How ya doin’?

1 december 2010

En het is weer tijd voor een artikel over mijn persoonlijke leventje, een update, een praatpost. Als je hier niks aan vind, dan weet je dus nu al dat je dit niet moet gaan lezen, want dit zal niet of nauwelijks over beauty gaan, haha! Klik op lees meer om het te lezen.

Het eerste wat mij leuk leek is om jullie eventjes te updaten over mijn school. De meiden die al langer mijn blog volgen weten misschien dat het vorig jaar een beetje mis is gelopen met mij qua school. Ik heb daar toen een filmpje over gemaakt, die je hier kan zien. Inmiddels is het al weer veel later in het jaar, en ik ben overgegaan, op het nippertje en doordat mijn mentrix heel erg haar best heeft gedaan voor mij in de leerlingbesprekingen. En ik ben sinds maandag volledig gestopt met huiswerkbegeleiding, wat toch wel een beetje eng is. Opeens weer huiswerk thuis maken is een grote stap als je bijna een half jaar je huiswerk op school hebt gemaakt, onder begeleiding en met iemand die je overhoort en alles met je inplant. Maar tot nu toe gaat het allemaal prima. Misschien wel heel persoonlijk, maar omdat het goed gaat en ik er toch wel trots op ben wil ik mijn cijferlijst van het eerste rapport met jullie delen.

Alleen geschiedenis en aardrijkskunde moet ik op letten, maar dat vind ik gewoon twee enorm moeilijke vakken. Begin vorig jaar was dus de helft van de cijfers rood gekleurd, maar het is ook wel een verschil dat ik toen nog alle exacte vakken had, zoals wiskunde en natuurkunde. Dat heb ik nu allemaal laten vallen. En de vakken waar streepjes staan, daar heb ik nog geen cijfers van. Maaaaar, zoals je ziet; allemaal groen!

Dan een volgend puntje, en dit word wat minder positief. Iets waar ik best wel mee zit, maar hoe hard ik ook zal proberen, ik zal het niet kunnen veranderen. Ik heb het over iets waar veel meer mensen op dit moment mee te maken hebben, namelijk een winterdip. Oh, wat mis ik de warme dagen, nu al. En we moeten nog een paar maanden. Zeker nu het voor het eerst weer heeft gesneeuwt voel ik me echt flut. Ik vond de kortere, donkere dagen al echt enorm vervelend. Toen kwam de kou en regen erbij en nu die vieze, natte sneeuw. Ik ben echt geen wintermens, ik kan niet genieten van schaatsen of lekker bij de kachel zitten. Kijk, natuurlijk ben ik ook weer niet zo’n chagrijn dat ik zelfs het in de sneeuw rollen en warme chocolademelk niet leuk vind, en als ik nergens heen moet vind ik het ook helemaal best, maar op het moment dat ik onvrijwillig het huis uit moet word ik echt vreselijk pissig. En het is zonde van mijn energie, want ik kan er toch niets aan veranderen, maar ik kan er niks aan doen. Het verpest mijn bui gewoon. En nog een puntje is dat ik veel moeilijker video’s op kan nemen zo, met name voor mijn beauty kanaal. Want tutorials kan ik niet opnemen zonder daglicht, dat ziet er gewoon veel minder mooi uit en ik heb zelf ook niet goed genoeg licht. Bleh. Maar on the bright side, het is weer bijna Sinterklaas en Kerst, dus da’s dan weer gezellig. Met de familie, goed eten, veel lichtjes en cadeautjes! :D En kerstliedjes zijn natuurlijk ook niet heel slecht. Het is gelukkig weer bijna vakantie!

Daar kijk ik echt naar uit, de vakantie. Ik ga misschien weer bij de receptie werken waar ik in het voorjaar en de zomer heb gewerkt, maar ik kijk vooral uit naar de vrije dagen. De dagenlang aan mijn site werken, leuke sleepovers met mijn vriendinnen, afspreken met mensen die ver weg wonen en daarom minder goed bereikbaar zijn, lekker shoppen.. Ik moet echt shoppen, want ik heb amper winterkleding! Ik merk het nu echt, dat ik het koud krijg. Heb alleen maar dunne vestjes, heb maar wat dikker vest wat ik kan dragen eigenlijk. Ook moet ik nog een leuke nieuwe winterjas. Ik moet aardig wat kopen, haha!

