Geuren in overvloed

13 september 2012

Weten jullie nog dat ik beloofde om een ‘battle of the scented candles’ te doen? Soms kan ik dingen gewoon beter niet beloven, zeker als het moeilijke opdrachten zijn. Ik besloot de battle niet te doen, maar gewoon mijn volledige collectie geurkaarsen te laten zien en er wat over te vertellen. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien. Ik probeerde het niet al te langdradig te maken, maar uiteindelijk werd het toch nog een lang filmpje. Goed, ik hoop dat ik in ieder geval de mensen met een interesse in decoratie/kaarsen/lifestyle blij heb gemaakt. Enjoy!

Wat willen jullie nog meer zien als het gaat om lifestyle?

70 reacties

 • Antwoorden Joy 19 november 2012 om 18:13

  Hoi!

  Ik weet eigenlijk niet of dit de weg is om dit te doen, maar was laatst in een winkel en zag toen iets wat me direct aan jouw deed denken. Namelijk een soort geurkaarsen waarbij je zelf je eigen geur kan mixen of een bestaande geur kan branden. Het heet scentchips, misschien kende je het al, misschien niet.
  Ik ben zelf niet zo’n fan van geurkaarsen, maar dit leek me heel leuk!

 • Antwoorden Vera 23 september 2012 om 11:55

  Ik heb meteen een geurkaars gekocht! Bij de Action wel.

 • Antwoorden Floor 21 september 2012 om 14:04

  Hooi Tekse :D

  Hoe zit het met projet creatief ?
  Mij leek dat echt súper leuk om te gaan zien, maar ik zie er nogsteeds niks van… :(
  En als je project creatief niet meer gaat doen, wil je dan leuke DIY-filmpjes maken ?

  xxxxxx

 • Antwoorden Sharon 20 september 2012 om 14:15

  Oh dit is echt té toevallig. Precies op dit moment heb ik ook de wax melt lemon merinque pie aan het branden!! :D Het is ook 1 van mijn favoriet!
  leuk zeg dit filmpje!
  xxx

 • Antwoorden Oumaima 18 september 2012 om 17:45

  Weet iemand waar je zo’n brandertje kunt kopen? en hoeveel het kost? x

 • Antwoorden Amy 15 september 2012 om 15:03

  Leuk zeg! weetje je kan ook geurkaarsen kopen bij de IKEA ongeveel 3 euro best groot en ook met hele lekkere geuren.

 • Antwoorden Daan (Meisje) 15 september 2012 om 08:48

  Super leuk Teskuh moet je echt vaker doen

  xxx

 • Antwoorden Jamilla 15 september 2012 om 01:11

  omg ja bath & bodyworks <33 ik hou van die winkel én van hun kaarsen! ik kende het eerst niet maar ik had wel een fullsize kaars (die zijn echt huge!) mee naar Nederland genomen. En nu ruikt die dus echt super lekker en heb ik spijt dat ik niet meer had gekocht haha. Ik heb die marshmallow peppermint geur in de winkel geroken trouwens maar die vond ik zelf vies! Ik heb Spice en van mini's Frosted Cupcake en Autumn <3 Die pineapple lijkt me ook lekker!

 • Antwoorden Demi 14 september 2012 om 20:54

  Heel leuk filmpje. Ik vind het ook super leuk om lifestyle filmpjes te kijken omdat ik iets niet veel met beauty heb. Xx

 • Antwoorden Rhani 14 september 2012 om 18:36

  Ik vind het zo leuk om naar jouw filmpjes te kijken! & je outfit is echt super mooi ♥ :) x

 • Antwoorden pip 14 september 2012 om 16:57

  ja leuk meer lifestile filmpjes.
  leuk filmpje.
  xx

 • Antwoorden lisanne 14 september 2012 om 14:52

  de geurkaarzen van ikea zijn heel lekker
  ik hou vooral van vanille maar de andere zijn ook heel lekker en in verschillende formaten te krijgen
  & lekker goedkoop ;) !

 • Antwoorden Leontien 14 september 2012 om 14:38

  Ikea heeft ook heerlijke geurkaarzen, in verschillende formaten.
  Zo ’n grote kaars kost €3 denk ik.
  Ik heb er 1 in de geur tropical fruit.
  Ik vind het leuk om ook filmpjes te zien over lifestyle dingen,
  Leuk voor de afwisseling

 • Antwoorden Lies 14 september 2012 om 11:43

  Heel leuk filmpje om te zien! Zelf ben ik ook gek op geurkaarsen en geurolien. Zelf koop ik ze het meeste bij de Xenos of 2 spirituele winkeltjes. Alleen bij de spirituele winkeltjes haal ik dan ook vaak wierook, want dat vind ik ook heerlijk om te branden.

