Get to know me!

8 januari 2013

Alsof het nog niet persoonlijker kon worden op mijn blog, ga ik deze ochtend ook nog eens een tag plaatsen die vol zit met persoonlijke vragen. Gewoon, omdat ik tags ongelofelijk leuk vind en ik deze al vaker voorbij heb zien komen. De ‘Get to know me’ tag bevat wat vragen over mijzelf en over willekeurige onderwerpen. Hoewel het best veel vragen zijn, vind ik dit niet echt een volwaardig dagartikel, dus komt er vanmiddag nog een artikeltje online (beauty dit keer, yay!). Op naar de vragen!

Geboortejaar?
Ik ben geboren in 1995.

Hoe lang ben je?
Ik ben ongeveer 1,70 meter en wat wel grappig is, is dat bijna altijd als ik iemand zie die me kent via mijn site of filmpjes, diegene zegt dat ze me veel langer hadden geschat. 1,70 is toch niet zo klein?

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Ik schrijf dit op maandagavond, dus ik neem de gedachte van vanmorgen maar even. Ik dacht eraan dat ik weer naar school moest, dat ik daar grappig genoeg niet echt naar tegenop keek en dat ik heerlijk relaxt nog even kon liggen. Ik hoef op maandag namelijk pas om drie uur op school te zijn.

Waar ben je op dit moment?
Op mijn gebruikelijke plekje, op mijn kamer en voor de computer. Hier zit ik bijna 24/7.

Single/relatie?
Ik heb nu iets langer dan een jaar een vriend, Mert.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Ik ben een spontaan warhoofdje.

Guy/Girlcrush:
Ik heb een vriend, dus geen guycrush voor mij. Een girlcrush dan, want ik blijf Demi Lovato geweldig vinden.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Iets om te eten, want ik heb eigenlijk een beetje honger. Ik zit ondertussen al drie candy canes weg te snoepen, maar die vullen niet echt goed.

Wat is je doel in het leven?
Ongelofelijk cliché, maar ik wil gewoon heel erg gelukkig worden/zijn en doen wat ik leuk vind. Als ik dit kan blijven doen de komende jaren ben ik tevreden en als ik er meer uit zou kunnen halen en bijvoorbeeld de reclame of media/filmwereld in zou kunnen rollen, zou het helemaal tof zijn. Ook hoop ik dat ik samen blijf met Mert.

Waar ben je bang voor?
Voor heel veel, maar het meeste voor het kwijtraken van mensen waarvan ik houd. Ik ben ook weleens bang om mezelf kwijt te raken.

Heb je je rijbewijs?
Nee, alhoewel ik wel snel wil beginnen met lessen. Ik word dit jaar 18 en daar moet ik natuurlijk wel een beetje gebruik van maken.

Nagellak of lippenstift?
Nagellak, absoluut. Ik vind producten op mijn lippen toch niet altijd even fijn en eindig meestal met een simpele lippenbalsem of helemaal niks. Mijn nagels in alle kleuren van de regenboog vind ik dan echter weer geweldig.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Zomer, omdat ik het gevoel heb dat dat het seizoen is waarin we allemaal op ons best zijn, we ons het best voelen en waarin we de leukste dingen doen. Verder ben ik ook gek op het warme weer, ik houd echt niet van de kou, de regen en de wind.

Wil je ooit gaan trouwen?
Ik hoop dat het wel een keer gaat gebeuren. Ik krijg wel enorme kriebels als ik kijk naar trouwprogramma’s als ik die jurken en mooie feesten zie. Het heeft voor mij wel iets sprookjesachtigs en het lijkt me erg leuk.

Ben je een healthy-freak?
Nou, niet echt eigenlijk. Een doel voor 2013 was dan ook om wat gezonder te eten, op het gebied van fruit vooral. Ik eet echt amper fruit, als ik 1 of 2 keer in de maand een appeltje neem dan is dat nog veel. Ik sport ook niet (soms naar de sportschool met Mert en dan loop ik op de loopband) en houd erg van snoepen. Wel is het zo dat ik geen slechte gewoontes heb. Ik rook niet, drink niet veel alcohol en gebruik geen drugs.

Wat voor kleur haar en lengte heb je?
Ik kan nooit zo goed omschrijven wat voor kleur mijn haar nou is, want het lijkt elke keer weer anders. Hoewel sommigen me donkerblond zouden noemen blijf ik er steevast bij dat ik lichtbruin haar heb en mijn puntjes zijn natuurlijk wel lekker blond. Die zijn geverfd, voor de rest is het mijn eigen kleur. Ik word voor mijn gevoel elk jaar lichter, vroeger was mijn eigen haarkleur nog bijna zwart! Qua lengte is het nu halflang, tot op mijn borst.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Eigenlijk heb ik qua kleding en make-up alles wel wat ik wil. Ik koop nog steeds aardig wat, maar het niet alsof er echt iets mist in mijn kast. Wel zou ik een goede jas kunnen gebruiken, ik loop al bijna vijf jaar met dezelfde rond. Ik ben zó slecht in jassen kopen!

Heb je tattoos?
Nee, geen tattoos. Ik vind ze wel heel mooi en misschien neem ik er later wel eentje, maar pas als ik echt een heel goed idee heb en ik er helemaal klaar voor ben. Hoewel ik soms wat kriebels krijg vind ik het vooral nog steeds heel eng.

