Films: Mini reviews en wanna see’s

2 april 2013

Hoewel ik mijn Pathé Unlimited pas veel te weinig gebruik, kijk ik toch vrij regelmatig films. Als het dan niet in de bioscoop is, zet ik er thuis wel eentje op. Films kijken vind ik ontzettend leuk, omdat het voor mij ontspannend werkt en ik ook erg geïnteresseerd ben in het filmwereldje. Bovendien ben ik ook best kritisch en let ik op veel kleine details. Welke films heb ik gezien en wat vond ik ervan? En naar welke films kijk ik echt uit op het moment?

‘Oz: The Great And Powerful’ is een modernere versie van het oorspronkelijke verhaal van de tovenaar van Oz. Het verhaal gaat over een goochelaar die in een reizend circus werkt. Als hij per ongeluk terecht komt in het land van Oz wordt hij aangewezen als de tovenaar, die volgens een voorspelling het land zou komen redden van de slechte heks. Hij krijgt de taak haar te verslaan, maar de vraag is of hem dat lukt, aangezien hij eigenlijk helemaal geen magische krachten heeft.

Eigenlijk had ik me helemaal niet verdiept in de film toen ik erheen ging. Ik wist dat James Franco en Mila Kunis erin speelde, dat het over een magisch land ging en dat er heksen in voorkwamen. Ik had zelfs niet door dat het een Disneyfilm was, terwijl ik zo van Disney houd. Hierdoor was mijn eerste reactie op de film wel enigszins anders dan hoe ik er achteraf tegenaan kijk. Ik struikelde namelijk een klein beetje over het ‘over-acting’ wat de acteurs deden. Ik hou gewoon niet zo daarvan, al snap ik achteraf dat dat natuurlijk niet anders kon in een Disneyfilm die gaat over heksen en een magisch land. Voor de rest vond ik het verhaal leuk, keek het goed weg en heb ik me vermaakt. Het echt grote pluspunt van deze film is de wereld die is gecreëerd door geweldige animaties. Ook personages als de aap en het porseleinen popje waren echt prachtig gemaakt. Hoewel ik denk dat de verhaallijn beter uitgewerkt had kunnen worden, heb ik mijn ogen uitgekeken. Ik zou willen dat ik zo kon animeren, dan kan je echt alles maken wat je in gedachten hebt. Deze film is trouwens ook geschikt voor kleintjes. Af en toe is het wat spannend, maar voor mensen van mijn leeftijd had hij nog wel wat enger gemogen.

‘So Undercover’ is een film met Miley Cyrus in de hoofdrol. Ze speelt hier een jonge privédetective die wordt ingehuurd door de FBI. Ze moet undercover gaan op een universiteit om de dochter van belangrijk persoon in de gaten te houden en te beschermen. Aangezien zij totaal niet tussen de tuttige, typisch Amerikaanse meisjes thuishoort, is dat nog best een grote opdracht.

Goed, wat zal ik zeggen. Om eerlijk te zijn zette ik ‘So Undercover’ op, omdat ik zin had in een slechte film. Mijn voorspelling klopte, want deze film was nou niet echt eentje voor de Oscars. Het was een leuke film, daar niet van, maar hoe de film in elkaar zat, de ‘humor’, het acteerwerk en de actie? Echt niet goed. Dat maakt op zich niet veel uit, want ik heb me wel vermaakt. Soms heb je een slechte meidenfilm nodig. Een heel luchtige film, vol met typische grappen en een beetje girlpower.

‘Silver Linings Playbook’ gaat over Pat. Hij is net uit het psychiatrisch ziekenhuis ontslagen na daar een tijd te hebben gezeten, nadat hij degene met wie zijn vrouw vreemdging in elkaar geslagen had. Hij heeft bipolaire stoornis en heeft moeite met sociale situaties. Hij is ervan overtuigd dat hij zijn vrouw terugkrijgt, maar dat blijkt nog niet al te makkelijk te zijn. Dan leert hij Tiffany kennen, ze raken bevriend en besluiten samen mee te doen aan een danswedstrijd.

