The Christmas TAG

25 december 2013

Vandaag is het Kerstmis en aangezien vandaag de laatste dag is dat ik deze TAG kan doen wilde ik daar natuurlijk wel gebruik van maken. Ik ben getagged door Trista en dat vond ik leuk, want deze tag staat vol met gezellige vragen over vandaag.

Wat is je favoriete kerstliedje?

Mijn favoriete kerstliedje aller tijden is toch wel Santa Baby en dan de originele versie van Eartha Kitt. Dit is het liedje wat ik het liefste mee zing, ook omdat de tekst zo leuk is. Daarnaast heb ik dit jaar echt het Kerst album van Micheal Bublé ontdekt. Zijn stem past perfect bij de klassieke liedjes! Hierboven vind je het nummer Santa Baby en het volledige album van Micheal.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik vind het moeilijk om te kiezen tussen The Nightmare Before Christmas of Love Actually, maar mijn keuze gaat toch naar die laatste. Love Actually bevat behalve de gezellige Kerstsfeer ook nog een heerlijk zoetsappig liefdesverhaal en een heleboel goede acteurs, waaronder Hugh Grant, Colin Firth en Alan Rickman.

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Eigenlijk helemaal niets! Wij vieren Kerst niet of nauwelijks met cadeautjes. Ik wilde eigenlijk wel cadeautjes voor iedereen kopen, maar daar ben ik niet aan toegekomen dus waarschijnlijk ga ik voor de nieuwjaarscadeautjes (als dus iemand van mijn gezin dit leest: je weet wat je te wachten staat!).

Verder heb ik vrijwel nooit wat op mijn verlanglijstje staan. Ik heb tegenwoordig niet zoveel wensen meer en vind het altijd heel lastig om cadeautjes voor mezelf te verzinnen. Ik hoop gewoon op een gezellige dag!

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Dit jaar ga ik waarschijnlijk voor goud. Heel veel goud! Met een berg aan glitters en highlighter ben ik tevreden. De felle lippen sla ik even over, want dat is helemaal niet handig met al dat eten.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Kunnen jullie het al raden? Ik gok dat ik me vandaag hul in een foute Kersttrui en dat ik me dan bij het avondeten omkleed naar een outfit met een peplum top. Ik ben gewoon thuis en heb geen ultra geschikt jurkje, dus die sla ik lekker over. Vorig jaar koos ik ook voor comfortabel en dat beviel me erg goed.

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Helaas regent het waarschijnlijk de hele dag, maar al zou dat het niet doen zou ik alsnog kiezen voor de kop warme chocolademelk. Ik hou wel van sneeuw, maar ik bekijk het het liefst vanuit binnen terwijl ik een fijne, dikke trui aan heb.

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Mijn meest ideale Kerst zou zijn als ik hem zou vieren in Disneyland Parijs, maar dat heb ik al een keer gedaan. Dat elk jaar doen is ook een beetje overdreven en dan moet ik ook nog mensen hebben die er met mee naartoe willen, ha!

Wanneer ik het gewoon thuis vier heb ik niet veel wensen, als alles maar knus en leuk is aangekleed en iedereen gezellig is. Ik ga proberen om de knusse sfeer vast te leggen met mijn camera, voor een leuke video.

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

We vieren eerste Kerstdag met ons gezin, Mert en Alwin (mijn vriend en Saske’s vriend), twee tantes en een oom. Dat wordt druk dus, want dan zijn we in totaal met z’n elven. Mijn moeder en tante gaan ’s middags al eten klaarmaken voor die avond en dan gaan we ’s avonds dus gezellig eten met z’n allen. Op Kerstavond was ik nog bij Mert en hebben we pannenkoeken gebakken. Op tweede Kerstdag doen we niet echt iets, behalve de restjes van de dag ervoor opeten.

Heb je een echte kerstboom of een neppe? 

