Girl crush: Jennifer Lawrence

23 april 2013

Het is al weer heel lang geleden dat ik over een celebrity heb geschreven. Waarschijnlijk, omdat ik me de laatste tijd niet meer zo bezig houd met de gossip in Hollywood. Wel kijk ik nog veel interviews, omdat ik het gewoon erg leuk en interessant vind om te zien hoe sterren op vragen reageren. De laatste tijd viel een celebrity op. En niet zo’n beetje ook. Ik zag haar al in The Hunger Games, maar echt een grote indruk liet ze toen niet bij mij achter. Toen ik haar weer zag in Silver Linings Playbook, raakte in geïnteresseerd. Ik heb het over Jennifer Lawrence.

Ik denk dat veel van jullie dit plaatje wel zullen herkennen. Hier speelde Jennifer in The Hunger Games, de rol van Katniss Everdeen. Hier leerde ik haar van kennen, al was dit niet de eerste grote rol die ze speelde. Ze verscheen eerder al in Winter’s Bone en in X-men, maar die films heb ik allebei niet gezien.

In The Hunger Games vond ik haar goed en vooral heel mooi, maar echt wegblazen deed ze me niet. Pas toen ik de boeken van de Hunger Games las, had ik door hoe goed zij eigenlijk bij de rol van Katniss paste.

Toen zag ik haar in Silver Linings Playbook en verbaasde ze mij met haar acteerwerk. In The Hunger Games had ze iets emotieloos over zich heen en al paste dat natuurlijk bij de rol, vond ik haar in deze film iets leuker om naar te kijken.

Ik heb deze film al vaker behandeld op mijn site, maar hier alsnog even de trailer voor de mensen die hem nog niet kennen. Deze film gaat over twee mensen met een bipolaire stoornis. Samen met Bradley Cooper vertolkt ze de rol echt prachtig en ik heb enorm genoten. Geen wonder dat ze voor deze rol ook een Oscar won.

Hier is ze met haar Oscar. Ze maakte bij de awardshow wel gelijk een aardige indruk, want vlak voordat ze het podium ging struikelde ze over haar jurk en viel ze. Vervolgens gaf ze een van de meest grappigste speeches/interviews die ik ooit gezien heb.

Dit interview geeft maar weer eens aan hoe belachelijk sommige vragen van interviewers zijn.

“The fall, what happened?” “What do you mean ‘what happened?’, I tried to walk the stairs with this dress.”

Ik vind het zo heerlijk hoe ze zo nuchter en misschien zelfs een beetje ongemakkelijk reageert op de vragen. Ze is oprecht grappig en ik heb niet het idee dat ze een rol speelt, zoals veel celebrities wel doen. Ze is lekker lacherig en daar houd ik van. Ze doet me soms een beetje denken aan Emma Stone.

Over de Oscars gesproken; kijk naar die jurk! Wat prachtig! Ik vind heel vaak de jurken die door celebs bij awardshows worden gedragen niet zo mooi, maar af en toe komt er een exemplaar langs zoals deze waar ik echt blij van wordt. Zoiets zou ik wel aan willen op mijn trouwdag, ha!

Als het gaat om make-up, heeft ze niet vaak iets bijzonders op. Meestal heeft ze rustige ogen met veel nepwimpers en een roze of nude lipkleur. Een peachy of roze kleur op haar wangen en dan is ze klaar. Ik denk ook dat ze niet zoveel make-up nodig heeft, die natuurlijke look vind ik haar wel staan. Waar ik wel over twijfel is haar haarkleur. In de bovengenoemde films heeft ze donker haar, maar buiten die films zie je haar meestal met blonde lokken. Toch denk ik dat ik haar donkere manen mooier vind staan. Ik heb het gevoel dat haar ogen daarmee mooier uitkomen.

Wat vinden jullie, donker of licht haar? Wat staat mooier?

Als jullie geïnteresseerd zijn geworden, dan wil ik jullie nog graag even dit interview meegeven. Moviefone Unscripted is mijn favoriete interviewsoort. Hierin is er geen interviewer, maar worden de vragen door de geïnterviewden zelf aan elkaar gesteld. Bovendien mogen ze af en toe zelf een vraag verzinnen. Behalve dat Josh Hutcherson en Elizabeth Banks hierin geweldig zijn, is Jennifer ook weer heerlijk grappig. Een van mijn favoriete stukjes is bij 9 minuten en 50 seconden. ‘Cake balls!’ Ze is gewoon lekker ongeremd.

