E.L.F. bestelling

26 juni 2012

Kennen jullie het merk E.L.F.? Vooral toen de beautyblogs pas net een beetje in opkomst waren zag ik dit merk vaak voorbij kwamen. Het stond bekend om de lage prijsjes en toch fijne kwaliteit. Ik ontving al eerder een pakketje van E.L.F. (oftewel Eyes Lips Face), maar dit keer ging ik zelf op onderzoek uit in de webshop en bestelde wat spulletjes waarvan ik dacht dat ze wel fijn zouden zijn.

Ik zei het al in mijn filmpje, maar ik vond dat ik er toch maar eens aan moest geloven. Ik ontwijk zo vaak de lipsticks en aangezien ik zo’n beautyliefhebber ben vind ik eigenlijk gewoon dat ik ze maar moet leren dragen. Hoppa. Streng voor mezelf. Ik had al weleens eerder een minerale lipstick van E.L.F. in mijn bezit gehad en eigenlijk was ik dol op die kleur. Die is jammer genoeg gesneuveld door het warme weer, volledig gesmolten en onbruikbaar geworden. Dat was voor mij reden genoeg om eens wat nieuwe kleuren uit te proberen van dezelfde lijn.

‘Ripe Rose’ was de eerste kleur waar mijn oog op viel. Als ik dan lipstick draag, wil ik ook wel dat het een beetje een knalkleur is. Echt knallend is deze niet, maar opvallend is hij wel. Het is een classy, donkerrode kleur die je look gelijk een stuk meer vampy maakt. Ik ben niet zo vies van gewaagd, dus deze ging in het mandje.

Ik vind deze kleur ontzettend mooi. Ik stel hem me voor met een prachtige classy ooglook, compleet met glitters en een winged eyeliner. Misschien iets te gewaagd voor de meiden die meer van subtiel houden, maar voor mij ideaal. Ik wil jullie trouwens even meegeven dat dit soort kleuren bijna iedereen wel staan, dus mocht je twijfelen; gewoon eens proberen. Kies desnoods voor de eerste keer een lipstick van een heel goedkoop merk, mocht je het dan toch flut vinden dan is het wat minder zonde. Vaak moet je ook aan kleuren wennen! Als je mij deze lipstick 1,5 jaar geleden op had gesmeerd had ik mezelf uitgelachen.

Nee, dit is absoluut niet dezelfde lipstick, al lijken ze zo wel erg veel op elkaar. De tweede kleur die ik koos was ‘Rich Raspberry’, zoals de naam al zegt een donkerroze, frambozenkleurtje. Je snapt dat ik toen ik de lipsticks open draaide een beetje schrok, aangezien de kleuren ongelofelijk veel op elkaar leken, maar gelukkig valt dat op je lippen reuze mee.

Zoals je ziet is de lipstick namelijk compleet anders dan ‘Ripe Rose’. Ook bij deze kleur weer stel ik me voor dat hij het mooist is met dik aangezette eyeliner. Ik hou nou eenmaal van die combinatie, knalkleuren en eyeliner. Deze vind ik misschien ietsje minder bij me passen, maar alsnog ontzettend mooi en zeker goed te combineren in een dagelijkse look voor mij.

Aan de swatches valt ook wel te zien dat ik niet de meest ervaren lipstick-aanbrenger ben overigens.

 De Mineral Lipsticks zijn erg fijn in gebruik. Ze zijn creamy, bevatten veel pigment en overleven een drankje of twee. Wat wellicht interessant is voor de mensen die zich daarin interesseren; in deze lipsticks is geen gebruik gemaakt van parabenen en chemische kleurstoffen. De lipsticks kosten €5,- per stuk.

