Mijn grote vriend, het toetsenbord

15 juli 2012

Op dit soort dagen waarop de zon nergens te bekennen is en ik me voel alsof ik net vijfentwintig marathons achter elkaar heb gerend, is niets fijner dan achter mijn pc neerploffen en mijn grote vriend, misschien wel een van mijn beste vrienden, het toetsenbord te omarmen. Hij is ietwat stoffig, maar werkt prima. Mijn gedachtes wegtikken, zodat ze een plaatsje hebben. Schrijven, waarover dan ook, werkt zo ongelofelijk ontspannend voor mij.

Laat ik maar gewoon to the point beginnen. Dit weekend was geen gebruikelijk weekend en eigenlijk was deze hele week geen gebruikelijke week. Ik had het er al eerder over in een blogpost; Jermaine Tonkes overleed begin deze week. Jermaine was een college YouTuber en daarbij ook een groot talent.

Gisteren ging ik, met trillende handen en een bonzend hart, naar Jermaine’s uitvaart. Ik was al in geen tijden niet meer op een begrafenis geweest en aangezien ik altijd zo angstig ben om mensen om me heen te verliezen en dit wel heel dichtbij kwam, was ik ontzettend zenuwachtig en misselijk. Gelukkig was ik tijdens de dienst verder heel rustig en heb ik het gevoel dat ik dit nu een beetje af kan sluiten. Natuurlijk zullen we Jermaine missen, maar de afgelopen week had ik veel moeite met een beseffen en accepteren dat hij weg was en nu wordt alles toch steeds duidelijker. Neemt niet weg dat het verschrikkelijk is. Vier dagen ervoor twintig geworden, in de bloei van zijn leven en ongelofelijk veel talent. Hij is samen met z’n gitaar nu, en ik hoop dat hij rust heeft.

Ik vond het bijzonder om mijn mede YouTubers zo in tranen te zien en ik vond het tegelijkertijd ook een geruststellend gevoel geven dat er zoveel mensen waren. Normaliter is het allemaal een beetje flauwekul, hoe we zo samen zijn, en nu stonden we samen als het ware sterk. Ik heb dan ook zeker geen spijt dat ik gegaan ben, al heb ik enorm getwijfeld. Ik dacht dat het te confronterend voor me zou zijn, maar ik besloot dat ik dit soort situaties niet uit de weg wil gaan, anders leer ik er nooit mee omgaan.

Voordat ik verder ga wil ik jullie ook ontzettend bedanken voor de reacties op mijn zangcover. Ik wilde dit nummer al langer opnemen, maar nu zat er een achterliggende gedachte achter. Een paar van jullie zeiden het al, maar dit nummer was inderdaad deels voor Jermaine.

Zomer, waar blijf je nou? Of kwam je dit jaar maar een weekje of twee? Ik word treurig van het weer, heel treurig. Ik besloot dit jaar maar veel zomerkleding te kopen, omdat ik dat nog weinig in mijn kast had liggen, maar ik heb er misschien maar een kwart van aangehad, omdat ik geeneens de kans heb gehad om de rest aan te trekken. Ook nu zit ik met een trui aan in mijn kamer en ik denk dat ik straks nog maar een paar dikke sokken erbij ga pakken.

En ik weet, het kan altijd erger, maar ik ben iemand die vaak zeurt over het weer. Nederland is niet zo geschikt voor mij op dat punt en zeker niet op het moment dat ik naar het weer in Los Angeles kijk op mijn weer app. Achttien graden. Om 3 uur ’s nachts. Dan maak je me jaloers, zwaar jaloers. Het feit dat ik niet op vakantie ga en de hele zomer verder in deze regen zit maakt me ook niet veel blijer. Maar laten we het vanaf de zonnige kant (oh, de ironie) bekijken, op deze manier zit ik wel veel binnen en kan ik meer werken aan mijn blog.

Ik weet dat mijn blog sinds midden juni eigenlijk een beetje op een laag pitje staat, maar ik ben heel erg mijn best aan het doen om alles weer op het juiste spoor te krijgen. Ik zit boordevol ideeën, maar er is telkens iets wat me tegenhoudt en daar wil ik vanaf zien te komen. Ik ga de dagen dat ik thuis ben me volledig storten op de blog, lekker veel vooruit werken en proberen om originele dingen online te zetten. Helaas zullen jullie, zoals jullie weten, op het fulltime bloggen en twee artikelen per dag wel nog een jaartje moeten wachten, aangezien ik nog een jaar naar school moet. Dat is erg jammer, maar ik hou jullie tot die tijd graag bij me, dus reden meer voor mij om ervoor te knokken. Ik doe mijn best, lieve lezers, en al zou je denken dat ik het na 3,5 jaar wel onder de knie heb, toch blijf ik nog vaak stuntelen. Suggesties voor artikelen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Als er iets is wat jullie graag willen zien, dan kan je dat altijd achterlaten in de comments. Ook bij deze blogpost!