Ik wilde deze film zo graag zien. Echt heel erg graag. Gelukkig was het gevoel wat ik over deze film had helemaal waar. Wat een heerlijk verhaal, wat een goed script en wat een geweldige acteurs. Ik ben heel erg blij dat Jennifer Lawrence een oscar heeft gewonnen voor haar rol als Tiffany. Zij en Bradley Cooper zetten de rol van twee jonge mensen die psychisch niet helemaal lekker lopen echt prachtig neer. Ik heb gelachen, ik heb me emotioneel gevoeld en ik vond het spannend. Een mooie romantische comedy, maar dan wel met een speciale twist. Zeker een kijkje waard!

En dan nu verder naar de films die ik graag wil zien. Het zijn er maar een paar, want echt veel films die mijn aandacht trekken zijn er niet, maar deze springen er wel echt tussenuit.

‘The Great Gatsby’. Ik kan uit de trailer niet enorm veel halen en ik zou dan ook echt niet weten wat de concrete verhaallijn van deze film is. Gelukkig maar, want anders was ik waarschijnlijk een stuk minder nieuwsgierig geweest. Ik zag deze trailer in de bioscoop en zat echt met grote ogen in mijn stoel. Deze beelden op zo’n groot scherm hielden me in hun greep en ik wil deze film dan ook heel, maar dan ook heel graag zien. Het mysterieuze verhaal, de ontzettend gave beelden, de heerlijke muziek waar ik kippenvel van krijg, het feit dat hij gemaakt is door de makers van Moulin Rouge en natuurlijk Leonardo DiCaprio, op wie ik gek ben. Niet alleen door zijn charmante uitstraling, maar omdat hij een bizar goede acteur is. Man, ik ben echt heel erg benieuwd.

Een heel ander verhaal, maar ‘The Croods’ is ook een film waar ik echt naar uitkijk. Hoewel ik films in volledige animatie niet altijd even leuk vind, ben ik wel heel benieuwd naar hoe deze film is. Misschien komt het weer door de prachtige wonderwereld, misschien omdat er luiaarden in voorkomen, misschien komt het doordat Emma Stone de hoofdpersoon inspreekt. Of gewoon, omdat er al heel veel grappige stukjes in de trailer zitten. Het lijkt me gewoon een fijne familiefilm en daar ben ik ook niet vies van.

Waarom ik ‘Spring Breakers’ wil zien is nog een soort mysterie voor mij. Ik heb namelijk het gevoel dat deze film weerzinwekkend slecht is. Toch ben ik er benieuwd naar, misschien juist omdat ik denk dat ‘ie niet goed is. Ik hoop dat het zo gemaakt is om het slecht te laten lijken, terwijl hij eigenlijk heel goed blijkt te zijn. Waarschijnlijk komt het ook wel doordat James Franco erin speelt en hij best een goede acteur is. Ik kan me bijna niet voorstellen dat hij instemt met een belachelijk slecht script. Ik vind het ook wel heel tof om bijvoorbeeld Selena Gomez eens in een wat heftigere rol te zien, weg van al het brave Disney gedoe. Ik ben benieuwd!

Zijn er nog films die jij echt heel graag wil zien? Of aanraders waar je laatst naar hebt gekeken?

120 reacties

 • Antwoorden Eline 2 mei 2013 om 10:57

  Ik hou eigenlijk ook nietzo van animatie film maar een aanrader is ‘Wreck-It Ralph’ ik vind dat echt een hele leuke film misschien ook wel wa voor jou?!

 • Antwoorden charlotte 8 april 2013 om 21:55

  ik ben 13 en ik ben in spring breakers (16+ film) binnengeraakt :D ik zie geen reden waarom het zestien plus is, op één paar blote borsten in het begin na. als ze dat weg halen is het niet meer zestien plus. het is een redelijk goede film maar er gebeurt niet veel en het gaat heel traag.

 • Antwoorden Manon 6 april 2013 om 15:35

  Daglicht, dat lijkt me zo’n mooie film. Hij is Nederlands en hij is nog niet in de bios, maar als ik de trailer zie krijg ik gewoon kippenvel! Wauw, echt een mooi verhaal. Of misschien komt het door de geweldige actrice Angela Schijf. Ik weet het niet. Hij is vanaf 11 april in de bioscoop. Bekijk de trailer eens, ik weet bijna zeker dat je hem mooi zult vinden!
  Xxx

 • Antwoorden Beyza 5 april 2013 om 22:56

  Ik houv an Selena Gomez ! Ik moet de film gewoon eens zien .

