My Life In Pictures – oktober 2013 #5

3 november 2013

Opgepast: in deze My Life In Pictures zijn véél foodfoto’s te vinden! Het kan ook bijna niet anders, want ik heb deze week meerdere malen heerlijke dingen gegeten. Verder ging ik naar een event, had ik wat afspraken en werkte ik weer veel thuis. The usual!

Nog even een fotootje van zaterdagavond. Dit gebeurde toen ik de monchoutaart die ik had gemaakt even wilde verplaatsen. Dat ging niet helemaal goed. Ik was een deel van de taart kwijt en een aardig tijdje bezig om alle taart weer uit de hoekjes van de koelkast te krijgen. Die avond gingen we overigens naar Mert’s huis.

Zondag is de dag om uitgebreid te ontbijten! Dus deed ik dat met een gebakken en een gekookt eitje.

En nog een tosti! Aangezien ik op zondag bijna altijd laat opsta is het meestal meer een brunch dan een ontbijt.

Die avond besloten we zelf nacho’s met kaas te maken. We mixten gewone kaas met cheddarkaas en gebruikten ook verschillende soorten nacho’s. Even de oven in en dan zijn ze klaar.

Het is een calorieënbom, dat is zeker. Lekker en heel erg vullend is het ook, dus dan maakt dat me niet zoveel meer uit.

Zondagavond gingen we ook naar de film ‘Feuten het feestje’. Dit was onze reactie op de film. Wat een belachelijk slecht verhaal (eigenlijk was er geen verhaal, dus dat geeft al genoeg aan) en wat bizar hoe misleidend de trailer was. Ik was erg verbaasd en teleurgesteld tegelijk.

Maandagmiddag aten we deze heerlijke taart bij Kaffee Met. Dit was serieus een van de lekkerste taarten die ik ooit op heb. Aanrader!

Tegen de avond zat ik weer in de trein terug naar huis. Vanwege de storm had ik lekker veel vertraging, dus dat was me het reisje wel weer.

Om nog even terug te koppelen naar het artikel waarin ik schreef over dingen waar ik nooit genoeg van krijg: Babybel is ook zoiets! Hoe kan het toch dat deze kaasjes zo lekker zijn? Vroeger wilde ik ze altijd, maar vond ik de smaak maar niks. Nu werk ik ze iets te makkelijk naar binnen.

Dinsdagochtend had ik mijn derde rijles! Hoewel de tweede niet zo goed ging, vond ik deze derde wel weer erg leuk en goed gaan. Het is wisselend, maar ik ben dan ook nog maar net begonnen.

De rest van de dag heb ik zitten werken op mijn kantoor.

Bij thuiskomst was er een hele leuke trui binnen! Hier staan The Simpsons op en deze kocht ik bij Forever21.

The Mentalist-tijd! Het wordt een beetje eentonig, of niet? Ik heb gewoon mijn standaard wekelijkse tvprogramma’s nodig. Verder kijk ik helemaal geen TV.

Woensdag ging ik naar Amsterdam voor een event van Aussie.

Het vond plaats in Pllek, wat in Amsterdam Noord ligt. We hadden mooi uitzicht op het IJ!

Mooie gedekte tafels inclusief worteltaart en scones.

Kijk! Theebloemen! Ik vind deze dingen zo ontzettend tof dat ik er laatst een paar heb besteld op eBay. Wanneer deze binnen zijn zal ik er nog wel over schrijven.

Sorry voor alle foto’s van etenswaren, maar dit toetje smaakte zo goed en was zo leuk gemaakt! Het waren twee plakken cake met aardbeien en slagroom ertussen in een potje.

Hoewel ik al aardig wat op had ging ik na het event nog even eten met Mert in Amsterdam. Hij was daar ook, dus we spraken af om te gaan eten bij Olijfje, een mediterraans restaurant waar het eten erg goed smaakte!

