Een gezellig praatje.

5 februari 2013

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat ik er even voor ging zitten om te praten met jullie. Nu schrijf ik natuurlijk elke dag wel een artikel, maar echt uitgebreid vertellen hoe het met mij en mijn leventje gaat komt niet extreem vaak voor. Vandaag is het daar dus weer tijd voor. Een gezellig praatje.

Man, wat had ik moeite met de draad weer oppakken na de Kerstvakantie. Het waren maar twee weken, maar ik moet zeggen dat ik toch wel met moeite weer naar school ben gegaan. Het weer zal er ook ongetwijfeld mee te maken hebben gehad en het feit dat ik na twee weken Mert nonstop gezien te hebben ik opeens afscheid moest nemen was ook wel lastig. Inmiddels zit ik gelukkig weer helemaal in het ritme, al ben ik nog steeds niet blij met het weer van de laatste tijd. Ik verwachtte na december eigenlijk geen koud of slecht weer meer, omdat de maand zo zacht was geweest. Dat had ik dus mis.

Deze week is een dokterweek. Of nouja, een beetje dan. Vandaag ga ik naar de dokter, zodat ik een verwijzing kan krijgen om bloed te laten prikken. Dat leek mijn moeder en ik wel een goed idee, aangezien ik toch wel wat aparte klachten vertoon. Ik ben altijd al vermoeid geweest, maar zo nu en dan begint het op te vallen. Mijn gewrichten en spieren zijn vaak een probleem, ik heb regelmatig wondjes in mijn mond en ik ben snel duizelig, misselijk en benauwd. Ook is het zo dat het de laatste tijd psychisch niet heel soepel loopt. Er is niks ernstigs hoor, maar ik zit niet goed in m’n vel. Reden genoeg om te kijken of er wellicht iets aan de hand is. We denken zelf aan een B12 tekort, iets wat heel goed zou kunnen kloppen, aangezien ik er wel wat symptomen van heb en ik vegetariër plus een moeilijke eter ben.

We zullen het zien. Ik krijg nu, als het goed is, alleen nog maar de verwijzing. Ik ben wel heel erg bang voor het bloed prikken zelf, maar daar zal ik toch overheen moeten komen. De tweede dokter op de lijst is de voetendokter. Jawel, ik moet weer naar de podoloog. In december kreeg ik zooltjes en hoewel het in het begin met mijn lichaam heel goed ging, krijg ik de laatste tijd weer meer klachten en zo zit ik op het moment ook weer met erge rugpijn. Hij gaat nu kijken wat er nog verandert kan worden aan de zooltjes en ze eventueel aanpassen. Ik begin aan ze te wennen, maar ik blijf het een gedoe vinden.

On a happier note ben ik super excited, omdat ik in mijn voorjaarsvakantie naar Londen ga. Behalve dat ik daar een paar dagen blijf met Mert, ben ik ook uitgenodigd voor Beautycon. Een beautyconferentie voor beauty en fashion vloggers uit Europa. Het is alleen op uitnodiging en er komen bekende beautyguru’s zoals Pixiwoo en Andreaschoice  (zij is zo leuk!) spreken. Ik was zó blij dat ik ook daadwerkelijk kon toen ik de uitnodiging kreeg. Als het in een schoolweek was gevallen, dan had ik er namelijk niet bij kunnen zijn. Je snapt wel dat ik een gat in de lucht sprong toen ik zag dat het in de vakantie viel.

Behalve Beautycon ga ik dus ook het mooie Londen zelf bezoeken. Ik vind Londen een heerlijke stad en wanneer ik ga zal dat de derde keer zijn dat ik er ben. Behalve Oxford Street moeten we natuurlijk ook plaatsen als Notting Hill, Covent Garden en de Westfield Stratford Mall bezoeken. Ons hotel zit vlakbij Hyde Park, dus daar kunnen we ook nog lekker rondlopen. We zijn er in totaal vier dagen, waarvan ik een dag op Beautycon ben, dus we zullen zien wat we allemaal kunnen doen in die tijd. Ik ga er natuurlijk over bloggen en er is ook grote kans dat ik daar video’s ga maken. Ik heb er zo’n zin in! Lekker op reis met mijn vriendje en tegelijkertijd naar een supervette conventie met allemaal andere leuke beautybloggers. Yay!

Verder gaat het leven zijn gangetje. Ik ga naar school, werk aan mijn blog en reis heen en weer tussen Limburg en Gouda. De grote highlight van de komende tijd is duidelijk Londen/Beautycon, andere leuke dingen die eraan komen zijn Vera’s verjaardag en ook Sabien’s verjaardag, het bleken van mijn tanden volgende week en een tof filmpje wat ik op ga nemen met mijn nichtje.

Vandaag ga ik, behalve mijn bezoekje aan de dokter, een héleboel productfoto’s maken. Ik heb de afgelopen tijd veel dingen gekocht en ook veel dingen gekregen en ik moet ze allemaal mooi op de foto gaan zetten. Ik merk dat ik daar steeds behendiger in word en dat ik het ook steeds leuker ga vinden. Het begon met een beetje spelen met de instellingen en langzamerhand begin ik het echt te leren. Elke keer weer een stapje verder en dan hoop ik stiekem ooit eens zulke mooie foto’s als Vera te maken.

