Wat is het nou?

1 augustus 2011

Toen ik vorige week bij Mick kwam, vertelde hij dat hij het eigenlijk maar apart vond. Beautybloggen, wat doet dat nou met mensen? Wat vinden al die vrouwen nou leuk aan ál die blogs volgen, en elke dag naar swatches en reviews kijken. Het zijn toch ook maar kleurtjes? En toen bedacht ik me dat het eigenlijk ook wel een heel apart iets is. Don’t get me wrong, ik bezoek ook dagelijks veel beautyblog, en al zou ik Teskuh.nl geen allround beautyblog noemen, ben ik er toch wel heel erg geïnteresseerd in.

Goed voorbeeld, want ik kan hier echt naar blijven staren en in feite is het gewoon gekleurd poeder..

Waarom kwijlen wij nou weg bij die prachtige productfoto’s van die ene highlighter, wat is er boeiend aan al die swatches, keer op keer weer. Want geef toe, je koopt toch niet álle producten die je op blogs ziet, ookal zijn ze goed. Dus alleen praktisch en om te weten hoe iets bevalt is het ook weer niet.

Artikelen over de inhoud van producten, face of the days en video’s vind ik dan nog wel makkelijker te begrijpen. Hierdoor leer je echt dingen, zie je hoe anderen zich opmaken en hoe ze eruit zien en video’s zoals tutorials zijn inderdaad leerzaam.

Wat is het nou aan die poedertjes en glossjes wat wij zo interessant vinden? Ik wil graag jullie mening hierover horen. Bij mij persoonlijk komt het denk ik gewoon door het idee erachter, dat ik make-up een soort kunstvorm vind. Het is toch prachtig hoe je een leeg vlak zo mooi kan opfleuren met enkel wat kleuren? En daarnaast is make-up natuurlijk iets wat me zekerder over mezelf laat voelen en ik weet zeker dat het zo voor de meeste meiden werkt. Ik weet niet hoe het zit met kunstenaars, maar misschien genieten zij ook wel van hele mooie verf? Ik kom met de gekste dingen, maar eigenlijk omdat het ook maar een apart iets is.

Ik ontken trouwens niet dat ik het heerlijk vind om een make-up geek te zijn. Het is heerlijk dat ik voldoening kan halen uit een mooie foto van een swatch of product.

Ik vond dit wel een interessant onderwerp, dus laat me weten. Waarom ben jij nou zo’n make-uplover? Wat doet het met jou, en waarom (als je dat doet) bezoek je elke dag zoveel beautyblogs om eigenlijk in feite steeds maar hetzelfde te lezen?

63 reacties

 • Antwoorden jessica 21 juni 2012 om 17:49

  wil je please een keer een filmpje maken hoe je zelf nagellak kunt maken of weer een make- up look hoe je het nu draagt? is zou het liefst allebei willen maar dat kan wel oke… wil je het een keer doen???….. ik ben namelijk op zoek hoe je nagelak kunt maken maar weet geen goede site dus help my!!
  dag Teske
  doei -xxx- jessica

 • Antwoorden cupcakepolish 13 februari 2012 om 20:51

  gewoon het idee dat al die dingen je mooier kunnen maken dan je bent is gewoon zo heerlijk

 • Antwoorden Nadia 5 februari 2012 om 13:31

  Het is gewoon leuk, make up, ook zo heerlijk hoe beautybloggers die make-up op hun gezicht aanbrengen, met die kwasten enzo, het ziet er gewoon altijd mooi uit! Het is fijn om naar te kijken en je leert er inderdaad wat van. Ik snap van jongens wel dat ze denken, “uuuuh….wat??” maar jongens vinden het blijkbaar weer leuker om naar bijvoorbeeld auto’s te kijken, die glimmen of vrouwen xD etc. het ligt er maar net aan wat je smaak is :P Wat voetbal is voor de een, is make up voor de ander ^^ xx

 • Antwoorden Waarom beautyblogs volgen? | 25 september 2011 om 14:27

  […] beautyblogs volgen? Posted on August 4, 2011 by Bianca| Leave a comment Ik las op de blog van: http://www.teskuh.nl/blog/2011/08/01/wat-is-het-nou/de blog met de titel wat is het nou? Waarover het eigenlijk ging over waarom wij het nou zo leuk […]

