Grote schoonmaak in mijn kledingkast

25 februari 2012

De laatjes puilden uit, planken waren overvol en op een gegeven moment konden mijn kastdeuren niet meer dicht. Dat vroeg om een grote schoonmaak in het kledingkast, want aangezien dat alweer langer dan een jaar was geleden, was dat ook echt wel nodig. Ik ben meedogenloos geweest, heb shirtjes waarbij ik twijfelde direct op een hoop gepleurd en heb zo mijn kast een stuk netter kunnen maken. Ik maakte even wat foto’s, omdat ik het leuk vond om het met jullie te delen.

 

Dit was mijn kledingkast voordat ik hem ging uitzoeken. Niet de allernetste, vast ook niet de allervolste, maar een ding was duidelijk. Er was een grote schoonmaak nodig. Aangezien ik op het moment alles in mijn kamer aan het opruimen en uitzoeken ben nam ik ook mijn kledingkast mee en zo achteraf ben ik daar erg blij mee.

Wat ik vooral heb weggedaan is kleding die ik bewaarde ‘omdat ze misschien nog eens van pas kwamen’. Dat waren met name oude, lelijke shirts die ik voorheen wilde bewaren voor als ik een keertje iets aanmoest wat vies mocht worden, of als er eens iets bijzat wat hoorde bij een thema of verkleedfeest. Die gedachte heb ik nu uit mijn hoofd gezet, want op deze manier bewaar je natuurlijk ontzéttend veel dingen waar je echt helemaal niks mee doet en dat is gewoon zonde van je ruimte. Allemaal in de zak dus!

Wat ik ook héél veel heb weggedaan is ondergoed. Oude, versleten onderbroeken en flubberige BH’tjes die anders toch maar een beetje op de bodem van mijn BH-mandje liggen. Als je dan alles op een hoop hebt liggen zie je pas hoeveel zooi je hebt.

Je kledingkast uitruimen is ook grappig, want je komt af en toe dingen tegen waar ik wel erg om moet lachen.

Deze barbie bijvoorbeeld, die gezellig in mijn sokkenla lag te chillen. Say what?

Ook dit shirt uit mijn Jonas Brothers fangirl tijd riep heel veel herinneringen op, en bij deze kon ik het dan ook niet over mijn hart verkrijgen om hem weg te doen. Deze ligt dus fijn bij mijn pyjamashirts. Voorwerpen met herinneringen eraan blijf ik moeilijk vinden, die kan ik echt niet zomaar weggooien.

Uiteindelijk bleef dit zooitje over, vier volle plastic tassen welteverstaan. Mocht je je afvragen waar dit allemaal heengaat, dit gooi ik natuurlijk niet zomaar in de afvalbak. Mijn moeder heeft een adresje waar ze oude kleding brengt wat dan vervolgens naar een goed doel gaat, vaak naar mensen in arme landen die zelf geen fatsoenlijke of helemaal geen kleding hebben.

En dit is hoe mijn kledingkast er na afloop uitzag. Veel beter toch? Zo heb ik weer wat meer overzicht en prop ik niet uit wanhoop alles een beetje in elkaar waardoor ik niks meer terug kan vinden als ik haast heb. Ook hangen nu veel meer dingen, waaronder wat meer blousjes en vesten, zodat die ook wat netter blijven.

Nog even een goede voor en na foto voor het beeld, zodat je het verschil goed ziet. Ik vind het netjes genoeg.

Wát een werk was dit, maar wel erg fijn om nu alles opgeruimd te hebben. Nu begin ik aan mijn bureau en make-upkastjes. Houden jullie ook weleens zo’n grote schoonmaak? Doe je makkelijk dingen weg, of ligt er nog kleding van een jaar of 5 geleden in jouw kast te verdoezelen?

 

113 reacties

 • Antwoorden juliette 17 maart 2012 om 20:43

  ik heb gister ook mn kamer opgeruimt,
  nou ja…. ik mijn kamer en mn moeder mn kleding kast
  wel ging ik de dag daarna ging ik wel weer naar de stad haha,
  alleen had ik daar alleen maar 2 basic hempjes, een schoudert-shirt en een roos voor in je haar of als speld op je kleding…………….