Verder ben ik eigenlijk op zoek naar een outfit voor Beautycon. Wellicht een beetje raar, want mijn kast is overvol, maar met dit soort events wil ik het liefst een compleet nieuwe outfit kopen. Ik ben altijd zenuwachtig, omdat ik niet weet wat ik aan moet trekken (en wat voor make-up ik moet dragen én hoe ik mijn haar moet doen). Flink op zoek dus, op het web. In real life shoppen ben ik niet zo goed meer, daar kwam ik toen ik in Amsterdam was wel achter. Het lukt me gewoon niet! Bovendien zit je bij online shoppen veel comfortabeler. Ik vind het heerlijk.

Jullie horen het, genoeg aan mijn hoofd. Ik heb het bij deze wel even lekker allemaal van me afgeschreven. Fijn, vind ik dat. Alsof ik het verhaal gewoon even aan een vriendin heb verteld. Zo voelt het ook altijd wel en ik hoop dan ook dat jullie het leuk vinden om naar mijn praatjes te luisteren. Of ze te lezen, eigenlijk.

Dus, hoe gaat het met jullie?

113 reacties

 • Antwoorden kitkatje 8 februari 2013 om 18:05

  ik zit de laatste tijd ook niet lekker in mijn vel, maar dat heb ik in periodes en is wel na een weekje over

 • Antwoorden Lisanne 7 februari 2013 om 21:57

  Ik reageer hier misschien een beetje laat op, maar ik vind het echt super tof om te lezen. Een gezellig kletspraatje vind ik altijd tof! Ik hoop dat je klachten snel verholpen kunnen worden! Super leuke dingen komen er voor jou aan. Alvast heel veel plezier in London! En ook in de rest van alle dingen! :)

 • Antwoorden Sacha 6 februari 2013 om 22:32

  Leuke winactie !
  ik vind allerlei kleuren mooi, maar denk dat ik een matte rode kleur wel het mooist vindt. Het staat bij best veel kleuren en kan je outfit net een beetje meer compleet maken :D
  Xxx

 • Antwoorden Marije 6 februari 2013 om 22:32

  Haha. Ik ga ook in de voorjaarsvakantie naar Londen!

 • Antwoorden Lindsey 6 februari 2013 om 21:08

  Ik reageer bijna nooit op artikeltjes ofso, maar dit keer dacht ik ‘Achh ik ga weer eens reageren.’ Veel plezier in Londen!! En met mij gaat het goed, haha. Het is volgende week valentijnsdag :D Ik heb daar best wel zin in, ik heb geen vriendje maar heb al allemaal kaarten geschreven enzo voor mn vriendinnetjes! Wil jij ook een artikeltje maken over valentijnsdag, van wat jij gaat doen met valentijn enzo. Xxx

 • Antwoorden Dille 6 februari 2013 om 20:27

  Wat toevallig zeg! ik ga ook naar Londen.
  Wanneer gaan jullie misschien kunnen we elkaar tegenkomen.

 • Antwoorden Eef 6 februari 2013 om 19:30

  Als je naar Londen gaat,
  moet je zeker het Victoria & Albert museum niet missen!
  Als je er natuurlijk tijd voor hebt met de Beautycon ;)
  V&A gaat helemaal over mode, grafische ontwerpen en er
  zijn ook veel van die schattige dingetjes te koop en te zien als
  bv de schattige note-boekjes en andere maffe dingen.
  Echt een super grote aanrader! Veel plezier!

 • Antwoorden DQ 6 februari 2013 om 18:47

  Wat gaaf dat je naar Beautycon gaat (én Londen)! Ik ben benieuwd hoe het gaat zijn.

 • Antwoorden Stephanie 6 februari 2013 om 17:48

  Ik loop ook bij een podoloog en heb ook zooltjes
  Maar ik kan niet meer zonder al heb ik sinds maandag toch wel weer last van me rug :(
  Woont mert in Limburg dan ? Toevallig ik woon in zuid-Limburg ik vond hem wel al een Limburgs accent hebben maar toen ik hoorde dat jij uit Gouda kwam houd ik zoiets van neehh hij. Zal ook wel uit Gouda komen haha

 • Antwoorden Katja 6 februari 2013 om 17:23

  Ik vind deze artikelen altijd leuk om te lezen, leuk om te horen dat je uitgenodigd bent voor Beautycon! Succes bij de dokter en bloedprikken zal niet superduper erg zijn ;) Hopelijk ga je nog vloggen in Londen en nog veel plezier natuurlijk :)

 • Antwoorden Sousan 6 februari 2013 om 11:55

  Aah supervet dat je naar Beautycon gaat! Komen Beautycrush en Zoëlla ook? Dat zou echt super vet zijn!

 • Antwoorden jasmijn 6 februari 2013 om 09:26

  Oeww Londen is leuk… En wat cool dat je zo’n uitnodiging hebt gekregen!
  Ik ben ook vegetariër en het is dan soms best moeilijk om goede en lekkere vleesvervangers te vinden, succes bij de dokter. Ik heb het nooit zo op dokters, maar dan denk ik aan de tandarts en zijn dokters meteen een stelletje aardige mensen (als er iemand een tandarts fobie heeft ben ik het ….
  Ik had een vraagje, kun je nog een keer zo’n outfitfilmpje maken zoals in september, want dat is zoooo vet!

  Liefs, Jasmijn

 • Antwoorden Lifesplash 5 februari 2013 om 21:36

  B12 tekort zal me inderdaad niets verbazen bij jou, haha. Mijn diëtiste verteld altijd dat ik elke dag een portie vleesvervanger moet eten en ook B12 vitaminen moet slik, wil ik genoeg vitamines als vegetariër binnen krijgen. Ik hoop dat het prikken ook een beetje goed is gegaan en het goed verliep, gewoon niet kijken altijd haha, en voor je het weet zijn ze alweer klaar. En SUUUUUPERTOF dat je naar Beautycon mag. Doe de Pixiwoo’s en zo de groetjes van me, ookal kennen ze me niet. Nee, joke haha. Veel plezier! Londen is amaaazing.

