My Life In Pictures – september #1

1 september 2013

In tegenstelling tot vorige week heb ik deze week wel weer lekker veel foto’s gemaakt. Ik heb dan ook leuke dingen gedaan! Ik was jarig, ging uit eten, heb lekker geblogd en ging ook nog naar een event. Een fijn weekje dus!

Zondag werkte ik fijn aan mijn blog en schreef ik een beetje vooruit, zodat ik met mijn verjaardag er niet om hoefde te denken. Ik leer steeds beter om vooruit te werken en dat is ook wel heel belangrijk, want zo kan ik mijn tijd veel beter verdelen!

Toen we die avond naar mijn huis reden bestelden we sushi bij de Orient Drive in Nijmegen. We hadden dat nog nooit gedaan en het leek ons weleens leuk (en lekker!). Wel is losse sushi echt ontzettend duur, dus dit wordt niet iets om heel regelmatig te doen.

De volgende ochtend was ik jarig en zodra ik mijn kamerdeur open deed werd ik verrast door schattige vlaggetjes. Vind ik leuk.

Ook hing er een kaart met foto’s van mij. Dat was niet alles, want later kreeg ik ook nog een filmpje te zien, gemaakt door mijn moeder en zus. Onder begeleiding van mijn favoriete muziek kwamen er tientallen foto’s van mij van geboorte tot nu voorbij. Zo lief!

Ik wilde taart halen en er moesten nog wat boodschappen gedaan worden, dus Mert en ik zijn even Gouda in geweest. We dronken even wat op een terrasje en dat was natuurlijk bij de Koffiefabriek.

Smoothies! Ze zijn daar gemaakt van 100% fruit.

<3

Stip is zo’n fotomodelletje!

Taart! Ik kocht twee vlaaien, een kersenvlaai en een normale appelvlaai.

Voor het slapen gaan deed ik nog even mijn nagels met Essie’s Go Ginza. Toen was mijn verjaardag alweer voorbij! Ik heb het dan ook niet gevierd, dus het was gewoon een rustig, fijn dagje met mijn gezin en Mert. De dag erna zijn we wel uit eten geweest!

Jullie hebben overigens om een verjaardagshaul gevraagd, maar omdat ik niks wist te vragen voor mijn verjaardag heb ik nog vrijwel niets gehad! Daar is dus lastig een filmpje over te maken, haha! Waarschijnlijk ga ik met het verjaardagsgeld wat ik krijg dingen kopen voor mijn aanstaande kantoor.

Opgedoft voor het etentje dinsdag!

Ik koos Popocatepetl als restaurant. We gingen naar de vestiging in Rotterdam, want dat was voor ons het meest dichtbij. Ik was al weleens in Nijmegen bij Popo geweest en daar beviel het enorm goed. Het is maar dat ik Mascha er zoveel over zag tweeten, want anders had ik het zelf misschien nooit ontdekt. Het is een Mexicaans restaurant en het eten is onwijs lekker!

Mijn voorgerecht: nacho’s! Eigenlijk om te delen en ietsje te groot voor mij alleen, dus iedereen pakte wat van mijn bord. De nacho’s hier zijn echt héél lekker, al mis ik soms de salsa en guacamole die er vaak standaard bij andere restaurants bij zit wel. Voor de rest zijn ze perfect.

Mojito! Nu mag ik ze legaal drinken, haha!

En dit was mijn hoofdgerecht. Ik nam de enchilada’s met kaas en achteraf was het wel een hele lekkere, maar iets te vullende keuze. De enchilada’s waren compleet gevuld met kaas en dat was iets teveel van het goede. Ik zat stampvol! De volgende keer neem ik ze gewoon weer met groenten.

Smile (en mijn charmante broer achter me)!

Na het eten besloten Mert, Joppe en ik om nog naar de bioscoop te gaan. Onderweg reden we over de Erasmus brug en hoewel Rotterdam niet mijn favoriete stad is vond ik de skyline zo toch wel heel erg mooi. Leuk om het eens van een andere kant te zien!

De film waar we heen gingen was trouwens Kick-Ass 2. Ik had wellicht de eerste moeten zien, want het is een vervolg, maar ook al kende ik de eerste niet vond ik hem heel vermakelijk. Ik vond hem niet persé heel goed, maar hij was zeker leuk en het is tof om te zien hoe ze in deze film hebben gewerkt met verschillende stijlen. Er komt komedie en actie in voor, maar op andere momenten is het weer net een typische tienerfilm. Soms is het zelfs een beetje gore-achtig, omdat er best wat bloed in voor komt. Eng is hij echter helemaal niet. Ik raad ‘m aan!