 • Antwoorden marina 11 maart 2012 om 14:46

  Wat een drama he zo’n grote opruiming! Zoveel kleding stukken een mens verzameld tis ongeloofelijk!

 • Antwoorden kirsten 3 maart 2012 om 16:24

  Heb ik laatst ook gedaan ;D

 • Antwoorden Dilan 3 maart 2012 om 13:28

  wat me gelijk opvalt is dat je weinig kleur in je kast hebt hangen! Ziet er verder wel heel netjes uit!

 • Antwoorden Andrea* 29 februari 2012 om 22:33

  Als ik dit ga doen blijft er bijna niks meer over denk ik. xd
  Ik heb eigenlijk super weinig kleren. xd

 • Antwoorden Marieke 28 februari 2012 om 10:16

  Hahaha, een barbie in je sokkenla? Dan moet het lang geleden zijn dat je hem hebt opgeruimd :) Maar ziet er veel netter uit nu!

 • Antwoorden Kim 27 februari 2012 om 14:25

  Kom je ook eens een keer bij mij langs om mijn kledingkast opteruimen ;) Erg nodig bij mij XD

 • Antwoorden Rachel 27 februari 2012 om 10:59

  Hee teske !
  Kan jij mij alstjebliefd vertellen waar de forever21 in NL zit?
  Dat zit toch sinds kort in NL of zit ik fout?

  Groetjes,
  Rachell ‘

  • Antwoorden Teske 27 februari 2012 om 11:07

   Voor hoever ik weet zit er alleen een in België :)

 • Antwoorden Zonne 27 februari 2012 om 07:45

  Leuk om te zien maar ik kan echt niks weg doen!!

  zelfs mijn oude knikkers niet!!

 • Antwoorden Ester 26 februari 2012 om 23:52

  Wow! Je bent goed aan het opruimen geweest! Ik doe dat zelf ook eens in de zoveel tijd, meestal 2 keer per jaar ofzo. En dan vraag ik me nog af hoe het komt dat mijn kledingkast nog steeds vol is (maar dan wel weer opgeruimd)

 • Antwoorden Layla 26 februari 2012 om 21:44

  Leuke kussens trouwens met die bloemetjes!

 • Antwoorden Fleur 26 februari 2012 om 20:53

  Dat gele mandje waar jij je sokken indoet heb ik ook en gebruik ik ook voor mijn lange sokken (heb een klei nere roze voor enkelsokjes).

 • Antwoorden Inga 26 februari 2012 om 19:45

  Grappig, Ik ben een beetje een opruimfreak maar moet dit toch weer eens gaan doen.

 • Antwoorden Nina 26 februari 2012 om 17:51

  Wow, netjes!

  Ik hou altijd een grote schoonmaak als het weer warmer / kouder wordt, omdat ik dan natuurlijk hele andere kleding aan moet / kan.

 • Antwoorden Maxi 26 februari 2012 om 17:40

  Ziet er goed uit! Ik vind het meestal wel leuk om het weer netjes te maken in mijn kast. Alleen een vreselijke valkuil dat ik gewoon geen dingen kan weg doen… Ik heb nu een klein apart stapeltje met dingen die ik eigenlijk niet meer draag maar vást nog wel eens van pas komt…… (???)

 • Antwoorden ellen 26 februari 2012 om 17:16

  Ziet er netjes uit! Ik kan ook heel moeilijk kleding weg doen, met precies dezelfde gedachte dat ik het nog ooit nodig zal hebben!

 • Antwoorden Shirley 26 februari 2012 om 16:47

  Haha ziet er wel beter uit ja

 • Antwoorden Mariette 26 februari 2012 om 16:46

  Wat een verbetering zeg! Ik heb twee kledingkasten in twee verschillende kamers omdat mijn ouders gescheiden zijn dus ik heb dat probleem niet (meer).

  Liefs, Mariette

 • Antwoorden Myrthe 26 februari 2012 om 14:38

  Ahw ja heerlukkkkk mooi schoon!

