My Life In Pictures – oktober 2013 #4

27 oktober 2013

Afgelopen week at ik twee keer sushi, zag ik een paar van mijn lieve vriendinnetjes weer, bezocht ik een Coolcat feest en had ik ook nog wat andere afspraken. Gezellig! Even van tevoren: ik heb al een paar keer gemerkt dat een paar van mijn foto’s op de kop staan wanneer je dit artikel op je mobiel of tablet bekijkt. Ik weet niet hoe dat komt, want op de computer ziet alles er gewoon goed uit. Ik ga proberen om erachter te komen hoe dit komt!

Zaterdag begon met thee drinken in het Vondelpark met Mert, Omar en Esther.

Bij een rondje door het Vondelpark kwamen we op dit prachtige stukje. Het voelde even alsof ik in een ander land was!

We besloten na het dagje Amsterdam nog uit eten te gaan in Nieuw Vennep, bij Juu Hachi. Hier hadden we wel eens meer gegeten en toen was het erg lekker. Dit keer beviel het gelukkig weer erg goed. Aanrader!

Yum!

Alsof we nog niet genoeg hadden gedaan en gegeten die dag besloten we die avond ook nog eens om Gouda in te gaan om daar wat te drinken. We namen er de nodige snacks bij en hadden een hele gezellige avond.

Zondag deden we niet veel, met uitzondering van de avond. We gingen namelijk naar het Coolcat feest in Rotterdam, waarvoor ik was uitgenodigd. Het was leuk om het eens mee te maken, maar voor de rest was het niet helemaal mijn ding. Wel vond ik dat Coolcat iets leuks had gemaakt van de fashionshow en het was ook wel tof om Mr Polska en The Partysquad te zien optreden.

Maandag was opnieuw een rustige dag waarin ik lekker thuis heb gewerkt. In de avond was het tijd voor kruidnoten en een goed boek. Ik las die avond ‘De Bewoonde Wereld’ in een ruk uit.

Dinsdag vertrok ik al vroeg naar kantoor. Daar ging ik werken die dag en ik had ook nog eens vroeg rijles!

De tweede rijles! Ik vond deze een stuk spannender dan de vorige, omdat ik hier zelf de koppeling moest doen. Ik raakte een paar keer erg in de war, want ik heb nog niet helemaal door hoe ik de pedalen moet bedienen, maar ik denk dat het wel goed komt. Eng vond ik het wel, maar daar moet ik gewoon erg aan wennen.

Allemaal leuke nieuwe kaarsen van Bolsius binnengekregen!

Aan het einde van een volle dag werken op kantoor nog even een persbericht doorlezen onder het genot van stukjes ananas.

Aangezien ik de hele dag had gewerkt wilde ik die avond even ontspanning. Mijn broer had allerlei spellen op mijn laptop gezet en ik begon met Serious Sam. Dat spel speelde ik vroeger altijd met hem en het was erg grappig om het weer eens te doen. Het is trouwens een first person shooter, een schietspel.

Daarna keek ik The Mentalist. Het was weer spannend!

Woensdagochtend zat ik al vroeg in de trein, onderweg naar Amsterdam voor een aantal afspraken. Ik begon in een nieuw boek: PAAZ.

Als eerste bezocht ik een event van B Academy. Hier is de eigenaar van de school aan het woord. B Academy is een school waar je opleidingen tot make-up artist, hairstylist en fashionstylist kan volgen. Heel tof en interessant.

Heerlijke broodjes, dips, thee (van Tea Bar!) en yoghurtjes.

Na een rondleiding deed een van de stylisten wat kapsels voor. Heel tof om te zien hoe van die creatieve breinen zo bezig zijn. Daarna kregen we de opdracht om zelf een van de kapsels te maken!

Ik koos voor een vrij nette, maar een beetje vintage updo en Jiami droeg een updo met een twist. Een beetje Franse stijl! Het kwam helaas niet goed over op de foto’s, maar wat zag het er tof uit!

