Q&A #3 – de antwoorden!

19 januari 2014

Deze week vroeg ik jullie weer om diep na te denken over leuke vragen die jullie mij konden stellen. Om de zoveel tijd doe ik een persoonlijke Q&A en dit keer heb ik vooral veel hele originele vragen uitgekozen. Ik vond het leuk om ze te beantwoorden en hopelijk vinden jullie het leuk om mijn antwoorden te horen!

85 reacties

 • Antwoorden Samantha 2 februari 2014 om 16:09

  Super leuke vragen en goeie antwoorden!!!
  Je bent super leuk en interessant om naar te kijken

 • Antwoorden Floor Daasvand 26 januari 2014 om 16:42

  Ikzelf ben lange afstandsrelaties wel gewend, de langste reisafstand voor mij binnen Nederland ongeveer 5 uren voor mij haha! Op een gegeven moment wen je wel aan het feit dat je elkaar soms een paar weken niet ziet en zoals je zelf ook zegt dan is het juist leuk om elkaar na een lange tijd weer te zien. Het is ook maar net wat je zelf prettig vind, maar elkaar heel vaak zien kan vooral als je nog niet heel lang samen bent juist averechts werken. Hierdoor ontstaan er sneller irritaties en krijg je sneller ruzie.. Mijn laatste relatie is daardoor een tijdje geleden stuk gelopen.

 • Antwoorden Tessa 22 januari 2014 om 16:40

  Hee!
  Leuk filmpje! Ik heb nog een leuke vraag! Als je moest kiezen tussen de hoofdrol in een Hollywood-film of de hoofdrol in een musical op Broadway, wat zou je kiezen?

  Liefss,
  Tessa

 • Antwoorden Hilde 22 januari 2014 om 09:42

  Lange afstandsrelaties zijn echt lastig. Ik heb zelf een paar maanden in Suriname gewoond voor stage. Toen kon mijn vriend ook maar een keer langskomen. Het is super lastig. Dat skypen werd ik soms zo zat. Als je bij elkaar bent ga je ook niet tegenover elkaar aan tafel zitten en praten (of althans ik niet ;)) Ik miste het enorm om samen dingen te doen. We probeerden dit gewoon alsnog te doen. Zo keken we wel eens samen televisie. Dan zette we skype aan met de camera op de televisie gericht ;) haha. Lekker Nederlandse programma’s kijken.

 • Antwoorden Michelle 21 januari 2014 om 22:12

  Toen die vraag over ontwerpen kwam wist ik direct dat je iets over notitieboekjes zou zeggen, niet dat dat zo bijzonder is met al je boekjes-berichtjes ha! Gelukkig vind ik ze heel leuk!

 • Antwoorden Darda 21 januari 2014 om 18:55

  Misschien is het een beetje raar om dit te zeggen, maar ik kijk/keek eigenlijk nooit je filmpjes omdat ik een paar jaar geleden het altijd een beetje vond wat je zei: een beetje gemaakt grappig enzv. Nu kwam ik vandaag dit filmpje toevallig van je tegen en ik heb echt genoten van er naar kijken, je straal zo veel positieve en rustige energie uit! Ik weet niet of je wat aan deze informatie hebt maar ik wou het even aan je zeggen om te laten zien dat er ook mensen zijn die huidige Tekse geweldig vinden ipv. mensen die de oude Tekse missen :)

 • Antwoorden B. 21 januari 2014 om 18:50

  Hoe oud moet je zijn voor de meeting?

 • Antwoorden Maartje 20 januari 2014 om 20:51

  Ik vind het erg leuk dat je mijn vraag hebt beantwoord en het heeft me zeker hoop gegeven, dankjewel.
  Ik vond het een erg leuke ask teske en je kon heel open over alles vertellen.