 • Antwoorden samira 26 februari 2012 om 14:25

  Mijn moeder heeft een absolute hekel aan vuile kamers en zeker kledingkasten! Ik zou elke dag te horen krijgen dat ik m’n kamer moet opruimen, maar dat gebeurd niet vaak. Ik ben een georganiseerd persoon soms te, en heb een hekel aan stof en vuil.. etc mijn vrienden verklaren me gek als ze m’n kamer binnen komen :)

 • Antwoorden romy 26 februari 2012 om 12:25

  die barbie had ik ook en ook in die kleren omg en ja er liggen te kleine kleren in mijn kast of ik groei te snel nu (ben 12) of mijn moeder wast ze te heet

 • Antwoorden elize 26 februari 2012 om 12:13

  Ik vind het altijd leuk om te zien hoe andere hun kledingkast eruitziet :)
  Wil je nog een keer een stash filmpje maken?
  xx

 • Antwoorden kaylee 26 februari 2012 om 10:06

  Als ik het resultaat zie, krijg ik zin om het ook te gaan doen haha!
  Ik vind dat echt altijd een heerlijk gevoel als je alles hebt opgeruimd. :)

 • Antwoorden Julia 26 februari 2012 om 10:02

  Haha, dat Jonas shirt heb ik ook! (:
  @Maartje gaa ik ook binnenkort doen !
  Mooie eindresultaat.

 • Antwoorden deijsprinses 26 februari 2012 om 09:36

  Ik ga ieder half jaar een grote kuis maar heb het soms wel moeilijk om dat ene ding weg te gooien. Meestal is het versleten en niet draagbaar meer maar de emotionele waarde… :p

 • Antwoorden HollandaBeauty 26 februari 2012 om 09:09

  Heerlijk hé na afloop heb je dan zo’n fijn gevoel maar ik blijf ook maar uitstellen elke denk ik ach doe ik ooit nog wel aan of als ik afval etc.. Maar goede tip ga ook maar weer eens puinruimen

 • Antwoorden Marieke 25 februari 2012 om 23:52

  Scheelt een hoop!

 • Antwoorden Maartje 25 februari 2012 om 23:27

  Beter man! Ik heb laatst van kamer geruild met sis’ en toen mn kleding opgeruimd! Wat je idd allemaal wel niet tegenkomt hihi.

 • Antwoorden Nannick 25 februari 2012 om 23:16

  Een stuk netter hihi ;) Ik doe dat altijd in vakantie’s, gewoon alles weer helemaal netjes!

 • Antwoorden aybike 25 februari 2012 om 23:15

  omg ik werd gek asl ik zon kast had omg maar wel een mooie eindresultaat

 • Antwoorden Zusjes in Paradijs 25 februari 2012 om 22:34

  Wat grappig, hier heb ik afgelopen week ook een blogpost over gemaakt! Haha en dat die barbie daar lag, vet random :P

 • Antwoorden Ariane 25 februari 2012 om 22:07

  Haha, die barbie. Ik heb laatst ook mijn kledingkast opgeruimd, het is echt goed om te doen!

 • Antwoorden Cindy 25 februari 2012 om 21:58

  Die barbie in je kast is echt hilarisch! ;D

 • Antwoorden Anne 25 februari 2012 om 21:03

  Ik ga in de vakantie ook alles ordenen! Mijn kledingkast is ook een regelrechte ramp! Alles ligt door elkaar, de hempjes bij de lange shirts etc. Omdat mijn moeder hem inruimt (A) Ik ga het toch maar zelf doen. Ook is mijn kamer een grote troep. Goed gedaan Teske, heb je misschien wat tips want het duurt bij mij altijd zo lang voordat ik het opgeruimt hebt en hoelang deed jij erover?
  xx

 • Antwoorden Chantal 25 februari 2012 om 21:01

  Je hebt lekker opgeruimd, dat is zo af en toe echt nodig!

 • Antwoorden Jana 25 februari 2012 om 20:42

  Kleding die ik niet meer draag wil ik altijd weg doen (naar mijn nichtjes) maar bij veel dingen is het juist mijn moeder die zegt, hou het toch bij, het kan OOIT eens van pas komen :)
  NIET DUS! :D
  xx Jana

 • Antwoorden sabine 25 februari 2012 om 20:35

  Die barbie is echt leuk. :D
  kan je misschien een keer een kledingkasttour maken?
  want als ik zo naar jou kleding kijk, ziet het er superleuk uit! :D
  xxx love je site

 • Antwoorden jana 25 februari 2012 om 20:32

  Ziet er beter uit :D Ik kuis mijn kledingkast optijd uit :D xx

 • Antwoorden Charile 25 februari 2012 om 20:31

  Ziet er veel beter uit ;)

 • Antwoorden Germa 25 februari 2012 om 20:26

  Oh men…. Nu krijg ik nog meer presure om mn kast op te ruimen. haha Ik loop al 2 weken met het gedachten “Morgen moet ik echt m’n kast opruimen!” Haha morgen toch maar echt even gaan doen dan. Het is altijd zo veel werk, maar het geeft wel een voldoening om dan de dag erna je kleding te pakken uit een nette kast.