Kwasten koop ik niet enorm vaak, omdat ik eigenlijk al een tijd doe met mijn twee gecombineerde setten (een van BornPrettyStore en eentje van Zoeva), maar omdat ik al vaker lovende reviews had gelezen over de kwasten van E.L.F. besloot ik ook maar eens een aankoop te doen. Ik koos voor een gezichtskwast, een bufferkwast om precies te zijn. Deze kwasten zijn ideaal om vloeibare foundation of cream producten mee aan te brengen. Ik had al een stippling brush, wat in feite een beetje op hetzelfde neerkomt. Het enige verschil met de buffer kwast is dat daarbij de haren veel dichter op elkaar staan, waardoor de kwast veel steviger en compacter is.

Op alle foto’s waar mijn gezicht op staat in dit artikel is de foundation (of eigenlijk BB cream) aangebracht met deze kwast. Ik vond hem ontzettend fijn in gebruik, fijner dan mijn stippling brush, omdat de haren dus dichter op elkaar staan en het blenden hierdoor veel makkelijker gaat. Ook werkt deze sneller. Een nadeel van deze kwasten is dat je toch altijd wel meer product gebruikt dan je voorheen zou doen, omdat er altijd wat product tussen de haren verdwijnt. Zo gebruik ik normaal een pompje als ik het met mijn handen aanbreng en dat waren er nu twee met de kwast.

De buffer kwast kost €4,-.

Blushes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Het is sowieso mijn favoriete make-upproduct en ik heb in mijn stash alweer ruimte vrij moeten maken, omdat mijn blushes niet meer in het kastje pastten. Het was dan ook niet heel gek dat ik een blush wilde kopen. Deze studio blush zag er goed uit en de kleur die ik koos, ‘Candid Coral’, is de populairste kleur van deze collectie.

De blush heeft vanbinnen een spiegeltje zitten, wat ik altijd enorm praktisch vind. Als je dan onderweg bent en je make-up even doet of bijwerkt hoef je hier niet weer een extra spiegel bij te pakken. Geeft toch altijd dat beetje extra luxe.

‘Candid Coral’ is heel mooi, maar wel alles behalve koraal. Dit is gewoon een heerlijk peachy kleurtje voor elke dag. Misschien niet uiterst bijzonder, maar wel prachtig. Hij doet me denken aan ‘Rose Gold’ van Sleek, ook een hele bekende en populaire kleur. Peachy roze met gouden glitters, een geweldige combinatie.

De studio blush kost €4,-.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op lipstains. Ik hou er nou eenmaal niet van om me druk te moeten maken of mijn gloss of lipstick nog wel goed zit gedurende de dag en met een echt goede lipstain heb je dat gelukkig niet. Vandaar dat ik de lipstain van E.L.F. ook eens wilde proberen. Deze ziet er gewoon uit als een gloss. Ik kocht hem in de kleur ‘Red Carpet’.

E.L.F. dacht goed na over de verschillende keuzes die mensen kunnen maken. Zo kan je alleen de lipstain gebruiken voor een matte effect, maar als je meer van de shiny lippen bent, dan kan je er nog een gloss overheen aanbrengen. Ik zal de gloss niet of nauwelijks gebruiken, omdat ik juist gek ben op matte lippen, dus voor mij is het iets minder praktisch, maar voor de glossy mensen is dit natuurlijk ideaal. Een twee in een product!

‘Red Carpet’ komt zijn naam trouwens niet erg na, tenzij er gewoon een kleur die geschikt is voor de rode loper in het algemeen bedoeld wordt. Rood is ‘ie namelijk niet, terwijl dat er wel zo uitzag op de site en in de verpakking. Nee, deze kleur is echt knal en knalroze. Of ik dat erg vind? Alles behalve! Rood heb ik al genoeg en zo’n knalroze kleur is meer dan welkom in mijn collectie. Ik vind deze kleur echt heerlijk en ik hoef het denk ik al niet meer te zeggen, maar met eyeliner moet deze ook prachtig zijn.

De lipstain kost €4,-.

