30 day challenge – Turn on en offs

31 mei 2011

Liefde maakt blind, maar er zijn toch altijd een aantal factoren die ervoor zorgen dat je je of ontzettend aangetrokken voelt tot iemand, of echt totaal niet. Bij iedereen zijn die turn on en offs anders, maar vandaag vertel ik wat ik echt woest aantrekkelijk en vreselijk vind bij een man..

Ik val eigenlijk op best slechte eigenschappen. Ik ben wel een beetje van het bad boy type, de jongen die een beetje arrogant is, maar eigenlijk toch ook weer lief.

Ik zei het gisteren op twitter al, maar als een man rookt maakt dat hem voor mij instantly 10x hotter. Heel slecht natuurlijk, maar zo werkt mijn brein blijkbaar. Zeker een enorme turn on voor mij. Kijk nou eens naar de foto van Robert Pattinson hierboven? Dat is toch ongelofelijk lekker? En dat word alleen nog maar versterkt door die sigaret. Zucht..

Ook val ik op arrogante jongens. Het klinkt misschien apart, maar het is zo. In films val ik altijd op de meest vreselijke types met het rotste karakter. Maar er is iets met die arrogante types, ze stralen iets uit wat ze voor mij heel erg aantrekkelijk maakt. Zolang ze maar niet bitchy tegen mij doen vind ik het prima, haha.

Als een jongen zich een beetje uitslooft vind ik dat best leuk. Hij kan een grens overgaan, maar een beetje gezond patsergedrag is niet erg. Het betekent ook dat een jongen zich wil bewijzen en dat vind ik echt enorm leuk om te zien.

Behalve deze bovenstaande misschien wat slechtere eigenschappen, heb ik ook een aantal hele goede dingen waar ik op val.

Gevoel voor humor is belangrijk. Ik moet kunnen lachen met de persoon, aangezien ik zelf heel erg van lachen en grapjes houd. Een type zonder humor is voor mij echt al snel niet interessant meer.

Mannen die zichzelf goed verzorgen krijgen van mij ook een plusje. Ik ben zelf heel erg met mijn uiterlijk bezig en hij moet dus begrijpen dat dat belangrijk voor mij is. Als dat bij hem precies hetzelfde zo is, is dat dus heel fijn.

Als je slim bent en ook goed weet hoe je om moet gaan met je woorden heb je mij ook snel te pakken. Mannen die makkelijk praten en weten hoe je iemand op haar gemak kan stellen zijn echt heel fijn. Opmerkingen maken die mij aan het denken zetten of feitjes over dingen die ik nog niet wist vind ik ook best leuk. Intelligentie is voor mij echt een turn on.

En tot slot, en natuurlijk niet de minst belangrijke; een jongen moet gewoon lief zijn. Complimentjes geven, me ergens mee helpen, begrip tonen. Een meisje heeft dat soort dingen nodig. Dus een arrogante kwal mag best, als hij maar een klein hartje heeft.

Eigenlijk val ik op de meest uiteenlopende types. Van bad boys naar schattige nerdjes, die ik toch eigenlijk ook wel weer heel erg cute vind. Qua uiterlijk kijk ik vooral naar het haar, de vorm van het gezicht, de ogen en de kledingstijl.

Maar wat zijn voor mij nou echt de afknappers? Waarbij zeg ik een jongen per direct vaarwel?

Onverzorgdheid staat voor mij op nummer 1. Ik vind het echt verschrikkelijk om te zien als iemand hele vieze nagels heeft, of altijd vet haar. Dingen als in zijn neus peuteren of scheten laten moet hij ook niet proberen in mijn buurt op het moment dat hij indruk wil maken, dat mag alleen als we samen oud zijn. Hij moet gewoon goed voor zichzelf zorgen, punt.

Kortzichtigheid is iets waar ik me aan erger, en niet alleen bij mannen die ik misschien leuk vind. Als mensen open minded zijn dan kan ik dat enorm waarderen. En daarom vind ik het dan ook vreselijk als je in hokjes denkt of heel erg zwart-wit naar de wereld kijkt. Ik ben niet iemand die snel iets raar vind, en iemand die dat wel vind zal dus ook snel op mijn zenuwen werken.

