I love summer tag!

26 juni 2013

Ik heb hem al vaker voorbij zien komen en omdat ik toch ook mijn zomer favorieten graag met jullie wilde delen ga ik nu ook de ‘I love summer TAG’ doen. Ik heb hem wel ietwat aangepast, want er waren namelijk meerdere variaties. Ik heb de vragen die ik het allerleukste vond geselecteerd en die gebruikt. Summer, here I come!

Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?

Ik merk dat ik met de warmere dagen steeds meer en meer naar de roze kleuren grijp, terwijl ik daar eerst helemaal niet zo van was. Hierboven zie je ‘Isn’t she precious?’ van Rimmel en ‘Acid Watermelon’ van L’oreal Paris. Beide heerlijke roze kleuren, waarvan de een iets lieflijker en de ander iets extremer is. Klik hier en hier voor swatches.

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?

Ik kon niet helemaal goed kiezen, vandaar de zes kleurtjes die je hierboven ziet. Zoals je merkt is roze wel echt mijn ideale zomerkleur, zowel op mijn nagels als op mijn lippen. Ik word er gewoon vrolijk van! Op de eerste foto zie je de Essence gel tint in ‘Flashy Apricot, de Essence Stay Matt lipcream in ‘Smooth Berry’ en de NYX soft matte lip cream in ‘Antwerp’. Op de tweede foto staan de Maybelline 14 hour lipstick in ‘Neverending Pink’, de Rimmel Apocalips lip laquer in ‘Celestial’ en de Anastasia Beverly Hills lipgloss in ‘Sharona’.

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?

Ik denk dat bovenstaand armbandje toch wel echt mijn ultieme zomeraccessoire is. Hij is van Forever21 en ik vind de mix tussen het schattige vriendschapsarmbandje en de wat stoerdere studs ontzettend leuk. Bovendien is hij kleurrijk en dus lekker vrolijk!

Door Katrina

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?

Mijn favoriete zomertrend is nu toch wel de muscle top. Dit is een shirt zonder mouwen met vaak een wat groter armgat. Loshangende stof en een casual look. Muscle tops zijn ideaal voor mij! Ze zijn wat aan de stoere kant, ze zijn simpel en luchtig en door de grote armgaten zit er ook nooit iets strak onder je oksel. Dat vind ik vreselijk! Wel draag ik er altijd een hempje onder, want als je je BH ziet is dat niet echt classy.

Wat is jouw favoriete geurkaars in de zomer?

Dat moet toch wel mijn geurkaars van de Ikea zijn, met appelgeur! Appel is zo’n fijne, frisse geur die ik eigenlijk in elk jaargetijde wel fijn vind. In de winter ruik ik hem graag in combinatie met kaneel en vanille, in de zomer is hij lekkerder met geuren als aardbei en perzik.

Wat is je favoriete zomerparfum?

In de zomer draag ik eigenlijk voornamelijk body splashes en geen parfum, omdat ze een stuk lichter zijn en ik het ook fijn vind om snel te kunnen wisselen met geurtjes. Deze van Bath & Bodyworks zijn heerlijk! Helaas niet in Nederland te koop, maar mocht je eens in Amerika komen moet je écht eens ruiken aan hun fragrance mists.

Wat neem je mee naar het terras of naar het strand?

Mijn absolute musthaves zijn zonnebrandcrème en een zonnebril. Beide beschermen mij tegen de zon en dat is ook wel nodig, want waar mijn huidje vroeger op vakanties nog binnen no time bruin werd, wordt hij nu vooral binnen no time rood. Vooral mijn schouders moet ik niet vergeten in te smeren, want die zijn het meest vatbaar. Mijn zonnebril is van hout en ik vind hem ook echt ontzettend zomers. Hij komt van Woodify!

Wat is jouw favoriete zomerdrankje?

Dat is toch wel ananassap. In feite drink ik vrijwel alles en maak je me ook erg blij met cassis of fernandes, maar ananassap is toch wel het ultieme zomerse drankje. Als hij lekker koud en niet al te troebel is, is het ideaal voor op een terrasje of op het strand. Helaas is het niet zoals hier op de foto in blikjes te vinden bij ons!

