Praatje.

29 juni 2012

Ik wil altijd zoveel vertellen, zoveel door elkaar en dat alles tegelijkertijd. Op dat soort momenten ben ik blij dat ik m’n blog heb, en alles gewoon lekker op kan schrijven. Goed, ik wil niet zeggen dat mijn blogposts nou zo overzichtelijk zijn, zeker degenen waarin ik het over iets persoonlijks heb of mijn mening uit, maar kwijt kan ik het in ieder geval wel. En gelukkig heb ik jullie, lieve lezers en lezeressen die het ook nog eens tof vinden om mijn hersenspinsels te lezen.

Daar zit ik dan, op m’n kamertje, met een pijnlijke rug en nek en m’n bril al op. Ik ben al bezig met m’n derde artikel voor deze avond (ik schrijf dit woensdagavond). Best goed van mezelf, want zo heb ik het al weken niet meer gedaan. Het vooruit werken was ik een beetje verleerd door omstandigheden en ik had sowieso vakantie, dus waarom zou ik niet de dag zelf iets schrijven? Ik merk nu echt weer de voordelen van vooruit werken. Ik heb nu besloten om dat te doen, zodat ik de komende dagen gewoon volledig aan mijn kamer kan besteden. Want ja, ik ben nog steeds met m’n kamer bezig. Oh man, wat duurt dat lang. En het schiet ook niet op, maar daar weet ik de reden van. Ik begin elke ochtend met een ontbijtje, een douche, make-upje en vervolgens ga ik aan de slag met m’n blog. Pas daarna sta ik mezelf toe om iets anders te doen en ik betrap me erop dat ik nadat ik aan mijn blog heb gewerkt ik me er niet zo makkelijk meer toe kan zetten om aan mijn kamer te beginnen. Dus ik doe echt wel wat, maar een beetje. Aangezien ik volgende week gewoon weer lekker weg wil en dingen wil ondernemen, wil ik wel dat het opgeruimd, uitgezocht en schoon is. Dus ik ben vooruit aan het schrijven, zodat ik nergens aan hoef te denken. Heerlijk.

Zie je dat linkerexemplaar? Dat is volgende week van mij! Bikini’s shoppen, wat is het toch een vreselijk iets. Begrijp me niet verkeerd, shoppen is sinds kort een van mijn grootste hobby’s geworden (zeg maar gerust gewoon de grootste) en ik vind het overheerlijk om te doen. Maar bikini’s? Wat een rotwerk.

Misschien komt het ook wel gewoon doordat ik ontzettend kieskeurig ben hoor. Behalve dat het een leuke print en model moet zijn wil ik ook persé een bikini met beugel en rechte bandjes. Niet zo’n knoop achter mijn nek, want ik heb al een nek die constant pijn doet en met zulke schuine bandjes kan ik mijn nek aan het eind van de dag zeker niet meer bewegen. Ik had vroeger na het zwemmen of het strand altijd zo’n last van mijn nek door m’n bikini, dus dat wilde ik niet meer. Sowieso vind ik het lastig om iets uit te kiezen, omdat het toch ook een soort van ondergoed is. Ik zal eerlijk zijn, ik voel me eigenlijk helemaal niet fijn in een bikini en koop er het liefst een grote short bij. Maarja, bijpassende heb je vaak niet en charmant staat het ook niet heel erg. Ik vind het gewoon moeilijk om me zo letterlijk bloot te geven. Maar oké, ik vond een leuke en ik ga hem gewoon dragen, want ik wil zwemmen met Mert. Hij heeft een bloemenprint, wat ik al geweldig vind, een beugel én rechte bandjes. Hij komt van Asos en was 58 euro als ik het goed heb, in de sale! Best nog duur, maar ik had het er voor over. Eerder vond ik nog een toffe bikini, echt een héle leuke, maar die was helaas 110 euro. Dat ging me toch een beetje te ver.

Wat ik steeds vaker zie en waar ik ook zeker gecharmeerd door ben zijn die elastiekjes met een leuk vormpje eraan, zodat je staart, vlecht of whatever je vastknoopt met een elastiekje er wat leuker uitziet. Ik zie ze op Asos, maar zag ze ook bij de H&M en zelf wil ik er toch ook wel aan. Ik moet nog even een leuk item uitkiezen, maar ik ben toch benieuwd of ik dat tof vind bij mezelf. Bij anderen en bij dit model rechts vind ik het in ieder geval geweldig. Geeft iets chics!

