Katy Perry E.T. music video

5 april 2011

Katy Perry is zeker een artiest waar ik tegen opkijk. Een prachtige vrouw, leuke muziek, mooie looks en een leuke persoonlijkheid. In interviews komt ze altijd heel lief en grappig over. Ik heb de looks uit haar California Girls video al weleens behandeld, en in Teenage Dream zaten niet zulke interessante looks, maar nu heeft ze een nieuwe music video uit, namelijk die van E.T… En wauw! Ik heb me daar mijn ogen uitgekeken!

Voor make-up lovers is deze clip om van te snoepen. Er komen een paar hele bijzondere looks voorbij, en da’s niet zo raar, want de clip staat in het teken van de ruimte en aliens. Heb je de clip nog niet gezien? Kijk deze dan eerst even;

Ik vond de music video zelf eerst nogal saai. Het begin werd leuk opgebouwd, met dat oubollige muziekje en die schroothoop. Maar toen Kanye West in beeld kwam knapte ik een beetje af. Ik heb niet zo veel met die gozer, en sowieso vind ik de versie van het nummer zonder zijn gerap erdoorheen veel leuker. Maar goed, ik moest het er maar mee doen. De beelden die daarna volgde waren interessant, maar ik begon de clip pas echt leuk te vinden op het moment dat zij ook op die schroothoop beland. Vanaf dat punt was ik echt enthousiast. Dus ik kan niet zeggen dat ik de clip geweldig vind, maar leuk en apart is hij zeker. En van apart houd ik enorm, dat weten jullie nu wel.

Dit is de eerste foto die online kwam te staan, voordat de music video nog op YouTube stond. Ik was echt heel erg benieuwd na het zien van deze foto, want de make-up is zo ontzettend gaaf gedaan! Let nou eens op de details.. De patroontjes op haar voorhoofd, het kuiltje van de kin wat ze door hebben laten lopen, de extreme cut crease en de gebleekte wenkbrauwen. Bij elkaar maakt dit echt de perfecte alien look en ik vond ‘m echt zo pretty!

Dit zijn overigens de nagels die ze draagt als ze ook de bovenstaande make-up opheeft. Onhandig, maar heel toepasselijk voor de clip!

Dit is mijn minst favoriete look uit de drie, maar dat zegt niet dat deze ook weer heel interessant is. Ik vraag me altijd af wie de make-up heeft bedacht en ontworpen. Zou Katy daar zelf ook bij over nagedacht hebben? Een dikke horizontale streep over de ogen vind ik er heel vaak gaaf uitzien (Jared Leto heeft het ook eens gedaan) en ook de patroontjes op haar wangen en kaak zien er tof uit. Zou het nog een speciale betekenis hebben? Check ook haar kapsel, wat een werk moet dat geweest zijn!

Mijn favoriete stuk uit de clip, maar dan ook mijn favoriete look. Alles klopt gewoon in dit plaatje. En niet alleen de make-up, want ook haar outfit en haar ziet er prachtig uit. En nog voordat ik de clip had gezien was ik dol op deze look, want Andrea’s Choice had er een video over gemaakt (deze plaats ik hieronder met nog een video van Nikkietutorials). Eerst dacht ik dat het een soort panterpatroon was, maar het zijn meer hoekige ovaaltjes (?? dat klinkt raar, haha!). Ook hier weer maken de duidelijke cut crease, de rechte wenkbrauwen en extreme eyeliner het een hele gave en unieke look.

Nog twee hele gave tutorials van deze look;

Eentje van lieve Nikkie.

En eentje van Andrea’s Choice, zij is ook zó vet!

Wat vind jij van de E.T. video clip? Ik vind het sowieso een erg leuk nummer, en als dan ook de videoclip zoveel leuke looks heeft dan waardeer ik dat zeker!

Vinden jullie misschien dat ze Lady GaGa nadoet? Want dat word veel gezegd. Ik zie het zelf wel een klein beetje, maar toch zie ik heel veel verschillen en Katy is gewoon ook een aparte stijl aan het ontwikkelen. Ik vind het allemaal wel best, ze doen maar in glamourland. ;)

23 reacties

 • Antwoorden Lotte 19 november 2013 om 19:40

  Ik vind Katy Perry echt cool!! en de look met die ‘hoekige ovaaltjes’ vond ik wel echt amazing !!! niet alleen de make-up maar ook het haar vond ik cool!!!

 • Antwoorden Jessica 9 april 2011 om 19:48

  ‘The Warrior look’ is wel heel erg mooi gedaan, maar voor de rest vind ik het helemaal niks. Katy Perry heb ik eigenlijk nooit leuk gevonden.
  Misschien vinden de meeste mensen het niet zo maar vind toch wel dat mensen elkaar echt nadoen in de music business. Heeft de één het extreem, dan doet de ander het ook. Maar goed dat is mijn mening ;)

 • Antwoorden Sandy 6 april 2011 om 09:25

  Ik vind het een leuk liedje met een mooie clip. Alleen hadden ze die Kanye West er wel uit mogen laten, daar zie ik de toegevoegde waarde dus echt niet van in. Ik heb daarover nog een beetje zitten grappen op twitpic: http://twitpic.com/4fzyb9

  oh trouwens meis, check de website link, je staat op de p2c blog. Surprise ;-)

 • Antwoorden Maaike 5 april 2011 om 20:03

  Ik vind het wel echt een mooie clip, maar ik heb inderdaad ook helemaal niks met Kanye West! Ik vind het nummer zonder hem wel leuk, maar met hem er bij vind ik hem niet zo. De looks zijn wel mooi, vooral die laatste.