 • Antwoorden Evi 4 april 2013 om 22:53

  Ik wil heel graag springbreakers zien maar ik ben bang dat hij hier niet in de bioscoop komt in het dorpje in Canada waar ik nu woon :( dus ik zal moeten wachten totdat ik hem online kan gaan kijken :)

 • Antwoorden Elke 4 april 2013 om 20:30

  Spring breakers is zwaaaar teleurstellend :(

 • Antwoorden charlotte 3 april 2013 om 22:51

  The host is echt een aanrader !!

 • Antwoorden Kaylie 3 april 2013 om 20:38

  Ik wil Spring Breakers eigenlijk alleen zien omdat ik denk dat het echt de slechtste film ooit wordt maar toch wel eens wil weten hoe Selena het ervan af brengt. Een personage als deze zijn we niet van haar gewend.

 • Antwoorden Alence 3 april 2013 om 19:12

  I am Sam & my sisters keeper zijn echt de mooiste films!

  • Antwoorden Suzanne 30 april 2013 om 19:58

   Ik heb My Sisters Keeper al gezien, die is inderdaad heel mooi! Ik heb hem al 2 of 3 keer gezien, blijft mooi. Heb net gekeken waarover “i am sam” gaat, hij lijkt me heel mooi om te zien. *aan het downloaden*. Blij dat je hem genoemd hebt (ik was namelijk opzoek naar leuke films), hoop dat ‘k hem leuk vind :)

  • Antwoorden Eline 2 mei 2013 om 10:59

   I am Sam echt zo’n mooie film gewoon omg !!!

 • Antwoorden Silvana 3 april 2013 om 18:53

  Ik volg geen film, maar een serie, Bones het is zoo leuk!

 • Antwoorden Roos 3 april 2013 om 18:27

  Je moet echt Dear John kijken als je die nog niet gezien hebt!
  De hele film staat op youtube, zoek even op: ‘Dear John full movie MovieNightHDNew3 “

 • Antwoorden Femke 3 april 2013 om 18:18

  So Undercover is ZOOOOOO leuk…

 • Antwoorden Hinde 3 april 2013 om 15:03

  Hee Teske
  Ik ben naar “The Croods” geweest en hij was echt heel gaaf ! Hetis ZEKER een aanrader :) Dikke knuffel Hinde

 • Antwoorden Iemand 3 april 2013 om 14:26

  en toch raad ik je aan om het boek “The Great Gatsby” van F. Scott Fitzgerald te lezen. Amerikaans literair meesterwerk…

  • Antwoorden Donna 3 april 2013 om 20:31

   I agree, je moet niet naar de film gaan zonder het boek eerst te lezen… that’s just a literary cime…

 • Antwoorden Dana 3 april 2013 om 12:41

  Ik kijk echt uit naar de 1D film
  Verheug me der nu al op !!

  Xx een directioner

  • Antwoorden Aniek 4 april 2013 om 20:45

   IK MOET HEM ZIEN :D

   • Antwoorden Dana 4 april 2013 om 21:31

    Omgg kan echt nii w8ten !!!

 • Antwoorden Steffi 3 april 2013 om 10:25

  Leuk lijstje! Silver Linings Playbook vond ik wel ok maar ik had er nog wat meer van verwacht. En ik wil The Croods en The Great Gatsby ook kijken! Maar het allermeeste kijk ik uit naar Now You See Me, wordt denk ik 1 vd beste films van dit jaar!

 • Antwoorden Angelique 3 april 2013 om 04:32

  oz is echt een leuke film! Heb ik 2 weken terug gezien in de bios en zeker de moeite waard om te kijken hihi

 • Antwoorden Jackie 2 april 2013 om 23:50

  Gister de vetste film ooit gezien: Django unchained. Echt een aanrader!!!

 • Antwoorden yselle 2 april 2013 om 22:33

  echt leuk je hebt bijna dezelfde smaak qua films als ik! ik vind ze allemaal leuk op een na en het liefste zou ik silverlining playbook willen zien en wat ook een leuke film is maar wel een beetje kinderachtig (but who cares) is wreck it Ralph ik heb hem gister gezien en i love him!!
  xxy

 • Antwoorden Myrthe 2 april 2013 om 21:57

  Aah silver linings is zó mooi, echt een superfilm! (:

 • Antwoorden Ayca 2 april 2013 om 21:51

  Ik heb so undercover gezien, leuk! Spring Breakers wil ik wel zien! X

 • Antwoorden sammy 2 april 2013 om 21:35

  the great gatsby en oz lijken me echt leuk!
  verder kan ik je echt the perks of being a wallflower aanraden! de mooiste film die ik ooit gezien heb denk ik.