 • Antwoorden Milou 5 februari 2013 om 21:06

  Super leuk om te lezen hoe het met je gaat! jammer dat t niet helemaal super oppie toppie geweldig gaat maar dat komt wel goed hoop ik met bloed prikken enzo….

  Met mij gaat t eigenlijk pretty good! ik ben voor vriendinnen een weekje texel aan het regelen voor in de zomervakantie en dat wordt vast super leuk! ook ga ik dan naar Londen dus ik hoor graag hoe het is geweest voor jou want daar ben ik stiekem wel nieuwschierig naar:) verder heb ik niet echt bijzondere dingen die er snel aankomen en erger ik me inderdaad kapot aan het weer… maar ja joh na regen komt altijd zonnenschijn! toch…?

  Veel plezier met foto’s maken! je foto’s zijn super mooi hoor already! doei doeix

 • Antwoorden Eva 5 februari 2013 om 21:01

  hé Teske,

  Ik herken me wel een beetje in je verhaal, ik ben hypermobiel en heb in de winter gewoon altijd zere gewrichten en spieren. Succes bij de dokter, laat je ook nog weten wat de uitslag was?

  Ik heb deze tijd niet zo veel dingen, ik ga over twee weken naar de Efteling..

  XX

 • Antwoorden Irene 5 februari 2013 om 20:53

  Leuk om te lezen :) Ik hoop dat het goed gaat bij de dokter enzo… brrr, bloed prikken. En ook bij de podoloog veel succes, ik hoop dat hij iets aan de rugpijn kan doen.

  Met mij gaat het prima. Net een zware toetsweek achter de rug, en voor de rest ook niet zo veel om naar uit te kijken, helaas. Het word een zware, zware periode. In April ga ik gelukkig naar een concert, maar dat lijkt nog zo ver weg :(

  Januari ging sneller dan ik dacht, dus ik hoop dat februari ook voorbij is voor ik het weet.

  xxxjes en veel plezier de komende tijd :)

 • Antwoorden Kelly 5 februari 2013 om 20:22

  Wat gaaf dat je naar Beautycon mag! Andreaschoice is zoo leuk, zij heeft echt een leuke persoonlijkheid. Ik hoop dat je ook even met haar kunt spreken (en misschien filmen!) Heel veel plezier in ieder geval! Xx

 • Antwoorden Rosalie 5 februari 2013 om 20:15

  Alvast veel plezier in Londen!

 • Antwoorden Lara 5 februari 2013 om 20:02

  Leuk om te lezen! En btw, je nieuwe slogan is echt goed :)

 • Antwoorden Inclassable 5 februari 2013 om 19:45

  Fijn dat het oplucht als je er over schrijft :) heel veel succes bij de dokter en alles, ik zit een beetje in dezelfde situatie..leuk is anders!

 • Antwoorden Anna 5 februari 2013 om 19:43

  Ik ben al zo’n 8 jaar vegetariër en ik herken je klachten, maar met mij gaat het nu een stuk beter dan vroeger. Ik ben minder vaak ziek, mede doordat ik er beter op let dat ik elke dag groente en fruit eet. Ook slik ik elke dag vitaminepillen. Bloedprikken heb ik vorig jaar gedaan, moet zeggen dat het erg meeviel. Ik zei dat ik bang was en toen kreeg ik de dunste naald haha, dat hielp wel :) Succes!

 • Antwoorden Joyce 5 februari 2013 om 19:34

  Ik ben zelf ook vegetariër, en kwam een tijdje geleden ook B12 tekort. Ik heb gewoon simpele pillen bij de kruitvat gekocht mef B12 er in. Het gaat een stuk beter!

 • Antwoorden Linda 5 februari 2013 om 18:57

  Mijn beste vriendin heeft ook B12 tekort, ze heeft van de dokter daar speciale pilletjes voor gekregen en heeft in het begin veel vleeswaren en ander voedsel gegeten dat belangrijk is om je b12 weer omhoog te krijgen.

 • Antwoorden TSC 5 februari 2013 om 18:51

  De wondjes zouden inderdaad door fruit en vitamine tekort komen.
  Dat had een vriendin van mij als kind ook.
  Ze at toen van het ene moment naar de andere plotseling geen fruit meer en kreeg overal blaartjes en wondjes in haar mond.
  Nu had het ook een bepaalde naam, maar daar kan ik niet op komen nu, sorry.

 • Antwoorden Esther 5 februari 2013 om 18:46

  Ik vind het mooi om je persoonlijke praatjes te lezen, ook al is niet alles zo positief helaas :( (succes bij de dokter!). Knap dat je jezelf zo open durft te geven op internet. Petje af hoor!

  • Antwoorden Esther 5 februari 2013 om 18:47

   Ooh en heel veel plezier in Londen natuurlijk!

 • Antwoorden Sanne 5 februari 2013 om 18:34

  Mocht er niks uit het bloedprikken komen, vraag de dokter dan om ook op Cytomegalie te prikken. Dit wordt vaak vergeten en is een vrij onbekend virus, zeker op jouw leeftijd.
  Ik heb het zelf een paar jaar terug gehad en eerst werd ook gedacht aan b12 tekort. Na lang zoeken bleek het dat te zijn.
  Ik hoop dat ze er bij jou snel achter komen wat het is!