Enne, die nagellak dan? Helaas kan ik deze niet swatchen, omdat ik door de wat minder leuke momentjes mijn nagels weer compleet afgebeten heb en alsof dat al niet jammer genoeg was waren mijn nagelwielen ook nog eens op. Ik kan wel zeggen dat hij enorm fijn is in gebruik, dekt met twee laagjes en ziet er praktisch hetzelfde uit als in het potje. De nagellak kost €2,50.

Dit was mijn bestelling van E.L.F. en ik moet zeggen dat ik erg gelukkig ben met mijn nieuwe make-upjes. Neem eens een kijkje op de site van Eyes Lips Face, betalen kan gewoon met iDeal. Dit make-upmerk is niet te koop in de winkels. Het enige nadeel van deze webshop is dat de verzendkosten vrij hoog liggen, die zijn maar liefst 7 euro. Wellicht is het dus handig om met een vriendin of zelfs met meerderen te bestellen zodat je de kosten kan delen. Als julie echter heel enthousiast zijn en jullie komen op een bedrag boven de 75 euro uit, dan betalen jullie geen verzendkosten.

Heb jij al iets van Eyes Lips Face?

111 reacties

 • Antwoorden Mine 1 maart 2014 om 21:19

  Euh, ik heb de site bekeken en je moet inloggen om de verzendkosten te kunnen zien? weet jij zo uit je hoofd hoeveel te verzendkosten zijn ? ;c en btw, wat is fax ? en gsm, ? waarom moet je dat invullen gewoon telefoon nummer is toch ook genoeg,

 • Antwoorden Laura 10 augustus 2013 om 12:13

  Hey,
  Ik wil ook wat bestellen van E.L.F maar ik kan alleen USA en Canada als staat kiezen, hoe heb jullie dat gedaan?

  • Antwoorden Britt 2 januari 2014 om 10:55

   Nee, als je naar eueslipsface.nl gaat kom je op de nederlandse site, dat probleem had ik eerst ook.
   Groetjess

 • Antwoorden Make-upproducten van 2012 - Teskuh.nl 31 december 2012 om 06:01

  […] Review van dit product […]

 • Antwoorden Xuue 29 juli 2012 om 19:51

  Helloo teskee!!
  Ik wil een brush set kopen van elf, maar ik vraag me af of het van echte dierenhaar is? Het lijkt er niet op maar u never know..
  Grtz. Mij xxx

  • Antwoorden xxHairxBeautyxx 27 juni 2013 om 20:51

   Nee, ze testen niet op dieren, dan neem ik aan dat ze ook geen dierenhaar gebruiken.

 • Antwoorden [email protected] 14 juli 2012 om 12:58

  ik heb net ook iets van E.L.F besteld

 • Antwoorden kirsten 13 juli 2012 om 20:04

  Mooie producten!

 • Antwoorden Ester 11 juli 2012 om 22:38

  Leuke dingen heb je gekocht, die lipsticks staan je ook heel mooi!

 • Antwoorden Esther 7 juli 2012 om 15:03

  ik weet niet of het al gezegd is, maar je zegt dat zo’n lipstick €5,- kost. Volgens mij bedoel je $5,- want op de site van e.l.f zijn ze $5,- als je $5,- omrekend naar euro’s kom je uit op ongeveer €3,-. dat wilde ik alleen even zeggen. verder heb je me bijna helemaal overgehaald om ook HEEL veel te gaan shoppen bij e.l.f!!!!

  XXXX Esther

 • Antwoorden [email protected] 1 juli 2012 om 18:40

  Mooie producten vooral die lipstain

 • Antwoorden Tugce 1 juli 2012 om 17:59

  De producten van E.L.F. lijken op hele goede producten. Weet alleen niet of ik wel een bestelling ga plaatsten, door de hoge verzendkosten..