Vanaf woensdag was ik te zien op de Yves Rocher site en op meerdere andere sites met een banner. Ik heb aardig wat campagnes gedaan, maar dit is toch wel een van de leukste waar ik aan mee heb mogen doen.

Ik kocht een nieuwe blouse bij Forever21, maar toen ik hem aan wilde trekken vond ik hem wel heel vreemd ruiken. Ik rook eens goed en er was duidelijk een visgeur te vinden, of in ieder geval een geur die daar op leek. Zo vreemd! Ik zou ook echt niet weten hoe die geur daar terecht had moeten komen. Ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt met bestelde kleding. Ik hing hem dus even te luchten buiten.

En weer knuffelen met Stip. Ze is zo vrolijk met dit lekkere weer!

Hoe vinden jullie mijn nieuwe iPhone hoesje? Ik wilde er voor mijn nieuwe telefoon graag eentje die een voor én achterkant had, want dan is hij extra beschermd. Deze vond ik wel heel vrolijk en leuk. Ik kocht hem op eBay bij deze verkoper.

Donderdag pakte ik mijn Rimmel Apocalips in de kleur ‘Apocaliptic’ weer eens uit de kast. Ik vond dat ik de laatste tijd te weinig felle lipkleuren had gedragen en deze is zeker lekker fel.

Ik ben gek op deze kleur! Met een wit shirt eronder komt hij nog veel beter uit. Met deze look ging ik Gouda in, want ik had contactlenzencontrole en wilde ook wat dingen kopen voor de blog. Ik kwam trouwens een heleboel van jullie tegen! Ik ben in totaal door zeker 10 mensen herkend en dat gebeurt bijna nooit in Gouda! Ik vind het echt ontzettend leuk wanneer jullie me aanspreken.

Eh… ik kon het niet laten! De kruidnoten liggen alweer in de winkel (bij Kruidvat) en ik vind ze gewoon zo goddelijk lekker dat ik ze moest kopen. Waarom verkopen ze deze niet het hele jaar? Het zijn ook maar gewoon een soort koekjes.

Zoals ik al zei kocht ik ook een aantal spullen voor mijn blog. Ik heb weer fijn een heleboel producten om te reviewen!

Ik ging nog even langs de Koffiefabriek voor een drankje voor op de terugweg. Je kan daar ook drankjes om mee te nemen bestellen. Ik koos voor de yoghurt lime frappé, die is lekker fris en koud.

Thuis stonden deze grappige dingen op me te wachten. Ik mag deze chips en suikerspin makers testen voor mijn blog, dus hier lees je binnenkort meer over.

De avond bracht ik buiten door, om een heleboel productfoto’s te maken. De zon ging zo mooi onder en dat zorgde voor prachtig licht. Ideaal om plaatjes te schieten dus! Stip kwam er ook gezellig bij zitten (lees: ze liep steeds voor mijn camera langs, waardoor ik een aantal keer per ongeluk haar vacht of staart erop had).

Dit vind ik heel fijn om te doen wanneer ik merk dat mijn huid wat droger is. Ik gebruik dan de amandel gezichtsolie van Weleda en die breng ik rijkelijk aan voor het slapen gaan. De volgende dag word ik dan wakker met een babyhuidje!

Vrijdag moest ik vroeg op, dus koffie was nodig. Ik ging die dag naar Hunkemöller in Rotterdam voor een personal shopping experience.

Samen met nog vijf bloggers kreeg ik een personal shopping experience. We werden onthaald met een fijn ontbijtje.

Hunkemöller heeft een nieuw concept waarbij ze vrouwen nu nog beter kunnen adviseren over de perfecte BH. Ze hebben een richtlijn opgesteld waarmee je erachter kan komen wat de perfecte ‘soort’ BH voor jou is. Iedereens’ borsten zijn verschillend en dus heeft ook iedereen een andere BH nodig. Wist je dat 80% van de vrouwen de verkeerde BH draagt?

Tijd om erachter te komen wat mijn perfecte soort BH was! We werden naar ons ‘eigen’ pashokje gebracht waar ook onze persoonlijke adviseur stond te wachten. In het begin een beetje eng, want om een BH goed te laten beoordelen moet je hem natuurlijk wel laten zien aan diegene, maar uiteindelijk viel het heel erg mee. De dame die mij hielp was ontzettend aardig en behulpzaam. Mijn ideale soort BH is de plunge BH en dat terwijl ik zelf altijd voor balconette modellen koos. Natuurlijk mag je dragen wat je wil, want je smaak gaat altijd voor, maar het is wel leuk om erachter te komen bij welke soort BH je borsten nou echt het mooiste uitkomen.

Mijn pashokje, compleet met giftcard, koffie, scone en aardbei (ik kwam er later pas achter dat er kokos op zat en dat lust ik helaas niet). Uiteindelijk ging ik met twee leuke setjes naar huis. Het is het echt even waard om je te laten adviseren als je lingerie gaat shoppen bij Hunkemöller. Zo weet je zeker dat je altijd met de juiste BH naar huis gaat.