Als ik even naar iets heel anders mag omschakelen; ik heb zin in een kaasbroodje. En niet zomaar een kaasbroodje. Ik heb zin in een kaasbroodje van de Hema. Want oh my, de Hema maakt goede kaasbroodjes. Heerlijke, verrukkelijke, knapperige, smakelijke kaasbroodjes. Als jullie van mening zijn dat een andere winkel betere kaasbroodjes verkoopt dan hoor ik dat graag van jullie. Ik ben van mening dat niks de Hema broodjes verslaat, al komen de kaasbroodjes van de Kiosk op de NS stations wel dicht in de buurt. De ijskoffie en de broodjes kaas met rucola en mayonnaise zijn ook erg goed trouwens. En nu heb ik de Hema genoeg opgehemeld.

Misschien moet ik mijn badkamerstash maar eens een keer opruimen. Tenminste, dat schoot zo door mijn hoofd toen ik vanmiddag het kastje opentrok. Netjes is anders. Ik ben een beetje verslaafd aan het kopen van douchegel, denk ik zo. Ik vind het gewoon fijn om als ik douche, elke keer een andere geweldige geur te ruiken. Mijn favoriete geuren qua douchegel op het moment zijn mint, passievrucht en van die kruidige, zware geuren zoals de Hammam douchegel van Therme.

Voor de rest kan ik jullie vertellen dat voor deze week nog twee filmpjes in de planning staan, dus daar kunnen jullie je alvast op voorbereiden. Ik wil jullie bedanken dat jullie nog steeds mijn blog bezoeken, ook in de vakantietijd. Al zitten de mensen die in Nederland blijven deze zomer niet veel buiten, gok ik. Nu pak ik een bus pringles erbij en ga ik even een aflevering van Van God Los kijken.

Fijne zondag! 

119 reacties

 • Antwoorden Alannah 6 augustus 2012 om 18:21

  Ik heb volgens mij nog nooit een kaasbroodje gegeten van een andere winkel als van de hema, due kaasbroodjes zijn goddelijk… Trust me

 • Antwoorden florentine 23 juli 2012 om 16:56

  ———————————————————————————————————————-
  Gecondoleerd lieve Teske,
  Wie was Jermaine eigenlijk?
  Ik hoop dat je snel wat vrolijker wordt en lekkerder in je vel gaat zitten.
  Ik heb het gevoel dat het al de goede kant op gaat :)
  Ik heb vertrouwen in je, en weet zeker dat het volgend jaar goed zal gaan op school.
  Ik heb heel veel respect voor je dat je het zo vol houdt, met een blog en drie kanalen.
  JE BENT EEN LIEVE EN MOOIE MEID, EN JE KUNT SUPER GOED BLOGGEN!

  xoxo Florentine
  ———————————————————————————————————

 • Antwoorden Amarens 22 juli 2012 om 17:07

  Ik volg je blog nu sinds 11 mei 2012 *ik heb het zonet even opgezocht haha* en sindsdien is er geen artikel meer van je voorbij gegaan zonder dat ik hem heb gelezen, of zelfs wel 2 of 3 keer. Ook kijk ik je video’s bijna altijd meerdere keren en heb ik mensen in mijn omgeving ook al ‘besmet met het Teske virus’ :) Ik wilde hiermee gewoon even zeggen dat ik je blog echt super leuk vind om te lezen, maar dan ook echt alle onderdelen ervan. Ik geniet echt van je site en van je filmpjes dus heel erg bedankt daarvoor! :)

 • Antwoorden Chantal 22 juli 2012 om 10:32

  Kaasbroodjes van de Bakker Bart vind ik ook heerlijk!

 • Antwoorden Nikki 19 juli 2012 om 00:44

  Ik vind jou zo’n sterk persoon hè, geweldig. Ik ben dit jaar blijven zitten en het geeft me best veel moed om te lezen dat je aankomend jaar er toch voor wilt gaan knokken en zo, ondanks de tegenzin die je had. Je blog geeft me onwijs veel steun en jij bent een ontzettende inspiratie voor me. Bedankt, Teske. (:

 • Antwoorden Elise 17 juli 2012 om 10:49

  hii,
  ik snap best dat je de laatste tijd heel druk en met je gedachten bij andere dingen bent
  en daar door minder blogt
  en idd die kaasbroodje zijn zo lekker !
  zou je een weer een keer een make-up stage willen doen?

  xoxo

 • Antwoorden Aniek 16 juli 2012 om 19:44

  Mooi artikel! Wil je weer eens je favoriete apps doen? :)

 • Antwoorden Renske 16 juli 2012 om 18:42

  awh, ik wil je zo graag knuffelen nu, ookal ken ik je niet, hihi. ik snap wel dat je je de laatste tijd af en toe even verschrikkelijk kut voelt, om het maar even plat te zeggen :x school, begravenis, het zit allemaal eventjes niet mee voor je de laatste tijd. ik wou je alleen maar even veel sterkte wensen met je verlies, en je laten weten dat het heel logisch is dat je je vervelend voelt over school.

