TAG: Mijn alfabet

16 januari 2012

 
Ik weet niet precies waar deze tag vandaan komt, en ik heb ook al meerdere versies ervan gezien op zhe interwebz. Wat ik wel weet is dat ik hem erg leuk vond, en ook bij mijn blog vond aansluiten door de persoonlijke vragen. Zulke tags zijn altijd leuk, omdat je iemand weer een stukje beter leert kennen. Dus bij deze, mijn alfabet.

Age: Zestien jaartjes alweer, bijna 16,5 alweer. Grappig hoe ik altijd uitkeek naar deze leeftijd toen ik jonger was, en al is er wel veel gebeurd sinds ik zestien ben geworden, voelt het niet heel bijzonder. Als je zestien bent verlang je weer naar de achttien, and so on. Het is ook nooit goed hè.
Best friend: Saske, mijn zus. Klinkt raar, om je zus als beste vriend te hebben, maar toch is het zo. Ik heb er al vaker over geschreven, maar de band die wij hebben is niet echt goed uit te leggen. Voor de rest horen Sabien, Lisanne, Elise, Sanne en Alwin ook tot mijn liefste vriendjes.
Chore you hate: Simpele dingen zoals de vaatwasser uitruimen, de rattenkooi schoonmaken of de tafel dekken kan ik makkelijk veel te lang uitstellen, terwijl het dingen zijn die je in 5 minuten gedaan kan hebben. Ik vind het vreselijk als ik doorheb hoe lui ik dan eigenlijk ben. Mijn kamer opruimen is ook wel een goeie, maar dat haat ik meer, omdat ik het bijna dagelijks moet doen.
Dreamhouse: Ik ga proberen om het kort te houden. Als ik heel onrealistisch ga denken dan zou ik natuurlijk het grootste huis ter wereld willen, inclusief thuisbioscoop, zwembaden, loungebar en automaten waar ik Skittles uit kan halen. Veel glas overal, voor een open en frisse look. Als ik iets realistischer nadenk dan lijkt het me leuk om een huisje te hebben waar het vooral gezellig is. Waar mensen die er niet wonen zich gelijk thuisvoelen. Stylish, maar met een eigen tintje. Veel bruin, oudroze en beige, zoals mijn kamer. En kaarsjes en geuroliebrandertjes mogen zeker niet ontbreken.
Essential start of your day: Als ik goed de tijd kan nemen in de ochtend is koffie geen overbodige luxe en ook zeker iets wat ik koester. Anders zou ik moeten zeggen mijn mail checken of een douche nemen. Die laatste hoort me wakker te maken, maar dat lukt toch ook niet altijd.
Favorite color: Roze, lekker cliché als een meisje. Ook oceaanblauw vind ik heel mooi, terwijl dat eigenlijk allebei geen kleuren zijn die ik snel zou gebruiken in een outfit of ter decoratie. Om te zien vind ik deze vooral heen fijn, en de laatste tijd is de kleur burgundy er ook wel bijgekomen.
Gold or silver: Deze vind ik heel moeilijk, want eigenlijk wil ik brons kiezen. Die zit er tussenin en blijf ik het mooist van de drie vinden. Moet ik echt kiezen, dan kies ik zilver.
Height:
 Ongeveer 1,70.
Instruments I play: Ik speel een klein beetje piano, maar ik zou wel echt graag meer willen spelen.
Job Title (most recent): Freelance blogger en YouTuber, om het zo maar even heel formeel te zeggen.
Kids: Niet meer dan twee, maar het lijkt me wel erg leuk. Voorlopig nog even niet, overigens.
Life is incomplete without: Muziek, vrienden, liefde en lachen.
Music that you always listen to: Ik kom de laatste tijd toch steeds weer terug bij N.E.R.D., en jazz en blues blijven het ook altijd goed doen.

