2013: 5 top fives

31 december 2013

Zoals elk jaar hebben een aantal producten en andere dingen dit jaar mijn hartje weer gestolen. In de video van vanmiddag behandel ik mijn ultieme top vijf als het gaat om make-upproducten, maar in deze blogpost kunnen jullie nog wat andere top vijven zien, in andere categorieën! Welke producten vond ik nou echt het allerfijnst?

First up: huidverzorging. 2013 was toch wel het jaar waarin ik beter leerde zorgen voor mijn huid. Nu ik dit schrijf kom ik er pas achter dat ik maar vier producten op de foto heb gezet. Dat moeten er dus eigenlijk vijf zijn! Even ter illustratie: dit is het product dat op de vijfde plaats staat.

1. Weleda Amandel gezichtsolie – Dit is een geweldige olie die ik iedereen met een droge huid kan aanraden. Om de zoveel tijd gebruik ik deze als een soort ‘treatment’ voor mijn huid. Ik breng een laagje olie voor het slapengaan op mijn huid aan en in de ochtend wordt ik wakker met een mega zacht gezicht.

2. De Garnier Hydra Match crème – Samen met de roze variant is deze crème toch wel mijn nieuwe favoriet. Ik heb hem pas aan het einde van het jaar ontdekt, maar man, wat is deze crème ontzettend fijn. Eindelijk nauwelijks meer last van droge plekjes op mijn neus en wangen.

3. Yves Rocher Hydra Végetal oogcrème – De ideale oogcrème om mee wakker te worden, omdat hij zo super verfrissend is. Het is een hele lichte en lekker ruikende substantie die de huid onder je ogen ook nog eens wat zachter maakt.

4. De Clarisonic – WAUW! Dit was toch wel echt een van de mooiste lanceringen van het jaar. Er zijn meerdere gezichtsborstels uitgekomen, maar de Clarisonic is toch wel mijn grootste favoriet. Ik gebruik hem nu niet braaf elke dag, maar als ik dat wel doe ziet mijn huid er fantastisch uit.

5. Paula’s Choice Earth Sourced Cleansing Gel – Dit is mijn go-to cleanser geweest dit jaar. Ik vind hem zo fijn omdat ik hem zowel voor mijn ogen als voor mijn gezicht kan gebruiken. Een ideaal en multifunctioneel product dus! De geur is heel mild en de cleanser zelf ook. Hij is erg geschikt voor een gevoelige huid en hij maakt mijn gezicht dan ook lekker zacht.

Nagellak is natuurlijk ook altijd belangrijk. In mijn grote top vijf die ik bespreek in de video van vanmiddag noem ik de Sensationails gelnagellakjes als een van mijn favorieten, maar bovenop mijn gellak kan ik natuurlijk nog gewone nagellak dragen. Dit zijn vijf van mijn meest gedragen nagellakjes.

1. Herôme W.I.C. Joensuu – Hij lijkt wat donkerder hier, maar deze nagellak zit tussen wit en lichtblauw in. Ik vind hem geweldig en blauw is dan ook een van mijn favoriete kleuren om te dragen op mijn nagels.

2. Kiko Sugar Mat Burgundy – De liquid sand liefde heeft mij niet overgeslagen en nog steeds ben ik dol op lakjes met textuur. Deze nagellak van Kiko heeft een liquid sand effect en is prachtig bordeauxrood.

3. Maybelline Brocades Knitted Gold – Deze nagellak komt uit de najaarscollectie van Maybelline en heb ik heel vaak gedragen. Het is een glitterlak, maar hij dekt bijna volledig met twee laagjes. Je nagels schitteren als een gek als je deze op hebt.

4. L’oreal Paris Le Vernis Acid Watermelon – Zo in het potje lijkt hij nog geeneens zo fel, maar eenmaal op je nagels is deze niet te ontlopen. Je ogen worden direct naar het enorm felle kleurtje toegetrokken en dat is wat ik zo leuk vind aan de lak. Hij is enorm zomers en in dat seizoen heb ik hem dan ook het meeste gedragen.

5. Sensationails After Five – Mijn favoriete kleur van Sensationails! Het is een hele mooie lichtgrijze kleur die vrijwel overal bij past. Ik draag niet altijd gellak in een kleurtje, maar als ik dat wel doe draag ik het liefste deze.

