My Life In Pictures – januari 2014 #1

5 januari 2014

Dat is gek, om opeens 2014 in plaats van 2013 in de titel te zetten! Afgelopen week hadden we de jaarwisseling en verder heb ik eigenlijk heel erg weinig gedaan. Behalve het bloggen heb ik lekker veel rust genomen en daardoor toch een klein beetje als vanouds de Kerstvakantie meegepikt.

Vorige week zondag vertrok ik alweer naar Mert en daar eenmaal aangekomen brachten we de avond door met de film Knocked Up. Ik had hem al weleens gezien, maar hij blijft leuk! Ik vind Seth Rogen sowieso een toffe acteur.

Deze chocolaatjes zijn echt hemels. Ik raadde ze gisteren al aan in de blogpost, maar ik laat ze hier bij deze nog eens zien. Ik moet echt zorgen dat ik hier niet teveel van eet.

We springen even door naar de ochtend van dinsdag: oudjaarsdag! We hadden onze zinnen gezet op sushi als het ging om het avondeten, maar het leek ons wel leuk om gewoon lekker thuis te eten, in plaats van in een restaurant. Dat werd dus bestellen!

Ik vind het zo leuk als Mert gitaar speelt.

Ik had al gehoopt dat ik de 100.000 abonnees op mijn YouTube account zou halen voordat het nieuwe jaar er was en op 31 december was het dan zo ver. Bij het maken van deze foto zat ik er nog een stukje vanaf, maar na een uurtje zat ik alweer over de 100.000 abonnees heen. Ik wil jullie zo erg bedanken voor het abonneren en het kijken van mijn video’s! Dit is echt een enorm groot en onwerkelijk getal.

Nog eventjes langs de supermarkt om nog wat dingen in huis te halen, aangezien op 1 januari vrijwel alles gesloten was.

Ons prachtige avondmaal! Hoe lekker ziet dit eruit? Het was aardig wat, maar we hebben het allemaal opgesmikkeld. De laatste keer sushi van het jaar smaakte heel erg goed.

Tijdens het eten keken we de show ‘Delirium’ van Javier Guzman.

En toen was het tijd om ons klaar te maken en richting een aantal van Mert’s vrienden te gaan! Daar zouden we de rest van de avond doorbrengen.

Het was al heel snel 12 uur! Er was niet enorm veel vuurwerk te zien, maar het blijft toch elk jaar weer leuk. Ik heb een hele gezellige avond gehad met leuke mensen.

Happy 2014!

Op 1 januari sliepen we lang uit en toen we wakker werden was deze hele oude film van Pippi Langkous op TV. Ik heb deze als kind meerdere keren gezien, dus je snapt dat het grappig was om dit weer eens te kijken.

Ik besloot eens te kijken hoeveel mensen er in totaal op mijn site waren geweest dit jaar. Unieke bezoekers staat voor unieke mensen, dus alle aparte mensen die mijn blog hebben bezocht. Dat waren er in 2013 dus bijna een miljoen! WAUW!

In de avond hebben we chocoladefondue gegeten, omdat ik dat zo graag wilde. Het was witte chocolade en we aten er ananas, banaan, marshmallows, appel en koekjes bij.

Onwijs lekker dit!

Donderdag brachten we wat bezoekjes aan de Gamma en Leen Bakker voor wat dingen in het huis.

En aan het einde van de dag zat ik alweer in de trein naar huis. Ik begon aan mijn planning voor januari. Heerlijk om zo met een nieuwe bladzijde te beginnen.

Ik miste een overstap, waardoor ik vertraging opliep. Toen ik langs de Starbucks liep kon ik het niet weerstaan en ging ik langs voor een cinnamon bun en een chai tea latte. Even wat lekkers voor tijdens de treinreis!

Toen ik thuiskwam was de beschadigde betonnen vloer die in onze schuur lag vervangen door deze nette tegels. Ziet er veel beter uit!

Ik heb die avond tot laat gelezen. Het boek ‘Waarheen je ook vlucht’ had me in zijn greep en ik heb mezelf moeten dwingen om te stoppen.

Op vrijdag had ik rijles! Ik ben voor het eerst de snelweg opgegaan en ik vond het ongelofelijk spannend. Ik had zweethandjes, mijn lichaam zat vol met adrenaline, maar ik heb het wel gedaan. Ik zat erop te wachten, want het moest een keer gebeuren. Het is wel echt een soort innerlijke overwinning, omdat het steeds een klein stapje verder is in iets wat ik eigenlijk zo eng vind.