Ik heb weer eens ijs gemaakt! Sommigen van jullie weten het misschien doordat jullie me volgen op Twitter, maar begin dit jaar kocht ik een ijsmachine. In de winter ja, lekker logisch hè? Ik ben gek op ijs en het leek me geweldig om zelf smaken te maken. De eerste keer dat ik dit probeerde mislukte het echter, het ijs werd niet hard en was zodra je het in een kommetje deed alweer bijna vloeibaar. Daarna heb ik hem eigenlijk niet meer gebruikt. Van de week deed ik weer eens een poging en die pakte eigenlijk een heel stuk beter uit. Ik denk dat mijn substantie nu wat dikker was. Ik gebruikte yoghurt, een banaan en suiker voor dit ijs en het werd dus uiteindelijk heerlijk bananenijs met een zuur tintje, door de yoghurt. Ik vond het voor herhaling vatbaar. Vinden jullie het een leuk idee om vaker recepten met de ijsmachine te zien? Het lijkt me tof om vaker ijs te maken, zeker als het warm weer is. Deze komt trouwens van Bol.com, ik heb toen gewoon de goedkoopste uitgekozen. Mocht je een geïmproviseerd filmpje willen zien van mijn ijsmaak-avontuur, klik dan hier.

Zo, ik heb jullie weer even bijgepraat. Hoe is het daar?

83 reacties

 • Antwoorden Hanne 3 juli 2012 om 13:59

  Wow, wat ben je een mooi meisje :)

 • Antwoorden xLovelylife 3 juli 2012 om 12:21

  Mooie bikini echt heel leuk

 • Antwoorden fran25 1 juli 2012 om 17:16

  heeeeeeey teskuh!!!!!!!!!
  je bent echt geweldig!!!!!!
  ik heb 1 vraagje!
  in je volgende filmpje wil je mijn naam dan zeggen, want ik ben super fan!!!!!
  mijn naam: fran25
  xoxoxox fran25!:D

 • Antwoorden Summer 1 juli 2012 om 14:10

  Ik vind het ook moeilijk om bikini’s te kopen. Ik weet van mezelf dat ik wat breder en molliger ben dan andere mensen, dus ik heb nu voor het eerst een bikini gekocht, in plaats van een badpak. 2 bovenstukjes, 2 shorts en 1 broekje.

  Liefs;

 • Antwoorden Elise 1 juli 2012 om 00:20

  Ik zou willen dat ik een ijsmachine had! Dan zou ik super vaak black sesame ijs maken. Dat krijg je altijd bij de Japanner en je kunt het nergens kopen (iig, ik heb op veel plekken gezocht en het niet gevonden!) Is heel makkelijk om zelf te maken en super lekker! Al weet ik niet of je zwarte sesam zaadjes in NL kunt krijgen haha!

 • Antwoorden Layla 30 juni 2012 om 18:40

  I join de kameropruimclub! Schiet helaas ook niet echt op haha! Trouwens echt een leuke bikini!

 • Antwoorden Riz 30 juni 2012 om 18:34

  vreselijk bikini shoppen… Dit jaar heb ik geshopt voor een badpak… ja een badpak.. alsof ik 80 ben… maar ik ben zo nu niet tevreden met hoe ik er uit zie in bikini/lingerie… dus dan maar een badpak… bij de zeeman voor 8 euro ofzo, wilde er vooral geen geld aan uit geven want ik ben het er eigenlijk niet mee eens dat ik een badpak “moet” …. best ng een leuke… bruin met stippen… Maar vlgend jaar wil ik gewoon weer in een leuke bikini!

 • Antwoorden Layla 30 juni 2012 om 17:24

  Ik vind die foto echt geweldig, wauw je mag echt trots op jezelf zijn!

 • Antwoorden Kirsten 30 juni 2012 om 16:57

  Leuke bikini! Haha, toen ik dit las; ‘want ik wil zwemmen met Mert. Hij heeft een bloemenprint, wat ik al geweldig vind, een beugel én rechte bandjes.’ dacht ik dat het tweede zinnetje over Mert ging.. maarja, niet zo logisch :P

 • Antwoorden laura 30 juni 2012 om 07:51

  Heel leuk artikel! En trouwens, ik vind teske er niet zo heel arrogant uitzien op die foto.
  Laat ze nou toch gewoon doen!xxx

  • Antwoorden Lotte 30 juni 2012 om 13:21

   Tuurlijk mag ze gewoon doen wat ze zelf wilt. Alleen vind ik het leuker/vriendelijker als ze lacht ;)

   • Antwoorden laura 30 juni 2012 om 13:44

    Ja, dat vind ik ook, maar mischien wil ze gewoon iets anders! :)
    xxx

 • Antwoorden yvo 30 juni 2012 om 00:21

  waaw een ijsmachine!
  nuja idd je kijkt wel heel arrogant op die foto…..
  als je lacht ziet dat er meteen een stuk vriendelijker uit!

  xx

 • Antwoorden Julia 29 juni 2012 om 21:07

  Heey teske!

