Stay Strong

30 juli 2011

Kennen jullie Demi Lovato? Ik ben fan van haar sinds 2009, het had even een dieptepunt en nu begin ik weer steeds verliefder op haar stem, en alles daaromheen te worden. Demi heeft geen makkelijk jaar gehad en heeft nu haar comeback gemaakt met het nummer ‘Skyscraper’.

Ik heb al vaker wat 0ver deze prachtige vrouw geschreven, maar ik ben gewoon zo onder de indruk van de comeback die ze maakt na wat er allemaal gebeurd is. Demi werd tijdens haar tour, in november 2010, opgenomen in een kliniek. De hele media noemde het ‘rehab’, wat natuurlijk weer heel erg opgeblazen wordt en gelijk lijkt alsof ze aan de drugs zit. Demi lijdt aan de eetstoornis boulimia en ook sneed ze zichzelf. Ze was op dat punt zo vermoeid en zo bezig om haar eigen lichaam te verwoesten dat haar ouders en managers hebben overgehaald om naar de kliniek te gaan. Mocht je er interesse in hebben, hier is een lang en openhartig interview waarin ze veel verteld over hoe dit is gebeurd en hoe het is gegaan.

Als fan is dit echt heftig om te horen. Dan ga je interviews en filmpjes terugkijken en dan merk je af en toe echt dat ze blijheid en haar lach faked. Als je het niet weet zal je het niet zien, maar zo wel, dan zie je echt wel dat er wat verschuilt achter die lach. Ook valt het dan opeens op hoevaak ze armbandjes droeg. Ik ben zo ontzettend blij dat het nu goed met haar gaat, en ze heeft een prachtige boodschap voor iedereen die word gepest.

En kijk dan naar haar, ze straalt! En als ik het dan niet over haar uitdrukking heb, maar het make-up en fashionwise ga bekijken dan ziet ze er ook nog eens geweldig uit. Prachtige blush en highlighter, superleuke glitters en ik ben ontzettend fan van alle veertjes die ze in haar haar of oorbellen heeft verwerkt. Gepaard met een schattig, wit, kanten jurkje ziet ze er fabulous uit. Ook ben ik altijd al fan geweest van haar wenkbrauwen.

Ze heeft haar comeback gemaakt met het nummer Skyscraper, wat ook een prachtig verhaal verteld. Ze zingt:

You can take everything I have, you can break everything I am. Like I’m made of glass, like I’m made of paper. Go on and try to tear me down, I will be rising from the ground. Like a scyscraper.

Een supermooi bericht, want dat is hoe je ook het best met mensen die je neer willen halen moet omgaan. Bedenken dat je ver boven ze staat, want zo is het ook.

Dit is het nummer. Er is geen make-up look die ik echt kan bespreken, behalve het feit dat ze het gewoon heel erg clean hebben gehouden. Ik vind het heel fijn dat ze de clip rustig hebben gehouden, zonder flitsende beelden. Heel toepasselijk bij het nummer, hele mooie locatie en Demi’s expressie is gewoon prachtig. Ik kan wel zeggen dat ik eventjes een traantje gelaten heb bij het horen van het nummer en ook bij het zien van de clip, omdat ik zelf ook wel aardig wat gemeen heb met de tekst van dit nummer.

Voor de latino’s onder ons (en ook gewoon voor de mensen zoals ik die het leuk vinden klinken), Demi heeft het nummer ook in het Spaans opgenomen.

Klinkt dat niet super? Ach, ik blijf toch alleen maar complimentjes geven. Ik ben enorm fan, van haar en van het nummer. Ik vind het super om te zien hoe zo iemand er weer bovenop komt. En ik weet dat het opgeblazen wordt, omdat ze een celebrity is en dat er heel veel jonge mensen in de wereld zijn die dit ook meemaken, waar waarschijnlijk veel minder aandacht voor is. Daar moet je wel bij stilstaan, en dat wil Demi ook aangeven.

Stay strong, een bericht voor iedereen.

Ben jij net zo’n fan van Demi als ik dat ben?

93 reacties

 • Antwoorden lisanne 9 maart 2016 om 17:23

  Ik vind het nog steeds een mooi geschreven tekst. Ik kijk iedere dag naar demi lovato en luister liedje van haar omdat het me sterk houd. En door haar ga ik misschien hulp zoeken omdat ik zie dat zij er sterk is uitgekomen maar ik weet het niet zeker. ?