 • Antwoorden Amo 20 januari 2014 om 20:17

  Dit vond ik de leukste en origineelste vragen en antwoorden in ask teske. Over de mebeuls van je broer als je ooit tijd over hebt zou je dan een fotootje willen plaatsen van die meubels? X

 • Antwoorden Emine 20 januari 2014 om 13:23

  Omg, mijn vraag werd als eerste beantwoord! Haha, kei leuk :D

 • Antwoorden Anouk 20 januari 2014 om 13:12

  Leuk filmpje!! Fijn dat je meer jezelf kunt zijn voor de camera dan toen je begon met filmen. Echt een mooie stap!

 • Antwoorden Fleur 20 januari 2014 om 12:42

  Je bent echt een hele leuke meid! En ik snap helemaal wat je bedoeld met jouw ‘sport verhaal’. Ik heb er ook echt geen motivatie voor terwijl ik weet dat het mij vrolijker en fitter zal maken. Wat echt wel een goede tip is, is de evy app voor het hardlopen.

 • Antwoorden vera 20 januari 2014 om 09:36

  Superleuke video! Ik ben vorig jaar ook begonnen met hardlopen en na een tijdje ga je het echt leuk vinden en ga je het ook missen als je het een paar weken niet hebt gedaan :) Gewoon proberen je kan altijd nog stoppen toch? :P

 • Antwoorden MySimplySpecial 20 januari 2014 om 02:53

  Wat een leuke vragen en die lipkleur staat je goed!

 • Antwoorden Yoni 20 januari 2014 om 00:50

  Ohja, en over het sporten. Hardlopen bijv. schijnt ‘verslavend’ te zijn. Het is dus zo, dat je lichaam tijdens het hardlopen een stofje aanmaakt waadoor je het leuk gaat vinden en er als het ware ‘verslaafd’ aan raakt. Ik weet het niet 100% zeker, maar ik had het ergens gelezen. In ieder geval, Succes met sporten! Liefs

  • Antwoorden Melorie 20 januari 2014 om 22:26

   Ja dat is een stofje die je lichaam aanmaakt tijdens het sporten. Het is een soort drug eigenlijk :p Sommige mensen raken dan echt ongezond verslaafd! Maar eigenlijk is t voor de meesten alleen maar goed

 • Antwoorden Yoni 20 januari 2014 om 00:45

  Ik mis de oude teske niet. De oude teske was leuk, maar de nieuwe ‘echte’ teske is nog veel leuker! Blijf vooral lekker jezelf, daar wordt jij vrolijk van, en wij ook!

 • Antwoorden Gideon 20 januari 2014 om 00:03

  Teske, ga korfballen! Is leuk en goed voor je conditie! :$

 • Antwoorden Blondie Beauty Fashion 19 januari 2014 om 23:33

  Wat geef je toch weer leuke antwoorden!!

 • Antwoorden Le Mélange 19 januari 2014 om 23:08

  Hele leuke video!!!:)

 • Antwoorden Hanne 19 januari 2014 om 22:55

  Ik denk dat het best een goed idee is om jezelf een beetje te dwingen om te gaan hardlopen. Ik hou zelf ook écht niet van sporten, maar ik ben sinds een paar maanden begonnen met hardlopen, en ik begin het hoe langer hoe leuker te vinden :) Mijn tip is om de lat in het begin niet te hoog te leggen, want anders kan je het toch niet volhouden om dat regelmatig te doen. Dat is in elk geval iets wat mij enorm heeft geholpen.

  Helemaal in het begin liep ik minder dan een kilometer, en dat leek echt belachelijk weinig, maar dat was op dat moment voor mij een realistisch doel en ik zei telkens tegen mezelf dat nog altijd beter was dan helemaal niet lopen. En ondertussen kan ik al twee kilometer aan een stuk lopen en ik vind het nog fijn ook.