  Trek je niks aan van mensen die zeggen dat je je niet moet aanstellen omdat een jaartje school niet zo erg is, als jij je er vervelend over voelt & af en toe even je verhaal kwijt wil, gewoon doen. Er zijn zat mensen die het, net zoals ik, helemaal niet erg vinden & je juist heel goed begrijpen.
  je bent sterk Teske, & hoe vervelend alles nu ook even is, ik ben er zeker van dat jij er wel overheen komt! (:

  ps, volgende week weer beter weer volgens het weerbericht. met een lekker zonnetje lijkt alles altijd al een stuk minder erg, hihi (:
  xxxxx

 • Antwoorden Anna 16 juli 2012 om 18:09

  Omg ik heb vandaag nog een kaasbroodje gegeten bij de Hema, haha ik schrok echt toen ik zo keek naar je blog en opeens dat broodje zag verschijnen XD!!! ;D Ze zijn indd echt verrukkelijk ;D

  Xxxx

 • Antwoorden Charlottee 16 juli 2012 om 17:13

  Nou als pietje gelijk heeft kan ik je verblijden!
  Want volgens pietje word het na dit weekend stabiel zomerweer dus laten we het hopen! (:
  Hahaha wilde ik even vertellen xq
  En die kaasbroodjes zijn idd heerlijk!

 • Antwoorden Lise 16 juli 2012 om 17:06

  #Teamkaasbroodjes misschien? Haha!

 • Antwoorden kate 16 juli 2012 om 16:53

  Wat een leuke artikelen altijd!! Misschien kun je een artikel maken over de items uit je kledingkast! De leukste ofzo laten zien…

 • Antwoorden Pas 16 juli 2012 om 16:22

  Een artikel over hoe je de dag plukt!?! Lijkt me leuk om te lezen! (:

 • Antwoorden Chantal 16 juli 2012 om 15:54

  ik heb precies het zefde toetsenbord

 • Antwoorden kim 16 juli 2012 om 13:04

  ik ga van 6 tot 18 aug. Op vakantie

 • Antwoorden Vera 16 juli 2012 om 12:40

  Het is een mooi gebaar, de cover, deels voor Jermaine. Ik ben er wel een beetje stil van. Gecondoleerd.

 • Antwoorden lisa 16 juli 2012 om 12:37

  Hey teske,
  wat erg van Jermaine, veel sterkte!!
  Voor de rest werk schrijven ook heel ontspannend voor mij, ook al
  heb ik niet altijd heel veel inspiratie en zin om alles op te schrijven :) xxx

 • Antwoorden willemein 16 juli 2012 om 12:13

  lieve teskuh vind het knap dat je toch naar de begrafenis bent gegaan hoor heb er zelf ook al vele dierbaren weg moet brengen waaronder binnen 8 maanden tijd mijn vader en man.en nu de broodjes van de Hema hihi spring van de hak op de tak ff ja er bestaan idd geen lekkerde kaasbroodjes dan die van de Hema en ook de worst is er geen lekkerde dan van hun .en je schooljaar ach meis wees blij dat je een herkansing krijgt in mijn tijd gingen alleen de jongens doorleren de meisjes stonden toch achter het fornuis werd er gezegt nu ik al vroeg alleenstaande moeder werd heb ik zoiets had ik maar een diploma gehad dan had ik mijn dochter meer kunnen geven ,want wij hebben echte armoede gekent maar gelukkig heb ik toch een geweldige baan kunnen vinden bij een taxibedrijf en werk nu 20 uur samen met mijn lieve dochter ik als chauffeur en zei als begeleidster voor kinderen met beperkingen en dat doen wij nu al ruim 6 jaar samen en bevalt ons reuze goed.kop op meis en maak er een mooi jaar van het heeft toch ook zijn voordelen de meeste stof ken jij al nu toch? heel veel groetjes van Willemein de moeder van BYE,Lies

 • Antwoorden Arianne 16 juli 2012 om 12:01

  Gecondoleerd met Jermaine. Lijkt me erg zwaar en emotioneel voor je.

  Afgezien van dat bericht was het een leuke post. En de douchegel-verslaving herken ik!

 • Antwoorden Vienna 16 juli 2012 om 11:55

  Gecondoleerd Teske, en leuke en veel artikelen <3

 • Antwoorden Kim 16 juli 2012 om 11:04

  Ik las dit artikel terwijl ik naar een aantal van jouw covers aan het luisteren was, ik hou van de marnier waarop je schrijft, ga zo door! x

 • Antwoorden Naomi 16 juli 2012 om 05:38

  Hey teske. Ik zal maar niet zeggen waar ik op dit moment ben (kleine hint, het begint met de C en eindigt op alifornia…) maar ookal is het internet hier heeel langzaam was het eerste waar ik op keek op jouw site haha! Teske.nl junkie hier :) ik wil je vanaf hier toch een hele fijne vakantie wensen en ik hoop voor jullie dat het nog een beetje lekker weer word daar!
  (trouwens.. Echt super grappig, ze hebben hier natuurlijk al dat snoep uit de USFoods webshop haha, dankzij jouw ben ik nu verslaafd aan Nerds :p thanks :))

 • Antwoorden Ester 16 juli 2012 om 00:34

  Leuk artikel!