Wees niet kinderachtig, niet in mijn buurt. Ik weet dat jongens van mijn leeftijd minder ontwikkeld zijn dan meisjes en dat is ook de reden dat ik bijna altijd op jongens val die minstens 3 jaar ouder dan mij zijn. Jongens worden volgens mij nooit volwassen, maar die komen er toch net wat dichterbij, haha! Hier geld ook weer het intelligente, het makkelijke praten en goede gesprekken voeren. Dat is echt heel belangrijk vind ik.

Meer turn on’s dan off’s en dat is ook eigenlijk zoals het hoort. Ik ben heel kieskeurig en dat is soms best vervelend, maar goed.. Je kiest niet wie je leuk vind, toch?

Wat zijn jullie turn on en offs?


60 reacties

 • Antwoorden Mila 18 augustus 2011 om 01:30

  Ik heb echt het gevoel dat alle meiden stiekem op badboys vallen haha. Ik tenminste wel altijd, of het nou in films of real-life is, wat wel een stuk minder leuk kan zijn natuurlijk (:
  En jongens die roken, omg.. draag mij maar weg.
  x

 • Antwoorden suus 12 augustus 2011 om 01:21

  Ik zeg zelf altijd dat ik het een afknapper vind als een jongen rookt terwijl ik zelf toch jongens die roken snel leuker vind. Geen idee waarom.
  Verder vind ik het belangrijk dat ik met een jongen kan lachen maar ook serieuze gesprekken kan voeren. En qua uiterlijk zou ik toch zeggen, bruin donkerbruin haar met krullen. Krullen vind ik zo ongelovelijk sexy. En dan het liest een beige achtige broek. Met vans. En het liefst langer en ouder ivm gedrag enzo qua kinderachtig enzo

 • Antwoorden Sabine 7 juni 2011 om 18:34

  ik heb dat ook! rokende jongens/mannen stralen gewoon iets sexys uit

 • Antwoorden Marloes 6 juni 2011 om 20:25

  hahaha ik dacht dat ik de enigste was, ik vind jongens/mannen die roken ook heel sexy :) Kan er niks aan doen! Maar het straalt iets uit… mannelijkheid ofzo

 • Antwoorden Sofie 5 juni 2011 om 18:11

  ik hou dr ook heel erg van, en vind het ook heel stoer als jongens roken :$.

 • Antwoorden alexandra 3 juni 2011 om 19:53

  moet de laatste zin niet zijn: je kiest niet wie je NIET leuk vind, toch?

 • Antwoorden Maud 2 juni 2011 om 22:12

  Wel : Jongens die me kunnen laten lachen vindt ik zeker aantrekkelijk
  Niet: Jongens die patserig doen, en zich beter voelen als anderen.

 • Antwoorden Floor 2 juni 2011 om 17:12

  Jongens die roken zijn voor mij echt een don’t!
  Maar ik vind jongens die lekker kunnen kletsen wel oké!

 • Antwoorden Lieke 2 juni 2011 om 16:08

  ik val ook een beetje op dezelfde dingen, haha.
  en ik val ook meer op oudere jongens.

 • Antwoorden Myrthe 1 juni 2011 om 18:05

  leuk artikel! in val een beetje op de zelfde dingen. Ik vond het er ook leuk en heel sexy uitzien als een jongen rookt maar het lijkt me wel vreselijk om te zoenen met een jongen met een rook smaak in z’n mond :P

 • Antwoorden Sandy 1 juni 2011 om 08:52

  Ik heb ooit eens een jongen gezoend die rookte. En ja, als je zelf niet rookt….Wel, leg je tong maar eens in een asbak en je weet precies hoe het smaakt ;-)
  Naja, normaal val ik ook op wat oudere mannen (als in, gerust 5 jaar ouder), maar ben met een iets jongere getrouwd dus ja, t zegt ook niet alles blijkt wel ;-)

 • Antwoorden Marit 1 juni 2011 om 07:44

  Ik ben het er 100% mee eens

 • Antwoorden Cathelijne 31 mei 2011 om 23:13

  Haha nou ik heb eigenlijk totaal niks met rokers, maar die sigaret maakt echt wel de foto met Robert Pattinson.
  Ik heb meer een zwak voor zorgzame en sociale types, en net zoals jij, 3 jaar ouder haha. Maar een beetje macho gedrag op zijn tijd is ook best wel leuk hihi.

