My Life In Pictures

21 april 2013

Familieweekend, een inhaaltoets, uit eten en een lekker zonnetje. De afgelopen twee weken waren weer fijn. Verder heb ik eigenlijk even niks voor deze intro. My life in pictures, het artikeltje wat ik twee keer per maand maak om jullie een kijkje in mijn leven te geven door middel van foto’s, gemaakt met mijn mobiel.

Ik ben gék op mijn nieuwe, fuzzy vest van eBay. Hij heeft oortjes op de capuchon en dat maakt het nog net een stukje leuker. Vanbinnen is hij van fleece en daardoor heerlijk warm. Ik heb deze echt ongelofelijk veel gedragen de laatste tijd. Ik kan de verkoper gek genoeg niet meer terugvinden in mijn account, maar als je zoekt op ‘cute vest/hoodie’ moet je hem wel kunnen vinden.

Whie, zelf een frappuccino gemaakt zoals je ze bij de Starbucks krijgt! Of nouja, wel ietsje anders natuurlijk. Ik moest en zou iets met mijn caramelsaus van Hershey’s doen en nu vond ik eindelijk een goed iets waar ik het veelvuldig overheen kon gieten. Ik ga hier nog een recept voor op mijn blog voor maken.

Uit eten met lieve Sabien, zoals jullie hebben kunnen zien in ‘Mijn dag’. We gingen naar La Cubanita in Rotterdam. Hoewel het eten wel vrij vettig was en er enorm veel mensen waren, heb ik wel genoten en was alles lekker. Onbeperkt tapas voor €17,50 op doordeweekse dagen is ook echt helemaal geen geld. Tapas is altijd fijn, ik hou van kleine hapjes!

Leren voor mijn inhaaltoets Duits. Hij ging best goed hoor, maar elke keer als ik weer Duitse woorden zie raak ik een beetje gefrustreerd. Na m’n examen wil ik nooit meer iets met die taal te maken te hebben, haha!

Oude filmpjes op mijn computer terugkijken en dan opeens dit terugzien. Awwh! Dit was ons ratje Scraps, maar zij is vorig jaar helaas overleden. Ik mis haar wel een beetje! Zien jullie trouwens hoe gezond en mooi mijn haar er hier uitziet? Ik weet dat veel van jullie mijn lok missen, maar ik wil hem voorlopig nog even niet terug. Het was gewoon teveel gedoe en hij werd altijd vettig door mijn glanzende voorhoofd.

Ik lijk een klein beetje op een jongetje hier, met mijn nieuwe wijde jasje en het wijde shirt. De pet had ik op, omdat het regende, maar eigenlijk vind ik het stiekem ook leuk om hem ‘normaal’ bij een outfit te dragen.

We gingen op familieweekend in Overasselt en het weer zag er van tevoren echt prachtig uit! Helaas heeft het de dagen zelf wel een paar keer geregend, maar zondag was het wel echt heel lekker.

Zonnetje!

We zaten dus in een kamphuis in Overasselt. Ik heb een vrij grote familie en ik zie de meeste ervan niet zo vaak. Vandaar dat het altijd wel leuk is om ze een keer per jaar een weekend lang te zien. Gewoon grappige spelletjes doen, beetje ouwehoeren en in de avond hebben we met bijna 100 man voor een groot scherm gezeten om naar Iris te kijken. Mijn nichtje, die meedoet aan The Next Pop Talent. Het was haar eerste liveshow en ze is door naar de volgende!

Na familieweekend zat ik bij Mert in de zon en maakte ik deze foto. Jullie waren er op Instagram nog niet helemaal uit wat het was, maar dit zijn dus wolken en de zon. Leek me duidelijk, eigenlijk! Ik vond het er wel heel tof uit zien.

Lekker in een tanktop en mijn haren naar achteren. Ik hou van de zon!

Zo grappig, soms koop ik iets en vergeet ik het weer zodra het binnen is. Zo ook met dit kettinkje. Een paar maanden geleden gekocht, maar hij was bedolven geraakt onder allerlei spullen. Ik vond hem terug en gelijk heb ik hem meerdere dagen om gehad. Deze vind ik echt heel mooi! Hij is (natuurlijk) van Forever21.