 • Antwoorden xLovelylife 16 juli 2012 om 00:26

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Thérèse 16 juli 2012 om 00:06

  I love hema kaasbroodjes :)

 • Antwoorden Daisy 15 juli 2012 om 23:17

  Lieve Teske,

  ik bewonder je! jou schrijfstijl, jou stem, jou hoofd, je persoonlijkheid. Wat ben jij een pracht meisje!
  ik laat niet vaak een comment achter maar ik moest dit toch eventjes kwijt. Met de dag ga ik steeds meer
  van jou stukjes tekst genieten. Ik heb jou leren kennen door het Dove filmpje, daar raakte je me. Sinds dien
  ging ik steeds meer filmpjes van jou bekijken en bedacht me toen ook dat ik jou ook gewoon kon abboneren.
  Op een gegeven moment dacht ik, laat ik eens op jou site kijken. Ik ben zelf geen lezer, dus was nog niet eens
  zo onder de indruk omdat ik het gewoon te veel tekst vond (haha). toen ik steeds meer filmpjes van je ging kijken, en je eigenlijk steeds beter leerde kennen ben ik me gaan interesseren in jou als mens. Ik ben naar andere
  mensen anders gaan kijken en ik geniet elke dag weer van jou stukjes tekst. en te lang vind ik ze nu absoluut niet meer, ik baal gewoon bijna als ik de laatste zin regel. ;) ga zo door Teske, je bent een tof kind!
  sorry voor dit lange berichtje ;o

  liefs x

  • Antwoorden Daisy 15 juli 2012 om 23:19

   ooh ;o haha als ik het nu zo terug lees, heb ik echt enorm kromme zinnen.. ^^

 • Antwoorden xx_Patries_xx 15 juli 2012 om 22:52

  mooi geschreven over jermaine… sterk van je hoor!

 • Antwoorden Lisanne ♥ 15 juli 2012 om 22:52

  En, vast niet verrassend, weer een super leuk artikel! Het enige minpuntje is dat ik door jou trek krijg in kaasbroodjes :'( Die ik niet kan bemachtigen xd

 • Antwoorden Malou 15 juli 2012 om 22:37

  Mooi artikel, ik werd er even stil van. Ik volg je blog nog niet super lang maar vind het altijd heel gezellig om ‘langs te komen’ en ik weet dat je heel veel voor je blog over hebt, ik vind het dan ook super jammer voor je dat je nog een jaar moet wachten voordat je ‘echt’ aan de slag kunt. Uiteraard blijf ik je gewoon volgen want ik vind je super!

 • Antwoorden NailTalk 15 juli 2012 om 21:31

  Zooo…heel wat gebeurd in je leven. Sterkte er mee! En dat kaasbroodje….HHMMM.

 • Antwoorden Dorien 15 juli 2012 om 21:24

  ik wil zooo graag nog eens een at the moment filmpjeee :D

 • Antwoorden Ilse 15 juli 2012 om 21:18

  Ik ben best wel geschrokken toen ik het zag op youtube van Jermaine want soms zag ik filmpjes van hem, veel sterkte Teske en de rest van de nabestaanden. Ik werk zelf bij de HEMA en soms sta ik vlak bij het restaurant aan te vullen of iets anders te doen en dan krijg ik zo’n honger. ^^

 • Antwoorden Nina 15 juli 2012 om 21:07

  Hey Teske!
  superleuk artikel! (zoals altijd natuurlijk)
  misschien een leuke suggestie: ‘mijn favoriete films van het moment’ ?
  ik hou namelijk ook heel veel van je ‘mijn muziek van het moment’ , haha
  xxxx Nina

 • Antwoorden Marieke 15 juli 2012 om 21:02

  Wat heb je dit leuk en mooi geschreven! Ik zit in het ziekenhuis en je hebt me op een vreemde manier toch weer eventjes vrolijk gemaakt met je kaasbroodjes en je badkamertroep haha :)

 • Antwoorden Justine 15 juli 2012 om 21:00

  Oh, nu kreeg ik zin in een kaasbroodje!
  Wel een leuk artikel!

 • Antwoorden Anouk 15 juli 2012 om 20:58

  Alweer een super leuk artikel! Het is echt verslavend om elke dag weer even op je blog/youtubekanaal te kijken. Een week of 2 geleden heeft een vriendin verteld over je blog enz . Ik ben eens gaan kijken en ik ben er weg van! Ik vind het knap hoe je elk onderwerp zo mooi kan omschrijven.
  Misschien een goed idee voor je youtubekanaal: Likes and dislikes over make-up/kleding van beroemde sterren ofzo. ( Ik zeg ook maar wat, haha. )

 • Antwoorden Hester 15 juli 2012 om 20:52

  Vind het altijd weer leuk als je gewoon zo ‘puur’ vertelt. Had me wel verheugd dat je full time zou gaan bloggen, maar daar kan jij natuurlijk ook weinig aan doen. Ik hoop dat je ondanks school nog wel lekker aan je blog kan werken, because we’re all enjoying it <3

 • Antwoorden Femke 15 juli 2012 om 20:34

  Dit soort artikelen zijn echt heel leuk om te lezen. Ik heb trouwens ook zin in een kaasbroodje van de Hema.. :)

 • Antwoorden Vera 15 juli 2012 om 20:32

  Mooie blogpost

 • Antwoorden Merel 15 juli 2012 om 20:26

  Hoi mensjes-die-dit-lezen,
  Weet iemand waaróm Jermaine een eind aan zijn leven heeft gemaakt?
  Net zoals Alexia zei, wéér een talent minder op de wereld. :(