 • Antwoorden nina 23 september 2011 om 19:03

  make-up geeft mij ook een zeker gevoel. je blijft jezelf maar dan toch een tikkeltje mooier. en als ik bijvoorbeeld naar jou filmpjes kijk geeft me dat gewoon een blij gevoel :)

  x

 • Antwoorden ineke 9 september 2011 om 23:23

  het is een beetje een passie voor mij maar in een bepaalde manier geloof ik in makeup het laat je echt stralen x ( :

 • Antwoorden melissa 15 augustus 2011 om 20:40

  ja het is gewoon dat je je zelf mooi kan maken en waarom ik beautyblogs bekijkt omdat het gewoon veel inspiratie geeft mensen laten je zien wat hun op hun gezicht smeren en kopen en dan kan jij kijken of het ook voor jou werkt of dat het ook voor jou mooi staat op je huid. het is gewoon een goeie inspiratie en het is gewoon heel leuk om dingen na te maken van bekende beauty bloggers.
  make up is mijn passie / hobby en het is gewoon leuk om er mee te spelen !

  groetjes

 • Antwoorden Tuyet 12 augustus 2011 om 14:56

  het is gewoon dat je jezelf mooier kan maken en toch jezelf blijft, en dat kan op zoveel manieren! het is gewoon leuk om te ontdekken wat je er allemaal mee kan!

 • Antwoorden Miranda 8 augustus 2011 om 15:30

  Dat is eigenlijk best wel een moeilijke vraag, maar wel erg leuk. Ik ben gewoon altijd benieuwd hoe een product mij zal bevallen,zou hij bij mij ook zo veel pigment afgeven en zal bijv. de oogschaduw ook zo lang op mijn oogleden blijven zitten. Ook vind ik make up erg leuk om te gebruiken, aangezien je een onzuivere huid zuiverder kan laten lijken.Stel dat je je ogen wil laten accentueren dan kan je dat ook doen, dat is dus wel erg leuk :D

 • Antwoorden » Waarom beautyblogs volgen? 8 augustus 2011 om 00:18

  […] beautyblogs volgen? Bianca | 4 augustus 2011 | No comments Ik las op de blog van: http://www.teskuh.nl/blog/2011/08/01/wat-is-het-nou/ de blog met de titel wat is het nou? Waarover het eigenlijk ging over waarom wij het nou zo leuk […]

 • Antwoorden Fien 7 augustus 2011 om 20:09

  ik ben gewoon verslaafd aan het lezen over make up, en het lezen van tips =)

 • Antwoorden Fleur 7 augustus 2011 om 19:51

  Ik zou het niet weten.. Als ik een dag mijn vaste blogs niet heb gelezen raak ik al gestrest vooral als ik een week weg ben geweest als nu. Make-up is gewoon iets vrouwelijks. Ik weet niet wat het is met ons. Ik vind het gewoon boeiend. Het is denk ik niet echt uit te leggen maar ik denk dat alle meiden die blogs lezen en een make-up lover zijn weten wat ik bedoel! ;)

 • Antwoorden Floor Daasvand 6 augustus 2011 om 20:24

  Ik volg niet alleen beautyblogs, maar ook mensen die bloggen over hun persoonlijke leven enso :)

 • Antwoorden Maud 5 augustus 2011 om 17:26

  Ik geniet zelf van de mooie kleuren, textuur, verpakkingen. Sommige foto’s ervan vind ik zo artistiek en mooi, kan ik uren blijven staren. Of dat nou swatches zijn, een product in de verpakking, een eotd, of wat dan ook.
  Maar ik denk dat meerdere mensen dit met hobby’s hebben. Mijn moeder is gek op koken, ze leest blogs erover en volgt youtubers die kook-tutorials maken (dat heeft ze dan dankzij mij ontdekt). Ze kan erg lang kijken naar foto’s van zowel gerechten als ingrediënten. Haar laptop staat vaak op het aanrecht een kook-tutorial af te spelen terwijl zij het zelf aan het proberen is. Ergens een beetje bizar, maar erg vergelijkbaar met beauty-lovers/bloggers denk ik.