Dat was het eigenlijk wel weer eventjes. Ik wilde jullie eventjes updaten over wat dingetjes, even mijn ei kwijt.
Als jullie nog dingen hebben uit mijn persoonlijke leven waar jullie graag een artikeltje over zouden willen zien, zeg het dan alsjeblieft! Ik vind het leuk om over dit soort dingen te schrijven en als jullie het leuk vinden om te lezen, doe ik niets liever!

xx

39 reacties

 • Antwoorden Shannon 9 december 2010 om 17:10

  Haaii

  Mijn beste vak is ook engels daar sta ik ook en 8 voor.
  en ak is me slechste vak.

  x SHannon

 • Antwoorden kaylee 3 december 2010 om 15:32

  ps. wat dom van me! het is toch sfeer in plaats van zweer? hahahaha. ;d

 • Antwoorden kaylee 3 december 2010 om 15:31

  gelukkig gaat het weer beter met je op schoool! welk niveau doe je dan als ik vragen mag? ik heb trouwens precies hetzelfde wat jij hebt; een winterdip! geef me alsjeblieft de zomer terug mensen! en heb natuurlijk erg veel zin in de vakantie. ik vind het wel weer leuk als het met kerst enzeuu sneeuwt! dat geeft zo’n gezellige sweer in huis! maar als je dan naar buiten moet .. neeeee’ bedankt !! het is trouwens erg leuk om dit soort artikeltjes te lezen!

 • Antwoorden Shirley 2 december 2010 om 20:21

  Jeetje wat heb je weinig vakken zeg! Mooie cijfers!

 • Antwoorden ellen 2 december 2010 om 19:47

  ooohh de winter dip ik heb er ook last van hoor!
  Maar als ik het mag vragen: Welk niveau school doe je? Ik bedoel havo vmbo-t etc.
  xx

 • Antwoorden sarah 2 december 2010 om 19:12

  hu wat?
  ik snap jullie Nederlandse schoolsysteem echt niet..
  Mag je wiskunde zomaar laten vallen? en Frans? en Fysica en chemie..
  Dat zijn toch belangrijke vakken?
  ohja
  Zolang je maar je best blijft doen op school ;)

  • Antwoorden Teske 2 december 2010 om 21:48

   Ja, ik heb een cultuur & maatschappij pakket en daar kan ik de exacte vakken zoals wiskunde kan laten vallen ;)

 • Antwoorden Michelle 2 december 2010 om 16:37

  Ik vind je persoonlijke artikelen juist leuk om te lezen! Misschien kun je nog eens iets vertellen over je hobby’s naast make-up en je website?

 • Antwoorden katrien 2 december 2010 om 07:08

  is wel eens leuk om te lezen ter afwisseling ;)

 • Antwoorden anouuuuk 1 december 2010 om 22:12

  & ja, ik heb er ook last van, winterdip.
  ik wil hitte, geen sneeuw en kou en 30 sjaals.

 • Antwoorden anouuuuk 1 december 2010 om 22:11

  hoi teske (:
  ik vind je filmpjes echt geweldig haha,
  superleuk.
  en fijn dat het beter gaat op school enso.
  ik ben vorig jaar blijven zitten in havo 4
  omdat ik niet vaak genoeg naar school ging,
  en niks deed. ik heb daar nu zo’n spijt van.
  echt waar, blijven zitten in havo 4 is het kutste jaar ;p
  dus blijf je best doen hihi.
  xxxxxxxxxxxxxxxxx

 • Antwoorden Hilde 1 december 2010 om 21:37

  Hè? Wat grappig dat jullie ook ‘vocus’hebben. Whaha ben ik een nerd als ik geen een onvoeldoende heb. Ik zit wel op vmbo maar goed. Ik ben het slechts in gym maarja dat kun je ook wel verwachten van een kluns zoals ikxD