Heb je piercings?
Behalve gaatjes in mijn oren niet, en verder heb ik ook geen behoefte aan piercings. Dat is dan weer iets minder mijn ding.

Draag je een bril?
Ja, ik heb een aardige oogafwijking, dus ik heb wel een bril nodig. Gelukkig wordt die meestal vervangen door mijn lenzen, want ik vind een bril meestal niet zo fijn zitten.

Wat is jouw perfecte pizza?
Ik kom toch bijna altijd wel op pizza margherita uit, omdat ik geen vlees eet en van bepaalde groentes niet zo houd. Ik vind pizza met spinazie en pesto erop ook lekker en ik eet ook weleens pizza met frites. Dat hebben ze bij sommige pizzeria’s echt!

Favoriete eten/drinken?
Mijn favoriete eten is rijst zoals de moeder van Mert die klaarmaakt, pizza, nacho’s, sushi en wraps. Qua keuken zit ik vooral de Japanse en Mexicaanse kant op. Trouwens, alles wat een groot aantal suiker bevat mag sowieso mijn kant op. Als het gaat om drinken maak je me blij met cassis. Ik bestel bijna altijd cassis.

Wat is je favoriete parfum?
Sinds kort is Beyoncé’s Heat verslagen door Alien van Thierry Mugler, maar dan wel de ‘the fragrances of leather’ versie. Zo heerlijk warm! Wellicht dat ik in de zomer weer sneller naar een lichter parfum grijp.

Wat is het laatste wat je kocht?
Dat was een opschrijfboekje, op eBay. Ik blijf maar kopen, ik vind ze zó leuk!

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Toen lag ik nog heerlijk te slapen naast Mert.

Favoriete ijsje?
Dan kies ik toch voor Ben & Jerry’s. Mijn favoriete smaken zijn Strawberry Cheesecake en Cookie Dough. Man, in Amerika heb je allemaal andere spannende smaken (zie hierboven), ik wil die ook allemaal uitproberen!

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Ik ben geen enorm goede slaper, maar juist daardoor ben ik slecht in vroeg opstaan. Op woensdag en donderdag moet ik om half 9 op school zijn, en daar heb ik toch elke keer weer moeite mee.

Wat zijn je plannen voor 2013?
Heel veel leuke dingen doen, dat ten eerste. Al mijn concrete plannen en doelen heb je hier kunnen lezen.

Met hoeveel kussens slaap jij?
Er liggen er zes op mijn bed. Ik hou van kussens, ik vind het heerlijk om me zo te laten vallen tussen al het dons.

Ben je een ochtend of avond persoon?
Avond, absoluut. Ik ben actiever én productiever, de meeste ideeën en de meeste drijfveer om te schrijven komt ’s avonds naar boven. Niet altijd even praktisch.

Ben je geordend of rommelig?
Ik ben heel erg rommelig van mezelf, hoewel ik op het moment wel mijn best blijf doen om alles netjes te houden in mijn kamer. Ik leer het ooit wel. Het feit dat ik veel beter werk als alles opgeruimd is, is ook wel een goede motivatie.

Wat wil je op dit moment graag zien?
De film ‘Les Miserables’. Ik hoop er volgende week heen te gaanwant oh, wat ben ik benieuwd. Ik ben niet zo’n musicalganger, maar als het gaat om musicals in filmvorm, dan heb je me. Niet heel raar ook dat mijn twee favoriete films (The Phantom Of The Opera & Moulin Rouge) allebei musicals zijn. De trailer van Les Miserables pakt me, er zitten geweldige acteurs in en de liedjes doen me nu al heel veel.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Ik weet niet zo goed wat te verwachten, maar ik kan wel zeggen wat ik hoop bereikt te hebben. Over 10 jaar ben ik 27, dan hoop ik nog steeds een goede en fijne baan te hebben, hopelijk in de richting wat ik nu doe (reclame/media), ik hoop nog steeds samen te zijn met mijn vriend en wellicht is het dan wel een beetje tijd om te settelen en een gezinnetje te hebben. Ik wil bereikt hebben dat ik me goed voel, dat ik de Teske ben die ik wil zijn, dat ik tevreden ben met het leven en dat ik mezelf ook een beetje heb laten zien aan de wereld. Maar hey, alles kan enorm anders lopen. Ik weet het niet.

Wie mis je op dit moment?
Ik mis niet echt iemand op het moment, hoewel ik wel eigenlijk het liefst elke dag bij m’n vriend ben.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Ik denk dat dat mijn wangen zijn, en hoewel ik dat altijd zo’n raar antwoord vind, is het wel zo. Mijn wangen, jukbeenderen en kaak samen vind ik het mooist van alles, omdat ik appelwangetjes en een strakke kaaklijn heb. Eigenlijk dus gewoon de vorm van mijn gezicht, al vind ik mijn voorhoofd wel af en toe iets te groot.

Ben je verlegen?
Af en toe, maar ik denk dat ik mezelf inmiddels wel aardig heb aangeleerd hoe ik makkelijk een praatje moet maken. Het ligt ook helemaal aan de persoon die ik tegenover me heb, als diegene zelf enorm verlegen is, dan word ik daar ook verlegen van. Grote groepen vind ik dan ook weer een stukje lastiger, omdat ik niet snel degene ben die een gesprek begint. Als iemand me aanspreekt, dan kan ik weer wel een heel verhaal vertellen. Het ligt echt enorm aan de situatie.