 • Antwoorden Melissa 14 september 2012 om 11:26

  Ja! Leuk om dat vaker te zien!

 • Antwoorden Tineke 14 september 2012 om 09:18

  Het is alsof ik ze al kan ruiken =3.

 • Antwoorden Anouk 14 september 2012 om 08:39

  Ik houd echt van yankee candle kaarsen! Ik ben in die winkel geweest en alles ruikt zo goed en zo echt! Ik heb een kaarsje dat heel mijn kamer vult met geur, en ik heb hem nog niet eens uit de verpakking gehaald.. Bang voor een overdosis haha

 • Antwoorden Patty 14 september 2012 om 00:48

  Primark heeft ook lekkere geurkaarsen. €4,50 net zo groot als de Hema kaars en ruiken lekker en duidelijk aanwezig

 • Antwoorden Kelly te Winkel 13 september 2012 om 23:45

  Leuk om te zien,en inderdaad jammer dat ik niet kan mee ruiken haha!

 • Antwoorden Ilse 13 september 2012 om 22:59

  Ik ben van plan om binnenkort ook geurkaarsen te kopen.
  Voor de lifestyle: zou je weer een dag uit het leven van teske willen filmen?? Of iets in die richting??
  xx

 • Antwoorden emma 13 september 2012 om 22:56

  hey teske,
  jij had toch last van acne ? hier kan je een sample aanvragen….
  http://lessencedeau.com/LD_SRE-Sample_ContactUs.html

  xx emma
  p.s. ik hoop dat je er wat aan hebt ^^

 • Antwoorden Rosa 13 september 2012 om 22:45

  Love it!

 • Antwoorden Claudia 13 september 2012 om 21:44

  Heerlijk! Ik heb zo”n geurkaars van de Ikea die is ook echt heerlijk!

 • Antwoorden Suzanne 13 september 2012 om 21:34

  Hoe lang gaan die soy scents van the beauty bakery mee dan, hoeveel branduren hebben die??

 • Antwoorden Maxime 13 september 2012 om 21:00

  Hoi Teske!
  Superleuke video, ik ga zeker naar de site van the beauty bakery om de wintermaandjes door te komen!
  Hier is ook een site met superveel ‘home scents’, ze hebben zelfs peanut butter cookie dough! :)
  http://www.countryhomescent.com
  xx

 • Antwoorden Maxime 13 september 2012 om 20:57

  Hoi Teske!
  Superleuke video, ga zeker kijken op de site van the beauty bakery om de wintermaandjes door te komen. Op deze site http://www.countryhomescent.com staan echt superveel geurtjes voor een klein prijsje!
  xx

 • Antwoorden Roos 13 september 2012 om 20:55

  Ondanks dat het geen battle is, is het toch een superleuke video geworden! En je hebt ZO VEEL KAARSEN. Wow, ik heb er altijd maar een en die brand ik dan op en dan koop ik een nieuwe haha.

 • Antwoorden Manon 13 september 2012 om 20:38

  Jaah super die lifestyle dingen!
  En zou je ook nog eens een roomtour of een shoplog willen maken?
  Dat vind ik altijd leuk om te zien!

 • Antwoorden Laura 13 september 2012 om 20:36

  Wauwie ik ben nu door jou ook helemaal into de geurkaarsen hmmmmmmmmmm

 • Antwoorden Lotte 13 september 2012 om 20:35

  je had toch ook nog een skittles geurkaars haha? maar wel leuk filmpje! ik wil binnenkort denk ik ook zo’n geurbrander kopen, kan je denk ik meer mee dan met een geurkaars zelf :p
  xx

 • Antwoorden Alina 13 september 2012 om 20:24

  Voor de mensen die heel graag willen weten hoe ebay werkt zonder credit card. Heb ik hier een link, ik hoop dat deze reactie niet als spam gemarkeerd wordt. Op die manier heb ik het ook gedaan en het werkt!

  https://www.paypal-nederland.nl/particulier/start/rekening-koppelen.html

  Je maakt gewoon simpelweg je eigen rekening aan op paypal en maakt geld over van jou rekening naar die rekening.
  Hoop dat dit een goede tip is.

  Hou echt zoooo van geurkaarsen trouwens, die bruine van de Ikea vind ik echt heel erg lekker, zeker een aanrader.
  Ik denk dat ik dan binnenkort ook maar even een brander en die gevallen ga kopen, ze lijken me echt fijn!

  xxx

 • Antwoorden Maud 13 september 2012 om 19:31

  Ik vond leuk! :)

 • Antwoorden isaura 13 september 2012 om 19:17

  hey teske ik probeer de video te zien maar ik krijg alleen een zwart beeld ligt dat aan mijn computer of niet?