 • Antwoorden Resy 25 februari 2012 om 20:22

  Wow wat een verschil!
  Misschien is het een goed idee als ik mijn kledingkast ook eens uitzoek

 • Antwoorden Dionne 25 februari 2012 om 20:00

  Mag ik eerlijk zeggen dat jij wel weinig kleur in je kast hebt? Ik vind dit altijd zo vreemd omdat mijn kleding kast een ontplofte snoepwinkel is af en toe haha, maar ik hou gewoon van mix ’n matchen. Daarom viel mij dat dus meteen op! Die barbie is trouwens wel echt heel tof! en zo’n schoonmaak doe ik ook een keer in de 3 maanden, maar meestal gaat de helft dan naar mijn zusje HAHAHA!

 • Antwoorden Zahra 25 februari 2012 om 19:58

  haha, ik wou dat mijn kledingkast zo vol was!

 • Antwoorden Leonie k 25 februari 2012 om 19:49

  Ja dat herken ik heel erg!
  ik moest trouwens wel kei hard lachen om die random barbie :P

 • Antwoorden amanda 25 februari 2012 om 19:42

  Ziet er een stuk netter uit, ik moet ook nodig mijn kleding uitzoeken (zie er zo tegen op haha)

 • Antwoorden danielle 25 februari 2012 om 19:41

  ziet er goed uit!! vond het wel een mooi srukje dat he op schrijft dat het voor een goed doel is mensen in arme landen! mijn vader is vrachtwagen chauffeur en die haalt ook in heel nl kleding op voor mensen in arme landen (zending over grenzen) misschien is het wel het zelfde….?? verder erg leuk sitw ga zo door!! groetjes Danielle

 • Antwoorden Eva 25 februari 2012 om 19:39

  omg omg omg omg maar wat is die zak daar onder?!?!?!?!

 • Antwoorden Lois 25 februari 2012 om 19:37

  Ziet er goed uit. (:
  Ik doe het denk ik zo 1 keer per jaar en heb er de grootste hekel aan, maar goed; het resultaat is wel altijd fijn. Het grootste probleem zit hem inderdaad in de ‘dit komt nog van pas-kleding’, zo lastig weg te doen! Uiteindelijk trek ik het toch nooit meer aan en bij de volgende opruimbeurt denk ik dan dat ik het veel beter aan een goed doel kan geven.

 • Antwoorden Marjorie 25 februari 2012 om 19:31

  Ik vind het ook erg moeilijk om spullen weg te doen die me aan vroeger doen denken, dus je bent niet de enige wat dat betreft.

 • Antwoorden Manon 25 februari 2012 om 19:21

  ik heb nu vakantie dus ik ga volgende week mn kamer uitmesten, vind ik heerlijk om te doen! :D

 • Antwoorden Lena 25 februari 2012 om 19:19

  Toevallig! Gister ben ik een hele middag bezig geweest om heel mijn kledingkast op te ruimen, want ook bij mij was het dringend nodig! Nu is het zóveel netter! Ook heb ik mijn bureau opgeruimd, laatjes enzo.

 • Antwoorden henrieke 25 februari 2012 om 19:17

  Vet netjes. :3
  Ik heb het laatst ook nog gedaan en echt ik had nog kleren van maat 140/150 of zo. Dat is van meer dan 3 jaar geleden of zo. Dus bij mij was het ook echt nodig.
  Wij brengen onze oude kleren ook altijd naar zo’n familie toe.

 • Antwoorden Floor Daasvand 25 februari 2012 om 19:06

  Ik mest meestal 2x per jaar mijn kledingzooi uit :3
  en dan kom ik soms echt dingen tegen die ik dan al tijden niet meer heb gedragen, echt grappig!