  Groetjes Sanne

 • Antwoorden Iris 5 februari 2013 om 18:30

  Heeeii Teske!
  Veel plezier in Londen!
  En veel sterkte bij de dokter.
  Je eet vrij weinig fruit, misschien komen die wondjes in je mond doordat je te weinig fruit eet..
  Xx

 • Antwoorden Nannick 5 februari 2013 om 18:29

  Leuk artikel, haha je bent niet de enige die bloedprikken haat. Hier zit er nog eentje ;) Super leuk dat je naar Londen gaat :)

  • Antwoorden EenMeisje 5 februari 2013 om 19:53

   Wie haat het niet?! Haha

 • Antwoorden areyoulookingclosely 5 februari 2013 om 18:23

  Leuk artikel Teske :)! Liefs

 • Antwoorden Aline 5 februari 2013 om 18:18

  Bloedprikken doet geen pijn ik dacht dat eerst ook maar ik heb het al een aantal x moeten doen en het valt wel mee.
  Heel erg veel plezier in London!

  Xxx

  • Antwoorden Rosalie 12 februari 2013 om 18:45

   Ik vind dit echt onzin, sorry, ik moet echt om de week bloedprikken maar het went nooit. Mensen zoals ik (en Teske?) haten gewoon naalden en bloedprikken, dat is altijd vervelend. een mening dus..

 • Antwoorden Picture this by Milou 5 februari 2013 om 17:58

  Heel veel plezier in Londen Teske! Ik ben er een paar keer geweest, vind het echt een superstad.

 • Antwoorden Sofie 5 februari 2013 om 17:58

  Veel plezier in Londen! Leuk om dit weer een keertje te lezen en veel succes met je doktersbezoeken:)
  xx

 • Antwoorden Shanti 5 februari 2013 om 17:48

  Wat gaaf dat je naar beautycon mag! Ik zou ook even vragen te checken op vitamine D tekort (inderdaad die vitamine van de zon..). Klachten hiervan kunnen namelijk heel erg lijken op B12 tekort. Ik was eind vorig jaar extreem vermoeid met grieperige klachten en dat bleek Vitamine D tekort te zijn.

 • Antwoorden Iris 5 februari 2013 om 17:35

  Ik hou van deze gezellige praatjes. Van mij mag er vaker een persoonlijke update komen :). Heel leuk om te lezen (op de doktersweek na natuurlijk).

 • Antwoorden Lizzy 5 februari 2013 om 17:33

  Ik houd van persoonlijke artikels! :) Erg leuk artikel dus! Wat balen dat je de laatste tijd zoveel klachten hebt. Hopelijk is het snel opgelost! En wat gaaf dat je naar London gaat! Ik ben er pas geweest en het is een geweldige stad!

 • Antwoorden kijkhalloooo 5 februari 2013 om 17:24

  SAAI SAAI EN NOG EENS SAAI!

  • Antwoorden aicha 5 februari 2013 om 17:38

   Vindt je Londen saai?
   Ik kan niet wachten wanneer ik er naar toe kan gaan.

  • Antwoorden Teske 5 februari 2013 om 17:41

   Dit is een persoonlijke blog, dus als je dit saai vindt kan je beter wegblijven.

 • Antwoorden chantal 5 februari 2013 om 17:15

  superleuk !

  dit moet je vaker doen is erg leuk om te lezen als je gewoon iets wilt vertellen.

  succes bij de dokter en veel plezier in LONDEN

 • Antwoorden lisanne van der Linden 5 februari 2013 om 17:14

  jaah ik vind het echt leuk als je vertelt wat je doet echt leuk! xx

 • Antwoorden cil 5 februari 2013 om 17:11

  haa die teske! leuk hoor soms son verhaaltje te lezen, ik vind een video persoonlijk leuker als dit lezen maar ik begrijp dat dat voor jou meer werk is dan, ik heb gelezen dat jij niet lekker in je vel zit, dat heb ik dus ook , ik merk echt dat ik een winterdip heb en zoals ik jou bericht lees denk ik dat jij daar ook wel last van heb, bah ik wil de zomer, lekker liggen in het zonnetje vogeltjes die fluiten blij verlieft zijn & bellen blazen haha, maar ik zeg altijd blijf positief!, ookal is het een beetje raar vaag weer, blij blij, en als je moe ben ga je lekker liggen met een kop thee en heerlijke muziek, wanneer ga jij weer is een liedje zingen achter je keyboard:D? dat zou mijn winterdip wat opvrolijke haha liefs mij

 • Antwoorden Isabel 5 februari 2013 om 17:04

  Ik vind online shoppen ook zó veel fijner, ook al zien dingen er ‘in het echt’ toch vaak wel wat anders uit.

 • Antwoorden Jet 5 februari 2013 om 17:01

  Fijn artikel! En have fun in London (:

 • Antwoorden hoi 5 februari 2013 om 16:48

  altijd leuk om weer een babbelartikeltje te lezen :) ik hoop dat het snel beter met je gaat en dat er iets uit die test komt zodat je er iets aan kan doen! Je vakantieplannen klinken leuk! Super veel plezier in Londen!

  Met mij gaat het goed, ik heb het de maanden hiervoor best moeilijk gehad maar het gaat nu veel beter. Wat ik altijd heb in de winter is een vitamine D tekort. Daar hebben meer mensen last van. Ik heb daar een drankje voor dat ik elke dag drink. Ik heb in de winter ook altijd last van winterdip. Maar in het voorjaar gaat het altijd weer beter met me.