 • Antwoorden Waarom beautyblogs volgen? « Bianca Online 4 augustus 2011 om 16:10

  […] las op de blog van: http://www.teskuh.nl/blog/2011/08/01/wat-is-het-nou/ de blog met de titel wat is het nou? Waarover het eigenlijk ging over waarom wij het nou zo leuk […]

 • Antwoorden paulien 3 augustus 2011 om 10:37

  hahaha idd best raar, zelf volg ik 7 blogs elke dag en nog 8 waar ik af en toe op kijk .
  ik kan me wel in jou punt vinden want ik teken graag en ik kan serieus kwijlen bij nieuwe potloden (klinkt raar) en eeuwen in de winkel op de teken afdeling zijn. gewoon omdat ik dan nieuwe dingen wil proberen enzo.

 • Antwoorden jacky 2 augustus 2011 om 21:30

  ik weet niet, ik kijk vooral filmpjes van beautybloggers en ik word daar gewoon zo vrolijk van! ik vind het lekker om te experimenteren en te ‘klojen’ met allemaal van die leuke hebbedingspulletjes, haha!

 • Antwoorden Lotte 2 augustus 2011 om 20:13

  Ik moet eerst ff zeggen dat ik echt 5 minuten naar die kwasten heb zitten staren :p.
  Beauty blogs zijn gewoon een inspiratie bron voor me.
  Je kan de mooiste dingen creeëren met make-up!

 • Antwoorden Kim 2 augustus 2011 om 18:53

  Waarom ben jij nou zo’n make-uplover? Wat doet het met jou, en waarom (als je dat doet) bezoek je elke dag zoveel beautyblogs om eigenlijk in feite steeds maar hetzelfde te lezen?

  Ik houd gewoon omeünig van make-up, het maakt je mooier. Door middel van dezelfde filmpjes, leer je meningen kennen over EEN product. En zo kun je eruit halen of het product iets voor jou is. Ik vind het gewoon superleuk.

 • Antwoorden Jana 2 augustus 2011 om 14:39

  Ik vind make-up ook echt een kunst, net als nagels lakken, als je dan een nail-art maakt, dat is ook kunst
  Het is eigelijk bijna hetzelfde als schilderen maar ipv verf heb je nagellak en ipv een doek heb je je nagels :)

 • Antwoorden Lisa 2 augustus 2011 om 13:07

  Ik hou gewoon heel veel van make-up. En iedereen heeft er wel een ander mening achter. Dus hoeveel beautyblogs je ook leest niemand zal er hetzelfde over praten en iedereen weet weer andere leuke tips of trucjes. Het is leuk om van allemaal verschillende mensen te lezen & leren.

  I’ts just fot fun

  xo xo

 • Antwoorden Brechtje 2 augustus 2011 om 01:49

  Tja, ik vind make-up gewoon leuk. En ik bezoek beautyblogs om er nog meer over te leren, zodat ik mezelf dan weer leuker op kan maken. Reviews vind ik ook leuk om te lezen, ik ben dan gewoon beniewd hoe een product bevalt en heel soms koop ik het dan ook. Ik houd gewoon van make-up, haha.

 • Antwoorden Gwen 1 augustus 2011 om 23:12

  Hahaha ik bezoek ze omdat ik geen geboeg kan krijgen van make up!

 • Antwoorden F 1 augustus 2011 om 22:00

  Ik vind make-up gewoon heel erg leuk, omdat je als je uit bed komt er niet op je mooiste uitzien en als je de juiste make-up gebruikt je heel mooi kan maken/worden! het is leuk om te zien hoe je die ene kleur oogschaduw of die ene blush moet gebruiken en waar je het allemaal voor kán gebruiken tutorials dus. ook vind ik het leuk om te zien hoe je DIY dingen kunt maken. ik vind het inderdaad wel een soort van kunst

 • Antwoorden Tjarda 1 augustus 2011 om 21:55

  Ik ben een make-up lover omdat ik graag creatief bezig ben met dingen en dingen testen! Ik bezoek ook heel veel blogs omdat er toch altijd wat valt bij te leren en je kan ook meningen van anderen lezen en nieuwe producten ontdekken! Maar ik ben vandaag gestopt met mijn blog en filmpjes te posten op Youtube omdat er meiden van mijn school zijn die mij niet ‘leuk’ vinden en die het niet respecteren… Nu gaat iedereen denken van laat je toch niet doen door die 2 mensen… Maar ik vind dat echt niet fijn dat ze gaan zeggen van je stem klink in het echt anders en meen je dat nu echt!! Ik heb gewoon een hekel aan Belgische meiden :s ( <– Dit boeit niemand) ;) Maar, ik ben het nu wel lekker kwijt!