 • Antwoorden Brechtje 15 juli 2012 om 19:44

  Leuk artikel, ik ben gek op jouw praatpost artikelen, artikelen waar je gewoon gezellig verteld over je leventje. Ik hoop ook dat de zon zich nog een beetje laat zien en het mag ook best ophouden met regenen. ;)

 • Antwoorden alexia 15 juli 2012 om 19:13

  Nu Jermaine overleden is kijk ik voor het eerst naar zijn covers, er is weer een talent minder op de wereld. En tegenwoordig is dat erg. Die regen kan me vrijwel niets schelen, die kou wel. Leuk artikel. X

 • Antwoorden Ellen 15 juli 2012 om 19:10

  Misschien zit het allemaal ff tegen teske, maar er zijn genoeg dingen die wel leuk zijn en je hebt zoveel talenten! No mater how hard your rock bottom is, you can rise above it girl!

 • Antwoorden Kyra 15 juli 2012 om 19:02

  Van God Los is echt super leuk!

 • Antwoorden Kim 15 juli 2012 om 18:47

  Leuk artikel! Wil je een keer een schoenen collectie filmpje maken?

 • Antwoorden Nannick 15 juli 2012 om 18:38

  Haha zoveel onderwerpen in dit artikel en het blijft nog vloeiend ook nog, knap Teske!

 • Antwoorden Katja 15 juli 2012 om 18:24

  Nederland is een land, dat vier seizoenen op een dag kan hebben. ;D

 • Antwoorden Sanne 15 juli 2012 om 18:20

  hahaha, ik werk bij de hema horeca dus ik maak elk weekend kaasbroodjes :P en natuurlijk ook je geliefde baguettes met kaas! Het geheim van de broodjes is echt die mayonaise, die is zoooo lekker <3

 • Antwoorden Caitlin 15 juli 2012 om 18:08

  Haha, die kaasbroodjes zijn inderdaad lekker :p
  xx Jij ook fijne zondag :)

 • Antwoorden Myrthe 15 juli 2012 om 17:58

  Heey teske! Super leuk artikel!
  Ik zit hier nu buiten in mijn bikini.
  Ik ben namelijk in Spanje en hier is het rond de 30 graden:$.
  Ik had nog een sugestie voor een filmpje op Mylovebuglife want je vergeet At the moment!(eigenlijk een herinnering dus)
  Ik hoop dat je nog een fijne vakantie hebt met je familie en Mert.

  Xxx-jes Myrthe

 • Antwoorden Miranda 15 juli 2012 om 17:48

  Echt heel goed van je dat je bent gegaan.

 • Antwoorden Soraya' 15 juli 2012 om 17:39

  Wat vind ik dit soort artikels mooi zeg!
  Alle nabestaanden van Jermaine ontzettend veel sterkte! :)
  En de kaasbroodjes zijn inderdaad erg lekker, hihi.

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 • Antwoorden Inez 15 juli 2012 om 17:26

  Ik vind het goed van je dat je toch naar de begrafenis bent gegaan. Ik snap dat je gespannen was voor vertrek, het is ook zo’n deprimerende plek! Ik ga eigenlijk nooit bij de hema lunchen, maar ik moet toch maar een keer langsgaan voor een kaasbroodje.

 • Antwoorden Krissi 15 juli 2012 om 17:23

  dit soort artikelen vind ik geweldig, lekker lezen niet nadenken, gewoon een klein verhaaltje, toch heel persoonlijk en lekker luchtig. Je schrijfstijl leest lekker weg :)

 • Antwoorden Manon 15 juli 2012 om 17:09

  Dit soort artiekelen vind ik altijd zo lekker weg lezen! al is 1 onderwerp dan verschrikkelijk om te lezen, maar wel goed om bij stil te staan natuurlijk. bij deze wil ik jou, en alle andere bekende, vrienden enfamilie heel veel sterkte wensen met het verlies van Jermaine. ik kende hem helemaal niet persoonlijk, maar zelfs ik ben er erg van geschrokken. verheug me wel weer op de aankomende 2 filmpjes die er aan gaan komen! :d

 • Antwoorden Keziah 15 juli 2012 om 17:02

  Ik vind dat jij goed kan schrijven, het leest zo lekker weg. Opzicht vind ik het niet erg dat je nog een jaartje moet wachten met professioneel bloggen. In een jaar kan je je nog heel veel ontwikkelen en daarna kun je lekker keihard gaan bloggen.

  Hema food is inderdaad lekker trouwens!

 • Antwoorden Bo 15 juli 2012 om 17:01

  Wat goed dat je geweest bent! Ik dacht toen ik je cover luisterde ook al gelijk aan Jermaine! Heel veel sterkte Teske!

 • Antwoorden thisxcupcake 15 juli 2012 om 16:56

  dit vind ik de leukste artikelen. Waarin je gewoon de boel bij elkaar lult. (:
  Samen met my life in pictures dan, die vind ik nog leuker.
  Maar dit moet je echt blijven doen! ik geniet er van.
  xxxx Fijne vakantie nog. ik hoop op goed weer!