Dit is wel weer genoeg van mijn blije gepraat over mijn nieuwste liefde op Hollywood gebied. Ik ben heel benieuwd wat jullie van Jennifer Lawrence vinden!

111 reacties

 • Antwoorden Anna 10 december 2013 om 19:33

  Ja! Jenn is fantastisch!!
  Ik vind haar zo grappig terwijl ze niet grappig probeert te zijn XD.
  ook is ze echt een hele goede actriece!!

  • Antwoorden Lena 10 april 2016 om 14:24

   Ik vind haar zwart haar veel mooier en het komt ook zo veel natuurlijker uit.

 • Antwoorden Fieke 16 mei 2013 om 22:13

  Je zegt dat ze zo heerlijk nuchter reageert… Maar ze had gedronken voor de Oscars.

 • Antwoorden Manon 29 april 2013 om 12:18

  BLOND!!!

  • Antwoorden Lol 22 juli 2013 om 12:22

   Het staat haar alle twee wel goed maar blond is inderdaad ook heel mooi

 • Antwoorden Xandra 28 april 2013 om 18:19

  Jennifer Lawrence is echt een goede actrice! Ik vind dat ze zo een speciale stem heeft.. &Ik vind haar bruin haar VEEEEEEL mooier dan haar blond haar!!

 • Antwoorden Sofie 27 april 2013 om 16:43

  Ik ben echt mega fan van Jennifer Lawrence!!!!! :D
  -I love The Hunger Games, echt mooi verhaal
  -Ze is een super actrice
  -Ze is echt grappig, heb heel veel interviews met haar gezien
  -Haar karakter is een beetje zoals die van mij :)
  Sinds ik fan van haar ben heb ik bijna alle films gezien waar ze in speelt.
  (House At The End Of The Street vond ik wel enge schrikmomenten hebben xD)
  Maar ik ben echt fan van Jennifer Lawrence!

 • Antwoorden Sophie 26 april 2013 om 20:47

  Mijn celeb girl crush is dan toch echt emma stone, en als ik dit zie doet ze me er inderdaad wel aan denken. allebei zo grappig en gewoon lekker zichzelf, geweldig!

 • Antwoorden Jasmine 26 april 2013 om 18:52

  Jennifer Lawrence komt zo heerlijk verfrissend spontaan over. Haar speech backstage is ook grappig en niet gerepeteerd als het bij andere lijkt. Vind haar wel leuk net als Emma Stone, welke haarkleur dan ook.

 • Antwoorden Laura 25 april 2013 om 17:37

  HARTJE JENNIFER LAWRECNE !! bekijk de catching fier teaser trailer ook zeker eens ! ik was echt waar onder de indruk van haar schoonheid. stunning :)

 • Antwoorden Jamilla 25 april 2013 om 12:15

  Jaaaa love her! Ik vind haar zo leuk he, vooral dat ze zo lekker awkward en droog reageert altijd. Ik vind haar echt hilarisch <3

 • Antwoorden ”Girl-crush” Lauren Conrad | 25 april 2013 om 08:07

  […] dag, als een klein beetje ontspanning voo Zoals jullie misschien al wel bij de blog van Teske hebben gezien, ”girl-crush!” Crush natuurlijk niet in de betekenis van ”verliefd […]

 • Antwoorden Melisa 24 april 2013 om 13:28

  Hey! I love J. Lawrence, zij is zo leuk! En oh mensen, ik ben net een filmreview blog begonnen, dus als je van films houdt, net als mij, moet je zeker even checken! Ik zit op op bloglovin: MelisaWatches

 • Antwoorden Shelley 24 april 2013 om 12:41

  hahahahah dat interview is geweldig !

 • Antwoorden Cheyenne 24 april 2013 om 11:49

  Jaaaaa Jen is echt geweldig! Sinds de casting van THG ben ik helemaal weg van haar, ze is zo down to earth en grappig! Ik vind het zonde dat ze haar haar heeft kort geknipt – ik vind langer leuker- maar ze kan het heel goed hebben!