Na B Academy had ik een afspraak met iemand van Fashionista, voor een interview. Het was erg gezellig!

Daarna ging ik langs bij Zazzy en zag ik hoe een 3D printer werkte. Hoe tof is dit?

Ik ben nog even binnen geweest bij de nieuwe Urban Outfitters in Amsterdam, maar ik vond het echt veel te druk. Wel was het lekker groot en zag het er tof uit! Wel heel duur, da’s dan weer jammer.

Op de fiets naar huis deed ik nog een poging om een foto te maken van mijn kapsel (knap hè). Het waaide zo hard en ik wilde het graag nog laten zien. Het zit alweer ietsje anders dan in de middag hier, maar je krijgt een idee.

Thuis stortte ik een beetje in. Het was een erg drukke dag vol heen en weer reizen, dus dat mocht ook wel.

Ik trakteerde mezelf die avond nog op een potje Counterstrike.

Donderdag probeerde ik iets uit met chocolademelk. Het was bedoelt voor mijn site, maar echt goed lukte het nog niet. Wellicht dat jullie hier nog wat over lezen!

Ook kreeg ik deze toffe kleurlenzen binnen! Jullie weten inmiddels wat ik daarmee heb gedaan..

Donderdagavond vierde ik met Vera en Sanne ons jubileum. We zijn nu al drie jaar vriendinnen en dat was een avondje sushi waard. Helaas koos ik een vreselijk restaurant uit (Soho Sushi in Amsterdam). De sushi was warm (met het excuus dat dat extra vers is), andere dingen waren ook niet lekker, het personeel was erg onaardig en daarbij ook nog eens enorm traag. Vera heeft 50 minuten moeten wachten op een simpele handroll. Toen we over iets klaagden, werden we uitgelachen.

Heel jammer, maar gelukkig was het daarbuiten nog erg gezellig. Ik ben zo blij dat ik Sanne en Vera heb ontmoet!

Niet schrikken bij de volgende foto’s, ik ben opgemaakt als een zombie!

 

 

 

Ik filmde mijn Halloween zombie tutorial en was erg tevreden met het resultaat. Jullie gelukkig ook! Wat veel reacties! Ik vond het ontzettend leuk om te doen, dus heb me al voorgenomen om het volgend jaar nog meer uit te pakken.

Zo zie ik er wat minder eng uit! Na het maken van de zombie tutorial bracht ik de rest van de middag door op mijn kantoor.

Ik kreeg allerlei gedroogde fruitstukjes binnen van Droogfruit.nl! Onder andere aardbei, kiwi en blauwe bessen. Ik heb nog niet geproefd, maar volgens mij is het heel lekker!

Mert en ik besloten even gek te doen en op Habbo te gaan. Dit speelden we allebei toen we jonger waren en we waren benieuwd hoe het er nu uit zou zien. Het is zó modern en uitgebreid te worden! Eerlijk gezegd vond ik het vroeger nog leuker, toen het nog een beetje simpel was. Ik speelde het vanaf 2005.

Zaterdag sliep ik lekker uit en maakte ik een monchoutaart.. voor een filmpje! Die zien jullie vanmiddag.

Tot slot heb ik nog een video waarin ik wat beelden van het Coolcat feest en het B Academy event laat zien. Ik had bij beide events wat gefilmd, maar het was niet genoeg voor een volledige video. Ik heb het dus maar even zo opgelost:

Vandaag moet ik nog wat dingen doen voor mijn blog, maar verder ga ik lekker chillen en niks doen. En jullie? Fijne zondag!