 • Antwoorden Teske-Fan 30 juni 2012 om 09:34

  hey,
  blijft die lipstain goed zitten?
  want ik wil er eigenlijk wel een proberen maar ik vind 13 euro een beetje te duur als ik niet eens weet of ik het wel een fijn product vind
  xoxo

 • Antwoorden Elise 28 juni 2012 om 19:46

  heb je ook twitter??
  trouwens, je site is top!

 • Antwoorden Evelien 28 juni 2012 om 14:36

  Hele mooie kleuren! :D

 • Antwoorden ibtissam 27 juni 2012 om 22:27

  die laatste staat je echt leuk

 • Antwoorden ineke 27 juni 2012 om 21:21

  ik heb een *highligter van elf ! (ik weet niet of *juist is geschreven haha ) ik heb hem gekregen van iemand met mijn verjaardag ! ik was er heel blij mee !!!

 • Antwoorden Sophie 27 juni 2012 om 20:00

  Mooie producten! Die lipstick heb je trouwens wel mooi aangebracht hoor! ;)
  Ik wil ook echt zo graag iets bij ELF bestellen! Ze hebben namelijk hele mooie producten!

 • Antwoorden Vera 27 juni 2012 om 19:46

  Ik gebruik sinds kort lipstains. Bij lipstick heb ik altijd het probleem dat het er de hele tijd af gaat en dat ik het weer moet bijwerken. Lipstains blijven veel langer zitten! Ik heb er eentje van catrice gekocht en ik ben er superblij mee!

 • Antwoorden mariska 27 juni 2012 om 17:35

  erg leuke leuke dingen besteld!
  vooral die nagelak en blush supper mooi!

  http://madebymariska.blogspot.nl/

 • Antwoorden Gerrianne 27 juni 2012 om 15:10

  De lipstick’s van ELF vindt ik echt geweldig! Ik heb zelf ook de Rich Rasperry en dat is echt mijn kleurtje. Draag hem zo met plezier! De eerste kleur die jij draagt, dat is gewoon echt jou kleurtje! Staat je geweldig!

 • Antwoorden Tedje 27 juni 2012 om 14:13

  Ik vind alle lipkleuren je prachtig staan!

 • Antwoorden Marijn 27 juni 2012 om 12:22

  Wat een mooie producten. Die lipsticks en lipstain zijn echt prachtig. Ik vind vooral de lipstain mooi. De kwast lijkt me ook erg fijn.

  xx

 • Antwoorden Isabel 27 juni 2012 om 12:03

  ik denk dat ik snel iets ga bestellen op eyeslipsface.com ! ik ben echt enthousiast geworden over die lipsticks ik ga er denk ik NU een bestellen ! hahahah wat zijn al die maanden van sparen goed geweest ik heb nu uggs gekocht van mijn eigen 20 euro per maand en ik kan nu lekker los gaan op de webshop van elf ! Bedankt voor de reviews erg handig

 • Antwoorden Rebecca 27 juni 2012 om 11:58

  ohhh die lipstain, i love it! En die Ripe Rose staat je heel goed! :)

 • Antwoorden teskuh_liehebber! 27 juni 2012 om 11:41

  wil je een shoplog maken in een video die van jou zijn altijd zo leuk,
  alvast bedankt!

 • Antwoorden LottedeJ 27 juni 2012 om 11:36

  Leuke bestelling! Ik vind de blushes van ELF ook heel fijn, Candid Coral heb ik zelf ook. En die lipsticks zijn mooi, zeg!

 • Antwoorden alexia 27 juni 2012 om 10:08

  Echt mooie producten, ik vind Elf sowieso wel mooi. Jammer genoeg mag ik niet online bestellen van mijn ouders.

 • Antwoorden ik weet geen nepnaam dus ik type maar gwn een zin. 26 juni 2012 om 23:42

  haha tfak zeuren jullie over haar nagellak, allemaal geweldige dingen laten zien en dan moeten jullie per se die nagellak zien. Jullie zijn echt brilsmurfen he, zoek t gwn op op google en bekijk een mooie swatch als je er wakker van ligt.

