Golden Globes favorites

21 januari 2011


Begin deze week waren de Golden Globes Awards, een event waar altijd weer heel veel celebs te vinden zijn. En dat betekent; outfits om te keuren! Ik heb er een heleboel mooie jurken tussen gezien, dus ik ga even mijn favorieten met jullie delen.

Dit was de jurk die mij als eerste opviel. Echt een prachtplaatje! Olivia Wilde, onder andere bekend van de serie House, schittert hier als een prinsesje! Als je de kleuren had veranderd naar wit en roze had ze zo in een disneyfilm gekund. Maar gelukkig zijn die kleuren niet veranderd, want ik vind het echt onwijs mooi zo, met die bruine en bronze kleuren. De jurk is van Marchese. Haar haar is vrij simpel gelaten, maar da’s niet erg aangezien de jurk al heel veel aandacht trekt. Ze heeft overigens wel echt een hele mooie highlighter/blush op, wat je op deze foto niet supergoed ziet. Echt een beauty :D

En van de shiny Olivia Wilde, gaan we naar de hele simpele outfit van Emma Stone. Haar jurk is zo clean, maar ik vind het echt iets heel bijzonders hebben. Verder ook geen zwaar aanwezige accessoires, behalve de zilverachtige clutch. Zéér geslaagd. Ik ben wel erg benieuwd naar haar haar als het los is.

Bij deze jurk had ik eerst lichtelijke twijfels, maar ik heb besloten dat ik hem toch wel erg mooi vond. Catherina Zeta-Jones blijft een prachtige vrouw, en ik vind dat deze jurk van Monique Lhuillier erg mooi bij haar huidskleur en haar zwarte lokken past. Ook ben ik gek op haar oorbellen!

Who said black dresses were boring? Eva Longoria, ook een prachtige vrouw overigens, maakt van deze simpele Zac Posen jurk een classy, maar toch ook sexy outfit. Zie je hoe mooi haar taille word geaccentueerd? Wauw! Het is een aardig diep uitgesneden jurk, maar ze kan het prima hebben. Ook weer een mooie clutch, strak kapsel. Top!

Oké, ik weet dat velen van jullie dit vreselijk zullen vinden. Maar ik heb gewoon een zwak voor Helena Bonham Carter en ik heb respect voor mensen die niet met de menigte meegaan, net zoals bijvoorbeeld Lady GaGa. Deze jurk is gewoon geweldig! Helena creëert haar eigen Wonderland (Ze is o.a. bekend van Alice in Wonderland, en Harry Potter). En check de verschillende schoenen! Er is over nagedacht en tijd aan besteed, maar het is gewoon niet in de stijl zoals ieder ander het doet. Ik vind ’t prachtig, ze is 1 van mijn favoriete actrices and I adore her!

En dan tot slot mijn favoriet van de hele Golden Globes; Dianna Argon. Ze is bekend van Glee. So freaking stunning! Dit is zo’n plaatje waarvan ik denk; je b bent perfect! Perfecte jurk, perfect haar, perfecte accessoires, perfecte nagels. De jurk is van J. Mendel en ik ben er verliefd op! En dat is nog niet alles, haar make-up was ook nog eens prachtig!

Oh yes, rockin’ those berry lips! Afgezien van de lippen is haar make-up heel clean. Eyeliner, lichte blush en highlighter. Maar ik ben echt dol op de lippen, zo mooi! Ik hou ook van haar mooie blanke huid. En haar kapsel. En haar ketting. Zwijmel, zwijmel, haha!

Nou, dit waren mijn favorieten van de Golden Globes van dit jaar, ik ben erg benieuwd welke jullie mooi vinden!

33 reacties

 • Antwoorden Nina 27 januari 2011 om 19:22

  Ik ben echt een fan van Dianna Argon… en van glee ;)
  Ook vind ik Olivia Wilde’s jurk geweldig!

 • Antwoorden gabielle 25 januari 2011 om 21:07

  Dianna Argon

 • Antwoorden Florianne 23 januari 2011 om 15:43

  Ik vind de 1e en de laatste het mooist.
  Bij Diana Argon viel me mond gewoon open :)

 • Antwoorden Anna 23 januari 2011 om 11:08

  wauw! ik vind die van diana en emma het mooist! less is more (:

 • Antwoorden Lisa 22 januari 2011 om 23:38

  Oh, ik vind Helena ook geweldig hoor, ze is ook een geweldige actrice, kijk maar naar Alice in Wonderland en vooral die rol van die Bellatrix in Harry Potter speelt ze zooo goed! :-) Ze ziet er ook nog eens goed uit voor haar leeftijd vind ik :D

  Andere favorieten van mij waren nog Leighton Meester, Amy Adams, Sandra Bullock en nog een paar andere :)

 • Antwoorden Samantha 22 januari 2011 om 15:17

  whoooo die glitter jurk!!! Prachtig gewoon.