Nickname: Teskuh.nl! Duh!
Overnight hospital stays: Nog nooit, en dat vond ik als kind heel jammer. Ik wilde altijd graag eens in het ziekenhuis liggen, zonder echt iets te mankeren natuurlijk. Nu denk ik daar anders over, ik vind ziekenhuizen niet zo fijn.
Phobias or fears: Ik ben claustrofobisch en neem dan ook het liefst de trap. Toevallig ben ik op vakantie in Parijs een paar keer met de lift geweest, wat me meeviel, maar als ik de keuze heb ga ik toch echt met de trap hoor. Ook ben ik ontzettend bang om geliefden te verliezen, daar maak ik me bijna elke dag wel een keer zorgen om.
Quote from a movie:  “The greatest thing you’ll ever learn is just to love and be loved in return.” Toulouse, Moulin Rouge.
Reason to smile: Op dit moment is dat toch vaak wel de liefde in mijn leven (ja, ik maak jullie nieuwsgierig, I know, maar ik ga er verder even niks over loslaten!), maar ook mooie, nieuwe aankopen en melige buien met mijn vrienden doen het goed. Het leven laat me op dit moment gewoon vaak lachen, ik besef me steeds vaker hoe blij ik ben met hoe alles eruit ziet op dit moment.
Siblings: Twee zussen, Femke (25) en Saske (20) en 1 broer Joppe (23). Alleen Saske woont hiervan nog thuis.
Time you wake up: Doordeweeks is dat rond een uur of 7, en als ik later moet beginnen half 8 á 8 uur. Hier heb ik na al die jaren nog steeds moeite mee, ik ben écht geen ochtendmens. In het weekend word ik wakker rond een uur of 10, maar dan ben ik mijn bed natuurlijk nog niet uit.
Underwear: Ik ben gek op hipsters!
Very important date this year: Niet dit jaar, maar vorig jaar. 4 december 2011.
Worst habit: Het feit dat ik zo chaotisch, lui en ongedisciplineerd ben. Ik ben slecht in het bijhouden van mijn mail, taken enzovoort.
X-ray’s you’ve had done: Nog nooit!
Yummy food you make: Ik kan best goede omeletten en wraps maken, al zeg ik het zelf.
Zoo animal: Stokstaartjes hebben toch wel mijn hart gestolen, maar ik kijk ook altijd mijn ogen uit bij de zeedieren.

Ik vond dit zó’n leuke tag! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen, en als je wil mag je hem overnemen voor je eigen blog of in de comments.

Wat is jouw alfabet?