 • Antwoorden Ilina 19 januari 2014 om 22:29

  Leuk! Zeker die laatste vraag. Mijn ouders hadden een lange afstandsrelatie, mijn moeder is van belgie en mijn vader van macedonie. Ze zagen elkaar niet veel en zls ze een brief wouden sturen duurde het soms 1 maand voor dat het aankwam. Nu met de skype/facetime methodes is het zo veel makkelijker. Maar wel veel minder speciaal om elke dag de post te checken of er een briefje in zit van je liefje haha.
  Als jij een vriendje hebt in het buitenland, kan ik wel zeggen: niet opgeven door de afstand! Want anders mis je misschien zo’n leuke kinderen (ikkeeee haha) als mijn ouders nu hebben omdat ze hebben vol hebben gehouden. :)

 • Antwoorden Nicky 19 januari 2014 om 21:58

  Altijd leuk om meer over jou te weten te komen!

 • Antwoorden Daphne 19 januari 2014 om 21:26

  Hele leuke video weer! liefs x

 • Antwoorden Noortje 19 januari 2014 om 21:06

  Wat ben je weer mooi :)

 • Antwoorden Hester 19 januari 2014 om 20:07

  Superleuke video Teske! Ik vind dit soort persoonlijke video’s heel tof :)

 • Antwoorden Lisanne 19 januari 2014 om 19:45

  Wat een leuke en originele vragen allemaal! Heerlijk om naar te kijken en luisteren!

 • Antwoorden Marloes 19 januari 2014 om 19:26

  Wat een super leuk filmpje om te zien. Leuk om je antwoorden te horen.

 • Antwoorden Frances 19 januari 2014 om 19:22

  Jouw video’s zijn echt heel leuk!

 • Antwoorden Luuke 19 januari 2014 om 19:07

  Leuk filmpje ook leuke vragen! jigglypuff is ook heel schattig ^.^
  Ik vind je lipstick heel mooi! Is dat die niet van zoeva? tender rose ofzoiets??

 • Antwoorden Annebelle 19 januari 2014 om 18:12

  Erg leuke vragen dit keer :)

 • Antwoorden Marleen 19 januari 2014 om 17:57

  zo leuk

 • Antwoorden Shirley 19 januari 2014 om 17:55

  Wat een leuk filmpje! Ik vind het echt tof van je dat je deze vragen hebt uitgekozen omdat dit eigenlijk niet vragen zijn (vind ik) die iedereen eerlijk zou durven te beantwoorden, daarom vind ik het een leuk filmpje :)

 • Antwoorden Dionne 19 januari 2014 om 17:42

  Wat een leuk filmje. Je hebt leuke antwoorden gegeven!

 • Antwoorden Bianca 19 januari 2014 om 17:41

  Leuke vragen zijn er gesteld!

 • Antwoorden Manon 19 januari 2014 om 17:38

  Wat een leuke video! En wat een mooie lipstick, welk merk en welke kleur is dat?

 • Antwoorden Lynn 19 januari 2014 om 17:35

  Ik vind het super tof dat jij altijd gewoon lekker jezelf bent, en dat is in deze video gelukkig ook weer te zien. Leuke video!! :)

 • Antwoorden Josefien 19 januari 2014 om 17:34

  Over dat sporten,
  Je hebt toch ook zooltjes? Mijn zus heeft dat ook en die heeft ook zooltjes voor in dr sportschoenen zodat het beter loopt. En je kan beginnen om gewoon een blokje om te lopen ofzo, en dan een blokje om joggen. En dan hardlopen, en dan weer het rondje vergroten enz. Leuk filmpje verder ik vind je filmpjes echt zo leuk

  • Antwoorden Josefien 19 januari 2014 om 17:41

   En zelf heb ik nog als extra motivatie de app Charity Miles.
   Als je deze app download kun je (hard)lopen of fietsen voor het goede doel.
   Je zet hem dan aan als je begint en dan meet ie de tijd, de miles en de impact dus hoeveel je hebt opgehaald. En het is dan superleuk om te zien dat je bv 3 dollar hebt opgehaald voor onderzoek door een uurtje hard te lopen!