Mijn bed lag toen ik thuis was weer helemaal vol. Ik had namelijk nog even geshopt na het event en had ook wat pakketjes opgehaald bij kantoor.

In de middag ging ik weer naar de fysiotherapeut. Voor nu even de laatste keer, want nu moet ik er zelf voor gaan zorgen dat ik goed met mijn lichaam om ga. Ik heb een heleboel oefeningen meegekregen en die moet ik nu gaan doen. Ik merk na een paar keer al dat ik mezelf aan het corrigeren ben als ik met een holle rug sta of wanneer ik mijn knieën overstrek. Dat is wat ik mezelf moet gaan aanleren, constant corrigeren en een goede houding aannemen. Spannend hoor! Over een tijdje moet ik laten weten hoe het is gegaan en kijken of er verbetering is.

Vrijdagavond heb ik nog lekker zitten bloggen met de herhaling van de MTV Video Music Awards op de achtergrond. Ik krijg toch altijd wel een beetje kriebels van zo’n awardshow. Een van mijn dromen is toch wel om ooit als artiest naar zo’n show te mogen gaan.

Zaterdagochtend heb ik wat laatste dingen afgehandeld voor mijn blog en in de middag ben ik naar Mert gegaan. Als ik naar Mert ga is dat meestal voor een paar dagen, dus dan moet ik van tevoren er voor zorgen dat ik alles op orde heb. Foto’s klaar, onderwerpen voor m’n blog klaar. Meestal schrijf ik daar nog wel wat, maar ik moet wel goed plannen. Hier stond ik op de bus te wachten.

Close-up van mijn sieraden. De ketting is van H&M, het horloge van Daniel Wellington, de gouden armbanden van Asos en de bruine armbandjes heb ik ooit gekregen. Alles matcht zo mooi!

In de trein heb ik een nieuwe video bewerkt. Als jullie goed kijken kunnen jullie raden wat voor een het is!

M’n reis ging niet volledig vlekkeloos. Er was veel vertraging, omdat er minder treinen reden naar Nijmegen. En laat ik daar nou precies heen moeten! Ik heb er uiteindelijk bijna 3,5 uur over gedaan om aan te komen (wel vanaf het moment dat ik de deur thuis uitstapte, zolang heb ik niet in de trein gezeten) en dat is toch best wel wat. Gelukkig had ik tijd om mijn favoriete iced chai tea latté van Starbucks te halen en kreeg ik er een stempel bij op mijn kaart.

’s Avonds namen we als snack appel met pindakaas. Lekker en niet te ongezond!

Nu is het alweer zondag! Volgende week wordt niet al te druk, maar ik heb wel een leuk event en ga weer lekker aan m’n blog werken. In de maanden juli en augustus zakten mijn motivatie en inspiratie eventjes een beetje weg, maar die zijn nu allebei weer volop terug. Ik ben constant aan het brainstormen en ideeën aan het opschrijven. Dat maakt me blij! Dit jaar wordt leuk!

Fijne zondag!

131 reacties

 • Antwoorden Annebelle 7 september 2013 om 15:21

  Ik ben erg benieuwd naar die chips en suikerspin makers! Leuk dat je zulke producten binnen krijgt :)

 • Antwoorden Eva 5 september 2013 om 20:54

  Leuk zeg!

 • Antwoorden Olga 4 september 2013 om 07:45

  Echt superknappe broer heb jij zeg… Die mag ook wat meer in beeld komen

 • Antwoorden Bfandmnl 3 september 2013 om 16:35

  Een zangvideo jjeeejjj covers love it

 • Antwoorden Sofie 3 september 2013 om 13:55

  Oh wat is de foto van stip in de zon mooi!

 • Antwoorden Estrella 2 september 2013 om 22:47

  Leuke foto’s! Die ketting van H&M had ik een tijdje geleden ook bij iemand anders gezien, ik wilde ‘m ook zo graag, maar op de webshop is ie nooit te koop geweest helaas en in de dichtstbijzijnde winkel heb ik ‘m ook niet gezien.

 • Antwoorden Olga 2 september 2013 om 22:40

  Leuke foto’s. Supergrappig dat je ook van die gekke apparaten mag testen. Popcorn kun je prima maken in een pan, maar het heeft ook wel weer wat dat daar speciale apparaten voor zijn :)

 • Antwoorden Stephanie 2 september 2013 om 22:04

  Toffe foto’s weer :)

 • Antwoorden Isabel van Eeuwijk 2 september 2013 om 16:26

  Ahw weer super leuk zeg! Mooie foto’s en krullend haar staat jou echt super mooi! Ik vind dit zelf altijd leuk om te zien/lezen dus ik denk dat ik ook maar zo iets ga starten op mijn blog!