Yes, een nieuwe favoriete app! Dit is Icomania en in dit spel moet je door middel van plaatjes tvseries, films, bekende personen, landen of merken raden. Soms kan het best lastig zijn! Dit zou dan bijvoorbeeld ‘Avatar’ zijn. Ik zag het er de eerste keer echt niet in.

IJsje halen bij Clevers, in Overloon. Hier hebben ze echt ongelofelijk lekker ijs! Ik had de smaken crocantino, bosbessen en kiwi. Mocht je er in de buurt wonen (er zijn trouwens nog een paar ijszaken van Clevers in Limburg), ga dan zeker eens langs. Yum!

Toen we ergens liepen kwamen we opeens deze papegaai tegen. Echt een schatje! Hij kon helaas niet praten, of hij heeft het in ieder geval niet aan ons laten horen. Wel zat hij heel schattig zijn tongetje uit te steken.

Fitnessen. Voor het eerst sinds maanden! Mijn conditie is er echt op achteruit gegaan en ik merk dat ik echt meer wil gaan bewegen als ik fit wil blijven. Bovendien kom ik tegenwoordig veel makkelijker aan. Hier heb ik 22 minuten op de loopband gerend. Of nouja, ik heb de helft gelopen en de helft gerend. Alsnog is dit echt een record voor mij, met mijn slechte conditie en rare ademhaling.

Soms heb ik wel echt een beetje een gebrek aan inspiratie hoor. Of nouja, ik heb allemaal hele grote ideeën, maar die zijn dan weer net iets te groot voor hoeveel tijd ik heb om ze uit te voeren. Ik denk dat ik de laatste tijd ook heel veel met school in mijn kop zit. Over drie weken doe ik al examen. Iek!

Toen ik naar huis fietste dacht ik in eerste instantie van veraf dat er een schaap bij ons in de tuin stond, maar het was de hond van mijn tante! Hij heet Mozart en het is echt een hele, hele lieve hond. Heel zachtaardig en rustig.

Mama had ontzettend lekker gekookt. Couscoussalade met bruschetta’s plus zelfgemaakte spread met zongedroogde tomaatjes en basilicum.

En nepkip van de Vegetarische Slager! Dat bedrijf is trouwens van de man van Marianne Thieme, van de Partij van de dieren. Dit is oprecht het lekkerste nepvlees wat ik ooit heb gegeten.

Twee van mijn nieuwe favorieten. Het L’oreal Le Vernis lakje in ‘Acid Watermelon’ en de NYX matte lip cream in ‘Antwerp’. Allebei echt hele fijne producten.

Bwaaah, mijn laptop is langzaam! Het is dan ook wel een oude hoor en niet echt geschikt om foto’s op te bewerken. Maar als hij zo lang doet over het opslaan van foto’s word ik soms wel een beetje gek. Ik wil echt heel graag een nieuwe, eentje waarop ik prima video’s en foto’s kan bewerken. Toch maar eens met mijn broer kijken welke geschikt is.

Echt super leuk, die harde wind. Maar niet heus. 54 kilometer per uur is best hard. Zo hard dat ik de halve weg naar huis heb gelopen, omdat ik letterlijk bijna de sloot in werd geblazen. Ik zat al met mijn fiets in de berm. Ik haat het als het zo hard waait, zeker omdat ik tussen de weilanden woon en daar de wind nóg harder waait.

En tot slot, yay voor Japans snoep! Dit is alvast een sneak peak voor jullie voor een komende video over dit snoep. Ziet dit er niet ontzettend schattig uit?

Hoe gaat het met jullie?

108 reacties

 • Antwoorden Hannieke 1 mei 2013 om 00:14

  Als ik wist dat jij in overasselt en overloon was ik er meteen naartoe gegaan ;o
  omgg dicht bij me huis hahahah

  mooie fotos x

 • Antwoorden DaniëlleSabine 24 april 2013 om 12:55

  Dit zijn altijd van die leuke posts om te kijken :D Ik ben benieuwd naar dat Japanse snoep.