Heb je een accent?
Er wordt me altijd vertelt dat ik een enorme Gooische R heb en hoewel ik absoluut niet uit het Gooi kom, kan ik me daar ook wel een beetje in vinden. Ik weet niet zo goed hoe ik aan mijn accent kom, want in mijn gezin praat niemand met zo’n R. Ik weet uit ervaring dat accenten wel snel kunnen veranderen (mijn oudste zus komt uit Zuid-Holland net als ik, maar woont in Nijmegen en praat nu een beetje met een zachte G), dus wellicht zijn er toch invloeden van buitenaf die ervoor zorgen dat ik zo’n R heb. Het maakt me ook eigenlijk niet zoveel uit. Afgezien van die R heb ik geen accent. Denk ik dan. Vertellen jullie het me maar.

Zussen/broers, hoe oud?
Ik heb twee zussen, waarvan de oudste 26 is en de andere 21. Ook heb ik een broer en die is 24. Ik ben met mijn 17 jaar een beetje een laatkomertje dus.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? Vier van de zeven dagen die er in de week zitten moet ik naar school, waarvan twee dagen een hele dag en twee dagen maar 1,5 uur. Het ligt er dus echt compleet aan welke dag je hebt. Maar naast dat ik naar school ga, werk ik natuurlijk voornamelijk aan mijn blog en video’s. Daar ben ik wel de meeste tijd aan kwijt. Ik ga natuurlijk weleens shoppen, of naar een vriendin en in het weekend ben ik vrijwel altijd met mijn vriend, dus ik ben dan in Limburg, of gewoon lekker thuis.

Dat waren alle vragen. Inmiddels heb ik wat koekjes erbij gepakt om de honger te stillen. Oreo’s zijn altijd goed! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit te lezen en me misschien weer wat beter hebben leren kennen. Ik wil binnenkort weer een persoonlijke Q&A doen, dat vind ik ook altijd tof. Als je daar nog vragen voor hebt kan je die hier achterlaten!

142 reacties

 • Antwoorden Get to know me – TAG – LittleDarkGhost 18 augustus 2016 om 12:32

  […] leek mij wel toepasselijk om te beginnen met de ‘Get to know me tag’. Ik heb hem van Teske […]

 • Antwoorden Get to know me tag – A World of Vinyl 7 maart 2016 om 22:36

  […] ga ik de Get To Know Me Tag doen die ik bij Teske.nl gezien heb. Ik heb er  een aantal vrij brede vragen uitgezocht, om mij beter te leren kennen, dus […]

 • Antwoorden Get To Know Me TAG | MSMBL 21 november 2015 om 10:44

  […] van mij af weten, ga ik vandaag de Get To Know Me TAG doen. Ik heb de vragen via de site van Teske gevonden. Veel […]

 • Antwoorden Dagboek // De Get-To-Know-Me Tag » 25 februari 2015 om 13:09

  […] heb geen idee wie deze tag als eerste heeft verzonnen, maar ik heb ‘m gespot op Teskuh.nl! Je bent als blogger natuurlijk vrij om ‘m over te […]

 • Antwoorden Get to know me better TAG! | Je m'appelle Mirthe. 22 december 2014 om 22:07

  […] en ik heb ook haar vragen gebruikt en die van Teske (http://www.teskuh.nl/2013/01/08/get-to-know-me/ al zijn die bijna overal hetzelfde). Zo kunnen jullie wat over me te weten […]

 • Antwoorden Get-to-know-me tag | Zoekt een leven 19 augustus 2014 om 15:33

  […] je niet eens weet wie ik ben? Om wat meer over mezelf te vertellen, houd ik de tag aan die ik bij Teske op haar blog heb gevonden: De get-to-know-me […]

 • Antwoorden Get to know me! Marjan | Sisters passions 26 juni 2014 om 23:49

  […] De ‘Get to know me’ tag kun je vinden op www.Teskuh.nl […]

 • Antwoorden Eerst iets over mezelf | Door een eigenwijze student in ontwikkeling 23 juni 2014 om 18:14

  […] eens weet wie ik ben? Om jullie wat meer over mezelf te vertellen, houd ik de tag aan die ik bij Teske op haar blog heb gevonden: De get-to-know-me […]

 • Antwoorden Rhodé 8 mei 2014 om 16:05

  Hoi! Ik heb (blijkbaar) een gooische r en ik vind t erg vervelend… ik denk dat het wel klopt wat je zegt dat het beïnvloed wordt door je omgeving want volgens mij heb ik het van jou filmpjes ;)

  Weet iemand misschien hoe ik er vanaf kan komen?

  Xx

 • Antwoorden 21062013 TAG! Get To Know Me | MiKa Beautyblog 21 juni 2013 om 19:52

  […] te leren kennen, my First Tag! Zoals ik al zei is het de Tag: Get To Know Me. Ik vond deze tag op Teskuh.nl zij plaatste deze tag op 8 januari van dit jaar (2013), ze deed dit zo leuk dat eigenlijk niet […]

 • Antwoorden Charissa 7 maart 2013 om 19:21

  Dat rechter tekentje bij die meisjes met die tattoos, is van Harry Potter! Het teken van De Relieken Van De Dood haha!