116 reacties

 • Antwoorden Anna 7 november 2013 om 20:27

  Ik had een klein ideetje over de foto’s.. Als je een foto met je mobiel maakt is hij vaak omgedraaid, als je dat op de computer verandert is het vaak wel weer ok. De foto’s die op de kop waren, waren er eentje van jezelf en eentje van een vriendin. Meestal maak je (ik tenminste wel) dat soort foto’s met je telefoon. Dus misschien ligt het daaraan. Om die reden gebruik ik ook nooit mobielfoto’s, en vanwege de slechte kwaliteit, hihi.
  Verder super leuke MLIP!
  Liefs,
  Anna

 • Antwoorden Shannen 6 november 2013 om 19:44

  Hoe heet jij op Habbo?
  xD

 • Antwoorden Petra 30 oktober 2013 om 10:13

  Oh wat ziet je kapsel en spannend uit! Kom je met een DIY voor kapsels binnenkort? Leuk!

 • Antwoorden Rosalie 29 oktober 2013 om 17:27

  Ik wil ook weer Habbo spelen nu!

 • Antwoorden Deni 29 oktober 2013 om 09:32

  Hoi teske,
  Ik lees altijd met veel plezier je ‘my life in pictures’ en het was me de afgelopen tijd idd opgevallen dat een aantal foto’s verkeerd wordt afgebeeld.
  Ik weet niet of je er wat aan hebt, maar zo te zien zijn al deze gedraaide afbeeldingen, selfies. Maak je die misschien met een andere camera? Bv. de voorkant van je telefoon?
  Misschien heb je er wat aan;)
  Liefs,
  Deni

 • Antwoorden Ct 29 oktober 2013 om 00:29

  Ik zou een tutorial van je kapsel heel erg leuk vinden en ik denk dat velen het met me eens zijn ;)

 • Antwoorden Anoeska 28 oktober 2013 om 21:18

  Je hebt een drukke week gehad zo te zien! Je kapsel ziet er heel erg mooi uit, classy! Vind die zombie foto’s nog steeds creapy haha. Had dat stukje over ’t Sushi restaurant al op Vera dr blog gelezen, wat jammer dat het geen succes was. Heb echt een hekel aan personeel die je niet serieus nemen, zeker als ’t om eten gaat.

 • Antwoorden kelly 28 oktober 2013 om 20:39

  hey teske,
  leuke week!!

  ik heb vanmiddag mijn eigen blog gemaakt heb nog niet heel veel inspiratie maar wil graag zo worden als jij

  xxkelly

 • Antwoorden Olijfje 28 oktober 2013 om 20:18

  leuk ! En natuurlijk natuurlijk komt het goed met het rijden! Er zijn honderd duizende mensen die auto rijden en ook allemaal eerst zo rijden als jij. Als je het vermogen hebt om te leren en een goede motoriek hebt, dan moet het lukken, ook al kost het misschien veel tijd

 • Antwoorden Estrella 28 oktober 2013 om 20:17

  Leuk overzichtje weer.

 • Antwoorden Laura 28 oktober 2013 om 16:04

  Super leuk artikel! Die zombie look was echt heel goed gelukt! x

 • Antwoorden xx_Patries_xx 28 oktober 2013 om 11:03

  zozo lekker druk geweest! leuk hoor

 • Antwoorden MYK 28 oktober 2013 om 10:49

  Leuke diary!

 • Antwoorden Karin 28 oktober 2013 om 01:46

  De overeenkomst van de ‘op de kop’ foto’s is dat jij er op staat. Dacht namelijk bij vorige fotoblogs dat je het misschien expres deed omdat je het zelf bent. Het is de afgelopen drie zondagen al zo. Wist je dat? Moest je ze misschien kantelen voor je ze plaatst? Zoiets?

  • Antwoorden Nynke 28 oktober 2013 om 10:43

   Als ik het zo lees, wellicht dat de site selfies kantelt? Dus die met de andere kant van de iPhone zijn gemaakt. Dat lijkt mij een logische verklaring! Misschien heeft Teske er wat aan :).