 • Antwoorden iris 15 januari 2014 om 20:24

  Ja, ik ben ook fan van demi!
  Ze maakt zulke mooie liedjes, en is ook een groot voorbeeld voor me.

 • Antwoorden Rachel 26 december 2013 om 14:10

  Mijn zus is een hele grote fan van demi, ze wordt in januari 16 en ik wil haar graag een vest van demi stay strong, maar ik wil haar graag ook armbandjes geven van demi stay strong maar weet iemand waar ik dat het veiligst kan kopen? alvast bedankt

 • Antwoorden Nickey 7 februari 2013 om 08:09

  Demi is echt mijn favoriete zangeres, maar ook mijn grote voorbeeld. Ik miste haar nieuwe liedjes wel toen ze in ‘rehab’ zat. Ik ben heel blij dat het weer goed met haar gaat.

 • Antwoorden Rebecca 28 oktober 2012 om 11:11

  Ik ben al sinds as the bell rings fan en sinds camp rock een Lovatic,Teske ik vindt het geweldig dat je over haar schrijft want niet veel blogs doen dat echt respect meid x<3

 • Antwoorden Anke 22 september 2011 om 17:13

  ik ben echt verliefd op de stem van demi lovato sinds het album uit is ben ik het aan het luisteren :D

 • Antwoorden Destiny 21 augustus 2011 om 14:21

  woow, ik ben geschockeerd.

 • Antwoorden sabina 16 augustus 2011 om 20:35

  ik ben echt een grote fan van demi lovato geworden, zij is zegmaar mijn favoriete ”disney meisje”.
  eerst was selena gomez mijn lievelings, nu zeker niet meer.
  ZE HEEFT DEMI LOVATO LATEN ZITTEN VOOR TAYLOR SWIFT.

  buuuuut, ilovedemiiii

 • Antwoorden Alina 14 augustus 2011 om 20:12

  ik had tranen in mijn ogen bij het intervieuw, wauw…

 • Antwoorden Janneke 14 augustus 2011 om 19:47

  Demi is mijn voorbeeld.
  Als je zelf ook wordt gepest of gepest bent kan jij het niet droog houden als je skyscraper hoort!:)
  xxx

 • Antwoorden Mijn Ituneslijst, de D van …. « Acrazylady's Blog 13 augustus 2011 om 12:02

  […] het artikel van Teske (http://www.teskuh.nl/blog/2011/07/30/stay-strong/) besefte ik dat ik helemaal geen muziek van haar in mijn Itunes had staan en dat terwijl ik haar […]

 • Antwoorden Marieke 12 augustus 2011 om 15:05

  Ik ben nooit gepest, maar ik heb mezelf en mijn lichaam dezelfde dingen aangedaan als zij. Dat doe ik nu (bijna) niet meer en ik heb professionele hulp. Ik kende dit nummer niet en haar verhaal ook niet, maar ik zit te janken zo mooi vind ik het.

  We zijn allemaal meisjes, we zijn allemaal mensen, we hebben allemaal dezelfde onzekerheden en toch kunnen we ons zo alleen voelen. We zouden allemaal vriendinnen moeten zijn en bij elkaar terecht moeten kunnen met alles. Niet oordelen, niet invullen voor anderen.

  Dankje voor deze post Teske.

  Stay strong.

 • Antwoorden Anoniem 10 augustus 2011 om 00:47

  Ik was altijd wel een grote fan van Demi, maar wist nooit dat zij dit deed. Ik ben vroeger ook gepest, het verslechterde mijn zelfbeeld heel erg. Afgelopen jaar voelde ik me zo depressief dat ik mezelf begon te snijden. Ik heb nu proffesionele hulp, dat helpt me om beetje bij beetje van deze verslaving af te komen. Ik wil iedereen waarschuwen nooit hieraan te beginnen, het lost niets op. En als ik dat van te voren geweten had, was ik nooit zo dom geweest. Is het eenmaal een verslaving, kun je er moeilijk van af komen, net zoals alcohol, roken en drugs.

  Teske, je hebt een mooi artikel geschreven! En haar nieuwe song is geweldig :)

 • Antwoorden rosemarijn 8 augustus 2011 om 12:59

  ik vind het begin van het liedje wel een beetje op broken strings.. maar ik vind hem prachtig. kende eerst de cover van deze, maar vind haar toch wel beter. Het verhaal vond ik heel schokkend.. dit wist ik niet. wat geweldig van haar dat ze het overwonnen heeft.
  lief berichtje teske.