 • Antwoorden Miranda 2 september 2013 om 13:17

  Wat een leuke foto’s. Ik vind krullend haar jou zo mooi staan!

 • Antwoorden Ranna 2 september 2013 om 12:24

  Super gaaf! Ik denk dat ik ook maar gauw de appel met pindakaas moet proeven…<3

 • Antwoorden AnneHarmkeSamuele 2 september 2013 om 11:22

  Je kan het hele jaar door bij de Jamin pepernoten halen hoor! Alleen hoeveel er liggen verschilt wel;p

 • Antwoorden P. 2 september 2013 om 01:56

  Ik heb alleen een keer een ice tea besteld op een terras die naar vis smaakte en toen ik er wat van zei dachten ze dat ik gek was! Totdat hij er zelf uiteindelijk maar een slokje van nam haha

 • Antwoorden Ina 1 september 2013 om 22:57

  Je ziet er zo fantastisch uit op alle foto’s, dat ik me afvraag of je het niet leuk zou vinden om een selfie-tutorial te maken voor ons minder-begaafde fotografen? Alsjeblieft?

  • Antwoorden Anna 2 september 2013 om 08:06

   Dat is wel handig ja, mijn foto’s zijn altijd echt mislukt. :$

 • Antwoorden Ina 1 september 2013 om 22:53

  Je ziet er zo fantastisch uit op alle foto’s, dat ik met afvraag of je het niet leuk zou vinden een selfie-tutorial voor ons minder-begaafde fotografen te maken? Alsjeblieft?

 • Antwoorden Roos 1 september 2013 om 22:33

  Ik woon in Gouda maar heb je nog nooit gezien :(

 • Antwoorden Mariëlle 1 september 2013 om 22:19

  Ik vind dit soort posts van jou altijd zo leuk om te lezen! :)

 • Antwoorden Tess 1 september 2013 om 22:00

  Leuke foto’s allemaal deze maand (: mijn broer werkt trouwens bij de koffiefabriek, haha, grappig om de KF telkens terug te zien komen in je artikelen (:

 • Antwoorden Bianca 1 september 2013 om 21:54

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden rosalie 1 september 2013 om 21:26

  Dat shirt van Nirvana wil ik ook!

 • Antwoorden Anoeska 1 september 2013 om 20:26

  Leuke foto’s en wat een gaaf event van Hunkemoller ben je naartoe geweest. Echt shocking om te lezen hoeveel vrouwen eigenlijk de verkeerde BH dragen. Is nog best een kunst om de goede te kopen. Ga de volgende keer zeker om advies vragen als ik er weer eens ben. :)

 • Antwoorden Kelly 1 september 2013 om 19:50

  Wat een leuke foto’s! Ik heb ook wel kleding gekocht bij Forever 21 – heb het ook wel eens bij Primark gehad – dat ik het kledingstuk ook zo naar vis vond stinken. Echt ontzettend vreemd en ik dacht altijd dat ik die geur inbeeldde ofzo, maar niet dus.

 • Antwoorden Vanessa 1 september 2013 om 19:39

  Leuke foto’s! Dat event bij Hunkemoller lijkt mij heel fijn.

 • Antwoorden gerard 1 september 2013 om 19:15

  leuke foto,s weer

 • Antwoorden Charlotte 1 september 2013 om 19:15

  Leuke foto’s!
  Nog gefeliciteerd <3
  Die foto met Mert is zo schattig.
  Leuk iPhone hoesje!

 • Antwoorden Hanne 1 september 2013 om 19:02

  Zo’n mooie horloge! (en dat zeg ik bijna nooit tegen mensen)

 • Antwoorden Kelly 1 september 2013 om 18:21

  Hele leuke foto’s weer! Vind dit altijd zo leuk om te zien.

 • Antwoorden Emma 1 september 2013 om 17:47

  Popo is zo leuk! In Utrecht hebben we die ook. Ik eet vaak de enchiladas. Alleen dan 1 met kaas en 1 met groente! Echt heerlijk!

 • Antwoorden Martina 1 september 2013 om 17:44

  Een berg leuke foto’s!
  Ik heb me trouwens ook wel eens laten opmeten qua bh maat, geen probleem mee, voor hun dagelijkse kost :)

 • Antwoorden Nienke 1 september 2013 om 16:40

  Ik heb ook al kruidnootjes op en kan niet wachten op de marsepein en gevulde speculaas!