 • Antwoorden olivia 13 februari 2013 om 20:55

  wil je een keer een give away doen
  (plzz 1 van je frisdrank lipbalmen)
  of een shirt ofsoow
  xxolivia

 • Antwoorden emma 11 februari 2013 om 17:11

  heei teske,
  hier nog wat vragen;
  hoe heten je zussen en broer?
  waar woon je?
  Waar werk je?
  wat is je grootste droom?
  waar shop je het liefste?
  xx

  • Antwoorden silke 19 augustus 2013 om 14:01

   Haar zussen heten saske en Femke(?), haar broer Joppe.
   Ze woont in Reeuwijk vlak bij Gouda.
   Haar blog en youtube zijn haar werk
   Haar grootste droom weet ik niet ;)
   Ze shopt het liefste online bij de forever 21.

   Sorry dat ik het voor Teske zeg, maar ik denk niet dat ze op zo een oud artikel gaat reageren en ik wou je toch helpen..

 • Antwoorden Nicole 2 februari 2013 om 16:20

  Dat van die haarkleur kan ik me echt in vinden! Iedereen zegt dat ik donkerblond haar heb maar ik vind lichtbruin gewoon veel leuker klinken!

 • Antwoorden silke 26 januari 2013 om 20:53

  Ik ben in de zomer jarig hihi

 • Antwoorden TAG: Get to know me! | Love, love, 16 januari 2013 om 12:11

  […] ik nog niet zo lang bezig ben met bloggen, en ik zag deze Tag voorbij komen op Teske haar blog. Leek dit een goede kans om mij een beetje beter te leren kennen! Het zijn wat objectieve […]

 • Antwoorden Indya 15 januari 2013 om 17:10

  Hi Teske,
  Leuke tag!
  Ik ben net begonnen met bloggen en een beetje vloggen,
  maar ik heb een vraag voor de Q&A.
  Zijn er ook mensen die alleen vloggen zonder te bloggen?

  x Indya

 • Antwoorden margriet 14 januari 2013 om 19:20

  lees je altijd al je reacties en of tweets? En zo ja lees je dan ook je reacties terug die iemand bijvoorbeeld op een artikel van een jaar geleden schrijft?

 • Antwoorden kirsten 13 januari 2013 om 19:18

  Leuke tag! :) En wow, al iets langer dan een jaar met Mert, dat gaat snel :D

 • Antwoorden Mies 13 januari 2013 om 09:04

  Teske, probeer een keer fruitpizza! Superlekker.

 • Antwoorden Saskia 10 januari 2013 om 21:54

  Echt een leuke website en ook super leuke filpies!!!!!

  Ben echt fan van jou!!!!

  Love you

  Xxx Saskia

 • Antwoorden nanetje 10 januari 2013 om 19:16

  oh wacht, haha, lol. als je op mijn naam klikt ga je naar de site. lol
  sorry voor deze late ontdekking. :)

 • Antwoorden nanetje 10 januari 2013 om 19:11

  http://rebellies.blogspot.nl
  dit is het BTW :)

 • Antwoorden nanetje 10 januari 2013 om 19:11

  nog een vraag voor de Q&A: hoe zorg je dat je blog bekend wordt?
  ik heb gisteren zelf een weblog de wereld in gestuurd, maar ik heb geen idee hoe mensen erachter moeten komen dat mijn blog bestaat : ) had ik misschien iets eerder over na kunnen denken.

 • Antwoorden Mandy 10 januari 2013 om 13:05

  Een vraag voor de Q&A hou je van dansen?..

 • Antwoorden Mariette 10 januari 2013 om 12:20

  Wat een leuke tag!

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Elise 9 januari 2013 om 23:41

  naast je zus en de youtubers dan

 • Antwoorden Elise 9 januari 2013 om 23:41

  misschien een beetje een rare vraag, maa rheb jij eigenlijk wel vriendinnen? lees er namelijk nooit iets over ofso

 • Antwoorden Bente 9 januari 2013 om 22:05

  Boycrush: op YouTube Jacksgap al een keer gezien? :D

 • Antwoorden Tedje 9 januari 2013 om 21:45

  Aaah super leuk zeg! Ik hou van tags!

 • Antwoorden Julia 9 januari 2013 om 20:47

  Super leuk artikel!

  Mijn vraag is:

  Hoe heb je Mert ontmoet?

 • Antwoorden Hester 9 januari 2013 om 20:43

  Erg leuke tag, deze wil ik ook nog wel gaan doen!

 • Antwoorden E. 9 januari 2013 om 20:09

  Hoe heten jou zussen en broer dan?

  • Antwoorden Sara 10 januari 2013 om 18:50

   Haar broer heet Joppe en haar zussen heten Femke en Saske ;)

 • Antwoorden Bianca 9 januari 2013 om 19:46

  leuk om te lezen!

 • Antwoorden Denise 9 januari 2013 om 15:28

  Leuk om te lezen!
  Altijd leuk om even te mogen neuzen bij iemand anders.