 • Antwoorden Lisanne 23 april 2013 om 22:28

  Leuk om te zien als altijd! :D Ik ben benieuwd naar het Japanse snoep!

 • Antwoorden Ilona -Kleedmeaan.nl 23 april 2013 om 14:49

  Leuk! Ik ben benieuwd naar het Frappucino recept!!

 • Antwoorden Estrella 22 april 2013 om 22:42

  Leuke foto’s.

 • Antwoorden Rosalie 22 april 2013 om 20:30

  Weer leuke weken Teske! Die wind was echt heel hinderlijk, ik had er donderdag ook heel veel last van :( Ik wilde die dag gaan hardlopen, maar na 2 km ging het echt niet meer hoor.

 • Antwoorden Brittney 22 april 2013 om 17:07

  Wow dat NIX product is echt cool

 • Antwoorden Esther 22 april 2013 om 17:03

  Echt, ik houuuu van deze artikels <3

 • Antwoorden Angela 22 april 2013 om 13:09

  Wat een gaaf vest met die oren zeg!

 • Antwoorden Suzanne 21 april 2013 om 22:08

  Dat fuzzy vest is zo leuk! Ik vind hem te gek! Leuke foto’s!

 • Antwoorden Anne 21 april 2013 om 21:50

  Oh dat vest, geweldig!
  In welke maat heb jij ‘m besteld? En zit ‘ie ruim bij jou of past ‘ie precies? :)

  • Antwoorden Anne 21 april 2013 om 21:52

   Ik ben namelijk bang dat m’n armen te lang zijn voor de Aziatische maten ;-)
   Maar ik ben ong. net zo lang als jij. 1,72 meter.

 • Antwoorden Ilse 21 april 2013 om 20:28

  Toffe foto’s zeg en heerlijk dat de zon er weer is. :)

 • Antwoorden suzanne 21 april 2013 om 20:18

  Dit vind ik echt een van je leukste blogposts!

 • Antwoorden kim 21 april 2013 om 20:00

  Die 1e foto, daar lijk je net op zo’n perfect meisje . Wat je bijvoorbeeld ook op weheartit tegen komt ( Do you know what i mean?) Je make-up ziet er daar zo perfect uit en dan met dat cute vest echt wow!

 • Antwoorden Prim 21 april 2013 om 19:52

  Wat een leuke foto’s! Die hond lijkt echt heel erg op onze hond! En scraps wat een liefie was ie, door jou wilde ik ook altijd een ratje. Ow trouwens ik vond die lok ook wel leuk maar ik vind dit toch wel iets leuker staan :). Het is trouwens sneak peek i.p.v sneak peak.

 • Antwoorden Annelie 21 april 2013 om 19:09

  Leuke foto’s! Ik kende de app icomania nog niet maar ben wel erg benieuwd nu :)

 • Antwoorden Mariette 21 april 2013 om 19:02

  Dat Japanse snoep ziet er zeker leuk uit! Ik heb ook echt de wind vervloekt afgelopen weken…

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Anna 21 april 2013 om 18:58

  Leuke foto’s! Haha, dat je dacht dat die hond een schaap was… En wat een lieve rat <3

 • Antwoorden Nannick 21 april 2013 om 18:54

  Leuke foto’s en die foto met de wind is echt grappig. Daar kijk je echt zo van ‘whut’?

 • Antwoorden Brechtje 21 april 2013 om 18:08

  Weer een leuke My Life in Pictures. Het wordt eindelijk een beetje lekker weer, en dat is ook in jouw foto’s terug te zien. Jummmm ijs, daar heb ik nu echt heel veel zin in! :D

 • Antwoorden Jasmine 21 april 2013 om 17:56

  Onwijs schattige hoodie en wat die foto van de wolken is net een luchtkolom naar de hemel ofzoiets =]!

