Tatoeage inspiratie

31 juli 2012

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets schreef over tatoeages en al weet ik van mezelf dat het nog wel even gaat duren voordat ik er daadwerkelijk eentje laat zetten, ik kan niet ontkennen dat ik zeker wekelijks aan het kijken ben naar prachtige foto’s van tatoeages. Ik heb al twee keer eerder een inspiratie post gemaakt als het gaat om tattoo’s, maar ik vond het wel weer eens tijd worden. In de andere twee artikels legde ik ook al uit dat ik van kleine, subtiele dingen houd. Iets wat je misschien niet per direct opvalt als je iemand ziet, maar wat degene die de tatoeage heeft wel ziet zelf, en daarbij dus ook de betekenis ervan.

Nektatoeages blijven mijn favoriet. Het feit dat je ze kan verbergen door enkel en alleen je haar los te gooien, spreekt mij heel erg aan en daarbij vind ik het ook gewoon een ontzettend mooie plek. Zoiets als het bovenstaande zou ik echt wel willen, alleen dan niet met het rode accent. Ik wil een tatoeage die volledig zwart is, want kleuren in tattoo’s spreken me vaak niet enorm aan.

Deze laatste zou ik zelf nooit laten zetten, maar ik vind hem wel erg grappig bedacht.


Ik ben echt gek op hartjes en denk dan ook dat een eerste tattoo voor mij een simpel hartje ergens op mijn lichaam zal worden. Een hartje staat natuurlijk voor liefde en buiten dat ik ontzettend veel liefde voel voor mijn familie en vrienden en ik het heel belangrijk vind dat mensen op de wereld elkaar liefhebben, heb ik het afgelopen jaar ook geleerd wat liefde als het gaat om een relatie betekent en wat het inhoudt en hoeveel dat met je doet.  Ik vind de
handen hiervoor een prachtige plaats. Ik ken toevallig iemand die een hartje heeft getatoeëerd op de plaats tussen zijn duim en wijsvinger, op dat stukje vel daartussen. Die plaats klinkt in eerste instantie niet geweldig, maar het is zo uniek en ik hou echt van die tattoo.

Schattig, maar niks voor mij.

Dit soort dingen vind ik ook geweldig. Aparte plaatsen voor tatoeages vind ik het leukst. Hieronder nog een aantal tattoo’s met hartjes die mij zeker aantrekken.

Ook een hele originele plek, al heb ik het idee dat deze gewoon met viltstift is getekend. Of hij is heel slordig gezet.

Dit is een tatoeage die gezet is met witte inkt met een klein beetje zilver als ik het goed heb, wat zorgt voor een soort 3D effect. Ik zou nooit zo’n tatoeage nemen denk ik, maar ik vind het wel een tof en zelfs een beetje een classy effect geven.

Nog zo’n voorbeeld.

En dan heb je natuurlijk altijd nog de teksten die ik mooi vind. Ik vind, voor mezelf, dat als ik zo’n tekst neem dat ik hem wel zelf bedacht moet hebben of dat hij echt oprecht heel veel voor me betekent. Je kan wel een paar mooie woorden samenstellen en die laten tatoeëren, maar daar zou ik me persoonlijk niet goed bij voelen. De volgende tatoeages vind ik qua tekst ook misschien niet allemaal even goed bij mij passen, maar zo krijg je wel een idee van wat ik er tof uit vind zien.

Deze vind ik ontzéttend lief.

Dan heb je nog de tatoeages die ik er ontzettend tof uit vind zien. Echte symbolen, of tekeningen. Wellicht niet persé voor mezelf, maar wel op een ander. Symbolen die ik wel tof vind voor mezelf zijn bijvoorbeeld het anker (hoop, thuisbasis) of het ‘infinity’ teken, wat staat voor oneindigheid en altijd. Deze hierboven vind ik vooral heel vet bedacht, om zo je liefde voor muziek uit te drukken.

Cute!

En dat waren dan weer de tatoeages die ik heb kunnen vinden en die mij aanspreken. Ik krijg echt kriebels als ik zoveel mooie foto’s zie!

Zijn jullie een beetje van de tatoeages? Heb je er misschien zelf een, zo ja, wat heb je? Vind je ze wel mooi bij anderen, maar hoef je er zelf geeneen of vind je ze serieus walgelijk bij iedereen die je ziet? Ik ben benieuwd!

255 reacties

 • Antwoorden Jasmien 24 maart 2015 om 20:29

  Heey,

  Ik heb een tattoo, ik heb die laten zetten in december.
  Op mijn linker schouderblad heb ik 3 vogeltjes,
  een echte betekenis heb ik niet echt, Vaak zeg ik dat dit vrijheid betekent, omdat ik ondertussen al 19 ben.. ik zeg ook vaak dat dit geld voor mijn broer en 2 zussen waar ik zielsveel van hou.

  Ik wil later zeker en vast nog tattoo’s zetten, geen grote dat vind ik niet zo heel mooi.
  Waar ik nu over aan het twijfelen ben ik een klein rood hartje op mijn pols. die betekenis gaat naar mijn vriend.

  Wat ik ook heel mooi vind is een anker op mijn voet, die betekenis is dan de zee. Ik hou ontzettend veel van de zee.

  Voila :)

  Groetjes

 • Antwoorden Job 14 maart 2015 om 20:28

  Mijn mening is dat de mooiste tattoos en ook de tattoos die voor jezelf het langst het aller mooist blijven, tattoos zijn die je hebt laten zetten toen je dacht ‘wow, dit wil ik nooit kwijt’ en niet de tattoos van ‘ik wil graag een tattoo maar ik moet nog iets bedenken’

 • Antwoorden sam 30 januari 2015 om 21:40

  ik ben 14 en krijg over 2 jaar mijn nek tattoo en over 4 jaar een zij tattoo vanaf mijn linkerbil tot aan de zijkant van mijn linkerborst. ik wil het al heel lang en kan dan ook echt niet wachten. heeft er iemand tips voor mij?

 • Antwoorden ilse vlaeminck 2 december 2014 om 07:20

  Hallo
  Ik wil heel graag op de zijkant van mijn rug en tekst laten zetten weet alleen nog niet welke tekst en hoeveel zou mij dat ongeveer kosten?
  Mvg ilse

 • Antwoorden Celine 18 oktober 2014 om 13:48

  Heeeii alle lezers!
  Ik ben zelf omwijs veel naar tattoo’s aan het kijken met een mooie betekenis. Als je een tattoo gaat laten zetten kijk dan eerst even op internet naar de betekenissen van tattoo’s. Zoals betekenissen van bloemen etc. Daarna kan je zelf een tattoo laten ontwerpen. Zorg dat je orgineel en creatief bent, en je moet zelf blij zijn met je tattoo en niemand anders hoeft hem mooi te vinden. Ook een kleine tip; als je een tattoo gaat laten zetten, doe even onderzoek naar hoe de tattooshop word beoordeeld (waar je wilt laten zetten) dit is namelijk best belangrijk. Veel succes iedereen!

 • Antwoorden sannd 11 juni 2014 om 10:45

  hee,

  ik wil een klein dolfijntje laten zetten, maar twijfel heel erg over de plek.. im wil hem zelf kunnen zien

 • Antwoorden saskia 8 juni 2014 om 16:26

  Hallo,

  ik wil graag een tattoo laten zetten met: Mama op de ene boven arm met een hartje en Papa op de andere boven arm met een hartje. weet iemand misschien hoeveel dit kost?

  • Antwoorden Abigaél 22 juli 2014 om 09:18

   Hee! Een vriendinnetje van me heeft vorige week Mama met een hartje erachter op haar onderarm laten tattoeren bij SkinArt Utrecht. De letters waren redelijk groot, denk dat de tattoo in z’n geheel zo’n 7cm hoog en 20 lang was.
   Dit kostte haar 80 euro!

 • Antwoorden J. 25 mei 2014 om 17:38

  hey,
  ik zou heel graag een kleine tattoo hebben op mijn pols of vingers.
  natuurlijk wil ik er een met betekenis,
  ik ben afkomstig van een tweeling maar bij de geboorte is mij tweelingzusje Tessa gestorven, ik zou hiervoor graag een tattoo laten plaatsen
  heeft iemand ideeën?
  ik zit al heel lang met het idee maar weet niet wat ik moet nemen
  xxx

  • Antwoorden c 26 mei 2014 om 23:00

   Hoi j,
   Ik hen sinds 2 mndn een tattoo op mijn onderbuik/heup genomen daar waar mijn boxer er over valt zodat ik alleen de tattoo zie omdat ik dit zo wilde. Ik heb de tekst : why you had to leave, staan en die heb ik genomen omdat mijn eerste liefde aan ms is overleden en ik geen afscheid heb kunnen nemen. Sterkte met je keuze. Hoop dat je er wat aan hebt.

  • Antwoorden Jasmien 24 maart 2015 om 20:33

   Je kan naar een tattooshop gaan & je idee vertellen. Die mensen zijn daar in gespecialiseerd. Als je zegt ik wil op mijn vinger de naam Tessa maar bv niet ” gewoontjes ” dan maken die daar wel iets van en na een paar weken of maanden ( hoe druk het kan zijn) laten die hun ideeën zien en waar jij mee content bent, dat plaatsen ze.

 • Antwoorden Annika 12 april 2014 om 08:31

  Ik heb een danseres op mijn ribben. Ben er heel erg blij mee en de pijn viel reuze mee!
  De tattoo is best groot ( vanaf m’n bh band tot aan mn taille) maar door het ontwerp wordt het niet te grof en te opvallend.
  Als je echt goed nadenkt over een tattoo en je voor dat je m laat zetten echt van t ontwerp houdt denk ik niet dat je snel spijt zult krijgen..

 • Antwoorden bin 29 januari 2014 om 23:35

  Doet een tattoo op de zijkabt vn j vinger erg pijn wil daar n naam tattoeren

  • Antwoorden BIN 28 februari 2014 om 12:10

   Nee dat valt nog best wel mee met de pijn. Het kan pijn doen maar bij mij deed het geen pijn xd

  • Antwoorden Annika 12 april 2014 om 08:33

   De pijn is daar prima te doen.
   Maar het kan wel snel gaan vloeien omdat je huid daar dun is en veel beweegt

 • Antwoorden Emily 13 januari 2014 om 11:24

  Hallo,
  Ik zou graag een kleine tattoo plaatsen (2,5cm op 2,5cm) zeker niet groter. Ik weet niet waar ik het zou kunnen plaatsen, ergens waar het niet opvalt, het word een hoefijzer met de naam van mijn overleden paard.

  • Antwoorden BIN 28 februari 2014 om 12:11

   Bij je heup/ o je voet

  • Antwoorden Sharon 3 juni 2014 om 22:41

   Achter je oor, in je nek. Daar kan je je haar overheen laten vallen. Ik heb zelf een vlinder achter me oor.