Mijn nichtje en neefje logeerden bij ons en dus gingen we ’s middags naar het filmhuis om de film ‘De Nieuwe Wildernis’ te zien. Het filmhuis in Gouda is een klein, schattig pandje waar vaak wat alternatievere films worden gedraaid.

Kijk hoe leuk en klein dit zaaltje is! Ik vind het wel iets hebben. De film was mooi trouwens! Ik had er iets meer van verwacht, maar de beelden waren prachtig geschoten en de natuur die we in Nederland nog hebben is op deze manier mooi vastgelegd.

Mijn nichtje had die avond het toetje uitgekozen en samen met mijn moeder gemaakt. Het was een trifle met cake, kwark en rode vruchten. Yummie!

En die avond liet ik me opnieuw verleiden door het oh zo spannende boek. Ik kon er niet meer van los komen en las tot in de nacht door tot ik het boek uit had.

Op zaterdag heb ik uitgeslapen en daarna vooral geblogd en gezellig beneden gezeten. Ik kreeg ook dit nieuwe Moleskine boekje binnen. Ik ben de large varianten gewend, maar deze is extra large en heeft een zachte cover. Ook eens leuk voor de verandering! Deze is voor als ik wat meer heb op te schrijven dan planningen en  lijstjes.

Zien jullie hoe lang mijn haar alweer wordt? Het groeit echt heel erg snel. Ik moet wel weer naar de kapper hoor, anders blijft het niet gezond. Ik zit te twijfelen of ik er ook niet weer eens een kleurtje in wil. Wat denken jullie?

Die avond kwamen mijn nicht en mijn oom en tante nog langs, dus ik heb eigenlijk de volledige avond gezellig beneden gezeten. Tot nu dan, want nu schrijf ik dit artikel en lig ik in bed. De komende week begint alles weer en heb ik wat afspraken in Amsterdam!

Fijne zondag!

130 reacties

 • Antwoorden Anoeska 13 januari 2014 om 23:50

  Wat een lieve foto van jou en Mert zeg!

 • Antwoorden anna 9 januari 2014 om 19:11

  heey teske!!

  zo cute zijn jullie twee samen,echt leuke foto’s de jij maakt.
  de groeten aan mert!!

 • Antwoorden Stephanie 6 januari 2014 om 23:48

  Heeerlijke foto’s!
  Lieve foto’s van jou en Mert ^^

 • Antwoorden Inge 6 januari 2014 om 22:58

  Ik heb mijn haar eergisteren donkerbruin geverfd, zelf ben ik eigenlijk donkerblond. Het staat verrassend goed en ik denk dat bij jou een wat donkerder kleurtje ook heel leuk zou staan! Ik heb het trouwens niet permanent gedaan.

 • Antwoorden Tiff - The CineFiles 6 januari 2014 om 20:50

  Leuk overzicht! En gefeliciteerd met je 100k abonnees ;)

 • Antwoorden Anna 6 januari 2014 om 19:29

  Leuke foto’s! Ziet eruit als een gezellige en ontspannen week. En gefeliciteerd met je 100.000 abonnees, super!

 • Antwoorden Jantine 6 januari 2014 om 18:59

  Hoi Teske, welk boek lees je nu? Ik kan het niet goed zien op de foto, ben benieuwd. Ik ben nu ruim over de helft bij Debet van Saskia Noort, ook mooi!

 • Antwoorden marlies 6 januari 2014 om 16:24

  hey, leuk om te lezen over je rijles!
  ik ging tijdens mijn eerste rijles al op de snelweg ;)

 • Antwoorden Annagreet 6 januari 2014 om 15:26

  Leuk om te lezen!!

 • Antwoorden Annika 6 januari 2014 om 11:11

  Ik zou het heel jammer vinden als je je haar zou verfen.. In elk geval, donkerder zou verfen. Ik deel hier een ipad met mijn zus, dus je mag een bezoeker optellen!

  • Antwoorden lousaa 10 januari 2014 om 22:43

   Bij mij wel een paar eraf: ik kijk thuis, mobiel, op wifi van werk, trein, station en bibliotheken en ik heb twee keer van internetprovider gewisseld waardoor ik een andere ip kreeg. Dat zullen andere mensen ook wel doen dus dan heb je overlap, maar toch :-) het blijft een immens getal.

 • Antwoorden Fabienne 6 januari 2014 om 10:24

  Leuke foto’s! Je haar is echt heel mooi.