Donderdag vertrok ik opnieuw naar Amsterdam, voor twee verschillende dingen. Vinden jullie mijn Minnie Mouse muts niet schattig?

Ik ben helaas vergeten om foto’s te maken van de dingen die ik daadwerkelijk heb gedaan in Amsterdam en heb dus alleen deze. Hier zat ik te werken op het Blogmij kantoor.

Ik ging naar Amsterdam, omdat ik een afspraak had met iemand van mijn mediabureau. We zijn gaan lunchen en dat was erg gezellig! Daarna heb ik dus nog wat op het kantoor zitten werken, om vervolgens naar de opening van Flormar te gaan. Helaas kwam ik er al snel achter dat het geen speciale persopening was, maar dat de winkel open was voor iedereen. Dat zorgde ervoor dat het ongelofelijk druk was en dat het niet echt mogelijk was om er rustig rond te kijken. Jammer, want ik wilde eigenlijk gaan vloggen! Ik ga uiteraard binnenkort eens terug om wat in te slaan.

Eenmaal thuis was het Expeditie Robinson tijd. Dit beeld was overigens van vorige week, tijdens de terugblik. Het was een spannende aflevering en ik zat er zo in dat ik echt boos werd op bepaalde mensen. Kees is en blijft mijn favoriet. Zijn nuchterheid en eerlijke kijk op dingen maakt me gewoon blij. Hij is rechtvaardig en speelt het tot nu toe op een naar mijn mening hele goede manier. Ik hoop echt enorm dat hij tot aan de finale komt.

Vrijdag werkte ik de hele dag thuis. Ik heb wat vooruit geschreven en ook een paar video’s opgenomen. ’s Avonds kwam mijn moeder met het idee om sushi te maken. Hoewel ik sushi uit een kit veel minder lekker vind dan in een restaurant was het uiteindelijk toch erg leuk en was het een mooi eindresultaat. We zijn los gegaan met allerlei soorten groenten (we zijn beide vegetariër, dus eten geen vis) en maakten leuke combinaties.

Ik vond dit zo’n leuk gezicht!

We sloten de avond af met warme chocolademelk met slagroom. Yum! Heel gezellig en lekker.

Zaterdag ben ik overdag weer zo druk bezig geweest dat ik weer ben vergeten om foto’s te maken van alles. Ik heb vooral gefotografeerd en wat geschreven. Bij het openmaken van een pakketje was ik iets te enthousiast met de schaar en sneed ik mijn nagelriem open. Het bloedde als een gek, dus ik heb er maar een mooie Disney pleister opgeplakt.

Deze komende week wordt leuk! Ik heb behalve een soort training ook nog een tripje naar Londen en daar verheug ik me erg op. Wat gaan jullie doen komende week?

Fijne zondag!

 

119 reacties

 • Antwoorden Anoeska 8 november 2013 om 23:33

  Wat veel food foto’s inderdaad, erg leuk en die zelfgemaakte sushi ziet er mooi uit!

 • Antwoorden Danielle 8 november 2013 om 10:39

  Leuke foto’s. Ik hoop ook echt dat Kees de finale haalt.

 • Antwoorden Itsme 6 november 2013 om 22:13

  Ohmyy ik word altijd zo jaloers als je al dat lekker eten laat zien! hihi, vooral sushi! yumm zo lekker!

 • Antwoorden Willemijn 6 november 2013 om 12:45

  Babybel is zo lekker <3_<3

 • Antwoorden Dani 5 november 2013 om 10:48

  Ughhh al dat eten! ♥ Zo’n honger nu, haha! Leuke diary!!

 • Antwoorden Sanne 5 november 2013 om 02:10

  Ik vond kees de 1e afleveringen helemaal niks! Geen idee waarom eigenlijk. Maar sinds de laatste weken begin ik hem steeds leuker te vinden en zou ik het ook niet erg vinden als hij zou winnen. Ook Anna blijft voor mij nog favoriet!