 • Antwoorden Luna 26 september 2013 om 23:20

  Ik heet Luna en mijn naam betekent dus maan in het Latijns (en Spaans en Italiaans maar goed). Samen met een van mijn beste vriendinnen wil ik een tattoeage laten zetten. Ik een klein maantje, en zij een sterretje omdat ze Sterre heet. Dit als een soort bezegeling van onze vriendschap, gewoon heel klein. Nu zoeken we een plek waar het niet zo zichtbaar is in verband met later een baan en dergelijke. Omdat het een kleine tattoo wordt vind ik het niet mooi als het op een heel groot vlak is, en me pols lijkt me echt een toffe plek maar dat is toch wel redelijk moeilijk te verbergen. Iemand alternatieven?

  • Antwoorden niek 26 oktober 2013 om 14:22

   Boven in je nek onder je haarlijn

  • Antwoorden Laura 14 april 2014 om 17:01

   Tussen je vingers
   Op een velletje tussen je vingers zoals teske al zei
   Achter je oor
   Onder je voet
   Op je enkel
   Op je schouder
   In je nek
   In de binnenkant van je knieholte
   Op je kont

  • Antwoorden liesbet 16 september 2014 om 19:43

   Op je linker pols
   KAn je later nog steeds je horloge er boven dragen
   Doe ik ook op het werk

 • Antwoorden Kimberley 16 augustus 2013 om 12:15

  Ik heb op mijn 16de verjaardag een tattoo gekregen van mijn moeder, deze tattoo gaat over mijn hele voet (van mn grote teen dwars over mijn voet tot mijn enkel) met sierlijke lijnen en 3 sterren.
  Ik ben nu 19 en ben nog steeds erg blij met deze tattoo het enige wat ik jammer vind is dat het geen betekenis heeft.
  Nu na 3 jaar begint het toch wel weer te kriebelen om nog een tattoo te nemen alleen wil ik deze keer 1 met een betekenis.
  Wat ik heel mooi vind is de heartagram door zijn betekenis.
  Alleen ben ik opzoek naar een manier om dit teken vrouwelijker te krijgen of ergens in te verwerken.
  Heeft iemand een idee?

  • Antwoorden Femke 30 januari 2015 om 16:45

   Google eens heartagram tattoo bij Google afbeeldingen. Genoeg inspiratie!

 • Antwoorden Kelly 15 augustus 2013 om 17:43

  Hallo

  Ik zou heel graag een tattoo willen, een tattoo met een muzieksleutel. Zelf heb ik al een idee wat voor muzieksleutel, maar zou er graag een tekst bij willen, iemand een idee? Verder wil ik ook een tattoo op de zijkant van men middelvinger, maar ze zeggen dat dat pijn doet, zijn er mensen hier dat dat kunnen bevestigen of zeggen dat het leugens zijn?
  Groetjes

  • Antwoorden SuuS 7 oktober 2013 om 11:52

   Tatoeëren doet pijn.. ze prikken immers met naaldjes in je huid. Gewoon ff doorbijten, je krijgt er wat moois voor terug

  • Antwoorden Monigue 9 januari 2014 om 00:58

   Ik Vindt Van Niet Hor Als Je Het Probeert Dan Weet Je Van Zelf Of Het Pijn Doet Of Niet Als Je Het Wil Doen Ga Ervoor

  • Antwoorden Nienke 26 december 2016 om 21:05

   Ik heb een tattoo op de zijkant van mijn ringvinger van 1.5cm bij 1.0cm ik voelde wel dat ze in mijn huid prikten maar ik lach niet te schreeuwen van de pijn
   Ik hoop dat je hier iets aan hebt

 • Antwoorden eline 14 augustus 2013 om 12:16

  hallo,

  ik ben sterk aan het twijfelen om een kruisje op de zijkant van mijn hand te laten zetten. Maar ik heb gehoord van anderen dat sommige tattooeurs daar geen tattoos willen zetten omdat het zou vervagen of zoiets? kan iemand dat bevestigen?

 • Antwoorden Marijkeee! 10 augustus 2013 om 22:10

  ik wil ook ontzettend graag een tattoo :)
  alleen twijfel ik nog wat voor welke ik zou zetten …
  zowiezo wel iets voor men broertje, die 19 jaar terug doodgeboren is
  infinity teken, zou ik nie echt willen, ‘k vind dat een beetje te oppervlakkig, toch om deze reden :) dat kan voro zoveel gebruikt worden, ik zou liefst iets hebben dat mij echt aan één ding doet herinneren, en das aan men broer.
  Zijn er hier bij die een paar ideetjes hebben waardoor ik wat inspiratie kan opdoen? :)

  • Antwoorden Batuuuu 19 augustus 2013 om 03:05

   Je kan de naam van je overleden broer laten tattoëren op je pols?

 • Antwoorden Ingeborg 6 augustus 2013 om 14:51

  Ik heb de voorletters van me ouders op me pols, en op me onderbuik een muzieknoot met een vleugel eraan vast :) en ik ben alweer aan het nadenken over een derde hihi :$

 • Antwoorden Mariska 1 augustus 2013 om 23:24

  Ik en mijn broer willen graag een tatoeage zetten maar wel het zelfde en het moet iets over ons gaan maar we willen geen teksten zelf zaten we te denken aan 2handen die in elkaar zitten omdat wij best wel close zijn
  Maar we weten het nog niet echt weet iemand iets moois wat ook iets voor een jongen is maar ook voor een meisje mij dus iemand iedeeen ??

  • Antwoorden marieke 21 september 2013 om 22:56

   alle bij een vierkantje of een ander tekentje ergensx

  • Antwoorden angelique 29 januari 2014 om 23:05

   Ik zou een foto maken jou hand in de hand van je broer en die laten zetten

 • Antwoorden Linn 30 juli 2013 om 06:17

  Hey, ik heb zelf al 2 tattoos maar wil een tekst voor op de rug, zelf vind ik ‘never regret something that ones made you happy’ mooi, maar heeft iemand nog andere ideeen?

  • Antwoorden Sharon 3 juni 2014 om 22:44

   Never look back is een hele goede voor op je rug vind ik zelf

 • Antwoorden Mandy 10 juli 2013 om 21:55

  Hoi,

  Ik wil heel erg graag het infinity teken in mijn nek laten zeten, niet te klein maar zeker ook niet te groot. Weet iemand misschien hoe duur deze tatoeages gemiddeld zijn?

  • Antwoorden Linn 30 juli 2013 om 06:19

   Hey, zover ik weet heeft elke tattoo zaak vaak een begin bedrag. Ik denk zo rond de 80 euro, maar ik zou gewoon even naar een shop toegaan en vragen..

 • Antwoorden Isa 24 juni 2013 om 22:22

  Over ruim een jaar neem ik een tattoo, ter nagedachtenis aan mijn vriendin die een jaar terug overleden is. Heeft iemand mooie ideeën? X

  • Antwoorden Lisa 1 juli 2013 om 16:48

   Misschien iets wat jullie altijd samen deden? Of gewoon dat je voor altijd haar vriendin zal blijven met een infinaty teken?

 • Antwoorden Sanne 18 juni 2013 om 22:43

  ik zou zelf nogal veel tattoo’s willen , kleintjes maar wel met betekenis.
  zelf ben ik nu 14…met m’n 15de laat ik de eerste zetten !
  dat word ‘fighter’op m’n pols.
  dan wil ik nog ’n klein hartje op me wijs vinger.
  en de namen van me kindjes later.
  en misschien wel meer.

  • Antwoorden Tineke 8 mei 2014 om 19:58

   pas maar goed op. Ik heb zelf ook tattoos maar ben heel blij dat ik gewacht heb tot mijn 19. ondanks alles, zijn vele mensen nog steeds tegen tattoos in het werkveld. mijn tattoos staan op plaatsen die je in mn werkkledij niet ziet. En pas goed op want *fighter* kan je na een paar jaar als “marginaal” aanzien. zo heb ik ook een vriendin gehad die en ster op haar pols liet zetten. ik zou u eerste tattoo op een plek zetten die je niet ziet met normale kleren aan :) . en je hebt ng tijd genoeg om je vol te zetten :) maar 15 is wel heeeeeeeeeeel vroeg voor een tattoo! het is gewoon een tip :) x

 • Antwoorden JILL 14 juni 2013 om 15:46

  hee
  ik wil een ook een tatoeage maar nu nog niet pas als ik 18 ben ofzo.
  ik zat dan te denken aan een infinity teken met in het teken de woorden ‘proud’ want dat woord heeft een betekenis voor mij. Of ik wil alleen proud. en de plek is dan op mijn onderarm. ook vind ik een droomvanger heel mooi als tatoeage en dan op mijn pols of op de zijkant mijn rug. ook een droomvanger heeft een betekenis voor mij van toen ik klein was.

 • Antwoorden Lot 15 mei 2013 om 16:24

  Ik wil al een poos een tattoo maar wel met een betekenis.
  Ik kom er niet zo goed uit wat voor tekst ik nou wil.
  Het moet niet te lang zijn.
  Graag wil ik iets wat te maken heeft met het verleden.
  Ik heb dingen mee gemaakt in de familie wat niet hoort.
  Hebben jullie nog mooie teksten wat hier mee te maken kan hebben ?
  Graag wel iets dat positief is zoals : iets wat je niet dood maakt je sterker. (Dan in een andere taal)

  • Antwoorden diedjee 21 juni 2013 om 23:17

   Beste Lot,

   Ik ken je verleden niet, maar hieronder enkele spreuken hopelijk geven ze inspiratie om jouw juiste spreuk te vinden of te creeeren. Good luck!

   -You can’t solve a problem with the same thinking that created it (Einstein)
   -Choose life (Trainspotting)
   -One’s destination is never a place, but a new way of seeing things (H. Miller)
   -Let your past make you better, not bitter (?)

 • Antwoorden Esmee 17 april 2013 om 13:56

  Ik herken je verhaal, ik kijk ook wekelijks naar alle mooie plaatjes met tattoos waarvan ik denk JA, dit wil ik ook. Heb er nu zelf 2, 1 hartje op mijn voet en een tekst op me rug waar ik allebei nog enorm blij mee ben. Waar je wel echt rekening mee moet houden is ‘de toekomst’ en niet in de zin van ‘wat als ik ouder ben hoe zie ik er dan uit’ nee dat boeit mij niet, de toekomst in de zin van wat voor baan ga je beoefenen? Wil je bijvoorbeeld stewardess worden of een hoge directeurfunctie binnen een bedrijf zorg dan dat ze bedekt kunnen worden!

 • Antwoorden Gerty 10 april 2013 om 17:34

  Ik wil echt al lang een tattoo maar ik wil er één met een betekenis. Maar ik vind er geen, ik kan er geen bedenken. Of een tekstje, ale een paar woorden vind ik ook wel mooi. Maar wat, ik vind het zo moeilijk …

 • Antwoorden linda 6 maart 2013 om 13:41

  Zelf heb ik ook op mijn 15/16 jarige leeftijd ook een tattoo laten zetten. Deze zit (ja meteen de eerste tattoo) op mijn ribben(linkerkant dicht bij mijn hart). Het is de naam van mijn moeder in 2 mooie vleugels.