  Veel succes bij de dokter!
  XXXXX

 • Antwoorden Eva 5 februari 2013 om 16:41

  Heej Teske,
  klinkt inderdaad als een tekort ivm je vegetarisme! Heb ik gelukkig zelf (nog) geen last van maar laat me wel regelijkmatig testen of ik geen vitaminentekort heb. Als ik op je blog lees hoeveel junkfood je eet en hoe weinig fruit bijvoorbeeld, dan denk ik dat 1+1 2 is. Ik hoop het tenminste voor je dat er geen groter achterliggend probleem is!
  Heel veel sterkte met het bloedprikken en de rest!!

 • Antwoorden Krissi 5 februari 2013 om 16:28

  Fijn om zo’ n update te lezen. Wat vet dat je naar beautycon gaat! Ik hoop dat het snel beter gaat met je rug en je andere klachten. Zelf heb ik ook een vitamine b12 tekort, ook omdat ik vegetariër ben en best een moeilijke eter, nou is het geen extreem tekort en heb ik ook geen klachten of zo, dus ik slik gewoon extra vitamines.
  Met mij gaat het verder ook goed, alleen is het druk op school in mijn examenjaar. Nog maar een paar maandjes gelukkig!

 • Antwoorden Anna 5 februari 2013 om 16:28

  Wat een leuk stukje! :) ik vind persoonlijke updates altijd zo leuk. Ben heel jaloers op je vakantieplannen! London is zo vet, en ook de beautycon lijkt me heel leuk!! Ben benieuwd naar de vlogs. :)

 • Antwoorden Maaike 5 februari 2013 om 16:16

  Altijd leuk, zo’n updatje :)

 • Antwoorden Marissa 5 februari 2013 om 16:15

  ik ben ook vegetarier en slik van die vitamine b12 alles in een pillen van de Etos. Zit per 2 pillen 1000% adh b12 in. En ook ijzer en zink enz. Misschien werkt dit ook voor jou?

 • Antwoorden Lisanne 5 februari 2013 om 16:15

  Wat leuk dat je uitgenodigd bent voor beautycon zeg! Wat een eer! Lekker genieten er van en natuurlijk samen met Mert.

  Verder hoop ik dat er iets uit de test komt. Dat betekent dat je weet wat er aan de hand is (hopelijk niets ernstigs natuurlijk) en er wellicht iets tegen kunt doen. Succes, hoop dat het snel weer wat beter met je gaat!

 • Antwoorden Ilse 5 februari 2013 om 16:10

  Tof zeg die uitnodiging, balen dat je minder goed in je vel zit en die bezoeken aan van alles en nog wat. Maar het is voor het goede doel en later merk je vast dat het je helpt. Met mij gaat het wat beter dan de afgelopen tijd want wat dingen zijn me duidelijk geworden, ik weet wat ik na deze opleiding wil en ik zie de dingen wat positiever. :)

 • Antwoorden Judith 5 februari 2013 om 16:09

  Superleuk artikel, ik hou wel van die persoonlijke dingetjes :)
  Toevallig; ik ben ook erg moe de laatste tijd en heb soms het gevoel dat ik ga flauwvallen omdat ik zo duizelig ben. Morgen dus naar de dokter om bloed te laten prikken, veel beterschap in ieder geval! Xx

 • Antwoorden Tessa 5 februari 2013 om 16:05

  Don’t worry over het bloedprikken. Ik heb het een keer moeten laten doen toen ik een jaar of 10 was en ik vond het echt reuze meevallen! Je voelt het nauwelijks.
  Succes!
  x

 • Antwoorden Kamelia 5 februari 2013 om 15:56

  Supertof dat je naar Londen mag met de andere YouTubers! Kan je eindelijk Andrea gaan ontmoeten waar je toen over vertelde. Ik ben stiekem superjaloers, maar ik gun het jullie allemaal van harte :) Veel plezier daar! <3

 • Antwoorden BeautyFrique 5 februari 2013 om 15:52

  Wat leuk (en wat minder leuk) om te lezen! Spannend dat je naar Beautycon gaat. Lijkt me ontzettend gaaf! En om naar Londen te gaan is alleen al geweldig.

  Spannend wat de uitslag van het bloedprikken gaat worden. Vervelend om klachten te hebben zonder een duidelijk oorzaak, dus hopelijk wordt dat opgelost..

 • Antwoorden Babette 5 februari 2013 om 15:49

  Gaaf dat je naar londen gaat!

 • Antwoorden liza 5 februari 2013 om 15:33

  hey teske , ga je je tanden weer bleken met die white strips of laat je het door de tandarts doen??

 • Antwoorden Paulien 5 februari 2013 om 15:29

  ik ga ook naar Londen in de voorjaarsvakantie :)

 • Antwoorden Elza 5 februari 2013 om 15:24

  Zo vet! Je kan wel trots zijn met alles wat je hebt bereikt!
  Ik ga ook naar London, can’t wait :) xo

 • Antwoorden Roos 5 februari 2013 om 14:59

  Oei niet zo goed om te horen dat het wat minder gaat met je gezondheid. Pas goed op jezelf meid! En over die prik, heel herkenbaar! Maar je gezondheid gaat voor dus even doorbijten helaas.
  En waaaauw LONDON BABY! Ik ben jaloers.

 • Antwoorden Manon 5 februari 2013 om 14:57

  Heel veel plezier in Londen! Ik hoop dat het snel beter met je gezondheid en mentale toestand gaat ;)

 • Antwoorden Simone 5 februari 2013 om 14:47

  Wat een fijn vooruitzicht dat je naar Londen gaat, lijkt me zo leuk! Hoop dat het met je gezondheid snel beter gaat en het niets ernstigs is!