119 reacties

 • Antwoorden Lisanne ♥ 8 juli 2012 om 15:12

  Age: 14 jaar, ook al kom ik voor heel veel mensen jonger over door o.a. mijn lengte. Ik ben blij met deze leeftijd, al zou ik het niet onprettig vinden om 16 te worden ;)
  Best friend: Isabelle, sowieso. Ik ken haar eigenlijk nog niet eens zo lang, zo’n 3 jaar, maar het lijkt alsof we zussen zijn. We hebben echt de raarste dingen gemeen, lijken ook qua uiterlijk best op elkaar, telepathie is er ook vaak en tenslotte zeggen we heel vaak dingen tegelijk.
  Verder ook Angel, Nikki, Jessica (mijn nicht) en Niels ♥
  Chore you hate: Stofzuigen & mijn kamer opruimen vind ik vreselijk om me toe aan te zetten. Maar als ik eenmaal bezig ben met een leuk muziekje op, vind ik het een stuk minder erg en redelijk relaxt.
  Dreamhouse: Ik zou heel graag in Amerika willen wonen. Amerika trekt me veel meer aan, vooral omdat de mensen een stuk minder kortzichtig zijn als hier en wel meer gewend zijn.
  Daar zou ik natuurlijk een groot huis willen, het liefst met een glijbaan-leuning en een zwembad.
  Stel dat ik in Nederland zou blijven zou ik het liefst een eensgezinswoning willen, met een grote tuin + trampoline + barbeque, en binnen genoeg ruimte met het liefst een bad & open haard. Qua interieur wil ik het heel gezellig, stijlvol en ook de aarde tinten / lichtere tinten.
  Essential start of your day: Ik heb niet echt een essential start of the day. Ook al vind ik het wel prettig om mijn gezicht te wassen met ijskoud water. Daar word ik altijd wel een beetje wakker van.
  Favorite color: Blauw, definitely. Turquoise, baby-blauw, donkerblauw, knalblauw. I love blue!
  Qua kledingstijl, maar ook qua eigenlijk alles. Roze (of course) , wit, bruin en rood vind ik ook heel mooi. En groen de laatste tijd ook steeds meer!
  Gold or silver: Goud geeft wat stijlvollers en klassiekers. Dat vind ik over het algemeen het mooist.
  Height: Ongeveer 1,58
  Instruments I play: Ik speel piano. Ik had voorheen ook les, maar daar ben ik mee gestopt omdat ik het oefenen verwaarloosde en er eigenlijk niet meer zo geïnteresseerd in was. Ik zou echt heel graag willen drummen en gitaar willen spelen. Dat vind ik echt iets hebben, het trekt me gewoon.
  Job Title (most recent): Ik ben over naar Gymnasium 4. Ik ben te jong voor een bijbaantje, maar ben dan van plan gewoon te willen werken in de AH of een andere supermarkt, en vloggen trekt me ook steeds meer aan. Later wil ik dierenarts worden, met uiteindelijk een eigen kliniek.
  Kids: Twee of drie. Nu natuurlijk nog niet, 14 is ‘iets’ te jong :P
  Life is incomplete without: Muziek, vrienden, liefde en lachen. < Same with me.
  Music that you always listen to: Glee, ik ben een enorme Gleek. Ze coveren alle soorten muziek, dus dat zit altijd goed. En ze hebben gewoon allemaal een lekkere stem. Rascal Flatts begint me de laatste tijd ook meer te trekken. Het is een mix tussen country en pop maar de liedjes zijn heel relatable en de zanger heeft een lekkere stem. En als laatst de Red Hot Chili Peppers, gewoon een awesome rockband.
  Nickname: Lies, Lisannetje, Wolffje.
  Overnight hospital stays: Toen ik een jaar of 4 was moesten mijn amandelen eruit, en toen moest ik in het ziekenhuis overnachten. Er staat me natuurlijk niet meer veel van bij behalve dat mijn moeder bij mij bleef en ik veel vla at.
  Phobias or fears: Ik heb een soort van hoogtevrees wat zich uit dat als ik op een grotere hoogte ben mijn knieën gaan knikken en ik een knagend gevoel krijg in mijn maag. Ook ben ik heel erg bang dat mijn geliefden ziek worden en ikzelf en denk ik soms dat ik een enge ziekte heb.
  Quote from a movie: Dit is geen quote van een film, maar gewoon een quote die ik veel gebruik.
  ''You Can't Always Get What You Want.''
  Reason to smile: Schattige, grappige dieren maken me altijd aan het lachen. Zoals hoe eenden waggelen en hoe hondjes kwispelen met hun staart. Verder natuurlijk de typetjes die mijn vrienden en ik verzinnen en onze melige buien.
  Siblings: 1 broertje, Jesse (12) , 3 stiefbroers, Moos (11) , Jip (15) en Pepijn (17) en 2 stiefzussen, Pleun (13) en Tessa (19) Waarvan Jesse, Moos en Jip thuis wonen.
  Time you wake up: Doordeweeks is 6 uur, en als ik later moet beginnen half 7 á 7 uur. Hier heb ik soms nog best moeite mee maar over het algemeen kom ik mijn bed snel uit. In het weekend word ik wakker rond een uur of 12, omdat ik dan geniet van het kunnen uitslapen.
  Underwear: Ik draag alleen boxers en hipsters. Ze zitten gewoon über goed.
  Very important date this year: Dat was gisteren 7-7-2012 omdat toen Beatstad was en dat was dé mogelijkheid om EINDELIJK zoveel bekende mensen (GERS PARDOEL) in het echt te ontmoeten.
  Was super met Isabelle!
  Worst habit: Ik scheld veel en dat vind ik gewoon niks. Ook ben ik heel snel onzeker.
  X-ray’s you’ve had done: Nog nooit!
  Yummy food you make: Cakejes en gebakken eieren.
  Zoo animal: Werkelijk alle dieren. Denk vooral de landdieren zoals olifanten en apen.

 • Antwoorden kirsten 30 januari 2012 om 21:40

  Leuk artikel!