 • Antwoorden Céline 7 augustus 2011 om 17:14

  Ik ben ook ontzettend fan van Demi en toen ik dit nummer voor het eerst hoorde kon ik echt merken dat ze veel heeft moeten doorstaan het laatste jaar. Toch vind ik het heel knap dat ze er bovenop is gekomen. Hollywood lijkt me een hele harde wereld om in te leven.

 • Antwoorden britt 7 augustus 2011 om 03:57

  Ik kon bijna wel huilen bij dat interview, wauw, zoiets overwinnen!
  Ik wist wel dat er iets was met haar en dat ze opgenomen werd. Maar dat het zo erg was en al zo lang aan de gang was, dat niemand het had gemerkt, alles, heel ontroerend.
  Echt een heel mooi liedje wat haar situatie goed beschrijft zegmaar, ik herken mezelf er ook in.
  stay strong! <3

 • Antwoorden lotte 5 augustus 2011 om 10:32

  super mooi nummer, ik ben erg benieuwd naar het album (:

 • Antwoorden Iris 4 augustus 2011 om 20:29

  Wow wat heftig om te horen..

 • Antwoorden Nathalie 4 augustus 2011 om 12:19

  Trouwens Bi-polar depressed zijn is echt heftig! :-

 • Antwoorden Nathalie 4 augustus 2011 om 12:17

  Ik vind haar nog niet echt stralen. Maar denk ook niet dat het kan na 18 jaren heftigheid en ziek zijn. Hollywood sucks.. iedereen wordt er ongelukkig van. Ze e is echt een mooie meid om te zien en hoop dat het snel beter met haar gaat.

 • Antwoorden Elna 3 augustus 2011 om 17:39

  Goede blogpost teske! Ik had alles niet beter kunnen zeggen.
  Bovendien is Skyscraper ook echt mijn favoriete nummer op het moment! Zo emotioneel, en vol met een verhaal!
  Respect voor Demi!

 • Antwoorden Annika 2 augustus 2011 om 20:29

  Ik was fan en toen wat minder, maar sinds dit lied helemaal! Ik had het al eerder gelezen dat ze werd opgenomen en al die andere dingen, dat vind ik echt heel erg. Demi is echt super!

 • Antwoorden Jana 2 augustus 2011 om 14:24

  Ik vind het echt zo’n goed lied!!
  Ik was eerst ook een grote fan van haar maar vond haar ook niet meer zo goed
  Nu ze met dit lied uitkomt ben ik weer helemaal fan!
  Er zijn ook verschillende (zeer goede) youtube zangers/zangeressen die dit lied gecoverd hebben
  Maar hun versies zijn LANG niet zo goed (sons denk je van, hé dit is beter dan het originele lied)
  Dit bewijst nog maar eens hoe emotioneel en moeilijk dit lied is.
  RESPECT VOOR DEMI!! <3

  • Antwoorden Jana 2 augustus 2011 om 14:25

   en hoe een goede zangeres Demi dus is!!

 • Antwoorden Ashley 2 augustus 2011 om 00:41

  Woah. Ik wist niet dat jij ook fan was van demi, had wel zo’n vermoeden ergens :P.
  Ik heb echt respect voor haar, dat ze er zo open over is. Beter dan al die andere celebs met problemen, en ze probeert er ook echt mensen mee te helpen. Stay Strong <3.

 • Antwoorden Sel 1 augustus 2011 om 21:27

  ik begrijp nu pas het lied .. na die intervieuw van haar ging ik het lied nog een keer luisteren en toen pas begreep ik het. En serieus toen moest ik ook een traantje laten.
  (llll)Demi Lovato

 • Antwoorden LottedeJ 1 augustus 2011 om 21:07

  Mooi artikel. Ik ben ook helemaal weg van het nummer, je hoort echt dat ze het met heel veel gevoel en emotie ingezongen heeft, en de clip is ook prachtig en past er perfect bij.