 • Antwoorden Denise 5 februari 2013 om 14:46

  Veel plezier in Londen! Ik geniet sowieso wel van je artikelen!

 • Antwoorden Nina 5 februari 2013 om 14:33

  Leuk artikel & alvast heel veel plezier in London! (:

 • Antwoorden lucia 5 februari 2013 om 14:00

  op dit moment gaat het wel goed met mij. behalve dan dat ik 5 onvoldoendes sta op school. ik had toen ik een paar filmpjes van jou had terug gekeken ook gezien dat je niet zo goed ging op school (toen je in 3havo zat, net als ik nu). maar uiteindelijk ben je toch overgegaan. het is goed om te weten dat ik dus niet de enige ben met dit soort problemen :)
  xxxxx

 • Antwoorden Sharon 5 februari 2013 om 13:53

  Hey Teske,

  Wat vervelend dat je je niet zo lekker voelt, ik heb ook zo’n periode gehad met extreme vermoeidheid, was depressief en ook vaak aften. De dokter kon eigenlijk niks serieus vinden, maar met behulp van mijn boeken (ik studeer geneeskunde) en het feit dat gluten intolerantie veel voorkomt in mijn familie ben ik erachter gekomen wat er scheelde. Twee weken volledig glutenvrij eten en ik was compleet opgeknapt. Het is goed dat je naar de dokter gaat en probeert erachter te komen, ik heb veel te lang doorgelopen met mijn klachten, denkend dat het allemaal maar tussen mijn oren zat. Ik hoop voor je dat het iets kleins en makkelijk behandelbaar is en niet hetzelfde als ik, want ik wordt altijd heel jaloers als ik je US foodz unboxing zie met allemaal lekkers wat ik niet mag hebben ;)
  x

 • Antwoorden Ester 5 februari 2013 om 13:53

  Leuk artikel

 • Antwoorden jasmijn 5 februari 2013 om 13:44

  Super leuk artikel! ik ga binnenkort ook naar Londen, heb er superveel zin in! En ik moest een tijdje geleden ook bloed prikken, was daar ook bang voor, maar het viel heel erg mee en ik voelde er bijna nix van.

  xx

 • Antwoorden Julia swinkeld 5 februari 2013 om 12:57

  Hee! Ik ga ook naar Londen!! En ook in de carnavals vakantie. Ik ga er 3 dagen heen als cadeautje van mijn tante omdat ik 15 geworden ben in november
  Misschien kom ik je nog wel tegen;) haha

 • Antwoorden Suzanne 5 februari 2013 om 12:28

  Het klinkt inderdaad wel een beetje alsof het de B12 zou kunnen zijn. Wauw, Londen, ben toch wel een beetje jaloers nu hoor ;)!

 • Antwoorden Yvette 5 februari 2013 om 12:08

  Ik heb een paar jaar terug ook dezelfde klachten gehad, hier kwam uit dat ik een te lage bloeddruk had. Ik moest toen veel dropjes eten (bleh) en koos uiteindelijk ervoor vaker zoethout thee te drinken.
  Het ging toen een tijdje goed tot de klachten weer terug kwamen, na verder onderzoek (en nog meer bloedprikken verder) bleek ik ook ijzer te kort te hebben.
  Ik heb toen ijzertabletten moeten slikken en sindsdien gaat het een stuk beter.
  Als ik me wel eens wat minder voel drink ik een kopje zoethout thee en kan ik er weer tegen aan!
  Veel plezier in London ik ben er in December nog geweest super daar!

 • Antwoorden Floor 5 februari 2013 om 12:03

  Dit soort artikelen zijn zo leuk!

 • Antwoorden Mandy 5 februari 2013 om 11:24

  Dit soort artikelen vind ik altijd leuk. Wat leuk dat je naar Beautycon gaat en natuurlijk gezellig dat Mert meegaat. Succes bij de dokter trouwens!

 • Antwoorden Loes 5 februari 2013 om 11:23

  Hee Teske, super leuk altijd je praatjes! Over de dokter: ik had een keer een week dat ik ook elke dag naar de dokter moest, en nu weet de dokter mijn naam uit zen hoofd en groet hij mij op de fiets. Best wel beschamend dus! Veel succes bij de dokter, en natuurlijk in LONDON (jaloers)
  xx Loes

 • Antwoorden Lisanneleeeft 5 februari 2013 om 11:06

  B12 tekort zou heel goed kunnen inderdaad (ik dacht er al aan toen je je klachten noemde), maarreh… als je dat hebt krijg je waarschijnlijk nog meer prikkies :p Maar wat je zegt, denk dat dat vooral een kwestie is van ‘gewenning’, als je eenmaal weet dat het niet eng is dan is het geen probleem meer :) Gaat je lukken!

  En zo tof dat je naar Londen gaat! Echt super gaaf :) En dat je wil dat jouw foto’s net zo mooi worden als die van Vera snap ik heeeeel goed, Vera maakt echt zulke mooie foto’s he :)

 • Antwoorden Charlene 5 februari 2013 om 11:03

  Wowie! Jij gaat gewoon Pixiwoo zien! :D Hopelijk is hun leuke broer er ook bij ;) Je moet echt eens Jim Chapman opzoeken op youtube, hij is hilarisch (en CUTE!). Ik vond zowel Pixiwoo als Jim apart op youtube, en plots kwam ik te weten dat het broer en zussen zijn! :p In ieder geval, succes met de doktersbezoeken enzo, en met het zoeken naar een leuke outfit voor beautycon! :)

 • Antwoorden Amanda 5 februari 2013 om 10:28

  Ik heb dezelfde symptomen als jou, duizelig, misselijk moe etc. Uit mijn onderzoek kwam niets dus ik ben heel benieuwd of ze er bij jou wel achter kunnen komen. Misschien kan ik me daar dan eens op laten testen!