Ook was 2013 het jaar waarin ik de haarproducten ontdekte! Ik ben eindelijk meer gaan doen met mijn haar en daar ben ik erg blij mee. Waar ik het eerst voornamelijk gewoon liet hangen doe ik het nu vaker in een knotje, staart of een vlecht. Ook draag ik het nog vaak los, maar dan probeer ik er in ieder geval iets van te maken. Dit waren mijn favoriete producten van het jaar!

1. Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray – Dit was de spray van de zomer, omdat deze spray er voor zorgt dat je ultieme beach waves krijgt. Nog steeds gebruik ik hem graag. Als ik een staart maak spray ik dit graag in de staart zodat hij wat meer textuur krijgt.

2. Kruidvat Effex Max Volume Powder – Het beroemde volume poeder, maar dan in een budget variant van Kruidvat. Deze werkt even goed als de versie van L’oreal, maar is wel wat euro’s goedkoper. Ik gebruik deze minder vaak dan voorheen, maar aangezien ik hem wel heel regelmatig in mijn haren heb gestrooid dit jaar verdiende hij een plaatsje tussen deze producten.

3. 12 Benefits instant healthy hair treatment – Mijn favoriete leave-in conditioner! Hij is niet te koop in de winkels in Nederland, maar wel bij webshops. Hij maakt mijn haar lekker zacht en laat het er gezonder uit zien, zonder dat het vettig wordt.

4. Batiste A Hint Of Colour Dry Shampoo – Het liefste gebruik ik nog een versie donkerder, maar die had ik nu even niet in huis. De droogshampoo van Batiste heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk niet meer elke dag mijn haar hoef te wassen. Mijn haar werd eerst heel snel vet, maar ik wilde het niet elke dag wassen. Nu doe ik dat dan ook niet meer en als het dan toch wel vettig is, is dat snel opgelost met deze spray. Beste droogshampoo ooit.

5. V05 Plump It Up Dry Backcombing Spray – Niet te koop in Nederland, maar wel in Engeland. Dit is een poederspray die je haar lekker stug maakt. Een beetje zoals het volume poeder, maar dit kan je ook in je lokken zelf gebruiken. Het liefste ga ik op z’n kop hangen en dan spray ik dit in heel mijn haar, voor wat meer textuur. Doordat het dan wat stugger is kan ik er veel meer mee doen.

Een lekker geurtje is natuurlijk altijd goed. Deze vierde top vijf bestaat dan ook volledig uit mooie flesjes parfum. Dit waren de geurtjes die ik in 2013 het meest heb opgespoten!

1. Hilfiger Pear Blossom – Al twee jaar achter elkaar een van mijn favoriete luchtjes. Hij is heerlijk licht en ruikt naar peren, een vleugje bessen en kaneel. Een ideaal zomerluchtje!

2. The Body Shop Satsuma Body Mist – Deze spray ruikt naar niets meer of minder dan mandarijn. Dat kan je niet aanspreken, maar mij sprak het zeer zeker aan. Wederom een heel zomers luchtje en doordat het een body mist is, is hij ook wat lichter dan een normaal parfum.

3. Thierry Mugler Alien – Mijn favoriete luchtje ooit! Hoewel ik mijn moeder er zo nu en dan geen plezier mee doe (het luchtje is wat zwaar, sorry mam) vind ik hem wel geweldig lekker. Elke keer als ik hem op heb en in de buurt ben van beautybloggers merkt iemand wel op dat ik Alien draag. Zo grappig!

4. Thiery Mugler Alien The Fragrances Of Leather – Wederom Alien, maar nu in een limited edition vorm. Deze geur is gerijpt in leer, waardoor hij veel warmer ruikt. Dit is echt een wintergeur en voor in de zomer veel te zwaar. Hij lijkt een beetje op een mannenparfum en daarom vind ik hem misschien juist zo lekker.

5. Oriflame My Red – Wat krijg je als je rode jasmijn, appels en cranberry’s samenvoegt? Dit heerlijke en verleidelijke geurtje. Dit is echt zo’n luchtje dat je op doet naar een leuke date of een ander gezellig afspraakje. Yum!

Tot slot: muziek. Ik wilde behalve beautyproducten ook graag muziek in dit lijstje zetten, omdat muziek een heel groot en belangrijk deel van mijn leven is. Ik heb het vrijwel altijd aanstaan en er zijn dan ook een aantal nummers die belangrijk voor me waren dit jaar.

1. Samantha Barks – On My Own (uit Les Misérables): Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ontstond dit jaar mijn grootse liefde voor de film Les Misérables en dit is altijd mijn favoriete nummer uit de film geweest. Het is een geweldig mooi nummer en ik zing hem ontzettend graag mee. Ook I Dreamed A Dream is prachtig en een aanrader.

