My Life In Pictures – november 2013 #1

11 november 2013

Vanwege wat veranderingen in mijn schema heb ik vandaag de My Life In Pictures op de maandag. Volgende week is hij gewoon weer lekker op de zondag! Het was een leuke, drukke en onverwachtse week. Hij begon eigenlijk heel rustig, maar eindigde in een leuk tripje en een aangename verrassing! Ik ging naar de MTV EMA’s!

We gaan even terug naar zaterdagavond (vorige week dus). Ik probeerde samen met Mert voor het eerst zulke chocoladestokjes om chocolademelk mee te zetten. Eerlijk gezegd viel het een heel klein beetje tegen! Ik vond de smaak niet sterk genoeg en heb er uiteindelijk nog losse chocola bij gedaan.

Zondag was een mega luie dag waarop ik de meeste tijd in mijn bed doorbracht.

Eindelijk weer eens met de Nintendo DS spelen. Ik krijg hierdoor ook gelijk weer zin om onze Nintendo Wii aan te sluiten!

Maandag ging ik naar het kantoor van mijn mediabureau waar een presentatie werd gegeven door wat mensen van Google. Heel interessant en leerzaam!

Stip is en blijft een kleine bedelaar.

Dinsdag zat ik de hele dag op mijn kantoor, waar het heel erg koud was. Brrr!

Tijd om weer The Mentalist te kijken! Het was een heftige aflevering en ik kan niet wachten totdat ik vanavond de nieuwe kan zien.

Woensdag! Ontbijten met een smoothie en even deze foto maken om te laten zien hoe ik mijn brood altijd eet. Ik eet nog steeds altijd eerst de korstjes er af. Ben ik de enige die dit doet?

Babybel! Ik ben zo gek op deze kleine kaasjes en eet er misschien net ietsje te veel.

Plannen en vooruit werken, want donderdag zou ik voor twee dagen naar Londen vertrekken!

Donderdagochtend nam ik met vier andere bloggers (Cynthia, Mascha, Jiami en Diana) en Marlies van Boohoo.com het vliegtuig naar Londen. Ik heb daar niet enorm veel foto’s gemaakt, omdat ik vooral veel heb gefilmd. De vlog van dit reisje kan je hier zien.

In de taxi naar het hotel!


Toen we eenmaal in Londen waren was sushi eten een van de eerste dingen die we deden. We wilden lekker lunchen en wonder boven wonder zat er een leuk restaurant tegenover ons hotel!

Die middag nog even Oxford Street langs om vliegensvlug te shoppen. We hadden maar een paar uur de tijd dus zijn gewoon de wat bekendere winkels langsgegaan. De shoplog volgt nog!

’s Avonds gaf Boohoo een feestje. Daar vonden we allemaal Kerstballen met onze foto’s erin! Hoe leuk!

Ook waren ze daar Instagram foto’s van mensen aan het uitprinten. Een foto in een foto dus.

Met de meiden!

Aangezien het een beetje een rotzooitje werd op een gegeven moment (de mensen daar hielden wel van een drankje hier en daar) besloten we lekker terug te gaan naar het hotel, waar we nog wat uurtjes hebben zitten kletsen.

De volgende dag trokken we allemaal dezelfde trui aan (gekregen in de goodiebag). Ik vond het echt erg gezellig met dit groepje en het was leuk om iedereen eens wat beter te leren kennen. Er hing een hele goede sfeer en we hebben veel gelachen.

Die avond zat ik alweer in de trein terug naar huis. Het is wat snel, zo’n persreis, maar het is wel erg leuk.

Ik was die avond zó moe en wilde zo graag slapen, maar er was een feest aan de gang bij mij in de straat. Ik heb uiteindelijk dus nog tot een uur of half drie wakker gelegen. Killing!

Op zaterdag nam ik een video op voor mijn blog en keek ik Expeditie Robinson terug, want dat had ik natuurlijk gemist, omdat ik donderdag niet thuis was.

Door omstandigheden kon Cynthia niet naar de EMA’s en besloot toen (onwijs lief) haar kaartje op mijn naam te zetten. Ik baalde al zo lang dat ik er niet heen ging en nu hoorde ik de avond van tevoren opeens dat ik wel zou gaan! Wat een verrassing!

De volgende dag moest ik dus al om een uur of twee mijn kaartje ophalen in Amsterdam.