 • Antwoorden chantal 1 december 2010 om 20:56

  Haha, je rapport ziet er (globaal) echt hetzelfde uit als dat van mij op de middelbare school! (& zit nu in het eerstejaar van de universiteit, dus met jou komt het vast ook wel goed!) Winterdip kan ik over meepraten, blerrgh.. Sneeuw is leuk!.. om naar te kijken xD, als je nergens heen hoeft en lekker op de bank kan blijven hangen in je pyjamabroek & dikke trui met een kop thee/chocolademelk! :P

  x

 • Antwoorden Zoë 1 december 2010 om 20:47

  kan je me jouw twitternaam zeggen?
  youtube doet het bij mij even niet, dus kan daar ook niet opkijken
  verder, heb ik ook add
  en het winterdipje heb ik nog niet :D
  goed rapport verder
  x

 • Antwoorden Eva 1 december 2010 om 18:17

  Wouw jij cijfers zijn echt super goed =)
  Ik word soms ook een beetje depri van de winter :P

 • Antwoorden Romy 1 december 2010 om 17:48

  Goede cijfers hoor, mijn rapport was echt slecht, dus voor jouw cijfers zou ik sowieso een moord doen (oke dat is overdreven).
  Maar echt stom dat je die winterdip hebt. Het is buiten wel ongelovelijk koud!
  Maar het komt allemaal goed hoor ;)
  En van die filmpjes en foto’s, daar heb ik ook last van. Ik moet al mijn foto’s ook overdag maken, omdat mijn camera echt bullshit is… echt balen!
  x

 • Antwoorden Tracy 1 december 2010 om 17:37

  Hé, het ouderportaal :P,
  die gebruiken wij nu ook op school.
  Ik heb nu 3 onvoldoendes *schaam*,
  1 voor nl, een 4.8
  1 voor wiskunde, een 5,2
  1 voor natuurkunde, een 5,0.
  Ik zit nu in 4 havo….

 • Antwoorden Robin 1 december 2010 om 17:05

  ow ja! en een super goede cijverlijst! ik zit ook op huiswerk begelijding trouwens.. haha. xx Robin

 • Antwoorden Robin 1 december 2010 om 17:04

  Heey Teske!
  Ik wou alleen ff zeggen dat ik je super vind! ik lig altijd helemaal plat bij je filmpjes. En je lijkt me echt super aardig! Je ziet er gwn gezellig uit (in dat ene filmpje waar je met iedereen naar de stad gaat en zo). Ja,. ik vind je gwn geweldig! En btw, je ponny is zoooooo vet! en ik word ook helemaal GEK als ik in de ikea ben. Ik vind alles gwn super cool! En,, luister gewoon niet naar die Haters. Jij weet toch ook dat je veeeeeeeel beter bent! haha. oee,. lang bericht. Sorry! ik wou het gewoon heel graag ff zeggen!
  xxx Robin

 • Antwoorden Lisanneleeft 1 december 2010 om 16:48

  Ik heb ook last van een verschrikkelijke winterdip. Om 1 uur zat ik in de les, heb uitgeslapen. Tot 4 uur op school, en nu ben ik ZO kapot, helemaal gesloopt. Dus straks maar mijn bed in :) Hahaa, we hebben gewoon een winterslaap nodig!

 • Antwoorden Litsa 1 december 2010 om 16:48

  woooww jou rapoort is sooooveel beter dan die van mij
  ik doe nu 2 havo
  en ik sta 7 onvoldoendes op me rappoort en 11 tekorte
  en als ik so doorga moet ik dubbel blijve sitte in 2TL :S
  mjaaa.. k doe me best dusja :P

 • Antwoorden Daphne 1 december 2010 om 16:47

  ooh hele mooie cijfer lijst! ik heb ook voor het eerst in heel me middelbare school tijd een voldoende voor engels :D hihi xx

 • Antwoorden femketje 1 december 2010 om 16:30

  netjes rapport hoor XD

 • Antwoorden nirosha 1 december 2010 om 16:13

  ik vind dit soort stukjes altijd heel leuk : )
  nou die cijfers zijn goed joh!
  ik zit op 3 VWO en ik sta 6 tekortpunten haha
  echt even beter mijn best gaan doen

  en de winter is zo weer voorbij : )

  • Antwoorden Lisanneleeft 1 december 2010 om 16:49

   @nirosha, De winter is zo weer voorbij?! De winter moet nog beginnen!