 • Antwoorden Yvonne 9 januari 2013 om 11:01

  Ik herken mezelf in heel veel dingen hahah(:

 • Antwoorden Saske 9 januari 2013 om 08:28

  Ik ben vooral benieuwd naar Les Miserables omdat alles wat je hoort echt live is gezongen. Normaal zingen ze de stukken een hele tijd van tevoren in, maar nu is alle zang opgenomen tijdens de filmopnames, op de set, met alleen piano als begeleidende muziek!
  Ik ga er met Alwin na aankomend weekend ergens doordeweeks heen (dinsdag of donderdag denk ik), dus als je het leuk lijkt en nog niet met Joppe of Mert hebt afgesproken, roept u maar. (:

  x

 • Antwoorden Josephine 8 januari 2013 om 21:42

  Wat veel vragen! Het is leuk om te lezen, ik herken ook heel veel terug in mijzelf.
  Ik heb sinds kort een Q&A boekje ( ik had een artikel gelezen daarover op je site ) en het is ongeveer hetzelfde als een tag, alleen dan 1 vraag per dag ( dat hoef ik jou natuurlijk niet uit te leggen ). Ik heb wel moeite ermee om het iedere dag bij te houden hoor, maar ik ben er erg blij mee :)

 • Antwoorden Lisanne 8 januari 2013 om 21:16

  Altijd leuk om je met deze tags beter te leren kennen!:) Ik heb nog geen vraag voor de Q&A… Ik ga nog even een hele moeilijke voor je bedenken;p Nee hoor, grapje. Als er ineens toch een vraag in me opborrelt dan laat ik die hier later nog wel even achter;)

 • Antwoorden Daphne 8 januari 2013 om 20:28

  ik wil ook zoooo graag naar les miserables! Ik wacht serieus al een half jaar tot dat hij uitkomt! ik luister ook sws heel veel liedjes daarvan. haha ik ben echt zo’n fangirl

 • Antwoorden Mascarafreak 8 januari 2013 om 20:21

  Ohh oeps, je hebt al een reactie beantwoord waarin je je sterkte vermeld, sorry! :$

 • Antwoorden Shelly 8 januari 2013 om 20:12

  Dat van de zomer is héél herkenbaar. Ik voel me helemaal somber met dit weer! Super leuk om je zo te leren kennen. =)

 • Antwoorden Mascarafreak 8 januari 2013 om 20:06

  Misschien een ietwat persoonlijke vraag, ik begrijp het wel als je liever niet wilt antwoorden, maar ik ben gewoon erg benieuwd :P
  Wat is de sterkte van je bril/lenzen? Ik neem aan dat je bijziend bent?

 • Antwoorden Nina 8 januari 2013 om 20:00

  Heel erg leuk om te lezen!

 • Antwoorden Gewoon 8 januari 2013 om 19:56

  Leuk artikel :)
  Zelf heb ik een ENORME gooische R (hebben bijna alle mensen rondom Amsterdam oud-zuid,oudekerk en Amstelveen :/ )
  Hier praten ze ABN en zelfs een beetje ‘bekakt’. In mijn oren praat je vrijwel accentloos, maar ik hoor toch dat je niet praat zoals de mensen hier. Ik vind het wel schattig:)
  Trouwens, thanks voor de kerstlooks filmpjes, heb m’n oud en nieuw look daarop gebaseerd, op de look met paarstinten!

 • Antwoorden Miriam 8 januari 2013 om 19:47

  Leuk! Ik heb hier wat vragen voor de Q&A:

  Hoe en waar heb je Mert ontmoet?
  Wat vond je op de middelbare school het leukste vak?
  Wat voor profiel heb je gekozen?
  Wat is het leukste dat je ooit is overkomen?

  Dit waren ze (ik ben een beetje inspiratieloos vandaag)
  Liefs!!

 • Antwoorden Krissi 8 januari 2013 om 19:45

  Ik vind het altijd interessant om dit soort dingen te lezen, leuk om dingen over andere mensen te weten!
  Eeehm, of ik een vraag voor je heb? hmm, ik heb op dit moment niet echt een originele vraag.

 • Antwoorden Yasmine 8 januari 2013 om 19:33

  Wat zou je zeggen tegen de jongere jij als je dat kon doen?

 • Antwoorden kaat 8 januari 2013 om 19:24

  als je cassis lekker vind moet je fanta red fruit is proberen , mierzoet maar heerlijk.

 • Antwoorden Axelle 8 januari 2013 om 19:17

  leuk om te lezen !

 • Antwoorden Loes 8 januari 2013 om 19:17

  Teske, zou ik mogen vragen wat er aan je ogen scheelt (je had het over een oogafwijking als ik me niet vergis)?

  • Antwoorden Teske 8 januari 2013 om 19:22

   Ik heb -4,25 aan beide ogen :)

 • Antwoorden Eva-Lynn 8 januari 2013 om 19:08

  Leuke post! x

 • Antwoorden Mademoiselle Sophistiqué 8 januari 2013 om 19:05

  Leuk om te lezen :)

 • Antwoorden xx_Patries_xx 8 januari 2013 om 18:54

  super leuke TAG zeg, kga hem ook zeker op mn blog zetten binnnkort

 • Antwoorden Sari 8 januari 2013 om 18:01

  leuke post !

 • Antwoorden Nienke 8 januari 2013 om 17:58

  Voor de Ask Teskee; Wil je een keer een prank doen ? Lijkt me vet leuk! ;p

 • Antwoorden Roos 8 januari 2013 om 17:56

  Haha ik woon ook in Nijmegen, maar ik praat totaal niet met een zachte G. Een zachte G is meer Brabants. En ik praat ook met een ‘Gooische R’ iedereen zei vroeger ook altijd Rrrrrooos tegen mij, met zo’n R, dit ik dus ook altijd zo zeg.