 • Antwoorden Esther - Blosh Time 26 juni 2012 om 23:16

  Ik vind de lipstain op de foto wel rood lijken hoor! Prachtig! Allemaal mooie producten trouwens.

 • Antwoorden Riz 26 juni 2012 om 23:15

  mooie kleuren…ik hou er van…
  helaas staat er op mijn lijstje GEEN MAKE-UP & NAGELLAK kopen… iets te veel gedaan de afgelopen tijd….ben ook zo blij nu met de etos nagellak actie….

 • Antwoorden Oumaima 26 juni 2012 om 22:06

  Wauw die lipgloss is echt mooi!<3, en staat je ook Super goed!

 • Antwoorden Miranda 26 juni 2012 om 21:53

  Wat een mooie producten, ik wil ook nog een keer wat kopen van Elf.;D

 • Antwoorden Lady L 26 juni 2012 om 20:59

  Ik heb die buffer kwast nu al 2 jaar, en hij ziet er nog steeds goed uit. Zijn goede werking heeft die ook nog niet verloren. Zeker een re-buy! x

 • Antwoorden Jana 26 juni 2012 om 20:43

  Die lipsticks zijn mooi! :D x

 • Antwoorden Safannah 26 juni 2012 om 20:36

  Die mineral lipsticks lijken me wel fijn.

 • Antwoorden daydreamers 26 juni 2012 om 20:18

  Die lipsticks en blush zijn zo mooi!

 • Antwoorden kirsten 26 juni 2012 om 20:16

  die 2de lipstick en die lipstain staan je supermooi!

 • Antwoorden Chantal 26 juni 2012 om 20:11

  Zelf heb ik best een aantal producten van Eyes Lips Face (lipstick, kwasten, blush, nagelriemolie, oogschaduw) en ik ben er over het algemeen heel tevreden over!

 • Antwoorden Lisanne 26 juni 2012 om 19:59

  Wauw echt mooie dingen heb je besteld! Ik ben best wel enthousiast dus ik ga zeker kijken op de site =)

 • Antwoorden Cindy 26 juni 2012 om 19:27

  De lippenstift staat je echt heel erg mooi!

 • Antwoorden larissa 26 juni 2012 om 19:19

  De kwast lijkt me erg handig en fijn werken. De blush is supermooi!
  Maar die red carpet lipstain? ik vind hem wel rood? :$

 • Antwoorden Xan 26 juni 2012 om 19:06

  Wat een leuke producten. De lipsticks zijn echt mooi en staan je goed. Vooral de Ripe Rose. De Red Carpet is ook stunning.

 • Antwoorden Nathalie 26 juni 2012 om 18:45

  Ik vind je product foto’s echt steeds beter worden!

 • Antwoorden Krabbelpoot 26 juni 2012 om 18:43

  Hele leuke dingen! Die lipsticks zijn echt superleuk!

 • Antwoorden Daniëlle 26 juni 2012 om 18:42

  De lipsticks staan je prachtig!

 • Antwoorden Mathilde 26 juni 2012 om 18:26

  superleuke dingen allemaal =d

 • Antwoorden Maxi 26 juni 2012 om 18:23

  die lipstain! <3

 • Antwoorden Maya 26 juni 2012 om 18:11

  jij bent supermooi!

 • Antwoorden Amanda 26 juni 2012 om 18:03

  Rich Raspberry heb ik ook, vind het zo’n mooie kleur!

 • Antwoorden Sarah 26 juni 2012 om 17:42

  wauw die Red Carpet staat je echt super mooi

 • Antwoorden Anna 26 juni 2012 om 17:21

  Ik heb ook de kwast, echt heel fijn is ie!