  De tattoo daar was niet erg aangenaam..

  Heb nog een tattoo boven in mij rug deze had ik geen last van alleen wegens de trillingen voelde het alsof hij de tattoo over me hele rug aan het maken was!

 • Antwoorden Sarah 23 februari 2013 om 23:43

  Tatoeages zijn mooi, toch degene die met een betekenis zijn gezet. Tribals en zo, vind ik echt niet mooi! Ikzelf heb er momenteel 3. 4 sterren op mijn rechterpols, waarvan drie ingekleurd en 1 niet. De drie staan voor mijn mama, papa, zus en de niet ingekleurde voor mij. Mijn eerste familie. – Zijkant rechterpols, de letter A met een rood hartje onder. A voor Alice, mijn lieve grootmoeder die 2 jaar geleden is gestorven. Linkerpols staat Liah in sierschrift. Mijn dochtertje. Volgende maand komen er twee nieuwe bij. Ellie, mijn dochtertje die in januari is geboren, ook op mijn linkerpols, maar dan zijkant. En op het verlengde van de A tegen mijn elleboog komt I miss you.

 • Antwoorden Sideburn Tattoo 11 februari 2013 om 17:15

  misschien even een paar tips voor de mesen die nog geen tattoo hebben en er graag eentje willen.

  onder de 18 mag het alleen met toestemming en bijzijn van ouders,
  ook mag er dan niet op zichtbare plaatsten ge-tatoeërd worden, voor zover de regels voor de jongeren (sommige studio’s tatoeeren helemaal niet onder de 18)

  kijk eerst eens wat voor studio’s / shops er zijn in jou buurt en loop er eens naar binnen, kijk hoe je behandelt wordt of ze een beetje aardig zijn. en of je een klik hebt met de persoon die je gaat tatoeeren,
  uiteraard check even of de studio GGD gekeurd is (dit kun je vinden op
  http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/ klik op zoek en vul je plaatsnaam in … daar vind je alle studio’s die goedgekeurd zijn … staat de shop er niet tussen, dan heeft die studio ook geen goedkeuring).
  een GGD keuring wil niet zeggen dat ze ook mooie tattoos zetten, een GGD keuring wil alleen maar zeggen dat ze hygiënisch werken !

  kijk uiteraard naar eerder werk … als ze dat niet hebben of kunnen laten zien …. tja dan moet je jezelf afvragen of van hun dan een tattoo wilt.

  veel studio’s kunnen een ontwerpje makkelijk voor je uit tekenen en aanpassen zoals jij het wilt, heb je een idee vraag het en vaak komen ze met voorbeelden.

  wees niet bang voor die mensen, als je het idee hebt dat ze onzin tegen je vertellen is dat vaak ook zo, als een studio tegen jou verteld dat een tattoo niet mooi wordt dan kan hij dat ook onderbouwen. een kleine tattoo kan dichtlopen waardoor je eindigt met een zwarte vlek.

  succes met de 1e tattoo voor diegeen die voor de 1e tattoo gaat

 • Antwoorden Rani 9 januari 2013 om 21:57

  wat ik zelf ook zeer mooi vind is een klavertje vier maar vind nergens een mooie afbeelding ervan en weet ook nog ni exact op welke plaats.
  Iemand een idee?

  • Antwoorden -- 23 januari 2013 om 22:08

   @Rani,

   Ik heb zelf ook een klavertje vier getatoeerd staan op de zijkant van mijn linkerpols.

  • Antwoorden Enna 17 mei 2013 om 09:53

   @Rani, ik ga as dinsdag mijn 1e tattoo laten zetten, het wordt een (klein) klavertje vier. Dit ga ik samen met mijn 3 zussen doen, we zetten allemaal dezelfde, als teken van eeuwige verbondenheid. Elk blaadje staat voor één van ons.Ik gGa deze tattoo zetten aan de binnenkant van mijn onderbeen, boven mijn enkel.

  • Antwoorden judith 20 mei 2013 om 15:12

   Hoi Rani

   ik heb een klavertje 4 op de zijkant van mn voet getatoeëerd,heel mooi!

  • Antwoorden BIN 28 februari 2014 om 12:20

   /Users/Jimmyloverr/Desktop/images.jpeg

 • Antwoorden Troelala 5 december 2012 om 15:33

  Ik weet niet of ik iets ga doen,maar zo tattoos voor heel je arm ofzo vind ik WALGELIJK
  Ik heb een tipje voor jou,er zijn tattoos die je alleen ziet in het donker…

 • Antwoorden Vera 30 september 2012 om 15:47

  Ik hou van sterretjes dus ik ga een sterretje op mn voet doen :)

 • Antwoorden Jessy 26 augustus 2012 om 20:23

  Zelf wil ik ook heel graag een tattoo, maar nu nog niet.
  Ik neem er denk ik 1 als ik rond de 18 ben.
  Ik wil er wel 1 met een betekenis, of een klein tekentje.
  Op me enkel, op me heup, op me pols of achter me oor.
  Dat vind ik zelf echt hele mooie plekjes voor een tattoo.
  Wel in het zwart, kleuren trekken me niet echt aan.
  Wat ik zelf wel heel eng vind zijn de naalden maar oke.

 • Antwoorden kirsten 24 augustus 2012 om 21:16

  Als ik naar deze foto’s kijk wil ik ook erg graag een tattoo, en ik zal er ooit wel eentje laten zetten denk ik haha maar tot nu toe houd ik het bij kleine tekstjes die ik met een stiftje zet :)

 • Antwoorden Alice 20 augustus 2012 om 12:46

  Ik zou zelf nooit een tattoo nemen ookal vind ik sommige tattoo’s heel vet staan. Alleen het idee dat als je later oud en verrimpelt bent nog steeds met zo’n verrimpelde tattoo loopt, daar krijg ik echt kriebels van. Niet mooi

 • Antwoorden jill 17 augustus 2012 om 08:50

  ik wil echt heel graag een kruis tussen mijn vinger dat vind ik echt heel mooi!
  bij anderen vind ik tattoo’s ook erg mooi. vooral als het een betekenis heeft!

 • Antwoorden jaraaa 16 augustus 2012 om 19:56

  wauw zeker mooie tattoo’s zelf ben ik 16, en ja ik heb 1 tattoo

  mijn tattoo heb ik samen met mijn moeder laten zetten hy zit op mn heup dus ook erg makkelijk te bedekken.
  mensen zullen vooroordelen hebben omdat ik nog maar 16 ben. maar als je zeker bent en je wilt en er zit zoals bij een reden achter vind ik dat het kan.
  bij andere vind ik tattoo’s ook erg mooi!

  • Antwoorden Sharon 3 juni 2014 om 22:53

   Ik ben nu 17 en heb al 2 tattoo’s. Ook 1 met mijn moeder gezet (een vlinder achter me oor) toen ik 15 was en op mijn arm staat never lose hope en die heb ik een jaar later gezet en heeft zeker een betekenis voor mij. Ik ben diep aan het nadenken over mijn volgende en heb al een hele boel ideeën. De leeftijd maakt niks uit, als je er maar goed over na denkt

 • Antwoorden veerle 15 augustus 2012 om 22:25

  Hele mooie foto’s. Kleine tattoo, maar een grote betekenis!

 • Antwoorden snotje 13 augustus 2012 om 12:36

  ik wil heel graag een klein strikje aan de zijkant van mij wijsvinger of een klein hartje op mijn voet

 • Antwoorden Lisa 12 augustus 2012 om 19:12

  Oja, ik zie mezelf wel ooit nog het woord “fearless” als tattoo hebben op mijn pols. – na aanlijding van het nummer van Taylor Swift. Ik vind “fearless” gewoon domweg echt een heel ‘mooi’ woord. En Taylor’s defenitie ervan. (die is mega uber lang, dus ik bespaar jullie die) als je toch wilt weten, gewoon even googlen, kom je er zo. ;)

 • Antwoorden Lisa 12 augustus 2012 om 19:06

  Ik wil er ook zo graag een, al deze spreken mij ook heel erg aan. Maar ik ken mezelf, ik wil om de seconde weer iets anders, dus dat permanente van een tattoo vind ik minder. Dus ik houd het bij watervaste eyeliner tekeningen op mijn lijf ;)

 • Antwoorden Sanne 9 augustus 2012 om 11:44

  Ik heb zelf ook een tattoo.
  Ik wilde overigens nooit een tattoo, maar ik heb me zelf overstag laten gaan.

  Ikheb 2 hondenpootjes op mijn onderrug. Deze staan inderdaad voor mijn hond.
  Dat komt omdat toen ik klein was heel erg werd gepest. Ik kreeg toen mijn hond, en die heeft mij er eigenlijk door heen getrokken. Nu is die erg oud, dus wilde iets wat voor hem zou blijvn.

  Ik wil zelf nog 1 tattoo. Aan de buitenkant van mijn enkel. Weer een kleintje, maar wat precies weetik nog niet aangezien ik wel iets unieks weer wil.

 • Antwoorden Fien 7 augustus 2012 om 23:11

  Er zitten mooie tatoeages bij! Ik zou zelf denk ik nooit een tattoo laten zetten. Ik zou het alleen misschien doen als ik er een mooie betekenis voor heb. Want tatoeages met een betekenis erachter vind ik het mooiste! xx

 • Antwoorden Whitley 7 augustus 2012 om 18:06

  Hey Teskuuu!

  Ik zing zelf dus ik wil heeeeel graag een tatoage met iets dat daarmee te maken heeft. Ook ben ik gek op bloemen colibrie’s en zwaluwtjes. Mijn idee was.. En misschien kan je ook voor mij mee verzinnen : Op mijn rechter schouder(rug, hoog zegmaar) een spelende muzieklijn met muzieknoten ( die wel een melodie vormen) en dan veranderen in weg vliegende zwaluwtjes. Verder weet ik het nog niet maar vind het idee wel al leuk :D Wat vindt jij?

  Big kisses,
  A unknown friend

 • Antwoorden marleen 6 augustus 2012 om 17:49

  Die hartjes zijn idd erg mooi, lekker simpel daar hou ik van. Ik was aan het rond zoeken naar de tatoeage’s met lichte inkt omdat ik ze een gaaf effect vond geven. Helaas zijn dit geen tattoo’s, maar tekeningetjes die met een mesje in je huid worden gezet, het littekenweefsel geeft dat effect. Ik vind het erg jammer een tatoeage vind ik leuk, maar dat gaat wel erg ver.

 • Antwoorden Nannick 5 augustus 2012 om 13:34

  Een tatoeage achter mijn oor of op mijn rug vind ik heel gaaf. Ik wil echt graag een tatoeage maar iets houdt me tegen..