 • Antwoorden *~Patries~* 1 augustus 2011 om 12:27

  mooi nummer hoor

 • Antwoorden Valerie 1 augustus 2011 om 00:48

  Ik hou van Demi maar wist niet dat ze boulimia had. Toen ik hoorde waar dit nummer over ging ben ik hem vaak aan het luisteren. Ik werd dik genoemd door een van mijn ‘beste vriendinnen’ dan begin je er ook op te letten. Maar nu ben ik er een klein beetje overheen. Ik ga niet lijnen. Ik sport veel en heb heftige allergien, daarom heb ik een soort van astma reactie dus eet ik veel voor we lo hebben op school ofzo. Thannks Demi!
  Xx

 • Antwoorden lena 31 juli 2011 om 23:13

  echt een supermooi liedje! ik vind het zo naar om te zien dat ze haarzelf sneed en alles, terwijl ze zo mooi en sucsesvol is, je kunt het haast niet begrijpen.

 • Antwoorden Marit 31 juli 2011 om 20:19

  ik was vroeger fan na dat ik camp rock had gezien
  maar nu heb ik al een tijdje niets meer gehoord van haar
  Xxx

 • Antwoorden Annebouke 31 juli 2011 om 17:30

  Wauw, echt een hele mooie post!
  Ik heb echt veel respect voor haar, en zeker door dit interview.
  Ben altijd al fan van haar liedjes geweest, maar nooit geweten dat dit erachter schuilde.

  She’s the best!

 • Antwoorden Femke 31 juli 2011 om 15:09

  Mooi liedje zeg!

 • Antwoorden indira 31 juli 2011 om 14:42

  aw how i love demi!
  ik ben ook al een paar jaar fan van haar,
  en ik moest ook toen ik het nummer voor het eerst hoorde huilen,
  ik vind het echt zo goed van haar, dat zij vroeger werd gepest en zoveel slechte tijden heeft meegemaakt,
  dat ze nu veel sterker is geworden en wat ze nu allemaal heeft bereikt, en die pestkoppen hebben niks.
  heb je ook dit interview gezien ? :http://www.youtube.com/watch?v=B9qetuydLrw hier zie je dat ze echt weer vrolijk en blij is. okee deze comment is alweer te lang haha. Goed dat je hier een artikel over maakt ! (:
  x

 • Antwoorden Ilse 31 juli 2011 om 12:16

  Skyscraper is een van de liedjes die ik heel vaak luister, zo mooi gevoelig lied!

 • Antwoorden Iris 31 juli 2011 om 11:37

  Wauuuuuw wat een mooi liedje!
  Krijg echt kippenvel er van..

 • Antwoorden taylor 31 juli 2011 om 11:19

  ik ben ook super fan van haar! ze zeggen dat ze zich ook zo down voelde vanwege dat gedoe met joe jonas, dat snap ik wel want het lijkt me nogal ongemakkelijk om op tour te gaan met je ex. Demi’s comeback is super en nu weet de hele wereld hoe sterk ze wel niet is!

  xx

 • Antwoorden (: 31 juli 2011 om 01:01

  ik ben totaaaal geen fan van demi lovato, maar skyscaper is toch echt wel een mooi nummer.

 • Antwoorden CeCe 31 juli 2011 om 00:50

  Haar lach is al genoeg <3

 • Antwoorden Manon 31 juli 2011 om 00:37

  echt super mooie liedjes! mag ik vragen waarom jij dingen in dat liedje herkent met jezelf?

 • Antwoorden Iris 31 juli 2011 om 00:24

  de tekst is inderdaad heel mooi.

 • Antwoorden alexia 30 juli 2011 om 22:18

  als je zo iets ziet dan besef je pas hoe gelukkig je bent.En dat je echt moet geniet en van wat je hebt.
  Je beseft dat dat lachende persoon, niet altijd heeft gelachen, je leert.
  En toen ik dat filmpje een minuut geleden zach, moest ik huilen.
  Denken dat je echt weet wie ze is, en doet.Denken dat ze zo gelukkig is.
  En dat ze alles heeft…Maar dat is niet zo…Demi Lovato is mijn held, en idool.
  Ze leerde me zijn wie ik ben, ik had het zelfde voor.Maar niet zo erg…
  Niemand wiste dat ik niet wist wie ik was.Ik sneed niet…En het was helemaal niet erg.
  Maar als je niet weet wie je bent, dan kan je niks beginnen…

  Dank je om de mensen te laten zien, wie die sterren echt zijn…
  En wat ze echt hebben…

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 • Antwoorden Maaike 30 juli 2011 om 21:43

  Wauw, zo ga je toch anders naar iemand kijken…

 • Antwoorden Kim 30 juli 2011 om 21:25

  Wow, veel Lovato fans.
  Ik ben zelf totaal geen fan van haar, niks voor mij die muziek ook. D: Wel goed dat het nu beter met haar gaat. :)

 • Antwoorden Ellis 30 juli 2011 om 21:18

  wow dat had ik echt niet achter haar gezocht, ze is gewoon zo’n disney sterretje dacht ik maar dat zit dus wel even anders!
  bedankt voor dit artikel!
  <3

 • Antwoorden Yara 30 juli 2011 om 20:52

  Ik ben fan :-) Ze is geweldig. Stay Strong!