 • Antwoorden Manoek van Vlimmeren 8 januari 2013 om 17:54

  Wat vragen voor je Q&A
  ~wat is je favoriete kledingstuk
  ~wat was je leukste/raarste droom ooit
  ~Wie is uit je familie,vriendenkring,kenissen is er niet meer en mis je heel erg
  ~wat vind je het knapste aan jezelf en wat het minst knap, qua innerlijk&uiterlijk
  xx

 • Antwoorden Myrthe 8 januari 2013 om 17:50

  Superleuk om te lezen! (:

 • Antwoorden Danielle 8 januari 2013 om 17:45

  Zou je een keer willen dansen met Stip? of een paar rare hoofden trekken? (: Wat vind je van Justin Bieber en One Direction? Wat is je favoriete liedje op dit moment? Kijk je GTST? Wat is je lievelingsnagellakje van ál je nagellak? kus, danielle. <3

 • Antwoorden Mara 8 januari 2013 om 17:43

  Super leuk! Ik houd van dit soort persoonlijke dingetjes, deze tag ga ik ook zeker doen voor mijn blog! Voor de Q&A personal, hoe heb jij Mert ontmoet? (A)

 • Antwoorden danique 8 januari 2013 om 17:40

  ik vind deze tag zo leuk !

 • Antwoorden Anna 8 januari 2013 om 17:36

  Vet leuk!!!!=D

  Wanneer komt er weer een Ask-Teske dan eigenlijk? ;PP

 • Antwoorden Lisanne 8 januari 2013 om 17:34

  Echt een super leuk artikel!

 • Antwoorden Helga 8 januari 2013 om 17:26

  Je moet echt naar Les Miserables gaan!! Echt een aanrader!! Ik ben naar de voorpremière geweest. Ik hou ook heel erg van musical verfilmingen. Dus zeker gaan ;) X

 • Antwoorden Caro Boonen 8 januari 2013 om 17:25

  Waar in Limburg woont Mert? want ik woon daar ook :$

  • Antwoorden Nienke 8 januari 2013 om 17:56

   Ja die woont in limburg . Ik ook;p in hetzelfde dorp als Mert

 • Antwoorden lotte 8 januari 2013 om 17:16

  saske is toch je zus??

 • Antwoorden Laura 8 januari 2013 om 17:16

  Misschien een rare vraag, maar doe je wel eens wat met vriendinnen?
  Ik lees namelijk altijd dingen over Mert, alleen eigenlijk nooit over dat je iets leuks hebt gedaan met vriendinnen :)
  Zou het leuk vinden daar ook een artikel over te lezen!

 • Antwoorden Lieke 8 januari 2013 om 17:13

  Super leuk om te lezen zeg ;D

 • Antwoorden jaded 8 januari 2013 om 17:13

  Teske, jij hebt zulke asdfghjkl mooie vorm lippen :3.

 • Antwoorden Katrien 8 januari 2013 om 17:10

  Leuke tag! xx Katrien

 • Antwoorden Ilse 8 januari 2013 om 17:03

  Leuke dingen om van je te weten. :)

 • Antwoorden Kelly 8 januari 2013 om 16:55

  Leuk, ik heb hem ook gedaan!

 • Antwoorden Judith 8 januari 2013 om 16:53

  Leuke tag!
  Een vraagje voor je Q&A:
  Heb je wel eens spijt gehad van iets dat je hebt gekocht? Of juist spijt van iets dat je niet hebt gekocht?

 • Antwoorden Laura 8 januari 2013 om 16:50

  Leukleuk!!

 • Antwoorden Thebeautyblondie 8 januari 2013 om 16:43

  Leuk om te lezen.

 • Antwoorden Nina 8 januari 2013 om 16:38

  leuk om te lezen! ik ga deze tag misschien ook wel invullen :)

 • Antwoorden Esmee 8 januari 2013 om 16:38

  Stel je voor: je was ouder en je had een eigen huis, en je woonde samen met Mert.
  Je moet natuurlijk wel spullen voor je huis kopen maar ook spullen voor jezelf en eventueel beauty.
  Je moest 5 winkels kiezen waar je mocht winkelen en de rest van de winkels, daar mocht je 6 maanden lang niet winkelen. Welke winkels had je wel gekozen?

 • Antwoorden Susan 8 januari 2013 om 16:35

  leuke tag ! En voor Q&A ; ik heb ook blonde punten, (door jou) en ik vroeg me af wat je daar onder het douchen in doet , aangezien het uitdroogt en vervaagd ?

 • Antwoorden SamirHier 8 januari 2013 om 16:34

  Wat kijk jij boos op die pasfoto.

 • Antwoorden elisabeth 8 januari 2013 om 16:34

  Ik heb ook een turkse vriend, en ik vraag me af of er bij hem thuis vaak Turks gesproken word. En of jij Turks geleerd hebt om dat makkelijker te maken oid.

 • Antwoorden Aline 8 januari 2013 om 16:27

  hih leuk kwist niet dat je bijna elk weekend naar mert toe ging!
  (ik woon ook in limburg)
  ik haat het accent hier!
  maar mert klinkt niet zo, ik ook niet heftig maar volgens mij wel een beetje :s

  xx

 • Antwoorden Ayla 8 januari 2013 om 16:26

  Vind je het leuker om naar een discotheek te gaan, of blijf je liever lekker thuis met een goede film met vriendinnen ?