 • Antwoorden Jana 21 april 2013 om 17:49

  Leuke foto’s :D x

 • Antwoorden Hoi. 21 april 2013 om 17:25

  leuk! Wat vond je familie van Mert, die ging voor het eerst mee toch??
  xx

 • Antwoorden Maureen 21 april 2013 om 17:14

  Superleuke foto’s, en die hoodie is zo tof!

 • Antwoorden Ashley 21 april 2013 om 17:14

  Ik zie geen pictures (?)

 • Antwoorden kelly 21 april 2013 om 17:05

  Ik vind je eerlijk gezegd zonder lok mooier, maar die lok hoort wel weer een beetje bij jou! Moeilijke keus haha, ik laat het lekker aan j0u over!

 • Antwoorden Nancy 21 april 2013 om 16:42

  Leuk :D! je nieuwe vest is super schattig!

 • Antwoorden Inge 21 april 2013 om 16:05

  Leuke pics! Die hoodie en het kettinkje zijn super leuk!! Ben wel jaloers op jouw sportschool, gewoon een tv in/bij de apparaten?! Hoe relaxed is dat … Ik moet het doen met m’n iPhone!

 • Antwoorden Femke Schootstra 21 april 2013 om 15:53

  Die harde wind was zeker op donderdag, toen had ik buitengym. Echt niet normaal hoe hard het woei!

 • Antwoorden Nadi 21 april 2013 om 15:44

  Leuk haha! Ik woon ook tussen de weilanden en heb veel last van wind.

  (Ook nieuwe myweekinpictures op mijn blog, klik op mijn naam)

 • Antwoorden Kimberley 21 april 2013 om 15:34

  Leuke foto’s! Vooral de zomerse, ben blij dat het eindelijk een beetje zomer begint te worden :D

 • Antwoorden Samyra 21 april 2013 om 15:23

  Weer leuke foto’s zoals altijd =) Dat vest met die oortjes moet ik hebben haha

 • Antwoorden pien 21 april 2013 om 15:20

  leuk leuk!

 • Antwoorden The Sketched Chef 21 april 2013 om 15:11

  Altijd leuk dit soort artikelen !

 • Antwoorden Anne 21 april 2013 om 14:19

  Hele leuke foto’s! En die foto met die zon en de wolken is trouwens echt heel erg mooi. Liefs!

 • Antwoorden Lisa 21 april 2013 om 13:55

  Hoi! Ik ben echt een fan van jou, ik wou dat ik zo mooi was als jou, zo getalenteerd… Ik kijk jou video’s echt allang, toen je begon met Mylovebuglife uploadde je best vaak weer filmpjes, nu gaat dat wat achteruit, heb je geen motivatie meer? Haha, ook lees ik af en toe haatberichtjes op je site, best jammer, vind ik! Als er een DYTG9 komt ga ik proberen te komen om jou te eens te ontmoeten daar heb ik al van gedroomd toen je begon met Mylovebuglife, ik ben nog maar 12 dus ik draag nog geen make-up, maar ik volg wel nog steeds je goodxnightmare account (dat nu gewoon Teske de Schepper geworden is zie ik nu) je bent echt een super mooi meisje al van jongs af aan! Ik leer van jou, Teske! Ik mis je lok wel een beetje haha, maar toch vind ik je mooier en leuker zonder! Nou, dit was mijn berichtje zoal voor jou, ik hoop niet dat dit slijmerig over komt ofzo, jammer dat ik in België woon, ik wil jou zo graag een keertje ontmoeten!

  Groetjes,

  Lisa ♥♥♥♥

 • Antwoorden Elyse 21 april 2013 om 13:51

  Ik doe ook over 3 weken examen! En ik zit met mijn dierenblog haha. Succes daarmee alvast!

  Leuke diary!

 • Antwoorden Pien 21 april 2013 om 13:44

  Doe een Draw My Life video!

 • Antwoorden miesemuis 21 april 2013 om 13:33

  Ooh, die hoodie! Ik heb snel even op eBay geneusd en er zijn echt hele leuke! En cheap! Jippie! :)

 • Antwoorden Stephanie 21 april 2013 om 13:29

  Hele leuke foto’s! Die papegaai is echt heel schattig.

