Q&A #2 – persoonlijke vragen en antwoorden

5 oktober 2013

Het was alweer een tijdje geleden dat ik in een filmpje wat persoonlijke vragen had beantwoord en dat leek me dus wel weer eens leuk om te doen. Ik beantwoord een paar vragen over verschillende onderwerpen, waaronder over mijn liefde voor trouwvideo’s en mijn favoriete gerechten.

Als jullie vragen willen stellen voor de volgende Q&A video dan kan dat onder dit artikel. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit soort video’s te zien en me nog een stukje beter te leren kennen!

68 reacties

 • Antwoorden Joyce 16 oktober 2013 om 09:11

  Ooooh heerlijk, trouwvideo’s! Je kunt me echt gerust een dag opsluiten en de opdracht geven er een dag lang naar te kijken hoor. Zo romantisch! <3 Ik kende de video van Fleur en Bubz al – geweldig! – maar de andere suggestie van je nog niet. Dus die ga ik nu meteen nog even kijken. Da's nog eens fijn wakker worden! :)

 • Antwoorden Marije 10 oktober 2013 om 21:17

  Ha Teske,
  Ik volg al een tijdje je site, maar nog nooit gereageerd. Maar super grappig van de trouwvideo’s, omdat ik net twee weken terug getrouwd ben. Heel romantisch allemaal! En ik was enorm fan van pinterest, trouwfotografen en video’s. Loved it!
  Maar een aanrader voor mooie plaatjes, waar ik heel gelukkig van werd: Suegraphy. (ook onze trouwfotograaf!) Ze maakt prachtige romantische foto’s! Even waard om te kijken dus :) En om lekker bij weg te dromen.

 • Antwoorden Jiska 9 oktober 2013 om 16:23

  Heeii Teske!
  Ik ben pas 13, en ik heb al je filmpjes gezien en ik volg je blog al 2 jaar.
  Ik zou het leuk vinden als je een keer een filmpje maakt over hoe je Mert een schoonheidsbehandeling geeft, met maskertje, nagelslakken en make-up en al :D
  En heb je misschien tips voor leuke hairdo’s?
  Xxx Jiska

 • Antwoorden Vanessa 8 oktober 2013 om 11:07

  Leuk filmpje en fijn om je weer beter te leren kennen!

 • Antwoorden Nienke 6 oktober 2013 om 20:10

  Ik doe de opleiding Ruimtelijke vormgeving productpresentatie en daar kan je de sets van tv series mee ontwerpen en bijvoorbeeld winkels ontwerpen of beurzen of theaterdecor. Is echt een super leuke opleiding!

 • Antwoorden Ashleey 6 oktober 2013 om 20:07

  Wat een super leuke video! Ik houd ook van trouwvideo’s kijken, love<3

 • Antwoorden Coco 6 oktober 2013 om 17:47

  Oke het is misschien niet een heel interessante vraag,
  maar hoe kom je aan dat shirtje in de video?

 • Antwoorden Marion 6 oktober 2013 om 16:35

  Wat een leuk filmpje, leuke vragen ook !

 • Antwoorden Purpura papilio 6 oktober 2013 om 16:06

  echt hele leuke antwoorden! Hopelijk kan je nog heeeeeeeeeeel lang bloggen! ;)

 • Antwoorden beau 6 oktober 2013 om 15:34

  Als je haar een hele vele Kleur mocht geven welke kleur zo jij dan doen? X

 • Antwoorden Laura 6 oktober 2013 om 13:04

  Mijn vraag:
  Als je moet kiezen, wat zou je dan kiezen: laptop of pc/camera/mobiel?

 • Antwoorden Renate 6 oktober 2013 om 00:49

  Leuk filmpje! Ook leuk om weer wat nieuwe persoonlijke dingen van je te weten. Ik heb dat ook met pretparken en sets! Ik zou het ook heel gaaf vinden om dat te ontwerpen (: en ik vind het liedje van Miley Cyrus ook heel erg goed en het klopt, hoe gekker ze gaat doen, hoe beter haar muziek haha!