 • Antwoorden Emma 8 januari 2013 om 16:24

  Wat voor een niveau doe je op school?? xo

 • Antwoorden Emma 8 januari 2013 om 16:12

  echt super leuk dit! De film Les Miserables lijkt mij ook super! Ik zit zelf ook in een musicalklasje en daar gaan we die liedjes luisteren/zingen! ;D

 • Antwoorden Sophie 8 januari 2013 om 16:09

  deze heb ik laatst ook gedaan, haha. leuk <3

 • Antwoorden Jennifer 8 januari 2013 om 16:01

  Vind je mij lief? Iloveyou!
  En wat is je lievelings dier na een eend?
  Wat voor kleur vind je het leukst voor een badeend?
  Ben je blij met je lichaam enz.?
  Leuke blunder?
  Favoriete thee?
  Winkelstad?
  Oke beetje random en veel en slecht maar you are awesome!

 • Antwoorden Marjolein 8 januari 2013 om 15:55

  Leuk artikel, maar ik had het persoonlijk leuker gevonden als je het vertelde in een filmpje. Maar leuk om weer wat meer van je te weten (:

 • Antwoorden Ester 8 januari 2013 om 15:53

  Leuke tag!

 • Antwoorden sofie 8 januari 2013 om 15:50

  Dat keyboard dat je gebruikt in een van je Q & A filmpjes, welk merk of type is dit en heb je dit in muziekwinkel gekocht of andere winkel? :) Kwil er namelijk ook een kopen en ben al een tijdje aant informere ;p (tmoet gewoon een simpel keyboard zijn aangezien ik nog maar beginner ben :p)

 • Antwoorden Jorinde 8 januari 2013 om 15:50

  Leuk om te lezen. Ik voel me trouwens op mijn best in de winter :-)

 • Antwoorden Nikki 8 januari 2013 om 15:47

  Ik heb ook een tijdje zo’n gooische r gehad, toen ik in groep 6 zat volgens mij, omdat ik toen een lerares had die zo’n r had. Omdat je hem dan vaak hoort, ben ik hem toen ook gaan gebruiken, maar toen ik een andere leraar kreeg was ik er ook gelijk vanaf.

 • Antwoorden DQ 8 januari 2013 om 15:46

  Leuke blog! Hoewel ik het weet, blijf ik me altijd verbazen over het feit dat je pas 17 bent.

 • Antwoorden Vera 8 januari 2013 om 15:46

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Beautydiamonda 8 januari 2013 om 15:45

  Super leuk om te lezen :D

 • Antwoorden Gabriëlla 8 januari 2013 om 15:34

  Leuke post!
  Mijn vraag is: hoe zou je heten als je een jongen was?
  Dat vraag ik me van iedereen af haha :)

  Liefsss!

 • Antwoorden Eline. 8 januari 2013 om 15:29

  Superleuk gedaan!!

 • Antwoorden Suus 8 januari 2013 om 15:24

  Hee
  Leuk artikel! Maar Chunky Monky en ook een paar anderen op die foto zijn er ook in Nederland hoor ;)

 • Antwoorden Renske 8 januari 2013 om 15:21

  Altijd leuk zo’n tag! ik vind het persoonlijke deel van je site echt het leukste. ik ben juist zo’n iemand die bij een review van een beautyproduct denkt, ‘ah, jammer’, hahaha.
  & natuurlijk heb ik ook een paar vraagjes voor je, hihi:
  Als er een film over je leven gemaakt zou worden, wie zou jou spelen en wat zou de titel zijn?
  Wat is je motto?
  Welke drie woorden omschrijven jouw leven het best?
  liefs,

 • Antwoorden Dilys 8 januari 2013 om 14:23

  Leukkkkkk!!!! Supergrappig om allemaal van die dingetjes te lezen!

 • Antwoorden Tessa 8 januari 2013 om 14:15

  super leuke tag!
  ik heb hem ook al klaar staan!
  x

 • Antwoorden Mai 8 januari 2013 om 14:04

  Super leuk omte lezen, tekse! Ik hoop dat je nog lang met mert samen blijft! Jullie zijn echt een leuk koppel

 • Antwoorden Marleen 8 januari 2013 om 13:31

  Echt heel leuk!

 • Antwoorden Mandy 8 januari 2013 om 13:05

  Wat leuk om te lezen, je bent een mooie meid wees maar trots op jezelf

  Xoxo

 • Antwoorden Renske 8 januari 2013 om 12:53

  Superleuke tag!!!
  {je bent geweldig!}

 • Antwoorden Sabine 8 januari 2013 om 12:50

  Leuk om te lezen! :)

 • Antwoorden Loveyourblog 8 januari 2013 om 12:04

  Super leuke tag!
  Ook leuke dingen dat je over je te weten komt :D

 • Antwoorden Kimberly 8 januari 2013 om 12:02

  Leuke tag! Ik vind het altijd erg leuk om dit soort tags te lezen :) Hmm Oreo’s.. ik wil ze er het liefste nu ook bij pakken…

 • Antwoorden Miranda 8 januari 2013 om 11:59

  Wat een leuke tag;D

 • Antwoorden Enya 8 januari 2013 om 11:49

  Weer zo leuk geschreven! :) Persoonlijk vind ik je “accent” ook een beetje Rotterdams weg hebben. Maar niet echt plat-Rotterdams… Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen. Ik kom zelf uit Rotterdam en praat een rare mix van Rotterdams en kak, hoe vervelend ik het ook vind. :P Maar als je maar lang genoeg met Mert zal blijven, ga je vanzelf Limbo praten, toch? :P