  • Antwoorden Teske 28 oktober 2013 om 17:33

   Ja, het heeft sowieso te maken met dat het mijn voor-camera is, maar als ik de foto’s kantel staan ze weer verkeerd om als je ze op de computer kijkt. Een beetje een dilemma.

 • Antwoorden Judith 27 oktober 2013 om 21:06

  Hee, ik ken die mensen die Zazzy opgericht hebben! leuk :)

 • Antwoorden Vera 27 oktober 2013 om 20:42

  De posts zijn altijd zo leuk om te lezen/kijken! ^.^

 • Antwoorden kato 27 oktober 2013 om 20:17

  ben echt een fan van sushi en de mentalist (patrick jane!!!) xx

 • Antwoorden Kim 27 oktober 2013 om 19:18

  Hehe, Habbo, wie kent het niet!

 • Antwoorden Joyce 27 oktober 2013 om 18:43

  Leuke week! En die spelletjes die je speelt, echt super tof dat je dat nu weer doet! Good old times haha

 • Antwoorden Naomi 27 oktober 2013 om 18:02

  Ik krijg gelijk zin in sushi door je foto’s. Wel jammer dat het niet lekker was en dat ze zo raar deden daar. En ik vind je haar echt super mooi gelukt bij het B Academy event!

 • Antwoorden Eva 27 oktober 2013 om 17:51

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Tamara 27 oktober 2013 om 16:53

  Welk liedje gebruik je in je video?

 • Antwoorden ellen 27 oktober 2013 om 16:26

  Haha habbo, good old times! Ik speelde dat in 2004 geloof ik, nu is het inderdaad te uitgebreid geworden… veel te veel dieren en spullen.

 • Antwoorden Fleur 27 oktober 2013 om 16:14

  Leuke foto’s!
  Ik vind je halloween look mega mooi gelukt.
  Nog bedankt trouwens dat we met Mert en jouw op de foto mochten bij het event van Coolcat!

 • Antwoorden Mariette 27 oktober 2013 om 16:11

  Zo zonde van de super slechte service van die sushibar. Leuke diary verder weer!

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Luuke 27 oktober 2013 om 16:10

  Ik deed vroeger ook habbo! maar toen werd ik gehackt…
  Je kapsel is heel mooi vind ik :)

 • Antwoorden lucy 27 oktober 2013 om 15:34

  Wat grappig! Mascha doet ook mee aan B Academy!

 • Antwoorden Summer 27 oktober 2013 om 15:07

  Leuke foto’s!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Antwoorden Charlotte 27 oktober 2013 om 14:50

  Leuke foto’s
  Ik vind je Halloween tutorial echt geweldig
  Balen zeg van jullie sushi avondje :(

 • Antwoorden Annalie D 27 oktober 2013 om 14:45

  Leuke blog! Ik speelde Habbo vroeger ook (was beetje verslaafd) En vindt indd de versie van vroeger leukerder.

  x

 • Antwoorden Stèphanie 27 oktober 2013 om 14:08

  Wow, Habbo Hotel! Bestaat dat nog? Haha, zo grappig. Ik was daar echt verslaafd aan, totdat mijn meubels gejat waren.

 • Antwoorden Wendy (B) 27 oktober 2013 om 14:03

  Zondag = chillen :)
  Een opleiding tot make-up artist, hairstylist of fashionstylist lijkt me tof en interessant!

 • Antwoorden Maaike 27 oktober 2013 om 14:00

  MLIP is echt een van mijn favoriete artikels, even ontspannen en een kijkje in jouw leven nemen, haha! Overigens viel me op dat op die foto met Jiami ze bizar veel op je lijkt! Qua gezicht/lach, ik weet niet wat het is, maar ik dacht even dat jij daar stond maar dan met je haar geverfd. Heel grappig.

 • Antwoorden Femke 27 oktober 2013 om 13:56

  Leuk artikel! Leuk kapsel had je idd gemaakt.