 • Antwoorden Tessa 5 oktober 2013 om 23:33

  Haha, mijn favoriete lied van dit moment is ook wrecking ball! M’n vriendinnen lachten me al uit haha… X

 • Antwoorden Hanne 5 oktober 2013 om 23:02

  Ik denk ook niet dat het verkeerd is om te trouwen, ik denk alleen dat het wel een beslissing is waar je over moet nadenken en dat veel mensen dat niet doen en een overhaaste beslissing maken, en dat daarom zo veel mensen scheiden. Maar als je echt zeker bent, waarom zou je dan niet trouwen :)

 • Antwoorden Louka 5 oktober 2013 om 21:50

  Mijn vraag is: Wat was je mooiste moment in je hele leven?

  • Antwoorden Louka 5 oktober 2013 om 21:50

   Ik bedoel natuurlijk was ;)

   • Antwoorden Louka 5 oktober 2013 om 21:51

    Laat maar -_- ben dr niet helemaal bij…

 • Antwoorden melissa093 5 oktober 2013 om 21:24

  Hoi Teske,

  Ik vind jou ooglooks altijd zo mooi!
  Zelf lukt me dat tot nu toe niet. Ik heb het een paar keer geprobeerd maar vond het er echt niet uit zien. Zou je een keer een filmpje willen maken voor beginners, hoe je mooi je oogschaduw aanbrengt en welke kleuren je waar het best aan kunt brengen? Zodat het mooi overloopt enzo? Ik weet ook niet welke kleuren me wel en niet staan en ik zou het jammer vinden om producten te kopen waar ik eigenlijk niks mee kan. Liefs,

  • Antwoorden Louka 5 oktober 2013 om 21:46

   Dat is een goeie! Met een fijne uitleg waar de kwasten allemaal voor zijn en wat je nou precies bedoelt met bijvoorbeeld een ”arcadeboog” :)
   XX

 • Antwoorden Manon 5 oktober 2013 om 20:09

  Super leuke video

 • Antwoorden Amber 5 oktober 2013 om 18:48

  Wat heb je een geweldig shirtje aan! Ik ben er echt verliefd op haha!

 • Antwoorden Claudia 5 oktober 2013 om 18:29

  Oh ik hou ook zó van Pinteresten op “Weddings”! Zo kwam ik deze tegen: http://vimeo.com/53998264 Mijn favoriet! Tranentrekker!

  • Antwoorden Lara 5 oktober 2013 om 19:58

   Aaah, zó mooi! Echt fantastisch <3

 • Antwoorden Axelle 5 oktober 2013 om 18:18

  heel leuk filmpje!

 • Antwoorden Femke 5 oktober 2013 om 17:34

  Super leuk dit soort video’s ! Ik heb een vraagje over Mert, misschien is dat iets te privé maar ik stel hem toch maar :) hij is Turks hè? Woont hij echt in zo’n typisch Turks ingericht huis en eten ze ook Turks? Ik had me nooit gerealiseerd dat jij bij zijn familie echt in een heel andere cultuur bent (of misschien zijn zijn ouders wel gewoon heel Nederlands). Over het algemeen vind ik Turkse families altijd heel warm en gezellig, dus dat ik wel leuk :)

 • Antwoorden Charlotte 5 oktober 2013 om 15:02

  Leuke video!
  Ik hou van dit soort serieuze vragen, al is Ask teske ook heel leuk!
  Haha, als 50 jarige nog achter youtube, lijkt me grappig.
  Ik vind wrecking ball echt een verschrikkelijke video clip maar dat liedje is inderdaad erg leuk.

 • Antwoorden Lisa 5 oktober 2013 om 14:22

  Waar woon je? En hoe heb je mert ontmoet? xxx

 • Antwoorden Kelly 5 oktober 2013 om 14:13

  Leuk om je antwoorden te horen! :)

 • Antwoorden Fien 5 oktober 2013 om 14:10

  Echt super leuke video. Mijn vraag: In wat voor huis zou je later willen wonen en wat voor stijl zou je willen qua inrichting? (: Fijn weekend!

 • Antwoorden Fleur 5 oktober 2013 om 14:04

  Leuke video! Ken je de trouw speech van de zanger van McFly? die is echt heel mooi! :)
  http://www.youtube.com/watch?v=27WufdasQYs

  • Antwoorden Martina 5 oktober 2013 om 16:56

   Jaaa hier moest ik ook aan denken, fantastisch!!