 • Antwoorden Elise 1 augustus 2011 om 20:47

  Ik vind het ook leuk al die reviews en foto’s van make up (looks), terwijl ikzelf niet eens make up draag.

 • Antwoorden Mandee 1 augustus 2011 om 20:19

  Makeup is een soort verf waarmee je een kunstwerk op je gezicht maakt, dat is de rede waarom ik het zo interessant vind.
  Met make-up kun je zoveel bepaalde effecten in je gezicht creëren: grote ogen, dunner gezicht, dikke wenkbrauwen etc. net zoals bij schilderen dus.
  Maar door bewijzen van spreken te schilderen op je gezicht kun je meerdere mensen je creativiteit laten zien, je bent eigenlijk een lopend schilderij.

  De reden waarom ik reviews van producten bekijk is dat ik wel wil weten of het goed blijft zitten, het zou zonden zijn als het kunstwerk snel zal vervagen.

  Dus dat was mijn verhaal achter mijn make-up addiction ^^.

  Heel leuk artikel!

 • Antwoorden Tessa 1 augustus 2011 om 19:00

  Ik gebruik niet heel veel make-up, maar ik ben ook nog jong dus heel dik oogpotlood of zoiets vindt mijn moeder ook niet goed. Toch kijk ik graag naar make-up van andere mensen, van professionals enzo. Ik heb een keer naar het programma Blush(rtl 5) gekeken, en dat vind ik wel echt geweldig. Ik kan zelf niet geweldig opmaken, maar een vriendin van mij wel. Ik vind make-up gewoon een super-uitvinding, ik voel me er mooier door en het is leuk om allerlei verschillende soorten oogschaduw uit te proberen. Maar ik zou het geweldig vinden om beter te leren opmaken. Weet jij nog wat sites waar ik goede tips en filmpjes kan vinden, en anders trefwoorden op youtube? Ik wou nog even zeggen dat ik je blog super vind en ik probeer om het dagelijks te volgen.. ;)

  Liefs,

  Tessa

 • Antwoorden Manon 1 augustus 2011 om 18:45

  Heel goed onderwerp! Nu ik dit lees ga ik er pas echt over nadenken haha. Ik volg als ik het goed heb geteld 10 nederlandse beautyblogs! bij toeval heb ik er ooit eentje ondenkt dat waren youtubefilmpjes en sinds dien ben ik pas echt helemaal verslaafd geworden aan beauty. Lipgloss was altyd al een verslaving maar ook dat is vele mate meer geworden! Ik word gewoon bly als ik beautyspulletjes koop, er over lees of iets moois zie! veel mensen zullen dat wel raar of misschien wel gestoord vinden, want waarom word je nou blij van een nieuwe lipgloss of body butter? haha tis voor my echt een hobby geworden. de een word blij als hij/zij een nieuwe postzegel aan zijn verzameling kan toevoegen, zo wordt ik blij met een nieuw beautyproduct! En zo hebben we allemaal denk ik wel what what voor een ander misschien raar overkomt.

 • Antwoorden Rina 1 augustus 2011 om 18:35

  daarom zijn we toch meisjes, om te tutten!

 • Antwoorden Deborah 1 augustus 2011 om 17:24

  Omdat ik een beetje met make-up wil beginnen en tips voor producten en de beste techniek etc. Maar ik vind het ook gewoon heel gezellig om al die leuke artikelen te zien (:

 • Antwoorden kaylee 1 augustus 2011 om 17:20

  Dat is echt een moeilijke! Ik denk dat het gewoon iets ‘vrouwelijks’ is, waar wij ons allemaal tot voelen aangetrokken. Waarom? dat weet ik niet maar ik vergelijk het gewoon met wat mannen met auto’s hebben! Ik bedoel, een auto is toch ook maar gewoon een ding?! …

 • Antwoorden Kaylee 1 augustus 2011 om 17:03

  Ik weet het gewoon niet. Ik kan eewen naar een mooie oogschaduw of blush blijven staren, en alles wat ik zie wil ik hebben (ik haal het heus niet allemaal hoor!) Ik ben zelf ook erg met makke-up bezig, ik vind het heerlijk om zelf looks te bedenken, ik ben nog niet echt heel erg goed ermee ofzo, maar dat komt later misschien nog wel… Tja, make-up… ik vind alles eraan gewoon geweldig!