 • Antwoorden Janneke 1 september 2013 om 16:33

  Die klei scrub in dat blauwe potje van de Etos is echt lekker! Maar wel prijzig voor een “eigen merk” product! Ik zag die foto en herkende opeens dat potje! :P

 • Antwoorden Celia 1 september 2013 om 16:24

  Leuke foto’s! Ik eet ook supergraag kruidnootjes :-) En dat drankje uit de Starbucks ziet er lekker uit, moet ik ook eens proberen!

 • Antwoorden Jelka 1 september 2013 om 16:17

  Waar heb je dat zwart topje vandaan dat je aan hebt op de foto waar je op de bus staat te wachten? Ik vind het echt mooi!
  Wanneer kleren geproduceerd worden, worden er een heleboel chemicaliën gebruikt om de kleur vb intensiever te maken, de vezels glad te houden en de kledij kreukvrij te houden. Een kledingsstuk word vaak door tientallen mensen gepast alvorens het met iemand meegaat naar huis, en zo lang moet het er natuurlijk perfect uit zien. Ik probeer daarom ook altijd mijn nieuwe kleren eerst te wassen voor ik ze aantrek. Omdat ik weet hoeveel chemische stoffen oa. stijfsel ed. gebruikt worden om een kledingsstuk goed te ‘bewaren’ en ik deze liever niet te veel in adem :)

 • Antwoorden Lies 1 september 2013 om 15:37

  Hele leuke foto’s! Wat leuk ook om te zien dat er bij jullie ook gewoon slingers/vlaggetjes opgehangen worden als je jarig bent. Wij doen dat hier thuis ook altijd. Ik heb me er ook schuldig aan gemaakt door een zak kruidnoten mee te nemen toen ik ze zag liggen bij de Kruidvat haha.

 • Antwoorden Heartshapedrosepetals 1 september 2013 om 15:24

  Super leuke foto’s! Ik eet ook wel eens appel met pindakaas, lekker!

 • Antwoorden ninaa♡ 1 september 2013 om 15:06

  echt suuper leuk om te lezen! nog gefeliciteerd met je verjaardag :)

 • Antwoorden Donna 1 september 2013 om 14:58

  Haha zo leuk ! Ik heb heeel toevallig gister ook bij popocatepetle (of hoe je dat ook schriven mag) gegeten en nam ook de enchiladas maar ik vond het ook veeel te veel maar zo lekker !

 • Antwoorden Savannah 1 september 2013 om 14:55

  Wow wat veel foto’s morgen komen de mijne online !:) Liefs, Savannah

 • Antwoorden Lindsey 1 september 2013 om 14:33

  Hahah ik zat helemaal te zoeken wat voor filmpje het wordt, maar ik heb het gevonden! Een shoploggiee!

 • Antwoorden Melanie 1 september 2013 om 14:10

  Leuk weekje Teske!

 • Antwoorden Leonie K 1 september 2013 om 13:58

  wauw je haar ziet er mooi uit bij dat etentje! zou je daar een tutorial over willen maken?
  x

 • Antwoorden Robin 1 september 2013 om 13:50

  Wat een gezellige dingen met Mert & je gezin :)

 • Antwoorden Anneke 1 september 2013 om 13:45

  Ik kan echt nog geen zin krijgen in pepernoten, haha!

 • Antwoorden Eline 1 september 2013 om 13:37

  Ik weet het! Er komt een shoplog aan!!!!! YEY

 • Antwoorden Anna 1 september 2013 om 13:28

  Yess Ik heb zin in je shoplog (:

 • Antwoorden Hannieke Roersch 1 september 2013 om 13:25

  leeeeuk
  maak van je pakketjes een unboxing ! ik vind dat echt ontzettend leuk om te zien

 • Antwoorden Laura 1 september 2013 om 13:18

  Kruidnoten!! <3

 • Antwoorden Hilde 1 september 2013 om 12:51

  Wat veel foto’s! Leuk om te zien :)

 • Antwoorden Joyce 1 september 2013 om 12:51

  Hele leuke foto’s!

 • Antwoorden Missbeautynerd15 1 september 2013 om 12:45

  Super leuk altijd die foto’s :) En fijn dat jij je inspiratie terug hebt, jij ook fijne zondag :)

 • Antwoorden Brechtje 1 september 2013 om 12:43

  Wat een leuke en vrolijke post! Allemaal toffe dingen deze week, en oeh ik ben benieuwd naar je shoplog! Fijn dat het goed gaat met je inspiratie en motivatie, je bent echt gegroeid het afgelopen jaar en volgens mij kom je alleen maar verder! :)

  • Antwoorden Brecht 1 september 2013 om 15:12

   Ik wou echt precies hetzelfde opschrijven ! & je naam lijkt een beetje op die van mij , haha ! :)

 • Antwoorden Dionne 1 september 2013 om 12:40

  Wat een leuke foto verzameling!