 • Antwoorden Gerard 5 november 2013 om 00:25

  Leuke foto’s weer

 • Antwoorden Lore 4 november 2013 om 21:08

  Deze artikels zijn zo leuk! Ik kijk er elke week weer naar uit om ze te lezen! :)

 • Antwoorden Josanne 4 november 2013 om 19:00

  Jammmie wat veel lekkers! Krijg er honger van, ookal heb ik net gegeten.

 • Antwoorden Sophie 4 november 2013 om 16:38

  hele leuke foto’s! en gek, dat kaasje haha ik kende het niet :)

 • Antwoorden vera 4 november 2013 om 16:03

  Leuke oorbellen heb je in! En veel plezier in Londen.

 • Antwoorden Kimberley 4 november 2013 om 15:17

  Ooh, ik heb nu zo’n trek in sushi! Ik vind de foodfoto’s alleen maar leuk :)

 • Antwoorden Sofie 4 november 2013 om 10:55

  Teske… Ik heb serieus honger nu :D Haha, wel een leuk overzicht hoor :)

 • Antwoorden Stèphanie 3 november 2013 om 23:29

  Monchou taart, een eitje, tosti, sushi, nacho’s, een cakeje, nog een taart en chocomelk met slagroom. Ik krijg er trek van!!! Dit is zó niet goed. Haha.

 • Antwoorden Manon 3 november 2013 om 21:56

  Super leuke foto’s!!!!

 • Antwoorden hesteranne 3 november 2013 om 21:25

  Leuke foto’s! En je muts is geweldig :D

 • Antwoorden Lisanne 3 november 2013 om 21:21

  Yum yum Sushi! <3 Ik heb trouwens in eens veel meer respect voor Kees bij Expeditie. Ik vond 'm afgelopen keer zó oprecht! Hij heeft mijn waardering in ieder geval gewonnen!

 • Antwoorden Abi 3 november 2013 om 21:12

  Wel, ik heb ontzettende honger gekregen nu :D

 • Antwoorden Joyce 3 november 2013 om 20:57

  hahaha tegenwoordig als ik sushi zie, moet ik meteen aan jou denken! Ik heb toevallig ook sushi op in een buffetrestaurant en dat was wel lekker om te proeven. Het was alleen wel jammer dat er niet bij stond wat er nu in zit, zo durfde ik toch niet alles te proeven ;)

 • Antwoorden Roos 3 november 2013 om 20:57

  Olijfje.. Wat een lieve naam voor een restaurant. En lekker hoor, al die food foto’s!

 • Antwoorden Jessica 3 november 2013 om 20:27

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Romee 3 november 2013 om 18:55

  Monchou taarten verplaatsen.. ik heb er ervaring mee. haha :)

 • Antwoorden Christine 3 november 2013 om 18:38

  Hoi Teske,

  Ik vind je grijze jas die op een van de foto’s te zien is echt super gaaf, waar heb je die vandaan??

 • Antwoorden Gum 3 november 2013 om 18:33

  Toffe Simpsons trui ik vind die film niet
  Leuk van Simpsons maar wel die trui

 • Antwoorden Celia 3 november 2013 om 18:18

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Feline 3 november 2013 om 18:12

  ik ga deze week leren leren en nog eens leren want ik heb verschrikkelijk veel toetsen je mag het nog net geen toetsweek noemen maar zo lijkt het wel :(
  xx

 • Antwoorden Tessa 3 november 2013 om 18:00

  Dit artikel vind ik een van de leukste dingen van de week. Jammer van de taart, maar kan gebeuren :P Verder wel hele leuk Minnie Mouse muts. Echt heel leuk. En The Mentalist, daar ben ik ook echt verslaafd aan! Het is mijn favoriete serie ooit!

 • Antwoorden MYK 3 november 2013 om 17:43

  leuke foto’s teske!

 • Antwoorden Samantha 3 november 2013 om 17:41

  Ik ga naar de MTV EMA’S !!!!