Beneden in de woonkamer staat een echte, maar op mijn kamer een kleine neppe. Nep is voor in mijn slaapkamer toch iets praktischer, maar echt is wel veel leuker!

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

De grote Kerstboom thuis heeft gouden en rode ballen (als ik het goed heb) en die op mijn kamer is een wirwar aan kleuren en ornamenten. Ik heb niet echt een thema, ik heb meer alles wat ik leuk vond erin gehangen, waardoor het nu een beetje een zooitje is.

Wat is je favoriete kerstsnack?

Ik ben toch wel erg fan van Kerstkoekjes. Van die lekkere zanderige koekjes met glazuur erop, daar smul ik van! Verder ben ik ook dol op Kerststol en gevulde kransjes. Wat vind ik eigenlijk niet lekker?

Vanwege de Kerst is dit mijn enige blogpost van vandaag. Ik hoop dat jullie een hele fijne en gezellige dag hebben, met wie en hoe jullie het dan ook vieren! Een hele fijne Kerst toegewenst!

74 reacties

 • Antwoorden teskuhlover 27 december 2013 om 18:55

  IK DACHT ALTIJD DAT ALWIN JE BROER WAS
  MAAR WIE IS DAN JOU BROER?!?
  sorry voor de caps lock

  • Antwoorden Teske 27 december 2013 om 19:38

   Ha, Alwin is het vriendje van mijn zus. Mijn broer heet Joppe.

 • Antwoorden Charlotte 27 december 2013 om 12:49

  Leuke tag! :)
  Jaa de comfy kerst trui zit toch wel het lekkerste. Ik vind het zo jammer dat het regende met kerst. Totaal geen kerst gevoel…

 • Antwoorden yentl 27 december 2013 om 10:12

  Ik had verwacht dat er bij kerstsnack in groote letters CANDYCANE ging staan :)

 • Antwoorden Dani-Jelle 26 december 2013 om 22:16

  Wat is je favoriete kerstliedje?: Wham – Last Christmas

  Wat is je favoriete kerstfilm?: Ook al kan ik dit altijd wel kijken, de Harry Potters films hebben rond kerst toch iets extra magisch!

  Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?: Mijn rijbewijs. Al mag ik binnenkort afrijden :)

  Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?: Bruin met goud/glitter

  Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?: Ik speel buiten in de sneeuw en geniet daarna binnen van mijn warme choco.

  Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?: Gezellig gourmetten met z’n allen. Tot nu toe altijd wel een succes geweest.

  Wat ga jij doen met kerst dit jaar?: Gourmetten dus. De 1e met mijn schoonfamilie en vandaag met mijn eigen ouders + vriendlief.

  Heb je een echte kerstboom of een neppe? : Nep. Vind het maar zonde om een echte boom in huis te halen voor die paar dagen, terwijl een echte vaak net zo mooi of zelfs mooier is.

  Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?: Bijn mijn ouders goud en rood met hier en daar een klein beetje zilver. En bij mijn vriend is het wat een mengelmoesje. Zilver, brons, rood, wit en roze/paars. Het heeft wel wat haha!

  Wat is je favoriete kerstsnack?: Wat niet. Rond deze tijd ben ik echt een vreetmachine!

 • Antwoorden behealthybehappy 26 december 2013 om 14:13

  Leuke tag!fijne kerst!

 • Antwoorden aniek 26 december 2013 om 12:55

  Je bent bij favoriete kerstsnack CANDYCANES vergeten :)

  • Antwoorden teskuhlover 27 december 2013 om 18:53

   dat vond ik ook al

 • Antwoorden Rosalie 25 december 2013 om 23:29

  Leuke tag!

 • Antwoorden Felicity 25 december 2013 om 23:06

  Zou je misschien weer een keer een roumtoor kunnen doen ? Ik ben benieuwd hoe je kamer er nu uitziet!!