  Tof die ijsmachine! Ik heb wel een aantal recepten. Ben banketbakker

 • Antwoorden samira 29 juni 2012 om 20:30

  Ik heb onlangs ook een ijsmachine gekocht! je zou eens wat ijs receptjes online moeten zetten :)

 • Antwoorden Oumaima 29 juni 2012 om 20:29

  Ik vind jou artikelen een beetje saai worden!…
  Vroeger schreef je altijd over dingen, wat ik zo leuk vond!
  maar ik blijf je toch volgen!<3♥

  • Antwoorden Ilse 29 juni 2012 om 21:32

   Ja, hier ben ik het wel mee eens. Teveel “praat”-artikelen, te weinig make-up, teveel tags etc etc.

 • Antwoorden Puck 29 juni 2012 om 20:21

  Dit is zo leuk om te lezen altijd! Leuke verhalen :D.

 • Antwoorden V&C 29 juni 2012 om 20:07

  Super leuk z’n hersen spinsels kijk ook eens op onze site http://www.beautyloverzz.blogspot.nl xx

 • Antwoorden Noortjeee 29 juni 2012 om 19:50

  Leuk artikel,en mooie lippen heb je zo op die foto xD

 • Antwoorden Ella 29 juni 2012 om 19:30

  Heej het is om te vragen of je een ook een filmpje wilt maken over hoe je opruimet enzoo want ik ben ook bezig mert mijn kamer maar weet niet hoe ik het moet sorteren!

  XXX ella XXX
  ps: je filmpjes en je blog zijn geweldig

 • Antwoorden Lotte 29 juni 2012 om 19:07

  haha, leuk artikel Teske.
  Maar op de foto kijk je wel een beetje arrogant :$

  • Antwoorden Lisa 29 juni 2012 om 20:23

   Daar ben ik het mee eens je bent veel leuker als je lacht!

 • Antwoorden Anna 29 juni 2012 om 18:58

  Leuk zo’n hersenspinsel:)!
  Haha idd bittere ellende het zoeken van een bikini;)

 • Antwoorden Lonneke 29 juni 2012 om 18:56

  Iets voor je sieraden, misschien? http://www.xenos.nl/assortiment/nieuwe-producten/staande-sieradenkast-spiegel

 • Antwoorden kim 29 juni 2012 om 18:39

  Ik heb een softijs machine thuis haha : D

 • Antwoorden Kelly 29 juni 2012 om 17:59

  Kei leuk xx zou je nog eens een leuke budget look willen doen xx

 • Antwoorden Rosalie 29 juni 2012 om 17:33

  Bikini’s uitzoeken, ik vind het ook een ramp. Ik ben altijd bang dat er onverwachts mensen binnenkomen, die denken dat het hun pashokje is. Bah.

  Aah ik wil ook ijs maken! :D Wij hebben hier ook een ijsmachine, ik heb een keer aardbeien ijs gemaakt, en stracitalla

 • Antwoorden Isabel 29 juni 2012 om 17:32

  Fijn dat het beter met je gaat, en ik vind bikini’s (en ondergoed) shoppen ook vreselijk. In RL doe ik het sowieso al niet haha, alleen op internet. Wel vind ik dat je een leuke hebt gekozen! Veel succes met je kamer :)

 • Antwoorden Tedje 29 juni 2012 om 17:21

  Leuke post Teske :) mag je vaker doen zoiets!

 • Antwoorden Bo 29 juni 2012 om 17:14

  Leuke post!