 • Antwoorden LottedeJ 1 augustus 2011 om 16:11

  Zo, ik ben weer terug van vakantie! Ik bezoek meteen jouw blog weer even, haha :) Je staat niet voor niets bij m’n lijstje met favo beautyblogs. On topic: Ik vind het belangrijk om verschillende meningen over een (duur) product te lezen, voor ik het koop. Dat hoeft niet bij elk nagellakje van Catrice of Essence, maar als ik een lippenstift van Mac wil kopen, wil ik toch wel swatches opzoeken en verschillende reviews lezen. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om verschillende looks te bekijken, inspirerende plaatjes te bekijken enzo.. daar haal ik zelf inspiratie uit en ik leer daar veel van!

 • Antwoorden Arijana 1 augustus 2011 om 16:02

  Ik vind het gewoon heel leuk !
  Om op te doen en gewoon ook om te hebben ;)
  Maar een vraagje , wat typ jij meestal in bij google om die achtergronden enzo te vinden voor sites enzo??Want ik wil ook een site maken maar er zijn alleen van die lelijke achtergronden.
  Dus heb je misschien een site ofzo , of wat je intypt?

 • Antwoorden Maaike 1 augustus 2011 om 15:59

  Whoaaaa, Sanrio kwasten!

  Eh, ik heb eigenlijk helemaal niks met make-up, al kan ik er uren op kwijlen en koop ik het vaak, ik gebruik het niet.. Ik weet eigenlijk ook niet waarom het me interesseert ofzo, vind het gewoon leuk om te lezen en te kwijlen op plaatjes!

 • Antwoorden Kim 1 augustus 2011 om 15:57

  Leuk artikel! Tja het valt heel moeilijk uit te leggen allemaal. Ik vind alles wat make-up te maken heeft gewoon zó mooi! De kleuren, alles. En mooie beauty producten verzamelen vind ik al helemaal leuk :)

 • Antwoorden Elles 1 augustus 2011 om 15:40

  Ik volg beautyblogs omdat het me intereseert, en ik leer er een hoop van. (:
  En het is gewoon hartstikke leuk om beauty producten te verzamelen !
  Ik bedoel, je kan de vraag ook anders stellen: ”wat is er zo leuk aan postzegels verzamelen/bekijken?”
  Zo hebben veel meisjes dat dus met beauty, en ik ben er zekers 1 van ! (:

 • Antwoorden Carolien 1 augustus 2011 om 15:37

  Ik kijk heel vaak youtubefilmpjes overnieuw , jouw roomtour heb ik meer dan 20 x gezien. Weet ik heel zeker. Ik vond die zo leuk:$

 • Antwoorden Carolien 1 augustus 2011 om 15:35

  Ik bekijk alle artikelen van beautyblogs behalve de swathes en de reviews, dat vind ik niet leuk. Ik hou van lifestyle, trucjes weetjes en filmpjes en shoplogs. Ook turtorials vind ik niet altijd even leuk.
  Dus sommige artikels lees ik niet eens

 • Antwoorden femketje 1 augustus 2011 om 15:08

  voor mij hangt alles samen met m’n passie/liefde voor fotografie en modellenwerk ^^
  je kan gewoon wie of wat dan ook worden *al acterend natuurlijk* voor de camera met make-up

 • Antwoorden iris 1 augustus 2011 om 15:00

  kun je netzo goed aan mannen vragen wat er nou zou leuk is aan auto’s ;p

 • Antwoorden Merel 1 augustus 2011 om 14:54

  Ik vind het ten eerste gewoon heerlijk ontspannend, lekker opmaken. Rustig alle tijd er voor nemen voordat je naar school gaat, dan is mijn ochtendhumeur al gelijk een heel stuk minder. Ik was vroeger altijd al van het tekenen en schilderen, lekker kliederen, nu doe ik dat eigenlijk nog steeds, maar dan op mijn gezicht.
  En die foto’s van dat gekleurde poeder? ach, gekleurd poeder is toch super mooi?!