 • Antwoorden Jamilla 21 april 2013 om 13:11

  Leuk! Dat eten ziet er echt lekker uit haha!

 • Antwoorden Elena 21 april 2013 om 13:05

  Een tip voor een nieuwe computer zijn eigenlijk de laptops en computers van Apple. duur, ik weet het maar ze zijn zo handig in gebruik (wel effe wennen als je van microsoft komt’) en Imovie is veel gebruiksvriendelijker en makkelijker dan die van Microsoft.

 • Antwoorden L 21 april 2013 om 12:57

  Jaaa maak meer filmpjes van japans snoep dat is lachen !!

 • Antwoorden Japans snoep lover 21 april 2013 om 12:55

  Jaaa maak meer filmpjes van japans snoep dat is lachen !

 • Antwoorden Cynthia 21 april 2013 om 12:38

  Icomania is inderdaad een super leuke app! Soms dan denk ik echt wat moet dat zijn, maar dan plaats ik het op facebook, als dan iemand zegt wat het is denk ik: Ohja!

 • Antwoorden Annabel 21 april 2013 om 12:20

  Ik ken het wind probleem in de weilanden, zelf moet ik altijd 15 kilometer fietsen om naar school te gaan en 15 kilometer terug. Waarvan zo’n 8 kilometer door ver uitgestrekte weilanden gaat en daar is de wind zooo hard, vreselijk als je dat tegen hebt (is meestal)
  Xxxx

 • Antwoorden Lotte 21 april 2013 om 12:14

  Je nagellak, love it! Die wind was echt vreselijk inderdaad, ik fietste op een grote autoweg en werd bijna tussen de auto’s geblazen. Lekker veilig!

 • Antwoorden Sofie 21 april 2013 om 12:09

  Archg :s Duits, ik mag er niet aan denken om me daar terug in te moeten verdiepen :s
  Veel succes ermee! :D

 • Antwoorden Lisanneleeeft 21 april 2013 om 11:57

  Leuk fotodagboek! :D Leuk, ik zal ook eens naar je nicht kijken, ben wel benieuwd :)
  De wind is echt verschrikkelijk, ik woon aan zee, dus dan heb je dat al helemaal. Hoewel ik van de week een paar keer naar mijn werk er vanzelf heen werd geblazen, zoveel wind mee had ik, hihi :P

 • Antwoorden Myrthe 21 april 2013 om 11:56

  Echt hele leuke foto’s om te zien! En dat van de wind herken ik heel erg, ik moest laatst namelijk ook met 4 km zijwind (lees meeeeega harde windstoten) tussen 2 slootjes fietsen, en daarna nog 4km tegenwind… Niet mijn favoriete bezigheid kan ik je vertellen :P

 • Antwoorden elle 21 april 2013 om 11:53

  Altijd leuk dit artikel!

 • Antwoorden femketje 21 april 2013 om 11:51

  super leuke foto’s :D

 • Antwoorden Bianca 21 april 2013 om 11:48

  Super leuke foto’s! Altijd leuk om te zien!

 • Antwoorden Sabine 21 april 2013 om 11:39

  Leuk om te zien weer!

 • Antwoorden Sophie 21 april 2013 om 11:31

  wat een geweldige foto’s! en yummie dat ijsje looks delicious.

 • Antwoorden Quincy 21 april 2013 om 11:29

  Wat leuk, Overasselt ligt naast het dorp waar ik woon en mijn vader woont in Overloon. Het ijs van Clevers is geweldig, ik was eerst altijd verslaafd aan de smaak ‘cookies’ nu is yoghurt-bosvruchten mijn verslaving. Mocht je nog een x bij Clevers komen, dan raad ik je deze aan (:

 • Antwoorden Louise 21 april 2013 om 11:29

  Leeuk!