 • Antwoorden Lauretta 26 juni 2012 om 17:17

  Je kan ook iemand zoeken die de nagellak voor je wilt swatchen! Hoef jij je niet meer druk daarover te maken :)

  • Antwoorden Elize-Thebigguide 26 juni 2012 om 18:01

   Dat lijkt mij een super goed idee!

   • Antwoorden Teske 26 juni 2012 om 18:15

    Als ik lakjes voor mezelf koop, wat meestal het geval is, lijkt me dat nogal onhandig, aangezien ze dan heen en weer gestuurd moeten worden. En ik wil juist m’n nagellakskills verbeteren, dat ze nou allemaal afgebeten zijn door de stress is een ander verhaal.

    • Antwoorden Christine 26 juni 2012 om 21:06

     Tijdens het lezen kwam er iets bij me op, maar verbeter me als dat wel een heel domme tip is.. Je zegt dat je nagelwielen op waren.. Je kan echter toch ook die nagels op zo’n wiel weer schoonmaken met nagellakremover en hergebruiken?? Of ben ik nu echt heel dom…

     • Sammy 26 juni 2012 om 21:38

      Dat heb ik een keer geprobeerd! daar verpest je echt je nagelwielen mee, bij mij bleven de watjes eraan vastzitten en werd het plastic helemaal dof en ruw echt vaag..

    • Antwoorden Viev 26 juni 2012 om 22:32

     of je gebruikt je zus haar nagels, of je moeders, of je broers?? haha

     nee k vind het niet erg! juist leuk dat jij je eigen nagels lakt!
     mooie spulletjes, vooral de lipproducten.. ik krijg helemaal kriebels om ook weer te gaan expirimenteren!
     xxx

 • Antwoorden lies 26 juni 2012 om 17:12

  mooie kleur lipsticks!!

 • Antwoorden Denize 26 juni 2012 om 16:59

  De lipstain vind ik echt supermooi!

 • Antwoorden Larissa 26 juni 2012 om 16:41

  Leuke inkopen teske!
  Ik denk dat ik binnekort ook maar wat bij ELF ga bestellen.
  Mooie lipsticks! xx

 • Antwoorden AnnaSophia 26 juni 2012 om 16:38

  Die eerste lipstick! Classy!

 • Antwoorden Charile 26 juni 2012 om 16:13

  Super mooie aankopen!

 • Antwoorden Nadine 26 juni 2012 om 16:06

  Zijn super mooi! :D

 • Antwoorden xElegance 26 juni 2012 om 16:05

  Mooie producten! Die rode lipstain is echt mooi.

 • Antwoorden Brechtje 26 juni 2012 om 16:01

  Leuke bestelling! Ik wil binnenkort ook een bestelling plaatsen bij ELF, maar dan met wat vriendinnen samen, vanwege die verzendkosten dus. Die eerste lipstick is echt prachtig! Ik ben ook wel benieuwd naar de 1 euro lijn lipsticks, ik ga even een kijkje nemen op de site van ELF. :)

 • Antwoorden Keziah 26 juni 2012 om 15:59

  Wat een mooi budget merk. Ga zeker op de site kijken. Maar ik wil toch liever iets van tevoren uitproberen.

  amsterdamfashionplaza.blogspot.nl

 • Antwoorden Esra 26 juni 2012 om 15:40

  Wauw, die lipstain is echt heel mooi en staat je echt heel goed!

 • Antwoorden Sanne 26 juni 2012 om 15:15

  Ik kan zelf niet internetbankieren en ook vind ik de verzendkosten wat hoog, maar als ik er toch een keertje aan ga geloven gaat zeker weten die blush in mijn winkelwagentje!

 • Antwoorden Noortje 26 juni 2012 om 15:07

  Leuk,echt heel mooi die kleuren en het ziet er lux uit !

 • Antwoorden daydreamers 26 juni 2012 om 14:50

  Leuke koopjes! Vooral die lipstics en lipgloss.
  Liefs,

 • Antwoorden Cherel 26 juni 2012 om 14:36

  Mooie producten!