 • Antwoorden tessa 31 mei 2011 om 23:01

  op foto’s (+ robert) is roken echt onwijs sexy, haha maar in real life hoeft het voor mij echt niet. Bah die smaak in zijn mond, nee getver.
  Ik val op jongens die lief zijn, leuk gevoel voor humor hebben, donker haar, mooie lach hmm zo kan ik nog wel even doorgaan haha.

 • Antwoorden Jasmijn 31 mei 2011 om 21:22

  oké, ik dacht dat ik raar was, maar jij vind roken dus ook ongelooflijk sexy :$ Ik dus ook. Het enige nadeel is dat het niet zo lekker is met zoenen, maarja,.
  ik val sws op bad guys maar wel met een klein hartje, precies zoals jij het bescrhijft. en het is best erg maar als iemand niet knap is, knap ik er al bijna meteen op af:$

 • Antwoorden Celine 31 mei 2011 om 20:46

  ik val zo op haar. langer haar vind ik echt geweldig en als dat ook nog eens krullen zijn ben ik verkocht! Ik vind uitstraling heel belangrijk en humor en lief tuurlijk ook. afknappers zijn als jongen onaardig zijn of heel vierkant denken zoals jij ook al zei. het gaat dus bij mij echt om een leuk innerlijk en als je daar op valt word het uiterlijk ook steeds mooier! :D

 • Antwoorden Xandra 31 mei 2011 om 20:39

  roken idd, ik rook zelf ook dan, maar het ziet er gewoon zo ongelofelijk lekker uit ! (L) Nu maar hopen dat de jongen dat dan ook bij mij ziet haha. Ik vind jongens die denken dat ze leuke grappen maken over je uiterlijk vreselijk, moet je niet proberen bij mij. En zo’n lage broek, riem, blousje, voorkant in de broek rest eroverheen, beetje lange haren omg liefde (L)

 • Antwoorden Joanne 31 mei 2011 om 20:27

  Hmm eigenlijk ben ik het helemaal met jou eens. Behalve dat bad boy dan, want dat vind ik stoer doen en de meeste bad boys zijn niet lief.

  Wat echt een afknapper is, vind ik ook als hij vooroordelen heeft en dingen zegt die mij kwetsen.
  Dan ben je bijvoorbeeld gelovig en dan zegt hij (voordat hij wist dat je gelovig bent); ‘ik vind geloof de grootste onzin in de wereld’. Ik vind je dan ook gelijk dom want dan denk je niet na voordat je iets zegt en dat kan iemand kwetsen.

 • Antwoorden milou 31 mei 2011 om 20:25

  hmmm ik vind het altijd wel mee vallen, met een jongen zoenen die rookt. je proeft er weinig aan. wat ik echt vet sexy vind een stoppelbaardje. ik weet niet waarom maar ik denk omdat het iets oers uitstraald ofzo?
  een afknapper vind ik onverzordheid. iemand die zn arm om je heen slaat en waarvan een eenorm stankwalm je neus in komt! liever niet!