 • Antwoorden Ilse 13 september 2012 om 19:14

  Veel kaarsen maar ik kan je zeker gelijk geven want ze ruiken altijd heerlijk.

 • Antwoorden Fien 13 september 2012 om 18:48

  Leuke kaarsen ik ma jammer genoeg geen kaarsen op mijn kamer branden van mijn moeder!

 • Antwoorden Bianca 13 september 2012 om 18:34

  super leuk :)
  ik vind de koken met teske altijd erg leuk en grappig
  daar wil ik wel meer van zien
  xxx

 • Antwoorden Marleen 13 september 2012 om 17:53

  leuk!

 • Antwoorden Macey 13 september 2012 om 17:06

  geweldig shirt!!!!
  en haarband!

 • Antwoorden Resy 13 september 2012 om 16:28

  Wow je hebt inderdaad echt veel kaarsen!

 • Antwoorden JULIE! 13 september 2012 om 16:23

  SUPER leuk filmpje! en wauww, wat heb jij veeeeeeel!! hahaa. ik heb er 2….. dat is echt superweinig…. kom ik nu achter!

  leuke nagellak trouwens ;)

  misschien kan je nog een filmpje maken over tips tegen verkoudheid… *snifsnif*

  ik vind filmpjes over lifestyle echt leuwwk!

  x

 • Antwoorden Anne 13 september 2012 om 16:14

  Meer lifestyle! Moet je doen, is leuk :D.

 • Antwoorden Judith 13 september 2012 om 16:11

  Ik hou ook supererg van geurkaarsjes, maar ik heb een vraagje, hoe doe jij ze weer uit? Want als ik ze uitblaas, komt er meestal een hele dikke walm van rooklucht af waardoor m’n kamer eerder verbrand ruikt :’)

 • Antwoorden simone 13 september 2012 om 15:58

  ik vind dit soort filmpjes erg leuk! :D.
  en de rest van je blog ook xo’.
  groetjes simone.

 • Antwoorden Janine 13 september 2012 om 15:51

  Aah super leuke video!
  Ik was verbaasd dat hij al afgelopen was, had helemaal niet in de gaten dat ik al ongeveer tien minuten keek!

 • Antwoorden jana 13 september 2012 om 15:48

  Lijken me heerlijke geuren :D x

 • Antwoorden Emma 13 september 2012 om 15:16

  Erg leuk om dit ook eens te zien op je site! Mag je van mij best vaker doen, dit soort artikelen/filmpjes. Nog een tip: http://www.puresoap.nl verkoopt ook heel veel soy waxjes en goedkoper dan the beauty bakery maar net zo lekker kwa geur en veel meer keus! Zeker een aanrader.

 • Antwoorden Thérèse 13 september 2012 om 13:28

  leuk filmpje! waar heb je je blousje gekocht? Of hoef ik dat niet te vragen haha.. (Forever21 misschien?)

 • Antwoorden Bibi 13 september 2012 om 13:19

  Echt heel leuk dit filmpje! ook al kunnen wij niet mee ruiken toch krijg ik wel een idee hoe ze ruiken..
  Je hebt me dan ook helemaal over gehaald om een bestelling te gaan doen binnen kort bij de the beauty bakery, ook al ben ik niet zo van de zoete geuren ik heb op die site echt een paar geuren gevonden waar ik heel benieuwd naar ben.

  PS, je ziet er leuk uit ook echt mooie nagellak!!

  x

 • Antwoorden lisanneleeft 13 september 2012 om 12:57

  Erg leuk om te zien! Ik heb er eentje die ruikt naar schone was (clean cotton) van SoHo (van de V&D), die is ook echt heerlijk!

 • Antwoorden Miranda 13 september 2012 om 12:22

  Oh ik ben dol op geurkaarsen:D

 • Antwoorden Durrey 13 september 2012 om 11:42

  Leuk filmpje! Ik reageer nooit, maar meer lifestyle is inderdaad leuk!
  Wat klonk je trouwens een beetje geïrriteerd over dat eBay gedoe: “kijk daar nou maar eens op”
  Ik vond het wel grappig :’).

 • Antwoorden Marije 13 september 2012 om 10:41

  Ten eerste Teske het valt me op dat je haar en make up de laatste tijd zo mooi zit! :) Yankee Candles kun je ook gewoon in Nederland kopen en op een nederlandse site bestellen. Ik kan je de geur bahama breeze van harte aanraden :)
  Echt complimenten voor je blog de laatste tijd & met school gaat het helemaal goed komen hoor!
  Succes.

 • Antwoorden joyce 13 september 2012 om 10:34

  Yankee candles zijn ook gewoon te koop in Nederland hoor.. Koop ze altijd bij een bloemist in Breda. Ze heeft verschillende maten kaarsen maar ook bed sprays etc…

  • Antwoorden Cindy sas 17 november 2014 om 23:04

   Welke bloemist in Breda verkoopt Yankee Candle?