 • Antwoorden kim 24 april 2013 om 11:28

  Ik houd van Jennifer Lawrence, ze is mijn favoriete actrice en The Hunger Games is mijn favoriete film!
  Ze is inderdaad echt ontzettend grappig!!

 • Antwoorden Ilona -Kleedmeaan.nl 24 april 2013 om 11:28

  Ik vind haar echt fantastisch! Echt een leuke, oprechte, niet door Hollywood verpeste actrice!

 • Antwoorden Myrthe 24 april 2013 om 08:23

  Superleuk, ik vind Jennifer echt een superleuke actrice. Om interviews met haar kan ik altijd heerlijk lachen. Beide films heb ik trouwens gezien, en ze is echt heel goed (:

 • Antwoorden Tara 24 april 2013 om 07:44

  Ik let amper op de acteurs in Hollywood en andere delen van Amerika, maar Jennifer viel mij inderdaad ook op.
  Het is dat ik lid ben van de HITKRANT (iets wat ik allang niet meer wil, maar ik kan het pas in oktober stopzetten), want anders had ik ook nooit van haar gehoord.
  Ik vind dat Jennifer iets eigens heeft, en zich niet laat meetrekken, en daarom is ze mijn girlcrush!

 • Antwoorden celine 23 april 2013 om 22:57

  geweldig interview
  ik vind haar het mooist met het blonde haar

 • Antwoorden Lara - Clue of style 23 april 2013 om 22:54

  Ik vind haar echt ge-wel-dig!

 • Antwoorden Chantal 23 april 2013 om 22:39

  Ik heb ook beide films gezien! Zij is erg leuk, hoop nog vele films van haar te zien! :)

 • Antwoorden Merel 23 april 2013 om 22:39

  Ik vind haar helemaal niet zo mooi :D, sorry! Wel is ze geweldig als Katniss. Die film is sowieso erg geslaagd. Het boek is beter, vind ik, maar hoe ze het sfeertje van het boek te pakken hebben gekregen in de film is echt ongekend. En dat is wel grotendeels te danken aan Katniss! Verder vind ik donker haar ook mooier. Blond is gewoon zo girl-next-door-ik-ben-je-gezicht-al-meteen-weer-vergeten (ook al ben ik zelf ook blond :p).

 • Antwoorden Josephine 23 april 2013 om 21:55

  Jaaaa zij is zo leuk! Ik heb zo hard gelachen om dat Oscar interview, daardoor vond ik haar heel leuk :D

 • Antwoorden Lisanne 23 april 2013 om 21:47

  Ze is prachtig! Absoluut een crush, sowieso. Ik moet Silver Linings Playbook echt nog eens zien… En X-Men is best aan te raden, dus misschien leuk om eens te kijken? :)

 • Antwoorden Rosalie 23 april 2013 om 21:45

  Ik ben super fan!
  En dan komt ook nog eens deel twee van de honger spelen uit (film) whoehoee!

  • Antwoorden Merel 23 april 2013 om 22:39

   Ja, en hopelijk ook deel drie. Dan zijn we voorlopig nog niet klaar! :D

   • Antwoorden Cheyenne 24 april 2013 om 11:51

    En Mockingjay -deel drie- wordt in twee delen verfilmd!

    • Antwoorden Jannee 24 april 2013 om 18:40

     Iedereen weet wanneer ze Mockingjay Part 1 gaat eindigen, zoals je bij Twilight het ook kan vinden in het boek:(

 • Antwoorden Jannee 23 april 2013 om 21:03

  Je moet X-Men echt zien!
  Ze speelde ook in The Bill Engval Show, ook grappig om te zien.
  Ook Pokerhouse was mooi, heftig, maar wel heel mooi en goed gespeeld.
  Ik ben al fan van haar sinds The Hunger Games, omdat alles zo natuurlijk overkwam, alsof ze het al inderdaad 15 keer had gezien en alles herkende van de vorige Spelen.

  Dat laatste interview was met Josh Hutcherson!
  Als je wilt lachen, moet je interviews opzoeken met hun twee bij elkaar.
  Je zag het al, ze gaan op elkaar door en maken het enorm grappig.