 • Antwoorden Esther 6 januari 2014 om 08:30

  Gefeliciteerd met de 100.000 abonnee’s, supergoed! Wel gek dat je nu pas de snelweg opgaat, ik moest er m’n eerste les al aan geloven haha (al zijn er bij mij in de buurt heeeeel erg veel afritten dus kun je heel makkelijk voor een klein stukje de snelweg op en er dan weer af). Ik vind je haar nu juist heel mooi qua kleur en lengte!

 • Antwoorden Sofie 6 januari 2014 om 08:04

  Ik zou niet teveel aan je haar veranderen hoor. Misschien een donkere kleur, maar de lengte vind ik wel mooi zo :)

 • Antwoorden Romy 6 januari 2014 om 00:14

  huh 100000 is toch niet bijna een miljoen ?!

  • Antwoorden Romy 6 januari 2014 om 00:16

   oh wacht er staat 900000 haha sorry !

 • Antwoorden Rana 5 januari 2014 om 23:57

  Hi Teske,

  Ik heb dezelfde e-reader als jij, maar de schermresolutie was niet echt als ik gehoopt had, de 3e versie ervan is daarin ook verbeterd. Ik wilde vragen wat je van de resolutie vindt?

  X Rana

 • Antwoorden Rani Permentier 5 januari 2014 om 21:43

  Jij bent zo een mooie meid dus ik denk dat je met alles staat! al vind ik je haren nu echt wel heel mooi, ik wil deze ook !!! Misschien kan je voor een blondere ombre gaan, en volgens mij staat zo bordeauxbruin haar ook heel mooi bij je :) x

 • Antwoorden Estrella 5 januari 2014 om 21:31

  Leuke foto’s

 • Antwoorden Tess Evea 5 januari 2014 om 20:56

  Wat een toffe foto’s!

 • Antwoorden Vera 5 januari 2014 om 20:44

  Ik vond de snelweg eerst ook eng om op te rijden, maar nu vind ik de snelweg juist fijner dan de drukke 50- en 30-wegen!

 • Antwoorden Floortje 5 januari 2014 om 20:03

  Wauw leuk meid! ( heb je het nog gezelig gehad die avond met Mert?) hardstikke leuk ga ik ook eens proberen die gerechten ik vind koken bakken namelijk ook super leuk ik hoop dat je mog verder gaat met koken met Teske en ook met al je anderen hoor (welk soort iPhone is dat die je hebt?)

  Xxxxxxxjes ga zo door neid!

 • Antwoorden Lotje 5 januari 2014 om 19:54

  Lieve foto’s van jou en Mert! :)

 • Antwoorden Iris 5 januari 2014 om 19:31

  Je haar is echt heel mooi op die laatste foto! Ik vond de snelweg op het begin ook heel eng, maar nu vind ik het juist fijn om op een snelweg te rijden. Ik heb dat veeel liever dan door zo’n druk centrum te moeten rijden.

 • Antwoorden Tugce boz 5 januari 2014 om 19:19

  Ik ben echt heel blij voor je( abonnees) ik hoop ook dat alles verloopt zoals je wilt dit jaar! En alsjeblieft Teske verf je haar niet! Door de jaren heen is dit echt wat je het leukst staat naar mijn smaak, je haren zijn prachtig zo! :) maar het blijft natuurlijk jou keuze.

 • Antwoorden lotte 5 januari 2014 om 18:52

  Ik zou je haar niet verven!! Je verzorgt je haar super goed met allerlei producten etc. maar met verven verpest je jouw gezonde haren.
  Leuk dat je 100000 abonnees hebt :)

 • Antwoorden Katrien 5 januari 2014 om 18:37

  Leuke foto’s weer, die chocolaatjes van de Aldi ga ik eens proeven! En ik zou je haar late, zoals het nu is, ik vind het zoe cht mooi!

 • Antwoorden Monique 5 januari 2014 om 17:32

  Wooow teske, echt gaaf je youtube abonnees..
  Grappig vind ik dat je gewoon (veel) meer abonnees hebt dan misslipgloss (zo’n 40.000) en BeautyLab. Ik weet dat jullie er geen ‘wedstrijd’ ofzo van maken, maar zij bloggen allemaal voor m’n gevoel al veel langer fulltime en jij pas sinds 2013, na je middelbare school.
  Je filmpjes zijn TOP!!!!!!!!!

  • Antwoorden Katrien 5 januari 2014 om 18:38

   Volgens mij blogt ze al veel langer hoor, ik dacht 5 jaar ofzoiets.

   • Antwoorden lotte 5 januari 2014 om 18:51

    ze had het over full-time bloggen.