 • Antwoorden Gwen 3 november 2013 om 15:58

  Heerlijk de toetsweek afmaken hehe :(

 • Antwoorden xx_Patries_xx 3 november 2013 om 15:50

  leuke week hoor…

 • Antwoorden zenzi 3 november 2013 om 15:42

  lekker suhi

 • Antwoorden Daniëlle 3 november 2013 om 15:37

  Bij die foto van het event zag je er super uit!

 • Antwoorden Kimmie 3 november 2013 om 15:20

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden liza 3 november 2013 om 15:03

  Hey ik heb een recept van starbucks carrot cake op mn site ! hihi xoxo

 • Antwoorden Estrella 3 november 2013 om 14:59

  Leuke foto’s. Jullie kijken wel erg boos op die ene foto :)

 • Antwoorden Lenneke 3 november 2013 om 14:59

  Ohhhh, honger nu. Of nou ja, vooral zin in sushi en warme choc.

 • Antwoorden Summer 3 november 2013 om 14:57

  Leuke foto’s!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Antwoorden Anne Solveig 3 november 2013 om 14:31

  Leuke foto’s! Wat een lekker eten allemaal!

 • Antwoorden Eva 3 november 2013 om 14:29

  Leuke foto’s, oeh, vlog je wel bij die trip naar london? :D x

 • Antwoorden susan 3 november 2013 om 14:23

  ik vind kees ook echt tof maar ben toch voor gesa :) haha leuk artikel

 • Antwoorden Kelly 3 november 2013 om 14:21

  Wat een boel heerlijk eten inderdaad. Leuke foto’s! :)

 • Antwoorden Britt 3 november 2013 om 14:12

  Leuke foto’s weer! :)

 • Antwoorden Marjolein | A Spoonful of Dork 3 november 2013 om 14:08

  Haha prinsessenpleister! En ooooh die Nacho’s! Wij hadden daarstraks toevallig besloten om die vanavond te gaan maken <3 Nommies <3!
  x Marjo

 • Antwoorden Ayse 3 november 2013 om 13:59

  Ik was zo boos op Paulien en Gesa. Ugg

 • Antwoorden Hester 3 november 2013 om 13:52

  Ik vind vooral je pleister heel leuk ;)!

 • Antwoorden Beautyjuf 3 november 2013 om 13:51

  Ahh, wat jammer van de monchoutaart :-( Zo lekker..! Ik vind het weer een leuk weekoverzicht!

 • Antwoorden Kirsty 3 november 2013 om 13:49

  Wat een lekkere foodfoto’s! Veel plezier trouwens vast volgende week in Londen!

 • Antwoorden Jana 3 november 2013 om 13:47

  Mmm..Al dat eten :D x

 • Antwoorden Vera 3 november 2013 om 13:35

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Valérie 3 november 2013 om 13:34

  Waar zijn die te gekke jas en zonnebril van? XXX

 • Antwoorden Julie 3 november 2013 om 13:30

  Ik ga binnenkort ook naar Londen! Kan je misschien een blogpost maken over de ‘hotspots’ van Londen? Dan weet ik waar ik zeker heen moet! (En de leukste winkels erbij natuurlijk).

 • Antwoorden Cindy 3 november 2013 om 13:21

  Ik vind jullie echt een leuk stel zo, ook al ken ik jullie niet (naar aanleiding van de foto van de film Feuten). Mooi in Amsterdam aan het IJ zeg!

 • Antwoorden Mariette 3 november 2013 om 13:09

  Aaahh minnie mouse mutsje <3. Geniaal trouwens die reactie foto van jou en Mert.

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden rachel 3 november 2013 om 13:04

  leuk als je zo variërend kan werken :)
  xo rachel

 • Antwoorden Lisa 3 november 2013 om 12:52

  Ik moet nog lunchen en mijn maag knort behoorlijk, na dit artikel heb ik al helemaal zin in eten haha!