 • Antwoorden Lisanne 2 april 2013 om 21:32

  Ik heb ze allemaal nog niet gezien, maar lijken me wel leuk!

 • Antwoorden Samantha 2 april 2013 om 21:10

  Hou je van horror? MAMA!! SUPER FILM! alleen het einde tjah die is een beetje sad en vreemd maar je moet er tegen kunnen :D!

  xoxox

  • Antwoorden nicole 2 april 2013 om 21:39

   persoonlijk vond ik ‘mama’n niet eng. een hele goede horror is in ieder geval: jeppers creepers. ik zou een luier omdoen just to be sure. hahaha

   • Antwoorden Kelsy 2 april 2013 om 21:56

    Oh jeetje Jeepers Creepers! Arrrg wat een enge film, ookal weet ik dat het niet echt is toch ben ik er doodsbang van brrr…

 • Antwoorden Maureen 2 april 2013 om 21:02

  Echt toffe films.

  ‘So Undercover’ leek mij al totaal niet leuk, ik ben niet van Mileys acteerkunsten en vind dat ze maar beter iets anders gaan doen dan acteren.

  Oz lijkt me wel erg goed in elkaar zitten en een goede film!

 • Antwoorden Jamilla 2 april 2013 om 20:35

  Jaaa Silver Linings Playbook <3 mijn favoriet van 2012! Ik ben ook erg benieuwd naar de Great Gatsby! Ik ben alleen bang dat je de film niet zo leuk vind als je het verhaal niet kent want het gaat vooral om metaforen enzo, het heeft niet een super spannende verhaallijn ofzo haha!

 • Antwoorden The Sketched Chef 2 april 2013 om 20:21

  Silver linenings playbook lijkt me inderdaad een prachtige film !

 • Antwoorden May-Britt 2 april 2013 om 20:21

  Ik wil de film mama nog zo graag zien

 • Antwoorden Yvette 2 april 2013 om 20:12

  Oe nu wil ik silver linings playbook ook wel heel graag zien, goeie tip! en the croods is echt ge-niaal!! En alle grappige stukjes in de trailer is nog niet eens alles, de hele film is geweldig.

 • Antwoorden Femke 2 april 2013 om 20:00

  Als je nog eens een hele slechte, maar oh zo grappige meidenfilm wil zien: She’s the man. Een hele mooie film die ik laatst gezien heb is The Missing. Met Cate Blanchett in de hoofdrol. Over een gezin dat in een gebied woont waar ook indianen leven. De jongste dochter wordt ontvoerd. Echt een hele bijzondere en goede film!

 • Antwoorden jesamina 2 april 2013 om 19:50

  Ik heb ook Zo’n pas. En weet je dat je korting kan krijgen met popcorn met cola.

 • Antwoorden Danique Seelen 2 april 2013 om 19:45

  hahah Spring breakers is echt een slechte film! Ik verwachte er echt veel van, zware teleurstelling :p

 • Antwoorden Kim 2 april 2013 om 19:32

  Leuk

 • Antwoorden Ilse 2 april 2013 om 19:27

  Hi, ik heb so undercover gezien en vond hem wel grappig.
  The croods vind ik echt heel tof ik hou van zulke films! Springbreakers lijkt me ook wel leuk.

 • Antwoorden Nadine 2 april 2013 om 19:13

  Safe Haven ook een aanrader! komt over 2 weken in nl

 • Antwoorden linda 2 april 2013 om 19:05

  Ik ben laatst naar “so undercover” geweest en ik vond hem tegenvallen. Te voorspelbaar en slecht geacteerd. De andere films heb ik nog niet gezien maar lijken me leuk :)

  • Antwoorden Willemijn 2 april 2013 om 19:08

   Helemaal mee eens!

 • Antwoorden Katrien 2 april 2013 om 19:01

  Leuke films! Ik ben niet zo’n film freak, dus aanraders weet ik niet echt… ;) x

 • Antwoorden Hester 2 april 2013 om 18:48

  Silver Linings Playbook en So Undercover lijken mij wel leuk, de rest spreekt me niet zo aan.