 • Antwoorden Romy 27 oktober 2013 om 12:53

  Omg echt zo toevallig dat je in Nieuw Vennep ging eten want ik woon daar en ik dacht dat ik je daar had gezien maar ik dacht ze zou t vast niet zijn want wat moet zij hier doen ??

  Love youre blog !!!

 • Antwoorden Meera 27 oktober 2013 om 12:43

  Leeuuukkk ik heb repetitie week :( maar jouw blog maakt mij altijd vrolijk xxx liefs

 • Antwoorden Charlotte 27 oktober 2013 om 12:32

  Leuke foto’s Teske!, ik ben ook laatst weer is op habbo geweest.. Ik vond het ook persoonlijk vroeger leuker.

 • Antwoorden Eva 27 oktober 2013 om 12:25

  Wat toevallig! Ik was laatst ook weer gaan kijken op Habbo…. vond het nogal rustig vergeleken met vroeger en er waren veeeeeel te veel extra dingen o.O

 • Antwoorden liv weggers 27 oktober 2013 om 12:17

  heey,
  was die coolcat fashion show toevallig bij Check In ?
  want daar was ik ook!

  • Antwoorden Teske 27 oktober 2013 om 14:00

   Het was in Hollywood in Rotterdam!

   • Antwoorden danique 27 oktober 2013 om 16:15

    Zoooo, die locatie is goed uitgekozen. Precies dezelfde doelgroep!

 • Antwoorden Kelly 27 oktober 2013 om 12:02

  Wat een leuke foto’s allemaal. Echt asociaal dat jullie gewoon werden uitgelachen in dat restaurant!

 • Antwoorden Kirsty 27 oktober 2013 om 12:00

  Leuke foto’s! Ik vind je kapsel erg leuk geworden, moet je vaker doen!

 • Antwoorden Selena 27 oktober 2013 om 12:00

  Wat heb je een leuke week gehad! Leuke foto’s allemaal, en wat jammer dat de Sushi in amsterdam niet lekker was.

 • Antwoorden Robin 27 oktober 2013 om 11:56

  Leuke foto’s! Nu ben ik wel benieuwd naar je chocomelk-experiment ;)

 • Antwoorden Jess 27 oktober 2013 om 11:56

  Die taart ziet er heeeeeerlijk uit! Had er eigenlijk nog nooit van gehoord maar moet ik toch eens proberen maken. Leuke foto’s trouwens. En zag ik bij die Bolsius kaarsen nu een chocolate chip cookie variant of ben ik aan het dromen?

 • Antwoorden Gayana Laura Emilia 27 oktober 2013 om 11:52

  omg ik zie nu pas dat ik zo langs urban outfitters ben gelopen! was me niet eens opgevallen en ik maar denken hij zou er toch al zijn…. haha! leuke foto’s ben benieuwd naar de taart!

 • Antwoorden elise 27 oktober 2013 om 11:51

  ik woon in nieuw-vennep zo leuk dat je daar was!!!
  hoe vond je het?

 • Antwoorden Anita 27 oktober 2013 om 11:50

  Leuke foto’s. En echt een gave look die zombie look.

 • Antwoorden Tessa 27 oktober 2013 om 11:29

  Je kapsel zag er echt leuk uit! En oooooooh the mentalist. Dat is gewoon zo’n leuk en spannend programma!

 • Antwoorden Jana 27 oktober 2013 om 11:28

  Superleuke foto’s :D x

 • Antwoorden Julia 27 oktober 2013 om 11:21

  ik maak ook altijd monchoutaart voor mijn verjaardag! het is echt mijn lievelings taart.
  als je ook van tiramisu houdt, moet je eens tiramonchou proberen. echt heel lekker!
  xx

 • Antwoorden anne 27 oktober 2013 om 10:57

  heeee teske!
  leuk dit weer :) haha lekkere afledeing altijd teskuh.nl als ik eigenlijk duits moet leren

 • Antwoorden Milou 27 oktober 2013 om 10:45

  Haha, wat grappig. Ik kom oorspronkelijk uit Nieuw-Vennep, maar zo bekend is dat helemaal niet. Toevallig dat je daar bent gaan eten! We gaan vandaag op bezoek bij familie in Hoofddorp, wie weet krijg ik mijn ouders zo ver om sushi te eten in NV, het ziet er echt super lekker uit!