 • Antwoorden Myrthe 31 mei 2011 om 19:50

  Leuk artikel ! Ik ben het helemaal met je eens. (:

 • Antwoorden emmaly 31 mei 2011 om 19:19

  ik vind roken juist echt zo niet sexy. Hij mag doen wat tie wil, als ik maar geen last krijg van zn vieze adem haha x

 • Antwoorden xx.Yvonne. 31 mei 2011 om 19:16

  haha voor mij is roken echt een turn off… Ik weet niet of jij ooit een jongen hebt gerookt die net zn sigaretje heeft uitgedrukt, nou ik kan je vertellen dat je daar niet blij van wordt! Bovendien is het slecht voor je gezondheid en is het een slecht voorbeeld.
  magoed verder kom ik wel aardig bij jou in de buurt. Beetje macho populair mag, zolang ie tegen mij maar zn liefde en aardige kant toont! hihi
  Jongens die je gewoon de eertste minuut al op je gemakt kunnen laten voelen.. daar smelt ik voor! haha
  Verder vind ik een lieve lach en iemand die moeite doet voor mij ook niet erg!
  Als afknapper idd onverzorgt. En verder (beetje een tegenspreker van mijn turn on) machogedrag in de zin van vechten/schelden. Daar wordt ik ok niet warm of koud van, vind het eerder kinderachtig! haha
  xx.

 • Antwoorden Anne 31 mei 2011 om 19:06

  leuk om te lezen! (:

 • Antwoorden Milou 31 mei 2011 om 18:35

  ik zou precies het zelfde schrijven het is zo mij:P
  mn ouders zijn er niet zo blij mee dat ik op oudere jongens val maarja daar kan ik ook nix aan doen;)
  leuk artikel
  xxx

 • Antwoorden Viiv 31 mei 2011 om 18:07

  Ik denk altijd bij roken,, als je dat zoent.. gatverdamme!!
  maar jah als je die foto van robert met een lollie zou zien,, dat is ook niet zo sexy hhaha..

  leuk artikel ;)
  xxx

 • Antwoorden samira 31 mei 2011 om 18:04

  Als ik moet beginnen met wat voor mij afknappers zijn bij een jongen ben ik morgen nog bezig :)

 • Antwoorden Lauradenkt 31 mei 2011 om 17:53

  Roken is voor mij juist een turnoff net zoals iemand die qua intelligentieniveau veel met mij verschilt. En ik val (bijna) niet op blond.
  En turnons: lief, intelligent, creatief, bruin haar, krullen :)

 • Antwoorden lois 31 mei 2011 om 17:33

  heey teske

  ik vind roken ook wel sexy maar ik vind dat het dan wel met mate moet zijn, en zonder verslaving.
  verder vind ik het wel leuk als hij ontdeugend is, en hij moet eerlijk zijn.

 • Antwoorden tessa 31 mei 2011 om 17:28

  ik vond je site vroeger leuker omdat je meer filmpjes plaatste.

 • Antwoorden Loes 31 mei 2011 om 17:22

  Zoals jij dat hebt met roken, heb ik dat met mannen die whiskey drinken. Niet zozeer whiskey, maar sterke drank in zo’n laag rond glas. Damon en stefan bijvoorbeeld van the vampire diaries! Ik vind dat echt sexy haha.

  • Antwoorden Teske 31 mei 2011 om 19:19

   Jaaaaa dat heb ik ook!

 • Antwoorden Fien 31 mei 2011 om 17:02

  Ik ben het niet met jou eens :P Ik val juist niet op arrogante patsertjes, uitslofers en rokers! Dat zijn echte afknappers vind ik! Ben het wel eens met dat als een jongen onverzorgd is dat een afknapper is!
  Liefs!

 • Antwoorden Loes 31 mei 2011 om 16:55

  Eindelijk iemand met dezelfde smaak als mij
  ik val ook altijd op arrogante jongens, ik vind zelfverzekerde jongens gewoon sexy. ook roken vind ik sexy, al is kussen met een jongen die net gerookt heeft echt een turn off, dus bij mij is het een beetje een dubbel gevoel

 • Antwoorden Evelien 31 mei 2011 om 16:53

  OEH die foto van Rpatz <3 omnomnom!

 • Antwoorden Pleun 31 mei 2011 om 16:47

  IEUW. ik schrok me dood, dat vind ik de grootste turn-off die er is, roken! ieuwiuewiu

 • Antwoorden britt 31 mei 2011 om 16:46

  HAHA, sorry ik moest er echt even om lachen dat jij roken leuk vind bij een jongen, misschien klopt het wel een beetje, het maakt het wat sexyer?(ik heb geen idee hoe je da schrijft) maar alsnog walg ik van roken en zal ik niet snel iemand kiezen die rookt. Verder ben ik het wel met je eens. ;)

 • Antwoorden Miranda 31 mei 2011 om 16:21

  Leuk artikel, ik ben het met je eens!