 • Antwoorden Jessica 25 februari 2012 om 18:56

  Ik heb keiveel kleding, maar ik draag alles zowat wel, althans, er zitten geen kleren tussen ´omdat ik ze ooit nog draag´

  je shirts netjes opvouwen maakt ook al een wezenlijk verschil! haha. goed dat je je kleren niet zomaar weggooit btw:)

 • Antwoorden Rowan 25 februari 2012 om 18:55

  Ziet er goed uit! Ik moest erg lachen om die Barbie haha.

 • Antwoorden Katja 25 februari 2012 om 18:36

  Het ziet er goed uit Teske!

 • Antwoorden Vera 25 februari 2012 om 18:33

  Het ziet er weer hartstikke netjes uit zeg! Ik moet dat ook binnenkort maar weer eens een keer gaan doen denk ik ;)

 • Antwoorden astridje 25 februari 2012 om 18:33

  1 keer in het jaar neem ik heel mijn kamer onderhanden (meestal de eerste week van de zomer vakantie) zo blijft er niet te veel ‘rommel’ rondslingeren xx Astridj

 • Antwoorden AnouschAttack 25 februari 2012 om 18:20

  ik heb een boodschappentas bij mij kledingkast staan. Als ik iets tegenkom wat ik lang niet aan heb gehad gooi ik het gelijk in de tas. Of als het niet lekker zit. Mijn make-up tafel mag ik wel wat vaker op ruimen ;)

 • Antwoorden Nicky 25 februari 2012 om 18:18

  Goed van je !

  Ik zou het eigenlijk ook moeten doen, maar gelukkig heb ik een gigantische kast, dus daar kan ik wel massas aan kleding kwijt ! =D

 • Antwoorden Jenn. 25 februari 2012 om 17:53

  Ik heb vorige vakantie mijn kast opgeruimd, toen alles eenmaal af was voelde het super fijn en opgeruimd!
  Mijn kast had weer zoveel ruimte over, ik kreeg gelijk kriebels om te gaan shoppen haha. :)

 • Antwoorden Jolien 25 februari 2012 om 17:50

  Hihi, leuk om te zien! Ik heb zelf ook vaak moeite om dingen weg te doen.

 • Antwoorden Céline 25 februari 2012 om 17:27

  Ik heb die van mij ook pas opgeruimd en kwam ook heel veel dingen tegen die ik eigenlijk bewaard had voor wat als ik het nog een keertje aan wil. Allemaal weggedaan en idd ik kwam ook heel veel shirtjes tegen waar ik echt geen afscheid van kon doen dus die liggen nu in een doos op zolder.

 • Antwoorden Paula/Silencer 25 februari 2012 om 17:24

  Heb het ook pas gedaan, wat voelt dat lekker hé?

 • Antwoorden LottedeJ 25 februari 2012 om 17:17

  Dat ziet er een stuk beter uit! Eens in de zoveel tijd mest ik ook mijn hele kledingkast uit. Ik ben net als jij een enorme rommelkont (haha, sorry maar dat ben je echt!) en ik denk ook bij alles dat het ooit nog wel van pas zal komen.

 • Antwoorden Lizzy 25 februari 2012 om 17:16

  Ziet er prachtig opgeruimd uit! Wat een verschil. Goed gedaan Teske. :)

  Mijn kast ziet er redelijk netjes uit. Nog niet toe aan een grote opruiming.

 • Antwoorden Leonie 25 februari 2012 om 17:10

  Mijn kast ziet er ook altijd zo rommelig uit, ik moet hem ook weer eens opruimen, maar ik vind het zo rot klusje! hahah.. Leuk artikel!

 • Antwoorden Sofie 25 februari 2012 om 17:08

  Ik hield onlangs ook grote schoonmaak in m’n kleerkast. Ik heb echt 5 of 6 zakken weggegeven :s Ik heb zo’n schap in mn kast voor de ‘twijfelgevallen’. Wanneer ik die binnen het jaar niet gedragen heb, moet ik ze weggooien :)

 • Antwoorden eline 25 februari 2012 om 17:08

  ‘die gezellig in mijn sokkenla lag te chillen’. hahahaha! het lijkt me leuk als je ook een artikeltje maakt van je hele kamer voor en na? misschien een leuk ideetje?