 • Antwoorden elisa 29 juni 2012 om 17:01

  Leuk artikel! Kleine opmerking over “per se”, dus niet”persé” :)

 • Antwoorden Hermina 29 juni 2012 om 16:59

  Ah ik vind het ook een rotwerk om een leuk bikini te vinden en het passen vind ik ook niks… Maar heb vandaag wel een hele leuk via eBay binnen! :) en het past ook nog eens!:o

 • Antwoorden Fien 29 juni 2012 om 16:33

  Leuke hersenspinsels. Met mij gaat alles goed (: Toetsweek voorbij, goed gegaan en nu genieten van mijn vrijheid. Net lekker geshopt (:
  Liefs en een digitale knuff!

 • Antwoorden Arianne 29 juni 2012 om 16:23

  Haha gaaf! Ik ben ook dol op ijs en mijn vriend opperde al het idee om een ijsmachine te nemen, maar ik dacht: Neeee doe nou maar niet, want die recepten zijn altijd zo ingewikkeld en het kost zoveel tijd en moeite en dan gebruiken we dat ding toch niet!
  Maar nu ik dit lees, denk ik: Hmm misschien kost het toch niet zo heel veel moeite en tijd om ijs te maken? Misschien dan toch maar een keertje zo’n apparaat proberen! OEH nu weet ik meteen wat ik ga kopen voor mijn vriend zijn verjaardag! Hihi.
  Ik wil heel graag meer recepten zien en ik ga zometeen jouw filmpje bekijken! Altijd leuk en het geeft mij weer inspiratie om iets te ondernemen. Zo leuk!

  Die bikini is echt heel gaaf! Net als jouw hersenspinsels. Heerlijk.

  • Antwoorden Arianne 29 juni 2012 om 16:25

   Oh en by the way: bij de H&M hebben ze nu uitverkoop en ik heb gisteren een SUPER MOOIE bikini gekocht voor maar 7 euro! Ik ben net zo kieskeurig als jij, Teske, met bikini’s uitzoeken, maar echt waar.. Je kunt daar veel vinden. Bij de bikini is het 2 voor de prijs van 1. Dus als je een topje en een broekje hebt, krijg je het goedkoopste gratis. Zo had ik dus een topje van 7 euro en een broekje van 3 euro (dat normaal samen rond de 30 of 40 euro was) alleen het topje hoeven betalen. Ideaaal!

 • Antwoorden Emma 29 juni 2012 om 16:22

  echt een super leuke bikini, jammer dat ie wat prijzig is

 • Antwoorden Thérèse 29 juni 2012 om 16:10

  Ik vind haircuffs echt verschrikkelijk mooi! :)

 • Antwoorden Jenn. 29 juni 2012 om 15:48

  Ah, die haircuffs zijn inderdaad heel tof! Heb er zelf nog maar eentje, een gouden van de H&M zonder enige poespas. Ze hebben ze bij H&M ook nog in roségoud, zilver en studs. Ook nog met zebra- en panterprint maar die vind ik persoonlijk nogal ordinair ogen.

 • Antwoorden Marielle 29 juni 2012 om 15:05

  Wat leuk om te lezen zeg :-) Bikini shoppen is bij mij ook drama.. of het is niet leuk, of zit niet fijn. Maaruh.. hier verder alles goed hoor.

 • Antwoorden beautybysandra 29 juni 2012 om 14:32

  leuk artikel, en die bikini is echt onwijs leuk!

 • Antwoorden Miranda 29 juni 2012 om 14:28

  heel erg leuk om te lezen. Toevallig heb ik net je video gezien dat je het ijs hebt gemaakt. Een goede,mooie en fijne bikini vinden vind ik ook altijd erg lastig. Gelukkig heb ik vorig jaar goede bikini’s gevonden.

 • Antwoorden Kirsten 29 juni 2012 om 14:25

  “Maar oké, ik vond een leuke en ik ga hem gewoon dragen, want ik wil zwemmen met Mert. Hij heeft een bloemenprint, wat ik al geweldig vind, een beugel én rechte bandjes.”

  Haha, ik moest dat even twee keer lezen. Want ik dat dat ‘bloemetjes print etc’ over Mert ging. Hahhhhaha, maar nog steeds over de bikini dus.

 • Antwoorden Nikki 29 juni 2012 om 13:19

  Dit soort stukjes vind ik het leukste van je site. Gewoon wat gebabbel, dat vind ik leuk om te lezen. Ik heb alleen een klein foutje ontdekt: bij de foto van de bikini zeg je ‘zie je dat rechterexemplaar?’, maar de bikini staat links op de foto. Maakt verder niet uit hoor, iedereen maakt weleens kleine foutjes, haha. Ik denk alleen ik zeg het even ;)

  • Antwoorden Teske 29 juni 2012 om 14:19

   Aw dat doe ik zó vaak hè haha! Thanks voor het melden.