 • Antwoorden Maaike 31 mei 2011 om 16:20

  Haha dat heb ik nou ook, ik val ook op een beetje arrogante mannen. Vooral de studenten types. Een vriendin van me noemt ze altijd ‘overhemd jongens’ haha! Verder heb ik eigenlijk wel het zelfde, alleen roken vind ik dan weer niet aantrekkelijk. Ik heb gewoon een ongelofelijke hekel aan roken, op welke manier dan ook.

 • Antwoorden Floor Daasvand 31 mei 2011 om 16:19

  ik ben het met de meeste dingen wel eens, maar dat van het roken niet. Ik vind dat verschrikkelijk. Ik kan namelijk niet tegen die rook… En daarnaast hou ik er niet van als een jongen ongelovelijk veel alcohol drinkt. Ik ben zelf helemaal geen drinker en ik hoef geen zuiperd om me heen die snel dronken word ofso….

  Naja nu is het zo dat ik al een hele lieve vriend heb. Hij zorgt hartstikke goed voor mij, drinkt nauwelijks en is gewoon hartstikke lief. Ik word soms heerlijk verwend met een massage. Hij weet gewoon wanneer ik wat voor dingen nodig heb op dat moment snap je? Helaas heeft hij de laatste tijd hartproblemen en zit ik me op dit moment ook weer zorgen te maken want hij moest ff weg en als ie weer terug was zou hij me bellen, we zijn ondertussen al bijna 3,5 uur verder :o maarja het zal wel goed komen :3

 • Antwoorden Louise 31 mei 2011 om 15:56

  ahah, ja dat roken heb ik ook ! ,

 • Antwoorden Kirsten 31 mei 2011 om 15:53

  Mijn crush:
  Schattig en intelligent.
  Heel lief en behulpzaam en iemand die je support.
  Donkerbruin haar met slag/krul erin.
  Lieve lach.
  Geinteresseerd in je leven.
  Gevoel voor humor.

  Seems to be perfect?
  Nou nee. Hij kan aardig kinderachtig zijn maarja.. hij is half jaartje ouder dus dat komt wel rond z’n 21e. ;)
  Ook ben ik christelijk en hij niet. Jammer.. ;(

  Volgend jaar zit hij ook niet meer bij me in de klas, balen.

 • Antwoorden xD 31 mei 2011 om 15:42

  ieuw roken? neee
  als je dan wil zoenen smaakt het toch vies
  ik val een beetje op punk skate achtige types maar niet te overdreven. ik vind ook jongens met bijv. v hals shirtje of bloesje beetje open en dan skinny jeans en all stars ook leuk
  bij meisjes heb ik toch liever een beetje een stoere stijl
  maar wel een gezellige meid met humor en waarmee je lol kunt hebben

 • Antwoorden Yanou 31 mei 2011 om 15:30

  Leuk artikel!

 • Antwoorden Tessa 31 mei 2011 om 15:24

  Mijn boy heeft een sixpack nodig. Echt, zo sexy (L)

 • Antwoorden simoone 31 mei 2011 om 15:20

  ik val ook wel een beetje op bad-boys :D
  of juist lieve jongens :D
  Ligt er eigenlijk aan…

 • Antwoorden indiraa 31 mei 2011 om 14:13

  o dat roken herken ik echt!
  ik vind het gewoon zoo ongelofelijk sexy als een jongen z’n rook uitblaast, haha i don’t know why maar t is echt zo.
  x

 • Antwoorden lien 31 mei 2011 om 14:12

  oeh, patserigheid en arrogantie is voor mij een echte no-go! een beetje stoer, oke, en het zijn jongens, maar ik heb liever de wat rustigere types haha waarschijnlijk omdat ik zelf wat drukker ben ghehe ;$
  ik knap ook echt af op onverzorgdheid, zoals jij.

  ik val echt op boys met donker haar ;$ verder vind ik een goed gebit ook belangrijk ;a een lief karakter sws, ik val juist niet zo op de bad boys. ;a

  xxxx

 • Antwoorden Carmelita 31 mei 2011 om 13:21

  leuk artikel, maar bij mij is het een echte turn off als een jongen rookt

 • Antwoorden Lotte 31 mei 2011 om 11:41

  Haha, leuk artikel. Ik ben het eigenlijk compleet met je eens. Ik val ook op badboys, in een film vind ik de slechterik vaak leuker dan de held.