  • Antwoorden Teske 25 februari 2012 om 17:40

   Had ik willen doen, maar bedacht ik me pas toen ik halverwege was. Heb dus geen foto’s van hoe het ervoor uitzag helaas.

   • Antwoorden Nicky 25 februari 2012 om 21:33

    hoe lang blijft je kamer dan schoon en netjes ?
    bij mij is dat altijd maar 2 of 3 dagen het geval..
    dus er is altijd een moment om opnieuw te beginnen ! =D

 • Antwoorden Brechtje 25 februari 2012 om 16:39

  Netjes! Ik houd van grote schoonmaak houden. Ik heb ook wel moeite met dingen weggooien, maar als ik het dan toch heb gedaan voelt dat heel goed. Heerlijk, al die oude zooi weg! Deze vakantie heb ik ook een kast uitgezocht (geen kledingkast), ik stond echt te kijken van wat ik allemaal terug vond, haha!

 • Antwoorden ivette 25 februari 2012 om 16:18

  haha super netjes hoor!
  ik heb het vorige week eens me kledingkast opgeruimd.

  Xx

  • Antwoorden ivette 25 februari 2012 om 16:19

   ik bedoel ik heb het vorige week opgeruimd vekeerde zin:$

 • Antwoorden Cherel 25 februari 2012 om 16:11

  Ik vind het altijd best wel leuk om mijn kledingkast op te ruimen eigenlijk… Ik kom dus ook geen dingen tegen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had.

 • Antwoorden Puck 25 februari 2012 om 16:11

  Haha, ik heb denk ik een maand geleden mijn kleding kast opgeruimd. Dat was ook één grote puinzooi. Ik heb heel veel kleding weg gedaan, naar de kleding container (komt uiteindelijk bij een goed doel uit). Ik vind eerlijk gezegd (klinkt misschien een beetje hebberig) dat ik nu zelfs een beetje te weinig kleding heb.. Maar ik heb jammer genoeg niet genoeg (kleed-)geld meer voor nieuwe kleding, dat word wachten tot volgende maand dus..

  x

 • Antwoorden Ragna 25 februari 2012 om 16:08

  Haha super leuk, ik heb dat jonas shirt ook, en ik durfde hem ook niet weg te gooien bij mijn laatste opruimsessie!

 • Antwoorden Nathalie 25 februari 2012 om 15:59

  Ik zou het ook weer eens moeten doen want vorige week bedacht ik me ineens “wat is met dat leuke esprit shirtje gebeurd dat ik die ene kerst zo vaak heb aangedaan”… En ik heb werkelijk geen flauw idee, heb het in elk geval al laaaang niet meer gezien :)
  Maar vooraleer iets opgeruimd geraakt bij mij moet ik eerst nog een ergere puinhoop maken dan het ervoor was. Dat hoort gewoon bij mijn opruimsysteem en daar heb ik ff geen zin in precies.

 • Antwoorden Marlin 25 februari 2012 om 15:40

  wow, dat is een groot verschil ja en wat heb je veel kleren. ik moet snel weer keer gaan shoppen maaar ik heb VAKANTIEE ;D.

  en ik ga in zomervakantie naar zuid-frankrijk en daar hebben ze een supergroot winkelcentrum met een roze autogarage en roltrap echt super mooi dus ik ga daar flink shopppen! en op de camping is een kraampje met allemaal makeup voor 0,50 tot 1.00 en ik had al een palletje van vorig jaar en het is zo gepigmenteert en blijft goed zitten dus dit jaar ga ik zoooo veel kopen
  ah nu al zin in hahaha

  xoxo

 • Antwoorden hannah 25 februari 2012 om 15:31

  mijn kast zit ook vol met troep..
  maar ik ben te lui… :’)
  X

 • Antwoorden vintagirie 25 februari 2012 om 15:18

  Ik heb mijn kast laatst ook uitgepluist en genadeloos alles op de stapel om weg te gooien gesmeten. Het ene deel naar het goede doel en het andere deel naar de tweedehands winkel om te verkopen. Hopelijk houd ik daar nog een leuk zakcentje van over.