Wat is jouw favoriete zomermuziek?

Op een of andere manier trek ik in zomers altijd heel erg naar rapmuziek toe. Vandaar dat het nummer wat je hierboven ziet ook van rapper Macklemore. Het is dan geen heel vrolijk nummer, maar wel mijn favoriet op het moment. Hij heet ‘Wings’. Naast dit nummer vind ik ook ‘Started From The Bottom’ en ‘Blurred Lines’ ontzettend lekker.

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?

Het is zo lang licht! Ik kan nu gewoon video’s en foto’s voor mijn site in de avond maken en dat scheelt echt ontzettend veel haastwerk. Bovendien hou ik enorm van de warmte en is de wereld ook veel mooier wanneer alles in bloei staat.

En tot slot, wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

Ik heb eigenlijk nog geen concrete plannen! Ik weet niet of ik ergens heen ga deze vakantie, want misschien ga ik wel na de vakantie, omdat het dan minder druk overal is. Ik kan gelukkig mijn eigen vakanties indelen met een eigen bedrijf en mijn vriend heeft dat ook. Wel weet ik dat ik veel ijsjes ga eten, veel leuke dingen ga doen en hopelijk veel ga genieten van de zon!

Wat vind jij het allerleukste aan de zomer?

80 reacties

 • Antwoorden roselien 28 juni 2013 om 16:08

  Waarom ga je niet een opleiding visagie doen of cursussen daarvan om je kennis en vaardigheden nog meer uit te breiden?

 • Antwoorden Aysu 27 juni 2013 om 22:30

  De laatste tijd luister ik heel vaak naar Drake, onder andere ook ‘Started from the bottom’. Weer een leuk artikel zoals altijd :)

 • Antwoorden Ilona 27 juni 2013 om 17:15

  op de laatste foto sta je super leuk en heb je echt een leuke outfit aan :)

 • Antwoorden Nannick 27 juni 2013 om 15:46

  Leuke tag en de outfit op je laatste foto vind ik echt super cute staan!

 • Antwoorden Susan 27 juni 2013 om 15:36

  Leuke tag. Je kan ook een bandeau onder een muscle top dragen ipv een bh :)

  • Antwoorden Teske 27 juni 2013 om 16:01

   Maar dan zie je vaak alsnog een stukje huid en dat wil ik niet.

   • Antwoorden inge 4 juli 2013 om 22:31

    Ben je dan echt zo onzeker?

    • Antwoorden Teske 5 juli 2013 om 00:20

     Nee, niemand hoeft gewoon meer huid van mij te zien dan nodig is. Ik vind zoiets hetzelfde als een heel kort rokje of broekje.

 • Antwoorden Minke 27 juni 2013 om 14:21

  Leuk artikel!

 • Antwoorden Lytje 27 juni 2013 om 13:50

  Leuk om te lezen! Die geurkaars heb ik ook, hij ruikt erg lekker.

 • Antwoorden Savannah 27 juni 2013 om 12:59

  Het allerleukste aan de zomer vind ik het humeur van de mensen, iedereen is altijd zo heerlijk vrolijk! :)

 • Antwoorden Joyce 27 juni 2013 om 11:50

  Hele leuke tag!

 • Antwoorden Anna 27 juni 2013 om 11:40

  Wat een leuke tag! Die lakjes zijn echt heel mooi.

 • Antwoorden Marleen 27 juni 2013 om 10:30

  Leuk tag. Die nagellakjes zijn echt heel mooi, net als muscle tee’s, zit inderdaad geweldig. En wat een leuke outfit op de laatste foto!! Het leukste aan de zomer vind ik dat het lekker warm wordt, dunne kleren en heerlijk ijsjes kunnen eten tot ’s avonds laat, en niet te vergeten dat ik vakantie heb! ;)

 • Antwoorden rosalie 26 juni 2013 om 22:09

  Happy Hour bij Starbucks <3

 • Antwoorden Coolechick.nl 26 juni 2013 om 22:00

  Ik draag ook het meest roze in de zomer! Btw, het jurkje dat je daar aan hebt is echt ontzettend leuk! Haha. Ik vind het leukste aan de zomer dat je gewoon zonder jas naar buiten kan (meestal) en de kleding die je dan kan dragen! En uiteraard ook net zoals jij zei: Dat het langer licht blijft is zeker ook een heel groot voordeel aan de zomer natuurlijk! Bedankt voor de artikels, je hebt me laten inzien dat beautybloggen helemaal niet lui zijn is zoals ik het noemde, sorry daarvoor!