 • Antwoorden Gayana Laura Emilia 5 oktober 2013 om 13:52

  oeeh die trouwvideo’s waren echt heel mooi!

 • Antwoorden Tessa 5 oktober 2013 om 12:49

  Super leuk artikel! Vind de Q & A echt heel leuk van jou!

 • Antwoorden Ikram 5 oktober 2013 om 12:47

  Geweldig we! Leuk dat ne ons de velegenheid geeft om zulke vragen te stellen,
  Liefs Ikram

  • Antwoorden Ikram 5 oktober 2013 om 12:52

   *gelegenheid

 • Antwoorden Hilde 5 oktober 2013 om 12:35

  Die trouwdag-video van FleurdeForce vond ik echt geweldig, zo sprookjesachtig en mooi! Heb die video ook echt meerdere keren gekeken, en ja.. zelfs een traantje gelaten haha heb echt een zwak voor dat soort dingen :p

 • Antwoorden Mathilde 5 oktober 2013 om 12:26

  Hhahaah, ik heb dat ook met Miley Cyrus!

 • Antwoorden Hester 5 oktober 2013 om 11:49

  Altijd leuk dit Teske! Ik zou het echt zo leuk vinden als je over tien jaar ofzo nog blogt en dan ondertussen getrouwd bent enzo!

 • Antwoorden eri 5 oktober 2013 om 11:31

  Zo sets en decors ontwerpen kan je wanneer je interieurvormgeving hebt gestudeerd… daar kan je trouwens heel veel mee gaan ontwerpen later, van etalages tot interieurs…
  ik weet dat er hier in België een heel goede hoge school is waar je dat kan studeren, er zijn ook Nederlandse studenten die zich daar in schrijven…
  misschien een leuke studie voor als je verder wilt studeren? ;)

  groetjes

 • Antwoorden ik 5 oktober 2013 om 11:26

  Waarom zou je niet door kunnen bloggen? Als je ouder gaat worden zal je blog toch wel gaan veranderen omdat je interesses (ook op beautygebied) anders zullen gaan worden dus je zou gewoon door kunnen bloggen over beauty maar dan in een andere vorm dan je nu doet.

 • Antwoorden Love teskuhh 5 oktober 2013 om 11:25

  Leuke video! Mijn vraag luid: heb jij een beugel gehad? Want je hebt echt superrechte tanden!

  • Antwoorden Femke 5 oktober 2013 om 17:36

   Ja volgens mij heeft ze wel een beugel gehad, anders moet je even kijken in die post met al die schoolfoto’s die ze ongeveer een week geleden gepost had!

 • Antwoorden Minke 5 oktober 2013 om 11:21

  Hele leuke video!

 • Antwoorden Lotte 5 oktober 2013 om 11:19

  Haha, nu je het zegt lijkt het mij ook wel héél tof om een pretpark te ontwerpen. En jaaaa, die trouwvideo’s, I love it! Ik wil zelf ook wel heel graag een enorme bruiloft, lijkt me geweldig.

 • Antwoorden Laura 5 oktober 2013 om 10:49

  Oh leuk zeg! Vind q&a’s altijd leuk!

 • Antwoorden Iris 5 oktober 2013 om 10:42

  Ik vind Q&A altijd super leuk om naar te kijken ! ^^

 • Antwoorden Kimberley 5 oktober 2013 om 10:40

  Heel leuk om je zo weer een beetje beter te ‘leren kennen’!

 • Antwoorden Marissa 5 oktober 2013 om 10:27

  Ik heb misschien wel een aanrader voor trouwvideo’s, de wedding speech van Tom Fletcher, zeker de moeite waard om te bekijken :) xx

 • Antwoorden Mia 5 oktober 2013 om 10:27

  Leuke video! Idd, lange tijd geleden… Ook leuke vragen. Ik ben ook helemaal geen fan van hoe Miley Cyrus nu is, maar haar liedjes zijn echt leuker geworden. Persoonlijk vind ik dat ze zichzelf nogal heeft verpest… Misschien iets te hard… Ik weet echt geen vragen ge verzinnen, sorry! Ben benieuwd naar je volgende Q&A filmpje.
  Liefs, Mia

 • Antwoorden MySimplySpecial 5 oktober 2013 om 10:11

  Leuke video weer!