 • Antwoorden denise 15 juli 2012 om 16:52

  Ik denk niet dat je hiervoor speciaal even naar texell gaat maar op de texelse boot hebben ze echt super lekkere kaasbroodjes nommnommnommm :)

  • Antwoorden Julia 15 juli 2012 om 18:20

   dat klopt toen ik naar texel ging heb ik 2 van die kaasbroodjes gehad ,
   daarna werd ik misselijk niet van de boot maar van de kaasbroodjes

 • Antwoorden Lilly 15 juli 2012 om 16:50

  hahaha, vindt het zo leuk dat jij ook zo van de hak op de tak typt, van onderwerp naar onderwerp, leuk! Blijven mijn favo artikelen!

  Have a Nice afternoon teske!

 • Antwoorden zwaan 15 juli 2012 om 16:50

  Haha, ik heb precies hetzelfde toetsenbord. Ik vind hem ook enorm lekker typen!

  • Antwoorden meike 17 juli 2012 om 19:16

   haha ik ook :D

 • Antwoorden Marion 15 juli 2012 om 16:38

  Leuke blogpost!
  Ik heb misschien wel een suggestie 0:)
  Misschien kun je iets schrijven over wat je zou kunnen doen wanneer je niet op vakantie gaat in de vakantie. Of wanneer het slecht weer is.. ofzoiets ;)
  Jij ook fijne zondag! :D

 • Antwoorden Kitkatje 15 juli 2012 om 16:35

  genieten van zulke blogposten

 • Antwoorden Elise 15 juli 2012 om 16:34

  Weer eens een leuk stukje :)
  Ik vind het zelf altijd heel leuk om een dag uit jouw leven te zien. Doe er bijvoorbeeld eentje als je bij Mert bent.
  Of iets met eten, das altijd leuk ;)

 • Antwoorden Evi 15 juli 2012 om 16:17

  hey, Teske, ik zag dit en moest meteen aan jou denken :)

  https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/250906_361835027219959_64814082_n.jpg

 • Antwoorden Merel 15 juli 2012 om 16:14

  Mooie blogpost en je cover vond ik ook erg mooi (:
  Xx

 • Antwoorden lotte 15 juli 2012 om 16:10

  leuk stukje meid

 • Antwoorden Laura 15 juli 2012 om 16:05

  Waar kijk jij Van God Los ? xo

 • Antwoorden larissa 15 juli 2012 om 15:58

  Sterkte met jermaine! En je bent niet de enige die in het droevige Nederland blijft deze zomervakantie :(

 • Antwoorden Fien 15 juli 2012 om 15:45

  Leuk om weer eens in jouw gedachten te gleuren, echt leuk! Ik herken me ook heel erg in jou. Mij lijkt het leuk als je weer eens een at the moment filmpje maakt, outfits vind ik ook erg leuk en een FOTD is ook niet verkeerd (: Kijk maar of je het leuk vindt om te doen. En over die regen, dat wordt vast snel beter! Positief blijven Tes!
  Liefs

 • Antwoorden Renske 15 juli 2012 om 15:30

  DIY sieradenhangplank maken (met filmpje) als het regent is dat misschien een leuke optie

 • Antwoorden Fien 15 juli 2012 om 15:30

  Heel leuk geschreven Teske! Ik vind jou echt een hele leuke blogger! xx

 • Antwoorden teskuh_liefhebber! 15 juli 2012 om 15:24

  en uuh nog gecondoleerd( k weet niet echt wie het van je is, maar ja) je bent echt een van m”n favoriete bloggers. zo vrolijk altijd. je probeert er laltijd iets leuks van te maken en dat bewonder ik echt!
  YOU GO GIRL !

 • Antwoorden Fien 15 juli 2012 om 15:24

  ookal kende ik hem niet heb ik toch wel een traantje gelaten om jermaine!

 • Antwoorden Lisanne 15 juli 2012 om 15:23

  Heel goed dat je toch naar de uitvaart bent gegaan!
  En oei.. badkamerstash opruimen is misschien voor mij ook wel een goed idee, haha.

 • Antwoorden teskuh_liefhebber! 15 juli 2012 om 15:22

  jaah ik heb ook heel veel shirts en korte broekjes gekocht speciaal voor de zomer, en nu liggen ze te rotten in de kast. ik denk dat we al blij moeten zijn als het een dagje 23 graden is! en de zon een beetje schijnt.
  ik wordt echt depressief van dit weer!

 • Antwoorden ineke 15 juli 2012 om 15:21

  echt leuk dit artikel . het eerste stukje een beetje triest (jermaine ,het weer) ik hoop echt en blijf geloven dat het nog zomer wordt haha !! maar gelukkig ga ik op vakantie in italie daar is het wel wat warmer x
  ps : ik heb een request zou je mischien de 20 euro makeup challenge willen doen ?

 • Antwoorden Sabrina 15 juli 2012 om 15:19

  Wauw Teske, je schrijft altijd leuke dingen! Je bent 1 van m’n favo bloggers <3

 • Antwoorden Nadine 15 juli 2012 om 15:11

  Leuk geschreven Teske! Haha, goed plan om je badkamer stash maar eens op te gaan ruimen!