 • Antwoorden Astrid 1 augustus 2011 om 14:45

  Het is leuk om de te zien dat mensen de zelfde interesses hebben en we kijken naar de swatches omdat we willen weten wat de goede producten zijn. Dit is waar het mij om gaat teminste.

 • Antwoorden indira 1 augustus 2011 om 14:37

  Ik vind het gewoon zo leuk dat je ziet hoe make-up mensen kan veranderen, wat het allemaal kan doen.
  Je kan iemands gezicht helemaal veranderen en omtoveren tot een monster of een oud vrouwtje.
  Ik weet niet hoe het komt, maar het is gewoon zo leuk om alle blogs af te gaan en dan zelf ook aan de slag te gaan.
  Zowiezo kan ik wel lang naar mooie foto’s kijken, maar met make-up is het toch wel eyecandy haha
  x

 • Antwoorden Suus 1 augustus 2011 om 14:21

  Ja een raar iets. Ik draag niet eens zo heel veel make up, maar als je kijkt hoeveel beautyblogs ik volg.. Daarnaast ben ik trouwens ook echt een sucker voor foto’s van eten en recepten enzo, maar helaas heb ik nog niet zo heel veel blogs gevonden die dit vaak posten.

 • Antwoorden kim 1 augustus 2011 om 14:14

  make-up is gewoon leuk. ;d
  en ik voel me er toch wel zekerder door.

 • Antwoorden charile 1 augustus 2011 om 13:56

  Ik ben ook een make-up lover…en ik heb geen idee hoe het ineens is gekomen…ik denk door het ontdekken van verschillende sites. Ik kan minuten lang naar foto’s van make-up kijken en ik kan youtube filmpjes 10 keer opnieuw kijken, ze blijven mooi en leuk. En allerlei producten testen en proberen is ook super leuk
  Ik denk dat ik het zo leuk vind om te doen omdat het toch jezelf verzorgen is. Als mijn nagels mooi gelakt zijn ben ik een stuk vrolijker hihi
  En ik kijk echt heel erg vaak op sites…het is gewoon een routine geworden ^^
  Wat een leuk artikel!
  x

 • Antwoorden Femke 1 augustus 2011 om 13:54

  Waarom waarom? Uhm, omdat het leuk is? Het onderwerp beauty boeit me gewoon, dus ja ik kom steeds weer terug op al die blogs..

 • Antwoorden Bianca 1 augustus 2011 om 13:52

  Ik denk dat het een beetje vrouw eigen is door make up op te doen, dat je, je zelf mooier vind.
  Ik kan wel zeggen waarom ik beautyblogs lees, dit doe ik nog maar sinds kort. In mijn tiener jaren ben ik best gepest onder andere door mijn make up kunsten… Toen heb ik eigenlijk zeer weinig met make up gedaan de laatste 10 jaar, stond ergens achterin mijn slaapkamertje. Maar sinds een paar maanden ben ik wat meer make up en nagellak gaan kopen, en door dat aan te brengen voel ik me vrouwelijker. Ik voel me zelfs nu een echte vrouw, iets wat ik voorheen niet voelde!
  En ik vind het fascinerend om alle blogs te lezen die voorbij komen, ik leer daar veel uit. Vind het ook gewoon leuk, als ik nu een product neig aan te schaffen ga ik eerst kijken of er op div. site’s een review geschreven word.

 • Antwoorden emmaly 1 augustus 2011 om 13:50

  Het is gewoon leuk om steeds nieuwe dingen uit te proberen, een product te vinden die nét dat mooiere effect geeft waar je al langer naar op zoek was of je gewoon totaal verrast. Kleuren maken mensen over het algemeen ook blij, en aangezien make-up gewoon één en al kleur is bijna, worden mensen (ik ook) er blij van. Het verzorgende deel vind ik ook geweldig, het geeft me zo’n perfect gevoel. Lange gelakte nagels, mooi blush op, oogschaduw, nude kleurtje op de lippen, I like!