 • Antwoorden ellen 3 november 2013 om 12:45

  Neeee wat zonde van je monchou taart! Haha. Ik en m’n moeder hebben hem dit weekend gemaakt, lekker!

 • Antwoorden Selena 3 november 2013 om 12:45

  Leuke foto’s allemaal!

 • Antwoorden I scream beauty 3 november 2013 om 12:18

  Leuke foto’s! Ik heb nu zin in taart en sushi, haha.

 • Antwoorden Isabel Cristina 3 november 2013 om 12:12

  Ahh superleuke foto’s! Hele leuke minimuts! Jammer dat er zo veel foto’s van lekker eten bij zit als je op dieet bent! Het ziet er te lekker uit! Haha ;-)

 • Antwoorden Beautytalk 3 november 2013 om 12:02

  Mooie én grappige foto’s! :)
  Eefje

 • Antwoorden Robin 3 november 2013 om 11:49

  Wat zonde van die taart!
  Lekker veel eetfoto’s ;) hihi x

 • Antwoorden Laura 3 november 2013 om 11:47

  hmmmmm leuke (lekkere) foto’s

 • Antwoorden Merle 3 november 2013 om 11:40

  Haj Teske,
  Allereerst wil ik even zeggen dat jij mijn favoriete beautyblogger bent. Ga vooral zo door! Ik vraag me af hoe het komt dat op mijn telefoon de foto’s niet goed weergeven worden. Xx

 • Antwoorden Fran 3 november 2013 om 11:35

  Wauw, wat heb je lekker gegeten deze week!

 • Antwoorden kusjezoeyx 3 november 2013 om 11:25

  hey teske,

  wat een leuke foto’s weer !
  die trui is ook super leuk.

  ik heb echt geen idee wat ik voor sinterklaas en kerst moet vragen. zou je mischien iets van een filmpje met ideetjes willen maken ?

  xoxo

 • Antwoorden Sammie *klik voor blog* 3 november 2013 om 11:22

  Lieve Teske,
  Bij deze wil ik je laten weten dat ik het niet vind kunnen dat je zoveel eet foto’s plaatst.
  Sommige meiden liggen ziek op bed en willen graag eten maar kunnen dat niet!
  HIHIHIHIHI ;D.

  Weer leuke foto’s Teske!

  Liefs, Sammie

 • Antwoorden Miranda 3 november 2013 om 11:21

  Ik vind het niet erg hoor dat je veel eten heb gefotografeerd. Ik vind het sowieso leuk om te zien. En omg je Minnie Mouse muts , te cute! Veel plezier in Londen!

 • Antwoorden Annalie D 3 november 2013 om 11:04

  Super leuk zulk soort blogs! En shusi is jummie :)

 • Antwoorden Geanne 3 november 2013 om 11:02

  Leuke foto’s en wat heb je een mooie winterjas!

 • Antwoorden Charlotte 3 november 2013 om 10:52

  Leuke foto’s Tes! :)
  Oh yum al dat eten, heerlijk!
  Die zwarte jas met dat rode randje is leuk, waar is die van?
  Die sushi <3 heerlijk!
  Veel plezier in London!

 • Antwoorden Minke 3 november 2013 om 10:46

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Marieke 3 november 2013 om 10:37

  “Verder kijk ik helemaal geen tv” en expeditie robinson dan :)

  • Antwoorden Joyce 3 november 2013 om 10:56

   Haha dat viel mij ook op!

 • Antwoorden Fabienne 3 november 2013 om 10:33

  Mmm sushi! En ik vind het echt niet leuk meer wat er bij Expeditie gebeurd!

 • Antwoorden Charile 3 november 2013 om 10:20

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Isabel 3 november 2013 om 10:18

  Leuke foto’s! Je minnie mouse muts is echt heel leuk! :) En die oreo taart ziet er echt heerlijk uit…

 • Antwoorden Renée 3 november 2013 om 10:16

  Hi!