    • Antwoorden Valerie. 6 januari 2014 om 11:08

     Ook al blogt ze dan nog niet zo lang full-time, ze heeft al wel 5 jaar kunnen “opbouwen”. Niks aanvallends ofzo, wilde het even opmerken hihi :)

 • Antwoorden Kirsty 5 januari 2014 om 17:25

  Gefeliciteerd met het behalen van de 100.000 abonnees, dat is echt onzettend veel zeg!! :D Ik zou mijn haar als ik jou was denk ik trouwens niet zo snel verven, omdat ik je kleur nu eigenlijk al heel mooi vind! :) Als je er toch een andere kleurtje in wilt doen zou ik denk ik voor een mooie warme tint gaan, niet te licht en niet te donker ;)

 • Antwoorden jeanne 5 januari 2014 om 17:05

  wat heb jij mooi haar, ben jaloers.. haha :*

 • Antwoorden Sophie 5 januari 2014 om 16:53

  Hey Teske,

  Vet leuke foto’s !
  Ik zou je haar niet verven zo is het leuk als je het blijft verven gaat het dood en
  ik denk dat je dat niet wilt :)

 • Antwoorden Debbie 5 januari 2014 om 16:03

  Leuke foto’s :)

 • Antwoorden Tessa 5 januari 2014 om 15:53

  Leuk om te zien en nog gefeliciteerd met je 100.00o abonnees! Ik volg je nu denk ik bijna 2 jaar en vind je nog steeds super leuk om te volgen. Ga vooral zo door!

 • Antwoorden Kaylee 5 januari 2014 om 15:52

  OMG mert is zo knap ❤
  Ben heel blij dat jullie een relatie hebben, jullie passen goed bij elkaar x

 • Antwoorden Amanda 5 januari 2014 om 15:34

  Leuke foto’s weer! Chocolade fondue, nomnomnom erg lekker. En wat zijn je haren erg lang al idd, donker haar zou je misschien ook wel leuk staan?

 • Antwoorden Mariette 5 januari 2014 om 15:19

  Jeetje je haar is zeker al lang geworden! Ik ben zelf niet van het verven, maar op zich kan je het prima doen. Gefeliciteerd trouwens met al die mooie aantallen.

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Natasja 5 januari 2014 om 15:13

  Super gefeliciteerd met je 100.000 volgers op YouTube! Wat een mooi getal!
  Die foto van jou en Mert is super cute!

 • Antwoorden Robin 5 januari 2014 om 15:00

  Leuke foto’s van een zo te zien leuke week. Die Jumbo chocolaatjes zijn té lekker hihi, jeugdsentiment :’)

 • Antwoorden Brecht 5 januari 2014 om 14:57

  ahw, die foto van jou en mert in ’t begin! zóóó supercute koppel!
  & wauw, gefeliciteerd met je behaalde 100.000 abonnees op youtube, op naar de 200.000! misschien donkerbruin-rood? ik vind je dit ook mooi staan! :)
  liefs xx

 • Antwoorden Kymberley 5 januari 2014 om 14:52

  Heel leuk overzicht Teske. En gefeliciteerd met je YouTube abonnees! Echt een mijlpaal.
  Ook ik heb meteen zin in een cinnamon bun.. Maar in het kader van de goede voornemens en het afvallen pak ik maar snel een appel. Is zo een Chai Tea Latte nou lekker? Ik hoor mensen er heel vaak over, maar ik durf het nooit echt te proberen.
  xxx

 • Antwoorden Jana 5 januari 2014 om 14:51

  Superleuke foto’s , proficiat met zoveel abbonees :D x

 • Antwoorden merel 5 januari 2014 om 14:29

  Hee Teskee!
  Zo leuk al die foto’s ik wil je graag een keer ontmoeten! en SUPER gefeliciteerd met de 100.000 kijkers
  xx

 • Antwoorden Annebelle 5 januari 2014 om 14:26

  Mooi haar heb je!

 • Antwoorden Eline 5 januari 2014 om 14:21

  Geen kleur!!!!

 • Antwoorden Lotte 5 januari 2014 om 14:18

  leuke foto’s! echt gaaf dat je zo veel abonnees hebt!!

 • Antwoorden Floor 5 januari 2014 om 14:15

  Ja je haar een beetje henna-rood-achtig! Dat zou je goed gaan denk ik :D En een beetje een lichtere dip-dye onderaan!

 • Antwoorden Marlijn 5 januari 2014 om 14:10

  Hele leuke foto’s!