 • Antwoorden Wieneke 25 februari 2012 om 15:13

  ik houd heel af en toe zo’n schoonmaak. iedere keer bewaar ik weer onzindingen, maar de laatste keer heb ik het echt rigoreus aangepakt, dingen die ik bewaarde (vooral tshirts) maar nooit droeg heb ik nu weg gedaan. Ik breng ze altijd naar de stort, vanaf daar gaat het ook naar een goed doel.

 • Antwoorden Maaike 25 februari 2012 om 15:06

  Ik hou ook wel eens zo’n grote schoonmaak, meestal in de zomervakantie. Maar ik heb precies hetzelfde probleem als jij: “Misschien komt het nog eens van pas” en dan bewaar ik het toch maar, haha.

 • Antwoorden Paola 25 februari 2012 om 15:02

  Ik krijg meteen zin om mijn kast ook onder handen te nemen! Het resultaat ziet er erg goed uit!

 • Antwoorden jacqueline 25 februari 2012 om 15:00

  super groot verschil het ziet er weer fris uit

 • Antwoorden Laura 25 februari 2012 om 14:58

  Ik vind t soms heerlijk om overal doorheen te gaan, maar ik heb ook wel eens dagen (of weken!) dat ik er een grote zooi van maak en het me niks uitmaakt of mijn kleren op de grond of in de kast liggen.

  Leuk om te zien dit en die Barbie, haha!

 • Antwoorden Lilian 25 februari 2012 om 14:58

  Ik heb laatst met mn vriend een grote schoonmaak in huis gehouden, heerlijk!! Ik moet mijn eigen kledingkast alleen nog doen maar ben een beetje in ontkenning dat t nodig is ;) heb vanwege veel verhuizingen vorig jaar al een hoop weggedaan en ben bang dat ik straks niets meer overhoud ;)

 • Antwoorden xx_Patries_xx 25 februari 2012 om 14:57

  WOw goed van je zeg… kun je dat hier ook niet ff komen doen ;)…..! ziet er weer toppie uit hoor!

 • Antwoorden Joyce 25 februari 2012 om 14:56

  ziet er zo weer lekker fris en opgeruimd uit

 • Antwoorden Britt 25 februari 2012 om 14:54

  Haha, toevallig heb ik afgelopen weekend de grote schoonmaak gehouden, anders mocht ik niet mee met een vriendin op vakantie, tja.. daar gingen 2,5 dagen vakantie. MAAR, het was het waard =)

 • Antwoorden lotte 25 februari 2012 om 14:48

  haha
  dat moet ook eens gebeuren

 • Antwoorden demi 25 februari 2012 om 14:45

  Daar heb ik altijd zo’n hekel aan maar ja.. het moet toch gebeuren (bij mij echt nodig!)

 • Antwoorden Bellachique 25 februari 2012 om 14:43

  Leuk dat je het met ons deelt, werkt heel inspirerend! Ik zou het ook dringend moeten doen. Haha, die barbie is trouwens best random! ;)

 • Antwoorden Mirjam 25 februari 2012 om 14:41

  Goed idee! Dat ga ik deze vakantie ook eens doen!

 • Antwoorden Jamilla 25 februari 2012 om 14:40

  Haha die barbie, geweldig!

 • Antwoorden emma 25 februari 2012 om 14:39

  Wow dat is best veel kleding die je weg doet :O
  Ik moet eigenlijk ook m’n kledingkast opruimen, maar ik stel het zo lang mogelijk uit. Wel heb ik alvast wat kledingstukken die te groot zijn bij elkaar gezocht.. Ik heb laatst wel mijn schoenen opgeruimd en uitgezocht, was ook heel erg nodig!!

 • Antwoorden MySuperSweetLife 25 februari 2012 om 14:38

  Een heel verschil!
  Ik zou laatst mijn kledingkast ook opruimen, maar toen kon ik niets weggooien want echt ALLES draag ik nog. Eigenlijk een goed ding, maar de ene helft van mijn kledingkast (waar al mijn jurkjes hangen, en dit zijn er nogal veel want ik draag alleen maar jurkjes) is prop en prop vol.