 • Antwoorden ellen 5 april 2011 om 18:35

  ik dacht dat die make up met de computer gedaan wass ;$$

 • Antwoorden Arijanaaa 5 april 2011 om 18:24

  Ik vind de laatste look egt awesome<3

 • Antwoorden Lisa 5 april 2011 om 17:37

  Vind dat haar make-up en kapsel erg gaaf is in de videoclip maar het liedje zelf is OK maar jammer dat Kanye West erbij zit, vind die vent maar niks aan :/

 • Antwoorden Amy 5 april 2011 om 17:36

  Ik heb helemaalniks met katy perry en ik vind de clip nogal raar.
  Don’t get me wrong!
  Dat is gwn mijn mening

 • Antwoorden yaysonjahere 5 april 2011 om 17:34

  Ik vind het echt zo stoer, lekker apart en nog mooi ook!

 • Antwoorden Kirsten 5 april 2011 om 16:09

  Katy Perry deed toch altijd al dingen met aparte kleding en makeup en haar?
  Lady GaGa ging dat daarna doen volgens mij.

  Don’t blame me if I’m wrong! =^.^=

 • Antwoorden simoone 5 april 2011 om 15:48

  die make-up is echt awesome!:D
  maar waarom moest Kanye West erin?? hij maakt het liedje minder leuk
  (mijn mening):(

 • Antwoorden Charo 5 april 2011 om 14:38

  Ik vind niet dat ze lady gaga nadoet.. Omdat lady gaga altijd van die aparte outfits draagt wil niet zeggen dat gelijk iedereen die aparte dingen draagt gelijk haar nadoet, toch? :P naja das mijn mening
  X

 • Antwoorden Daphne 5 april 2011 om 14:34

  Wel supergave make-up!

 • Antwoorden marloesforlifeeee! 5 april 2011 om 14:16

  wauw, ILoveThatMakeUp! <3

 • Antwoorden Lisa 5 april 2011 om 14:15

  De looks zijn super mooi gedaan.
  En het liedje is ook heel mooi ;D
  Maar ik vind dat vele artiesten Lady Gaga na doen, ze gaan allemaal wat extreemder kleden, maar er zijn nog altijd wel heel veel verschillen ;)

 • Antwoorden samira 5 april 2011 om 13:36

  Lekker creepy!!

 • Antwoorden femketje 5 april 2011 om 12:11

  vind de looks echt awesome

 • Antwoorden Lisanneleeft 5 april 2011 om 11:11

  Het filmpje van de clip doet het niet op je site!
  Ik vind de tutorial van Nikkie erg tof!

 • Antwoorden Alexandra 5 april 2011 om 11:01

  Het nummer zelf vind ik echt drie keer niks – misschien verandert dat nog wel, heb ik wel vaker dat ik ’t nummer eerst echt afschuwelijk vind en ‘r daarna helemaal verslaafd aan ben – maar de looks die erin voorkomen vind ik inderdaad ook mooi. De eerste foto die je plaatste vind’k echt de mooiste, er zijn zoveel details om naar te kijken, heerlijk. De look die Nikkie deed vond ik de minste, omdat de andere met zo’n felle kleuren zijn, en deze niet.
  En of ze Gaga na doet? Nah. In de showbizzwereld is het nou eenmaal al niet meer simpel om nog origineel uit de hoek te komen. Katy ziet dat dat ‘aparte’ bij Gaga werkt, en op die manier zou je dan wel kunnen zeggen dat ze d’r een beetje nadoet omdat ze ook ‘apart’ gaat beginnen doen. Trouwens, zoals ik al zei is’t tegenwoordig moeilijk om nog origineel te zijn in dat wereldje, dus mij maakt’t echt niets uit moest ze gaga nadoen :D
  Jee, wat een lange comment. :’)

 • Antwoorden Amber 5 april 2011 om 10:00

  Ik vind de looks helemaal geweldig, maar de muziek trekt me totaal niet. :O Het blijft echt niet hangen bij me, net zoals alle andere nummers.

 • Antwoorden Brechtje 5 april 2011 om 07:53

  Cool! O, wauwie, wat een prachtige make-up!
  Ik vind het alleen helemaal niet bij Katy Perry passen..

 • Antwoorden Anouk 5 april 2011 om 07:44

  Vind het wel heel gaaf , maar niet iets voor Katy Perry ,.
  Wel leuk nummer !

  xx

 • Antwoorden Charile 5 april 2011 om 07:19

  Wauw
  De makeup ziet er echt geweldig uit!
  Verder vind ik het wel een leuk nummer!
  ‘xx

 • Reageer