 • Antwoorden Wendy 26 juni 2012 om 14:24

  Leuke spulletjes! Ik denk dat ik binnenkort ook maar een keer wat ga bestellen.

 • Antwoorden Jessica 26 juni 2012 om 14:13

  Supermooie producten!

 • Antwoorden Fien 26 juni 2012 om 13:54

  Mooie producten, ik wil zo graag daar een keer bestellen, maar ik kan niet online bankieren. Een vriendin van mij wel, dus ik ga een keer met haar samen bestellen denk ik (:
  Liefs

 • Antwoorden Marlou 26 juni 2012 om 13:28

  Leuk hoor, mij staat rode lippenstift jammer genoeg echt nooit, ik zie er daarmee altijd uit als een clown. dus voor mij zijn de wat minder opvallende kleurtjes wat meer geschikt :) xx

 • Antwoorden Rosalie 26 juni 2012 om 13:20

  Mooie spulletjes! :) Vooral die lipstick is een erg mooie kleur. :)

 • Antwoorden beautybysandra 26 juni 2012 om 13:11

  wat een leuke producten, die blush vind ik echt prachtig!

 • Antwoorden Manouk 26 juni 2012 om 13:07

  De Powder Brush is echt ge-wel-dig, ik gebruik hem elke dag weer! En die blush is prachtig. Denk dat die mooi zal staan op mijn huidskleur. Misschien toch maar weer wat bestellen dan… X

 • Antwoorden pamela 26 juni 2012 om 13:05

  morgen komt als het goed is mijn pakketje aan :) met onder andere de buffer brush :D

 • Antwoorden Sylvia 26 juni 2012 om 13:02

  Wow, ripe rose is wel heel erg mooi! Die kleur…….love it
  Prima prijs, maar die verzendkosten zijn over the top en da’s natuurlijk jammer. Als ze hier wat aan doen, dan zal ik zeker gaan bestellen. Mooie foto’s trouwens!

 • Antwoorden Veerle 26 juni 2012 om 13:01

  Maar die lipstain is toch niet echt knalroze, maar hij is wel mooi hoor x

 • Antwoorden EdithRebecca 26 juni 2012 om 12:58

  waauw mooie producten ziet er mooi uit voor die prijsjes!

 • Antwoorden Jody 26 juni 2012 om 12:56

  Wauw die lipsticks staan je echt prachtig! Leuke producten heb je gekocht.

 • Antwoorden Niki 26 juni 2012 om 12:43

  Super leuke producten!
  En ook nog betaalbaar!

 • Antwoorden Femke 26 juni 2012 om 12:42

  Mooie spulletjes! Die blush vind ik echt gaaf, een leuk kleurtje!;)

 • Antwoorden Sara 26 juni 2012 om 12:36

  Wauw, die lipstain staat je zo ontzettend goed!
  De borstel en nagellak heb ik ook en ben er zeer tevreden over. Die blush staat nog op mijn verlanglijstje :)

 • Antwoorden Lisanne 26 juni 2012 om 12:28

  Leuke producten, voor die lipsticks moet ik ook eens gaan kijken.

 • Antwoorden kim 26 juni 2012 om 12:24

  wauwww die lipstain die wil ik hebben ik zit al zo lang te kijken op elf maar ik mag niks bestellen van me zelf want zit in een no buy zou je daar misschien tips over willen geven:
  hoe hou je een no buy vol ?

  x

 • Antwoorden Eline 26 juni 2012 om 12:18

  Die lipproducten zien er prachtig uit! En die blush is ook al zo mooi. Ik word gelijk hebberig!

 • Antwoorden Hennie 26 juni 2012 om 12:17

  Mooie producten en ook mooie prijsjes! Lekker budget en toch een goede kwaliteit.
  Inderdaad jammer van die hoge verzendkosten, maar ja, dan moet je maar wat meer bestellen ;-), dan valt het wel weer mee.