 • Antwoorden Sarah 1 augustus 2011 om 13:46

  Ik denk dat het net zoiets is als shoppen. Kijken of dingen je staan, of het fijne stof is en het liefst in je budget. En dan geeft het voldoening als je iets leuks vind. Ik zelf hoef het dan niet eens te kopen. Het is leuk om te kijken of producten goed zijn mooie kleuren hebben etc.
  En waarom kijken mannen graag naar auto’s? de meeste zullen er nooit 2 tegelijk hebben. Dta is toch het zelfde?

 • Antwoorden Marjolein 1 augustus 2011 om 13:36

  Ik denk dat ’t ook wel te maken heeft met kunst inderdaad, “schilderen” op je eigen gezicht en niet met schmink maar met producten waar je meestal jezelf net wat mooier kunt maken (waarmee ik dus niet wil zeggen dat je lelijk bent als je geen make-up gebruikt, verre van!). Eigenlijk een hobby die je in het dagelijks leven ook kunt gebruiken ;) Als ik zie hoe hysterisch m’n moeder kan zijn over een bepaalde kleur verf – ik denk dat je ’t best kunt vergelijken. En ik vind het sowieso heerlijk om mooie foto’s van nieuwe producten te zien ^^

 • Antwoorden kim 1 augustus 2011 om 13:35

  ik vind het interesant hoe mensen over andere dingen denken, en ook om insperatie op te doen voor mezelf.

 • Antwoorden Eline 1 augustus 2011 om 13:29

  ik vind beautyblogs en andere wat meer lifestyle blogs gewoon ontzettend leuk om te bekijken/lezen en ook heel inspirerend. ik heb bijna nooit een product gekocht vanwege een review maar door blogs weet je vaak wel eerder over acties en dergelijke. inderdaad is het ook leuk om te zien hoe andere meiden just like you zich dagelijks opmaken en als je ziet datzij dezelfde interesse delen (make-up, beauty) is het leuk om daar met andere bezoeksters gezellig over te kletsen. en ik vind filmpjes als daily make-up, morning routines, room tours en make-up stash heel leuk om te zien.
  als je make-up enzo leuk vind dan zoek je op youtube eens een filmpje op en zo kom je dan weer op blogs en zo ontdek je dat je dat je dat heel leuk vind en je blijft die sites ook volgen.
  en ik ben het met je eens, en dat heb ik altijd al gevonden: make-up is een vorm van kunst. en echt iets voor meiden. makeup en beautyspulletjes is gewoon iets heel leuks!

 • Antwoorden Joyce 1 augustus 2011 om 13:26

  Hm da’s een goeie, waarom vind ik het eigenlijk leuk? Het gekke is zelfs nog dat ik zelf alleen maar mascara, oogpotlood en soms wat foundation gebruik. Maar ik vind het prachtig om andere make-up looks te zien, gewoon omdat het er mooi uit ziet! En de swatches zijn gewoon erg leuk door de mooie kleuren.

  Ik denk dat de voornaamste reden waarom ik het zo leuk vind is dat er een leuk verhaal bij zit. Ik kijk natuurlijk niet alleen plaatjes, en dat verhaal er omheen maakt het gewoon heel erg leuk en niet saai om te lezen omdat toch iedereen een eigen schrijfstijl heeft enzo ^^

 • Antwoorden Nena 1 augustus 2011 om 13:18

  make-up is er om mensen mooier te maken. & de meeste vrouwen willen op hun best eruit zien. daarom zoeken ze naar de beste producten op beautyblogs.

 • Antwoorden xiao 1 augustus 2011 om 13:04

  ik ben gewoon een make up lover. ik hou van make up en alles. daarom bezoek ik graag veel beautyblogs voor reviews, swatches etc. voordat ik een bepaald product wil kopen. ik wil altijd blijven leren en dat doe je door bijvoorbeeld een aantal beautyblogs bij te houden

  • Antwoorden moi 1 augustus 2011 om 13:10

   me to

  • Antwoorden Maybe 1 augustus 2011 om 17:23

   ben het helemaal met je eens :)

  • Antwoorden kirsten 1 augustus 2011 om 18:46

   Idd ik bedoel het ook zo ;D

  • Antwoorden CeCe 2 augustus 2011 om 04:45

   Me2

  • Antwoorden Jana 2 augustus 2011 om 14:37

   ik ook :)

  Reageer