 • Antwoorden joliefie 21 april 2013 om 11:24

  Ha zo leuk altijd jouw foto’s!
  Ik word hier steeds zo rustig van :D

  Liefs,
  Joliefie

 • Antwoorden Djuli 21 april 2013 om 11:18

  Hele leuke foto’s :)

 • Antwoorden Chantal 21 april 2013 om 11:14

  Leuke foto’s

 • Antwoorden Sammie *klik voor blog* 21 april 2013 om 11:09

  Leuke foto’s!
  Mag ik vragen hoe je een foto bij een reactie doet?
  En is dat dan ook op de andere grote blogs?

 • Antwoorden Maaike 21 april 2013 om 11:02

  Yes, Japans snoep!

  Volgens mij heb ik ook een keer daar in Overasselt geslapen meer school. Grappig zeg

 • Antwoorden Laura 21 april 2013 om 11:01

  Leuke foto’s altijd leuk om te bekijken <3

 • Antwoorden Nina 21 april 2013 om 10:58

  Altijd weer leuk om te zien! (:

 • Antwoorden Axelle 21 april 2013 om 10:49

  leuke foto’s! & ik ben benieuwd naar de frappucino! :)

 • Antwoorden Laurien 21 april 2013 om 10:48

  Ik heb dat nepvlees van de vegetarische slager laatst ook gegeten. Inderdaad echt het lekkerste nepvlees dat er is! :)

 • Antwoorden I scream beauty 21 april 2013 om 10:48

  Ziet er leuk uit! Ik ben benieuwd naar het recept van de frappuchino!

 • Antwoorden Chloe 21 april 2013 om 10:48

  Dit blijft leuk om te zien! Die frappuccino ziet er heerlijk uit.

 • Antwoorden Iris 21 april 2013 om 10:44

  Eeey mijn opa en oma wonen in overasselt! Leuke foto’s!

  Xxx

 • Antwoorden Annelisa 21 april 2013 om 10:41

  Ik ben vorige week zaterdag ook nog bij Clevers in Overloon geweest.
  Dat ijs daar is zo goddelijk lekker!!
  Als je er nog eens heen gaat ,moet je de chocolade fondue is proberen.
  Dat is ook echt smullen geblazen!! =)

  Liefs.
  Meisje uit Horst x

 • Antwoorden Rafke 21 april 2013 om 10:39

  Het lijkt net alsof je daar met mijn ratje op je schouder zit. Hahaha (; look a like
  Xox

 • Antwoorden Sophie 21 april 2013 om 10:39

  Waah, Overasselt? Als Overasselt in Gelderland, naast Nederasselt en Heumen? (Misschien bestaat er een tweede?) Ik woon daar, haha!

  Wat een leuke naam heeft de hond van je tante trouwens! En, ik ben benieuwd naar de Japanse-snoep-vide0. Het verzinnen van dit snoep alleen al, zo bizar, maar heel erg leuk! :-)

 • Antwoorden Loren 21 april 2013 om 10:24

  Pff.. examens.. ik word er ook helemaal gestoord van. Ik heb Duits en Frans, maar de oefen-examens maak ik helemaal niet zo goed, dus daar ben ik echt wel een beetje bang voor.. Ik vind je vest trouwens geweldig! Hipsterr :)

 • Antwoorden Aria 21 april 2013 om 10:15

  Leuke foto’s!
  En dat Japanse snoep ziet er echt heel leuk uit zeg!
  xx Aria

 • Antwoorden Amanda 21 april 2013 om 10:13

  Grappig dat je Duits zo vervelend vind. Ik zou het best wel weer willen oppakken!

 • Antwoorden Zoe 21 april 2013 om 10:12

  Mmmm dat ijs

 • Antwoorden Edith 21 april 2013 om 10:12

  Leuke foto’s, de wolken foto is echt heel mooi!

 • Antwoorden Beautydagboek 21 april 2013 om 10:10

  Nu ben ik ook wel benieuwd naar dat vegetarische vlees!

 • Antwoorden Charile 21 april 2013 om 10:09

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Joyce 21 april 2013 om 10:08

  Hele leuke foto’s weer!

 • Antwoorden senna 21 april 2013 om 10:07

  Leuk!!

  Die ketting is echt suoer mooi !!!

  en zo’n hond hebben wij ook!!