 • Antwoorden Anouk 19 januari 2014 om 17:26

  Wat leuk om te zien dat je mijn vraag beantwoord hebt! (Voel je je veplicht om leuk te doen omdat mensen dat van je verwachten?) Erg leuk antwoord, ik was er oprecht benieuwd naar. Leuk dat je een meeting wilt houden, zou daar erg graag bij aanwezig willen zijn! Fijne zondag nog!

 • Antwoorden Maaike 19 januari 2014 om 17:21

  Hey Teske, ik heb ook een lange afstandsrelatie. Almere-Eindhoven. Het is net zolang reizen als jij moet doen. Je hebt helemaal gelijk met de tips. Dat is wat mij ook al 4.5 jaar drijft. Het missen is echt heel moeilijk, maar het is des te leuker als je weet wanneer je hem weer kunt zien, want dan kun je je daarop verheugen. Als het goed is, dan studeer ik dit jaar af en dan ga ik bij hem intrekken.

 • Antwoorden cctjexlove 19 januari 2014 om 17:08

  woow wat een leuke vragen! en antwoorden!
  Ik vind je super! ( als ik dat even mag zeggen) gewoon jezelf zijn dat is het beste!
  Toen ik begon met bloggers opzoeken was jij de eerste die ik zag en ik vond je meteen geweldig. nu nog steeds en ik heb echt aanzien en respect voor je.

 • Antwoorden Margot 19 januari 2014 om 17:02

  Oh, die laatste vraag! Zo mooi dat je daarover praat.
  Leuke vragen had je gekregen!

 • Antwoorden Manon 19 januari 2014 om 16:55

  Wat een leuke en originele vragen inderdaad. En over dat sporten, ik dwong mezelf ook om te hardlopen, ik heb die start to run afgemaakt maar ik vond er NIKS aan, en kreeg een haat aan sport. Nu heb ik wel een sport gevonden die ik leuk vind (lessen van Les Mills in de sportschool) en nu ga ik echt met plezier sporten!

 • Antwoorden Lieke 19 januari 2014 om 16:54

  Ik zou ook voor de Pokémon Eevee kiezen! Echt leuke video :)

 • Antwoorden Anna 19 januari 2014 om 16:52

  Wat een leuk filmpje! Altijd fijn om iemand beter te leren kennen :)

 • Antwoorden Sara 19 januari 2014 om 16:49

  Leuk filmpje en hele originele vragen.

 • Antwoorden Isabel 19 januari 2014 om 16:46

  Hele leuke vragen en antwoorden!

 • Antwoorden Nora 19 januari 2014 om 16:42

  Wat heb je dit leuk gefilmd en super eerlijk en echt! vond het echt leuk om te zien en natuurlijk om je antwoorden te horen!

 • Antwoorden Anouk 19 januari 2014 om 16:38

  Teske je moet jezelf niet dwingen om te sporten op een manier die je niet leuk vindt. Ik heb mezelf een poos gedwongen om hard te lopen, maar ik vond het echt niet leuk en dus haalde ik er geen voldoening uit. Nu woon ik in een studentenhuis op 3 minuten fietsen van de sportschool en ga ik 3 keer in de week sporten. Je kunt er ruim 60 sporten beoefenen en ik ben op zoek gegaan naar sporten die ik leuk vind om te doen. Er zijn zoveel mogelijkheden om te bewegen, niet alleen hardlopen. Mijn tip is om verschillende dingen uit te proberen, want ik weet zeker dat er een vorm van bewegen is die bij je past. Misschien is dat niet hardlopen, maar bijvoorbeeld yoga, wandklimmen of spinning. En behalve hardlopen kun je natuurlijk ook gewoon wandelen, want dat is ook goed voor je. Neem je camera mee en schiet wat mooie plaatjes onderweg! Hopelijk heb je hier iets aan :)

  • Antwoorden Deesje 19 januari 2014 om 23:36

   Dat wandelen kan je inderdaad doen! Als je maar in beweging bent :) (en die foto’s kan je daarna altijd delen op de blog)

 • Antwoorden Fabienne 19 januari 2014 om 16:35

  Heel erg leuk filmpje! Je komt altijd zo lief over!