 • Antwoorden Nannick 28 januari 2012 om 10:01

  Aah super leuk om te lezen, ik zet hem binnenkort ook op mijn blog!

 • Antwoorden Rosalie 22 januari 2012 om 21:26

  Ik ga hem op mijn blog plaatsen! :D

 • Antwoorden Eva 22 januari 2012 om 19:14

  Heeeey,

  Ik heb je getagd op mijn blog! =)

  Liefs.

 • Antwoorden Maud 21 januari 2012 om 01:54

  Super leuk dat je verliefd bent!
  Bij mij kwam Mert ook als eerste op hihi $$
  Maar ik laat me verrassen haha!

  Ik denk dat ik em ook ga overnemen voor mijn blog (:

  liefss

 • Antwoorden Lisan 19 januari 2012 om 18:43

  *kuchkuchMERTkuchkuch* lalalaaa
  jullie passen vet goed bijelkaar.

 • Antwoorden Anna 17 januari 2012 om 23:09

  cool!! Love This Tag

 • Antwoorden Jet 17 januari 2012 om 21:20

  Echt leuk! Ik denk dat ik dit ook maar ga posten haha. Ook leuk dat het niet echt iets is wat je zomaar even kopieert, maar ook echt je eigen ding van maakt!

 • Antwoorden Estrella 17 januari 2012 om 21:09

  Leuke antwoorden!

 • Antwoorden indiraa 17 januari 2012 om 16:33

  leuke tag !
  & mert? haha , aw hij is wel een cutie (:
  x

 • Antwoorden Roos 17 januari 2012 om 15:40

  Huh, waarom denkt iedereen aan Mert? Ik vraag ’t me echt af haha, ik weet niet, misschien volgt iedereen Mert ook maar ik volg alleen Teske ( en Vera en Sanne en Lizzy en Sharon en meer meiden ) maar ik snap echt niet waarom Mert? Wil iemand dat ff uitleggen haha. Of via twitter ofzo, idk..? Ik volg Teske wel maar Mert dus niet.

  EN IK WIL HET OOK WETEN TESKE. Ga je het wel nog ooit eens vertellen of gewoon nooit :c

 • Antwoorden Nicole 17 januari 2012 om 15:32

  ik dacht dat je veel langer dan 1.70 was! haha. leuk om deze tag te lezen, en ik ben heeeeeeul benieuwd naar je lover (net als iedereen).
  liefs!

 • Antwoorden Suzanne 17 januari 2012 om 13:59

  OMG OMG OMG Teske? ben jij echt 1.70?! Ik ben ongeveer 1.75, en ik ben 13 haha ik weet dat ik lang ben, maar ik kwam er laatst ook al achter dat Vera ongeveer die lengte heeft, waarom zijn alle coole mensen zo klein?! Ik wil ook klein zijn!!!! XD

  • Antwoorden Suzanne 17 januari 2012 om 14:01

   haha ik had m’n reactie direct geplaatst nadat ik het over je lengte had gelezen, nu heb ik alles gelezen en wilde ik graag nog even wat zeggen; Jij kan om 7 uur je bed uit, wees gelukkig, mijn vader moet er voor z’n werk altijd rond een uur of 3 a half 4 uit, en ik omdat ik om 7 uur al op de fiets moet zitten naar school, moet ik er al om 6 uur uit, doordeweeks en als ik 1e uur vrij heb om kwart voor zeven. Dus wees blij met je standaard 7 uur ;)

 • Antwoorden Naomi 17 januari 2012 om 00:06

  Teske in love? En Mert is de gelukkige? Aah super schattig & je verdient het! Xx

 • Antwoorden Natasja 16 januari 2012 om 23:57

  Ik ga deze tag denk ik wel overnemen :D

  XXX

 • Antwoorden larissa 16 januari 2012 om 23:41

  super leuk ik denk dat ik hem morgen even overneem als het mag dan hihi!(:
  altijd leuk om in iemands leven te kijken.(:

 • Antwoorden Laura 16 januari 2012 om 23:21

  Leuk artikel! Toevallig, we hebben dezelfde favoriete filmquote :)

 • Antwoorden Yak Man 16 januari 2012 om 22:52

  Wat een super leuke tag zeg!