  • Antwoorden Cecilia 27 december 2013 om 22:33

   Hey Xxx
   Jaaaaaa!!!!!!!!!!!! asjuhblieft alsjeblieft asjuhblieft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aaah.. Toe nou!!!!!!!! Alsjeblieft asjuhasjuhASJUHbliefd?!!!!!!!!???!!!????!! Plies Plies plies plie plies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alsjeblieft?
   -xxx-XOXO-xxx-

 • Antwoorden Lisanne 25 december 2013 om 22:24

  Fijne kerst Teske! En, het was prachtig weer vandaag! Tenminste, hier was het heerlijk!

 • Antwoorden Amy 25 december 2013 om 21:55

  Leuke tag! En fijne Kerst natuurlijk, Teske (:

 • Antwoorden Hester 25 december 2013 om 21:45

  Leuke TAG en nog een fijne kerst Teske!

 • Antwoorden kelly 25 december 2013 om 21:01

  Leuke tag. Fijne dagen! (:

 • Antwoorden Lisanne 25 december 2013 om 18:47

  Leuke tag om te lezen! Fijne feestdagen!

 • Antwoorden Estrella 25 december 2013 om 18:09

  Leuke tag! Ik heb ‘m toevallig gister ook ingevuld en bij mij staat ie morgen op m’n blog.

 • Antwoorden Summer 25 december 2013 om 18:00

  Leuke tag! Ik wou ‘m ook doen, maar ik denk dat ik wat te laat ben, haha.

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Antwoorden Anniek 25 december 2013 om 17:38

  Grappig, ik heb net gisteren de film Love Actually gezien, inderdaad echt zo’n typische kerstfilm, zo leuk! Wij vieren Kerst thuis ook nooit met cadeautjes, het gaat meer om de gezelligheid. Jij ook een hele fijne kerst toegewenst!

 • Antwoorden Angelique 25 december 2013 om 17:01

  Blijft een leuke tag om te lezen. Hele fijne kerstdagen gewenst <3

 • Antwoorden Vera 25 december 2013 om 15:59

  Hele leuke tag! Heb hem zelf ook gedaan ^^

 • Antwoorden Marijn 25 december 2013 om 15:43

  Ik vind dit zon leuke tag! Fijne kerst iedereen <3

 • Antwoorden Marloes 25 december 2013 om 14:52

  Ja Disney!!! Eens!

 • Antwoorden Shivani | mylifestyle-shii 25 december 2013 om 14:28

  Leuk om te lezen! Ik heb ook een christmas tag op m’n blog ingevuld, maar hij is niet met dezelfde vragen. Merry christmas!:)

 • Antwoorden Manon 25 december 2013 om 14:26

  Super leuke tag!!!

  Ik wil jou hele leuke en fijne kerstdagen wensen

 • Antwoorden Lotte 25 december 2013 om 14:21

  super leuk! ik heb hem ook gedaan op mijn blog

 • Antwoorden Ayesha 25 december 2013 om 14:12

  Superleuke tag! Hihi en Love Actually is ook de lievelingsfilm van Harry Styles <3

 • Antwoorden Sacha 25 december 2013 om 13:55

  Wij hebben een echte kerstboom met zilveren en doorzichtige ballen,

 • Antwoorden Mila 25 december 2013 om 13:50

  Leuke tag ,ik heb hem ook gedaan!

 • Antwoorden Jana 25 december 2013 om 12:59

  Hele leuke tag! :) x

 • Antwoorden Eva 25 december 2013 om 12:37

  Fijne Kerst!

 • Antwoorden Axelle 25 december 2013 om 12:02

  heel leuke tag, en wauw die look is echt super! heel fijne kerst gewenst!