 • Antwoorden johanneke 31 mei 2011 om 10:53

  Zo ziet roken er leuk uit ja, als Robert Pattinson de sigaret vast houd maar zoenen met iemand die rookt is echt geen turn on ;)

  Ik vind verzorgdheid en humor erg belangrijk!

 • Antwoorden Charice 31 mei 2011 om 10:42

  leuk artikel! ik heb al 2 jaar een vriend dus ik kijk niet echt om me heen haha. maar wat ik echt een afknapper vind is oppervlakkigheid.. daar kan ik echt niet tegen ;p

 • Antwoorden Carola 31 mei 2011 om 09:25

  Roken is voor mij een turn off, ik vind het zo vies en gewoon echt heel erg zonde.
  Verder moet een jongen er verzorgd uitzien en ik moet me op mijn gemak voelen bij hem

 • Antwoorden Judith 31 mei 2011 om 09:06

  Roken is voor mij ook echt een turn off! Ik vind het bah en vies!

  Een geweldige turn on (dan sla ik bijna op hol) is als een jongen krulletjes heeft (het liefst zwart) en gitaar kan spelen. Ik zie mezelf dan al helemaal naast zo’n jongen zitten met z’n gitaar bij het strand en dan speelt hij een liedje voor me! Heerlijk
  Ik vind het ook belangrijk dat een jongen mij begrijpt en dat hij niet alleen maar aan zichzelf denkt. Ik zit best wel ingewikkeld in elkaar en dat moet een jongen wel snappen :P

 • Antwoorden Gabriella 31 mei 2011 om 08:48

  Roken vind ik echt vies bij een jongen, maar ik ben zo te zien niet de enige.

 • Antwoorden Resy 31 mei 2011 om 08:39

  Hihi hier nog iemand die valt op jongens die roken, maar zelf zal ik niet gaan roken. Ben het met al je punten eens

 • Antwoorden Lotte 31 mei 2011 om 07:59

  Roken ziet er op de foto sexy uit ja :P (maar Robert is dat zelf ook wel (; ) Maar ik knap er eigenlijk wel best op af want ik vind het best wel smerig :$ Ik val vooral op jongens die lief zijn voor je en alles voor je over hebben, maar niet opdringerig.. En wie ik vooral nu wel leuk vind zijn Paul Wesley en Taylor Lautner en die zijn ook heel lief en beschermen hun vriendin inbde serie/film waarin ze spelen ;) (Vampire Diaries/Twilight) En toevallig hebben ze allebei een six-pack (:

  Leuk artikel trouwens! En ik vind ook dat een jongen er verzorgd uit moet zien want daar knap ik echt op af!

 • Antwoorden amy 31 mei 2011 om 07:47

  ik vind het ook vies als een jongen er onverzorgt uitziet bah:d

 • Antwoorden Gizeemmm 31 mei 2011 om 07:41

  Leuk artikel!! We hebben dezelfde smaak :D:p uitgezonderd het roken dan :p

 • Antwoorden Kim 31 mei 2011 om 07:30

  Roken ziet er op plaatjes inderdaad altijd heek sexy uit, maar in real life hoeft het van mij echt niet. Of dat aan het roken ligt of aan het machogedrag dat er vaak mee gepaard gaat, weet ik niet.
  Ik vind je challenge-artikelen trouwens erg leuk om te lezen!

 • Antwoorden Charile 31 mei 2011 om 07:08

  Ik ben het helemaal met jou eens!
  X

 • Reageer