Memphis Maniacs @ So What

13 februari 2010

Hee iedereen!

Gisteren ben ik naar Memphis Maniacs in So What geweest. Memphis Maniacs is een band die verschillende nummers covert, van dance tot rock, van Beyoncé tot Metallica, 1 grote mashup remix met een eigen draai eraan. Echt super leuk en heel gezellig. Mijn 2 zussen gaan best wel vaak naar ze toe en kennen ze ook wel goed dus dat maakt het extra tof. Ik heb een filmpje geupload op mijn 2e account van het (volgens mij) 1 na laatste nummer waarbij Sabien, Lisanne en ik op een gegeven moment het podium op worden geduwd (door het publiek en Saske) en getrokken (door de bassist).

Ik heb het echt zó naar mijn zin gehad & kan niet wachten tot de volgende keer. Ga eens naar hun website  en neem es een kijkje want het is echt de moeite waard :D

Website
Twitter

Oh en trouwens, vandaag was het carnaval en daar komt ook nog een video van dus zodra hij geupload is zal ik hem hier ook plaatsen!

1 reactie

  • Antwoorden beautybodybrain 13 februari 2010 om 23:43

    Haha, grappig! :P Ik verlang naar je volgende bericht en filmpje! :D

  • Reageer