 • Antwoorden Wiesje 16 januari 2012 om 22:27

  Leuke tag zeg!!

 • Antwoorden Suuuuuuuss 16 januari 2012 om 22:08

  haha leuke tag !
  x

 • Antwoorden Daniëlle 16 januari 2012 om 21:44

  Altijd leuk om persoonlijke dingen te lezen :-)

 • Antwoorden Saske 16 januari 2012 om 21:38

  Huh ben jij verliefd? Mag ik deze tag jatten om een video te maken of is dat een beetje afgezaagd?

  • Antwoorden Teske 16 januari 2012 om 21:58

   Neuh hoor ga je gang.

 • Antwoorden Ytf 16 januari 2012 om 21:38

  Als je niks wilt los laten over je relatie met Mert, waarom staat je twitter en dan zo ongeveer vol mee? Dit is geen haat comment..

  • Antwoorden Sanneke 16 januari 2012 om 23:17

   waarom denk je dan dat t mert is? waarschijnlijk om jullie af te leiden, he.

   • Antwoorden Lilly 17 januari 2012 om 14:23

    Ik weet het ook bijna zeker, en als het zo is vind ik dat super leuk voor teske, mert is grappig, teske is grappig! goed duo:)

 • Antwoorden Lisa 16 januari 2012 om 21:35

  Wat een leuke tag, leuk om te lezen! :) Ik ga die tag misschien ook eens ooit doen, thanks :D

 • Antwoorden Miranda 16 januari 2012 om 21:25

  Wat een leuke tag. Ik ben hem nog niet eerder tegen gekomen;D

 • Antwoorden Betül 16 januari 2012 om 21:22

  Okay, hier mijn tweede reactie er gelijk achteraan:
  Ik heb wat gespioneerd en jullie tweeten wel heel erg met elkaar. Ik denk nu idd dat hij het is! :D

 • Antwoorden Betül 16 januari 2012 om 21:17

  Is het serieus Mert? Op een of andere manier is hij echt de laatste persoon die in me op zou komen..

 • Antwoorden Lotte 16 januari 2012 om 21:09

  Super leuke tag (: ik ga hem overnemen haha. En super leuk dat je een vriendje hebt, ik snap het dat je er niet veel over wilt vertellen. Maar ik hoop dat we ooit nog een foto of iets van hem gaan zien (:

 • Antwoorden Leanne 16 januari 2012 om 20:49

  haha jaa, wij denken allemaal dat het Mert is (:
  Je moet ons ook niet zo nieuwsgierig maken!

 • Antwoorden Noor 16 januari 2012 om 20:48

  Sooowieso Mert van Realitteittijd! Haha, echt superleuk. :)

 • Antwoorden Maaike 16 januari 2012 om 20:42

  Ik zou graag deze tag doen in de comments, maar ik ben te lui. ;) Leuke tag, en je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar je nieuwe lover!

 • Antwoorden Saar♥ 16 januari 2012 om 20:40

  leuke tag! :D

 • Antwoorden Melissa 16 januari 2012 om 20:37

  leuk artikel! oeeeeeh, ik ben ook benieuwd!
  xx

 • Antwoorden Leanne 16 januari 2012 om 20:33

  super leuk artikel !
  Iets zegt mij dat Mert jou laat lachen :$

  • Antwoorden Fleur 16 januari 2012 om 20:46

   Indd :P

   • Antwoorden Bibi 17 januari 2012 om 15:17

    Hahah mij ook! Ik ben te nieuwsgierig. Ik wil het weten! hahaha, maar ik snap wel dat je het even prive wil houden

 • Antwoorden femke 16 januari 2012 om 20:26

  superleuk om te lezen!!!
  ik weet zeker dat je nu doodgegooid gaat worden met vragen over je lover:)
  succes daarmee:)
  x

 • Antwoorden Ariane 16 januari 2012 om 19:54

  Leuke tag! Veel plezier met alles dat je nog gaat meemaken en bereiken (:

 • Antwoorden Rebecca 16 januari 2012 om 19:41

  oke wouw wauw waahh. IK WIL HET WETEN!

 • Antwoorden Paola 16 januari 2012 om 19:36

  Super leuk om te lezen! Ben benieuwd naar je liefde!