 • Antwoorden rozemarijn 5 februari 2013 om 10:25

  Succes bij de dokter! Een b12 tekort is goed op te lossen gelukkig. En londen is een topstad! Tof dat je erheen mag!!

 • Antwoorden Hilde 5 februari 2013 om 10:05

  Super vet dat je naar Beautycon gaat! Alvast heel veel plezier :)

 • Antwoorden Maxime 5 februari 2013 om 10:01

  Superleuk dat je naar Beautycon gaat, wist het al omdat Vera het in een filmpje zei!
  Ik ben nu onderweg om zo mijn tanden te laten bleken, ben benieuwd!

 • Antwoorden Martina 5 februari 2013 om 09:53

  Wat naar dat je niet zo lekker in je vel zit… Bloed prikken gaat helemaal goedkomen en is voorbij voor je het weet.. Gewoon even zeggen dat je het spannend vind! En de mensen die prikken dien dat de hele dag dus hoop dat het gewoon in 1 keer klaar is :) ik hoop dat het allemaal meevalt !!
  Verder heel gaaf London ! Lekker genieten :)

 • Antwoorden Jorinde 5 februari 2013 om 09:20

  Leuk vooruitzicht om naar Londen te gaan. Veel plezier daar! Een vloeistof geinjecteerd krijgen doet trouwens meer pijn dan bloed afnemen hoor. Als ze goed prikken valt het wel mee. Succes en ik hoop dat er niks ernstigs is.

 • Antwoorden Lieke 5 februari 2013 om 09:20

  Succes bij de dokter en met het bloed prikken! Hopelijk komt er niet iets ernstigs uit. Gewoon relaxen en niet naar die naald kijken, dan valt het allemaal wel mee :) En je hebt leuke dingen om naar uit te kijken! Londen lijkt me wel heel gaaf!

  Ik heb het pasgeleden ook nog laten doen omdat ik ook niet lekker in mijn vel zat, ook erg vermoeid en zo. Blijkt dus dat ik chronisch vermoeid ben en mijn levensritme aan moet passen, eugh :(

 • Antwoorden ChantalAngel 5 februari 2013 om 09:10

  Wauw beautycon heel gaaf. En b12 klinkt idd logisch nar de symptomen. En komt steeds vaker voor. Goed bloedprikken is niet leuk maar wel goed dat je dat gaat doen!

 • Antwoorden Resy 5 februari 2013 om 09:05

  Wat balen dat het lichamelijk weer wat slechter met je gaat. Hopelijk dat het bloedprikken duidelijkheid zal geven.
  En wat staan er een leuke dingen op de planning! Ik wil ook ooit nog eens heel graag naar londen, ben er helaas nog nooit geweest..

 • Antwoorden Dominique 5 februari 2013 om 09:00

  Hoe gaat het met stip ^^

 • Antwoorden Yara 5 februari 2013 om 08:42

  Ah, balen dat je je niet lekker voelt. Veel sterkte bij de dokter!

 • Antwoorden Isabella 5 februari 2013 om 08:42

  Wat vervelend dat je naar de dokter moet.. Maar, dan wordt er in ieder geval naar gekeken. Dat is wel een goed punt natuurlijk. En je bent er zo weer weg! Of ja, dat is de bedoeling hè. Wat leuk dat je naar Londen gaat. Echt een super mooie stad. Ik ben jaloers, haha.

 • Antwoorden Rafika 5 februari 2013 om 08:37

  Super leuk dat je naar beautycon gaat! xxx

 • Antwoorden Beautydagboek 5 februari 2013 om 08:33

  Wat vervelend dat je je niet goed voelt, hopelijk kan de dokter je meer vertellen. Ook super dat je bent uitgenodigd voor Beautycon, lijkt me erg leuk! Veel plezier!

 • Antwoorden Jessy 5 februari 2013 om 08:17

  Heeii, je blogt altijd zo leuk!! Misschien ern tip ik ben ook een vegetarier en daardoor krijg je idd niet alle vitamine B binnen… En dat is juist goed voor je huid, haar en nagels, daarom slik k vitamine B pillen bij elke avondmaaltijd slik ik er 1 en zo krijg ik toch vitamine B :)

  • Antwoorden nyn 5 februari 2013 om 12:26

   dat deed ik ook altijd, maar ik heb ook een vitamine b12 tekort gehad, dan kan je pilletjes slikken wat je wilt maar dan wordt het niet opgenomen door je lichaam. Als je een chronisch vitamine b12 tekort hebt, wat ik dus heb, dan moet je eens in de zoveel tijd naar de huisarts die vloeistof in je bilspier spuit, en dat helpt wel!
   Alsof je 3 blikjes red bull op hebt en opeens van alles kunt en wilt doen.

   Ik hoop dat je er gauw achter komt Teske, want moe zijn en niet lekker in je vel zitten is niet fijn :( maar gelukkig heb je London om naar uit te kijken, samen met Mert :)

   x

 • Antwoorden Hester 5 februari 2013 om 08:14

  Zo’n kletspraatje is altijd leuk! Ik hoop dat je iets aan je gezondheid kan doen, da’s wel vervelend. Maar London klinkt zooo gaaf! Met Mert en alle beautybloggers, yay, supergezellig. Veel plezier daar!
  En nog een foutje, in de zin ‘Hij gaat nu kijken wat er nog verandert kan worden aan de zooltjes …’ moet het ‘veranderD’ zijn.