 • Antwoorden Suus 4 augustus 2012 om 12:49

  Die veer en het woord infinity zijn volgens mij geen tatoeages ik heb deze vaker gezien en het zou best wel kunnen dat het scarring is of branding

 • Antwoorden Rachelle 4 augustus 2012 om 00:34

  er zitten wel echt een paat mooie/ leuke tussen!
  en die allereerste foto met die vogels is iets wat ik zelf al heeel lang wil maar dan wel veel kleiner want oo een grote tatoeage zou ik denkik niet durven zetten, maar voor mij zit er dan ook een speciale betekenis aan zo een tatoeage dus ik denk dat als ik 18 ben wel zoiets laat zetten!
  en dat ‘infinity’ symbool vind ik ook zo ontzettend vet

 • Antwoorden Tedje 4 augustus 2012 om 00:04

  Ik zette me eerst heel erg af tegen tattoos, maar ik vind ze steeds gaver worden!!

 • Antwoorden Kelly 3 augustus 2012 om 12:03

  ik wil later ook een tatoeage, maar wel 1tje met een betekenis :)

  XX

 • Antwoorden carolijn 2 augustus 2012 om 18:28

  ik zou zelf voor ‘een veertje achter me oor’ of ‘het infinity teken tussen mn middel en wijsvinger’ gaan .
  ik zou ook wel voor een grote tatoeage willen gaan zoals de eerste, maar daar krijg ik later sowieso spijt van.
  ben benieuwd welke je gaat nemen. (als het zover is :D )
  xx

 • Antwoorden Xan 2 augustus 2012 om 08:53

  Wat een coole foto’s. Ik ben zelf niet van de tattoo’s, maar ik vind het wel mooi bij anderen. Ik wilde vroeger altijd een vlindertje maar vind het idee van een naald in me huid niet zo fijn. Mayb dat ik het ooit zet (de kans is klein) dan ga ik wel voor een vlindertje op m’n schouderblad. Love

 • Antwoorden Thessa 2 augustus 2012 om 02:14

  He Teske.
  Ik wil heel graag een tatoeage maar ik wil graag weten
  hoe duur dat ongeveer is, weet jij dat misschien? Ik heb al
  op site’s gekeken maar daar zie je nergends prijzen. Ik wil
  iets zoals foto 2 of 21.
  xxThessa.

 • Antwoorden Sophie 2 augustus 2012 om 01:00

  ik heb een roosje op de onderkant van mijn buik aan de rechterkant. ik heb het genomen omdat mijn moeder is overleden toen ik 13 was en ik vind haar een mooie en sterke vrouw en vond dat wel overeen komen met een roos. Sinds ze gek was op tuinieren wist ik zeker dat ik een bloem wou hebben! rozen blijven mooi, of ze nou dood gaan of net in de bloei zijn, ze zijn altijd mooi en dat vind ik van mijn moeder ook :)

 • Antwoorden Danielle 1 augustus 2012 om 23:48

  Ik heb 3 tatoeages, waarvan twee in kleur. Op mijn rechter pols een roos in rood/bruin/geel (is een super mooie combi kleur van gemaakt) & groen, op mijn linker mijn Chinees sterrenbeeld (Aap) met het teken en een aapje en op mijn rechter shouderblad een dolfijn in ’t blauw en witte inkt!

  Witte inkt valt bijna niet op als je een lichte huid hebt. :(

  Een hartje is echt een goed en subtiel symbool. :3

  • Antwoorden Rachelle 11 juli 2014 om 17:56

   Hoi!

   Waar heb je je witte tattoo laten zetten? Ik kan geen shops vinden die het doen.

 • Antwoorden Robin 1 augustus 2012 om 23:07

  Ik wil een hartje (voor liefde natuurlijk :)) op mn pols, dat vind ik dcht een hele mooie plek. Een hartje is simpel, maar zegt meer dan duizend woorden.

 • Antwoorden Manon 1 augustus 2012 om 22:57

  Ik heb drie zwaluwen op m’n ribben. Helemaal zwart want dat vind ik ook het mooist. Nu is ie bijgewerkt en ben ik er gewoon verliefd op.

 • Antwoorden Dat Zit Wel Snor 1 augustus 2012 om 22:07

  Ik krijg zeker de kriebels. Waar haal je de inspiratie fotos vandaan?
  Liefs, Renate

  • Antwoorden claudia 3 augustus 2012 om 00:28

   dat vroeg ik me dus ook af!

 • Antwoorden Yvet 1 augustus 2012 om 21:49

  Echt leuke foto’s. Zelf zouw ik geen tatoe nemen (nog niet miss later wel).

 • Antwoorden Corine 1 augustus 2012 om 20:40

  Ik heb twee tatoeages een in mijn lies en daar staat: destroy what destroys you.
  En eentje in mijn rechterzijde: believe in miracles but don’t depend on them.

 • Antwoorden Michelle 1 augustus 2012 om 19:27

  Ik ben pas 13 maar ben echt gek van tatoeages. Later wil ik 3 sterretjes op m’n pols voor het teken van liefde voor mijn broertje, moeder en vader. En ik vind een teken van ‘oneindig’ in iemands nek ook wel heel mooi. Er zitten echt toffe tatoeages bij. Ik zeg DOEN!

 • Antwoorden ilse 1 augustus 2012 om 18:56

  Hooi,
  Jha zelf zou ik een tatoeage, mijn geboorte datum nat boven mijn borst of op mijn pols in het heel klein, vind ik wel cool en later als ik kindjes heb ook hun namen

 • Antwoorden [email protected] 1 augustus 2012 om 15:41

  ik heb zelf een tatoeage.
  Ik heb de naar van mijn overleden zusje op mij,
  middel vinger aan de rechter binnenkant.

  XxXx MY

  • Antwoorden [email protected] 1 augustus 2012 om 15:42

   ik heb zelf een tatoeage.
   Ik heb de naam van mijn overleden zusje op mij,
   middel vinger aan de rechter binnenkant.

   XxXx MY

 • Antwoorden xxBeautybird 1 augustus 2012 om 14:50

  Heehoi!
  Ik wil zo graag een sierlijke bloem op mijn rechtenvoet! Staat echt super cute bij hakjes ♥
  Of een hartje op mijn pols :D Leuk artikel !

  x-x-x :*

  xxBeautybird

 • Antwoorden xxBeautybird 1 augustus 2012 om 14:50

  Heehoi!
  Ik wil zo graag een sierlijke bloem op mijn rechtenvoet! Staat echt super cute bij hakjes ♥
  Of een hartje op mijn pols :D Leuk artikel !

  x-x-x :*
  xxBeautybird

 • Antwoorden Malou 1 augustus 2012 om 14:14

  Mooi, ik kan zo genieten van zulke plaatjes <3 Ik heb zelf een tattoo van een g-sleutel en ik ga na de zomer een dromenvanger laten zetten : )

 • Antwoorden merle 1 augustus 2012 om 13:51

  ik vind die tattoos echt heel mooi en cute
  maar volgens mij is die ene onder haar voet nier echt omdat die er heel scheef uit ziet enzo

  xxx

 • Antwoorden Marielle 1 augustus 2012 om 13:47

  Dat veertje achter haar oor vind ik mooi… Ooit. Ooit wil ik een tattoo. Maar alleen als ik honderd procent zeker ben wat en waar.

 • Antwoorden Ester 1 augustus 2012 om 13:05

  Zitten hele mooie tussen, ik heb zelf ook een tatoeage in m’n nek.

 • Antwoorden beautybysandra 1 augustus 2012 om 11:03

  er zitten echt een paar hele mooie bij!

 • Antwoorden vera 1 augustus 2012 om 10:31

  als je een relatie hebt zou ik nooit wat samen doen met wie je wat hebt, want als je dan uit elkaar gaat dan heb je nog steeds die tatoe. dus dat lijkt mij niet zo slim om te doen. het is wel mooi bedoelt hoor daar niet van.

 • Antwoorden Fleur 1 augustus 2012 om 10:07

  Ik wil er mischien een gaan laten zetten, maar dat duurt nog wel even denk ik (ik ben pas 16) ik heb mijn vader al een aantal maanden niet gezien en ik wil daarom Little Wing laten tatoeren op mijn pols. Dat is het liedje wat wij altijd luisteren als we bij elkaar zijn!..xx

 • Antwoorden daisy 1 augustus 2012 om 09:30

  stommerd! door jou wil ik nu ook een tatoeage, haha ^^
  alleen krijg ik met iedereen ruzie hier geloof ik ;p
  als ik het zou mogen, dan zou ik dat hartje doen in je nek. mooi!

  xx

 • Antwoorden Mathilde 1 augustus 2012 om 01:22

  Die teksten, erg kleine hartjes en infinity tekens worden wel snel zwarte vlekken.

 • Antwoorden MIRTE 1 augustus 2012 om 01:06

  Vette inspiratie! Ik heb zelf precies zo’n hartje aan de binnenkant van mn enkel :)

 • Antwoorden Jolien 31 juli 2012 om 23:23

  Ik vind deze foto’s heel mooi (zeker die met de hartjes!), maar ik zou zelf nooit een tattoeage laten zetten :)

 • Antwoorden Shelly. 31 juli 2012 om 23:18

  Op een of andere manier klikte ik als een speer op dit artikel! haha. Ik wil heel graag een tatoeage en het liefst wat met muziek te maken heeft. (bijvoorbeeld; Thank you music for being there when no one else was. OF Music is life, that’s why our hearts have beats)

 • Antwoorden Jona 31 juli 2012 om 23:08

  Ik wil zo’n ‘infinity’ teken, zo’n vogel of een tekstje, dat vind ik echt heel mooi… <3 maar ik wacht nog wel ff, ik ben pas 13… ;p

  x

 • Antwoorden Juliette 31 juli 2012 om 22:21

  Mooie foto’s!
  Je hebt mijne gezien, en het is echt verslavend moet ik zeggen. Wil graag alweer een nieuwe hihi.
  Liefs, juul

 • Antwoorden Miriam 31 juli 2012 om 22:11

  Ik wil zo graag een tatoeage met een hartje, gewoon omdat dat voor liefde staat en omdat ik dan aan de mensen denk van wie ik hou. Of een oneindig tekentje met een hartje zoals op een van de foto’s hierboven. Dan denk ik aan de betekenis: oneindige liefde. Maar misschien neem ik ook ergens klein de naam van mijn moeder want zij is bijna 8 jaar geleden overleden en zo’n tatoeage betekent dan gewoon superveel voor me. Ik ga er nog goed over na denken maar door zulke foto’s wil ik het alleen nog maar meer.

  xoxo

 • Antwoorden Vera 31 juli 2012 om 22:05

  Wat beteknt dat soort ‘achtje’ (8) op zn zij?