  Ik ben een klein stalkertje als het om haar en Josh gaat…

 • Antwoorden suzanne 23 april 2013 om 20:50

  Haha, ik heb precies hetzelfde met Taylor Swift en Lauren Conrad!
  Maar Jennifer is echt een goede actrice!!

 • Antwoorden R en L 23 april 2013 om 20:42

  Lieve Teske, mijn vriendin en ik zitten te denken om zelf ook een blog te maken samen. Maar we hebben geen flauw idee hoe dat moet en hij je een eigen site kan aanmaken. Zou je mischien een keer in een filmpje of tekst kunnen uitlegen hoe je dat ongeveer doet ?

  • Antwoorden Rosalie 23 april 2013 om 21:46

   Dat zou ik ook heel graag willen!

 • Antwoorden Minke 23 april 2013 om 20:30

  Ik vind haar ook echt super leuk!

 • Antwoorden Suzanna 23 april 2013 om 20:16

  Ik vind haar fantastisch!

 • Antwoorden Merel 23 april 2013 om 20:08

  Ik kijk nu al bijna elke dag de trailer van catching fire!!!! ik ben echt zoo blij als hij uitkomt!!! zij is echt geweldig!!!!!

 • Antwoorden Axelle 23 april 2013 om 20:02

  hmm ik heb totaal niks met haar haha, maar ik vind haar wel leuk in THG :)

 • Antwoorden Ann* 23 april 2013 om 19:48

  Ik vind jou er wel een beetje op lijken eigenlijk qua innerlijk,lekker nuchter en grappig

 • Antwoorden Rijkje 23 april 2013 om 19:48

  Jaaaaa , love her ! c:
  haha , ik vind blond opgestoken / vast mooier , maar los donker !

 • Antwoorden Iris 23 april 2013 om 19:41

  Ik vind haar echt geweldig , ze is grappig en ze is 1 van de weinige sterren die zich gewoon gedraagt als een niet beroemd persoon ondanks dat ze zo beroemd is. Donker haar staat haar beter vind ik. :)

 • Antwoorden MrNicolerful 23 april 2013 om 19:39

  Omg, zij is zo grappig! En ze speelde haar rol echt goed in beide films. Ik ben echt dol op haar. Ze is een super goede actrice!

 • Antwoorden Sena 23 april 2013 om 19:31

  Haha wat grappig! ik heb een tijdje geleden een blogpost geschreven met precies dezelfde titel!

 • Antwoorden Joanydvv 23 april 2013 om 19:28

  Ik vind haar ook een geweldige actrice. Ze paste perfect bij het beeld wat ik in mijn hoofd had toen ik de Hongerspelen voor het eerst las. Ik vind haar trouwens ook geweldig in de verfilming van The Silver Linings Playbook al heb ik dat boek nog niet gelezen.
  Wat ik overigens nog wel van plan ben, want de film was heerlijk :)

 • Antwoorden Hester 23 april 2013 om 19:24

  Ik heb nog nooit een film van haar gezien, maar ze is wel mooi (vooral met donker haar vind ik) en lekker zichzelf inderdaad, als je stukjes van de interviews ziet. Leuk!

 • Antwoorden Judith 23 april 2013 om 19:00

  Wie heeft er niet stiekem een girlcrush op Jennifer? Ze is ontzettend knap en heel talentvol!

  • Antwoorden Lol 22 juli 2013 om 12:36

   Iedereen vind haar mooi al geven sommigen het niet graag toe. Jennifer Lawrence is de beste actrice ever <3

 • Antwoorden iemand:) 23 april 2013 om 18:51

  ik vind haar veel mooier met blond haar :)
  ze ziet er echt heel anders uit als ze bruin haar heeft

 • Antwoorden Emilie 23 april 2013 om 18:38

  Ik vind ze het mooist met bruin haar! Ik kan niet wachten tot Catching Fire uitkomt!

 • Antwoorden Femke 23 april 2013 om 18:36

  Ze is zo grappig en knap! Omg, jaloerss ;$ I really love her ♥♥♥

 • Antwoorden Tessa 23 april 2013 om 18:17

  Ik vind haar gewoon heerlijk!, zo oprecht en mooi.
  Zag ook een interview van de oscars waar haar ouders en broer bij stonden, zo lief!!
  ze blijft echt haarzelf.
  Waar ik een girlcrush op heb is Emma Watson, zij is ook zo oprecht lief..en prachtig!

  wieehhhh! <3

 • Antwoorden Dani 23 april 2013 om 18:02

  Oh The Hunger Games moet ik nog steeds gaan kijken. Met dat blonde haar doet ze me wat denken aan de meid die in de clip Wake Me Up When September Ends van Green Day speelt. Ik dacht ook altijd dat zij dat was, maar volgens mij niet.