 • Antwoorden lisanne 2 april 2013 om 18:00

  Ik raad the Host echt aan! Het heeft geweldige acteurs en is heel emotioneel, in het begin een beetje saai maar dat wordt snel opgelost. En laat je niet afschrikken door Stephenie Meyer. Het is echt goed en niet zo slecht als twilight.

 • Antwoorden Sarah Van Laerhoven 2 april 2013 om 17:54

  Springbreakers is een halve pornofilm, geen aanrader!!
  XXX

 • Antwoorden Anne Solveig 2 april 2013 om 17:52

  So undercover wil ik zien!

 • Antwoorden melissa 2 april 2013 om 17:32

  TESKE HIER KAN JIJ GRATIS FILMS KIJKEN SO UNDERCOVER ENSO…. DIT IS GEHEEL GRATIS JE KAN ALLES BEKIJKEN MET EEN BLAUW BLOKJE ERVOOR
  http://www.movie2k.to JE HOEFT OOK NIETS TE DOWNLOADEN :)

  YOURWELCOME

 • Antwoorden Bianca 2 april 2013 om 17:03

  Silver Linings Playbook wil ik ook zien!

 • Antwoorden sophie 2 april 2013 om 16:43

  Ik kan echt genieten van die slechte typische voorspelbare romantische komedies, meer heb ik niet nodig haha:)

 • Antwoorden Jannee 2 april 2013 om 16:41

  Silver Linings Playbook is echt heel mooi!!!
  Ik kijk uit naar 2 films, Journey 3, omdat Josh Hutcherson (Peeta van The Hunger Games) er in speelt en hij echt heel goed is, en Catching Fire, want ja, als grote Hunger Games fan mag je hem niet missen. Alleen moet ik nog zeker een half jaar wachten:(

 • Antwoorden BeautyFrique 2 april 2013 om 16:35

  Hahaha, op de één van andere manier ben ik ook benieuwd naar Spring breakers. Ondanks dat ik het idee heb dat het een slechte verhaallijn heeft :)

 • Antwoorden Lieke 2 april 2013 om 16:31

  Ik kijk uit naar the Hobbit deel 2!! :) Zeker weten!

 • Antwoorden Kim 2 april 2013 om 16:31

  The hunger games blijf ik een geweldige film vinden!

 • Antwoorden Demi 2 april 2013 om 16:31

  Van springbreakers heb ik al zoveel foto’s/ plaatjes en filmpjes gezien dat ik ook gewoon niet kan wachten op de film. Ze hebben de film in ieder geval goed gepromoot haha

 • Antwoorden Indya 2 april 2013 om 16:24

  Leuke films! Ik heb So undercover en Oz gezien, So undercover is als je erover nadenkt echt een domme film maar hij is wel grappig en Oz is ook wel leuk.
  Ik wil Silver Linings Playbook echt graag zien en Springbreakers ook wel.
  Waar ik ook op wacht is het tweede deel van the Hungergames..

  xo

 • Antwoorden Justlikewhat.blogspot.com 2 april 2013 om 16:08

  Leuk!

  Neem een kijkje op mn blog, justlikewhat.blogspot.com

 • Antwoorden sharon 2 april 2013 om 16:04

  Ik ben benieuwd naar The Host en naar So undercover ook wel een beetje!

 • Antwoorden Heleen 2 april 2013 om 16:03

  Spring Breakers lijkt mij ook heel erg leuk! Verder wil ik Pitch Perfect ook graag nog kijken

 • Antwoorden Laura 2 april 2013 om 15:47

  Ik ben heel benieuwd naar SO UNDERCOVER & Springbreakers de andere films lijken mij ook leuk!

 • Antwoorden Doris 2 april 2013 om 15:45

  Heey
  Ik wil ook naar springbreakers. Selena gaat daar helemaal los, lijkt me echt leuk om te zien. Leuk artikel!

 • Antwoorden Daniëlle 2 april 2013 om 15:35

  Ik wil heel graag de Silver Linings Playbook zien! Heb ook goede dingen over het boek gehoord.

 • Antwoorden Esther 2 april 2013 om 15:33

  Er komt een hele rits SF en Fantasy films uit de komende maanden en die wil ik graag allemaal zien :)

 • Antwoorden eline 2 april 2013 om 15:32

  LOL vind ik wel echt leuk, feel good movie. Is ook met Miley Cyrus. (:
  En ik wil heel graag naar warm bodies, komt ergens deze maand uit.