 • Antwoorden kelly 5 januari 2014 om 14:09

  Leuke foto’s! &Gefeliciteerd met de 100.000 abbonees. :D

 • Antwoorden femketje 5 januari 2014 om 14:01

  super leuke foto’s :D

 • Antwoorden Anniek 5 januari 2014 om 13:53

  Leuke foto’s, ik wil zelf ook echt nog een keer sushi proberen, maar het komt er telkens maar niet van.. Die triffle ziet er ook erg lekker uit, en wat gaaf dat je nu zoveel volgers hebt!

 • Antwoorden De grootste teske fan! 5 januari 2014 om 13:48

  Ja ik zou het erg leuk vinden als je een kleurtje in je haar zou doen!
  Ik vind bet ook heel knap van je dat je zoveel abonnees heb gehaald!
  Ik ben pas 11 jaar en volg je al 3/4 jaar!
  Je doet het erg goed!
  Zou je alstublieft meer filmpjes op mylovebuglife willen mken want ik vind je filmjes altijd erg leuk.
  Ik wens je nog een gelukkig nieuw jaar tegemoet!

  Veel liefs je grootste fan!

 • Antwoorden Rianne en Noa 5 januari 2014 om 13:45

  Wat een leuke fotos, ook leuk hoe je dat bijhoud enzo!

 • Antwoorden Floor 5 januari 2014 om 13:41

  Nog een heel gelukkig 2014! En gefeliciteerd met de 100.000 subs, al zijn het er nu meef! Ik zou weer een kleurtje in je haar doen! xx

 • Antwoorden Vanessa 5 januari 2014 om 13:41

  Leuk om te zien! Super dat je zo’n mooie cijfers hebt met je blog. Je verdiend het!

 • Antwoorden Anita 5 januari 2014 om 13:39

  Leuke foto’s, en wat gaaf dat je zo’n mooie cijfers hebt op je blog!

 • Antwoorden Mila 5 januari 2014 om 13:26

  Altijd weer leuk om te zien, en gefeliciteerd met alle abonnees!

 • Antwoorden Jill 5 januari 2014 om 13:25

  Jaaa nieuw kleurtje!

 • Antwoorden behealthybehappy 5 januari 2014 om 13:25

  Leuke foto’s Teske! Wat goed zeg die cijfers wauw!

 • Antwoorden Isabella 5 januari 2014 om 13:13

  Die sushi ziet er lekker uit! En je haar is op die laatste foto echt mooi lang!

  X Isabella

 • Antwoorden Marloes 5 januari 2014 om 13:05

  Wat een prachtige cijfers!

 • Antwoorden Roos 5 januari 2014 om 13:01

  Knocked Up, Oud&Nieuw met je liefde, sushi en een geweldig aantal abonnees. Dat is nog eens een goede manier van het nieuwe jaar beginnen! :D

 • Antwoorden Marion 5 januari 2014 om 12:53

  Wat een leuke en mooie foto’s weer. Vind dit altijd zo leuk om te zien!

 • Antwoorden mara 5 januari 2014 om 12:49

  heey teske!, aangezien je zo vaak films kijkt is het mischien leuk om een artikel te maken over hoe je dat doet en betaald en onbetaald enzo, want ik zit aan netflix te denken of het onlinefilmpakket dus mischien leuk?

  xxoxo

 • Antwoorden roos 5 januari 2014 om 12:44

  Wauw wat leuk dat je zoveel bezoekers en abonnees hebt gehaald! :)
  Je haar is echt lang inderdaad, ik wil het ook weer heel lang laten groeien maar dat duurt nog wel even denk ik..

 • Antwoorden OnlineBeautyMagazine 5 januari 2014 om 12:34

  Wat leuk om te zien en lezen weer!

 • Antwoorden Isaura 5 januari 2014 om 12:21

  Misschien is een kleurtje in niet zo gezond haar niet zo’n goed idee, maar het is jouw keuze :) x

 • Antwoorden Hester 5 januari 2014 om 12:18

  Wat zagen jullie er mooi uit voor oud&nieuw! Lekker veel sushi trouwens ;).

 • Antwoorden Femke 5 januari 2014 om 12:14

  Super leuk dat Mert gitaar speelt :) en wauw, die bezoekers aantallen!
  Dat betekent dat wel 1/17e van alle Nederlanders wel eens op jouw site is geweest! :O

 • Antwoorden Marit Elise 5 januari 2014 om 12:12

  Mij lijkt mahonierood je wel leuk staan,

 • Antwoorden pamela 5 januari 2014 om 12:10

  leuke foto’s! en gefeliciteerd!!!!

 • Antwoorden Daphne 5 januari 2014 om 11:49

  Leuk om te zien hoe jouw leven eruit ziet!