2. Drake – Started From The Bottom: Even iets compleet anders, maar dit nummer doet me denken aan de vele ritten die Mert en ik samen in de auto hebben gemaakt. Als deze op staat gaat het volume omhoog en rappen we enthousiast mee. Ook moet ik natuurlijk altijd denken aan mijn vriendinnetje Vera.

3. Panic! At The Disco – Miss Jackson: De comeback van Panic! At The Disco en het nummer waardoor ik hun muziek opnieuw ontdekte. Ik ben vanaf 2006 fan geweest van Panic, maar ze waren een tijdje weg. Nu zijn ze weer helemaal terug en hoewel ik niet alle nieuwe nummers geweldig vind, is dit nummer zeker een van mijn favorieten van het jaar. Echt heel erg goed!

4. Demi Lovato – Shouldn’t Come Back: Wie ook een prachtig album heeft uitgebracht is Demi Lovato. Ze is een van mijn favoriete personen op deze wereld en dit vind ik het mooiste nummer van haar album. Ook heerlijk om mee te zingen, trouwens.

5. Acda & de Munnik – Kom Nog Even Niet Naar Hier: Hoe kon ik Acda & de Munnik vergeten? Ze blijven mijn favoriete muzikale duo en hun muziek luister ik meer dan die van wie dan ook. Dit nummer is het nummer wat ik het meeste heb gedraaid dit jaar en niet zonder reden. Ik vind hem prachtig.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een paar van mijn top vijven te zien van dit jaar! Hopelijk komen er volgend jaar wel een heleboel nieuwe favorieten bij!

84 reacties

 • Antwoorden Fien 2 januari 2014 om 14:38

  Oeh, die Weleda olie lijkt me fijn, mijn huid is erg droog. Alleen ben ik allergisch voor Amandel (toen ik een amandeldouchegel gebruikte, kreeg ik uitslag) weet jij toevallig of er ook een andere variant van is?
  Liefs

 • Antwoorden Juliet 1 januari 2014 om 22:50

  Ik kan me nog een filmpje van jou herinneren (2 jaar geleden ofzo idk, shoplog) waarin je het Tommy luchtje liet zien haha

 • Antwoorden Hanna 1 januari 2014 om 15:09

  Hele leuke lijst! Ik ben ook zo benieuwd naar die Clarisonic. Alleen zo jammer dat hij zo ontzettend duur is!

 • Antwoorden Chinouk 1 januari 2014 om 14:36

  Wat leuk om te zien allemaal! Ik hoor een hoop goede dingen over de hydra match lijn van Garnier, ik wil ook een crème daarvan hihi.

 • Antwoorden moii 1 januari 2014 om 14:10

  mijn favo luchtje is ook: Hilfiger Pear Blussom
  z’n lekker luchtje!!!!1

 • Antwoorden Anoeska 1 januari 2014 om 14:07

  Wat leuk om allemaal te lezen! Ben ook helemaal gek van de droogshampoo van Batiste. :)

 • Antwoorden laura 1 januari 2014 om 12:24

  Mooie favorieten! Ik zou ook heel graag de Clarisonic willen testen maar de prijs is best hoog..

  -xxx-

 • Antwoorden me 31 december 2013 om 21:42

  Die van Yves Rocher is toch echt een ooggel en geen -crème.

 • Antwoorden Anne Solveig 31 december 2013 om 20:44

  Dat geurtje van TH is ook al heel lang mijn favoriet!

 • Antwoorden Lisanne 31 december 2013 om 19:27

  Super leuk om te zien en lezen! Fijne producten allemaal en de lakjes zijn natuurlijk prachtig!

 • Antwoorden Fabienne 31 december 2013 om 18:30

  Wat een fijne favorieten!

 • Antwoorden rachel 31 december 2013 om 17:55

  Leuk overzichtje! Ik ben ook heel enthousiast geworden over de Clearasonic.

 • Antwoorden luuke 31 december 2013 om 17:31

  Wat leuk zo’n overzichtje!

 • Antwoorden Jet 31 december 2013 om 17:10

  I’m in love with Alien <3 echt het allerlekkerste parfum OOIT! als een vriendin van mij 'em op heeft, ruik ik het meteen, zo af en toe een wind vlaagje dat langs haar richting mij waait, mmh heerlijk! en verder, waar is je Biodermal crème gebleven?
  xx

 • Antwoorden Estrella 31 december 2013 om 15:24

  Leuk zo’n top vijf jaaroverzicht!