 • Antwoorden Enya 2 april 2013 om 14:59

  Ik heb Oz afgelopen week gezien en ik vond hem wel okay. Ik vond de vele verwijzingen naar de klassieker The Wizard of Oz erg leuk (vooral omdat ik daar college over heb gehad :) ) maar eigenlijk vond ik de reclame voor Disney Dreams die voor de film werd afgespeeld leuker dan de film zelf :P Ik kijk ook echt heel erg uit naar Spring Breakers! Op de één of andere manier spreken zulke films mij altijd aan, Sucker Punch kreeg ook verschrikkelijke reviews terwijl ik hem geweldig vond :P We zullen zien.

 • Antwoorden emma 2 april 2013 om 14:56

  volgens mij heb ik er nog geen 1 gezien

 • Antwoorden kimberly 2 april 2013 om 14:29

  ik wil echt graag the host en city of bones zien. Heb van de city of bones de boeken gelezen en het is echt een geweldig verhaal!!

 • Antwoorden Zon 2 april 2013 om 14:16

  Ik hou echt van slechte meidenfilms! Hahaha!

 • Antwoorden Tammy 2 april 2013 om 13:26

  Watching só undercover right noww :D

 • Antwoorden Romy 2 april 2013 om 13:15

  Ik weet waar de great gatsby ovet gaat!!! Hahah
  Heb net met school het boek in het engels gelezen, en ook de oude versie van de film the great gatsby gezien. Ik vond de film wel leuk omdat ik dus het boek had gelezen voor school, dan is dat wel grappig. Maar verder was het verhaal best saai en langdradige film… Ik weet de verhaallijn precies haha, hoop dat in deze nieuwe film wel wat anders is. Een leukere draai dr aan ofzo. Als ie leuk is met je het even zeggen haha! Xxxxx

 • Antwoorden Laura 2 april 2013 om 13:11

  The host: een raare mistieke film met aliens en al dat soort dingen.
  Echt een aanrader!!
  Xx

 • Antwoorden Sofie 2 april 2013 om 13:07

  Ik zag dit weekend “Spring Breakers” en hij is zoooo goed! Het verhaal op zich is maar ‘bwah’, maar de cinematografie is geweldig!

 • Antwoorden DQ 2 april 2013 om 12:58

  Ik heb tijdens Engels ooit de oude versie van The Great Gatsby gezien, dus ben ontzettend nieuwsgierig naar deze met heerlijke Leonardo DiCaprio :) Ook Oz wil ik graag zien! Silver Linings Playbook in de bios gezien: echt een feelgoodmovie.

 • Antwoorden sabine 2 april 2013 om 12:51

  als je naar springbreakers gaat, wil je daarna dan plzz een review over de film maken? plzzzzzzzzzzzzzzzzzz

 • Antwoorden Crmen 2 april 2013 om 12:43

  Oz: The Great and Powerful niet echt de moderne versie van de Wizard of Oz, het is meer de voorloper van Wicked.
  Daarnaast is The Silver Linings Playbook echt een geweldige film :)

 • Antwoorden Lisa 2 april 2013 om 12:40

  Ik heb Silver Linings Playbook ook gezien en ik vond hem niet zo goed. Ik vond de hele film redelijk langdradig alleen het einde vond ik leuk haha ;) En Spring Breakers is ook niet zo heel goed, er zit echt geen verhaal in.
  So Undercover moet ik toch eens gaan bekijken deze vakantie :)

 • Antwoorden Chloe 2 april 2013 om 12:40

  Ik heb So Undercover en Silver Linings Playbook ook gezien, en ik vind het allebei wel goede films! Spring Breakers wil ik ook echt graag zien.

 • Antwoorden Josephine 2 april 2013 om 12:35

  Oooh the Croods wil ik ook zien! Die trailer komt altijd voorbij als ik YouTube filmpjes aan het kijken ben en soms laat ik hem aanstaan, zo grappig.