 • Antwoorden Annaliee. 5 januari 2014 om 11:47

  Nog een gezond en liefdevol 2014, zou bij jou en mert wel lukken!
  Gefeliciteerd met je aantal abonnees!! Super leuk je al op de snelweg mocht rijden ging bij mij ook al aardig snel en vond het ook super spannend maar achteraf het is het makkelijkste wat er is kwa rijden.

  Mm… mag ik ook een hapje van je witte chocolade fondue!!

  xx

 • Antwoorden MySimplySpecial 5 januari 2014 om 11:47

  Wat fijn dat het zo goed gaat met bezoekers en abonnees! En die witte chocoladefondue ziet er goed uit!

 • Antwoorden Sara 5 januari 2014 om 11:45

  Ik vind jou en Mert zo schattig samen & mij zou het wel leuk lijken als je je haar eens zou verven !!

 • Antwoorden Beau 5 januari 2014 om 11:37

  Super leuke foto’s! Knap van je dat je je angst met het rijden al zo goed aan het overwinnen bent!

 • Antwoorden Nienke 5 januari 2014 om 11:36

  Gefeliciteerd met je aantal abonnees! Mij lijkt een tint tussen donkerbruin en donkerrood je erg mooi staan!
  Goed dat je op de snelweg gereden jebt. Grappig trouwens, dat verschil in rij-instructeurs; ik mocht dat gelijk m’n eerste les al. Denk wel dat dat beter is. Dan ben je er gelijk overheen en zit je er niet de hele tijd tegenaan te hikken. Ook het rijden op gewone wegen wordt dan gelijk veel meer ontspannen. Oja: en ik wil NU een cinnamon bun… ;)

 • Antwoorden Laura 5 januari 2014 om 11:32

  Mooie foto’s ! ben super blij voor je dat je de 100.00 abonnees hebt gehaald!

  xx laura

 • Antwoorden Smoortje 5 januari 2014 om 11:31

  Je haar is mooi! Welke kleur heb je zelf in gedachten? Je eigen haarkleur is ook erg mooi en je kan het ook gewoon goed verzorgen (zoals je eigen voornemen :p) zodat het mooi glanst ofzo?

 • Antwoorden Lotte 5 januari 2014 om 11:29

  Die foto van Mert en jou is zo lief! Joey en ik hebben ook de Pippi film gekeken die dag, haha. Blijft leuk. En wow, bijna 1 miljoen unieke bezoekers? Onwijs veel, supertof!

  • Antwoorden Cinderella 5 januari 2014 om 12:29

   Wie is Joey nou weer? Alsof t vanzelfsprekend is om mensen bij naam te noemen en dat wij dan automatisch moeten weten wie je bedoelt. Zo praten mensen ook in real life, kapot irritant. Beter was geweest als je had gezegt mijn vader en ik, mijn vriend en ik, mijn broer en ik, enz.

   • Antwoorden Melorie 5 januari 2014 om 12:52

    Vind je deze reactie niet een beetje overdreven? Het lijkt me vrij duidelijk dat ze haar vriendje bedoelt…

 • Antwoorden Isabel 5 januari 2014 om 11:22

  Leuke foto’s en je haar is zoooo lang weer! Je kunt er best een kleurtje in doen vind ik, bruin(er) haar staat je super.

 • Antwoorden Minke 5 januari 2014 om 11:21

  Hele leuke foto’s!

 • Antwoorden Fran 5 januari 2014 om 11:20

  Super leuk! Gefeliciteerd met al die mooie getallen.

 • Antwoorden Dionne 5 januari 2014 om 11:19

  Wat een leuke foto’s! en dat zijn inderdaad heel veel mensen!

 • Antwoorden Amanda 5 januari 2014 om 11:19

  Je haar iets donkerder met een lichtere Dipdye … ( Lijkt me erg leuk).. .. Chocolade Fondue.. Omjom, Mjom..!!!

  En die Chocolaatjes… Die zijn Zooooó Verslavend.

 • Antwoorden Beautydagboek 5 januari 2014 om 11:16

  Wauw, 100.000 YT abonnees, niet normaal! Gefeliciteerd!

 • Antwoorden Vera 5 januari 2014 om 11:15

  Wat leuk om te zien allemaal! En nu heb ik zin in sushi… :P

 • Antwoorden Joyce 5 januari 2014 om 11:11

  Leuke foto’s! Ik denk dat ik binnenkort Knocked Up maar ga kijken, klinkt als een leuke film!