 • Antwoorden Martha 23 april 2013 om 17:15

  Zij is zo’n leuke vrouw, ik moet echt altijd om haar lachen. Ik vind haar blond haar mooier staan. Dan oogt het wat zachter.

 • Antwoorden Jenn. 23 april 2013 om 17:13

  In dat filmpje ook elke keer de opluchting wanneer ze de goede interviewer heeft gevonden, hahaha :’)

 • Antwoorden Jenn. 23 april 2013 om 17:10

  Zij is écht een heldin, heb dat filmpje van die speech echt al wel 10x gezien en elke keer lig ik even dubbel. Die hilarische awkwardness, te leuk haha.

 • Antwoorden Noah 23 april 2013 om 17:07

  Haha, ze is ook mijn girl crush! In X-Men speelt ze echt een leuke rol van één van mijn favoriete X-Men ; Mystique. Ze is ook echt heel mooi in deze film.

  Voor Winter’s Bone is ze ook genomineerd voor een Oscar, maar verloor van Natalie Portman (dat zij de Oscar won was trouwens wel terecht) Jennifer speelt echt een hele sterke rol. Je moet haar ook in de Poker House kijken. Ze heeft in die film een verkrachtingsscène en ook al is het echt afschuwelijk om naar te kijken, ze speelt echt heel goed!

  Ik vind haar met allebei de haarkleuren prachtig, maar ik ben toch wel een beetje ‘opgegroeid’ met haar blonde haren.

 • Antwoorden julien 23 april 2013 om 16:58

  donker haar.
  en ik ben ook al helmaal gek van de hunger games !!

  xoxo julien
  ps.ik vind het echt heel leuk wat je allemaal doet.
  je bent altijd zo leuk vrolijk en maakt super luk video’s&artikelen !!

 • Antwoorden Sophie 23 april 2013 om 16:48

  ik vind haar echt mooi! haha

 • Antwoorden Nina 23 april 2013 om 16:47

  Heel leuk! Ik herkende haar op de eerste foto echt niet, terwijl ik wel the hunger games heb gezien. :p

 • Antwoorden Merel 23 april 2013 om 16:44

  Goshh ik hou echt van The Hunger games!!!!! ik vind haar echt geweldig! ze is echt een groot voorbeeld voor mij!!

 • Antwoorden sophie 23 april 2013 om 16:18

  Wat een geweldig interview! Wat een leuke vrouw:)

 • Antwoorden Gerlinde 23 april 2013 om 16:14

  Wat een geweldig mens, ik mag haar. Ik vind wel dat ze er veel mooier uit ziet zonder make-up eigenlijk.

 • Antwoorden laura 23 april 2013 om 16:07

  donker vind ik mooier! en dat interview is zo leuk hé haha.

 • Antwoorden Louise 23 april 2013 om 15:56

  Ik heb drie dagen geleden nog the Huger Games gezien, toevallig

 • Antwoorden Hilde 23 april 2013 om 15:55

  Ben ik de enige die haar niet kende?! Haha ;)

 • Antwoorden Sammie *klik voor blog* 23 april 2013 om 15:51

  Het blijkt dat ze nu haar haar tot haar schouders heeft…pff waar las ik dat nou?
  Girlscene.nl volgensmij!

 • Antwoorden Mrstrendy 23 april 2013 om 15:34

  Die speeche was echt grappig !!! Leuk artikel xxx

 • Antwoorden meera 23 april 2013 om 15:34

  Leuke meid! lief gezichtje

 • Antwoorden Audrey Rose 23 april 2013 om 15:32

  Hahahaha Jennifer en Demi Lovato zijn mijn girl crushes =) Maar op de laatste ”blonde foto” doet ze me denken aan die ene nederlandse Barbie..

 • Antwoorden Lieze 23 april 2013 om 15:23

  Ik ben a big fan van Jennifer Jalwrence, vooral in de HungerGames!