 • Antwoorden Tess Evea 31 december 2013 om 14:59

  Klinkt erg goed.

 • Antwoorden Charlotte 31 december 2013 om 14:31

  Leuke favorietjes! Maybelline Brocades Knitted Gold is echt prachtig, Ik vind Essie Leading Lady prachtig.

 • Antwoorden Love teskuhh 31 december 2013 om 13:49

  HAPPY NEW YEAR EVERYBODY!!!<3

 • Antwoorden Elke 31 december 2013 om 13:39

  Oeh, leuk om te zien! :D
  & Alvast een schitterend 2014 toegewenst!

 • Antwoorden Femke 31 december 2013 om 13:25

  Leuke categorieën!

 • Antwoorden WeHeartFit 31 december 2013 om 13:17

  Leuk lijstje, de meeste producten ken ik niet. Toevallig heb ik die body mist van The Body Shop ook besteld, ik ben zo benieuwd naar de geur!

 • Antwoorden Iris 31 december 2013 om 13:16

  Leuk artikel om te lezen!
  Hele fijne jaarwisseling!
  Liefs,

 • Antwoorden Mandy 31 december 2013 om 13:00

  Mooi producten op een mooi lijstje! Ik ben zelf erg benieuwd naar de v05 spray, aangezien ik extreem glad haar heb en alles uitzakt. Het staat bovenaan mijn Engeland shoplist.

 • Antwoorden Shirley Kremer 31 december 2013 om 12:43

  Leuke top 5!

 • Antwoorden Jana 31 december 2013 om 12:35

  Leuk lijstje :D Ik ben nu enkele producten aan het testen van V05 :D x

 • Antwoorden Sarah 31 december 2013 om 12:27

  leeukk!

 • Antwoorden Bianca 31 december 2013 om 12:26

  Leuk lijstje. Ik wil de Clarisonic ook graag is proberen!

 • Antwoorden Hannelore 31 december 2013 om 12:17

  Ik ben ook helemaal fan van de liquid sand nagellakjes!

  ~ Hannelore

 • Antwoorden pamela 31 december 2013 om 12:11

  heek erg leuk om te lezen!!

 • Antwoorden Valerie 31 december 2013 om 12:10

  Hey Teske, bij nagellaken staat Maxfactor in plaats van Maybelline verbeter me als ik het fout heb maar ik ben er toch vrij zeker van :-D

 • Antwoorden Robin 31 december 2013 om 12:08

  Ik dacht “nu gaan we vijf favorieten zien, dat is knap!” maar nee hoor, het zijn er meer. Leuke favorieten :D

 • Antwoorden Marion 31 december 2013 om 12:02

  Leuke en fijne producten heb je uitgekozen. Erg leuk om te zien!

 • Antwoorden Kirsty 31 december 2013 om 11:57

  Wat een mooie favorieten! Ik vind Knitted Gold ook echt prachtig <3 Alvast een hele fijne jaarwisseling! :D

 • Antwoorden Louise 31 december 2013 om 11:53

  Ik vind het altijd leuk op teskuh.nl
  Ik neem elke dag een kijkje.
  En ja ook demi vind ik geweldig en dit nummer is heel
  Goed.
  Fijne jaarwisseling teske
  Liefs

 • Antwoorden Sara 31 december 2013 om 11:53

  Heel erg leuk gedaan. De parfum Thierry Mugler Alien heb ik ook, en ik vind het gewoon een perfecte parfum !!

 • Antwoorden eline 31 december 2013 om 11:41

  super leuk artikel om zo te lezen! Alleen bij de 3e nagellak is het maybelline ipv max factor.
  maakt niet uit!
  xx
  happy new year

  • Antwoorden Valerie 31 december 2013 om 12:11

   je bedoeld zeker Max Factor i.p.v. Maybelline

 • Antwoorden Emma 31 december 2013 om 11:38

  Je hebt een vreselijke muzieksmaak

  • Antwoorden Anouk 31 december 2013 om 11:46

   Waar slaat dit nou weer op? Ze heeft een EIGEN muzieksmaak, niemands muzieksmaak is vreselijk, het is alleen anders dan die van jou.

 • Antwoorden Summer 31 december 2013 om 11:38

  Ik heb dezelfde body mist van TBS, ik vind hem fantastisch om in de zomer te dragen!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Antwoorden MySimplySpecial 31 december 2013 om 11:20

  Leuk om te zien! Sensationails is een van mijn favorieten van 2013.