 • Antwoorden samantha 25 december 2013 om 12:00

  TESKEE EEN FOUTJE GEVONDEN:

  Bij dat stukje waar je zegt dat je het liefst in Disney Land Parijs kerst zou vieren, zeg je;
  ‘Dan moet ik wel nog iemand vinden die met mee wil,’ of zoiets, dat zou toch moeten zijn;
  ‘Dan moet ik wel nog iemand vinden die met me mee wil,’ denk ik?
  NOUJA, VERDER EEN LEUKE POST, MAAR PAS HET ANDERS EFFE AAN?
  HAHAH DOEIII

  • Antwoorden Eva 25 december 2013 om 12:38

   Maakt toch niet uit als er een keer een typfoutje in staat?

  • Antwoorden Derpina 25 december 2013 om 13:33

   Einde van de wereld, dit.

 • Antwoorden Iris 25 december 2013 om 11:55

  Merry Christmas !! Xxx

 • Antwoorden cctjexlove 25 december 2013 om 11:44

  Leuke tag! fijne feestdagen teske!!!

 • Antwoorden Debbie 25 december 2013 om 11:36

  Leuke tag, en fijne kerstdagen :)

 • Antwoorden Anne Solveig 25 december 2013 om 11:30

  Hele leuke tag, en mooie foto’s!

 • Antwoorden Amanda 25 december 2013 om 11:29

  Merry Christmass..!!

 • Antwoorden Mandy 25 december 2013 om 11:17

  Fijne kerst Teske!

 • Antwoorden Laura 25 december 2013 om 11:13

  Leuke tag! Deze kerst ziet er voor mij iets anders uit als voorgaande jaren omdat ik gisteren geopereerd ben. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat het toch een gezellige kerst gaat worden.

 • Antwoorden Charissa 25 december 2013 om 11:05

  Merry Christmas leuke tag and happy New Year xxx

 • Antwoorden MySimplySpecial 25 december 2013 om 11:04

  Leuk om te lezen! Fijne feestdagen!

 • Antwoorden Manon 25 december 2013 om 11:02

  Leuke tag! Ik heb ‘m zelf ook ingevuld! Ik ben 2 weken geleden naar Disney geweest en oh <3 zo zo zo geweldig!

 • Antwoorden Isabel Cristina 25 december 2013 om 10:58

  Leuk om te lezen. Ik wens je een hele fijne kerst!

 • Antwoorden Charile 25 december 2013 om 10:31

  Fijne dagen!

 • Antwoorden OnlineBeautyMagazine 25 december 2013 om 10:19

  Leuke tag!

 • Antwoorden Luna baggen 25 december 2013 om 10:18

  Wij vieren vanavond kerst met mijn ouders mijn oma neef nichte tante en oom. Me andere oom en tante kunnen er helaas niet bij zijn want mijn tante is vorigeweek donderdag bevallen van een tweeling. Een hele fijne kerst iedereen!!!

 • Antwoorden Dionne 25 december 2013 om 10:16

  Heel leuk om te lezen!

 • Antwoorden Ilse 25 december 2013 om 10:16

  Leuke Tag! Ik ga wel met je mee naar Disneyland Parijs. Ik ben er een paar jaar geleden geweest met mn ouders en mn broertjes. Ik ben dan niet het type om alleen in een achtbaan te stappen, want mn ouders durven dat niet (Mietjes hahaha). Ik ben er niet met Kerst geweest, maar daar hangt echt een magische sfeer! Fijne feestdagen Teske! x Ilse

 • Antwoorden Luuke 25 december 2013 om 10:13

  Ik heb gister ook de christmas tag gedaan, alleen ik heb een paar vragen anders..
  Wij vieren eerste kerstdag met de familie van mijn vaders kant en de tweede kerstdag andersom. Meestal maken wij dan met z’n allen een maaltijd klaar.

 • Antwoorden Kim 25 december 2013 om 10:13

  Leuke antwoorden! Misschien ga ik deze tag ook maar eens doen :)

 • Antwoorden Fabienne 25 december 2013 om 10:08

  Leuke tag! Love Actually vind ik ook een hele leuke film.