Gelukkig kon ik daarna crashen bij Vera (waar ik altijd geniet van haar prachtige uitzicht).

Ik at ovenfriet en een broccoliburger en zij preitaart. We maakten ons klaar, waren samen lekker zenuwachtig en gingen in de avond op weg naar het Ziggo Dome.

In de rij. Zóveel mensen!

Hier ging het bijna beginnen. Zie onze blije gezichten! We hadden er echt heel veel zin in, omdat zo’n awardshow echt iets was wat we allebei al heel lang mee wilden maken.

Ik heb helaas geen enorm duidelijke foto’s kunnen maken met mijn telefoon en ik had bewust mijn camera niet meegenomen omdat ik alles echt goed wilde beleven en dan niet door een lens. Toch heb ik wat kleine kiekjes van wat sterren.

Robin Thicke! Ik vond hem erg goed live en hij deed ook een nieuw nummer op de piano.

Katy Perry, mijn favoriet. Ze maakte er een geweldige show van en ze is zó mooi.

Hoewel ik Eminem’s muziek vroeger beter vond, was ook hij tof om te zien. Hij deed een paar nummers en maakte er een show van.

Heel ver weg, maar omdat ik weet dat velen van jullie fan zijn: Ariana Grande! Naast haar staat (volgens mij) Iggy Azalea, maar die ken ik niet helemaal goed.

Ik vond het ontzettend tof om de MTV EMA’s zo eens mee te maken. Hoewel het wel vrij lang was (ik kon bijna niet meer lopen na bijna drie uur non-stop staan), was het wel heel leuk. Je ziet hoe het podium wordt opgeruimd, hoe de artiesten klaar gaan staan, hoe de presentator zijn tekst van een kaart afleest. Het was gek en heel snel voorbij, maar ik heb het naar mijn zin gehad.

Na de EMA’s gingen Mert en ik nog door naar de Afterparty in Escape. Deze stond onder andere in het teken van Snoop Dogg en de rij was ongelofelijk lang. Er werd ook gezegd dat Miley Cyrus, Bruno Mars en Katy Perry zouden komen.

Omdat ik op de perslijst stond konden we ook in het VIP gedeelte komen, maar helaas was het overal echt héél druk. Het zag er allemaal tof uit, maar het was niet echt mijn soort feestje. Ik heb Snoop Dogg nog wel gezien! Uiteindelijk zijn we naar huis gegaan en pas om half vier lag ik in mijn bed. Toen moest ik nog een video gaan uploaden voor het ochtendartikel! Je snapt dan ook dat ik nu erg moe ben. Gelukkig was het het allemaal waard.

Zo! Dat was mijn week! Wat een drukte, hè? Deze week ga ik lekker rustig aan doen. Ik heb vrijwel geen afspraken staan en ga heel veel aan mijn site werken, aangezien ik volgende week op een tripje naar Finland ga. Pfew!

Hoe gaat het met jullie?

116 reacties

 • Antwoorden Anna 24 november 2013 om 21:47

  Wat een week zeg! Zeg dat wel, maar heel erg tof! Fijn voor je.

  WAT EEN MENSEN ZEG DAAR! Pfoe!
  Het lijkt me echt heel leuk en bijzonder om mee te maken, die EMA’S , haha

  XX

 • Antwoorden Anoeska 15 november 2013 om 20:13

  Wat een gave week heb je achter de rug. Leuk dat je met Vera naar de EMA’s bent geweest. :)

 • Antwoorden Serena 15 november 2013 om 20:11

  ahhhhh, super leuk dat je naar de EMA’s bent geweest en dat je ariana gezien hebt! ik had graag in je schoenen gestaan haha. super leuk artikel, ik geniet altijd van je “my life in pictures” .xx

 • Antwoorden silke 14 november 2013 om 19:09

  Hey Teske,
  Ik doe helemaal niet de korstjes van m’n brood afsnijden. haha , maar iedereen z’n eigen smaak toch?!
  Leuke foto’s weer !
  xoxo Silke

 • Antwoorden Iris 13 november 2013 om 22:21

  HEEY TESKE, ik wou even zeggen dat het printen is en niet uitprinten.
  superleuk dat je naar de emas ging. een vriendin van mij ging ook en zij vind het ook echt super

  xx

  • Antwoorden Bibi 17 november 2013 om 21:00

   Waarom is het dan printen en niet uitprinten?