 • Antwoorden anoniempje 30 juli 2011 om 20:46

  oeii, Ik ben geraakt! Mooi artikel, ik was altijd al fan maar ik wist niks van haar…, hihihi

 • Antwoorden Akkelien 30 juli 2011 om 20:15

  Sorry, maar in de clip van Skyscraper kan ik niet stoppen met kijken naar haar voortanden.. Zit daar nou iets op of lijkt dat maar zo? Het lijkt wel alsof er haar of iets anders vreemds op zit!

 • Antwoorden charile 30 juli 2011 om 20:00

  Echt een heel mooi nummer! Ik krijg er kippenvel van ^^
  x

 • Antwoorden Ashley 30 juli 2011 om 19:47

  ik luister skyscraper de laatste tijd ook heel veel die videoclip is zoo mooi ;$ ,
  ik krijg telkens de kippevel ze heeft ook tattoos laten zetten bij haar pols

 • Antwoorden Nora 30 juli 2011 om 19:24

  je bent niet de enige die geweent heeft… (hééél veel mensen die ik ken)

  i love this song <333

 • Antwoorden Carolien 30 juli 2011 om 19:13

  Wauw! Die tatoo vind ik echt geweldig!
  Haar laatste nieuwe nummer ook
  & Ik had het al eens gezegd maar ik vind je echt 2 druppelwaters op haar lijken (Van uiterlijk)

 • Antwoorden Hermina 30 juli 2011 om 18:38

  Haar liedje gaat eerder over iets anders.. Ik vind het jammer dat de meeste disney sterren aan illuminati doen, ze zijn trouwens wel een voorbeeld voor kinderen maarja.

 • Antwoorden Esmay 30 juli 2011 om 18:26

  She is so damn fierce. Love her sinds Camp Rock, haha!
  Dit liedje vind ik ook echt amazing, vooral om de tekst!

  Knap ook dat ze het allemaal vertelt voor camera enzo! Heel dapper.

 • Antwoorden Axelle 30 juli 2011 om 18:18

  Ik ben verslaafd aan dit nummer ik bn al sinds camp rock fan van haar en toen ze in de put zat heeft me dit echt gegrepen hoop dat alles goed nu gaat met haar :) leuke post verder x

 • Antwoorden Elisa 30 juli 2011 om 18:09

  Ik vind het wel knap van haar, maar het deuntje van haar liedje is bijna identiek aan een ander liedje wat ik ken.. Kan er nu alleen helaas niet op komen.

 • Antwoorden emmaly 30 juli 2011 om 18:07

  ik heb respect voor haar als ik voor iedereen respect heb, maar ik had gehoord dat er naaktfoto’s van haar te zien zijn op het internet en dat doe je gewoon niet als je een beetje stijl hebt.

 • Antwoorden Pascalle 30 juli 2011 om 17:43

  Ik ben echt hellemaal fan van het liedje ♥

 • Antwoorden serentje 30 juli 2011 om 17:17

  Ik hou echt van demi ze is heel dapper en nog zo veel meer.

 • Antwoorden Amy 30 juli 2011 om 17:16

  Ik was skyscraper net aan het luisteren toen ik dit artikel zag.
  Ik vind demi echt super!!
  Haar muziek spreekt mij echt heel erg aan.