 • Antwoorden Lenneke 19 januari 2014 om 16:25

  Haha, tof! Ik vond die vraag over je ticket omwisselen heel origineel en hoopte al dat je die ging beantwoorden. Heb er zelf ook over nagedacht en kwam tot dezelfde conclusie als jij. Mijn hart en hersenen denken eigenlijk altijd precies het tegenovergestelde. Beetje jammer soms.

 • Antwoorden Myrthe 19 januari 2014 om 16:24

  Wat een leuk filmpje! ik moet echt om je lachen hehe

 • Antwoorden Rosalie 19 januari 2014 om 16:24

  Hahaha ja dat lijkt mij ook echt leuk om een kamer in een thema te hebben ;)

 • Antwoorden Charlotte 19 januari 2014 om 16:22

  Superleuke video, lief dat je mijn vraag hebt beantwoord. Haha echt he iedereen wilt een fiat 500 maar dat is zo standaard.
  Over dat sporten heb ik precies hetzelfde..ík wil ook gaan hardlopen maar het komt er niet van..

 • Antwoorden charile 19 januari 2014 om 16:13

  Super leuk weer!

 • Antwoorden Isabel Cristina 19 januari 2014 om 16:06

  Superleuke video!

 • Antwoorden Floor 19 januari 2014 om 16:01

  Weer heel leuk om te zien!

 • Antwoorden Tessa 19 januari 2014 om 15:57

  Leuke antwoorden!

 • Antwoorden Nienke 19 januari 2014 om 15:55

  je vraag over de ‘2 uur van elkaar wonen’ heeft me moed gegeven! Binnenkort moet ik voor 5 maanden naar het buitenland voor een stage en dan zal ik mijn vriend (en familie) ook langere periodes moeten missen. Met de auto is het gelukkig ‘maar’ 2 a 3 uur rijden dus ik hoop toch iemand van mijn familie/vrienden/vriend om de 2 weken te zien :)

 • Antwoorden Keira 19 januari 2014 om 15:53

  Leuk!

  Ik heb zelf ook een lange afstandsrelatie gehad met 1,5-2 uur reistijd. Ik zag mijn vriend meestal 1 x in de maand (wel een weekend lang) en soms maar 1 x in de 2,5 maand. We praatte wel altijd veel via chats (msn, skype) en gek genoeg miste ik het niet onwijs veel om elkaar niet zo vaak te zien irl.
  Nu heb ik een korte afstandsrelatie ervaren en ik merk dat ik er niet aan kon wennen om iemand om de week (of meerdere keren per week) te zien en dagelijks nog te spreken. Ik vind de ruimte wel prettig tussen zo’n langere periode. Anders heb ik het gevoel dat ik geen tijd/ruimte meer over heb voor andere dingen dan mijn relatie. Vreemd hoe andere dat zo anders ervaren dan ik :)

 • Antwoorden Anouk 19 januari 2014 om 15:51

  Leuk filmpjes kijken op zondag als je je niet lekker voelt. Mooie look heb je in dit filmpje op!!

 • Antwoorden femketje 19 januari 2014 om 15:46

  super leuk beantwoord :D

 • Antwoorden Charlotte 19 januari 2014 om 15:40

  Hee Teske! Om hardlopen op een goede manier te beginnen en om het vol te blijven houden heb ik wel een tip voor je: Start to run! Vanaf maart kun je je bij een groep aansluiten waarmee je elke zaterdag rent. Ik heb mij ook ingeschreven en hoop hierdoor voor het eerst 5K te rennen. Misschien ook iets voor jou :-) https://starttorun.atletiekunie.nl/account

  • Antwoorden Teske 19 januari 2014 om 15:45

   Bedankt voor de tip, maar hardlopen trekt me juist zo aan, omdat je het individueel kan doen en op elk moment van de dag :) Ik wil het liefste nergens aan vast zitten.