 • Antwoorden Feline Visser 25 december 2013 om 09:55

  Ik vind The Nightmare Before Christmas echt vreselijk! Ik weet niet of het komt omdat het animatie is. Of omdat ik ´m met Duits heb gekeken en al die liedjes in het duits waren.
  Maar het was wel leuk om te lezen hoor ;)
  En nog een fijne kerst iedereen!

  (p.s de site is van een vriendin, neem een kijkje. Dit is een soort kerstcadeautjes voor haar.)

 • Antwoorden Dieuwertje 25 december 2013 om 09:42

  Leuke tag!! Ook vrolijke kerstdagen!!!

 • Antwoorden Carien 25 december 2013 om 09:41

  Leuke tag! Merry X-mas!!

 • Antwoorden Lisa 25 december 2013 om 09:39

  Hele fijne feestdagen toegewenst:) Aan iedereen die dit leest trouwens

 • Antwoorden Susanne 25 december 2013 om 09:39

  Ik zat al te wachten op deze TAG haha.Wij doen normaal ook niet aan kerstcadeautjes maar dit jaar geven we aan elkaar gewoon een kleinigheidje. Is voor de verandering ook weer eens leuk!
  Hele fijne en mooie kerst wens in je toe Teske!

 • Antwoorden Kiara 25 december 2013 om 09:29

  “die er met mee naartoe willen” ? Foutje! Wel een leuk artikel!! :D

 • Antwoorden Suzanne 25 december 2013 om 09:24

  Leuke tag! Een heel fijne kerst teske en lezers.

 • Antwoorden Beau 25 december 2013 om 09:23

  Super leuke tag Teske! Jij ook prettige Kerstdagen toegewenst! :)

 • Antwoorden Hilde 25 december 2013 om 09:19

  Leuke tage!!

  Hele fijne kerst!
  X

 • Antwoorden Sofie 25 december 2013 om 09:15

  Leuk om te lezen! Fijne kerst :)

 • Antwoorden Kimberly 25 december 2013 om 09:02

  Kerst in Disneyland Parijs gaat denk ik ook op mijn lijstje! Wat lijkt me dat gaaf om een keer mee te maken! :D ik vond dit jaar helaas geen foute kersttrui maat wel sokken en sloffen haha! Fijne kerst met veel liefde en warmte om jullie heen allemaal! <3

 • Antwoorden Ashleey 25 december 2013 om 08:59

  Heel leuk om te lezen! Fijne Kerst! :D

 • Antwoorden isa 25 december 2013 om 08:56

  leuke tag! en die eerste foto is super schattig haha
  fijne feestdagen iedereen!! ♥

 • Antwoorden Robin 25 december 2013 om 08:46

  Fijne kerstdagen! X

 • Antwoorden sofie 25 december 2013 om 08:45

  Super leuk! Ierdereen een fijne kest toegewenst!

 • Antwoorden Dagmar 25 december 2013 om 08:37

  Merry X-mas en geniet van al je dierbaren om je heen <3 Mooi ingevuld deze leuke tag!

 • Antwoorden Anne 25 december 2013 om 08:05

  Ahh maar 1 blog. Maar ik snap het wel.

 • Antwoorden Alwin 25 december 2013 om 07:36

  Yo

 • Antwoorden allicia-maria 25 december 2013 om 07:22

  Leuk om te lezen..merry christmas! :) x

 • Antwoorden Maaike 25 december 2013 om 06:39

  Fijne kerst Teske :)
  Ik heb gister the night before christmas gekeken met m’n vriend, onder het genot van een grote pizza en een nog grotere mok warme chocolade melk met baileys.

  Vandaag is mijn vader jarig en gaan we daar brunchen, vanavond ga ik met mijn lief uit eten bij een heel fijn restaurant.
  Morgen bij zijn ouders langs en in de avond zelfgemaakt lasagne mee naar m’n moeder en daar gezellig samen zijn.

  Fijne kerst voor iedereen die dit leest :)

 • Reageer