 • Antwoorden MySuperSweetLife 1 september 2013 om 12:38

  Weer erg leuke foto`s meid! Wat raar van die blouse, zoiets heb ik ook nog nooit gehad!
  Liefs

 • Antwoorden Marie 1 september 2013 om 12:38

  leuke foto’s

 • Antwoorden Anouk 1 september 2013 om 12:37

  Wat een leuk logje, lekker druk maar leuk leventje lijkt zo ;)

 • Antwoorden Rijkje 1 september 2013 om 12:29

  Stip is inderdaad echt een klein fotomodelletje ! En ik heb ook altijd als ik shows als de MTV awards kijk , dat ik dan ook wel denk ‘wauw , dat lijkt me zo vet om daar een keer te zijn ! ‘

  Na lang kijken weet ik nu dat het een shoplog is , die je bewerkt had ! (:

  • Antwoorden Ina 1 september 2013 om 21:55

   Wat betekent ‘vet’ toch, zoals je het hierboven gebruikt? (Ik ben al jaren uit Nederland weg.) Het klinkt positief, maar ‘te gek’ en ‘onwijs’ klinken negatief en blijken dat juist niet te zijn…..

 • Antwoorden Tedje 1 september 2013 om 12:25

  Altijd super leuk om te zien! Hmm al dat lekkere eten, daar loopt het water me van in de mond!

 • Antwoorden Roos 1 september 2013 om 12:19

  Leuke foto’s! X

 • Antwoorden Nora 1 september 2013 om 12:16

  Wat weer een leuke fotos allemaal! en gaaf hoesje voor je iphone!

 • Antwoorden Hasse 1 september 2013 om 12:06

  Heel mooie foto’s! Zo te zien heb je echt van de laatste week genoten (nu ja, de laatste week voor de meeste onder ons) Ik ben echt benieuwd naar je suikerspin machine, altijd leuk om te zien wat je allemaal krijgt!

 • Antwoorden Femke 1 september 2013 om 12:03

  Als ik Naar al die foto’s kijk denk ik schrijf je eens in bij een modellen bureau je bent er geschikt voor xxxx

 • Antwoorden Josie 1 september 2013 om 12:01

  Super leuke foto’s, en nog een x gefeliciteerd! Ik ga morgen gelijk chocolade kruidnoten kopen hahaha, zooo lekker!

 • Antwoorden Axelle 1 september 2013 om 12:01

  heel leuke foto’s!

 • Antwoorden Tamara 1 september 2013 om 12:00

  Wat een leuke foto’s! Zo te zien heb je een leuke week gehad!

 • Antwoorden Milou 1 september 2013 om 11:53

  Lekker lang artikel zeg! :) Teske is alweer 18. Volwassen. Keep on the good work!

 • Antwoorden Mathilde 1 september 2013 om 11:51

  Heel erg leuk, zoals altijd!
  Xx

 • Antwoorden Lieze 1 september 2013 om 11:46

  Wauw, je horloge! <3.

 • Antwoorden MySimplySpecial 1 september 2013 om 11:30

  Wat een leuke foto’s allemaal! Het ziet er uit als een leuke week!

 • Antwoorden Laurien 1 september 2013 om 11:27

  Wow je haar zat echt zo mooi toen je uit eten ging! Kun je daar een tutorial van doen? Ik heb ook een keer bij dat restaurant gegeten en ik vond het ook echt heerlijk :)

 • Antwoorden liske 1 september 2013 om 11:23

  Super cool! Leuke foto’s!!

 • Antwoorden Jana Vmh 1 september 2013 om 11:21

  Die foto van jouw en Mert is zo cute ^^ x

 • Antwoorden femketje 1 september 2013 om 11:18

  super leuke foto’s :D

 • Antwoorden Lies 1 september 2013 om 11:09

  Die visgeur in kleding heb ik ook al een paar keer gehad. Ik werkte in een grote kledingzaak en moest vaak de kledij die we van het hoofdkantoor toegestuurd kregen uitpakken, en dan gebeurde het vaak dat er een soort visgeur in hing. Ik denk dat dat door de verpakking komt of zo? Het heeft denk ik niets met vis te maken ;)

  Ik heb trouwens een beetje dezelfde rugproblemen als jij, ik moet mijn houding ook corrigeren. Maar dat lukt zo moeilijk! Als ik mijn houding corrigeer, voelt het zo onnatuurlijk aan en dan ga ik na een tijdje weer ‘gewoon’ (dus slecht) staan. Lukt het bij jou een beetje?

 • Antwoorden Aimee 1 september 2013 om 11:03

  Laatst kocht ik brood op de markt en die rook ook al naar vis haha !

 • Antwoorden I scream beauty 1 september 2013 om 10:54

  Leuke foto’s!!