  • Antwoorden Jona 31 juli 2012 om 23:07

   oneindig ;p

  • Antwoorden claudia 2 augustus 2012 om 23:52

   infinity – oneindig dus inderdaad (:

 • Antwoorden Ilse 31 juli 2012 om 22:01

  Oeeeh, ik wil denk ik ook wel een tatoeage. :)

 • Antwoorden lidia 31 juli 2012 om 21:11

  Volgens mij is die ”witte inkt” tattoo geen tattoo, maar scarification. Ik heb er niet veel verstand van ofzo, maar tsja dat zijn dus zeg maar een gemaakt litteken…

  • Antwoorden Danielle 1 augustus 2012 om 23:44

   Ja dat klopt.

 • Antwoorden Jennifer 31 juli 2012 om 20:58

  Hee!
  Ik heb een zwaluw op mijn nek :D
  En ik wil in november mijn tweede laten zetten namelijk de tekst La vita é bella op mijn rechter onderarm <3

  • Antwoorden Renske 31 juli 2012 om 23:58

   Dan zou ik wel La vita è bella doen en niet é ;-) Klein verschil in accent en waarschijnlijk wist je het al, maar de betekenis is toch echt anders ;-)

 • Antwoorden HAPPINESS 31 juli 2012 om 20:42

  http://www.humanrightstattoo.org/ misschien iets voor jou? ik vind het wel een mooi idee…

 • Antwoorden Jana 31 juli 2012 om 20:39

  Sommige zijn wel erg leuk :D x

 • Antwoorden Safannah 31 juli 2012 om 20:21

  Ik hou wel van dezelfde tattooos, maar zelf ook nog niet al komen er wel vaak meer kriebels. later wil ik het zekerweten van de namen van mijn kinderen.

 • Antwoorden Floor Daasvand 31 juli 2012 om 19:59

  Ik ben nog steeds van plan een regenboogje te laten zetten, waarschijnlijk tussen mn schouderbladen.
  De regenboog is een belangrijk symbool voor mij geworden sinds het overlijden van mijn basisschool juf toen ik in groep 8 zat. De regenboog staat voor mij symbool voor de dierbaren die ik door de jaren heen ben verloren maar ook voor de mensen die in het dagelijks leven belangrijk voor mij zijn omdat ze me altijd weten op te vrolijken :)

 • Antwoorden Gael 31 juli 2012 om 19:55

  Een collega van mij heeft een hartje getattoeerd tussen duim en wijsvinger. Ik wilde zelf ook men tattoeage daar, maar omdat tattoeages op handen snel lelijk worden heb ik hem toch op men pols laten zetten.

 • Antwoorden Mara 31 juli 2012 om 19:47

  Ik zit er de laatste tijd ook wel aan te denken, en ik weet ook wel wat voor een betekenis het heeft. Maar die betekenis maakt wel dat ik hem wil kunnen zien haha, achter het oor vind ik heel gaaf, maar dat werkt dus niet zo.

  Ik vind iets kleins heel leuk, waar geen idee. Zoals die eerste vind ik ook wel heel gaaf, ik zou het alleen iets kleiner doen.

 • Antwoorden Rieke 31 juli 2012 om 19:47

  Ik vind een klein dingetje ook altijd wel mooi, maar ik heb geen idee of ik er ook daadwerkelijk een zou willen nemen. Het zit er dan echt voor altijd, ook als je een vrouwtje van 90 bent, haha :’)

 • Antwoorden Anne 31 juli 2012 om 19:45

  Hé, even iets heul anders! Ik was op eBay aan het neuzen en daar hebben ze de hoesjes die jij had in berenversie in de eendenversie! Ik dacht ik vermeld het maar even aangezien je zo gek bent op eenden, ik weet niet of je links mag plaatsen hier maar je moet in ieder geval zoeken op duck case iphone 4. Groetjes!

 • Antwoorden Anneke 31 juli 2012 om 19:42

  Volgensmij kan dat hartje wat dat meisje onder de voet heeft niet. Daar zit zoveel eelt, daar kom je of niet door heen, of hij slijt redelijk snel daarna er weer (grotendeels) af.

 • Antwoorden Isaaa 31 juli 2012 om 19:35

  Ik vind tattoos echt ontzettend vet, maar heb tot nu toe niet echt een reden om er een te zetten. Er is ook niet een bepaald symbool of een bepaalde uitpraak dat een betekenis voor mij heeft. Ik denk dat ik later wel een tattoo neem, maar pas als ik er een bijzondere reden voor heb :)

 • Antwoorden julia 31 juli 2012 om 19:09

  ik ken iemand die heeft een hele mooie muzieksleutel achter haar oor. ik zou zel een beetje een fairy tribal zonder kleur onder de plek waar je oksel zit(op de zijkant van je ribben). ook zou ik wel een klein felroze strikje op mijn enkel willen. teksten moeten een betekenis hebben niet te lang zijn en uniek zijn. zelf experimenteer ik best vaak met watervaste markers. kijken wat ik ervan vind. mijn ouders zouden het zowiezo niet goed vinden maar vanaf 16 (?) mag je toch zelf bepalen?(ik ben nu 13) het is ook niet erg dringend ofzo, mijn stiften zijn nog lang niet op c:

 • Antwoorden Amanda 31 juli 2012 om 18:47

  Ik hou net als jij van subtiele tatoeages! Als ik er een zou nemen zou het een woord op mijn voet zijn, wat voor een weet ik niet. Ik wil er ook geen een, omdat altijd echt voor altijd is. Maar misschien ooit..

 • Antwoorden joy 31 juli 2012 om 18:23

  Ik heb er zoveel dat ik niet eens precies weet hoeveel, heb 1 volle sleeve, 1 ( tot nu toe ) halve sleeve, een chestpiece ( op de borst dus ) mn vingers, rug, schouder en linkerzij, ( oh en heel stiekem 1 op mn linkerbil, van een weddenschap ;) )
  Mijn tattoo’s zijn groten deels in cartoonstyle, met letterlijk cartoon figuren zoals de powerpuff girls en my little pony.
  mn borst is in oldskool sailor style ( 0nder andere een anker, een roer en roos )
  Ik hou juist helemaal niet van kleine losse plaatjes over je lijf verspreid, maar dat is natuurlijk puur smaak. Ook het gezever over dat een tattoo ” een betekenis ” moet hebben vind ik complete onzin, maar ook dat is uiteraard geheel persoonlijk! En om alvast de eeuwige zelfde vraag voor te zijn: nee, ik krijg er geen spijt van. Dit is wie ik ben, en wat bij mijn en mijn leven hoort :)

 • Antwoorden Marissa 31 juli 2012 om 18:22

  Prachtige inspiratie, ik hou ervan!

  Die twee waar je het over 3d effect hebt is echter niet met inkt gedaan. Dat is er ingesneden en eigenlijk is het gewoon littekenweefsels wat de tattoo maakt. Dit heet scarification :)

 • Antwoorden The Fashion Plaza 31 juli 2012 om 18:17

  Ik vind tattoo’s ook heel mooi. Maar de gedachte dat ik als oma met een ‘coole tattoo’ werkt niet echt mee.

 • Antwoorden Senna 31 juli 2012 om 18:14

  die ‘be strong’ sprak me echt meteen aan,
  als het soms even moeilijk gaat, dan kijk je daar gewoon even naar!

 • Antwoorden Ninja 31 juli 2012 om 18:09

  En oh ja voor meer inspiratie:

  http://rodeo.net/tattoologist

 • Antwoorden nina 31 juli 2012 om 18:03

  die witte tatoeages zijn volgend mij littekens

 • Antwoorden Rosalie 31 juli 2012 om 18:02

  ik zou er wel een willen. Maar wel een kleintje die je makkelijk kan bedekken. In je nek of op je voet zoals dat hartje vind ik heel mooi. Maar er moet voor mij wel echt een diepe betekenis achter zitten. Als er iemand waar je van houd is overleden of je trouwt met iemand ofzo…. of ja iets wat voor je leven staat.

 • Antwoorden nina 31 juli 2012 om 18:02

  die witter tatoeages zijn volgend mij littekens

 • Antwoorden Mariska 31 juli 2012 om 17:48

  Vroeger moest ik er niets van hebben, tatoeages. Maar de betekenis achter een tatoeage voor de persoon die deze op z’n lichaam draagt spreekt me steeds meer aan. Ik ben nu 14(bijna 15) en weet bijna zeker dat ik op m’n 18/19e een tatoeage wil laten zetten. Ik ben echt een bangebroek en ik gruwel bij naalden, maar daar moet ik me maar overheen zetten. Ik wil een tatoeage aan de binnenkant van m’n onderarm. Niet een heel grote tatoeage, maar een tekstje in een klein lettertype. Wat ik zelf heel mooi vind is ’’Don’t lose the moon while counting the stars.’’ Dit betekend voor mij dat wat ik ook doe, ik mijn hoofd er bij moet houden. Eerst denken dan doen en je niet mee laten sleuren in de massa van mensen. Dit is iets wat ik zelf erg belangrijk vind.

 • Antwoorden Sanne 31 juli 2012 om 17:40

  Ik ben 15 en wil ook een tatoeage maar ik weet zeker dat ik er geen een mag . Want me broer wil er ook een en dan word me vader helemaal boos ;o maar ik zou heeeel graag een klein eiffeltorentje willen
  xxx

 • Antwoorden Aleksandra 31 juli 2012 om 17:22

  Ik vind kleine tatoo’s op plekken die je makkelijk kan verbergen echt prachtig. Ik wil later ofzo heel graag 2 vogels, een ankertje, een kruisje of een hartje. ;P

 • Antwoorden Ruby 31 juli 2012 om 17:19

  Ik heb een ankertje op m’n pols. :)

 • Antwoorden Ruby 31 juli 2012 om 17:18

  Ik heb eeb ankertje op m’n pols. :)

 • Antwoorden sophie k 31 juli 2012 om 17:16

  mooi artikel Teske!

  weetje wat ik zou willen ,, misschien is het een beetje raar .
  maar ik zou op de onderkant van mijn tenen een woord willen hebben.
  dus op elke teen een letter.
  het lijkt mij in ieder geval heel orgineel en gaaf

 • Antwoorden Aysenur 31 juli 2012 om 17:15

  Bij die man en vrouw wat staat er bij hun zij ik kan het niet lezen

  • Antwoorden claudia 3 augustus 2012 om 00:50

   forever, volgensmij (:

 • Antwoorden Friso 31 juli 2012 om 17:03

  TESKE NEEM EEN INNER LIP TATTOO MET EEN ANKERTJE
  want innerlip tattoo’s vervagen na een tijdje toch weer of verdwijnen zelfs :D echt awesome als je het mij vraagt.

  • Antwoorden Ninja 31 juli 2012 om 18:06

   Ze vervagen soms ;) niet altijd. Ik ken mensen bij wie hij er al jaren zit en leesbaar enzo ;). Het is dus absoluut niet waar dat ze altijd vervagen. Je hebt meer kans dat hij niet vervaagt!