 • Antwoorden Floor 13 november 2013 om 18:15

  Ontzettend gaaf dat je naar de EMA’s ging Tekse!
  Leuke foto’s weer.

  en oh mygod ariana grande idhewhj gfhu

 • Antwoorden Dani 13 november 2013 om 16:55

  Super leuk dat je alsnog naar de EMA’s kon! Erg leuke week dit! :D

 • Antwoorden Marlou 13 november 2013 om 16:46

  Misschien heel dom dat ik dit zeg, maar had je worst op je brood?
  Je bent toch vegatariër, haha. (:

  Leuke post x

 • Antwoorden Luna baggen 13 november 2013 om 15:11

  Ik eet ook altijd eerst de korstjes van het brood af ik dacht ook alijd dat ik de enige was gelukkig niet dus.

 • Antwoorden ellen 13 november 2013 om 11:04

  ik vind het zo vet dat je naar de EMA’s mocht en het boohoo event!!!

 • Antwoorden Rosalie 13 november 2013 om 00:32

  Wat een leuke week, Londen + de Mtv ema! Jij boft wel, zeker heel erg van genoten? :)

 • Antwoorden lucia 12 november 2013 om 22:46

  *** dogg

 • Antwoorden lucia 12 november 2013 om 22:44

  ** of toch snoop dog

 • Antwoorden lucia 12 november 2013 om 22:44

  *snoop lion

 • Antwoorden Lisanne 12 november 2013 om 20:21

  Leuke foto’s weer! Die trui van Boohoo is echt geweldig!

 • Antwoorden Vera 12 november 2013 om 16:58

  Waar haal je de broccoli burger vandaan? Of hoe maak je ‘m? Ik zou het erg graag willen proberen, ik heb er namelijk nog nooit van gehoord, laat staan in het vegetarische schap gezien.

  • Antwoorden Teske 12 november 2013 om 17:03

   Hij was van de Albert Heijn :)

 • Antwoorden Sofie 12 november 2013 om 13:20

  Hoe schattig zijn jullie wel niet in die kerstsweaters :d

 • Antwoorden Miranda 12 november 2013 om 11:13

  Wat een leuke foto’s. Super dat je op het laatst toch nog naar de EMA’S kon, natuurlijk wel jammer voor Cynthia, maar toch aardig dat jij in haar plaats mocht/kon.

 • Antwoorden Dagmar 12 november 2013 om 09:15

  Wat een geweldige diary en zo lief van Cynthia dat je bij de EMA’s aanwezig kon zijn. Je zag er prachtig uit bij het Bohoo event! Mooi je look!

 • Antwoorden Anniek 12 november 2013 om 07:29

  Wow, ik snap wel dat je nu moe bent ja! Maar wel super gaaf dat je naar de EMA’S mocht!

 • Antwoorden Vera 12 november 2013 om 00:31

  Super leuk dat je London hebt bezocht! Alleen wel jammer dat je niet zoveel tijd had om de stad zelf te zien, er is eindeloos veel te doen namelijk! Ik verblijf momenteel in Oxford (taalcursus), maar ik ga dit weekend naar London. Ik kijk erg uit naar je shoplog, dan weet ik wat ik London allemaal moet inslaan (; . Veel plezier in Finland! x

 • Antwoorden Kim 11 november 2013 om 23:24

  Finland lijkt me heel mooi. Ben benieuwd naar de foto’s :)

  Ik eet ook altijd eerst de korstjes van mijn boterhammen af. Als ik vlaai eet, dan eet ik ook altijd eerst de korst en dan de rest.

 • Antwoorden Linda 11 november 2013 om 23:10

  Wat een week!
  Van chocomel die tegenvalt naar onverwachts naar de EMA’s! WOOOOW!
  Wat een droom :D
  Foto’s zijn zo leuk als herinnering en de dame op de foto is inderdaad Iggy Azalea, haar had ik heul graag live willen zien!

 • Antwoorden Fabienne 11 november 2013 om 23:07

  Ziet eruit als een enorm leuke week! Ben benieuwd hoe Finland je bevalt, lijkt me een prachtig land.