 • Antwoorden Thérèse 26 juni 2012 om 12:14

  wow wat een mooie spulletjes, daar wordt je toch hebberig van of ligt dat aan mij?!

 • Antwoorden lisanneleeft 26 juni 2012 om 12:12

  Wel gek dat zo veel kleuren anders zijn dan je dacht. Vind de lipsticks erg mooi bij je staan! En die blush ook… die wil ik ook :p

 • Antwoorden Marjolein 26 juni 2012 om 12:11

  Die lipsticks staann je echt prachtig!

 • Antwoorden Marjolein 26 juni 2012 om 12:10

  Hele leuke aankopen, de lipsticks staan je super goed! Ik heb zelf ook die kwast, gebruik hem eigenlijk altijd wel. Werkt fijn!

 • Antwoorden Lifesplash 26 juni 2012 om 12:08

  Ik heb pas een winactie gewonnen dus komt er binnenkort wat van ELF bij me binnen! Het klinkt allemaal echt goed. Ik vind die lipsticks heel mooi, rood staat je sowieso geweldig. Heb ik volgens mij wel s gezegd haha. Ik word nu echt benieuwd naar hoe mijn bestelling word, whii can’t wait!

 • Antwoorden sophie k 26 juni 2012 om 12:03

  Mooi! echt die lippenstiften staan je prachtig!

 • Antwoorden samyra 26 juni 2012 om 12:03

  allemaal super leuk ! ik vind de lipsticks echt mooi, maar ik durf daar niet echt mee te lopen haha.

  xxx

 • Antwoorden Michelle 26 juni 2012 om 12:02

  Ik heb een foutje gevonden: in het lipstain stukje staat ‘bedoelt’, dat moet ‘bedoeld’ zijn!

  En verder: leuk artikeltje! Ik heb al een paar keer op de site van E.L.F. rondgekeken, maar de verzendkosten houden me toch een beetje tegen helaas!

  • Antwoorden Teske 26 juni 2012 om 12:14

   Thanks voor ’t melden!

 • Antwoorden Lisa 26 juni 2012 om 12:01

  De verzondkosten houden mij altijd tegen :(. Ik heb ook rich raspberry, dat is echt mijn eigen lipkleur maar dan net iets beter.

 • Antwoorden Roosje 26 juni 2012 om 11:59

  Nee ik heb nog niks van E.L.F. Ik ga zeker eens kijken, want volgens mij zitten er goede producten bij

 • Antwoorden Arianne 26 juni 2012 om 11:53

  Heel mooi allemaal! Ik ga ook eens kijken op ELF of er iets voor mij tussen zit.

 • Antwoorden Sara 26 juni 2012 om 11:52

  Leuk! ik vind vooral die lippenstiften super mooi, ik denk dat ik ook maar eens een keertje lippenstiften bij e.l.f. ga kopen.
  xx♥

 • Antwoorden Resy 26 juni 2012 om 11:45

  Het zijn mooie producten! De lipstick kleuren staan je erg goed en de blush ziet er ook erg mooi uit

 • Antwoorden Titia 26 juni 2012 om 11:44

  hey,
  vet mooie lippenstiften

  XxX Titia

 • Antwoorden Martha. 26 juni 2012 om 11:42

  Oeeh, mooie lipsticks en die lipstain is echt super! Ik denk dat ik gauw maar eens een bestelling ga doen.

 • Antwoorden femketje 26 juni 2012 om 11:42

  leuke aankopen :D de blush ziet er goed uit!

 • Antwoorden Anne Polman 26 juni 2012 om 11:42

  waaaauuuwww mooie lipsticks en lipgloss ik vind die 1ste echt het mooiste hoor Teske!

 • Antwoorden Laura 26 juni 2012 om 11:40

  Leuk!

 • Reageer