   • Antwoorden Queenies 19 januari 2014 om 16:02

    Hoi Teske,

    Je kunt ook alleen aan Start To Run beginnen. Ik doe dit ook alleen en ik merk echt veel verschil. Ik heb zelf reuma en astma dus ik kan niet ineens zomaar gaan rennen. Met Start To Run bouw je alles op en zelfs ik houd het vol haha! Je krijgt gewoon fijne ondersteunende muziek te horen die afgestemd is op het ritme waarop je instructies krijgt. De motiverende woorden van die vrouw die het inspreekt zijn ook erg fijn, dus ik vind het echt een aanrader!

    Succes ermee :)

 • Antwoorden Anniek 19 januari 2014 om 15:40

  Superleuk om te zien, leuk om je zo weer wat beter te leren kennen! :) Het lijkt me echt heel tof om op die meeting te komen, zeker ook om het inderdaad een beetje kleinschalig te houden, dat het echt gezellig is en je nieuwe mensen leert kennen. Ik zou graag komen :D

 • Antwoorden Marion 19 januari 2014 om 15:39

  Wat een leuk antwoorden en vragen!

 • Antwoorden Floor 19 januari 2014 om 15:37

  Leuk artikel, de antwoorden waren leuk om te lezen.

 • Antwoorden Fien 19 januari 2014 om 15:37

  Die laatste vraag was van mij, super bedankt dat je antwoord hebt gegeven! Veel leuke vragen, leuke antwoorden! Leuke video :)
  Liefs

 • Antwoorden Robin 19 januari 2014 om 15:31

  Dit zijn typische zondag-filmpjes. Leuk! :D

 • Antwoorden Sarah 19 januari 2014 om 15:21

  Leuke video en wat ziet je huid er mooi uit in deze video! Heel mooi egaal en niet té mat, mag ik vragen wat je op hebt? En oh, ook welke kleur je op je lippen draagt hihi :D

  Veel liefs

  • Antwoorden Teske 19 januari 2014 om 15:33

   Het zijn beide producten waar nog reviews over komen! Kiko Lipstick in Autumn Pink en een nieuwe foundation van Oriflame :)

 • Antwoorden Ashleey 19 januari 2014 om 15:21

  Heel leuke antwoorden weer Teske :D

 • Antwoorden Marissa 19 januari 2014 om 15:16

  Heel leukbom te zien en hele leuke vragen! :)

 • Antwoorden Lisanneleeft 19 januari 2014 om 15:11

  Wat een leuke originele vragen zijn er gesteld zeg!

  Wat je zegt over de auto’s moet ik een beetje om lachen. Zo ga ik ook echt worden :p ‘Wat voor auto heb je?’ ‘Een blauwe!’

  Over dat missen: mijn vriend gaat binnenkort drie weken weg. En als de studie voorbij is een half jaar. Zonder internet. Moet er nog even niet aan denken :P

  • Antwoorden Lisanneleeft 19 januari 2014 om 15:18

   dat laatste klinkt een beetje vaag :P Ik bedoel varen. En dan moet hij vaker weg, soms kort (een week oid), soms lang (een half jaar).
   En het is echt stom want je hebt echt heel beperkt contact.

   • Antwoorden Teske 19 januari 2014 om 15:32

    Aah dat lijkt me echt naar! Veel succes alvast!

 • Antwoorden Vanessa 19 januari 2014 om 15:10

  Dit soort filmpjes zijn zo leuk om naar te kijken op een zondag! Leuk dat we je hierdoor weer wat beter leren kennen :)

 • Antwoorden Kim 19 januari 2014 om 15:06

  Jaa, meet up! Er was ooit zo’n Pokemon film met drie mooie pokemons.. Een soort draken.. Die vond ik zó mooi! Geen idee hoe die film heet.. haha!

 • Antwoorden Summer 19 januari 2014 om 15:03

  Ik ken echt geen enkel karakter uit Pokémon, haha.

 • Antwoorden Anne 19 januari 2014 om 15:01

  Leuk!! #1

 • Reageer