 • Antwoorden Gerrianne 15 juli 2012 om 14:59

  Goed geschreven & wat een leuke post! Het stuntelen is alleen iets te herkenbaar & dat je blog op een laag pitje staat? Je schrijft de laatste tijd meer persoonlijk, alleen volgens mij vindt je dat wel prettig! Gewoon doorgaan en je komt vanzelf wel op het goede pad. Misschien makkelijk gezegd, maar het gevoel is herkenbaar. Go it, girl! :D

 • Antwoorden Nicky 15 juli 2012 om 14:55

  Dit soort praatblogjes is eigenlijk echt leuk om te lezen! Klinkt het raar als ik zeg dat ik trots ben op je, dat je toch naar de begrafenis van Jermaine bent gegaan, hoewel je eerst niet durfde? Ik zeg het toch, hoor. Dat we een jaartje langer moeten wachten op 2 posts per dag is jammer, maar hé: we zullen er met z’n allen stevig naar uitkijken :) Nog een fijne dag verder!

 • Antwoorden Amanda 15 juli 2012 om 14:54

  Leuk om te lezen! Ik ben net als jij verslaaafd aan het kopen van douchegel, het moet nu echt stoppen. Volgens mij hebben buiten mijn douchegels om ook nog een stuk of 10 – 15 zepen liggen die ook op moeten… oh my god, dat gaat never nooit lukken haha.

  • Antwoorden khadija 15 juli 2012 om 16:42

   hoe oud ben jij????
   beetje een rare vraag maar ik ben gewoon nieuwsgierig hihi

   xx

   R.I.P jermaine we zullen je missen

 • Antwoorden Rinske 15 juli 2012 om 14:50

  Leukeeee post teske!
  Ik hou van jou blog!
  X rinske

 • Antwoorden Annabel van Gisteren 15 juli 2012 om 14:47

  Teske ik zou het echt super leuk vinden als je elke dag of om de dag wil gaan vloggen, op teske. Net als bardo en alwin en zo
  Xxx ps. Super leuke blogpost

 • Antwoorden Lotte 15 juli 2012 om 14:46

  Fuckig frustratieeeeeees! Of nog een fiets faces, die waren zo super grappig (: Je ou mij er heel blij mee maken (:

 • Antwoorden Manon 15 juli 2012 om 14:43

  Leuke post hoor!
  Ik dacht al dat kaasbroodje komt me bekend voor, inderdaad heeeeel lekker :) Nou heb ik daar ook trek in! En op het laatst schrijf je dat je er een bus Pringles bij pakt, hmmm.. ik was van de week in de Kruidvat en wilde 3 bussen meenemen (één eurie per stuk) maar heb ik toch maar niet gedaan; spijt heb ik er nu van op zo’n zondagmiddag! grrrr

 • Antwoorden Emilia 15 juli 2012 om 14:42

  Wat leuk geschreven zeg! Ik had inderdaad ook een hele berg zomerkleding ingeslagen, maar tot nu toe nog niets ervan kunnen dragen haha.
  Heel veel stertke meid! X

 • Antwoorden Annabel van Gisteren 15 juli 2012 om 14:41

  Tag’s en praatposten vind ik het leuk

 • Antwoorden Klaud. 15 juli 2012 om 14:41

  Veel sterkte!!
  En wil je ALS-JE-BE-LIEFT opnemen hoe je je badkamer stash opruimt?!
  Gtrjs

 • Antwoorden nina 15 juli 2012 om 14:40

  waar kijk jij die afleveringen van van god los terug? want als ik dat wil doen dan kan ik er maar 2 k bekijken.

 • Antwoorden Beachgirls1802 15 juli 2012 om 14:39

  Goed geschreven. Ik erger me ook dood aan het weer. Ik zou willen dat het heerlijk weer was. Dat ik elke dag een lekker ijsje kon eten. En elke dag kon zwemmen in de zee. Verder nog een suggestie voor een filmpje. Misschien is het leuk om een stash update te doen?
  xoxo

 • Antwoorden Daphne | Zusjes in Paradijs 15 juli 2012 om 14:39

  Mooi stuk! Ik vind het leuk hoe je van het ene in het andere onderwerp overgaat. Het komt op me over alsof het allemaal gedachten zijn die misschien in een paar minuten tijd door je hoofd zijn gegaan, maar dan uitgeschreven. Heel speciaal! Ook hoe je over Jermaine schrijft.

  Ik heb trouwens nu ook mega veel zin in een kaasbroodje. Ik vind die van de kiosk op het station al superlekker dus misschien moet ik die van de Hema maar eens gaan proberen haha!

  • Antwoorden Teske 15 juli 2012 om 14:51

   Dat van die gedachten, dat klopt inderdaad. :)

 • Antwoorden Mathilde 15 juli 2012 om 14:38

  Hey Teske, leuke post! :)
  Ik vind het echt leuk om te lezen over jouw liefde voor kaasbroodjes van de Hema, haha.
  Op de een of andere manier klinkt het als jij het schrijft gewoon als de waarheid.
  En ik vind het erg dapper van je dat je naar Jermaine’s begrafenis bent geweest! Respect!
  Ik begrijp dat zoiets dan extra dichtbij komt. En ik begrijp ook je angst voor het verliezen van de mensen van wie je houd. Mijn enige advies is, geniet van de tijd die je nu nog met ze hebt… ook al klinkt dat zeer tragisch.