  Tof artikel, bedankt!

 • Antwoorden Vera 26 juni 2013 om 21:56

  Leuke tag! Ik vind de vakantie het leukst aan de zomer. Even een tijdje heerlijk ontstressen, opstaan wanneer je maar wilt, geen zorgen om huiswerk en alleen maar leuke dingen doen! X ^.^

 • Antwoorden amber 26 juni 2013 om 21:55

  leuke tag !!
  wat ik het leukste aan de zomer vind is het lekker weer (als dat nog komt)
  en zomervakantie natuurlijk , zwemmen , geen jas aan hoeven , bbq’en en lekker naar het park met mn honden / in het gras spelen en gewoon zitten

  i love you (en de zomer)

 • Antwoorden Lisanne 26 juni 2013 om 21:53

  JAAA, al die vrolijke roze tintjes zijn perfect voor de zomer! Dat armbandje is super leuk! Appelgeur is echt heerlijk!

 • Antwoorden Seva 26 juni 2013 om 21:51

  -Het allerleukste aan de zomer is, als wanneer ik een dag vrij ben het zonnetje schijnt! (heerlijk in bikini in de tuin slapen op het bed) haha maar denk dat iedereen dat wel heeft.

  -Galia meloenen volop weer eten, het is echt een verslaving ik eet zo één hele meloen op in mijn pauze, heb dit overigens ook tijd lang met komkommers gehad (ik ben dol op gezond eten hihi)

  -Op vrije dagen, lekker één dag naar een andere stad gaan om te shoppen (met mijn zus en moeder, maar vaak alleen vindt dat heerlijk), daarom zijn vrije dagen met lagere temperaturen niet goed voor mijn portemonnee haha laat mij maar werken.

  -Ook bestaat mijn vrije dagen uit schoonmaken/opruimen vindt het heerlijk om lekker te poetsen en de vakantie is daar ideaal voor ramen open muziekje aan en gaan!

  Voor de rest bestaat mijn vakantie alleen uit werken, ik ga niet op vakantie zodat mijn collega’s met kinderen heerlijk op vakantie kunnen (ik neem zelf altijd één week in de herfstvakantie om naar London te gaan, shoppen shoppen shoppen) dat is voldoende, ik geef al genoeg uit aan mijn shopdagjes hihi.

 • Antwoorden Hilde 26 juni 2013 om 21:32

  Leuke tag!!

 • Antwoorden Kimberly 26 juni 2013 om 21:27

  Liefde voor roze kleurtjes! <3

 • Antwoorden lucia 26 juni 2013 om 21:22

  haha teskee! leuk artikel en ik vind het ook wel vet dat je nu naar hiphop luisterd! check becky g een uit zij is zo vet!

 • Antwoorden Mai 26 juni 2013 om 21:17

  Leuke tag! Ik ben vooral dol op het weer, ik wil zon zon en nog eens zon. Helaas gaat dat niet altijd door, maar ik ben ook gek op vakantie hebben, laat nog buiten zitten en inderdaad de natuur, het is niet zo vies en grauw. Ik heb ook altijd last van een winterdip, haha. Dus gelukkig is het weer zomer. En ik ben trouwens echt in love met je zonnebril <3

 • Antwoorden Whitley 26 juni 2013 om 20:30

  Super om te lezen!

  xx

 • Antwoorden Bianca 26 juni 2013 om 20:15

  Leuke tag om te lezen!

 • Antwoorden Ella 26 juni 2013 om 20:14

  Leuke tag enz he,maar ik begin je tags een beeeeetje beu te worden..

  • Antwoorden Lalalalala 26 juni 2013 om 20:26

   Als je de tags een beetje beu begint te worden kijk je er toch gewoon niet naar ???!!!
   Ps teske ik vind je tags wel super duper leuk hoof !