 • Antwoorden Ester 5 februari 2013 om 08:12

  Awh, wat ontzettend vervelend dat je zo bang bent voor het bloedprikken straks!
  Ik ken dat gevoel zo erg, heb het zelf ook gehad.
  Inmiddels ben ik er zelf overheen gegroeid! Maar het is zooo moeilijk, omdat je er zo bang voor bent & jezelf er straks overheen moet zetten. Pfff.

  Met mij gaat het goed! Ik ben volop aan het genieten van mijn dochtertje! Ze is nu 7 maandjes oud, en ze is zoooo mooi!
  Echt een heel vrolijk kindje is het hihi. <3
  Ik ben zelf een alleenstaande moeder van 21 jaar, en woon op dit moment bij mijn ouders met mijn kleine meisje. Maar over 3 weekjes mag ik dan eindelijk mijn eigen huisje betrekken samen met mijn pareltje.

  Teske, ik wens je ontzettend veel beterschap met alles!
  En ik hoop dat er wat uit mag komen uit de bloedonderzoeken, puur zodat je weet of er iets aan de hand is & er dan ook iets aan gedaan kan worden.
  Dan ben je er hopelijk ook snel weer vanaf!!!!!
  Dus bij deze, ontzettend veel succes met het bloedprikken & beterschap de komende tijd!!

 • Antwoorden Laura 5 februari 2013 om 08:10

  Leuk artikel! Veel succes bij de dokter!

 • Antwoorden Rebecca 5 februari 2013 om 08:03

  Misschien heb je wel last van je schildklier?
  Dat heb ik ook + vitamine B12 tekort!

 • Antwoorden Jessica 5 februari 2013 om 07:43

  Leuk om te horen om hoe het met je gaat :) Ben blij dat het, ondanks je gezondheidsklachten, goed met je gaat.

  Die snoepjes btw op de foto! Wow, jeugdsentiment gewoon haha. Heb jij die foto gemaakt? En die nutellaprik haha, moest gelijk aan mijn vriend denken, is zowat nutella-addicted

 • Antwoorden Evi 5 februari 2013 om 07:41

  Heel veel succes bij de dokter ! Ik ga voor je duimen ! Je kunt het wel, denk gewoon aan Mert (:

 • Antwoorden Marthe 5 februari 2013 om 07:36

  Oh Londen, daar wil ik ook zo graag naartoe!

 • Antwoorden Hanna 5 februari 2013 om 07:33

  Heel veel succes met alles!
  Ik wou dat ik ook naar London ging,echt super leuk voor je:)
  Xx

 • Antwoorden Silke 5 februari 2013 om 07:21

  Omg, zo jaloers op jou reisje naar London! Super veel plezier! En suces bij de dokter en de podoloog. :) x

 • Antwoorden Ingeborg 5 februari 2013 om 07:19

  Altijd leuk om te lezen! Ik zit de laatste tijd ook wat minder goed in mijn vel, maar het komt wel goed met ons Tes! Just keep going en af en toe genoeg rust nemen. Wat leuk dat je naar Londen gaat! Ik ga binnenkort in maart naar Rome met school, en in de meivakantie naar Antwerpen met mijn moeder, super veel zin in!

 • Antwoorden Ashleey 5 februari 2013 om 07:11

  Ik herken het wel, dat schoolgevoel weer oppakken… Ik had er ook erg veel moeite mee. Heel veel succes bij de dokter en de voetendokter! Ze zijn er om je te helpen en het komt helemaal goed met je! Wat gaaf dat je naar beautycon gaat! Echt super gaaf! En lekker in Londen rondlopen enzo echt te leuk! Ben erg benieuwd naar de dingen die je gekocht hebt en naar de video met je nichtje. Veel plezier op de verjaardagen. Met mij gaat het eigenlijk wel erg goed. Al zitten een paar angsten in de weg, maar ik heb zoveel lieve mensen om mij heen.

 • Antwoorden Chantal 5 februari 2013 om 07:09

  Super leuk is dit!
  Moet je vaker doen.

  En veel plezier in London

  X

 • Antwoorden maartje 5 februari 2013 om 07:09

  heel leuk om te lezen, hoop dat er iets uit komt bij de dokter (wel iets positiefs natuurlijk!)
  ik denk verder dat iedereen januari/februari een rot maand vind om weer een beetje op te starten, ik althans wel! maarrrr begin er langzaam weer in te komen ;)

 • Antwoorden Charile 5 februari 2013 om 06:46

  Wat leuk om te lezen :D Hopelijk is alles in orde bij de dokter!

 • Antwoorden jimmy 5 februari 2013 om 06:42

  Sterkte bij de dokter, Ik hoop dat de podoloog je kan helpen rugpijn is niet fijn.

 • Antwoorden Sofie van winkel 5 februari 2013 om 06:41

  Wat leuk om te lezen!

 • Antwoorden Ilse 5 februari 2013 om 06:31

  Heey Teske. Of jij upload deze blog heel vroeg, of na twaalven, haha. Bij mij gaat het ook z’n gangentje. Naar school, veel huiswerk, verkouden …

  Veel succes bij de dokter! Ik hoop dat er iets goeds uitkomt. Gewoon doorzetten bij die prik, gewoon aan leuke dingen denken (: . X

 • Antwoorden Robin 5 februari 2013 om 06:18

  Zulke artikelen vind ik altijd heel erg leuk! Alvast succes bij de dokter, hopelijk is er niets ernstigs aan de hand.

 • Reageer