Jullie zijn lief :D

19 oktober 2009

Hee mensen,

Allereerst wil ik jullie onwijs bedanken voor de reacties op mn What do ya want? filmpje, had niet verwacht dat er zoveel zouden komen, ook op youtube heb ik er veel gehad. Ook veel complimentjes en dat doet me echt goed. Jullie zijn lief :D Ik ga even opnoemen wat voor ideetjes ik heb gekregen tot nu toe en welke ik dus ook ga doen. Sowieso wil ik nog meer filmpjes posten dan ik nu al doe, omdat ik merk dat jullie die heel leuk vinden en een filmpje maken vind ik meestal makkelijker dan een artikel bedenken. Dus er komen nog wel geschreven artikels, maar minder en meer filmpjes. Leuk toch?
– What’s in my bag – Zo’n soort filmpje wilde ik al langer doen, maar vergat het steeds.
– Roomtour – Waar ik dus mn kamer laat zien. Deze heb ik al een keer opgenomen, maar vond ik toen best wel stom, dus die gaat overnieuw.
– Moviereviews – Dit idee kreeg ik van mijn moeder. Ik kijk vrij veel films en die ga ik dan reviewen door middel van een video. :)
– Personal stuff – Random personal stuff, mn hobby’s, wat ik doe, wat me bezighoud e.d.
– Halloween look – Ik ga deze proberen, maar ik beloof niks, want weet niet of het me lukt en of ik genoeg inspiratie heb om op tijd een goede look te verzinnen.
– Top 5 producten – Denk aan top 5 make-up, top 5 verzorginsproducten, top 5 kledingstukken e.d.
– Natural look – Deze ga ik ook proberen, beloof niks
– Reviews – Is wel duidelijk, gewoon meer reviews van producten e.d. via video’s.
You like? ^^
xx

Geen reacties

Reageer