  • Antwoorden Teske 27 juni 2013 om 00:57

   Dit is de eerste tag sinds bijna een maand.

 • Antwoorden Merel 26 juni 2013 om 19:56

  Wat zie je er leuk uit op die laatste foto! Ook een erg leuk artikel :)

 • Antwoorden Beautytalk 26 juni 2013 om 19:54

  Leuke tag.. helaas is van zomer weinig te merken :(
  Eefje

 • Antwoorden Teresa 26 juni 2013 om 19:44

  Wings vind ik ook een heel goed nummer! Ik vind Macklemore zelf dan ook heel goed en ben gek op zijn cd ‘THE HEIST’.

  De kleuren van de lipproducten spreken me ook heel erg aan en de nagellak ook!

  I love the summer !

 • Antwoorden Jana 26 juni 2013 om 19:35

  Leuk om te lezen :) x

 • Antwoorden Sinem 26 juni 2013 om 19:18

  Haha, ik dacht dat jij Katrina was! Je lijkt er op die foto :)

 • Antwoorden Zoë 26 juni 2013 om 19:09

  Tof nummer van Macklemore!

 • Antwoorden Tessa 26 juni 2013 om 18:48

  Leuke tag,
  die laatste foto is echt leuk <3
  x

 • Antwoorden Estrella 26 juni 2013 om 18:42

  Leuke tag!

 • Antwoorden Cato 26 juni 2013 om 18:31

  super leuke tag! la la la van naughty boy is echt een heel leuk nummer!

 • Antwoorden Axelle 26 juni 2013 om 18:15

  heel leuke tag!

 • Antwoorden lisan 26 juni 2013 om 18:11

  wauw super leuk x

 • Antwoorden Annebelle 26 juni 2013 om 17:57

  Lijkt me heerlijk als je op vakantie kan gaan buiten het hoogseizoen!

 • Antwoorden Anouk 26 juni 2013 om 17:41

  Leuk gedaan hoor met die tag!

 • Antwoorden Vera 26 juni 2013 om 17:37

  Die topjes met grotere arm gaten zijn zo leuk!

 • Antwoorden Sheela 26 juni 2013 om 17:36

  Ohh, love voor pineapplejuice x

 • Antwoorden Sanne 26 juni 2013 om 17:15

  Leuk om te lezen plus leuke tag! (:

 • Antwoorden Vanessa 26 juni 2013 om 16:56

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Lieve 26 juni 2013 om 16:26

  Deze tag heb ik al zo vaak voorbij zien komen, maar hij blijft leuk!

 • Antwoorden Rijkje 26 juni 2013 om 16:21

  Leuke TAG ! (:
  Ik vind denk ik het leukste aan de zomer dat ik weer helemaal vrolijk ben , en dat je geen school hebt , haha !

 • Antwoorden Denise 26 juni 2013 om 16:20

  Allerleukste aan de zomer is toch wel de kleding. Ik ben gek op blote schouders. Klinkt misschien beetje vreemd, maar het zit zoveel lekkerder. Gewoon minder opgesloten

 • Antwoorden Emmely Schipper 26 juni 2013 om 16:11

  Leuk, ik heb hem ook gedaan!

 • Antwoorden Martina 26 juni 2013 om 16:06

  Mooie producten !!

 • Antwoorden Mandy 26 juni 2013 om 15:58

  Leuk om te lezen, deze tag wil ik ook nog gaan doen! En je outfit op de laatste foto staat je echt goed!

 • Antwoorden Ashley 26 juni 2013 om 15:52

  /leuk om te lezen!

 • Antwoorden Axellee 26 juni 2013 om 15:52

  Erg leuke tag ! :D

 • Antwoorden Tara 26 juni 2013 om 15:48

  Superleuke tag!

 • Antwoorden Meera 26 juni 2013 om 15:47

  Hoe doe je dat met je blog als je op vakantie gaat? Xxxx love you

 • Antwoorden Laura 26 juni 2013 om 15:47

  Leuke tag! Zelf heb ik hem ook gedaan alleen wel met een paar andere vragen.