 • Antwoorden Jolie 1 september 2013 om 10:41

  Is die blouse van viscose gemaakt? Als dan kan de visgeur kloppen, eigenlijk ook weer niet want dat betekent dat ze je blouse niet of niet goed gewassen hebben. Als dat niet het geval is is er iets heel raars gebeurd!

 • Antwoorden Fabianne 1 september 2013 om 10:37

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien, haha. En dat eten bij Popocatepetl ziet er echt goddelijk uit, jammie!

 • Antwoorden Lisanne 1 september 2013 om 10:36

  Leuke foto’s en verhaaltjes!

 • Antwoorden Anna 1 september 2013 om 10:33

  Wat een leuke foto’s, je hebt veel leuke en gezellige dingen gedaan! Ik moest echt lachen om die laatste foto, appel met pindakaas lijkt me zó smerig haha.

 • Antwoorden Lievehelpwatmoetikaan 1 september 2013 om 10:33

  Ik vind dit altijd zo leuk om te zien!

 • Antwoorden Kim 1 september 2013 om 10:32

  Leuke foto’s! Ik ben wel benieuwd hoe die chips- en suikerspin maker gaan bevallen :)

 • Antwoorden Sophie 1 september 2013 om 10:30

  Oeh, Popocatepetl is zó lekker. Het is alleen zo jammer dat hij bij ons in Nijmegen in een ‘berucht’ straatje ligt. Wat leuk trouwens dat je zo’n chips- en suikerspinnenmaker mag testen! Dat lijkt me echt heel cool, haha. En die sushi van Oriënt Plaza. Jum. Ik wist niet dat ze ’n drive hadden, maar goed. Het is daar echt mooi! Ben je ooit binnen geweest? Ze hebben zo’n vijver met vissen erin, haha. De Japanse keuken is ook een van mijn favo’s. :-)

 • Antwoorden Charile 1 september 2013 om 10:29

  Super leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Minke 1 september 2013 om 10:27

  Leuke foto’s!!

 • Antwoorden Marloes 1 september 2013 om 10:26

  Wat een superleuke foto’s weer Teske! Popocatepetl is inderdaad erg lekker eten. Ik vraag bij de nacho’s altijd om wat salsa.

 • Antwoorden Lexi 1 september 2013 om 10:22

  Leuke foto’s allemaal!

 • Antwoorden Tessa 1 september 2013 om 10:18

  Leuke foto’s! Waar heb je het shirtje op de 6e foto vandaan, hij is echt onzettend leuk!

  Liefs

 • Antwoorden Lisanne 1 september 2013 om 10:14

  Leuke foto´s! Wat tof dat je chips en suikerspin makers mag testen voor je blog, ik ben benieuwd!

 • Antwoorden Eef 1 september 2013 om 10:12

  Charmante broer indeed! Ik pleit voor een hele Joppe-special! Who’s with me ladies?:)

  • Antwoorden Danielle 1 september 2013 om 10:35

   Jaaaaaaaaa! Een Joppe-Special !
   Kan je please een keer een artiekel maken waar Joppe vaker in terug komt?
   Een soort Tag About Yourself maar dan met Joppe :D

  • Antwoorden Claudia 1 september 2013 om 10:47

   Ik dacht al dat ik de enige was haha!

 • Antwoorden Tea 1 september 2013 om 09:59

  Nirvana op je shirt <3
  Leuk weekje heb je achter de rug :)

 • Antwoorden Daphne 1 september 2013 om 09:59

  Wat een leuke foto’s!

 • Antwoorden Beau 1 september 2013 om 09:57

  Ziet er weer leuk uit! :)

 • Antwoorden kim 1 september 2013 om 09:53

  kun je weer eens een unboxin video doen?
  super leuk dit!
  x

 • Antwoorden Marloes 1 september 2013 om 09:52

  Super leuke week!

 • Antwoorden Kikki 1 september 2013 om 09:46

  Echt heel leuk om te zien en leuke foto’s!

  liefs

 • Antwoorden Imke 1 september 2013 om 09:45

  Leuke foto’s!!! Je video is vast een shoplogggg. Ben benieuwd naar de suikerspin & chips maker!! Xxx

 • Antwoorden Babette 1 september 2013 om 09:45

  Leuke foto’s zitten er bij! Ik vind die lipkleur je erg mooi staan!

 • Antwoorden Beautytalk 1 september 2013 om 09:44

  Super leuke foto’s!
  Eefje

 • Antwoorden Gulcin 1 september 2013 om 09:37

  Yeah shoploggg stond boven in.

 • Antwoorden sophie 1 september 2013 om 09:28

  Wat een leuke foto’s weer! Ja, ik vind ook dat ze pepernoten maar heel het jaar door moeten verkopen, die dingen zijn te lekker.