 • Antwoorden Nora 13 september 2012 om 10:17

  Ben gek op geurkaarsen, maar soywax nog meer!

 • Antwoorden Roosje 13 september 2012 om 10:08

  Ooh geurkaarsen… Ik hou daar wel van. Ik ben ook wel op zoek naar geuren die je ’s zomers en in de lente goed kunt branden. Nu brand ik vaak in de herfst en winter kaarsen, aangezien ik hou van geuren als kaneel enzo…

  Ik wil niet vervallen in citronella kaarsen ofzo die geur is misschien zomers, maar ook een beetje te heftig. Dus k ben op zoek naar zomer en lente geuren !!

 • Antwoorden Eva 13 september 2012 om 09:48

  Leuke video! Ik ben ook gek op geurkaarsen <3

 • Antwoorden Me 13 september 2012 om 09:37

  Ik zou onafgedekte kaarsen afdekken met folie of zoiets als je het niet gebruikt , zo blijft de geur langer behouden.

 • Antwoorden Marjorie 13 september 2012 om 09:22

  Je hebt inderdaad heel erg veel geurkaarsjes, haha! Ze lijken me allemaal stuk voor stuk mega lekker en vooral die Skittles geurkaas. Ik vind de vorm en kleur ook zo leuk. Bam! Een blauwe kaars in je kamer. :’)

 • Antwoorden Puck 13 september 2012 om 09:19

  Heey!!
  Leuke video. Mmm ik krijg zelf helemaal zin om allemaal geur kaarsen enzo te kopen hihi.
  Ik had misschien nog een leuk ideetje voor een video want je hebt al een keer een room tour gedaan maar ik dacht is het misschien niet leuk om een home tour te doen?
  Ik hoop dat je mijn idee leuk vind.
  Bay bay

 • Antwoorden sonja 13 september 2012 om 08:43

  zimbalicandles

 • Antwoorden sonja 13 september 2012 om 08:43

  Hoi, YANKEE candle kan je ook via zimalicandles.nl bestellen is site uit nederland en is ook geregeld sale op de kaarsen.

 • Antwoorden Daphne 13 september 2012 om 07:46

  Zeker leuk om te zien hoor Teske! Ik heb ook een aantal geurkaarsen op mijn kamer staan, maar altijd zin heb ik daar niet in. Ik heb ook een brandertje, maar die heb ik nog nooit gebruikt! Snel eens doen.

  En wat betreft ideeen voor lifestyle filmpjes: Ik hou heel erg van food! Een lekker recept is altijd goed, en je unboxing video’s vind ik ook altijd leuk om te zien.

 • Antwoorden Fien 13 september 2012 om 07:32

  Ik vond de video net iets te lang, mij lijkt het leuk als je een get ready with me video maakt, iets creatiefs doet en dat filmt (denk aan al je ideen bij project creatief) of outfits in een filmpje plaatst maar zo te horen ga je dat al doen :D
  Liefs

 • Antwoorden Hester 13 september 2012 om 07:21

  Je hebt er echt veel, lijkt me wel lekker, een geurtje in je kamer. Ik zou eigenlijk ook best geurstokjes ofzo willen, kaarsen brand ik namelijk nooit.

 • Antwoorden Charile 13 september 2012 om 07:18

  Wow, dat is lekker veel! Lekker geurtjes allemaal!

 • Antwoorden Nails_for_fun 13 september 2012 om 07:16

  Hee, leuke video!
  wil je misschien je nail_stash nog een keer laten zien?
  Ik zie dat je af en toe nog wel eens een nieuwe hebt, enn ik ben erg benieuwd!
  xCarine

 • Antwoorden Lifesplash 13 september 2012 om 07:11

  Wow, je hebt echt heel erg veel! Haha. Ik vind geurkaarsen echt heerlijk. Vroeger was ik er nooit zo fan van maar sinds een paar dagen… mijn vriendin gaf me er eentje en gisteren liep ik er steeds door het huis heen om de geur bij me te houden haha. Heeerlijk! Die strawberry butter lijkt mij delicious mm. En ik ben echt benieuwd naar je fashion video! Ik vraag me af wat en hoe het precies gaat worden. :)

 • Antwoorden Lotte 13 september 2012 om 06:56

  Wow, je hebt er inderdaad heel veel, haha! Ik ben ook dol op geurkaarsen, maar net als jij laat ik ze in de zomer altijd een beetje met rust. Nu het weer wat kouder aan het worden is pak ik weer lekker mijn soy scents van The Beauty Bakery!

 • Antwoorden hannieke 13 september 2012 om 06:23

  waauwleukevideoo!

 • Reageer