 • Antwoorden Mrstrendy 21 april 2013 om 10:06

  Super leuk weer, vind het altijd zo leuk om dit te bekijken. De examentress snappen we wel hoor. Xxx

 • Antwoorden Hester 21 april 2013 om 09:49

  Ik dacht dat die wolken en zon foto een foto van een grot was, haha! Er zit op de een of andere manier diepte in. Verder heel erg leuke foto’s weer! Slome computers zijn wel echt heel irritant ja, haha.

 • Antwoorden Hilde 21 april 2013 om 09:40

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Natasja 21 april 2013 om 09:37

  Super leuke foto’s! Ik ben heel benieuwd naar je frappucino recept!

 • Antwoorden Julia 21 april 2013 om 09:35

  Haha bij die fitnessfoto: iemand heeft hem verstikt…
  Wat kijk jij als je aan het fitnessen bent;)

 • Antwoorden Renske 21 april 2013 om 09:21

  Ik ga altijd naar Clevers in Grubbenvorst, lekkerste ijs dat ik ooit heb gehad!
  De Verleiding in Venray is ook superlekker!

  X

 • Antwoorden Keytothefuture 21 april 2013 om 09:17

  Ik vind dit altijd zo’n leuk artikel :)

 • Antwoorden Bowties2jewels.nl 21 april 2013 om 09:13

  Hoe schattig is die trui met oortjes <3

 • Antwoorden Bibiche 21 april 2013 om 09:12

  Heey teske! Ik dat kamphuis was ik vorig jaar met kamp in groep 7! Zo ‘leuk omdat weer terug te zien x

 • Antwoorden emma 21 april 2013 om 09:03

  ben benieuwd naar het japanse snoep

 • Antwoorden Lois Lorinde 21 april 2013 om 08:52

  Oeeh, ben benieuwd naar de snoep video! En je vest met oortjes is zo awesome :)

 • Antwoorden sophie 21 april 2013 om 08:42

  Wat een leuke foto’s! Ik verheug me altijd op dit artikel.

 • Antwoorden Ashleey 21 april 2013 om 08:41

  Wat een leuke foto’s net als altijd! Dat ijs en dat japans snoep, ben benieuwd! Gelukkig is het eindelijk een beetje lente weer! Met mij gaat het opzich wel goed:D

 • Antwoorden Marthe 21 april 2013 om 08:36

  Leuke foto’s!

 • Antwoorden Monique 21 april 2013 om 08:23

  Hele leuke foto’s, en heb gelijk de app gedownload haha!

  • Antwoorden Sterre 21 april 2013 om 08:47

   Ja ik ook haha! Mooie foto’s! Die met de wolken en de zon is echt supermooi!

   x

 • Antwoorden Anne Solveig 21 april 2013 om 08:11

  Hele leuke foto’s! Er staat alleen ‘bij ons in de thuis’, en dat is denk ik ‘bij ons in de tuin’!

 • Antwoorden Minifilosoof 21 april 2013 om 08:05

  Die foto van de hemel ziet er echt cool uit! Ik hou van “My life in pictures”.

 • Antwoorden Babette 21 april 2013 om 07:37

  Leuke foto’s! Die foto van die zon en die wolken is echt heel mooi!

 • Antwoorden Ester 21 april 2013 om 07:32

  Leuke blogpost weer! En wat een prachtige lucht met die wolken en de zon. :)

 • Antwoorden Sofie van winkel 21 april 2013 om 07:29

  Super leuke foto’s weer! Het japanse snoep ziet er zo yummie uit :)

 • Antwoorden Kimberly 21 april 2013 om 06:49

  Ik heb iconmania laatst uitgespeeld haha! Leuke app is het. Leuk om je foto’s weer te zien :) Ik ben benieuwd naar de volgende snoep video!

 • Antwoorden Kiara.. 21 april 2013 om 06:42

  Ik speel ook icomania! Mooie foto met die wolken voor de zon!

 • Antwoorden Martina 21 april 2013 om 06:29

  Ohhhh dat ijs! Ben gek op dat soort ijs :)

 • Reageer