 • Antwoorden Charlotte 5 januari 2014 om 11:11

  Leuke foto’s! Hmm die sushi, heerlijk!
  Wat een mooi aantal van abonnees en bezoekers! Daar mag je trots op zijn :)

 • Antwoorden Lisanne 5 januari 2014 om 11:09

  Het blijft inderdaad nog een beetje raar om nu 2014 in de titel te zien staan, haha! Ziet er weer uit als een leuk weekje. Goed om te horen dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad en super knap dat je voor het eerst op de snelweg hebt gereden! Pippi Langkous was ook echt een van mijn favorieten films vroeger, zo leuk!

 • Antwoorden Axelle 5 januari 2014 om 11:07

  superleuke foto’s! en wow je haar is idd alweer superlang!

 • Antwoorden Kim 5 januari 2014 om 11:02

  Leuke foto’s! Wat fijn dat je zoveel bezoekers en abonnees hebt! Jij en Mert zijn heel lief samen :)

 • Antwoorden sophie 5 januari 2014 om 10:58

  Mooie getallen Teske! Wauw, mag je echt trots op zijn:) Leuke foto’s ook.

 • Antwoorden Demi 5 januari 2014 om 10:58

  Ah die foto van jou en Mert vind ik zo lief :) echt een schattig stel! Ik kan me trouwens nog goed herinneren dat ik met rijles de eerste keer de snelweg op moest ( nu niet denken dat ik mijn rijbewijs al heb haha, ik ben gewoon nog lekker bezig! ). Ik vond het vreselijk spannend en was de eerste keer stiekem toch echt wel een beetje bang. Nu zo’n 20 lessen later vind ik de snelweg het leukste wat er is!
  Liefs, Demi

 • Antwoorden Anouk 5 januari 2014 om 10:57

  Aaah, leuk weer! Ook tof dat jullie naar Javier Guzman hebben gekeken, ik vind die man geweldig en ken al zn shows uit mn hoofd haha. :’)

 • Antwoorden melanie 5 januari 2014 om 10:50

  Leuk om te zien, en je schrijft ook zo dat het fijn is om te lezen! Ik lees het met jou stem in mn hoofd hahaha en gefeliciteerd met je 100.000 abonnees :)

 • Antwoorden Olga - teamconfetti 5 januari 2014 om 10:41

  Waauw, gefeliciteerd met alle volgers overal. Een heerlijk begin van 2014. En die trifle van je nichtje ziet eruit als een heel goed idee!

 • Antwoorden rachel 5 januari 2014 om 10:28

  Jij en Mert zijn zo schattig!

 • Antwoorden Kimberly 5 januari 2014 om 10:18

  Ik vind dit artikel zo leuk altijd! :)

 • Antwoorden Hannelore 5 januari 2014 om 10:09

  Sushi! Ik krijg er ook nooit genoeg van ;)

  ~ Hannelore

 • Antwoorden Beautyjuf 5 januari 2014 om 10:09

  Heerlijk om het oude jaar met sushi af te sluiten :-)

 • Antwoorden Marieke 5 januari 2014 om 10:06

  Ziet eruit als een heerlijke week vol familie en lekker eten! :) Oh, die chocolade fondue! Daar krijg je trek van! Ik ga maar eens ontbijten, haha ;)

 • Antwoorden Liza 5 januari 2014 om 09:59

  Echt leuk ! hmmm ik houd van sushi haha en dat heb ik toevalling ook gegeten met oud en nieuw ! Ik heb een artikel gemaakt over 15 dingen die je kunt doen als je jezelf verveelt miss handig ! xoxo liza

 • Antwoorden Rosebird 5 januari 2014 om 09:58

  Leuke foto’s!
  Gefeliciteerd met al je aantallen van bezoekers! Heb je wel verdiend! :)
  De foto’s met jou en Mert zijn echt heel schattig!

  Lieve groetjes!

 • Antwoorden MyHeroTeske 5 januari 2014 om 09:54

  Lieve Teske,
  Wat een leuke week! En ohgod wat zijn die foto’s met Mert schattig! Gefeliciteerd met je 100.000 abonnees en je (bijna) 1.000.000 unieke bezoekers! Dat boek wat je leest lijkt me super leuk, misschien ga ik die ook maar eens lezen! Toen ik die foto van het chocoladefondue zag had ik daar zoveel zin in! Nu niet zo want ik ben net wakker hahah ;). Super dat je op de snelweg hebt gereden, besef je je dat je het eerst eng vond om überhaupt te rijden. En nu even over de vraag die je stelt over je haar. Ik zeg laten zo! Ik vind dit zooooo mooi en niet dat ik de rest niet mooi vind hoor maar dit hoort gewoon bij je! Dit is Teske. Het staat schattig en liefelijk! Ik vind je met deze haarkleur het mooist, maar kies wat je zelf wilt lieve Teske! Wat vind je zelf de mooiste haarkleur (die je gehad hebt of wilt proberen)?