 • Antwoorden Saske 2 april 2013 om 12:31

  Alwin en ik gaan vrijdag naar The Croods en zodra Spring Breakers in de bios draait, dan gaan we zeker ook zo snel mogelijk daar naartoe, haha.
  Filmreviews zijn wel leuk, misschien vaker doen? :-)

 • Antwoorden Rosalie 2 april 2013 om 12:22

  Gisteren heb ik nog Silver Linings Playbook gezien, echt zo mooie film. En vooral het einde is mooi :)

 • Antwoorden Krissi 2 april 2013 om 11:59

  Ik heb ze allemaal nog nooit gezien. Mij lijkt the Silver Linings Playbook een mooie film. Verder ga ik met mijn zus naar the Host omdat zij het boek gelezen heeft en ze wil de film graag zien.

 • Antwoorden Edith 2 april 2013 om 11:37

  Spring breakers lijkt me een leuke film!

 • Antwoorden Lotte 2 april 2013 om 11:24

  Huh, Sprink Break met echt van die typische Disneysterretjes als Selena Gomez en Vanessa Hudgens – ik ben héél benieuwd, haha!

 • Antwoorden Eva 2 april 2013 om 11:19

  Hey, Leuk!

  Ik ben naar de croods geweest met mijn hele familie en het is echt een aanrader!
  het is een superleuke film waar je heel erg om kunt lachen. De 3D effecten zijn ook wel leuk. Ik denk dat Mert de film ook wel leuk vind dus mischien een tip voor jullie twee?

  Ik wil nog graag naar beautiful creatures en de Host… en the oz the great en the powerful lijkt mij ook wel leuk!

  • Antwoorden Laura 2 april 2013 om 13:13

   The host moet je echt zien zo mooi en leuk gemaakt!

 • Antwoorden Joyce 2 april 2013 om 10:57

  Ik ben ontzettend benieuwd naar Silver Linings Playbook, die ga ik binnenkort even kijken!

 • Antwoorden Axelle 2 april 2013 om 10:28

  zitten hele leuke tussen denk ik, ik ben ook wel benieuwd naar spring breakers!

 • Antwoorden femketje 2 april 2013 om 10:20

  the croods lijkt me super funny XD

 • Antwoorden Moniek 2 april 2013 om 10:19

  Silver Linings Playbook lijkt me erg mooi!

  • Antwoorden Rosa 2 april 2013 om 11:50

   Silver linings playbook is echt een super mooie film, zag m in de bioscoop en was echt onder de indruk!

 • Antwoorden Keytothefuture 2 april 2013 om 09:53

  Hmm Spring Breakers lijkt me niet zo heel erg leuk maar de ik ben wel erg benieuwd naar de rest van de films. Vooral Silver Lingings Playbook en The Great Gatsby wil ik zo graag zien!

 • Antwoorden Kimberly 2 april 2013 om 09:35

  Ik heb ze allemaal nog niet gezien haha

 • Antwoorden Mandy 2 april 2013 om 09:34

  De films van Oz en Silver Linings Playbook heb ik al gezien en ik vond het erg goede films!

 • Antwoorden Karin 2 april 2013 om 09:31

  Ik had zoveel zin in de film springbreakers…. Maar toen keek ik hem eindelijk gister online en ik wil het niet toegeven maar hij was best wel slecht (misschien is ie beter als er betere kwaliteit is). Er zat geen verhaal achter en tja…

 • Antwoorden Patricia 2 april 2013 om 09:20

  Ik wil graag ‘the host’ nog zien, daar zag ik laatst een trailer van en ‘despicable me 2′, zo’n schattige film!

  Een aanrader vind ik ‘the perks of being a wallflower’, ‘pitch perfect’ en ‘silver linings playbook’ inderdaad!

 • Antwoorden Shauni 2 april 2013 om 09:08

  Springbreakers zou ik maar gewoon overslaan, zonde van het geld -wanneer je hem in de bioscoop gaat kijken natuurlijk-.
  Het is echt de slechtste film ever. Toen ik ging vertrokken er zelfs mensen tijdens de pauze omdat de film constant dezelfde beelden herhaalde en er echt totaal een absurd verhaal achter zat. Ik was blij toen ie gedaan was in ieder geval!

 • Antwoorden Sabine 2 april 2013 om 09:02

  Ik vond So undercover, wel leuk om te zien. Ik denk dat als je Pitch Perfect nog niet gezien hebt, het wel echt iets voor jou is Teske. Mij lijkt APP ook wel een leuke film

 • Antwoorden steffie 2 april 2013 om 09:00

  De “slechte” films wil ik graag zien en Silver linnings playbook ^^

 • Antwoorden Amanda 2 april 2013 om 08:49

  Ik ben kaatst naar Beautifull Creatures geweest, ik vond hem wel leuk, maar niet dat ik zeg wauw! De film was voor mijn gevoel nog niet helemaal af!