 • Antwoorden Nikki 1 september 2013 om 09:27

  Leuke foto’s, je haar valt me altijd op. Ziet er altijd zo mooi uit!

 • Antwoorden Fleur Penning 1 september 2013 om 09:23

  Ik hou van een “life in pictures” ik hoop dat je dat zeker blijf dan! In de trein was je toch een filmpje aan het bewerken ? Ben je echt in Vegas geweeest, zoo cooool daar wil ik altijd al naartoe !!! Maar mijn grootste droom is uitgekomen (met reizen) ik ben naar Australie geweest !!! Ik was wel jong maar weet nog heel veel gelukkig.
  Xxxxxxx fleur

 • Antwoorden Isabel 1 september 2013 om 09:22

  Leuke fotos! Dat van hunkemoller lijkt me wel erg handig!

 • Antwoorden Caro 1 september 2013 om 09:18

  Leuke foto’s! Wat een leuke verassing dat filmpje voor je verjaardag! Die foto van jou en mert is zo lief! :-)

 • Antwoorden merel 1 september 2013 om 09:17

  hey, leuke foto’s, die suikerspin machine is echt cool ik heb er ook zo een! je moet alleen wel goed oefenen haha!

 • Antwoorden Eline 1 september 2013 om 09:16

  Veel leuke foto’s heb je gemaakt, ik vond het eerst ook altijd heel eng me te laten adviseren bij de Hunkemoller, maar die dames zijn altijd heel vriendelijk en lief!

 • Antwoorden Britt 1 september 2013 om 09:11

  Hele leuke foto’s weer!

 • Antwoorden Jonne 1 september 2013 om 09:09

  Het filmpje is een shoplog:) Staat helemaal boven in!

 • Antwoorden Suzanne 1 september 2013 om 09:05

  De foto’s zijn niet zichtbaar.

 • Antwoorden Ashleey 1 september 2013 om 08:56

  Heel leuk! Herkenbaar met trein reizen, ik ga nooit met de trein, maar als ik ga heb ik ALTIJD pech al 7 keer op rij. En beha maat ik had het in Duitsland laten meten en toen kwam ze aan met cup 70G en het paste nog goed ook, terwijl ik normaal altijd 85D droog. Terwijl ik helemaal niet zulke grote borsten heb.

 • Antwoorden Resy 1 september 2013 om 08:56

  Leuke foto’s weer om te zien!

 • Antwoorden Marjolein 1 september 2013 om 08:51

  Ik ben echt jaloers! Jij maakt altijd vanalles mee en ik doe nooit wat behalve naar school gaan -,-

 • Antwoorden Vienna 1 september 2013 om 08:49

  Hele leuke foto’s Teske!

 • Antwoorden Monique 1 september 2013 om 08:42

  Wat een leuke foto’s! Gaaf Iphonehoesje, en wat een service bij de Hunkemuller.

 • Antwoorden Lara 1 september 2013 om 08:29

  Wat een leuke week!!

 • Antwoorden Kimberly 1 september 2013 om 08:25

  Aaa je iphone hoesje is echt heel erg leuk! Tof! En de skyline van Rotterdam ziet er inderdaad mooi uit, die wil ik ook nog wel eens zien hihi.

 • Antwoorden Daniëlle 1 september 2013 om 08:25

  Aaah leuk iPhone hoesje!
  Ik kan heel weinig BH’s bij Hunkemöller krijgen voor mijn maat, dus ik ga meestal naar de Sapph winkel, daar helpen ze ook super goed met elke maat en soort BH! :D

 • Antwoorden Beautydagboek 1 september 2013 om 08:23

  Leuke week! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat ontzettend leuk moet dat zijn om een eigen banner te hebben :)

 • Antwoorden Renée 1 september 2013 om 08:18

  Leuke week !

 • Antwoorden Juul 1 september 2013 om 08:03

  Heel toevallig heb ik vorige maand bij de Primark ook een sjaal gekocht met een aparte vislucht.. Me vriendinnen zeiden dat die lucht uit een fabriek komt, en dat het daar vaak zo ruikt. Ik vraag me nogsteeds af hoe het nou komt! Wat een leuke week heb je gehad! Ik liep zaterdag in Gouda, want mijn vriend woont hier (Ik woon zelf in Venray), en ik hoopte zo jou tegen te komen! En die enchiladas met kaas zien er heerlijk uit!

 • Antwoorden Britt 1 september 2013 om 07:47

  Super leuk zeg!

 • Antwoorden Anneloes 1 september 2013 om 07:08

  Wat een hoop leuke dingen kun je in één week doen! Je iPhone hoesje is tof en ik ben heel benieuwd naar de suikerspinmachine!

 • Reageer