 • Antwoorden Anna 16 januari 2012 om 19:34

  Lieve Teske, we weten allemaal dat het Mert is, hahaha. En anders heb je ons heel goed voor de gek gehouden! Wanneer ga je ons vertellen wie je lover is? :)

 • Antwoorden lena 16 januari 2012 om 19:21

  mhhh nu ben ik nieuwsgierig zoals iedereen hihi!

 • Antwoorden Myrthe 16 januari 2012 om 19:21

  Wat een leuke tag zeg! Ik had ‘m nog niet gezien op internet, grappig! :P

 • Antwoorden Alexandra 16 januari 2012 om 18:45

  Leuk! Is een andere versie dan die ik online heb staan… :P

 • Antwoorden Gaby 16 januari 2012 om 18:27

  Leuk dat ik gelijk wist waard de quote vandaan kwam!

 • Antwoorden xx_Patries_xx 16 januari 2012 om 18:10

  leuke tag… deze ga ik zeker overnemen en op mn blog plaatsen!

 • Antwoorden Sabine 16 januari 2012 om 18:08

  Stiekem heeft ze haar skittles machine al gekocht voor haar onrealistische huis en is dat ook gelijk haar liefde van (in) haar leven :) .

 • Antwoorden Helene 16 januari 2012 om 17:51

  haha, echt leuk om te zien dat iedereen meteen helemaal nieuwsgierig is naar je ‘secret love’ ik trouwens ook hoor, maar omdat je een blog hebt hoeft je niet meteen de hele wereld alles te vertellen wie het is hoor. Sommige dingen kan je ook gewoon voor jezelf houden. xx

 • Antwoorden LottedeJ 16 januari 2012 om 17:46

  Hahaha oh mijn god, ik ben nu ook echt heel nieuwsgierig. Ik ben fucking 21 jaar en ik maak me druk om het liefdesleven van Teske, haha. Nou ja, ik maak me niet druk, maar ik wil het gewoon heel graag weten! Als het echt Gers is… wauw. Gewoon wauw. Dan maak je wel een heleboel meiden jaloers, haha! Maar ik begrijp dat je er nog even niets over wilt zeggen, logisch.

  Okéeee, even on topic: Leuke tag! Deze ga ik denk ik overnemen, het is altijd wel leuk om persoonlijke artikelen tussen beautydingetjes door te doen, vind ik.

  • Antwoorden Sara 16 januari 2012 om 22:20

   Gers is 30 he? Ik weet dat hij leuk is :), maar 30?

 • Antwoorden Maaike 16 januari 2012 om 17:39

  hmmmm.. nu moet je me toch wel heel erg nieuwsgierig Teske!
  Ik volg je “serieus” zoals ze hierboven zeggen, maar ik zou het dus echt niet weten!

  • Antwoorden Maaike 16 januari 2012 om 17:41

   oeps, 1e regel moet maakt in plaats van moet zijn. $:

 • Antwoorden Nicky 16 januari 2012 om 17:34

  Altijd fijn om op deze manier wat nieuwe dingen te ontdekken van iemand! En ja, je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt naar je boyfriend :)

  • Antwoorden Nicky 16 januari 2012 om 17:35

   Of girlfriend! Wordt niet echt gespecifieerd. En ik heb mezelf voorgenomen géén vooroordelen meer te hebben!

   • Antwoorden ... 16 januari 2012 om 19:44

    Haha, nice! Als Teske aan komt lopen met een girlfriend gaan er een heleboel jongens van de brug springen denk ik!

   • Antwoorden Sanneke 16 januari 2012 om 23:20

    Hehe eindelijk iemand die t wel snapt.

 • Antwoorden Puck 16 januari 2012 om 17:34

  Hahaha, jaa, teske, dat krijg je er van, (meer dan) 50 nieuwschierige meisjes naar jouw lovee.

 • Antwoorden Kaylee 16 januari 2012 om 17:23

  Als de liefde in dr leven inderdaad Gers zou zijn, god jongens wat zou ik jaloers zijn hahahahah!