 • Antwoorden Femke 11 november 2013 om 21:56

  Wat een leuke foto’s!
  Ik zou zo graag eens een keer naar de EMA’s willen gaan!
  Ik vind thirty seconds to mars zo goed!
  Wat vind jij van thirty seconds to mars?
  Xx

 • Antwoorden Tess 11 november 2013 om 21:53

  Super leuk weer :)
  En ik eet ook altijd eerst mijn korstjes hoor ;)
  Fijne week :)

  X Tess

 • Antwoorden Emma 11 november 2013 om 21:52

  Met mij gaat het wel en niet goed!
  hetvgaat wel gewoon goed met me enzo alleen ik ben deze week heeeeeel Eric jaloers op alle mensendieck met Ariana op de foto staan ik wil dat ook en dan ook nog toetsweek grrrrr….. (niet mijn favo week :(

 • Antwoorden Maral 11 november 2013 om 21:32

  Hoi,
  Teske jij maakt echt de leukste dingen mee. Ik kwam vandaag thuis uit school en ging mijn huiswerk maken. Mijn ouders vroegen wat ik wil voor mijn verjaardag en ik zei ” een ontmoeting met Teske ook al kan ik haar maar een paar seconden zien”. Mijn ouders zeiden daarop ” Wel iets dat mogelijk is ”.

 • Antwoorden Just a Girls Weblog 11 november 2013 om 20:58

  Wat super lief en super gaaf dat je naar de EMA’s bent geweest !!
  Leuke foto’s zijn het geworden !!
  Verder heb je ook leuke foto’s gemaakt en zo’n persreisje naar Londen dat zou ik ook wel willen !!
  Liefs xx Maaike

 • Antwoorden Resy 11 november 2013 om 20:53

  Super leuk dat je naar de EMA’s mocht!

 • Antwoorden Kikki 11 november 2013 om 20:51

  Ziet er echt heel leuk uit allemaal! Ik zou willen dat mijn weken er zo uit zagen hahah!

 • Antwoorden Ashley 11 november 2013 om 20:50

  Finland wat super gaaf! En die EMA’s WAUW

 • Antwoorden gerard 11 november 2013 om 20:20

  leuke weer en wat leuk dat je naar de mtv ema,s ben geweest

 • Antwoorden MySuperSweetLife 11 november 2013 om 20:06

  Zo te zien heb je een hele geweldige week achter de rug.. Ik ben benieuwd wat je in Londen hebt gekocht!
  Liefs

 • Antwoorden Mandy 11 november 2013 om 19:56

  Leuke foto’s weer, vooral van de EMA’s !! Wat stond jij dichtbij zeg! Ik was er zelf ook bij maar ik zat helemaal bovenin op het balkon. Maar ik heb ook zeker genoten, vooral Katy Perry inderdaad heeft mij verrast, wat was zij goed! En Londen, tof, daar ga ik komend weekend heen! Beetje hetzelfde leventje lijkt wel, haha.

 • Antwoorden Floortje 11 november 2013 om 19:53

  Hee teske! Sorry dat het zo off-topic is maar ik had een vraagje: in de vlog van Mascha zag ik dat jullie in London ook bij boohoo de catwalk opgingen, en jij had zulke geweldige schoenen aan! Weet je mogelijk of die bij boohoo te koop waren, en zo niet, wat voor schoenen het waren? Leuk om deze week in foto’s te zien!

  • Antwoorden Teske 11 november 2013 om 20:11

   Ze waren inderdaad van Boohoo, maar verder weet ik er helaas niks van. We mochten die uit de stelling daar pakken!

 • Antwoorden Jana 11 november 2013 om 19:44

  Wat een leuke foto’s :) x

 • Antwoorden xx_Patries_xx 11 november 2013 om 19:35

  ziet er goed uit, wa gaaf dat je toch naar de EMA kon zeg!!

 • Antwoorden Tjuly 11 november 2013 om 19:34

  Erg leuke foto’s ! Leuk persreisje! en wat gaaf zeg.. MTV EMA!

 • Antwoorden laura 11 november 2013 om 19:31

  Wauw super mooie foto’s !!

 • Antwoorden Estrella 11 november 2013 om 19:27

  Leuke foto’s! Van die stokjes om chocolademelk te maken heb ik ook een keer gehad, ik vond het ook tegenvallen inderdaad, het werk meer melk met een heel subtiel chocoladesmaakje dan echt chocolademelk.