 • Antwoorden Danielle 30 juli 2011 om 17:10

  Ik ben nooit fan van haar geweest, ik wist ook niet wat voor muziek ze maakte. Maar vanaf het moment dat dit filmpje online kwam ben ik er zo verslaafd aan geworden, het is zó toepasselijk aan mijn leven…

 • Antwoorden Fleur 30 juli 2011 om 16:58

  Ik ben ook super fan van haar alleen ik vind altijd dat ze een beetje “piepachtig” zingt. Ik zou niet weten hoe je het uitlegt maar ik denk dat je het wel snapt ;)

 • Antwoorden Marieke 30 juli 2011 om 16:41

  al 286 keer geluisterd volgens iTunes, mijn favoriete nummer dit moment. Demi is echt geweldig, respect voor haar <3

 • Antwoorden Myrthe 30 juli 2011 om 16:39

  Heey Teske!
  Ik wist niet dat je zo fan was van Demi Lovato.
  Ik vind haar ook heel top! Die Spaanse is idd ook heel mooi!
  Ik spreek zelf een beetje Spaans omdat mijn ouders daar heel lang hebben gewoond en mijn opa en oma ook! Ik ga er deze vakantie ook weer heen! Trouwens bedankt dat je me weer een beetje fan hebt gemaakt van Demi Lovato! (Ik ben heb het een tijdje niet meer geluisterd!)

  Xxx-jes en bedankt van Myrthe

 • Antwoorden lilly 30 juli 2011 om 16:02

  YES heb dat liedje nu een week op mijn ipod helaas kan ik niet de hele goede versie nemen omdat mij Itunes nederlands is, ik ben ook fan van haar, en heb dat intervieuw zo’n 3 a 4 maanden geleden al gezien! Ik vind dat ze inderdaad heel sterk terug komt. En die tekst van het refrein vond ik ook zo mooi! ik ben net een vriend kwijt, hij bleek heel anders te zijn! en dat refrein beschreef precies zoals ik me voelde! Verder vind ik haar ook prachtig dat mooie volle haar, die prachtige big brown eyes en dan haar mooie rondingen, ik vind het ook een prachtvrouw! Ik zou bijna staystrong willen op mijn lichaam, maar een tattoo is wel heel wat voor mij, maar ik ben 6 jaar gepest, en nu nog steeds heb ik vaak tegenslagen dus vind die tekst prachtig!

 • Antwoorden Noraly 30 juli 2011 om 15:52

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit had gehoord van haar, maar jeetje wat een verhaal!
  Het is onbegrijpelijk hoe de media zo;n dingen kan opblazen, alsof ze niet als mens gezien worden.
  Na dit artikel heb je me weten te overtuigen om meer van haar op te zoeken, je hebt me echt nieuwschierig gemaakt!

 • Antwoorden Hilde 30 juli 2011 om 15:41

  Dat interview.. echt.. wauw!
  Ik vind het echt heel goed van haar dat ze er eerlijk over is en het omdraait in een goede boodschap voor iedereen :)
  En ja, ik ben fan van haar!
  Niet heel groot fan ofzoo, maar ze is wel gewoon echt een heel gaaf mens en ze maakt lekkere muziek :D

 • Antwoorden Emma 30 juli 2011 om 15:31

  Sinds ik de film camp rock een keer heb gezien ben ik helemaal fan van demi.
  Het interview is zeker heftig om te zien. Ook haar looks vind ik helemaal geweldig. en die wenkbrauwen… ja ik hou der van. En ik ben echt jaloers(ja ik weet het geen goede eigenschap) op der haar!
  Skyscraper ik vind het een super nummer. Luister er best wel vaak naar. Ben blij dat het beter met haar gaat!

 • Antwoorden CeCe 30 juli 2011 om 15:27

  Respect voor deze mooie dame !!

 • Antwoorden Joanne 30 juli 2011 om 15:21

  Mooi dat je hier aandacht aan besteedt!
  Ik zou mezelf geen fan noemen, maar ik vind haar wel heel tof. Echt mooi hoe ze hier bovenop is gekomen en dan met zo’n single!

 • Antwoorden Neeltje 30 juli 2011 om 15:11

  ik hou gewoon niet van die disneytutten
  ik vind je website trouwens wel écht leuk !

 • Antwoorden Gerjanne 30 juli 2011 om 14:59

  Respect !!
  Supermooie stem & ik ben echt fan van camp rock 1&2 !
  Love her & ik vind het superknap dat ze zo snel er weer helemaal over heen is gekomen.

  Liefss

 • Antwoorden Eline 30 juli 2011 om 14:56

  ik vond haar eerst een beetje, you know, another disney star… maar na het zien van dat interview heb ik wel respect voor haar en ik vind skyscraper ook wel een mooi nummer, had m al gehoord.