 • Antwoorden Natasja 3 november 2013 om 10:15

  Weer kei leuke foto’s en tekst met uitleg! Die sushi zag er heerlijk uit en dat dessert in pot ook. Yum!

 • Antwoorden marit 3 november 2013 om 10:05

  Leuke diary en jmmr van je nagelriem

 • Antwoorden selma 3 november 2013 om 10:05

  Ahhhwww waar heb je die minnie mouse muts (3x m whahha) vandaaaaan? Xxxx

 • Antwoorden Tess Evea 3 november 2013 om 10:03

  Klinkt zeker als een leuke week. Wel jammer dat de film zo tegenviel en dat de opening van de Flormar geen persopening was!

 • Antwoorden Axelle 3 november 2013 om 10:03

  superleuke foto’s weer! & hmmm heb spontaan honger gekregen van al die foto’s, zoals altijd haha !

 • Antwoorden Doo 3 november 2013 om 09:59

  Ik vond expeditie Robinson altijd super leuk, ook dit seizoen, tot ik hoorde dat het al bekend was dat Geraldine zou gaan winnen. Waarom lekt dit toch uit? Bederft kijkplezier

  • Antwoorden Rachel 3 november 2013 om 10:11

   Fijn dat je dat nu ook even via dit bekend maakt .. ;) bedankt

  • Antwoorden Irene 3 november 2013 om 10:22

   Waarom het toch altijd uitlekt? Omdat mensen zoals jij het op het internet posten…

  • Antwoorden liesel 3 november 2013 om 10:39

   Goh, en bedankt hè!

  • Antwoorden Vera 3 november 2013 om 16:47

   Neeeeee, waarom zet je dit nu hier :(

 • Antwoorden Clim 3 november 2013 om 09:56

  Ik heb misschien een leuk idee : my mom does my make-up challenge ^^ en de komende week heb ik school, maar wel 40 minuten rooster. We hebben elke dag 6e uit, happy! Maar wel 5 so’s en 1 pw …. xx

 • Antwoorden Marloes 3 november 2013 om 09:56

  Wat een schattige pleister hihi!

 • Antwoorden MySimplySpecial 3 november 2013 om 09:54

  Cake in een potje is wel een leuk idee!

 • Antwoorden Aranka's Passies 3 november 2013 om 09:50

  Nooo je heerlijke monchoutaart! Wat zonde!

 • Antwoorden me 3 november 2013 om 09:48

  oehh zeg aub waar je die mini mouse muts vandaan hebt?!!

 • Antwoorden sophie 3 november 2013 om 09:38

  Wat een leuke foto’s! Het eten ziet er allemaal lekker uit:)

 • Antwoorden Dagmar 3 november 2013 om 09:37

  Heerlijke foto’s, ik krijg er helemaal trek van! Wat een toffe week heb je gehad, wel vaak op en neer richting Amsterdam. Succes de komende week en veel plezier in Londen! Lekker van genieten en have fun!

 • Antwoorden Eva 3 november 2013 om 09:35

  Leuk artikel weer! Zou je het misschien ook eens als een filmpje willen doen, dus dat je zeg maar steeds stukjes uit je week filmt? Zou ik heel leuk vinden!

 • Antwoorden Syl 3 november 2013 om 09:33

  Leuke foto’s

 • Antwoorden Dionne 3 november 2013 om 09:30

  Je hebt volgens mij een drukke week gehad. Leuke foto’s!

 • Antwoorden Charlotte 3 november 2013 om 09:15

  Leuke foto’s! En dat toetje lijkt me echt lekker! Jum!

 • Antwoorden Veralinde 3 november 2013 om 09:08

  Leuke foto’s! (: Mijn moeder is deze week jarig, maar verder ga ik niets bijzonders doen… Gewoon school.

 • Antwoorden Anouk 3 november 2013 om 08:59

  Leuke foto’s! Jammer van de monchou taart trouwens.. En die sushi lekker hmm!!!