 • Antwoorden Melike 31 december 2013 om 11:17

  Wow! we komen echt bij geen enkel onderwerp over een over de favo’s haha.

 • Antwoorden Charile 31 december 2013 om 11:11

  Mooie items!

 • Antwoorden Fleur 31 december 2013 om 10:57

  Onwijs leuk, jouw top 5!

 • Antwoorden Joyce 31 december 2013 om 10:50

  Leuk om zo alles in een overzicht te zien! Alien is ook een van mijn favorieten

 • Antwoorden Lieke 31 december 2013 om 10:45

  Dat nummer van Panic! At the Disco is wel heel leuk ja :D

 • Antwoorden Emma 31 december 2013 om 10:42

  in Nederland heb je ook een soortgelijke poederspray zoals die van VO5! Namelijk van loreal uit de texture lijn, en dat is ook zo een grote spuitbus, en dat spray je ook in je haar en het geeft je dan ook textuur en volume. Het werkt eigenlijk precies het zelfde :) volgens mij is het #5, maar ik weet het niet zeker. Ik heb hm ook, en ik vind hm erg fijn.

 • Antwoorden Dionne 31 december 2013 om 10:42

  Wat een mooie producten!

 • Antwoorden Emma 31 december 2013 om 10:39

  In Nederland heb je ook een texture poederspray zoals die va

 • Antwoorden sophie 31 december 2013 om 10:38

  Wat een leuke lijstjes! Mooie parfums:)

 • Antwoorden Lotte 31 december 2013 om 10:35

  Leuk lijstje! Ik ben ook nog steeds fan van Clarisonic en ook de gezichtsolie van Weleda gebruik ik vaak. En Knitted Gold, jajaja!!!

 • Antwoorden Beautyjuf 31 december 2013 om 10:30

  De droogshampoo van Batiste is bij velen een favoriet product! :-) Deze heb ik de afgelopen dagen al op verscheidene blogs voorbij zien komen ;-) Ik ben er zelf trouwens ook een grote fan van, haha! Jammer dat ze alleen zo weinig in de aanbieding zijn. Wist je trouwens dat je voor de ‘brunette’ variant één euro meer betaald dan voor de ‘original’ versie? Fijn om te lezen dat het product van Weleda je bevalt! Deze heb ik ook nog in de kast staan. Binnenkort maar eens openmaken en gaan gebruiken. Fijne jaarwisseling!

 • Antwoorden Anna 31 december 2013 om 10:27

  Leuk artikel en fijne favorieten! Ik vind je lakjes echt heel mooi :)

 • Antwoorden Isabel 31 december 2013 om 10:25

  Leuk om te zien! Ik gebruik niet de Clarisonic maar de VisaPure, zit daar veel verschil in?

 • Antwoorden Manon 31 december 2013 om 10:20

  Heel handig om te zien zo! Ik ben wel benieuwd naar dat luchtje van Hilfiger, lijkt me heel lekker ruiken!

 • Antwoorden MyHeroTeske 31 december 2013 om 10:19

  Heeiii allerliefste Teskee,

  Super leuke top-5-en! Dacht je dat het niet beter kon, kom je het liedje ‘On my own’ tegen. GE-WEL-DIG! Jij kan hem zooo mooi zingen en ik zing hem nu ook echt dagelijks. M’n zusje was vroeger groot fan van Les Miserable. Nu niet zo meer. Maar ik daarin tegen luister nu weer elke dag liedjes van ze en ben dan keihard aan het meezingen! :)

  Bedankt voor alless Teskee, iloveeyouu

  xoxo

 • Antwoorden Beautydagboek 31 december 2013 om 10:19

  Naar de nieuwe Garnier crème ben ik zo benieuwd! De Clarisonic hoop ik ooit nog eens te kopen :)

 • Antwoorden Vianne 31 december 2013 om 10:13

  Wat leuk om je top 5 van verschillende categorieën te zien! Er zitten echt hele fijne en leuke dingen tussen!

 • Antwoorden Manon 31 december 2013 om 10:00

  Wat een goed lijstje! Ik zou dit jaar ook niet zonder droogshampoo van Batiste kunnen.

 • Antwoorden Anniek 31 december 2013 om 09:57

  Leuke favorieten, die clarasonic zie je bij bijna iedere beautyblogger als favoriet, haha! Ook prachtige lakjes, ik ben ook helemaal fan van grove glitterlakje

 • Antwoorden behealthybehappy 31 december 2013 om 09:55

  Leuk overzichtje,mijn favoriet van dit jaar is sensationail!