 • Antwoorden lotte 30 juli 2011 om 14:38

  idd, ik ben ook een grote fan en haar album komt trouwens uit op 20 september :D

 • Antwoorden Miranda 30 juli 2011 om 14:25

  Heftig verhaal..

 • Antwoorden Ashley 30 juli 2011 om 14:23

  Wow!

  Echt respect voor haar! Ik weet hoe lastig het is als je je zo rottig voelt
  en zij is erover heen!! Super goed van d’r!

  Goed geschreven!

  x

 • Antwoorden Marjolein 30 juli 2011 om 14:21

  Ik vind d’r ook erg tof, luister haar muziek ook al een tijdje. Ik zag stukjes van dat interview op tumblr voorbij komen, ben blij dat ’t nu weer wat beter met haar gaat! :)

 • Antwoorden Maaike 30 juli 2011 om 14:21

  Ik ben zelf absoluut geen fan, en ik kan echt niet naar haar stem luisteren, en voor mij zal ze altijd een Disney sterretje blijven (dit is trouwens niet aanvallend bedoeld). Ik heb de lyrics van dat nummer even bekeken, en die vind ik wel heel goed. Ik heb net het interview bekeken, en al zal ik haar muziek nooit leuk gaan vinden, ik moet zeggen dat ik wel respect voor haar heb met wat ze heeft doorgemaakt, en dat ze het zo openhartig heeft verteld.

 • Antwoorden Elien 30 juli 2011 om 14:10

  ik ben ook een groot fan van haar! dat filmpje grijpt me echt aan!
  ik ben blij dat het nu voorbij is en ze weer gelukkig voelt (:
  x

 • Antwoorden Nicky 30 juli 2011 om 13:59

  Wow.. nu ik dit hoor ben ik echt geschokt, ik was nooit een hele grote fan van haar, maar haar liedjes waren wel erg leuk! De clip is zoooooooooooo mooi, en het interview, love’it.. Heel erg bedankt dat je dit erop wilde zetten!

 • Antwoorden Marieke 30 juli 2011 om 13:53

  wow, hele artikel , het hele interview en het hele liedje kippenvel. Knap hoe ze er over heen is gekomen en er ook zo eerlijk over is. En dan zo’n lied schrijven, petje af !

 • Antwoorden Myrthe 30 juli 2011 om 13:44

  Ik vind Demi echt prachtig zingen. Ik ben ook al heeel lang fan van haar, en ookal is ze er een tijdje niet geweest, ik blijf altijd haar fan. Skyscraper vind ik ook een prachtig nummer. <3

 • Antwoorden Tjarda 30 juli 2011 om 13:42

  Ik vind demi gewoon heel mooi en heel sterk :)

 • Antwoorden Kim 30 juli 2011 om 13:40

  Ik ben niet echt een enorme fan, maar ik heb wel een postertje van haar op mn kamer hangen & ze kan suppppper mooi zingen :)

 • Antwoorden kimberly 30 juli 2011 om 13:39

  Wat een prachtig interview, en van haar nummer krijg ik kippenvel! Wauw!

 • Antwoorden Shelley 30 juli 2011 om 13:38

  Nee ben niet echt n fan ofzo, maar kreeg wel kippenvel toen ik het nummer hoorde..
  Misschien moet ik maar wat meer liedjes van haar gaan luisteren..

 • Antwoorden kim 30 juli 2011 om 13:28

  Echt knap dat ze er weer bovenop is gekomenn.
  en zo’n mooi nummer!

 • Antwoorden Elise 30 juli 2011 om 13:19

  Echt prachtig liedje. ik kreeg er gewoon trillingen van over mijn lijf.

 • Antwoorden Charlotte 30 juli 2011 om 13:16

  Ik hou eigenlijk niet echt van haar als fan maar ze is wel ongelooflijk goed.
  en nu na jou artikel denk ik daar helemaal anders over!
  leukk!!!

  xx

 • Antwoorden Ipekgul 30 juli 2011 om 13:11

  nee ik ben geen fan

 • Antwoorden camilla 30 juli 2011 om 13:11

  wauw, ik ga haar nu wel even op een andere manier bekijken..

  • Antwoorden Marloes 30 juli 2011 om 21:00

   Ik ook!
   Ik dacht eerst dat ze echt typisch zo’n disney-tutje was (slecht om mensen in hokjes te stoppen, kweet het)
   maar nu ga ik er toch wel anders tegen aankijken

  Reageer