  • Antwoorden Teske 27 oktober 2013 om 14:03

   We kwamen dat restaurant toevallig tegen op mijn Eet.nu app en we besloten het gewoon maar eens te proberen! :)

 • Antwoorden Isabella 27 oktober 2013 om 10:43

  Leuke foto’s! Het ziet er uit als een drukke, maar wel super toffe week!

 • Antwoorden Sloth TV 27 oktober 2013 om 10:37

  Leuke foto’s! En wij hebben zo’n 3D-printer op school (middelbare school) en vorig jaar moesten we ringen & armbanden ermee maken :)
  En balen van die sushi joh!

 • Antwoorden Louka 27 oktober 2013 om 10:34

  Wat leuk zeg dat je schietspellen speelt! Vind ik echt tof als je een meisje bent ;p

 • Antwoorden Isabel Cristina 27 oktober 2013 om 10:33

  Wat een leuke foto’s! Ligt het aan mijn ipad of horen een aantal van de foto’s op zijn kop te staan?

  • Antwoorden Teske 27 oktober 2013 om 11:05

   Ja ik vind het ook heel gek en snap echt niet hoe het komt! Bij mij op de computer staan ze namelijk allemaal recht en wanneer ik dan op mijn mobiel kijk staan er inderdaad een paar ondersteboven. Ik moet nog steeds uitzoeken hoe dat komt!

 • Antwoorden Lotte 27 oktober 2013 om 10:32

  Leuke foto’s! Weetje, Jiami en jij lijken een beetje op elkaar als jullie naast elkaar staan. Een beetje hetzelfde mondje! En wat zat jullie haar mooi, ik hou wel van die romantische updo’s. Je zombie look was echt onwijs tof! Die lenzen maken het echt helemaal af.

 • Antwoorden Fabienne 27 oktober 2013 om 10:30

  Leuke foto’s weer! Ik heb ook net een Weekly Pictures online gezet. Vandaag ga ik leren, want heb volgende week tentamens!

 • Antwoorden hee 27 oktober 2013 om 10:18

  omg hoe heette je op habbo? haha

  • Antwoorden Teske 27 oktober 2013 om 14:03

   Ska-Punk-Rock en daarna Lamalicious haha!

 • Antwoorden Kirsten 27 oktober 2013 om 10:11

  Oeh ik ben heel benieuwd naar het gedroogde fruit! En hoe het gezoet is. Hele leuke week verder!

 • Antwoorden iris 27 oktober 2013 om 10:11

  Ik heb die muts van de primark ook :):)
  En zoals alstijd goed blog!

 • Antwoorden Femke 27 oktober 2013 om 10:05

  Echt leuk, zo’n filmpjes als toevoeging aan je Life of Pictures!
  Wil je een keer een tutorial maken van hoe je je haar had gedaan? Ik wil al zo lang leren hoe je je haar zo moet opsteken!

 • Antwoorden Natalie 27 oktober 2013 om 10:05

  Ik snap er echt niks van… Heel veel foto’s staan op zn kop!

 • Antwoorden Kim 27 oktober 2013 om 10:01

  Leuke foto’s! Dat kapsel zag er mooi uit :)

 • Antwoorden Sterre 27 oktober 2013 om 09:58

  Ik had ook gedroogd fruit van hun maar het is gwn een en al suiker en een groene annanas?? X sterre

 • Antwoorden Dionne 27 oktober 2013 om 09:56

  leuke fotoverzameling!