   • Antwoorden nirosha 1 december 2010 om 16:51

    @Lisanneleeft, ik snap het, maar voor mij begint de winter al als het koud begint te worden : )

 • Antwoorden Emma 1 december 2010 om 15:57

  Ik zit nie op de middelbare maar ik wwte dat een 6 een voldoende is!!!!!

 • Antwoorden charile 1 december 2010 om 15:53

  goed rapport!
  ik moet straks mijn rapport ophalen :P
  ik sta een onvoldoende voor engels….wow daar sta jj echt goed voor!
  leuk dat je iets schrijft over je personal life :D
  ‘xx

 • Antwoorden Tamara 1 december 2010 om 15:24

  Ik moet ook eerlijk zijn; ik maak -haast- geen huiswerk. Best dom, ik weet het. Ik sta nu een 3,3 voor Duits en een 4,7 voor Engels, omdat ik de woordjes dus niet leer, haha.
  Maar goed, ik wou wat zeggen over je filmpje. Heb je ooit aan ADD gedacht? Ik bedoel, je hebt concentratieproblemen, aan je bureau te zien ben je best chaotisch (sorry als ik je hiermee beledig?) en je zegt dat je snel afgeleid bent. Dat zijn allemaal van die kenmerken van ADD, misschien kun je het eens na laten kijken? Meer info erover kun je hier vinden; http://gedragsproblemen-kinderen.info/Kenmerken_ADD.htm
  Succes met je winterdipje, hopelijk kom je er snel overheen! =)
  xx

  • Antwoorden Teske 1 december 2010 om 16:11

   @Tamara, Mijn zus heeft de diagnose ADD gekregen en mn moeder denkt eigenlijk ook wel dat ik dat heb, herken er ook veel dingen in ;)

 • Antwoorden Astrid 1 december 2010 om 15:10

  goed rapport!
  Ik kijk ook heel hard uit naar de vakantie, maar eerst nog examens :(

 • Antwoorden Cleo 1 december 2010 om 14:57

  Omgosh; ik zie nu dit filmpje
  en heb precies hetzelfde gehad!
  ik ging van 3vwo naar 4havo
  omdat ik idd niet gewend was om hw te maken,
  en toen in 4havo bijna blijven zitten omdat ik dacht; aaah havo doe ik zo wel
  haha, maar super die persoonlijke stukjes! =D

  • Antwoorden Cleo 1 december 2010 om 14:57

   enohja nu ook hw begeleiding

   • Antwoorden Danique 1 december 2010 om 16:56

    @Cleo, ik precies hetzelfde haha

 • Antwoorden Miranda 1 december 2010 om 14:54

  Ik vind het juist leuk om ook persoonlijke artikels te lezen, en ik vind het ook echt knap van je! :) Je cijfers zien er goed uit, en het komt ook vast wel goed zonder dat je begeleiding krijgt met huiswerk.Iniedergeval veel succes!:D Ik mis de zomer ook hoor! :(
  Succes met alles, en het komt wel goed(A)

 • Antwoorden Sanne 1 december 2010 om 14:43

  ik vind het juist wel leuk om iets persoonlijks te lezen!
  dan weet je weer nét wat meer ;)
  jij doet ook 4havo toch? het is echt gewoon een super vervelend jaar want ik doe het nu ook. Dus do not worry :) je cijfers zijn al super netjes!

 • Antwoorden Debora 1 december 2010 om 14:28

  Heee , mooi dat het beter met je gaat op school ;)
  Ik vindt het wel goed dat je zulke artikelen schrijft.
  Weet je ook weer hoe het met jou gaat weetje.
  Maar ik denk dat er heel veel meisjes zoals ik die jou volgen
  die je abosluut willen helpen of weet ik veel als je ergens moeilijk mee hebt
  maar okee , suc6 met school en controle houden met je chagrijnigheid

  Liefs Deboraa

 • Antwoorden Laura 1 december 2010 om 14:28

  Leuk om te lezen, en sterkte overal mee xx

 • Antwoorden fleur. 1 december 2010 om 14:17

  hee teskuh,
  het is wel een aardig goed rapport !

  ik moet altijd heel erg lachen om je filmpjes,
  en je pony staat goed bij je !

 • Reageer