 • Antwoorden Hanne 11 november 2013 om 19:25

  Een tripje naar Finland? Ik ben benieuwd! :) (en ook wel een beetje jaloers)

 • Antwoorden Rebecca 11 november 2013 om 19:19

  Ik ben zo vreselijk jaloers op jou leven! Met bijna elke prijsvraag of wedstrijd heb ik meegedaan om aan die kaartjes te komen voor de EMA’s en… Het is niet gelukt.
  The mentalist is geweldig! Helemaal verslaafd. Maar ik kijk behoorlijk veel series (;
  Ik ga in de kerstvakantie naar Londen. Zoooo veel zin in! Heerlijk, nieuwe spulletjes kopen in een van de mooiste steden van de wereld.

 • Antwoorden Renée 11 november 2013 om 19:18

  leuk en bruno mars en miley Cyrus had ik ook wel willen zien!!
  En heel leuk!!

 • Antwoorden Marloes 11 november 2013 om 19:00

  Wat een ontzettend leuke foto’s. Ziet eruit als een geweldige week!

 • Antwoorden Mara 11 november 2013 om 18:36

  ik was vorige week nog in escape! schoolfeest ;p wel leuke club toch?

 • Antwoorden Amanda 11 november 2013 om 18:33

  Echt super vet dat je alsnog naar de EMA’s kon! Leuke foto’s! En wat zagen jullie er mooi uit in Londen, leuk met de rest van de meiden!

 • Antwoorden Martina 11 november 2013 om 18:32

  Wat een heerlijke dingen! Leuk hoor :)

 • Antwoorden Danielle 11 november 2013 om 18:29

  Wauw, die EMA’s zien er zo gaaf uit!

 • Antwoorden Charile 11 november 2013 om 18:25

  Super leuke foto’s!

 • Antwoorden Mariette 11 november 2013 om 18:20

  Vet dat je ook op de afterparty ben geweest! Ik wilde ook wel gaan, maar kon helaas niet.

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Layla 11 november 2013 om 18:16

  COOKING MAMA IS ZO LEUK DAT SPEELDE IK OOK ALTIJD

 • Antwoorden Meera 11 november 2013 om 18:08

  ARIANA GRANDE :o jaloers! maar leukxx je gaat nu weer naar Finland LEEUUKKK liefs

 • Antwoorden Bianca 11 november 2013 om 18:06

  Super toffe week heb je gehad!

 • Antwoorden Laure 11 november 2013 om 18:01

  Ariana Grandeee! x
  Jaloersss!
  Leuke foto’ s x

 • Antwoorden Savannah 11 november 2013 om 18:00

  Wauw wat gaaf zeg, heel erg leuk.

 • Antwoorden What's with Wendy? 11 november 2013 om 17:53

  Aah, onwijs leuk dat je naar de EMA’s kon! En wat ben ik jaloers op je persreisje naar het event van Boohoo.com, het is namelijk mijn favoriete webshop. Leuke week heb je gehad, zie ik!

 • Antwoorden Celia 11 november 2013 om 17:51

  Erg leuk dat je de kans kreeg om naar de EMA’s te gaan! Cynthia is een engeltje!

 • Antwoorden Debbie 11 november 2013 om 17:47

  Heel leuk :)

 • Antwoorden Jolien 11 november 2013 om 17:34

  Zo leuk dat je naar de EMA’s bent kunnen gaan. Ik ben best jaloers!

 • Antwoorden Maaike 11 november 2013 om 17:32

  Ik vond Ariana Grande altijd heel leuk, maar nu vind ik d’r maar saai. Altijd een jurkje aan en altijd haar haar hetzelfde.. mweh.

 • Antwoorden Abi 11 november 2013 om 17:27

  Oh man, zo ontzettend gaaf! Ik heb de EMA’s dan maar via de tv gevolgd :D

 • Antwoorden Eva 11 november 2013 om 17:26

  Leuk zeg, ik vind het onwijs lief van Cynthia dat ze dit heeft gedaan voor jou!

 • Antwoorden Marjolein 11 november 2013 om 17:17

  Wil je please een keer ruilen van leven? Mijn leven is zo dood saai en jouwe zo mega gaaf!

 • Antwoorden Isabel 11 november 2013 om 16:55

  Omg de EMA’s! Zo gaaf, ik wil ook echt nog een keer :)

 • Antwoorden Manon 11 november 2013 om 16:53

  Wat hebben jullie leuke dagen zeg!! Geniet er maar lekker van. Leuke foto’s heb je gemaakt.