 • Antwoorden Mandy 23 april 2013 om 15:18

  Ik zag haar voor het eerst in Silver Linings Playbook, echt mooi meisje en een enorm goede actrice!

 • Antwoorden miesemuis 23 april 2013 om 15:03

  Zij was mijn laatste winnares bij mijn Girl Crushes en ze is nog steeds mijn nummer 1. Wat een fantastische vrouw!

 • Antwoorden Betul 23 april 2013 om 14:46

  Ik HOU van haar. Ze is echt m’n idool. Lekker nuchter en helemaal zichzelf. Net als wat jij zei, net Emma Stone.

 • Antwoorden Anneke 23 april 2013 om 14:44

  Ja, ze is echt geweldig leuk. Vind haar, samen met Emma Watson en Emma Stone, echt een leuk persoon van zichzelf zeg maar.

 • Antwoorden Elise 23 april 2013 om 14:18

  Ik heb nog nooit een film van haar gezien, maar door Tumblr weet ik in welke films ze gespeeld heeft. En ook door Tumblr weet ik dat ze een goed gevoel voor humor heeft. Door jouw blogpost wil ik graag een film van haar zien. Dat Oscar-interview is ook echt megagrappig :p

 • Antwoorden Linda 23 april 2013 om 14:06

  Ik vind het maar een raar mens xd

 • Antwoorden Nancy 23 april 2013 om 13:26

  Ik kende haar niet! Maar vind dat blond haar haar het mooist staat

 • Antwoorden Suzanne 23 april 2013 om 13:17

  Leuk! Ik ben het echt met je eens, ze speelt echt heel goed! Ik vind haar reacties supergrappig bij het eerste filmpje.

 • Antwoorden Just Love Life 23 april 2013 om 12:16

  mooie vrouw! ik ken haar alleen van the hunger games, ben wel erg benieuwd naar het vervolg van deze film!

 • Antwoorden Sabine 23 april 2013 om 12:12

  Yup. Crushing hard.

 • Antwoorden Rosalie 23 april 2013 om 11:55

  Ik hou van dat interview <3

 • Antwoorden Esther - Mango Sorbetto 23 april 2013 om 11:44

  Ik vind juist het blonde haar mooier staan.. ze heeft recentelijk trouwens een nieuw kapsel genomen, een lange bob. Google maar eens op Jennifer Lawrence New Haircut ;-)

 • Antwoorden Annelie 23 april 2013 om 11:44

  Ik vind haar erg mooi en allebij de haarkleuren kan ze goed hebben :)

 • Antwoorden Melanie 23 april 2013 om 11:20

  Jennifer is echt een beauty! Qua innerlijk en qua uiterlijk. Ik weet niet of ik haar donker of blond mooier vind. Ze kan het allebei goed hebben :-)

 • Antwoorden Keytothefuture 23 april 2013 om 10:51

  Hahaha dat interview bij de oscars.
  Ik vind haar ook zo geweldig!

 • Antwoorden Charlotte 23 april 2013 om 10:29

  Ik vind haar ook echt mooi maar wat ik zo geweldig aan haar vind is dat ze zo lekker nuchter is gebleven!

 • Antwoorden Mariska 23 april 2013 om 10:25

  Ik ken haar niet, maar het is wel een mooie vrouw om te zien hoor!

 • Antwoorden Edith 23 april 2013 om 10:14

  Ik vind haar ook heel leuk en alles staat haar ook!

 • Antwoorden Esther 23 april 2013 om 09:53

  Ik vind haar echt geweldig. Echt zo’n mooie vrouw. :D

 • Antwoorden Stell 23 april 2013 om 09:49

  Ik vind haar ook echt heel leuk, vooral omdat ze zo echt overkomt :) Ik heb heel erg gelachen bij het eerste interview filmpje!

 • Antwoorden Mariette 23 april 2013 om 09:45

  Hahaha ik heb dat stukje dat ze viel echt te vaak gezien en vooral die speech erna! Ik vind haar ook echt geniaal ^^.

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Kimberley 23 april 2013 om 09:10

  Ik vond haar ook heel goed spelen in Silver Linings Playbook :) En bruin haar vind ik echt veel mooier staan, haha.