 • Antwoorden Mai 31 juli 2012 om 16:50

  Ik wil heel graag een wolf in mijn nek, maar dat zou ik nu nevernooit mogen (ik ben 14)

 • Antwoorden Kaylani 31 juli 2012 om 16:43

  Oh ik HOU van tattoo’s!
  Heb er zelf 2. Heb een jaar geleden een simpel hartje in mijn lip laten zetten.
  En in maart heb ik mijn 2e gekregen, van Henk Schiffmacher, ja de enige echte ;) Ik heb Never give up op mijn linkerzij laten zetten. Henk heeft hem schuin gezet (als je ouder word gaat alles hangen en kans dat hij op die plek dan lelijk word) en dat heeft dus echt een super gaaf effect!
  Ik hou toevallig van tekenen en heb nog een paar ontwerpjes liggen die ik graag wil. Maar ik ga nu eerst afwachten tot mijn ouders vinden dat ik een tattoo mag, ze weten namelijk niet dat ik er al 2 heb haha ;)

 • Antwoorden kimmm 31 juli 2012 om 16:40

  eey Teskuh

  Zelf ben ik 15 en wil ik heel graag een tatoeage gewoon simpel een letter R. Die staat voor de naam van mijn overleden broer. Maar ik heb geen idee waar ik hem moet zetten. Mijn ouders hebben de goed keuring gegeven maar niet op de plek die ik wil. Ik wil graag op mijn pols maar mam denkt dat ik daar spijt van krijg. Weet jij misschien een plek voor die tattoe ?

  Liefs Kimmm

  • Antwoorden julia 31 juli 2012 om 18:56

   als je hem in je hart bewaart mischien op de plek waar je hart zit?

  • Antwoorden lotte 31 juli 2012 om 19:52

   op je vinger misschien, of op je voet .

   • Antwoorden donna 31 juli 2012 om 21:43

    Onder je oksel, in het klein zodat je bh er altijd overheen zit? Of achter je oor?

 • Antwoorden Renée 31 juli 2012 om 16:21

  Ik ben gék op tattoeages. Ik heb er zelf zes. 1. op de buitenkant/zijkant van mijn pols een vlinder voor mijn overleden broer/opa’s en oma. Tijdens het condoleren bij mijn opa vloog er steeds 1 witte vlinder rondom mijn oma (die toen nog leefde), nadat het knuffeltje van mijn overleden broer bij mijn opa in de kist werd gelegd, vlogen er steeds 2 witte vlinders heel dicht bij elkaar. Sinds die tijd komen witte vlinders steeds terug. 2. Op mijn voet boven mijn kleine teen heb ik 3 tekentjes hoop geloof en liefde in het bruin. Sinds die tattoo wil ik alleen nog maar tattoeages in het bruin, het is wat zachter. 3/4/5 In mijn lies heb ik 3 tattoo’s, een letter, een tekst en een sterretje (heel impulsief gezet, ik ga er wat overheen laten zetten). En als laatste, 6. op mijn schouder, aan de voorkant, heb ik een horizontale tekst in het spiegelbeeld getattoeerd (dan kan ik hem zelf lezen als ik in de spiegel kijk), er staat, in het briun weer, Never a failure, always a lesson.

  Dat waren ze! Mijn volgende tattoo komt op mijn rechtervoet aan de binnenkant. Daarin wil ik de namen van mijn broer/zusje en broertje. Ik wil 0nder mijn oksel zegmaar een afbeelding van iets, een engel denk ik. Dan wil ik nog om mijn onderarm, vlak onder mijn elleboog, rondom mijn arm een tekst. Nog zoveel plannen… Het is verslavend!

 • Antwoorden Kyra 31 juli 2012 om 16:16

  Ik vind eigenlijk alle tatoeages die in deze blog langskomen prachtig. Heel subtiel en niet te opvallend. Ik vind die tatoeages over je hele armen met allemaal haken, krullen, kleuren en alles helemaal niets (veel voetballers hebben dat, ugh). Maar quotes, roosjes, ankers, veren, hartjes en het infinity symbool zijn echt zó vet. Ik teken ze vaak op mijn polsen of tussen mijn vingers met zwarte pen, iets te vaak. Misschien moet ik er toch maar serieus over na gaan denken om er een te laten zetten :)

 • Antwoorden Ninja 31 juli 2012 om 15:33

  Achttien dus! Niet negentien!

 • Antwoorden Ninja 31 juli 2012 om 15:32

  Ik heb inmiddels tien tattoos. De eerste heb ik laten zetten toen ik negentien was (geloof ik). Inmiddels zijn we acht jaar en dus negen tattoos verder. En ja, dat maakt me 26 ;). Ik heb heel lang nagedacht over mijn eerste tattoo. Het moest iets met muziek te maken hebben. Na enige tijd nadenken en op internet rondkijken was ik er uit. Het werd een hartje gevormd uit muzieksleutels. Ook de shop was al snel bekend; Moose Tattoo in Rotterdam. Met mijn toenmalige vriendje ging ik naar de shop. Nog geen half uur later was ik een tattoo rijker. Hij staat in mijn lies. Ik wilde niet dat iedereen hem kon zien. Hij was immers voor mij gezet, niet om te showen. Zo’n vier jaar later kwam ik in contact met iemand die iemand kende die mooie tattoos had. En ik ging de artiest googlen en ik kwam uit op de site van Candy Cane (do check her out!) en ja… Nu heb ik wat meer tattoos. Even van top tot teen: een strik op mijn rug, tussen mijn schouderbladen. De naam van mijn zoontje op mijn ribben met daaronder een blauwe strik. Kersenbloesem op mijn ribben. Een nachtvlinder onder mijn borsten. Een hartje, alleen de outlines, op mijn pols. Een Alice in Wonderland op mijn bovenbeen. Een kolibrie met kersenbloesem op mijn linkervoet en een vlinder met kersenbloesem op mijn rechtervoet. En morgen ga ik naar Cute Karin (check ook zeker haar werk!) voor twee nieuwe tattoos. Zijn ze verslavend; ja! Zorg er voor dat je zeker bent over je ontwerp en de plek waar je hem wilt en doe altijd onderzoek naar een shop en artist waar jij je goed bij voelt en die goed werk leveren!

 • Antwoorden Damaris 31 juli 2012 om 15:31

  wauw.

 • Antwoorden angelaa 31 juli 2012 om 15:27

  Ik wil ook een tatoeage, een simpel hartje op m’n voet ofzo, ik vind de voet echt een geweldige plaats!

 • Antwoorden Sabrina 31 juli 2012 om 15:13

  Ik wil later ook een tatoage, een ankertje, hartje of een quote!

 • Antwoorden Deborah 31 juli 2012 om 14:47

  Ik zit er aan te denken om een pink ribbon tattoo te nemen. Ik weet dat pink ribbon alleen voor borstkanker staat, maar bij mijn familie zijn er verschillende soorten kanker ontstaan helaas. Dus voor mij is pink ribbon alles wat te maken heeft met kanker. Ik weet alleen nog niet waar ik m zou plaatsen. In de nek lijkt ook wel mooi, gewoon een kleintje en niet echt zichtbaar.

 • Antwoorden Hester 31 juli 2012 om 14:44

  Ik hoef opzich geen tattoo maar vind die hele kleintjes wel mooi. Waar je zelf blij van wordt maar die niet in het zicht zitten, dat kan ik wel waarderen. Zo’n veer achter je oor is ook origineel, maar ik heb niks met veren, dus zou dat niet snel doen. :)

 • Antwoorden lisanne 31 juli 2012 om 14:35

  ik volg deze site via bloglovin: http://www.bloglovin.com/frame?blog=678489&link=aHR0cDovL3JvZGVvLm5ldC90YXR0b29sb2dpc3Qv

  ik wil ook heel graag een tattoo, en ik kijk op deze site voor inspiratie en op welke plek het mooi is.

 • Antwoorden Hermina 31 juli 2012 om 14:04

  Ik wil zelf een hartje en een klein kruis. Omdat geloof & liefde belangrijk voor mij zijn.

 • Antwoorden Jen 31 juli 2012 om 14:00

  Heb net een reactie geplaatst maar weet niet of die is aangekomen?

  • Antwoorden Jen 31 juli 2012 om 14:07

   Ik zie mijn reactie niet staan, maar krijg ‘Dubbele reactie ontdekt: het lijkt erop dat je dit al hebt gezegd!’

 • Antwoorden Annabel van Gisteren 31 juli 2012 om 13:54

  Ik vind tatoeages wel mooi als ze een hele persoonlijke betekenis uit je leven zijn, bvb al je een troumatishe ervaring hebt opgelopen de tekst ” be strong” maar dat kan ook weer niet goed uitpakken want dan word e er wel altijd aan herinnerd als je hem ziet, dus ik vind het een beetje moeilijk en zou er zelf nooit een nemen. Dus teske denk goed na waar je er eentje wil en wat het moet worden want als je het verkeerde kiest krijg je daar eeuwig spijt van.
  Ow en nog een tip, zet nooit een tekst of teken op je lichaam die naar een speciaal persoon trekt omdat dat ook fout kan gaan terwijl je dat nu nog niet kan bedenken
  Xxx

 • Antwoorden Siem 31 juli 2012 om 13:52

  ik heb nu ruim twee jaar een tatoe boven aan mijn rug.. twee tekens van Azteken gecombineerd tot een teken wat staat voor vrouwelijkheid en oneindigheid en een halve cirkel er onder die voor mij staat voor een streep door wat er in het verleden is gebeurd.. het is zo verslavend.. ik ben al twee jaar aan het fantaseren over nog een tatoe en waar dan en wat voor een.. ik vind alle tatoes mooi zolang ze een betekenis hebben..

 • Antwoorden Femke 31 juli 2012 om 13:49

  Er zitten hele mooie tatoeages tussen! Ik zou het zelf niet snel nemen eigenlijk. haha ;)

 • Antwoorden Tes 31 juli 2012 om 13:43

  Ik zelf zou nooooit een tattoo nemen, maar ik vind sommige wel echt vet! Van die kleintjes ja, en dan inderdaad op speciale plekken. Vind het leuk om dat soort mooie plaatjes te zien. Maar verder zou ik zelf nooit een tattoo willen. Wel heb ik echt een hekel aan van die grote opvallende tattoo’s. Jak

 • Antwoorden Shania 31 juli 2012 om 13:40

  Mijn vader en moeder hebben ook tatoeage’s.
  Mijn vader heeft een hele mooie van onze overleden hond.

  Ik wil later( nu niet want nu ben ik veel te jong, 11 namelijk)
  ook een tatoo.

  xXx shania

 • Antwoorden Jaimy 31 juli 2012 om 13:39

  Sommige zinnetjes zijn echt heel dom vind ik “just breathe”, ja anders ga je dood, duh. “i refuse to sink”, nou dan moet je zwemmen of dan draag je een zwemvest. Het gevaar met kleine tattoos is dat ze later veranderen in een onherkenbare vormeloze vlek, erg zonde.