 • Antwoorden Blondie Beauty Fashion 31 december 2013 om 09:45

  Leuke top 5en!! Veel dingen zijn ook mijn favo maar n aantal die ik niet ken ga ik zeker proberen! En even heerlijk meegezongen met les miserables en acda:)

 • Antwoorden Marijn 31 december 2013 om 09:44

  Leuk artikel maar het derde lakje is van maybeline en niet maxfactor ;)
  Hou van je teske! Xoxo

  • Antwoorden Natalie 31 december 2013 om 10:23

   Ja dat vond ik ook vreemd want zelf heb ik er ook een (foil flash) maar die is toch echt van maybelline

 • Antwoorden Susanne 31 december 2013 om 09:30

  Leuk artikel! Die nagellak van MaxFactor is ook mijn favoriet! Ik ben nog nooit zo’n mooie (en betaalbare) glitternagellak tegengekomen die ook nog eens goed dekt.

 • Antwoorden Jody 31 december 2013 om 09:24

  Wat een mooi overzichtje. Ik ben ook grote fan van de dagcrème van Garnier dus leuk te zien dat deze er ook tussen staat.

 • Antwoorden Kimberly 31 december 2013 om 09:21

  Wat een leuk en uitgebreid artikel! Leuk om te lezen :)

 • Antwoorden Ashleey 31 december 2013 om 09:09

  Wat een super leuk artikel en wat een hoop favorieten! Ben benieuwd naar je video van vanmiddag!

 • Antwoorden Meike 31 december 2013 om 09:08

  leuk! alleen het 3e brocades nagellakje is maybeline en niet maxfactor ;)

 • Antwoorden Eline 31 december 2013 om 08:48

  Leuk om te zien! Leuk gedaan met de favorieten telkens in een top 5 weer te geven!

 • Antwoorden Beau 31 december 2013 om 08:30

  Mooie top fives! :D Alleen het lakje is van Maybelline ipv. Maxfactor.

 • Antwoorden Dagmar 31 december 2013 om 08:19

  Wat een prachtig overzicht en wat fijn dat Batiste bij jou ook zo goed werkt. Ik kan ook niet meer zonder, echt een gouden uitvinding :)

 • Antwoorden Kimberley 31 december 2013 om 07:47

  Leuk om te zien! Ik ga volgend jaar ook proberen eindelijk wat meer met mijn haar te doen ^_^

 • Antwoorden femketje 31 december 2013 om 07:42

  oehh mooie lakjes :D

 • Antwoorden Steffi 31 december 2013 om 07:42

  Superleuk artikel! Alleen het 3e nagellakje is van maybeline ipv Maxfactor! (;

  • Antwoorden Mette 31 december 2013 om 08:32

   Dat had ik ook gezien!

 • Antwoorden Kimberly 31 december 2013 om 07:22

  Pear Blossom vind ik zo ontzettend lekker, net als Alien! Die eerste wil ik ook nog graag hebben ooit hihi. Eerst maar wat parfum opmaken! Die dagcreme van Garnier ben ik wel heel benieuwd naar! Mijn huid is één en al woestijn, dus ben benieuwd of mijn huid deze creme lekker zal vinden, al zijn de meeste producten van Garnier niet zo goed voor mijn gevoelige huid

 • Antwoorden Axelle 31 december 2013 om 07:16

  superleuke lijstjes!

 • Antwoorden Beautytalk 31 december 2013 om 06:56

  Mooie favorieten!
  Prettig eindejaar en een inspiratievol 2014!
  Eefje

 • Antwoorden Martina 31 december 2013 om 06:54

  De clarisonic is een tool die ik erg graag zou willen proberen!

 • Antwoorden Martina 31 december 2013 om 06:53

  De clarisonic is een tool die ik erg graag zou willen proberen

 • Antwoorden Manon 31 december 2013 om 06:35

  Mooie top vijf van alle producten ben benieuwd naar de haarspray van vo5

 • Antwoorden Laura 31 december 2013 om 06:32

  Wat leuk om te zien en ik ben benieuwd naar je ultieme top 5! Ook ben ik wel nieuwsgierig naar wat voor nieuwe producten er gaan komen aankomend jaar! :)

  • Antwoorden Skye 1 januari 2014 om 17:45

   Leuk teske die nagellak van maybelline new york is echt mooi ik heb er 2 maar andere kleur en ze dekken inderdaat goed
   Love you x skye

  Reageer