 • Antwoorden Jody 23 april 2013 om 08:56

  Ik ben ook fan van Jennifer Lawrence. Vooral in de Silver Linings Playbook vond ik haar geweldig. Ze blijft zo gewoon en grappig ondanks haar succes. En ja het is nu eenmaal een prachtige vrouw.

 • Antwoorden Sanne 23 april 2013 om 08:48

  Ik vind haar echt geweldig. Ik had de boeken eerst gelezen en toen ik haar in de film zag, paste het plaatje perfect. Ze is een geweldige actrice en in het echt lijkt ze me ook heel leuk. Inderdaad heel nuchter en puur, ze zegt wat ze denkt en speelt geen rol. Ik hoop dat ze zo blijft!

 • Antwoorden Lotte 23 april 2013 om 08:41

  Jaaa, ik heb ook een beetje een girlcrush op Jennifer Lawrence! Ik vind donkere haren haar veel mooier staan, veel natuurlijker en intenser, en haar ogen komen dan beter uit.

 • Antwoorden Bowties2jewels.nl 23 april 2013 om 08:35

  Ze is ook echt mooi, en ik dacht precies zo over haar na de film ging ik pas het boek lezen en toen dacht ik precies het zelfde dat ze heel goed de rol vertolkt! kan niet wachten op The Hunger games 2

 • Antwoorden femketje 23 april 2013 om 08:28

  ze is ook echt gorgeous :D

 • Antwoorden Ilse 23 april 2013 om 08:24

  Ik vind haar ook erg mooi. Ik vind haar wel beter staan met donker haar dan met blond. Ze heeft ook helemaal niet veel make-up nodig, ze is zo al mooi genoeg van zichzelf. :-)

 • Antwoorden Nicole 23 april 2013 om 08:23

  jaa, ik ben de laaste tijd ook gek op haar. Ze is zo leuk en mooi :)
  Ik vind wel het bruine haar mooier staan. x

 • Antwoorden Demi 23 april 2013 om 07:47

  Ik vind haar echt een geweldige actrice :) in de film ‘the house at the end of the street’ was ze ook echt fantastisch!

 • Antwoorden Marieke 23 april 2013 om 07:33

  Jaaaa, zij is leuk! Heerlijk, dat interview! Ik ben voor blond haar, denk ik.

 • Antwoorden Dana 23 april 2013 om 07:31

  Ik vindt der echt super grappig gwn normaal niet arrogant ofzo !
  Super leuke actrice ook vindt ik haar rol in de hungergames echt gaaff !
  Blond haar staat er ff iets liever

  Ps teske je blogg is SUPER!!

  Xx Dana

 • Antwoorden Natasja 23 april 2013 om 07:20

  Ik ben echt gek op Jennifer Lawrence, juist door hoe ze de rol van Katniss speelde, ze deed het echt zo goed en paste perfect bij hoe ik me Katniss voorstelde. Ik vind absoluut het donkere haar beter bij haar staan. Vraag me af wat haar natuurlijke haarkleur is.

 • Antwoorden Charile 23 april 2013 om 07:13

  Leuk :)

 • Antwoorden Ashleey 23 april 2013 om 07:10

  Ik kende haar nog niet, maar wat een mooie en inderdaad grappige vrouw!!! En ik vind toch blond haar mooier staan, iets liever.

 • Antwoorden Martina 23 april 2013 om 07:09

  Ik vind haar ontzettend mooi en leuk!

 • Antwoorden Ester 23 april 2013 om 07:07

  Mooie vrouw! Heel liefelijk ziet ze er uit. :)

 • Antwoorden Maureen 23 april 2013 om 07:00

  Ik vind haar echt een mooie meid, en ze blijft ook zo lekker normaal, heerlijk vind ik dat!

 • Antwoorden Laura 23 april 2013 om 06:56

  Prachtige vrouw en donkerblond vind ik haar het mooist staan.

 • Antwoorden Kimberly 23 april 2013 om 06:53

  Ik vind haar een leuke vrouw, lekker nuchter en een goede actrice :)

 • Antwoorden Tessa 23 april 2013 om 06:26

  Ik vind dat het een mooie vrouw is!

 • Antwoorden Sofie van winkel 23 april 2013 om 06:16

  Mooie vrouw! Zachte uitstraling heeft ze :)

 • Reageer