 • Antwoorden Valérie 8 januari 2013 om 11:08

  Haha ik vind dit echt zo leuk om te lezen :D Ik heb hetzelfde met pizza, ik kom ook altijd uit op margherita. Ofwel bestel ik iets anders om eens iets anders te bestellen… maar dan haal ik er alles af dat ik niet lust hahahah. xx

 • Antwoorden Julia 8 januari 2013 om 11:02

  Echt leuk om te lezen! Maar Teske, jij hebt toch geen half lang haar? Naar mijn idee heeft iemand half lang haar als het tot op de schouders komt. Jij hebt gewoon lang haar :P

 • Antwoorden MySuperSweetLife 8 januari 2013 om 10:55

  Hele leuke tag!! Ik wist niet dat je twee zussen en nog een broer hebt.. MMm love Ben and Jerry`s!
  Liefs

 • Antwoorden Elientjee 8 januari 2013 om 10:39

  Wow! Ik kan mezelf hier helemaal in terug vinden! We houden van précies de zelfde dingen: Demi,Japans,Mexicaans,cassis,verfilmde musicals,ben en Jerry’s,heeel veel kussens. Ik vond het zo leuk om te lezen alsof iemand anders deze tag voor mijn had geschreven! Ik hoop ook voor je(en voor mert) dat jullie nog lang samen blijven!
  X elien

 • Antwoorden femketje 8 januari 2013 om 10:29

  super leuk ingevuld :D

 • Antwoorden Laura Louise - Fablouise 8 januari 2013 om 10:01

  Ontzettend leuk om te lezen!!
  Erg leuk Tag!

 • Antwoorden José 8 januari 2013 om 10:01

  Hahahaa ik kom ook bij jou uit de buurt en heb volgens veel mensen ook een RRRRRRRRRRRRRRRRRR .
  Dus denk dat het toch beetje erbij hoort! ;)

 • Antwoorden Esther 8 januari 2013 om 09:52

  Superleuk om te lezen. Pizza met friet eten ze veel in Italie, ahahha. Je moet eens pizza met cherrytomaatjes en verse basilicumblaadjes proberen, dat is zo freakin’ lekker!

 • Antwoorden Myrthe 8 januari 2013 om 09:09

  Leuke tag! :) Ik vind het altijd leuk om ze te lezen! :)

 • Antwoorden Lotte 8 januari 2013 om 08:54

  Heel leuk om te lezen! En inderdaad, toen ik je ontmoette vond ik je zó klein! Maar dat komt denk ik ook doordat je zo tenger en smal bent (high five, me too!).

 • Antwoorden Maaike 8 januari 2013 om 08:27

  Leuke tag en antwoorden!

 • Antwoorden Lise 8 januari 2013 om 08:22

  Erg leuk om te lezen. :D

 • Antwoorden Beautydagboek 8 januari 2013 om 08:21

  Leuk om je zo beter te leren kennen, ik bezoek pas sinds kort je site, dus leuk!

 • Antwoorden Anouk 8 januari 2013 om 08:03

  Leuk artikel :) x

 • Antwoorden Lifesplash 8 januari 2013 om 07:56

  Altijd leuk om zoiets te lezen, haha. En ik vind trouwen ook écht iets voor jou! Haha. Zie het al helemaal voor me, haha. En dat laatste plaatje is geniaal. :’)

 • Antwoorden sophie 8 januari 2013 om 07:45

  Super leuk om te lezen! De laatste afbeelding is geniaal:)

 • Antwoorden Allissa 8 januari 2013 om 07:39

  Leuke tag (:

 • Antwoorden heleen 8 januari 2013 om 07:37

  Nu ik merk dat ik ook aan youtube en blog doe merk ik dat ik veel minder met vriendinnen omga. Had / heb jij hier last van en misschien tips voor hoe je dat kan verbeteren ?

 • Antwoorden Mieke 8 januari 2013 om 07:35

  Leuk!

  – Hoe zou je heten als je een jongen was?
  – zou je meedoen aan een programma van tv? Welke? ( bijv. Wie is die mol? Expeditie Robinson)

 • Antwoorden Emma 8 januari 2013 om 07:19

  Hele leuke tag om te lezen!

 • Antwoorden Kelly te Winkel 8 januari 2013 om 07:17

  Super leuk Teske! Ik ben altijd nieuwsgierig naar andere en door dit soort vragen leer je iemand best goed kennen!

 • Antwoorden Ingeborg 8 januari 2013 om 07:11

  Ik blijf het een leuke tag vinden om te lezen!

 • Antwoorden Ashleey 8 januari 2013 om 06:56

  Super leuk om te lezen! Les Miserables lijkt mij ook een heel mooie film! Die liedjes zijn zo mooi! Eigenlijk wist ik al veel van deze dingen van je, maar jouw persoonlijke artikeltjes blijven super tof! Een persoonlijke vraag voor je video is: Wat voor (vervelende) comments raken jou heel erg en welke weer niet?

 • Antwoorden Charile 8 januari 2013 om 06:42

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Sofie van winkel 8 januari 2013 om 06:23

  Wat leuk om te lezen!

 • Reageer