  En ik heb nog een vraagje ( ik bedoel het niet om te spammen), ik heb sinds een tijdje een Youtubekanaal en ik heb een eigen tag gemaakt, de 22 question tag, en ik zou het erg leuk vinden als je ‘m zou willen doen.
  Als je op youtube intikt, 123somethingpretty en dan 22 question tag erachter, dan kun je ‘m vinden.

  Ik zie het wel! :) En succes met bloggen, I love your blog anyway :)

  xxx

 • Antwoorden Lotte 15 juli 2012 om 14:34

  Leuk om weer even een soort update van je te lezen. Heftig ja, de dood van Jermaine. Maar aan de andere kant mooi dat jullie Youtubers in zulke situaties samenkomen en steun aan elkaar kunnen bieden.
  En hallo, zeuren over het weer is volledig terecht op dit moment. Het is ZOMERvakantie, maar daar lijkt het weer zich niets van aan te trekken. Ik vind ’t jammer want ik word er letterlijk depri van. Ik trek me al de hele week terug op m’n kamer en zit alleen maar in bed met de laptop om te bloggen, films te kijken en op internet rond te hangen. Leuk zo’n vakantie.

 • Antwoorden Myrthe 15 juli 2012 om 14:29

  Leuk stukje, ik vind jouw schrijfstijl echt super. Dit had ik even nodig, iets om lekker door te lezen, ik verveel me dood met dit weer! En het zet me ook aan het denken dat ik weer gauw meer blogposts moet schrijven (AA)
  En ook gecondoleerd :( Hij had écht talent, het nummer ‘er is altijd een uitweg’ staat bij mij op replay..

 • Antwoorden Carmen 15 juli 2012 om 14:29

  Echt rot dat je nog een jaartje naar school moet:S Mja ik heb dus net gezorgd dat ik een jaartje minder naar school hoef(Gymnasium=>Havo), en dat klinkt leuk maar dat is t niet. :[bedankt voor het bloggen en de oneerlijkheid van het lot is zo’n moooi lieddje krijg er altijd traanogen van en damn, gister lag ik weer te huilen. Mja. Memories.

  Sterkte met Jermaine!
  Xxx

 • Antwoorden Ankie 15 juli 2012 om 14:29

  Jij schrijft zo goed Teske!

 • Antwoorden Celine 15 juli 2012 om 14:24

  Waar kijk jij de afleveringen van Van God Los?, ik kan ze nergens vinden online.

 • Antwoorden Rienmelth 15 juli 2012 om 14:24

  Wat een mooie blog alweer! :) dat klonk behoorlijk netjes en ouderwets maar zo bedoel ik het niet.
  Ik wil zelf ook graag een blog beginnen maar omdat ik dat op een site wil doen waar je een google account voor nodig hebt… Mijn computer wil dat namenlijk niet toestaan, het aanmaken van een google account…
  Weet jij nog een goede site waarop je kan bloggen? (Of de prijs waarvoor je broer zo’n mooie blogsite maakt?) :)
  xxx riemmelth

 • Antwoorden Yvonne 15 juli 2012 om 14:22

  Goed dat je toch bent gegaan naar de uitvaart van Jermaine! R.I.P Jermaine.

 • Antwoorden nathalie 15 juli 2012 om 14:22

  Jij teske, hbt een magisch toetsenbord :-)

 • Antwoorden Femke 15 juli 2012 om 14:20

  Ik dacht al dat je je niet helemaal lekker voelde tijdens de begravenis van Jermaine, je zag wel heel wit.
  Ik voelde me ook niet helemaal okee.. maar vind het achteraf wel fijn dat ik ben geweest, veel steun aan elkaar gehad (:

 • Antwoorden roos 15 juli 2012 om 14:20

  Heel erg leuk om te zien, al die foto’s met de leukgeschreven tekst!

 • Antwoorden charile 15 juli 2012 om 14:20

  Wat een leuk artikel! Ik hou wel van zo’n random artikel :) Goed dat je naar de uitvaart bent geweest, vaak helpt dat wel bij het verwerken. Veel sterkte nog <3

 • Antwoorden Lot 15 juli 2012 om 14:20

  Trouwens;
  Nog sterkte met Jermaine ♥

 • Antwoorden Sadaf 15 juli 2012 om 14:19

  Leuk geschreven Teske, sterkte!

 • Antwoorden Eva 15 juli 2012 om 14:19

  Jij ook een fijne zondag, haha:)

 • Antwoorden ezzie 15 juli 2012 om 14:19

  Hey, leuk artikel!

  weet jij waar je de uitzendingen van van god los kunt kijken? ik kan er maar 3 zien en ik wil de rest zo graag zien!!!!!!!

 • Antwoorden kim 15 juli 2012 om 14:17

  leuk zo’n praatpost! oh en ik vind tag’s erg leuk dus misschien kun je daar wat mee? :D

 • Antwoorden Chaya 15 juli 2012 om 14:17

  Super leuk

 • Antwoorden Lot 15 juli 2012 om 14:15

  Haha, dat toetsenbord hebben wij ook! Maar hij is kapot…..

  • Antwoorden ikke 15 juli 2012 om 14:44

   hahah ik heb em ook,
   mijne doet het nog ;)
   xxx

  Reageer