 • Antwoorden Milou 26 juni 2013 om 15:44

  Ik vind vooral de zweer heel fijn. Je merkt toch vooral dat mensen veel vrolijker zijn dan dat ze in de winter of herfst, of in dit geval ook de lente alleen maar te zeiken zitten over het weer.. En mijn verjaardag! Jeeeh. BTW: Leuk artikel.

 • Antwoorden MySimplySpecial 26 juni 2013 om 15:41

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Femke 26 juni 2013 om 15:29

  Hoe doe je dat eigenlijk als je op vakantie gaat met je blog? Schrijf en film je dan gewoon ook? Ik wil het echt graag weten! xxx

 • Antwoorden Dionne 26 juni 2013 om 15:18

  Wat leuk om te lezen! ;)

 • Antwoorden Maureen 26 juni 2013 om 15:14

  Wat een leuke tag! Ik heb net een uur geleden toevallig de Essence Stay Matt lipcream gekocht in 02 smooth berry en heb hem nu op, verliefd op de kleur en was al tevreden met mijn andere! (:

 • Antwoorden Isabel 26 juni 2013 om 15:06

  Leuke tag :)

 • Antwoorden Sannah 26 juni 2013 om 15:02

  Leuke tag!

 • Antwoorden Kelly 26 juni 2013 om 14:58

  Hele leuke tag!

 • Antwoorden Noor 26 juni 2013 om 14:56

  Super leuk om de lezen en leuke foto’s!

 • Antwoorden Charile 26 juni 2013 om 14:52

  Leuke tag!

 • Antwoorden Lotte 26 juni 2013 om 14:36

  Super leuk!

 • Antwoorden Kimberley 26 juni 2013 om 14:30

  Hmm, ananassap! Ik hou ook van roze :D

 • Antwoorden Daphne 26 juni 2013 om 14:27

  Super leuke tag ! xxx myyy

 • Antwoorden Rozemarijn 26 juni 2013 om 14:22

  Het allerleukst aan de zomer vind ik dat iedereen vrolijk is en naar buiten gaat. BBQen en vooral heerlijk zwoele zomeravonden met een drankje op een terras. Heerlijk !

 • Antwoorden Brecht 26 juni 2013 om 14:20

  Superleuke tag , zoiets moet je vaker doen ! Ik ga dit jaar op vakantie naar Amerika , dus ik ga de body splashes echt even uitproberen ! :D Grappig , want ik trek me ook steeds meer aan de kleur roze , ookal is het niet echt myn kleur.. i love the summer ! <3

 • Antwoorden simone 26 juni 2013 om 14:20

  Leuke tag! En op die foto van jezelf heb je echt een super leuk hempje aan!

 • Antwoorden Danielle 26 juni 2013 om 14:18

  Leuk om te lezen. Ik vind het ook veel fijner dat het langer licht is. Alleen soms kan ik dan niet in slaap komen door het licht. De zon zou eigenlijk een uitknopje moeten hebben. Of ik moet gewoon betere gordijnen kopen, haha.

 • Antwoorden beautybysandra 26 juni 2013 om 14:15

  Wat een leuke tag, echt leuk om te lezen!

 • Antwoorden F&F 26 juni 2013 om 14:13

  Leuk om te lezen! Op onze blog komt ‘ie soon!
  x

 • Antwoorden femketje 26 juni 2013 om 14:12

  yay! leuk ingevuld ;D

 • Antwoorden Jana Vmh 26 juni 2013 om 14:08

  Heel erg leuke tag en mooie foto van jezelf :D Wat ik normaal het leukste vind aan de zomer is het mooie weer.. Maar in België kan dat wel eens tegenvallen :/ En de zomer geeft me ook gewoon een beter humeur!

 • Antwoorden Irenka 26 juni 2013 om 14:04

  Roze <3 Het allerleukste aan de zomer vind ik persoonlijk dat ik weer ongegeneerd jurkjes en rokjes kan dragen :) Daar word ik blij van. Verder heb ik niet gek veel met de zomer, het is leuk dat ik veel vrij ben, op vakantie ga en jarig ben, maar die hitte hoeft van mij niet zo. Ook al is daar nu niks van te merken.

 • Antwoorden Dinieke 26 juni 2013 om 14:03

  Leuk bericht! :)

 • Reageer