  • Antwoorden Christiana 31 juli 2012 om 15:55

   Dat is natuurlijk niet letterlijk bedoelt.

 • Antwoorden xMarteee 31 juli 2012 om 13:38

  Ik vind tatoeages ook vaak heel vet, en ik zou er op zich zelf ook wel eentje willen, maar dan op een plek die niet zo opvalt, alleen zou ik niet echt weten wat. In je nek vind ik inderdaad ook wel mooi, en is ook makkelijk te verbergen inderdaad!

 • Antwoorden Sofie 31 juli 2012 om 13:32

  Ik ben ook helemaal obsessed door kleine, betekenisvolle tattoetjes. Grote kunnen wel stoer staan, maar ik hou het bij kleine dingen.Het belangrijkste is dat er een betekenis achter zit, of in ieder geval veel voor mij betekend. Zo denk ik erover om een klein tekstje in het Elvish op mijn arm te laten tattoeëren, uit een soundtrack van Lord of the Rings, omdat dat gewoon een heel groot deel uit mijn leven is, en het gewoon een prachtige taal is, met prachtige tekens. Ik ben nog maar 14 en mag nog helemaal geen tattoe van m’n ouders, maar de hoop blijft, dat ik nog voor m’n 16e een klein tattoetje op mijn lichaam meedraag. c:

 • Antwoorden marjolein 31 juli 2012 om 13:28

  Ik heb zelf een tattoo op me voet met de tekst: love every second en dan een hartje het heeft veel betekenis voor me dus ben er erg blij mee!

 • Antwoorden julia 31 juli 2012 om 13:25

  Ik vind tussen duim en wijsvinger zo mooi! ik wil dat, haha. (:

 • Antwoorden Linda 31 juli 2012 om 13:23

  Mooi! Ik houd van zulke subtiele tatoos. Hoewel ik ze prachtig vind, zal ik ze zelf nooit laten zetten. Gewoonweg omdat ik het niet durf :P

 • Antwoorden Mieke 31 juli 2012 om 13:23

  Supermooi!
  Ik vind die met die replay knoppen enzo echt supervet! :D

 • Antwoorden saskia 31 juli 2012 om 13:23

  ik vind dit soort tattoo’s altijd heel leuk, vooral op de binnenkant van je pols, achter je oor, tussen je vingers en dat soort plekken. maar of ik het zelf zou nemen, i don’t know.

 • Antwoorden Lisa 31 juli 2012 om 13:22

  Waar staat die 8 voor? Of een 8 op zijn zij is het eigenlijk he.

  • Antwoorden Mieke 31 juli 2012 om 13:27

   Dat is het oneindig logo, van eeuwig ofzo

  • Antwoorden sandra 31 juli 2012 om 13:32

   Dat is het teken voor oneindigheid

 • Antwoorden Lifesplash 31 juli 2012 om 13:20

  die teksten vind ik erg mooi! en die ‘dad, i love you’ – wauw. ik werd er even stil van.. ;o

 • Antwoorden Mandy 31 juli 2012 om 13:18

  Ik hou van tatoeages. Kleine obsessie (: Ben pas 15 maar mag er al eentje. Een kleintje. Maar ik twijfel telkens dus ik wacht er mee. Binnenkant van je arm is mooooi of aan de achterkant zegmaar. Dat iemand die achter je loopt je tattoo kan zien. Of inderdaad nek. Heel mooi! Maar als ik stewardess wil worden kan dat ook niet.. Op je sleutelbeen vind ik ook zo mooooi maar dat valt dan weer op. Ik wil over een aantal jaar een best grote tattoo op mijn rug. Geen draak ofzo, don’t worry. Maar 2 vogels. Heeft meerdere betekenissen voor mij en ik vind het gewoon hartstikke mooi uitzien. Op je dijbeen vind ik ook een mooie plek. Omgosh ik vind bijna alles gewoon een mooie plek ofzo. Maargoed. Ik stop voordat ik weer wegkwijn haha. Ik kijk altijd op zo’n site waar mensen van over de hele wereld een foto sturen van hun tattoo en dan wordt het op die site gezet. Haal ik altijd inspiratie vandaan. (: -lang bericht oeps-

  • Antwoorden Iris 31 juli 2012 om 13:37

   Hee Mandy(je bericht hierboven), ik ben ook 15, ik weet niet of ik een tatoeage mag, denk er wel heel vaak over na, ik zou het eigenlijk moeten vragen.. maar mag ik die site misschien mogen? Dan kan ik daar ok inspiratie vandaan halen (:

   Teske, je schrijft altijd zo geweldig leuk over dingen, zoals deze simpele dingen, echt zo leuk!
   Natuurlijk hou ik ook van tatoeages op kleine plekje (:

  • Antwoorden Tes 31 juli 2012 om 13:41

   Wat is die site? Gewoon uit nieuwsgierigheid.

 • Antwoorden Natascha 31 juli 2012 om 13:17

  wil je nu nog een tattoo nadat je dit ziet? ;p
  http://www.funx.nl/index.php/nieuws/lifestyle/16177-tatoeage-verpest-bij-rotterdams-kapsalon
  haha, dat is echt erg. Nee maar het komt wel goed met jou als je een tattoo neemt ;) en me zus heeft er ook 1. Je moet gewoon een betrouwbare tatoeerder hebben.
  alvast succes

  xx

 • Antwoorden Jaimie 31 juli 2012 om 13:16

  Ik ben echt fan van die mooie teksten op je schouderblad! Zou er zelf ook wel eentje willen, maar wat…

 • Antwoorden Iblis 31 juli 2012 om 13:15

  Ik vind tatoeages echt zo lelijk. Die hartjes zijn wel heel schattig en daar heb ik niet veel op tegen, maar het blijft toch een verrotte onderhuidse inktvlek.

  Wat ik veel vetter vind is van die littekens, volgens mij heet het scarification of zo. Als het net is gezet is het walgelijk maar zodra de wond heelt vind ik het bij van die kleine dingetjes echt tof (die enorme littekens die sommige creeps hebben zijn dat weer niks). Dan is het tenminste een symbool wat helemaal van jezelf is, wat je eigen lichaam een soort van heeft gemaakt. En dat dan in de vorm van een hartje, dat zou ik veel toffer vinden dan met inkt.

  Maar misschien dat je dat wat te bizar vindt of zo, lolz. Het is maar een tip.

 • Antwoorden Jacky 31 juli 2012 om 13:15

  Ik heb er twee en drie op de planning staan :) Voor als ik ooit veel geld ga verdienen, want man- het is best wel een duur grapje.

  Tatoeages kan ik erg waarderen als het voor diegene een betekenis heeft – wat dat dan ook is. Dat zit ook zeker achter mijn (toekomstige) tatoeages. Met je ogen dicht een tweety uit een plaatjes boek prikken vind ik jammer – al moet iedereen dat natuurlijk zelf weten.

  Alleen vermoed ik dat de tekst met witte inkt waar je het hier boven over hebt, geen tatoeage is maar een opdikking onder de huid? Ik weet de naam zo even niet, maar hij lijkt wel heel erg omhoog te komen.

 • Antwoorden Resy 31 juli 2012 om 13:13

  Er zitten echt een paar mooie tussen!

 • Antwoorden Jamilla 31 juli 2012 om 13:09

  Aah ik vind er heel veel mooi (al zitten er een paar tussen wat stift is haha). Ik vind een tattoo achter je oor echt mooi maar voor mij kan dat niet omdat ik geen zichtbare tattoo’s mag hebben ivm werk. Maarja, ik heb er al eentje en ik wil het bij 1 houden den ik!

 • Antwoorden Lisa 31 juli 2012 om 13:07

  Ik heb vorige week een subtiel hartje aan de binnenkant van mijn rechterpols laten zetten. Geen kleur, alleen een dunne omlijning. Ik ben er heel erg blij mee en het zetten deed geen zeer. Ik wilde hem al jaren maar heb bewust zo lang gewacht. ‘Als ik hem over 3 jaar ofzo nog zo graag wil dan kan ik hem ook dan laten zetten’, dah ik voor mezelf bedacht. En laatst was het dus zo ver. Ik wilde hem nog steeds super graag en toen was de afspraak zo gemaakt. Je voelt zelf aan wanneer je er klaar voor bent. Maar het laten zetten is één ding maar de verzorging achteraf is net zo belangrijk! Daar moet je, zeker in het begin, discipline voor hebben en ook rekening mee houden.

 • Antwoorden Hilde 31 juli 2012 om 13:06

  Die “Forever” vind ik mooi op die lichamen. :) Krijg wel kriebels, ik zou zelf ook wel een kleine tattoo willen, maar daar wacht ik nog wel even mee.

 • Antwoorden Nathalie 31 juli 2012 om 13:05

  Als ik oud genoeg ben dan wil ik graag twee engel vleugeltjes op mn rug en twee hondenpootjes achter me oor! Leuke foto’s !

 • Antwoorden Ils 31 juli 2012 om 13:05

  Ik wil gewoon een tattoo voor een jaar of 5 en dat hij dan van zelf weer weg gaat. Ik ben echt zo bang dat ik hem na een tijdje niet meer leuk of mooi vind.

 • Antwoorden Lois 31 juli 2012 om 13:04

  Ik vind tatoeages heel mooi, maar ze moeten wel iets voor je betekenen vind ik. Ik zou er op zich heel graag een willen, maar ik weet ook van mezelf dat ik dingen snel zat ben. (hoe veel ze ook betekenen, ik word gek om er elke dag weer tegen aan te kijken denk ik?) Ik vind die veer achter het oor heel mooi trouwens (:

  Ik vind het zo jammer dat je het vaak op je werk niet mag laten zien!

 • Antwoorden Carlijn 31 juli 2012 om 13:02

  mijn beste vriendin was heel erg ziek en daarom hebben
  we het infinity teken bij elkaar gezet, met een naald en inkt.
  ik weet eigelijk niet of dat heel slecht is ofzo masr we wilden het echt als
  teken van eeuwige verbinding ookal is ze nu nietmeer hier, we hebben
  hem alletwee net onder de rand van je onderbroek helemaal. aan de zijkant
  waar je heup bijna begint, bijna nooit zichtbaar & alleen omdat we t van elkaar weten.
  deze tatoo betekent echt veel voor me ook omdat ze het zelf heeft gedaan, verder
  wil ik denkik een tekst die echt voor nezelf is, ik zou nooit een tatoo voor iemand
  anders durven zetten, hij of zij kan je altijd teleurstellen en elke keer zou ik weer spijt krijgen

 • Antwoorden Maaike 31 juli 2012 om 13:01

  De meeste vind ik heel leuk die je hier laat zien. Ik wil ook graag ooit een tatoeage laten zetten, net als jij enkel in het zwart (kleuren vervagen op den duur en dat is niet bepaald mooi) en op een niet te opzichtige plaats. Het infinity teken vind ik erg mooi, het staat symbool voor een aantal dingen in mijn leven en dat zou ik graag bij me dragen. Verder wil ik ook een tattoo met iets gerelateerd aan mijn (toekomstige) kinderen hebben. De naam van je lover is namelijk nogal tricky, voor als het uit gaat etc, maar kinderen zullen altijd je kinderen blijven. Angelina Jolie heeft bijvoorbeeld de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar kinderen laten tatoeëren, zoiets spreekt me wel aan. Of iets wat met muziek te maken heeft, ook wel een groot deel in mijn leven. Een toonladder, of de noot ‘D’ in notenbalk (D is de eerste letter van mijn achternaam, hehe), of een paar piano toetsen bijvoorbeeld.

