaafd aan breaking bad!! Ik had in een avond seizoen 1 gekeken! How i met your mother is ook verslavend!! Helaas heb ik niet zoveel tijd anders zat ik 24/7 series te kijken

 • Antwoorden Elise 26 januari 2014 om 08:16

  Best drukke week, wauw die lipstick is prachtig en zo leuk dat je een taart kreeg!

 • Antwoorden Anne 26 januari 2014 om 08:13

  Dat is echt een leuk hoesje!

 • Antwoorden Ashleey 26 januari 2014 om 08:13

  Wat een heerlijke dagen Teske!! Valt me op dat je minder eetfoto’s hebt gemaakt dan normaal :)

 • Antwoorden Sofie 26 januari 2014 om 08:11

  Leuk om te zien!

 • Antwoorden Eline 26 januari 2014 om 07:57

  Leuke foto’s, ik ben benieuwd naar de spelt-cruesli, die lijkt mij ook heel erg lekker!

 • Antwoorden Beautydagboek 26 januari 2014 om 07:53

  Prachtige tekening van jou! De spelt cruesli wil ik ook eens proberen, lekker gezond :)

 • Antwoorden Marloes 26 januari 2014 om 07:43

  Superleuke foto’s :’)

 • Antwoorden Saskia 26 januari 2014 om 07:12

  De spelt cruesli lijkt mij lekker, deze wil ik ook eens proberen. En Breaking Bad, wij hebben van de week de laatste aflevering gekeken. Zo jammer!

 • Antwoorden Laura 26 januari 2014 om 06:39

  Leuke foto’s! Je heb volgens mij wel een leuke en vooral lekkere blogverjaardag gehad! Ja, filmpje met Jiami en ooit met Vera! ;)

 • Antwoorden Lotte 26 januari 2014 om 06:38

  Leuke foto’s heb je gemaakt!

 • Antwoorden Martina 26 januari 2014 om 06:21

  Ik heb de hele week nog niet gesport…. Balen! Leuke foto’s :)

 • Reageer