 • Antwoorden Beautytalk 11 november 2013 om 16:53

  Super leuk!!! Ik zag net het filmpje bij Vera!
  Eefje

 • Antwoorden Roos 11 november 2013 om 16:53

  Ik eet ook vaak mijn brood zo hoor Teske, lijkt me een hele leuke week:)

 • Antwoorden Femke 11 november 2013 om 16:48

  Met wie ga je naar Finland?? Echt super spannend allemaal, die reisjes van jou ;)

 • Antwoorden Gejanna 11 november 2013 om 16:46

  Super leuk zeg!

  Het gaat goed met mij hoor, hihi!

  XX

 • Antwoorden Robin 11 november 2013 om 16:39

  Een week om jaloers op te zijn: naar Londen met leuke mensen én de EMA’s. Wow :o <3

 • Antwoorden Beau 11 november 2013 om 16:36

  Super leuke week! De EMA’s zien er leuk uit :-)

 • Antwoorden sophie 11 november 2013 om 16:35

  Super leuk dat je daar bij was!

 • Antwoorden Katrien 11 november 2013 om 16:32

  Wat leuk dat je naar de EMA’s bent gegaan! Leuke foto’s weer :)

 • Antwoorden pamela 11 november 2013 om 16:31

  super leuk! lekker drukke week dus. ik vind het altijd wel leuk zo een week maar dan wil ik die week erna ook wel lekker rustig aan kunnen doen.

 • Antwoorden Eline 11 november 2013 om 16:24

  Leuke foto’s! Een tripje naar Finland? Dat is ook weer een keer iets anders! Ik ben heel benieuwd :)

 • Antwoorden itisgoodinmyhood 11 november 2013 om 16:10

  Leuke foto diary!~!

 • Antwoorden Simone 11 november 2013 om 16:09

  Wat een leuk, druk weekje! Die kersttruien vind ik echt leuk, haha.

 • Antwoorden kelly 11 november 2013 om 16:07

  Leuke foto’s! Zo leuk dat je naar de EMA’s bent geweest!

 • Antwoorden Minke 11 november 2013 om 16:06

  Ontzettend leuk dat je toch naar de EMA’s kon!

 • Antwoorden Dionne 11 november 2013 om 16:06

  Wat een leuke foto’s!

 • Antwoorden Joyce 11 november 2013 om 16:04

  Yay, eindelijk iemand gevonden die ook stiekem eerst de korstjes van haar brood af eet. Ik geloof erin dat je altijd “het lekkerste voor het laatst moet laten” en eet daarom echt al jaren mijn boterhammetjes zo hahaha! ;D Zo laat ik ook altijd de lekkerste snoepjes het langst in mijn snoepzak. Gekke gewoontes! Gaaf dat je naar de EMA’s bent kunnen gaan trouwens Teske! Wat een verrassing zeg. Ondanks het feit dat de afterparty misschien wat tegenviel, hoop ik dat je toch een geweldige avond gehad hebt!

 • Antwoorden Lindsay 11 november 2013 om 16:04

  Leuke foto’s! Wat een glamourleven zeg ;-)

 • Antwoorden Axelle 11 november 2013 om 16:03

  superleuke foto’s!

 • Antwoorden Isabel Cristina 11 november 2013 om 16:02

  Superleuke foto’s! Zo tof dat je met Vera naar MTV EMA’s ging! :D

 • Antwoorden Natasja 11 november 2013 om 15:57

  Zo gaaf dat je uiteindelijk dankzij Cynthia naar de EMA’s kon! Jaloers!!!
  En ook gaaf dat je een persreis hebt mogen meemaken met allemaal andere super leuke bloggers/youtubers!

 • Antwoorden Jana Vmh 11 november 2013 om 15:52

  Zo leuk dat je op de EMA’s was :) :)

 • Antwoorden Syl Charissa 11 november 2013 om 15:52

  heel leuk

 • Antwoorden Hilde 11 november 2013 om 15:48

  Wat lief dat je dat kaartje had gekregen van Cynthia!
  En heel erg gaaf dat je naar Finland gaat :D Ik ben nogal fan van de Finland maar ook Zweden en Noorwegen ^^

 • Antwoorden Hilde 11 november 2013 om 15:45

  Wat gaaf dat je naar de ema’s mocht! En ik eet ook altijd eerst de koorstjes hoor, haha
  X

 • Antwoorden Daniëlle 11 november 2013 om 15:43

  Ziet er uit als een druk maar leuk weekje!