 • Antwoorden Kirsten 22 januari 2011 om 14:56

  De laatste van Dianna Argon is echt PRAAAAAACHT :D

 • Antwoorden Laura 21 januari 2011 om 23:07

  Hee
  mooie jurken
  maar het is volgens mij niet Olivia Wilde maar Emma Stone
  Olivia Wilde had een roze jurk

 • Antwoorden Floor Daasvand 21 januari 2011 om 19:57

  ze zijn echt zoooooooo mooi =D
  ik ben opslag verliefd :p

 • Antwoorden evy 21 januari 2011 om 19:53

  zeker weten Dianna Argon! <3
  maar ook Olivia Wilde & Emma Stone vind ik heel mooi!
  ik hou er van om naar zulke outfits te kijken, haha.

 • Antwoorden Myrthe 21 januari 2011 om 19:44

  Wauw, Dianna Agron is echt súpermooi! Echt een heel mooi totaalplaatje met die jurk en make-up. I love Glee <33

 • Antwoorden Annika 21 januari 2011 om 19:05

  Idd Dianna staat daar echt super leuk op met die kleding en make-up!

 • Antwoorden Lotte 21 januari 2011 om 17:55

  Die eerste en die laatste jurk zijn super mooi!

 • Antwoorden yaysonjahere 21 januari 2011 om 16:41

  OMG DIE EERSTE JURK,
  zo moooi<3333

 • Antwoorden Michelle 21 januari 2011 om 16:32

  Wauw, die jurk van Olivia Wilde!! Die wil ik ook!

 • Antwoorden Marieke 21 januari 2011 om 16:30

  ik ben geen glee fan maar vind de laatste echt heel mooi. (:

 • Antwoorden unebeauty 21 januari 2011 om 16:12

  Ik vind de eerste en de laatste het mooist!

 • Antwoorden Esmay 21 januari 2011 om 16:11

  Dianna Argon ziet er wat mij betreft het mooist uit!
  Echt wauw (L)!

 • Antwoorden Miranda 21 januari 2011 om 16:08

  Wauw wat een prachtige jurk van Olivia.

 • Antwoorden Brechtje 21 januari 2011 om 14:39

  Waaaauw, Dianna Argon is idd echt perfect! Ze ziet er echt prachtig uit! Toen ik de foto zag, dacht ik gelijk; HE, DAT IS QUINN! hihi. :$

 • Antwoorden charile 21 januari 2011 om 14:27

  Die laatste foto vind ik echt mooi!
  Leuk artikel
  ‘xx

 • Antwoorden Emily 21 januari 2011 om 12:44

  het is Eva Longoria niet eva mendes. haha
  Ik vind haar jurk echt prachtig!

  • Antwoorden Teske 21 januari 2011 om 16:38

   Thanks for mentioning haha! Even aangepast :)

 • Antwoorden Marjolein 21 januari 2011 om 12:42

  We hebben wel aardig dezelfde favorieten! Sowieso die jurk van Olivia, wauw <3

 • Antwoorden Anna 21 januari 2011 om 10:55

  Volgens mij vergis jij je in Eva Mendes, en Eva Longoria… Want op die foto is geen Mendes.

 • Antwoorden Dionne 21 januari 2011 om 10:26

  Wauw, Olivia haar jurk is echt een sprookje maar inderdaad die Diana Argon ziet er ook super uit!

 • Antwoorden Laura 21 januari 2011 om 09:29

  Hihihi I LOVE YOU!
  Omdat je Helena der tussen heb staan hihi (A) zoals jij heb ik ook een zwak voor deze dame, haar jurken/kleren zijn gewoon altijd super <3

  xx

 • Antwoorden jiska 21 januari 2011 om 08:39

  Dianne Argon is zooo mooi. Ik ben zoiezo al fan van haar door glee, maar nu word ik het nog veel meer zoooo’n mooie jurk en super mooie make-up !!

 • Antwoorden femketje 21 januari 2011 om 07:57

  olivia wilde heeft de mooiste jurk :)

 • Antwoorden Sanne 21 januari 2011 om 07:46

  Dianna Argon die jurk is fantastisch!
  Bij Catherina Zeta-Jones is het net of ze in het water is gevallen!

 • Antwoorden Romy 21 januari 2011 om 07:36

  Inderdaad Dianna Argon is echt te mooi. Die jurk van haar is echt waauw :D & die make-up ook, haha! En Olivia Wilde heeft ook echt een mooie jurk aan!

 • Antwoorden Vaya 21 januari 2011 om 07:29

  Wow, Dianna Argon is echt vet mooi hier <3

 • Reageer