 • Antwoorden Britt 27 oktober 2013 om 09:54

  Partysquad was op mijn schoolfeest!

 • Antwoorden Live As Lisa 27 oktober 2013 om 09:54

  Wéér super leuk om te zien wat je allemaal doet in je leven! Dit soort postjes zijn mijn favoriet.

 • Antwoorden Anoniem 27 oktober 2013 om 09:53

  Ligt het aan mij? Ik zie altijd een paar foto’s ondersteboven.. Ben ik de enige?
  Leuke my life in pictures!!

 • Antwoorden Babette. 27 oktober 2013 om 09:52

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Eef 27 oktober 2013 om 09:49

  Leuk zeg, zo’n schietspel. Pffffff.

  • Antwoorden Femke 27 oktober 2013 om 10:04

   Nou ja zeg ga eventjes op iemand anders zitten te chagerijnen. Laat iedereen gewoon zijn ding doen.

  • Antwoorden Teske 27 oktober 2013 om 11:02

   Ja, ik vind dat leuk. Voor de rest zal ik in het echt nooit een wapen aanraken, maar op de computer vermaak ik me prima.

   • Antwoorden Julia 27 oktober 2013 om 11:22

    haha! ik vind die dingen ook geweldig, ik kan er alleen geen zak van!

 • Antwoorden Beau 27 oktober 2013 om 09:37

  Wat een super leuke foto’s! Je haar zat echt mooi!

 • Antwoorden Joëlle 27 oktober 2013 om 09:37

  Zei het ook al bij Vera: in Amsterdam gewoon naar Sumo gaan! Is echt de beste van Amsterdam :)

 • Antwoorden Minke 27 oktober 2013 om 09:29

  Hele leuke foto’s! En ook leuk, zo’n vlogje erbij :)

 • Antwoorden Desi 27 oktober 2013 om 09:20

  Hele leuke foto’s Teske. Heel erg leuk om zo te zien wat je afgelopen week allemaal hebt beleeft. Liefs

 • Antwoorden MySimplySpecial 27 oktober 2013 om 09:17

  Leuke foto’! Jammer dat die sushi zo slecht was.

 • Antwoorden Joyce 27 oktober 2013 om 09:16

  Wat een leuke en lekkere foto’s weer! Heb nu helemaal zin in sushi haha

 • Antwoorden Monique 27 oktober 2013 om 09:15

  Hele leuke foto’s!

 • Antwoorden Ashley 27 oktober 2013 om 09:11

  Super leuke week weer teske!

 • Antwoorden Charile 27 oktober 2013 om 09:07

  Super leuke foto’s :)

 • Antwoorden Sophie 27 oktober 2013 om 09:07

  Leuke foto’s, dat gedroogde fruit ziet er heerlijk uit! En Habbo, haha ik heb dat vroeger ook heel veel gespeeld, maar er is nu niks aan. Veel te modern en je bent er zelf nu ook te oud voor (zo voel ik het nu iig). Leuke foto’s zeg! Ik wil binnenkort heel graag naar de Urban Outfitters!

 • Antwoorden Saskia 27 oktober 2013 om 09:05

  Heel leuk om te zien.

 • Antwoorden TheAnoukFactory 27 oktober 2013 om 08:53

  Wauw, wat een drukke week heb je gehad! Maar wel allemaal hele toffe dingen gedaan volgens mij..
  X
  Anouk

 • Antwoorden Resy 27 oktober 2013 om 08:53

  Erg leuk weer om te zien!

 • Antwoorden Hilde 27 oktober 2013 om 08:52

  Leuke foto’s weer :) Die zombie-look vind ik nog steeds ontzettend gaaf!
  Ik ga vandaag de keuken induiken en nieuwe recepten uitproberen. Hopelijk komt er iets ‘blog-waardigs’ uit voort :p
  Fijne zondag!