 • Antwoorden Tess Evea 11 november 2013 om 15:41

  Wat een leuke foto’s en wat super leuk dat je naar de EMA’s mocht!

 • Antwoorden Charlotte 11 november 2013 om 15:40

  Toffe foto’s! Hier keek ik zo naar uit, je foto’s van London en de EMA’S. Te gek! Ik heb de EMA’S live vanaf de bank gekeken, ook leuk.
  Ik vind die truien zo leuk van Boohoo.

 • Antwoorden Suzanne 11 november 2013 om 15:39

  Wat leuk dat je op Cynthia’s kaartje mocht! Leuk dat je naar Londen ging door Boohoo

 • Antwoorden Maxime 11 november 2013 om 15:38

  Leuk artikel, supergaaf dat je er toch nog heen kon! Wilde zelf ook ontzettend graag, maar kon jammer genoeg niet naar de audities komen. Verder er alles aangedaan om te komen. Gelukkig was er een vriendin daar die me up to date hield & af en toe foto’s stuurde. Ze vertelde ook dat ze geen camera mee mocht nemen, dat je alleen je telefoon voor foto’s mocht gebruiken, dus misschien maar goed dat je je camera niet mee hebt genomen. ;)

 • Antwoorden MySimplySpecial 11 november 2013 om 15:38

  Wat een leuke dingen allemaal! En Babybel is inderdaad lekker.

 • Antwoorden Judith 11 november 2013 om 15:37

  Superleuk dat je bij de MTV EMA’s was! Ik wilde zelf ook gaan (net zoals heel veel mensen), maar helaas had geen kaartjes gewonnen. Heel veel plezier deze week!

 • Antwoorden Laura Louise - Fablouise 11 november 2013 om 15:32

  Wat een leuke foto’s allemaal! Onwijs gaaf dat je er gisteren bij was!

 • Antwoorden Sofie 11 november 2013 om 15:30

  Super tof dat je naar de Ema’s geweest! Leuk om te zien :)

 • Antwoorden Vanessa 11 november 2013 om 15:30

  Wat een fijne, drukke week heb je achter de rug! Super dat je dit allemaal mag meemaken :)

 • Antwoorden Tessa 11 november 2013 om 15:28

  Super vet dat je naar de MTV EMA’s mocht van Cynthia! Echt heel cool! The mentalist is zo geweldig! Ik blijf het zeggen, maar het is echt mijn favoriete serie. En trouwens ook ik eet mijn korstjes als eerst op van het brood. XD

 • Antwoorden beautybysandra 11 november 2013 om 15:25

  Wauw, de EMA’s lijken me zo gaaf om erbij te zijn!

 • Antwoorden Betul 11 november 2013 om 15:20

  Wauw, onwijs lief van Cynthia. <3

 • Antwoorden Laura 11 november 2013 om 15:19

  Wat een leuke foto’s! Zo te zien was het erg leuk bij BooHoo en de MTV EMA’s! Wij hebben ook nog van die Babybel kaasjes liggen, maar niemand eet ze op dus ik ga er nu gelijk een of twee halen! ;)

 • Antwoorden Lotte 11 november 2013 om 15:17

  Zo onwijs tof dat je met Vera samen naar de EMA’s kon! Ik had er zelf ook graag bij willen zijn, maar helaas. Ik heb de show gekeken, ’t was wel echt heel gaaf! En dan ben je ook nog naar Londen geweest, haha. Lucky you!

 • Antwoorden Dewi 11 november 2013 om 15:12

  Leuke foto”s allemaal, je bent echt een van mijn lievelings bloggers xx

 • Antwoorden Jasmijn 11 november 2013 om 15:08

  Super leuke week!
  Vooral dat reisje naar Londen en de EMA’s maken mij wel een beetje jaloers haha :)

  X Jasmijn

 • Antwoorden Eline 11 november 2013 om 15:07

  Wat leuk dat je bij de EMA’s was, super! Hele leuke foto’s!

 • Antwoorden Wendy 11 november 2013 om 15:07

  Poeh wat een drukte! Nu lekker uitrusten hoor, Tes! :D
  Geniet van je week!

 • Antwoorden Kimberley 11 november 2013 om 15:03

  Jeeej, leuke foto’s weer! :D

 • Antwoorden Summer 11 november 2013 om 15:01

  Zo leuk dat jullie allemaal dezelfde trui hebben van Boohoo.com!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Reageer