  Iloveyouu lieverd,
  xoxoo

  PS Had je de foto’s gezien die ik via Twitter (@MyHeroTeske) had gestuurd naar je?

 • Antwoorden Manon 5 januari 2014 om 09:53

  Wow, 100.000 abonnees echt te gek Teske. Je bent zo leuk met Mert, ik heb het gevoel dat jullie nog lang bij elkaar blijven:)

 • Antwoorden beautybysandra 5 januari 2014 om 09:52

  Wat een leuke foto’s, die met jou en Mert is echt heel mooi!

 • Antwoorden Summer 5 januari 2014 om 09:52

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je 100.000 abonnees. :)

 • Antwoorden Annika 5 januari 2014 om 09:50

  Leuk artikel! :D

 • Antwoorden Luuke 5 januari 2014 om 09:48

  Leuke foto’s! Gefeliciteerd met je 100.000 abonnees! Hopelijk krijg ik ook over een paar jaar zoveel unieke bezoekers :S

 • Antwoorden Resy 5 januari 2014 om 09:46

  Er leuk om weer te zien! En die foto van jou en mert is erg leuk!

 • Antwoorden Dagmar 5 januari 2014 om 09:44

  Wauw wat een heerlijke pictures, super mooi overzicht! Geweldig van je Youtube aantallen, bizar hoeveel mensen geabonneerd zijn. Lekker van dit hoogtepunt genieten!

 • Antwoorden Maaike 5 januari 2014 om 09:37

  Ik vind je haar echt heel mooi nu, kleurtje erin zou ik zonde vinden hoor! En wat veel bezoekers inderdaad!

 • Antwoorden Marloes 5 januari 2014 om 09:35

  Leuke foto’s!
  Gefeliciteerd met zoveel abbo’s en bezoekers!

  x Marloes

 • Antwoorden Suzanne 5 januari 2014 om 09:23

  Leuke foto’s. Wauw jouw haar! Het is echt lang.

 • Antwoorden Kimberley 5 januari 2014 om 09:12

  Oooh die sushi ziet er lekker uit! En gaaf dat je blog zoveel bezoekers heeft gehad, in 2014 ga je sowieso over die miljoen heen ^_^

 • Antwoorden Ashleey 5 januari 2014 om 09:08

  Heel leuk weer! En een kleurtje in je haar kan je doen :)

 • Antwoorden Carien 5 januari 2014 om 09:00

  Leuke foto’s en ontzettend gefeliciteerd met je abonnees!! Echt heel goed!

 • Antwoorden Syl 5 januari 2014 om 08:48

  Heel leuk

 • Antwoorden Sanne 5 januari 2014 om 08:28

  Superleuke foto’s weer, wat dacht je van dat donkerbruine haar dat je had toen je nog een rechte pony had?

 • Antwoorden Sofie 5 januari 2014 om 07:33

  Leuk overzicht! Fijne week gewenst :)

 • Antwoorden Eline 5 januari 2014 om 07:23

  Leuke foto’s weer, gefeliciteerd met alle abonnees, wat supergoed!

 • Antwoorden Anastasya 5 januari 2014 om 07:05

  Wat een leuke foto’s weer! Echt superlief die 1e foto van jou en Mert. Ik vind jou sowieso prachtig maar…ik denk al een tijdje, dat donker haar jou zo prachtig zal staan. Ik kan me herinneren dat het ”vroeger” donkerder was en nu al een tijd wat meer donkerblond en een stuk lichter. Nu je toch twijfelt over een eventueel kleurtje in je haren, zeg ik DOEN! Mooi donker (rood)bruin lijkt me erg mooi staan! Zou normaal niet zo snel ”ongevraagd” mijn mening geven of iets maar nu je zelf het balletje al op gooide :p..

 • Antwoorden Laura 5 januari 2014 om 07:02

  Weer leuk om te zien in dit nieuwe jaar! Mooie getallen met je blog en YouTube kanaal! Oeh, cinnamom bun! <3

 • Antwoorden WeHeartFit 5 januari 2014 om 06:08

  Wat gaaf dat je inmiddels over de 100.000 abbo’s zit en die (bijna) miljoen unieke bezoekers, wauw! Ga zo door en jij ook een fijne zondag :).

 • Antwoorden Martina 5 januari 2014 om 06:07

  Mmmm nu heb ik zin in een cinnamon bun! En wat een mooie cijfers op
  YouTube en je blog!

 • Reageer