 • Antwoorden Wendy Estherx 2 april 2013 om 08:34

  Eigenlijk heb ik niet zoveel met films maar Spring Breakers lijkt me toch wel leuk. :)

 • Antwoorden I scream beauty 2 april 2013 om 08:24

  Ring Breakers wil k ook graag zien. Ik weet niet zo goed met welke film ik ‘em kan vergelijken, maa ik hou wl van die typisch Amerikaanse films.

 • Antwoorden Jet 2 april 2013 om 08:12

  Ik heb the croods gister gezien hij was wel grappig, maar zoals vaak met zo’n film met zo’n grappige trailer zitten zowat alle grappige stukjes al in de trailer. Maar was wel gezellig met mijn familie :)

 • Antwoorden Cato 2 april 2013 om 08:05

  Oz wil ik echt nog eens zien. Ze zijn allemaal leuk, behalve the croods, die lijkt me niet zo leuk.

  groetjes, Cato

 • Antwoorden Lot 2 april 2013 om 07:52

  ik wil echt zooo graag catching fire zie!
  jammer genoeg nog wachten tot november :(

  • Antwoorden fleurtjeXx 2 april 2013 om 09:57

   Dat wil ik dus ook the hungergames catching fire KOM MAAR OP

   • Antwoorden Lauke 2 april 2013 om 10:38

    HUNGERGAMES! !!!! De tweede gaat echt eng zijn…. Jippie : )

  • Antwoorden Britt 2 april 2013 om 18:42

   Ooh!! Ik hou van The Hunger Games! Heb hem nu al 15x gezien!!
   Ik wil idd ook heeeeel erg graag Catching fire zien…
   Helaas 22 november pas :(

 • Antwoorden wanderlust 2 april 2013 om 07:41

  Ik heb ze allemaal nog niet gezien maar ik wil nog So Undercover en Spring Breaker zien ^^

 • Antwoorden Monique 2 april 2013 om 07:21

  Oz en Silver Linings Playbook moet ik ook nog zien, en wil ik ook nog heel graag zien! Morgen ga ik naar Valentino, waar ik ook erg benieuwd naar ben :)

 • Antwoorden Ashley 2 april 2013 om 07:16

  Ik heb ze nog allemaal niet gezien! Maar er zitten er wel een paar leukies bij!

 • Antwoorden Suzanne 2 april 2013 om 07:15

  hihi ik heb er nog geen van alles gezien, ik ben echt geen filmliefhebber

 • Antwoorden Aimée 2 april 2013 om 07:10

  Ik heb ook So Undercover gezien maar ik vond hem wel leuk eerlijk gezegd. Ik wil ook heel graag Beautiful Creatures en The Host zien.

 • Antwoorden Ingeborg 2 april 2013 om 06:38

  Het zijn allemaal films die ik ook nog graag een keer wil zien!

 • Antwoorden Martina 2 april 2013 om 06:34

  Silver linings vond ik een erg mooie film!

 • Antwoorden Melissa 2 april 2013 om 06:24

  Ik wil so undercover nog zien en spring breakers ook. Voor Ashley Benson & Vanessa Hudgens.

 • Antwoorden Sofie van winkel 2 april 2013 om 06:19

  Wat leuk om te lezen! Ik wil zo graag naar ‘Oz: The Great And Powerful’ en ‘Silver Linings Playbook’, dat lijken me geweldige films :)

 • Antwoorden Tammy 2 april 2013 om 06:18

  The host lijkt me superleuk om te zien! Ik heb de trailer nu al 10x bekeken, maar ook vooral om het liedje dat erbij afspeeld.. :)

 • Antwoorden Emilia 2 april 2013 om 06:06

  Leuk, een artikel over films! ‘Spring Breakers’ wil ik eigenlijk ook wel zien, ik heb er hetzelfde gevoel over als jij. En van ‘The Croods’ had ik nog nooit gehoord, maar die lijkt me ook leuk! Sowieso zijn dat soort animatiefilms altijd wel grappig haha.
  ‘Oz: The Great And Powerful’ heb ik nog niet gezien, maar die klinkt ook tof!

 • Reageer