 • Antwoorden Vera 29 juni 2012 om 13:10

  Leuke bikini en leuk praatje! ♥

 • Antwoorden eva 29 juni 2012 om 13:05

  hee,
  ik wil een bikini bestellen bij ASOS.
  is dat echt te vertrouwen?
  en komt het echt aan?
  omdat het geen nederlands merk is kan je het dan wel bestellen in nederland?

  kus Eva

 • Antwoorden Stella 29 juni 2012 om 13:03

  Leuke bikini! En je bent niet de enige die god vergeten lang doet over kamers opruimen. Ik ben ook al een paar dagen bezig ;)

 • Antwoorden Robin 29 juni 2012 om 12:39

  Hahaaha! Je had het over zwemmen met Mert, en toen ineens weer over de bikini, dus ik dacht dat mert een bloemetjesprint en een beugel had, hihi! Leuk artikel!

 • Antwoorden Marjorie 29 juni 2012 om 12:18

  Ah, wat een leuk artikel. Een ijsmachine lijkt mij hartstikke gaaf! Alleen waarschijnlijk niet zo goed voor m’n gewicht, haha.

 • Antwoorden yselle 29 juni 2012 om 11:34

  lekker klets artikeltje zoals wel vaker ;p
  ik hoop dat het een beetje lukt met je kamer en die bikini is echt geweldig!!
  (wel een beetje te duur voor mij maar ja) en ik wil echt vaker ijs recepten zien!
  i loooove ijs en als je er echt hele lekkere dingen mee kan maken dan denk ik erover om ook een ijsmachine te kopen.
  deze reactie tikken duurt nu al een tijdje omdat mijn poes saartje aandacht wilt waardoor ik alles verkeerd tik. dus als er een typfout in zit sorry daarvoor.
  hele fijne vakantie en een fijn weekend…. hahaha je bent toch al vrij! jippie!!!!

 • Antwoorden Khaoula 29 juni 2012 om 11:34

  Prachtige bikini!

 • Antwoorden Krissi 29 juni 2012 om 11:24

  Leuk geschreven, altijd leuk zo’n klets artikeltjes :)

 • Antwoorden Brechtje 29 juni 2012 om 11:21

  Leuk zo’n praatpost. Van dit soort persoonlijke stukjes vind ik denk ik het leukste deel van je site, naast de filmpjes en My life in pictures. Mooie bikini heb je gekocht, maar wat een bedrag, pff, haha! Ik had gister je Koken met Teske gezien met de ijsmachine, echt leuk! Dat herinnerd mij eraan dat mijn ouders een paar jaar geleden ook een ijsmachine hadden gekocht. Die ga ik maar eens opzoeken. :)

 • Antwoorden Lilly 29 juni 2012 om 11:18

  Teske wat een gave bikini staat ook gaaf bij je haar-tint van je huid! :) & Ik vind lifestyle het leukste, heerlijk disney liedjes luisteren die zo BAM kriebels in mijn buik geven en mijn favoriete blogger bezoeken. How good can this day begin! Oke, die was al begonnen op school-__-‘. Vind het altijd zo fijn om iemand te zien zoals jou, zo zichzelf, niet zo standaard, blijf je bezoeken tot in the end!

  Fijn weekend, haha! :)
  Hopelijk weer veel lol met mert!

  Groetjes Lilly

 • Antwoorden Tugce 29 juni 2012 om 11:07

  Aaah, wat een leuke bikini! Vind hem inderdaad wel een beetje prijzig, maar je moet het er voor over hebben..

 • Antwoorden Lydie 29 juni 2012 om 10:59

  Leuk dat je weer ijs gemaakt hebt! Ik heb zelf ook een ijsmachine en vorig jaar een paar keer ijs gemaakt. In mijn ervaring werd het juist heel erg dik en hard. Maar dat kwam misschien ook door de ingrediënten enzo. Ik heb nu een boekje met allemaal ijsrecepten dus ga zeker ook weer experimenteren! Door jou verhaal krijg ik hoop dat het toch nog goed komt ;)

 • Antwoorden romy 29 juni 2012 om 10:59

  super leuke bikini (:

 • Antwoorden Gewoon iemand 29 juni 2012 om 10:56

  Leuke bikini, maar dat ‘broekje’ vind ik wel erg laag.