 • Antwoorden Sara 31 juli 2012 om 13:00

  die van dad, i love you is zooow schattig♥
  xx♥

 • Antwoorden Ambertje!!! 31 juli 2012 om 12:59

  Ik vind die tatoeage ’s er wel uit zien, maar zelf neem ik er echt geen. Je krijgt het er nooit meer af en stel voor dat je hem over een paar jaar lelijk vindt?

 • Antwoorden Mirte 31 juli 2012 om 12:59

  Ik vind tattoo’s met een betekenis zeker heel mooi! Zo een in je nek ook, wauw! Ik zou er zelf graag een hebben op mijn voet/enkel. En dan inderdaad ook zonder kleur, dat vind ik al gauw iets té. Maar ja, ik mag het nu toch nog niet :(

 • Antwoorden Lisanne 31 juli 2012 om 12:55

  Ik wil later heel graag een tatoeage. Ik wil graag een g-sleutel, een hartje en het infinity symbool op één van me vingers. G-sleutel door mijn liefde voor muziek. Het hartje voor de liefde, en het infinity symbool voor ,altijd. Samen betekent het dan: ik zat voor altijd van muziek houden En ik zou ook nog heel graag de tekst a fighter keeps fighting op m’n voet of onderaan me rug willen. Want die tekst komt van mijn favo liedje en favo artiest.

 • Antwoorden daydreamers 31 juli 2012 om 12:55

  Ik vindt tatoeages echt heel leuk! Een stiekeme droom is toch om tattoo artist te worden, haha. Zelf zou ik ook graag tatoeages willen.
  liefs, Christel

 • Antwoorden Madelief 31 juli 2012 om 12:54

  Ik vind sommige tattoo’s heel mooi, andere juist helemaal niet maar als er iets is wat mijn ouders echt verschrikkelijk vinden dan zijn het tattoo’s. Mag best wel veel van hun, maar dat vinden ze gewoon echt heel erg. Ik vind tussen je schouderbladen, onder aan je nek een mooie plek maar wel heel jammer dat je m dan zelf niet kunt zien.

 • Antwoorden lonneke 31 juli 2012 om 12:50

  wauw wat leuk !vooral hartjes en ankertjes vind ik mooi.
  xx

 • Antwoorden Elise 31 juli 2012 om 12:47

  Ik vind Alleen kleine tatoeages mooi. Iets subtiels, dat niet iedereen kan zien. Ik weet niet of ik erzelf een zou willen. Wieweet ooit..

 • Antwoorden Laurien 31 juli 2012 om 12:46

  Ik vind kleine tattoeages het mooist ik wil zelf een hartje of sterretje achter mijn oor

 • Antwoorden Ruth 31 juli 2012 om 12:44

  Die witte tattoo’s zijn niet 3D maar gewoon witte tattoo’s dus die nog aan het helen zijn. Ik wil heel graag tattoo’s heb al 100 ideeën maar nog geen laten zetten, ik heb het geld steeds niet hahah.

 • Antwoorden Maaike 31 juli 2012 om 12:44

  Teske, wat doe je me aan! Ik zit al heel de week te knijpen om geen afspraak te gaan maken en dit werkt niet erg mee, haha! Ik heb vorige maand Believe op mijn zij laten zetten (als de foto hierboven met ‘forever’), en het deed echt abnormaal veel pijn :’) Hij zei dat ik er van moest genieten, nah, niet dus.. Kon wel janken!

 • Antwoorden Nancy 31 juli 2012 om 12:43

  Ik vind kleine tattoos (met een betekenis) ook het mooist!
  Heb er zelf (nog) niet een

 • Antwoorden Maxime 31 juli 2012 om 12:43

  jij hebt echt precies dezelfde tatoeage smaak als mij, echt leuk om te zien!

 • Antwoorden Sara 31 juli 2012 om 12:43

  Aw die van die twee mensen met ‘forever’ vind ik ook superlief!

 • Antwoorden Chloe 31 juli 2012 om 12:41

  Die ‘faith’ tattoo is van demi lovato, die heeft nog heel veel andere mooie tattoo’s.

 • Antwoorden Rienmelth 31 juli 2012 om 12:39

  Ik hou er van! Zelf wil ik er later ook twee. De titel van een boek en nog een figuurtje. :)

 • Antwoorden Kelly 31 juli 2012 om 12:38

  Ik houd van tatoeages! Het is een uiting van jezelf. Op dit moment heb ik zelf één tattoo. Hij zit op mijn voet en het is een vrij lange tekst. Het zetten van de tatoeage deed ontzettend veel pijn. Het is niet echt te beschrijven, maar het is een soort trekkend, prikkend, kaasschavend, snijdend gevoel, haha. Het was het echter enorm waard want ik ben heel blij met m’n tattoo. Ik wil er zeker weten nog meer, ik weet alleen nog niet wat. Ik weet wel dat ik er nooit helemaal onder kom te zitten. Op mijn blog staat wel een post over het zetten van mijn tattoo en de uiteindelijke tattoo. Als je het leuk vindt, kun je even kijken ;)

 • Antwoorden Vera 31 juli 2012 om 12:38

  Ik ben eigenlijk totaal geen fan van tattoo’s, maar wat ik dan wel mooi vind is bijvoorbeeld een klein hartje of bloemetje op mijn enkel of mijn pols.

 • Antwoorden Lotte 31 juli 2012 om 12:38

  Ik wil ook heel graag een hartje op mijn lichaam. Dat begon vroeger toen ik klein was al als grapje, ik tekende bijna iedere dag een hartje op mijn lichaam en deed dan alsof het een tattoo was. Nog steeds teken ik vaak hartjes op mezelf, maar ooit wil ik wel een echte.

  • Antwoorden Iris 1 augustus 2012 om 00:20

   Haha dat herken ik heel erg!

 • Antwoorden Miranda 31 juli 2012 om 12:36

  Ik vind tatoeages zelf erg mooi. Ik heb er zelf ook 1 op mijn pols een g sleutel, alleen hij is sierlijker gezet (:

 • Antwoorden Frauke 31 juli 2012 om 12:34

  Heerlijke inspiratie! Ik wil heel graag een tattouage onder m’n borst, langs de zijkant van mijn lichaam, beetje waar Miley Cyrus heeft – vind ik mega mooi. Moet alleen nog even aan een goede tekst denken, ik vind ‘faith’ mooi maar liever een zinnetje ^^ Oh en dat veertje achter het oor, wow, gorgeous!

 • Antwoorden Laurence 31 juli 2012 om 12:34

  Ik wil er al zo lang eentje, maar ik blijf twijfelen over de juiste plek. Ik ben zelf juf, dus het mag zeker niet zichtbaar zijn. Heb al een ontwerp getekend en alles, dus ik weet welke richting ik uit wil…

 • Antwoorden Kris 31 juli 2012 om 12:34

  Ik hou van tats! Ik heb zelf nu 4 jaar een zwaluwtje op mijn pols en binnenkort laat ik mijn tweede zetten (werd wel eens tijd). Het idee voor de derde is er ook al!

 • Antwoorden daydreamers 31 juli 2012 om 12:33

  Ik wil ook super graag een tattoo, maar zou niet weten wat voor een.
  liefs,

 • Antwoorden Yara 31 juli 2012 om 12:32

  Superleuk om te zien, ik kijk altijd heel graag naar tattoo’s. Ik wil er zelf ook graag één, maar dan moet er wel een betekenis achter zitten en een mooie achterliggende gedachte. :)

 • Antwoorden Marieke 31 juli 2012 om 12:32

  Ik wil zelf ook graag een hartje tussen mijn duim en wijsvinger. Echt iets kleins, ik hoef geen volledige kunstwerken.

 • Antwoorden Elise 31 juli 2012 om 12:32

  Ik ben niet fan van tatoeages, maar deze zijn wel vet!
  x.

 • Antwoorden Sacha 31 juli 2012 om 12:32

  Ik ben veel te bang dat het pijn doet + straks vind ik het niet leuk
  Meer mar zit ik dr nog wel mee opgescheept..

 • Antwoorden margott 31 juli 2012 om 12:29

  Ik wil later heel graag zelf een tattoo, een quote of zo een kleintje als die wat jij liet zien.. ik vind zelf op.. hoe zeg je dat? Als je je schouder beweegt beweegt dat ook mee, het zit op je rug, net onder je schouder haha, daar dus, ook een heel mooie plek!

  • Antwoorden Ils 31 juli 2012 om 12:59

   Schouderblad? haha

 • Antwoorden Jeltine 31 juli 2012 om 12:28

  woow, ik vind dat veertje achter t oor echt ZO MOOI <3__<3

 • Antwoorden Noelle 31 juli 2012 om 12:28

  Ik vind ze echt tof! Zelf wil ik ook wel een tatoeage, maar daar zal m’n moeder niet blij mee zijn. :(

 • Antwoorden Mariska 31 juli 2012 om 12:28

  Een klein hartje vind ik altijd wel mooi!

 • Antwoorden Marjolein 31 juli 2012 om 12:28

  Wat leuk! Ik heb ook een hartje op mijn sleutelbeen net als op een vd fotos!

 • Antwoorden Viktória's Style 31 juli 2012 om 12:28

  I like tattoo’s but only small little signs or words, short sentences, so they have to be really inspiring for me. I have none though because I just cant seem to find a word that I can wear on myself for the rest of my life and I really dont wanna regret it!

 • Antwoorden frouke 31 juli 2012 om 12:25

  volgens mij zijn dat geen 3d tattoo’s maar is dat scarification dat word er in gesneden en word het een litteken ;)

  • Antwoorden Ninja 31 juli 2012 om 15:51

   Zou kunnen. Maar vaak krijg je dan niet van zulke perfecte lijnen zoals je hier ziet. Dit is waarschijnlijk gewoon met witte inkt gedaan. Wanneer een tattoo net gezet is dan is de huid wat gezwollen. Hierdoor lijkt het 3D
   maar het is gewoon een reactie van de huid. Zilver of zilverkleur wordt er overigens niet bij gebruikt.

 • Antwoorden charile 31 juli 2012 om 12:23

  Ik vind die kleintjes echt heel mooi!

 • Antwoorden Felina 31 juli 2012 om 12:20

  Ik ben niet zo’n fan van tattoo’s maar een kleintje met bijv. een hartje zou ik wel erg mooi vinden.

 • Reageer