 • Antwoorden Desiree 16 januari 2012 om 17:19

  Superleuke tag en antwoorden! :)

 • Antwoorden Myrthe 16 januari 2012 om 17:15

  Leuke tag! En haha jouw beschrijving van droomhuis is zo ongeveer hetzelfde als mijne :P

 • Antwoorden femketje 16 januari 2012 om 17:00

  super leuke tag :D ga deze misschien wel doen later deze week ^^

 • Antwoorden Birgit 16 januari 2012 om 16:58

  Mert?

 • Antwoorden Sofie 16 januari 2012 om 16:57

  Super leuk om te lezen!
  Ik ben ook gek op stokstaartjes, zo liefffff

 • Antwoorden Joyce 16 januari 2012 om 16:47

  leuk artikel!

 • Antwoorden yselle 16 januari 2012 om 16:43

  haha geniaal al die comments
  allemaal over je ‘geheime’ liefde hihi geniaal
  leuke tag
  xxy

 • Antwoorden Tedje 16 januari 2012 om 16:42

  Leuke tag! Wat is X-ray’s? haha

 • Antwoorden Jolien 16 januari 2012 om 16:39

  Erg leuke tag! Fijn om te lezen!

 • Antwoorden Eline 16 januari 2012 om 16:26

  Leuk om te lezen!

 • Antwoorden Laura 16 januari 2012 om 16:06

  Ik denk dan eerlijk gezegd ook direct aan Mert hoor. Is ook niet zo heel gek, jullie passen best wel bij elkaar !

 • Antwoorden Dieuwertje 16 januari 2012 om 16:01

  Leuk! Deze kwam ik tegen op de Smell of Vanilla!

  xx

 • Antwoorden Caya 16 januari 2012 om 15:54

  Leuke blog! :)
  Alleen… ga je ooit nog iets loslaten over die liefde in je leven of niet?
  Sorry maar je hebt me nu toch wel erg nieuwsgierig gemaakt, haha :)

 • Antwoorden Roos 16 januari 2012 om 15:51

  Echt een leuke tag! Leuk om te lezen hoe je het hebt ingevuld. Ik ben ook wel benieuwd wie die liefde in je leven is haha.

 • Antwoorden Diane 16 januari 2012 om 15:50

  Teske, ik volg je echt wel SERIEUS ofzo,
  maar ik heb geen flauw idee wie het kan zijn!
  Zijn het Skittles, Gers, Saske, Mert?
  Zeg het alsjeblieieieft!
  Ik moet het gewoon weten!

  x please reageer hierop!

 • Antwoorden Mirte 16 januari 2012 om 15:45

  Hihi superleuk! Maar wat is X-rays? :)
  ~Liefs

  • Antwoorden xMarteee 16 januari 2012 om 17:42

   X-rays zijn röntgenfoto’s :)

   • Antwoorden Mirte 17 januari 2012 om 17:12

    Ooooh dankje! :)

 • Antwoorden Krissi 16 januari 2012 om 15:44

  Super leuke tag en ook leuk beantwoord!

 • Antwoorden Charile 16 januari 2012 om 15:38

  Super leuk!

 • Antwoorden Charlot 16 januari 2012 om 15:26

  WE WANT MORE INFOOO!

 • Antwoorden famke 16 januari 2012 om 15:02

  Leuke tag Teske !

 • Antwoorden Natasja 16 januari 2012 om 14:40

  Moulin Rouge <3

 • Antwoorden Cherel 16 januari 2012 om 14:38

  Leuke tag, en leuk voor je dat je zo verliefd bent ;)

 • Antwoorden my life in beauty 16 januari 2012 om 14:36

  super leuke tag!!!!

 • Antwoorden Fien 16 januari 2012 om 14:27

  Aww, wat een leuke tag! En wat leeuk dat je zo verliefd bent! Ik denk wel dat ik weet wie het is (;
  Liefs

 • Antwoorden Jetske 16 januari 2012 om 14:17

  Nou word ik nieuwsgierig hoor! laat je het ons wel een keer weten? wie die nieuwe liefde is?

