Blablabla.

27 juni 2010

Hee lieve meiden,

Weer eventjes een praatpost, aangezien ik geen artikel had ingepland voor vandaag. Dit weekend was zó druk, maar oh zo leuk!
Vrijdagavond ging ik naar de dansvoorstelling van mijn oudste zus, Femke. Zij geeft les aan 4 dansgroepen en heeft in haar eentje een hele voorstelling in een theater georganiseerd!! Echt heel goed, en ik ben ook trots op haar. Zaterdagmiddag was de tweede voorstelling daarvan en in de avond was het dan showtime voor mij. Zoals jullie weten zit ik op musicalklas en wij hebben dit seizoen aan de musical Aïda gewerkt. De uitvoering was dus gisteravond en WOW wat heb ik het naar mijn zin gehad!
Vorig jaar had ik de hoofdrol in de musical, maar toen zat ik nog in een andere groep en was alles wat kinderlijker enzo. De grote teleurstelling was toen dat ik vlak voor de uitvoering keelontsteking kreeg. Jemig, wat een bummer was dat!! Zo balen! Ik heb nu dus de hele week goed gelet op dat mijn stem in vorm bleef, haha.
We hebben zóveel complimentjes gehad en daar werden we toch wel erg blij van. Ik kan nu alvast 2 foto’s laten zien, maar wees gerust, er komt nog een korte compilatie van het stuk met natuurlijk de stukken die ik zing (ik heb overigens wel een klein foutje gemaakt ergens, bleh)..

Hier zie je mij in mijn eerste rol, Ramla. Hier ben ik een hulpje van de aanstaande farao; Amneris. Hier zijn we met alle andere hulpjes.

En helemaal links zie je mij als Nebekka, mijn tweede rol. Hier ben ik een Nubische slaaf die zich uiteindelijk opoffert voor Aïda. Als je niet weet hoe het verhaal gaat moet je het even opzoeken, want da’s moeilijk uit te leggen hahaha.

Ik hoop dat jullie nog een fijne dag hebben, geniet lekker van het HEEEEERLIJKE weer! Dat ga ik zeker wel doen. :)
xx Teske

4 reacties

 • Antwoorden Lien 30 januari 2014 om 19:33

  Leuk!

 • Antwoorden leilani 3 augustus 2010 om 12:47

  echt super stoer

 • Antwoorden Rianne 27 juni 2010 om 16:24

  Leuk!

 • Antwoorden Melissaa 27 juni 2010 om 15:37

  grappig!:P

 • Reageer