 • Antwoorden LottedeJ 29 juni 2012 om 10:50

  Leuk, zo’n kletspraatje! Ik vind het model van de bikini mooi, maar het printje een beetje oubollig. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak, haha. Ik vind ’t ook een ramp om bikini’s te kopen, want ik vind bandeaus heel leuk maar die staan me niet zo mooi.

 • Antwoorden Femke 29 juni 2012 om 10:40

  Echt leuk om te lezen! En wat leuk zo’n ijsmachine!^^

 • Antwoorden teskuh_liehebber! 29 juni 2012 om 10:32

  ik volg je op twitter dus ik wist dit al hahah!

 • Antwoorden Katja 29 juni 2012 om 10:19

  Omg, die bikini is echt super leuk! Alleen is die voor mij toch net iets te prijzig, anders had ik hem meteen gekocht :D

 • Antwoorden Amanda 29 juni 2012 om 10:11

  Wauw een ijsmachine? Vet cool!

 • Antwoorden fenna :) 29 juni 2012 om 10:00

  leuk praatje!

 • Antwoorden samyra 29 juni 2012 om 09:58

  Weer een superleuk artikel !
  Door jou heb ik nu ook zin om ijs te maken, ik gebruik onze ijsmachine ook veel te weinig haha ga ik nu maar is doen ! =D

 • Antwoorden Ysabelle 29 juni 2012 om 09:29

  Maar je moet zeg maar die bak van de ijsmachine in de vrieskist leggen voordat je eraan begint? Bij ons wel hahah of had je t al gedaan misschien

  Ik keek op je site in de hoop dat er al een artikeltje zou staan en toen dacht ik jaaah! Een praatartikeltjeeeeee!!! Jeej hhahaha

  Liefs

 • Antwoorden Jessica 29 juni 2012 om 09:27

  Ik snap dat er de laatste tijd niet veel artikelen online kwamen hoor, maar ik merk deze week eigenlijk toch wel hoe fijn ik vind ik het vind als er weer wat online staat!

 • Antwoorden femketje 29 juni 2012 om 08:31

  misschien is het leuk als je een keer een filmpje maakt van een ijsrecept :D hoe je het maakt e.d. :)

 • Antwoorden Tara 29 juni 2012 om 08:26

  Heb je filmpje van ijs maken gister al gezien, ik vind je filmpjes echt geweldig! Je komt zo leuk en vlot over op de camera, en lekker gek! Ga zo door :D

 • Antwoorden emma 29 juni 2012 om 08:22

  Leuke bikini ! <3

 • Antwoorden Eva 29 juni 2012 om 08:08

  “…want ik wil zwemmen met Mert. Hij heeft een bloemenprint, wat ik al geweldig vind, een beugel én rechte bandjes.” Haha ik dacht zo: ‘Waaaat?! Heeft Mert een bikini met bloemetjesprint?”

  • Antwoorden emma 29 juni 2012 om 08:22

   hahaha, ik dacht precies t zelfde

   • Antwoorden Bloomtwo 29 juni 2012 om 10:37

    Ja ik ook haha

    • Antwoorden Nikki 29 juni 2012 om 13:17

     Ik dacht ook precies hetzelfde, moest de zin drie keer lezen voordat ik hem snapte haha

  • Antwoorden Brechtje 29 juni 2012 om 11:18

   Haha, dat dacht ik ook!

  • Antwoorden Cindy 29 juni 2012 om 18:08

   haha dat dacht ik dus ook!

 • Antwoorden Sylvia 29 juni 2012 om 07:46

  superleuke bikini!
  en wij leggen de bak van de ijsmachine altijd 18 uur in de vriezer, dan is je ijs ook meteen goed koud :)..

 • Antwoorden Lifesplash 29 juni 2012 om 07:44

  Leuk stukje! Die bikini is echt leuk, ik vind bikini’s kopen ook altijd een gedoe.. En zo’n ijsmachine is gaaf, noh nooit gezien.

 • Antwoorden Janniek 29 juni 2012 om 07:43

  Leuk om te lezen, as usual ! :)

 • Antwoorden Charile 29 juni 2012 om 07:38

  Erg leuk stuk weer :) Ik vind de bikini echt heel leuk!

 • Antwoorden Meike 29 juni 2012 om 07:28

  Ik heb je een e-mail gestuurt, wat vragen ove bornprettystore, heb je die al ontvangen? X

 • Antwoorden Meike 29 juni 2012 om 07:27

  Geweldig!

 • Reageer