 • Antwoorden Marissa 5 oktober 2013 om 09:41

  Leuk filmpje weer en leuke vragen :)

 • Antwoorden Eva 5 oktober 2013 om 09:40

  Hey teske,
  Je kan echt soort van sets maken.
  Want sommige mensen geven hun huis op dat ze daar programma’s en films en weet ik veel wat ik kunnen filmen. En dan komt 1 persoon dat hele huis of kamer(s) veranderen in hoe hij/zij het wil hebben
  Xx
  Ps: je bent geweldig hoeveel video’s je maakt en dan ook nog die artikelen.
  Ik zit te wachten op die catrice limited edition deel 2 want ik zit te kijken of ik een van die blushes zal kopen.
  En die paars/grijze nagelakvan je vorige artikel is ontzettend mooi

 • Antwoorden Veronique 5 oktober 2013 om 09:34

  Hele leuke video!

  PS: Morgen komt er een leuke winactie online! Hou mijn blog dus in de gaten..

 • Antwoorden Noor en iris 5 oktober 2013 om 09:24

  leuk beantwoord!!! kijk op onze site voor budget lippenstickks!! http://www.inbeautystuff.blogspot.nl
  xx

 • Antwoorden Demi 5 oktober 2013 om 09:23

  Ik denk dat stiekem heel veel mensen het bummer van Miley Cyrus nog hartstikke leuk vinden haha, ik Ben daar zelf ook een van. Wat betreft trouwen word ik ook wel iets banger hoor door al die gescheiden mensen om ons been, maarja ik zie wel eat op mijn pad komt.
  Liefs,
  Demi

 • Antwoorden Syl 5 oktober 2013 om 09:22

  leuke video, lieve meid!

 • Antwoorden femketje 5 oktober 2013 om 09:21

  super leuk beantwoord :D

 • Antwoorden Milou 5 oktober 2013 om 09:15

  Wat vindt je van Miley’s nieuwe ‘additude’

 • Antwoorden Isabel Cristina 5 oktober 2013 om 09:11

  Leuke video!

 • Antwoorden Lola 5 oktober 2013 om 09:08

  Kun je een paar dingen opnoemen die minder leuk waren aan je middelbare school tijd?

 • Antwoorden Charile 5 oktober 2013 om 08:54

  Leuke video :D

 • Antwoorden Veerle 5 oktober 2013 om 08:49

  Ik wilde even zeggen dat je het echt super goed presteert met die 2 blog posts per dag. Ik vind ze altijd professioneel maar toch ook heel erg leuk om te lezen en te kijken enz. Ik zou het je echt niet na kunnen doen!

 • Antwoorden Budgetproof.nl 5 oktober 2013 om 08:40

  Altijd leuk om de blogge achter een blog die je trouw volgt beter te leren kennen :).

 • Antwoorden Sophie 5 oktober 2013 om 08:13

  Ik heb heel lang gezwijmeld bij die trouwvideos hahaha. Heerlijk! Leuke vragen en leuke antwoorden :-)

 • Antwoorden Sofie 5 oktober 2013 om 07:56

  Leuke vragen! Tof om meer over je te weten te komen :)

 • Antwoorden Naomi 5 oktober 2013 om 07:04

  Hi ik ben al een wat langere tijd fan van miley maar de laatste 2 nummers zijn idd wel een van haar beste samen met every rose has its thorn. Leuke vragen trouwens! X

  http://Www.thegreenlipsmacker.blogspot.nl

 • Antwoorden Eline 5 oktober 2013 om 06:57

  Heel erg leuk om zoiets te doen! Ik vind persoonlijke artikels altijd zo leuk om te lezen!

 • Antwoorden Aranka's Passies 5 oktober 2013 om 06:53

  Leuke vragen hebben alle lezers weer bedacht! Ik kan het wel waarderen dat je eerlijk bent over de Youtube gathering, denk dat er anders veel meiden zouden zijn die er te hoge verwachtingen van hadden. Leuke video weer! Fijn weekend!

 • Reageer