 • Antwoorden anoniem 27 oktober 2013 om 08:48

  Heel leuk

 • Antwoorden Aranka's Passies 27 oktober 2013 om 08:45

  Je halloween look was voor mij zeker wel het hoogtepunt van de week! Wat leuk dat jiami altijd zo leuk met elkaar optrekken bij events!

 • Antwoorden Ella 27 oktober 2013 om 08:45

  Ik hoor een laar reactie over dat het bij de ene mensen wel normaal is maar bij de andere niet, bij mij zitten de foto’s waar jij op staat op de kop maar verder heb ik geen problemen, superleuke week heb jij gehad Xx

 • Antwoorden Kimberley 27 oktober 2013 om 08:44

  Ik heb op de middelbare school jarenlang veel te veel tijd doorgebracht op Habbo, haha! Grappig om het nu weer voorbij te zien komen :)

 • Antwoorden Luna 27 oktober 2013 om 08:42

  Echt super leuke foto’s die zombi look was echt mooi gelukt en je haar zat ook echt super mooi xx

 • Antwoorden Ellisluna 27 oktober 2013 om 08:40

  Hii, hoe kan het dat sommie foto’s bij mij opzekop staan hoort dat of..,
  Xxx

 • Antwoorden Suzanne 27 oktober 2013 om 08:35

  Ik ben benieuwd of je de monchoutaart hetzelfde maakt als ik doe.

 • Antwoorden Iscreambeauty 27 oktober 2013 om 07:51

  Oh die zombielook, je ogen! Leuk weer om je foto’s te zien

 • Antwoorden Eline 27 oktober 2013 om 07:40

  Het mag ochtend zijn, ik heb nu megaveel zin in sushi!!

 • Antwoorden Ayca 27 oktober 2013 om 07:38

  Ik weet naar welke sushi tent bent gegaan (die eerste) & ik had allang gezien hoe een 3D apparaat werkt ;) Mascha gaat trouwens opleiding volgen van de B acedemy x

 • Antwoorden Beautydagboek 27 oktober 2013 om 07:35

  Oh wat is monchoutaart lekker zeg! Ik had je zombielook nog niet gezien, maar hij ziet er goed (scary!) uit ;)

 • Antwoorden Melisa 27 oktober 2013 om 07:11

  Jij eet echt veel Sushi !!

 • Antwoorden Lies 27 oktober 2013 om 07:08

  Hele leuke foto’s! Ik blijf je zombie look ook zo gaaf vinden en ben daarom nu ook al heel erg benieuwd naar volgend jaar als je het dan nog meer wilt gaan uitpakken. De monchoutaart ziet er ook erg lekker uit.

 • Antwoorden Sofie 27 oktober 2013 om 06:52

  Erg leuke foto’s!

 • Antwoorden Anne Solveig 27 oktober 2013 om 06:50

  Echt super leuke foto’s!

 • Antwoorden Kimberley 27 oktober 2013 om 06:49

  Leuk !!! Ik ben echt benieuwd naar die taart !!!! Oh wauw !! Xx

 • Antwoorden Myrthe 27 oktober 2013 om 06:34

  Leuke foto’s! Ik vind je zombie look echt goed gelukt! :)

 • Antwoorden Emma 27 oktober 2013 om 06:22

  @Yvette, het filmpje doet ’t inderdaad niet maar bij mij zijn alle foto’s gewoon normaal. =)) die gedroogde fruit dingen wil ik ook een keer proeven, zou iet weten waar je dat gewoon in een winkel kan kopen.

 • Antwoorden Martina 27 oktober 2013 om 06:21

  Ik vind paaz echt een goed boek!

 • Antwoorden Yvette 27 oktober 2013 om 06:12

  Teske, een aantal foto’s zijn ondersteboven afgebeeld en het filmpje werkt niet… Verder leuk artikel!! :)

  • Antwoorden Ayca 27 oktober 2013 om 07:40

   Bij mij werkt de filmpje wel..

  Reageer