 • Antwoorden Ashleey 3 november 2013 om 08:53

  Heel leuke week Teske! Die muts is zo schattig! Ik krijg deze week een make-over bij de bodyshop woepwoep

 • Antwoorden Beau 3 november 2013 om 08:52

  Super leuke foto’s Teske! De trui van Forever 21 is echt gaaf.

 • Antwoorden Joyce 3 november 2013 om 08:49

  Dat mutjes is echt super! Ga eens kijken of het me lukt om zelf te maken

 • Antwoorden Suzanne 3 november 2013 om 08:41

  Inderdaad veel foto’s van eten. Je bent volgens mij iemand die echt geniet van eten. (Mag ook)

 • Antwoorden Noor 3 november 2013 om 08:36

  ik vind je life in pictures altijd zo leuk,net zo als deze keer.
  Komende week doe ik helaas niks boeiends ik ga alleen gewoon naar school.
  Xx

 • Antwoorden Resy 3 november 2013 om 08:34

  Erg

  • Antwoorden Resy 3 november 2013 om 08:36

   Oeps hij verstuurde het te vroeg… Dit moest het zijn:

   Erg leuke foto’s weer! En dat het rijlessen zo wisselend gaat is niet raar hoor en kan je ook nog wel een tijdje houden. Zelf mag ik de 13e afrijden en heb er al 40uur les op zitten, maar ook ik heb zo nog mijn mindere dagen. Nu maar hopen dat ik tijdens het afrijden wel m’n dag heb haha

 • Antwoorden Maartje 3 november 2013 om 08:33

  Leuke foto’s ! Dat luchtje van Beyoncé is zo lekker he!

 • Antwoorden Saskia 3 november 2013 om 08:31

  Jammer dat feuten tegenviel. En heerlijk de sushi!

 • Antwoorden Carolijn 3 november 2013 om 08:21

  Jaaa ik zie het parfum mrs carter tour world show van Beyoncé!!!!<3

 • Antwoorden Eline 3 november 2013 om 08:20

  Heel erg leuk om te zien, ik vind je Minnie Mouse muts echt heel erg leuk!!

 • Antwoorden Chanel 3 november 2013 om 08:18

  Damn ik wil ook zo’n oreo taart !! Zou die van usfoodz hetzelfde smaken?! (Wanneer komt er daar trouwens een shoplog van?:$) LOVE U <3

 • Antwoorden Lotte 3 november 2013 om 08:17

  Leuke Diary!

 • Antwoorden Martina 3 november 2013 om 07:51

  Die oreo taart ziet er goddelijk uit!

 • Antwoorden Ilse 3 november 2013 om 07:40

  Balen, dat met die taart! Ik kijk wel eens mee met mijn moeder naar The Mentalist, maar dan vooral omdat ik de hoofacteur zo’n knappe man vind. :-)

 • Antwoorden Fashion meets Beauty 3 november 2013 om 07:35

  Toffe Simpsons trui. Moet ook maar weer eens ff F21 online bezoeken. Heerlijke foodfoto’s heb je gemaakt vooral die taart bij Kaffer met loopt mij het water in mn mond!

 • Antwoorden Beautydagboek 3 november 2013 om 06:37

  Leuke week teske! Ik ga vandaag monchoutaart maken dus ik hoop dat die van mij heel blijft :)

 • Antwoorden Lenny 3 november 2013 om 06:28

  Deze week ga ik gewoon naar school! ;) We hebben we op het moment ook een bruine labrador erbij (oom & tante op vakantie :0) waar ik voor moet zorgen. Ik train honden voor politiehond, en we hebben er op het moment 5, dus daar ben ik wss ook mee bezig! ;)
  Wat een ongelooflijk leuke trui, Teske! En die Minnie Mouse muts is ook geweldig! Waar heb je die vandaan? Zo’n ‘My Life In Pics’ vind ik altijd superleuk om te lezen (en kijken!) Ga zo door! :D

 • Reageer