 • Antwoorden lisanneleeft 16 januari 2012 om 13:45

  Super leuk om te lezen! Zitten dingen tussen die we nog helemaal niet van je wisten (:

  oja! ’t is alweer een tijdje geleden maar ik heb je ook getagd, maar dan met een andere tag! http://www.lisanneleeft.nl/tag-share-the-happiness/

  • Antwoorden Anne 16 januari 2012 om 15:21

   geen reclame maken hè!

   • Antwoorden Elna 16 januari 2012 om 16:09

    Vind ik niet echt reclame eigenlijk, ze zet alleen het artikel van een tag erneer zodat Teske weet dat ze getagt is, en welke tag ze dan zou (moeten) maken ;).

 • Antwoorden Amanda 16 januari 2012 om 13:45

  Leuke TAG, mijn zus is ook mijn beste vriendin. Leuk om te zien dat dat bij net zo is:)

 • Antwoorden Linda 16 januari 2012 om 13:20

  Superleuke tag! Allemaal weetjes die je niet zomaar online gooit zonder reden. Maar in zo’n tag zijn ze wel errrug leuk om te lezen!!

 • Antwoorden Bellachique 16 januari 2012 om 12:48

  Oh, leuke tag!

 • Antwoorden Manon 16 januari 2012 om 12:38

  Wat een leuke Tag! Ik ben net als jij, lui en ongedisciplineerd.. slechte eigenschap van me.

 • Antwoorden lotte 16 januari 2012 om 12:16

  Als je Teske een beetje serieus volgt, dan weet je natuurlijk allang wie de liefde in haar leven is :D

 • Antwoorden Fleur 16 januari 2012 om 12:04

  Als je Teske een beetje serieus volgt, dan weet je natuurlijk allang wie de liefde in haar leven is ;-)!
  Heel erg leuk voor jullie!
  <3

  • Antwoorden Maudy 16 januari 2012 om 13:12

   Skittles?

  • Antwoorden Barbara 16 januari 2012 om 13:47

   Ik volg haar ” serieus” en het enige wat in mij opkomt is Stippie, haha.

   • Antwoorden iris 16 januari 2012 om 14:45

    t zou mij niet verbazen als het broertje van vera camilla de gelukkige is :))

    • Antwoorden Naomi 16 januari 2012 om 15:00

     Jaa of Kelvin!!

     • kim 16 januari 2012 om 15:29

      bij mij komt gers of dylan of mert naar boven haha

     • Tess 16 januari 2012 om 15:35

      Kan niet kelvin heeft al een vriendin ;) misschien is het wel mert?

     • Teske 16 januari 2012 om 15:52

      Waarom denken jullie allemaal gelijk aan YouTubers, alsof ik geen andere jongens ken hahahah

     • Elna 16 januari 2012 om 16:10

      @Teske: Is dat een hint? Hahah.

      Leuk artikel!
      En grappig hoe nieuwsgierig iedereen meteen wordt ;). Hopelijk krijgen we het nog een keer te weten :).

     • Julia 16 januari 2012 om 19:22

      Of Dolf!

    • Antwoorden Sanneke 16 januari 2012 om 23:18

     Waarom denkt iedereen toch dat t een jongen is

   • Antwoorden Katja 16 januari 2012 om 15:32

    Ik dacht ook aan Stippie XD

    • Antwoorden Vera 16 januari 2012 om 15:49

     Ja ik dacht ook aan stippie of skittles hahaha
     WE WANT TO KNOW!

  • Antwoorden rachella 16 januari 2012 om 14:57

   waarom moet ik nu denken aan mick haha

  • Antwoorden Verenaaaa 16 januari 2012 om 18:25

   neee,,,tis Mert..van realiteittijd :D

 • Antwoorden Lisa 16 januari 2012 om 11:47

  boyfriend tag!

 • Antwoorden Jessica 16 januari 2012 om 11:31

  De liefde van je leven nu al gevonden haha? :)

  Verder superleuk geantwoord allemaal

  • Antwoorden Teske 16 januari 2012 om 12:00

   Liefde in mn leven zei ik hè ;)

   • Antwoorden Charlot 16 januari 2012 om 15:30

    Ga je er wel iets over vertellen, of helemaal nooit niet? =(

 • Antwoorden Manouk 16 januari 2012 om 11:29

  Ahh echt leuk :)

 • Reageer