  Liefs

 • Antwoorden Shivanie 25 februari 2012 om 14:35

  Door de dit artikel ben ik nu gemotiveerd om ook maar eens mijn kast te gaan uitmesten!
  Dankjewel Teske :)
  Ik vind het heel erg leuk hoe je iedere dag zulke leuke artikels maakt, ik ben juist een van die mensen die het juist leuk vind dat je meer over lifestyle schrijft. Natuurlijk vind ik ook beauty leuk, maar ik vind dit eigenlijk hoe je het nu doet zo leuk! Houden zo, zou ik zeggen :D

  Thnx Teske :)

  x

 • Antwoorden Magda 25 februari 2012 om 14:27

  Ik koop het afgelopen jaar geen kleding meer gekocht, omdat ik mezelf toch niks mooi vindt staan (dik).. Dus veel kleding ligt er ook niet meer in m’n kast..

 • Antwoorden Sharon 25 februari 2012 om 14:27

  Leuk hoor!
  Ik heb zo’n Foto waarop staat:
  I Love Your Blog.
  Maar ik weeet niet hoe ik die kan opsturen!

 • Antwoorden Saske 25 februari 2012 om 14:16

  Beter gooi je niet alles zomaar weg maar kan ik er nog ff tussen neuzen. :’)

  • Antwoorden Teske 25 februari 2012 om 15:55

   Er zit echt niks moois meer tussen hoor, vooral hele oude zooi, maar je mag best ff kieken hoor (:

 • Antwoorden Cindy 25 februari 2012 om 14:14

  Wat een verschil! En inderdaad, ik hou ook kledij die ik moet houden voor ‘moest ik mij eens vuil moeten maken’, en ik smijt de meeste dan ook niet weg, want als ik met de jeugdbeweging op chirokamp ben kan ik toch moeilijk mijn mooie kledij meedoen? ;p En ik hou ook wel eens zo een grote schoonmaak ja, maar de laatste keer kan ik mij jammer genoeg niet meer herinneren ;o

  x

 • Antwoorden Miranda 25 februari 2012 om 14:12

  Wat een verschil. Ik herken het. Ik had eerst ook altijd zoiets: ik bewaar het want je weet maar nooit. Totdat ik op een gegeven moment ook echt zoiets had , ik vind het wel goed ik doe nu ook dingen weg die ik niet meer gebruik. Kledingstukken met een bepaalde herinnering doe ik trouwens ook niet weg;p

 • Antwoorden Eline 25 februari 2012 om 14:12

  Ik hou best vaak een grote schoonmaak. En dan neem ik echt alles mee!
  Alle lades van mijn bed, bureau, nachtkastje.
  ALLES!
  heerlijk als alles opgeruimd is.
  Kledingkast ruim ik zo’n 2 keer per jaar op. als het herfst/winter wordt en lente.
  Dan weet ik wat voor kleren ik nog nodig heb en heb ik een excuus om te shoppen ;)

 • Antwoorden Vera 25 februari 2012 om 14:12

  ik heb vandaag ook weer eens mijn kledingkast opgeruimd. En dat was echt nodig! Heb nu meer dan de helft weggedaan en dan is het dus maar weer tijd om binnenkort eens flink te gaan shoppen, haha.
  zo’n artikeltje vind ik ook heel leuk (: !
  ik hou gewoon van deze site, haha!

  • Antwoorden Shivanie 25 februari 2012 om 14:36

   hihi me too :)
   Ik hou van deze site :)

 • Antwoorden Emma 25 februari 2012 om 14:11

  Ja, dat doe ik ook vaak! Wel leuk om te zien!

 • Antwoorden Bente 25 februari 2012 om 14:10

  Wat toevallig , ben er zelfmet klaar mee en mekleding is ook dus ook weernetjes :) ik wist niet dat is eigenlijk zo veel had !
  Xxx

 • Antwoorden Hafsah. 25 februari 2012 om 14:09

  Ik had mijn kledingkast ook een week geleden opgeruimd.
  Mijn oude kleding gooi ik nooit weg, maar doe het altijd in die kledingcontainers voor goede doelen.
  Haha, die barbie! (: xloves.

 • Antwoorden aline 25 februari 2012 om 14:09

  Haha, super leuk om te zien.k
  xx

 • Antwoorden Ashley 25 februari 2012 om 14:09

  haha toevallig ben ik nu bezig met mijn kledingkast opruimen haha! Goedzo Teske!

 • Reageer